Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Egy hiba miatt újra kell telepítenem a COD-ot. Most látom, hogy majd 400 giga! Hogy lett ez ekkora? Nem lehet belőle gyomlálni?
-
IntelKiller7
veterán
-
Acheron
őstag
Lesz már végre valahára Snipers only mód ebben a nyamvadt játékban?
Ott azért elválik a szar a májtól, a sok ügyesgyerek a golyóköpködő okosságaival leginkább semmire nem megy ott, ahol jól kell lőni - egy lövésből.
Nem értem, miért nem alap egy ilyen játékban egy olyan mód, ahol tényleg a skill dominál - és nincs mellébeszélésAhogy a Lopakodókban mondotta Tom Berenger - egy lövés - egy halál...
-
joe777
senior tag
Én a camokat akartam kimaxolni... sikerült... aztán láttam Te a calling caroikat maxoltad ki...nah mondom meg kéne próbálni...deeee így nagyon esélytelen, hogy megcsináljam hogy akkor számol valamit amikor kedve van. Így mégnagyobb tisztelet, hogy Te megcsináltad 🙂 Hozzáteszem ez csak egy bug, szeretek codozbi, így nem igazán zavar...majd kijavítják akkor meglesz az is....addig meg csak darálás 😆
-
válasz
Acheron #2529 üzenetére
Amikor az MW2019-ben elindult a Plunder, akkor akkorákat játszottunk, hogy el se tudom mondani. Főleg amikor meglettek a kódok, a kártyák a bunkerekhez, illetve nyitottá tették azokat. Rendre tudtuk, hol a nagy lóvé és mentünk. Pár hónapja csákány kollégával mentem Plunderezni. Vele lehet nyomulni, meg abálni is a jónépet, de ahogy írtad megváltozott. A legtöbben arra mennek, hogy kill legyen, meg kempelnek valahol sniperrel.
De ugyan ez van a multiban. Ott se tudják, a feladatlapú meccsben, hogy mit kell csinálni.
Azt hiszik, ott is tdm-et kell játszani. -
Acheron
őstag
A terminator event 4 - 5 óra plunderrel gyorsan hozható, minden második ládában / táskában lapul egy - egy kobak...
Viszont mindig megdöbbent, mi lett ebből a jobb sorsra érdemes plunderből. 20 - 25 meccset játszhattam max, arra viszont határozottan emlékszem, hogy egyetlen egy volt, ahol minden csapattárs tudta, mi a feladat, gyűjtögetett szorgalmasan és közben védte a csapattársakat a hiénáktól (pár dollár híján csúsztunk le az első helyről, ejj).
A többinél teljesen érdektelen csapattársak, mindenki csak vadászgatott, és az ellenfelek is leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy levadásszanak valakit - nulla gyűjtögetés - pedig hát ez a játékmód leginkább erről szólna...
Ehh, eventezni jó, csak be kell nyelni, hogy minden második épületnél lenyesnek, no de hát nem is azért megy oda olyankor az ember - ha a pénzt el is veszik, az event bónusz marad - pörög
Mondjuk ez a terminator event elég szegényes lett, nem sok minden volt, ami tetszene - legalább valami kedvezményt adhatna a Terminator csomagból, az legalább fancy. (van vagy 10k CP pointom még korábbi részekből összeharácsolva, lehet megveszem Arnoldot szőröstül - bőröstül - és anélkül is (csak a fémváz))
Upssz, mi volt itt, 9 hozzászólás hiányzik...
Ehh, van egy sejtésem...[ Szerkesztve ]
-
joe777
senior tag
Mi lehet a hiba a képeken ? 😁
-
oriic
HÁZIGAZDA
Indult az újabb 2XP hétvége.
Úgyis rég volt.
-
laragirl83
őstag
Ahhhh na ez is meglett
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Döglött Róka #2510 üzenetére
Mondjuk most nezem nem is tripla kill kell. Csak 3 oles halal nelkul. Akkor easy.
-
csákány.
aktív tag
válasz
Döglött Róka #2508 üzenetére
Ez még igaz is lehetne, amit írsz, csak akkor a rendszeresen játszó játékosoknál nem szabályosan - szinusz hullám szerűen váltakoznának a nyertes és vesztes meccsek. Tudod "jutalmazó-elvevő technika", egyszer én vagyok a mindent is eltaláló, akire ránézek meghal istencsászár, nem sokkal később(akár egy meccsen belül), meg egy háttal álló "vak fegyvertelen" enemy is földbe döngöl. De engedjük el, eszemben sincs téged meggyőzni!
