Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2701 üzenetére
Nem az "újdonság varázsa" miatt nem evezek vissza MW 2-re, vagy korábbi részekre, hanem épp pont azért amit itt összefoglaltál: "grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága." Amit én leülök a gép elé max 1 órákat kikapcsolni, nekem épp oly elég. Tudatosítottam magamban, hogy az SBMM és az EBMM miatt ezeket a részeket nem illik komolyan venni, és ennyi. Nem olyan nehéz, hiszen ez a realitás. Csak a mentálisan sérültek hazudnak önmaguknak. A Pizzeria elviszi minden időmet, + ezután a családi programok: együtt, melyek sokkal fontosabbak, élni az életet, a hetente kétszer kispályás football elviszi minden időmet, hál'isten(!!!). Jutalom időnek tekintem inkább, amikor itthon leülök a gép elé, etc... Persze, ha kijönne egyszer valami komolyabban vehető rész, kicsit variálnám, próbálnám testreszabni a rendelkezésre álló időmet. Viszont, ez nem rajtam múlik, cseppet sem, és ezt mindketten értjük, tudjuk, miről beszélek.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Chereiose #2702 üzenetére
Fentebb írtam a metát, amúgy ha rágooglizol kiadja, tudsz hozzá nézni lodit is meg buildet. App is van warzone meta néven. Xm4 meg ezek már a múlt..amax kb az összes játékmódban mocskosul undorítóan op. Smg be próbáld ki a c9 et és a ksv-t. Battlepassból tudod az amaxot és a kilot feloldani free
-
Chereiose
addikt
SMG és Assaultban mik most a leghasználhatóbb fegyverek?
SMG-ben a Jackal PDW egész jól adta, illetve nálam a Tanto .22 is mindig elég jó, Assaultban meg az XM4 nem rossz még a játék eleje óta, de igazán sose tudom mi a jó. Próbálkoztam a C9-el is, de nekem valahogy nem adja és az alaptárja is elég kevés. -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2685 üzenetére
No igen, a végefelé mér több volt kettőnél a csalók száma, de azért elég jól el lehetett szórakozni vele. Én mondjuk leragadtam az MW2 multijánál, az MW3 valamiért kevésbé adta, és hamarabb is fogytak el belőle a játékosok.
No de:
Tegnap feltettem nosztalgiából az MW2 multit (2009)
Még mindig van rajta pár száz játékos, ahhoz elég, hogy bizonyos módokban instant talál meccset.
Amiben az új részek egyértelműen jobbak:
Grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága.
Amiben a régi multi egyértelműen jobb: játékélmény
Nehezebb mozogni, (az egér érzékenységgel még sokat lehet javítani), rosszabb az ellenfelek észrevehetősége, sokkal kevésbé lehet testreszabni a fegyvereket (néhány szkóp típus nagyon hiányzik így utólag) de az mindent visz, hogy érezhetően nem pofázik bele a játékba az SBMM, minden pályán, minden körülmények között ugyanazt a teljesítményt tudom hozni (ami hat év kihagyás után nyilván nem sokra elég azokkal szemben, akik a mai napig ott csapatják - de határozottan javul a tendencia). Nincs ilyen egyszer esés - kelés, egyszer istencsászárság porhintés, mint az új részekben
Ellenben (nyilván) kevés a játékos - gyakran ugyanazokkal kell tolni a gémet.
Szóval marad fent a gépen, kitűnő, szórakoztató esték következnek (ismét)
A másik jó hír: Úgy tűnik, MWIII fronton is meghallgatták az imáim:
Épp írni akartam az Acti ügyfélszolgálatnak az erre rendszeresített csatornán keresztül, hogy ugyan tegyenek már be egy MW2 (2009) pályákból álló csomagot az MWIII játékba - ha már a pályák külön - külön úgy is benne vannak, ez nem igyényelhet nagy fejlesztést (sok remény nincs rá, hogy megcsinálják, de abból baj nem lehet, ha leírja az ember).
Előtte még biztos ami tuti, ránéztem a játékra - és láss csodát, van már egy OG Mosh Pit csomag, ami " '09 maps only"Ezek szerint vagy maguktól is jó fejek, vagy hozzám hasonlóan, csak serényebben kérték már ezt páran.