-
beteg
őstag
válasz
IntelKiller7 #2509 üzenetére
Nem került ki! Csak a "főoldalról" vették most megint le. Attól még a keresésnél ugyan úgy be lehet állítani, hogy csak azokat dobja fel.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7 #2509 üzenetére
En 30nal jarok :D es alig voltam stakeouton.
-
IntelKiller7
veterán
De jo, hogy lekerult a 2 24/7 map…. Ennyit a gyorsabb diamond skin farmrol.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csákány. #2507 üzenetére
Nem lehet hogy szimpla lagrol van szo es csak belekepzeled a szandekossagot?
Az atlagos ping ellenerre meg rengeteg minden tortenhet az os network stacken (user modeban megy a tcp kapcsolat, nem kernel modban, eleg egy pillanatnyi cpu spike core 0an ahol az OS fut es a halozat stabilitasa banja), illetve szerver oldalon is.
A killcam azert mutat mast, mert az azt rendereli ami a szerveren tortent, nem azt, ami a klienseden. Ez mindig is igy volt. Ha nem akarsz ezen zsortolodni, kapcsold ki mert csak megkeseriti az eletedet. Nekem az elso dolgom minden online shooterben, hogy kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz
Döglött Róka #2503 üzenetére
Nem kértem, hogy változtasd meg a véleményedet, csak leírtam az enyémet! Én tiszteletben tartom a tiédet!
Recoil manipulálást sosem érzékeltem, a hitbox manipulálás már elképzelhető, de lehet csak többször előforduló hiba. Néha előfordul olyan, hogy határozottan emlékszem arra hogy újratöltöttem a fegyverem - legalábbis rányomtam az újratöltésre, de a következő fightnál kiderül, hogy mégsem töltött újra. Vagy hogy éles szitukban egyszerően nem lő a fegyverem, vagy olyan mintha a sprint to fire idő megnövekedett volna...stb.
Nem tudom, hogy milyen technikákat vetnek be ennek a manipulációnak az elérésére, de szerintem nem kell túlgondolni, elég egy kis + latency-t hozzácsapni a kapcsolathoz - ami nem látszik a felhasználói oldalon, és máris elbuktam a fight-ot. Ezt bizonyítja az is, hogy sokszor a killcamban nem pont az a jelenet játszódik le amit én láttam(Warzone-ban még jobban érzékelhető), hanem ott jóval későbbi vagyok - ez a 30-35 körüli pingemmel nem kellene hogy így legyen! -
bager13
aktív tag
válasz
Acheron #2501 üzenetére
Teljesen rendben van, amit írsz.
Én is nagyon szeretem a szériát, a CoD 1 óta nyüstölöm, de amikor bejött a futurisztikus falon futkározós rész, akkor vettem a kabátom...
Utána a 2019-es résznél tértem vissza.Szóval, ha egy játék, nem azt adja, amit várok tőle,akkor megy a levesbe. Nem mindenkinél van "traumakötődés".
[ Szerkesztve ]
-
SwitcX69
junior tag
[link] Vótmá?
Nagyon beteg, bekerül lassan minden kutyafüle a játékba
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csákány. #2502 üzenetére
Ha csak anekdotikus érved van a hitboxok manipulálására meg a recoil változására és nincs rá valós bizonyítékod, akkor sajnálom, nem fogom ezt megenni.
"In god we trust, others must bring data"
A matchmaking ciklikusságát én is érzékelem, azon ha éppen nincs kedvem küzdeni nálam sokkal jobb emberekkel akkor simán kilépek és játszok mással.
Azzal hogy emberek áldozatként állítják be magukat hogy a mocsok matchmaking függővé tesz, az nem az én nyomorom...
A játék közbeni algoritmus alapú belenyúlást érzem orbitális blődségnek. Nulla bizonyíték van rá, csak elbeszélések és 10000 órás én érzem szintű marhaságok
-
csákány.
aktív tag
#2494 Acheron +1
Saját vélemény:
Ha valaki kételkedik az SBMM és EOMM rendszerek manipulációs technikáiban, az nagyjából 3 ok miatt lehetséges:
1. Nem játszik rendszeresen és elég időt ahhoz, hogy ez a fajta ciklikusság és a manipulációs technika teljesen egyértelmű és felismerhető legyen.
2. Nem akarja észre venni - struccpolitika.
3. Egyszerűen nincsen meg a megfelelő szellemi kapacitása ahhoz, hogy egyértelmű összefüggéseket felismerjen.#2487 Döglött Róka "Uninstall"
Gondolom, hallottál már a nárcisztikusok jutalmazó-elvevő technikájáról - ami a COD-ban van az ugyanaz, csak pepitában. És ahogy a nárcisztikust sem tudja, vagy csak nagyon nehezen tudja elhagyni az áldozata, mert ez a manipulációs technika kialakít egyfajta traumakötést, amiben az áldozat tudja, hogy nem bánnak jól vele, de legtöbb esetben képtelen megtenni a megfelelő lépést, és pont ezért nem uninstallálja a legtöbb ember, és pont ezért olyan hatásos ez az egész.#2497 Döglött Róka "A tapasztalat tovabbra is csak anekdotikus erveket mond nulla bizonyitekkal oriasi fogalmi zavarokkal."
Folyamatosan azzal jössz, hogy bizonyítsuk, ne csak mondjuk. Nyilván nem tudjuk ezt egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztani, csak a sok ezer óra tapasztalat, és a megérzéseink mondatják ezt velünk. De ha pl. napi rendszerességgel autózol - minden rendben van egy ideig, majd megváltozik valami apróság az autód viselkedésében azt megérzi az ember! Nincs ez másképp itt sem, érzed, hogy ennek a szituációnak most nem így kellett volna történnie (Warzone-ban még egyértelműbb-mert ott nincs annyi ember bezsúfolva kis területre, és jobban átlátható a szituáció)! Most éppen béna voltam - a gyenge movement és a rossz aim ellenére is feküdt az enemy, máskor meg háttal áll az enemy jóval előbb kezdesz lőni - már fél tárat belétoltál, megfordul aztán zsákba tesz pár golyóval. És pont ezért a manipulációért van szükség a cheaterekre is, mert a legjobb tisztán játszó játékosokat is be kell vonni ebbe a ciklikusságba és sz@póágra kell tenni, azt meg megoldják a cheaterek. Vicc az egész![ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
bager13 #2500 üzenetére
Van igazságod ebben, én pl épp ezért csökkentettem már hónapok óta drasztikusan a játékóráimat eme remekművel, van, hogy hetekig elő sem veszem. Ezzel együtt a szériát szeretem, és biztosan vissza fogok járni rá. Az SBMM meg pont nem érdekel, megvan rá az ellenszerem, én szívfájdalom nélkül lépek ki bármikor egy multi meccsből, ha úgy érzem, nem én irányítok, 2 - 3 alkalom után pár meccsig megint élhető. Szórakozni járok a játékba, nem azért, hogy szívassam magam
#2498H14 + #2499protegum
+1 Ahogy korábban írtam, aki tapasztalatból ismeri a játékot (a sorozatot, az előzmény részeket 2019 -ig és főleg ami utána jött), az pontosan tudja, miről van szó, ha valaki felmlegeti az SBMM -et vagy EOMM -et. Ha meg valaki nem... -
bager13
aktív tag
válasz
Acheron #2494 üzenetére
Ha én tudatában lennék annak, hogy az algoritmus így manipulálja a játékom, akkor pont nem érdekelne a több millió megvezetett ember. Venném a kabátom, és tovább állnék, mégha 10000 órám is van a CoD szériában.
(megsúgom, nekem is van annyi...
)
(leírni egyszer a felfedezést egy normális dolog, de éveken keresztül ezen rúgozni, az már vergődés)
-
protegum
aktív tag
Előre bocsátom, hogy a BO6-ot már meg se vettem főleg az alábbiak miatt, csak a warzone-ban szoktunk játszani rendszeresen. Az utóbbi free hétvégén jó pár kör multit játszottam, -hátha az mw2-mw3 szarságait kijavították e- főleg overdrive-ot. Kezdetben voltak egész jó köreim, de egy idő után azt tapasztaltam, hogy szinte senkit nem fog a golyó engem persze pár lépés után zsákba raktak. Egy ideig türelmes voltam, aztán minden ilyen kör elején kiléptem. Onnantól kezdve szinte halhatatlan lettem és hoztam a 10-es killstreak-eket. Persze pár kör után megint visszajött rossz széria és megintcsak kilépkedtem. Ha valaki erre tudna értelmes magyarázatot adni, azonkívül hogy csal a játék, ez persze költői felvetés, mert logikus nincs. Persze a warzone-ban létezik is ez a hullámzás, csak onnan nem lépkedek ki, mert barátokkal játszom.