Szóval itt modernebb környezetben, jobb mozgással, jobban testreszabható fegyverekkel tolhatók az MW2 pályák - cserébe van SBMM. Azt, hogy mennyire szól bele, nem tudom, ma este ezt is megtesztelem.
Nagy előny ezeknél, hogy az aktuális Season kihívások és a fegyver camo -zás sem támaszt már semmilyen követelményt - ergo szabadon játszhat az ember csak a játék öröméért.
A BO6 -hoz továbbra sem érzem a kedvet, így egyelőre marad ugyan felinstallálva, de parkolópályán.
Szóval van miből válogatni - én már biztosan kihúzom a következő MW részig -
-
Vater
csendes tag
Nagyszerű, hogy belerakták Xbox-ra is, hogy a játék menüjéből ki-be kapcsolhasd a crossplay-t. De ami igazán jó, hogy ezt meg KELL tenned minden kör után mert VISSZAkapcsolja a crossplay-t
-
barany22
újonc
Sziasztok a cod ban nem látom a jelöléseket miért van csak a kis térképen látom de mikor szaladok nem látom hová jelöltek
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2695 üzenetére
Oh en nem erek ra Killstreak-ekre, meg a Scout Pulse-t se hasznaltam, igaz nem is kell, valaki mindig van a latoterben akit apritani lehet
-
Raymond
titán
-
HaZsolt
őstag
válasz
IntelKiller7 #2689 üzenetére
Pedig írja, hogy double xp weekend csak nem számolja...
-
HaZsolt
őstag
válasz
IntelKiller7 #2687 üzenetére
szerintem be akarták rakni az easter miatt csak elrontották. Biztos ráfrissítenek majd.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
IntelKiller7 #2686 üzenetére
Ja nem, csak bugol.
-
IntelKiller7
veterán
Ismet dupla xp van.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2683 üzenetére
Egyébként nálam is az MW3 volt az etalon, szerintem akkorra forrotta ki a sorozat igazán magát, bármilyen tekintetben. Viszont azt is tönkrezúzták később a csalók. Ugye ebben egyetértünk? Komolyan nem tudom megérteni, hogy kinek milyen fixációs, beteg örömet okoz, ha cheatel.? Miért nem jobb és kielégítőbb, ha tudod, a valós JÁTÉKbeli teljesítményed alapján éred el azt, amit teljesítesz. Ráadásul akkor még nem is volt SBMM, sem EBMM. Csak a tiszta, natúr teljesítményed számított. Pihizz, de próbáld ki ezt a Chaos Nuke-ot, amíg tart egyáltalán.
-
Acheron
őstag
"Az előző MW3 is rohadt jó volt addig, míg a húgy mapokkal tele nem pakolták."
+1
De még ez sem lenne gond, ha az eredeti pályák, és csak azok egy külön módban lennének választhatók. No mindegy, nem álmodozok
Alapból én is csak HC -n megyek, de mivel nagyon kedvelem a snipereket, azokkal inkább a Core adja - HC -n a tűzgyorsaság nagyobb előny, mint a sebzés ereje, ott a Sniperek inkább hátrányban vannak, mint a Core módban.
#2682nutella1: Még rápihizek kicsinyt, nem örökre hagytam el, de most kell a szünet. -
lowzor
veterán
válasz
Acheron #2675 üzenetére
Tudom, hogy volt MW Remastered, de olyan is volt, amilyen. Meg asszem csak akkor adták, ha valami deluxe edition-jét megvetted az alap codnak, ami akkor megjelent, ami trágya volt, szóval skippeltem.
Pár hónapig legalább ki tudnám élvezni az eredeti MW mapokat, míg tele nem szórják szarokkal, nekem az is elég lenne. Az előző MW3 is rohadt jó volt addig, míg a húgy mapokkal tele nem pakolták.
Pedig HC-ban egész élvezhető, ha elkerülöd a fos mapokat. Sokszor megyek semmirevaló meccseket, de ha az SBMM megsajnál, akkor jókat is, és összejön a Hellstorm-Watchdog Helo kombó. Core-ban mondjuk jobb K/D-t lehet csinálni, de ha egyszer jobban élvezem a HC-t, akkor leszarom.
-
nutella1
őstag
Aztán majd jól vegyítik azt is az új, általuk elképzelt mapokkal, skinekkel, pénzlehúzásokkal, és "álmodj királylány".. Mindkettőnknek, s még ki tudja hányunknak. Az a "retro", eredeti feeling sajnos már nem fog visszatérni, soha. Ez már nem az a világ, nem a felhőtlen szórakozásról szól. Sajnos.