Én egy normális játéknál ilyeneket nem tapasztaltam, pedig pár évtizede már nyomom. -
H14
csendes tag
csodálom a türelmeteket, Acheron és nutella1!
teljesen reménytelen a srác! majd a zseniális érvei mellett egy fürdőruhás bemutató (csak csajok) keretein belül elmagyarázhatná, H a fenébe van az, H ugyanaz a fegyver ugyanazon a pályán 5 perc különbséggel, ugyanannál az embernél teljesen máshogy viselkedik?! minden mérhető dolog ( latency, packetloss stb) ugyanaz, mégis egyszer meghal 10 golyóból, 5 perccel később háttal állva sem hajlandó teljes tárat hitregelve! természetesen körbepörgőrúgva megfordul, és még ugrás közben kettő golyóból fullos életről legyilkolt..?!
ja , és ha azt hinnéd DR, H mi valamiféle brancs/cimbik vagyunk, jelezném, H nutellát csiterügyben már kioktattam!( fogalmam sincs, ilyen látásmóddal és gondolkodással, mint neked van, H csináljátok végig a nagybetűs Életet?!)
-
Acheron
őstag
válasz
Döglött Róka #2495 üzenetére
Már megbeszéltük, te ezt gondolod, mások, akik évtizedek óta folyamatosan játszák a játékot, meg mást (több ezer ember, nemzetközi fórumokon is). Hitelesebb lenne, ha mögötted is lenne néhány ezer óra modernkori COD tapasztalat, enélkül kicsit okoskodás / kötözködés szagú a dolog, de hát leked rajta, mindenkinek lehet véleménye. Csak az univerzum egyetemes alapigazságaként hirdetni nem túl ildomos. A "nem lehet ilyen, mert én még nem láttam", az nem érv, hanem személyes kétely...
Erre alapozva lehülyézni másokat pedig... nos ezt fejezd be te, azt tudjuk, hogy az utolsó szó úgy is a tiéd kell legyen.
Ha nem gond, válaszolni nem fogok -
Döglött Róka
veterán
válasz
Acheron #2494 üzenetére
Meg mindig csak arrol van szo kikkel rak ossze, a jatekba nem nyulnak bele.(a citalt youtube video nulla bizonyitekkal szolgal es csak anekdotikus erveket hasznal, ergo kuka az egesz, plane hogy egy olyan roviditest hasznal - EBMM - aminek mar a jelentestartalma sem fedi az odakepzelt belenyulast)
Igen neha fos neha meg jo. Akinek nem jon be, annak ott az uninstall.
Attol mert ezen rinyal valaki naphosszat meg nem fogom tudatosabbnak tekinteni, mivel senki nem nyer azzal hogy egy picsanyi magyar forumon vekeng ugyanazon. Nem fog ugy tunni, hogy valaki a fuggony moge lat, ettol csak annyi jon le, hogy valaki kivan mint a szar de van annyira hulye, hogy meg mindig csinalja.
Tudatosabb jatekos.. az
-
Acheron
őstag
válasz
Döglött Róka #2493 üzenetére
Alkalmasint az, hogy elveszik a játékélményt.
Játszol, nyersz, vagy veszítesz, de ha egy icipicit mögé nézel a függönyöknek (és itt nem kel nagy képzelőerő), akkor azt látod, hogy valójában közöd sincs ahhoz, hogy jól, avagy rosszul játszol, mivel ez előre le van osztva egy algoritmus által. Egyszer jobban megy (váh, óh, beh jó vagyok), egyszer rosszabbul (ehh, szar a program, mindenki cheater...)
Valójában meg egy jól megrendezett színjátékban asszisztálunk - anélkül, hogy tudnánk róla...
Már aki
Nutella fórumtárs spec a tudatosabbak közé tartozik...
És mint ilyen nyilván azt is tudja, hogy az, ha ő uninstallálja a programot, az mit sem változtat azon, hogy több millió embert ugyanakkor halálra szopat egy mocsok algoritmus, ami kizárólag arról szól, hogy minél többen legyenek ennek a játéknak a függői...
szóval jah, az uninstall ajánlás kicsit sem viszi előre a probléma megoldását - struccpolitikának jó - és kb ennyi. -
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2489 üzenetére
Értettem. Csak gondoltam megosztom, mit gondolok magáról a véleményről. Nincs ebben semmi inkorrektség. Ha nem csak ezen a fórumon (mert ez kb. 10%-ka az innen-onnan összehorgászott "össztudománynak"), utána olvasol (szinte bárhol e témával foglalkozóan), megérted, hogy az élmény nem egyedülálló.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2487 üzenetére
Működik ez a rendszer, ahogy írtam is korábban, pszichológiailag. Ezért nem törli, csak a kevés átlag.
-
nutella1
őstag
Ma minden bejön, mint mindig, de csak a körforgás alapján, headshotok, lobby elsőségek, mindenkor, mindenhol.
Persze, indokolatlanul. De kurv@ jó vagyok. Nevetséges.
-
nutella1
őstag
válasz
Gascoigne74 #2479 üzenetére
Azért érzékeled úgy, mert az algoritmus úgy akarja. Ha összeadod az SBMM, EBMM+ cheaterek, roppant egyszerű képletét, akkor naponta kijön a matek.
-
Gascoigne74
csendes tag
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2471 üzenetére
Hazudhatunk itt magunknak, meg egymásnak, attól még ez a való helyzet. A játék lényege, hogy vásárolj, minél többet. Maradj benn a lobbyban, minél többet költs és játssz. Ezt az eredményt úgy érik el, hogy egy előre legyártott algoritmussal szándékosan irányítják a játékmenetet. Oké, hogy a fogyasztói társadalmat könnyű irányítani, de azért megvan, meg lenne mindennek a határa. Persze a pénzsóvárság nem ismer határokat. Ezt xopom be minden második vagy harmadik este. Én lexarom, ők mennyire tollasodnak az X, Y, Z, CS generáció átgondolatlan döntéseitől, Terminator és egyéb skineiktől. Tegyék tisztává a játékot!!! Se algoritmus, se kamu ricochet ne legyen. Hadd éljem meg én, hogy aznap mennyire vagyok jó vagy rossz, a valóságnak megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2471 üzenetére
Igen. De itt nem ez a lényeg. Ma megint halomra lövök mindenkit, tegnap meg egy utolsó dilettáns benyomását keltettem. Szintiszta hazugság, hogy képesség alapján sorsolja össze a játék a játékosokat. Alkalmazás vezérelt, mobilhulladék lett ez a játék, és egyre durvább alapon folyik ez a móka. Amíg régen számított, 2019-ig, mennyire vagy jó, azt dobhatod a kukába. Aki nem így látja, állítólag nem ezt tapasztalja, hétről-hétre, az vak, vagy csal, vagy hazudik.
[ Szerkesztve ]
-
beteg
őstag
Ez mit jelent? Tudjátok?
-
beteg
őstag
Ti szoktatok találkozni a T-800-as Modelle a játékban? Én talán még egyszer sem láttam. Az Endo Titanium Core szokott szembejönni, de az is csak ritkán. Az nagyon jól sikerült, iszonyat jól eltalálták a mozgását.
-
nutella1
őstag
Ez a játék egy ultra fos. Nem érdekes benne, te mennyire jó vagy vagy looser. Ha épp olyan kedve van és azt akarja, nyerj, "istenkirály" vagy, vagy ellenkezőképp, halomra darálnak. ..hogy miért nem tudom ezt elengedni? ..mert ez egy komplett idiótaság. Egyszer engedem a loosernek, hogy érvényesüljön, másszor megtiltom a tehetségesebbnek ugyanezt. Komolyan most értem el arra a szintre, hogy elengedem. Már esti kikapcsolódásnak sem jó, mert nem kapcsol ki. Most majd biztos beír valaki "okos", a planéta felfedezettje, hogy akkor miért? De a válaszom: @nyádért. Ne cheatelj tovább, aztán majd meglátod.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
IntelKiller7 #2468 üzenetére
Köszönöm szépen.
Csak a mostani Free Days miatt érdekel, mert zombizok, de nem vettem meg a játékot. -
Az lehet tudni, hogy a zombiban mik a meta fegyverek?
-
ricogsm
őstag
Nem rossz ez a játék második free játék után.
Lehet meg kellene venni.Mikor van jó árasítva?
A régi MW3 multi már nem hoz olyan flasht. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #2464 üzenetére
Rankedre eddig kötelező volt crossplay.
-
-
ricogsm
őstag
jól értem ingyenes játék megint?
Most jött:
For a limited time, play Call of Duty®: Black Ops 6 Multiplayer and Zombies for free!¹ Available now through 10 February at 10:00 AM PT.