-
Acheron
őstag
Az MW 2017 -ben kapott egy MW Remastered verziót (kampány + multi) Viszont ez jelenleg PC -n halott, sajnos (a multival kb 45 - 50 játékos játszik... ahhoz képest a Steam -en ~40 EUR) Az eredeti MW multit még majd 500 játékos nyüstöli.
MW2 Campaign Remasterd kijött 2020 -ban, de a multit nem csinálták meg (illetve állítólag megcsinálták, de nem adták ki) (most nézem, a régi multit is ütik még 5 - 600 -an)
Ezek az eredeti játékok grafikailag feltuningolt változatai, az erdeti játékmenet megtartásával (az MW kapott pár plusz elemet is)
#2674lowzor: "... az MW2 mapjait már megkaptuk a múltkori MW3-ban....." Jah, és pont ezekkel a map -okal már csak elvétve találkozni a játékban
Ha legalább lenne egy választható MW2 pályacsomag, hogy csak azok közül válogasson, ne keverje bele a sok új szemetet, akkor még az SBMM ellenére is lehetne vele szórakozni, de így csak egy a modernkori COD -ok közül, amit agyonvágtak az azokra jellemző hülyeségekkel. -
-
Raymond
titán
válasz
ImpersonatoR #2668 üzenetére
En meg mindig hasznalom de mar tenyleg nem ugyanaz mint az elejen.
-
-
bager13
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #2666 üzenetére
Anno amikor ez volt az aktuális CoD, akkor aktív(nem üres) szerverek közül 10-ből 8 Nuke 24/7 volt.
Pár hónapja én is felraktam, hogy ránézek, a grafikával nem volt bajom, de az a gunplay...
-
HaZsolt
őstag
Mostani update-ek után mik a legjobb fegyverek? XM4-nek vége? Kilo lett a legjobb? Legjobb SMG-re álláspontotok??
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Multiban mikor ad a kill mellé +25 basic xp-t és 1, néha csillagot, miközben felgyorsul az egész mozgás, újratöltés is stb? Stakeout pályán jön elő néha és elég jó úgy, de úgy érzem ez perktől független, inkább külső dolog.
-
Spizzi
tag
válasz
wjbhbdux #2654 üzenetére
Eljátszák ugyanazt mint a múltkor az MWII -> MWIII esetében. Ebből is látszik, hogy a BO6 is ordenáré nagy kamu volt, hogy 4 évig fejlesztették, mert párhuzamosan csinálták sokkal inkább a BO6+BO7. Bár alapból sem hittem el, hogy 4 évig készült, ennyire sótlan, semmilyen CoD már régen volt mint ez a BO6. Annyira 0 content a játékba hogy hihetetlen. Többnyire HC-t nyomok, de állandóan ugyanaz a 5 pálya ismétlődik, ez a sok dilettáns állat amint meglátja a vote-ba, hogy benne van Nuketown kettétöri az entert is ha kell úgy ba**za rá a szavazatot csak az legyen. Nulla fantázia, 20+ éve létező sima 6v6 játékmódokon kívűl semmi nincs itt.
De kajak, véletlen bekeveredtem egy missclicknek köszönhetően a private match making menübe, ha már ott voltam mondom szétnézek kicsit. Fél éve már a piacon van a BO6 de én esküszöm láttam olyan játszható pályákat amin szerintem életemben nem voltam még sima multi matchmaking alatt. Hatalmas ötlet volt ez a pálya választó rendszer.... gondolom azon gondolatmenet alapján jött létre miszerint hagy döntsék el a játékosok min szeretnének játszani de basszus... jó mapokat kell csinálni és akkor szeretünk játszani minden, nem kell ugyanazt a pár darabot spammeltetni orrvérzésig.
Ez az idei BO7 is hatalmas ötletnek hangzik. Falon futás meg lézerfegyverek, omnimovement meg anyámkínja... így is nevetséges már az egész gameplay, semmi konzisztencia nincs benne, úgy halok meg, hogy azt se látom ki lő le, respawnál berak fél méterre az enemy elé, a csávó elugrál meg ki diveolgat egy fél tár gépkarabély elől. Tegyétek még erre rá a falon futást biztos hatalmas siker lesz. Mondjuk a Monster függő kristályosoknál biztos nagyot fog menni az is.