In Multiplayer, keep the scorestreak going to unlock special powers in the brand-new limited-time mode Overdrive, and dive into some all-out mayhem in the fan-favorite Nuketown 24/7 along with the latest and greatest Stakeout 24/7, plus much more! -
válasz
WhiteAngel89 #2459 üzenetére
Én nem vettem meg a BO6-ot, de ha meglenne sajnos én is megvenném a Terminator pakkot.
-
laragirl83
őstag
Megőszülök bele de 30-ik fegyónál járok, még az új AR és 2 melee aztán jöhet a dark matter
-
WhiteAngel89
aktív tag
nem szoktam cod pontokat venni, de ez a terminátor skin be vonzott, hogy rohadjon meg az activision
-
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan oldható meg az ,hogy ne a BO6 induljon el a Battle net elindítása és játék kiválasztása után? Hanem közvetlen a játék indulj el mint mondjuk az MW3 multi?
Mert nem vettem meg a BO6-t d viszont néha még játszok a MW3 multival, csak az a ki-be lépkedés elég idegőrlő. -
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #2450 üzenetére
Igen ki tudod próbálni, teljesen ingyen. Crossplay off multiban eddig is kikapcsolható volt, az újdonság csak a rankedre vonatkozik mert ott kötelező volt a crossplay.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Február 6-10. között free trial időszak, ma indul Terminator event, meg újra 2XP
-
lowzor
veterán
Az miért lehet, hogy aktiváltam a high rollert, mégsem enged 4. score streaket beállítani?
-
petymeg
addikt
Tokent hogy is lehet szerezni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #2439 üzenetére
Hja láttam a Radiant Blight, de az most nem igazán jön be. A Terminatoros tetszik, de kéne venne hozzá még 1500-at..Elgondolkodtat...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valamikor az event indulásakor jön elvileg. Jó drága hogy rohadjanak meg
-
Ez igen szó szerint semmit nem kezdtek az anti cheat el hiába ígérték be + meg jaj nagyon sajnáljuk.
Ugyan az a nincs mint volt. (semmi)
Csak most már nem is ígérnek semmit, ahogy nézem.
Arra se futja.
Mondjuk valahol gondoltam, hogy ez lesz.Vagyis elnézést ricochet update annyiból állt, hogy most már lehet : disable cross-play
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2430 üzenetére
Én a legritkább estben használom bármelyiket, idejét nem tudom, mióta gyűlnek a mindenféle dupla XP -k. Mivel semmilyen előrehaladásra nem vagyok már rákattanva, így az sem izgat, ha nem halad a BP vagy a Prestige
#2431nutella1: Engedd elNem kell itt győzködni senkit, aki ismeri a játékot tudja tapasztalatból, aki meg nem, az hisz, amit akar.
-
Új zombis mapot (Tomb vagy mi) sikerült valakinek személyessen végbe vinni már vagy tervezi este ?
-
Acheron
őstag
Bármelyik "store" -ban beszerezhető akár 160 x 15 perc dula XP
Monster promotion
Csak aztán nehogy megártson[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #2421 üzenetére
És azt mondtam már hogy a special camo bármire rárakható?
-
beteg
őstag
válasz
Döglött Róka #2418 üzenetére
Nagyon szépen Köszi!
joe777:
Szerintem lesz este 7-től dupla XP. egy sört énis behűtöttem -
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #2417 üzenetére
Tessék, leültem gép elé:
-
joe777
senior tag
Csak Ps-en tűnt el az Event , vagy mondenhol ?
[ Szerkesztve ]
-
joe777
senior tag
válasz
IntelKiller7 #2407 üzenetére
Jó az, úgyis lassan fejlődök
-
beteg
őstag
Double XP Coming Soon
-
beteg
őstag
Mi a neve ennek az új sárga/kék buborék funkciónak?
Vagy ez nem is új?
Nem tudom, mivel lehet előhozni. Egyszerűen csak futás közben kell kill-t szerezni és akkor egy idő után beadja? -
Acheron
őstag
GamePass -ban most 10865 HUF, talán ez most a "legolcsóbb".
Általánosságban, némi ügyeskedéssel egyébként USD -ben is megvehetők a COD "eszközök", az jellemzően olcsóbb, mint EUR -ban (bár jelenleg az is 11800 körülre jön ki a BC -re, sőt, ha forintról kell váltani, akkor biztosan több a konverziós költségek miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...