Soha nem gondoltam volna, hogy visszasírom az MWIII-at, de annak a játéknak a szezonális tartalmai, azoknak a mennyisége, grindolható cuccok, eventek és miegymás egy teljesen más liga volt mint most ez amit a Treyarch hányt ide. Szerintem itt az S6 környékére lesz annyi kontent mint ott az S2.
Viszont 2026-ban MWIV by Infinity Ward, BO6 S3 még ki lesz játszva de utána parkolópálya a sorozat jövő őszig.
-
Raymond
titán
A Firing Range-t megneztem akkor amikor itt olvastam hogy megvan mert azt is sokat jatszottam anno a BO1 idejeben es meg azert emlekeztem ra igy evek utan is hogy milyen. Jo is lenne, de az a FR 24/7 volt es Domination ami azert ott nem az igazi. A TDM rotacioban meg nem talalkoztam vele.
De azert vannak ott is tipikus BO6 dolgok, mint pl. par napja. A Dealership es a Red Card volt valaszthato, igy mindenki az Other-ra szavazott. Na mi lett az? Termeszetesen a Hacienda
-
Acheron
őstag
válasz
wjbhbdux #2654 üzenetére
Megint BO lesz?
Akkor a következő évad egy az egyben kimarad. Az eredeti BO és BO2 részek borzasztóan bejöttek anno, de azek az újak már nem hoznak lázba, ez a rész már két hónapja van jégen, és kicsit sem hiányzik.
Viszont pletyka szinten rebesgetik, hogy MW2 és MW3 remastered érkezik.
Az nem egyértelmű, hogy az MW II és MW III -ról (2022 - 2023) van -e szó (bennem kérdéses, hogy azokat miért kellene remasterelni, mindkettő viszonylag friss), avagy az eredeti MW2 és MW3 (2009 és 2011) részekről - utóbbi nagy gurítás lenne - és ott már jóval indokoltabb lenne egy remastered kiadás.
Őszintén nem tudok hinni ebben - a következő rész, ha BO lesz és csak annyit fog felmutatni, ami itt le van írva, akkor szinte garantált bukó - egy ilyen remastered kiadás pedig még a meglévő érdeklődést is rombolná. Üzletileg kicsit sem logikus.
Pedig mit nem adnék egy olyan remastered multiért, ami kizárólag a 2009 - 2011 részek pályáit hozná vissza, metesen az új részek ökörségeitől - pár évre ismét meglenne a szórakozás.
Nos, ezért szívesen nyitnám a bukszát. -
ricogsm
őstag
válasz
ImpersonatoR #2649 üzenetére
Nekem nem engedi a free-t, egyből a vásárlásra irányit.
-
Ezt, hogy tehetném magamévá ?
Store ban nem látom.Szerk. : Jó közben látom nekem ez a csomag már PS en meg volt azért nem látom.
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
IntelKiller7 #2647 üzenetére
Mikor jött ki a black ops 6 amúgy? Márhogy mennyi van belőle még vissza a következő részig? Érdemes-e megvennem
-
IntelKiller7
veterán
Free Trial 07-11
-
RMZ250
senior tag
Meg van, köszi. Bocsi ImpersonatoR nek szántam
-
lowzor
veterán
válasz
ImpersonatoR #2643 üzenetére
"Közben Battle pass kész"
Az hogy ilyen rövid idő alatt?
-
RMZ250
senior tag
Hali!
Légyszi valaki segítene hogyan lehet megszerezni a Maelstrom shotit. Guglin csak ezt a karácsonyi szarságot találom de semmi rendes leírást nem leltem.
Köszi előre is. -
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2639 üzenetére
-
turho
addikt
Talán fennállása óta a legjobb dolog, ami történt a BO6-tal, az az új 3 map. Egész élhető a Nomad, Barrage éa a Firing Range. (Ha kicsesznék a hűlye skines csillámpónikat, kicsit még finomhangolnának rajta, még valamennyire COD hangulata is lehetne).
-
laragirl83
őstag
Multiban is és BRben is.
CPU 50-60% fölé soha nem megy, úgyhogy ezt kizárnám.
Frissítés előtt semmi baja nem volt, GPU rendesen 90+%on pörgött, CPU ugyanúgy említett 50-60 és atomfaszán 165fpsről meg se röccent egyszer sem. (oda van lockolva monitor végett.) -
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2633 üzenetére
Nálam lag nincs, smooth az egész, de a GPU használat nálam is hajlamos beesni, főleg Nuketown-on vettem észre. Mondjuk 170-180 FPS mellett szóval lehet, hogy procilimit.
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2633 üzenetére
Ez most Warzone-ban van? Sima MP-ben tegnap es ma se voltak akadasok nalam.
-
laragirl83
őstag
Most X-en láttam postot tegnapról, szinten 7800x3d és 7900xtx kombó, ugyanaz a GPU használat fluktuáció, folyamatosan beesik 60% környékére, ezzel arányosan órajel is bezuhan, nagyon fasza droppos fps laggos az élmény, annyira zavaró kb hogy nagyon.
Reménykedem egy patchben mert ez így élvezhetetlen -
Laby
őstag
Van valami megoldás arra, hogy 1-2 körönként ne törölje ki az összes loadout beállításomat? Egy régi loadout-ot rak vissza folyamatosan, hiába cserélgetem le a fegyvereket, nevezem át, rakom sorrendbe…stb, mire 2 kör után visszanézek fixen tök más fegyverek vannak bent.
-
-
kengyel
nagyúr
Gondoltam játszom pár meccset a boxon, egyszerűen játszhatatlan. Annyira laggol, hogy most mepróbálom újratelepíteni.
-
-
Laraxior
titán
válasz
Raymond #2624 üzenetére
Annyira nem fontos igazából, pláne, hogy minden résznél elveszik minden. Egy csomó skint vettem anno még az első Warzonenál, abból semmi sincsen meg, max csak ha az MW-vel játszom, akkor dobálja fel.
Úgyis csak a plundert tolom, mindig elszaladok az ellen elől
Stalker 2 szuper, Atomfallt kiakarom próbálniMeg kijött a Last of us 2 is
-
Spizzi
tag
Nálam is stutterel a játék a PC-n az update óta, szerintem náluk van a hiba, 7900XTX+7800X3D nem nagyon kéne droppolgatnia.
Remélem jön a patch hamar mert amúgy kva jó lett Verdansk, csak ez bosszantó szépséghibája egyelőre.
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2616 üzenetére
Újratelepítem, remélem az megoldja.
-
laragirl83
őstag
Ilyet nekem Cold War-ban produkált rengeteg alkalommal (multi, BR), hajamat kitéptem, kb összes netes megoldási kísérletet végigjártam, 0 eredmény.
Aztán egy update után jó lett.
Gondolom millió+1 konfig, setup, op rendszer, vmivel nincs kibékülve, én azt mondom nem te oldaladon van a hiba. -
laragirl83
őstag
Frissítés óta kifagyni nem fagy ki, DE mind multiban mind BRben konstans FPS dropok vannak.
Monitoroztam, olyankor a GPU utilizáció is beesik 60-65%-ra a 90+-ról.
Nagyon bosszantó, remélhetőleg patchelik -
lowzor
veterán
A frissítés óta állandóan kifagy a játék. Másnál is van ilyen gond, vagy nálam van a hiba?
-
Fasza lett ez a Verdansk map. Nem connectál.
-
válasz
laragirl83 #2610 üzenetére
Na látod, ez a baj. Emberek nem igazán tudják, hogy az adott játékmenet miről szól.
Aszt hiszik mindenhol TDM-et kell játszani. -
laragirl83
őstag
Mikor HardPoint módban megkapom meccs végén, hogy kemper vagyok, háttttt azzz....! (rendre 200+ time-al)
-
lowzor
veterán
Köszi mindenkinek, már itt is jön.
-
Raymond
titán
-
lowzor
veterán
Másnál működik game pass-el a játék?
Kiírja, hogy frissítés szükséges, de nem talál frissítést... -
IntelKiller7
veterán
-
PsycHo88
senior tag
Szerinttetek lesz valamikor ground war a bo6-ban ?
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2601 üzenetére
Marad, de én már bazári szinten is kezelem. Helyére tettem a dolgokat, nem aggódom. Ez most jelen pillanatban, ennyit ér. Gondolom így is megyünk tovább, miért is másként.? Értelmes tartalom nem hoz pénzt (erőfeszítésbe kerül), vagyis minek, ha az értelmetlen is bőven termel?
-
Acheron
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest