- Gaming notebook topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bager13
aktív tag
Igen pontosan . Úgyanazt az új vonalat akarták ők is vinni, de mivel még a CoD-nál is silányabb lett, így a kutyát nem érdekelte.
N+1.-dik Barbie-s lövölde már nem élhet meg hosszútávon. Azt a piacot a CoD és a Fortnite lefedi.
De az Ubinál úgy egyébként sincsenek a helyzet magaslatán, és nem is látták, hogy eleve halálra volt ítélve a koncepció. -
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #2798 üzenetére
Sokat segítettél, tisztellek.
De, ez is ki lett vesézve, nincs más????????????? Inkább az ereimet vágom fel, mint ezzel a szarral játszak, az egész COD egy méreg...
Én most az MW3-at nyúzom, nem sokára meg van az 1250, és végre elfelejtem, elkezdetem a Singlet- azért is vettem meg, 2 pályán vagyok túl, és csak fogom a fejem, beleraktak sentryt, uav-ot, meg a többi szar killstreaket, mw2-őt imádtam, de ez.....
Mindegy, hosszú lenne le írni. -
Playstation -ön mióta nem lehet crossplayt kikapcsolni warzone ban ?
Csak warzone ranked ben lehet (lehetne ha menne) de a simában nem. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2798 üzenetére
A BF-ben amúgy is más a gunplay meg a movement, no meg az alap koncepció is eltérő.
Nem teljesen lehet alternatívája a CoD-nak.
A beszélt nagy kockázat miatt csak egy kis stúdiónál látom, hogy lefejlesszen egy ilyen gamet. Az meg magában hordozza mindent "kis" játékfejlesztő cég összes buktatóját.
-
FingR86
őstag
válasz
nutella1 #2798 üzenetére
valaki segítsen pls
miért van az hogy kb mióta kint van a bo6 játszhatatlan számomra.
killcam-ban soha nem azt látom mint ami a valóságban történik.
mintha ordenáré nagy késésben lennék és nem is reagálnék semmit.
kb már csak stakeout-on tudok shotival érvényesülni.kb minden létező opciót, beállítást végig próbáltam már
pc-s gamepass egér + bill -
nutella1
őstag
válasz
Dave567 #2797 üzenetére
Ez rám is vonatkozik. De azért komolyan nem veszem, elhiheted
. Az a gond, hogy ezen az ultragagyi cirkuszon kívül nincs más létező, konkrét alternatívád, érted. Ezt is sokszor beszéltük. Ha jön ez az új BF, de én már nem merek semmit kijelenteni.. Abban nincsenek kis pályák, vagy ha igen, számuk elenyésző.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Scrake^;DD #2795 üzenetére
4 napos, szóval hétfőig.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #2792 üzenetére
Meddig tart? Halisten pentek-szombat-vasarnap munka..
-
lowzor
veterán
válasz
IntelKiller7 #2792 üzenetére
Akkor kuka.
-
IntelKiller7
veterán
Dupla XP-re fel!
kar, hogy a Battlepass-t nem duplazza. -
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #2783 üzenetére
A jobb oldali az milyen nemű?
-
Acheron
őstag
No igen, erre utaltam a végeredmény kapcsán, hogy itt kollektív tudatösszekapcsolódás lehet a háttérben
"Kaliforniában fejlesztik, ott legális a fű."
Az OK, sőt, tőlem mindenki úgy és azzal szívja szét az agyát, ahogy és amivel akarja. Az a rész magánügy.
Ellenben a világon meglehetősen sok helyen nem legális - emiatt meglepő, hogy csúszik át mégis minden szűrőn egy ennyi emberhez eljutó játék (vagy legalábbis egyes elemei), ami évek óta nyíltan népszerűsíti a mariskázást -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2774 üzenetére
Ilyen téren (is) vannak bajok a kiadónál / stúdiónál. Évek óta visszatérő motívum a fű és a füvezés a játékban, amiből arra lehet következtetni, hogy a fejlesztők között legalább egy aktívan tolja az anyagot, és olyannyira élvezi, hogy imígyen népszerűsíti is - de azon sem lepődnék meg (a végeredményt látva), ha az egész csapat enyhén betépett delíriumban ücsörögne a munkája felett.
Valahogy így tudnám elképzelni, ahogy a fejlesztők épp melózni mennek (youtube video) link -
nutella1
őstag
Ezeket a bugyogó "színeket", aki kitalálta Blazetown-on, azonnal elküldeném. Minden zokszó nélkül. OLED-en széthasítja a szemem, de nem a képélesség, hanem az egymáshoz oda nem illő, csiricsáré árnyalatok sokfélesége miatt. Ilyen szín ízléstelenséget, ilyen stílustalanságot kitalálni nem lehet. A kellemesen megkomponált összhatás messze elmarad. Túl erős, túl sok bántóan oda nem illő szín, amely nem felel meg semmilyen esztétikai ízlésnek. Durva, rút, igénytelen, elcsépelt, akár egy befüvezett vidámpark, túlvilági-degenerált élménye.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2767 üzenetére
Igazából én nem csodálkozok. Ahogy lett idősebb a cod2-4 generáció, és hagytak fel/lazítottak a játékidőn sokan, úgy mennek egyre nagyobbat ezek a kacatok, jobbára apuka is azért vesz codot, hogy ő pár óra+gyerek 5x annyi... neki meg ez tetszik, meg telón a sok freemium dedó, meghát jött egy Fortnite, Overwatch+a többi ilyen technikailag komoly dolgot full bénába butító játék. Csak jöjjön a pénz. Igazából meg lehet nézni, miket mennek a komolyabb játékok fps-ben, Arma, Ready or not, Showdown 1896,vagy a kiürülő+eldedósodó PUBG, bármi. Még a Delta Force egész kivétel, mert mindenki, ha nem is katona, de harcos+nincs semmi dedós még operátor kép se, nem méghogy skin. Fegyóskinek vannak mondjuk, de azt meg random kap az ember(támadják is, hogy szerencsejáték, mert igazi pénzből(token) is lehet venni "ládákat" + csomó minden eladható, ami random jött, tokenért is), de semmi baromság ott se.
Tényleg ez az általános igény, éppúgy mint a kontroller, konzol.
Egyébként a helyzetet menti, hogy ott a pass mostmár, én pl. eddig is vettem, de a codot is meg kellett, mostmár az éves pass a cod ára, de csomó minden ottvan, igazából ha már sz@r,legalább "ingyen" van. Csomó minden van a passban, friss címek, day1 jönnek, igazából nekem pl. nagyon sppórolós. Sőt, vehetek olyat, amire amúgy nem lenne se keret, se idő, mert ugye ha az ember megvesz egy gémet, csak játszani kell, önigazolásként is. Így meg bár fentvan a bo6, idén nem mentem 1 kört se, viszont nem is sajnálom, kövi rész is lesz day1, meglátjuk. Viszont most pl. vettem egy GTFO-t, horror coop fps, megtetszett, tutorialt letoltam próbaképp, jó lesz, ócsó vót'Na jó, a Delta Force-be megvettem a passt, de rengeteg idő van rá, sőt limitált, heti mennyit oldhatsz fel, persze nem osztatja el 3 hónapra, ameddig tart, de pár hét alatt kipakolható, aztán is ad jutalmakat. Plusz jó pont, hogy utálom a cod időalapúságát, meg dupla xp-kkel variálást is, ott viszont minden xp alapú, a pass is, fegyót mindegy, mit viszel, mert fullos fegyóval kapsz free tunningot, amit bármi másra elsüthetsz,végülis event se rémesen fontos, de minden átlagos kör is, heti belépés, napi küldik dobnak valamit, nincs kör, hogy ne legyen "sikerélmény". Na, ez nincs a codban+itt az új "minipass", fizetősen
Delta force-ban minden héten free több van+streamnézésért is jutalmak, skinek, tokenek. Lehet ezt ígyis. Igazából semmiért nem muszáj pedálozni, nem úgy, mint codban, hogy jajj, aktuális skin, meg a pass haladjon, mert emote, jajjmégnekemnincsmeg, stb. Fura, hogy rájöttem, mekkora "kényszer" a cod. Sose ér véget a szint, prestige, pass, akármi. Belépegettem, mert haladni kell, meg 3-4 órák, mert dupla xp hétvége+ jajj nemleszkészapass.
-
HaZsolt
őstag
Ez már megint mi? Úgy volt, hogy idén a cod nem fog sokat foglalni, valahogy 312 GB fölé kúszott szépen az idén is. Nektek mennyit foglal pc-n?
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
protegum #2765 üzenetére
Delta Force-be igazából close combat kellene, mert a pontoknál a harcok elég hasonlóak a cod élményhez, ugyanúgy lehet vetődni, becsúszni, hasalni, sőt a lean(kihajolás) is adott. Viszont csak 2 mód van, mindkettő bf-es úgy általában, ugye. Kellene valami kicsinyített részen tdm vagy domination-szerű rész, a 2042-ben megoldották a 3 close combat mappal+külön móddal, ez itt nagyon hiányzik, már a bf 1-ben is volt tdm+domination. Ok, jó harcok vannak most is, de alapvetően mégiscsak bf, minimum az, hogy menni kell a kövi pontra, előkészülni, az ellenre várni+ ha épp mindenki halott, és nincs spawn pont, akkor kutyagolni.
Egyébként lehetne "hivatalosan" is megoldani, ha lenne régi rész remake, persze nem belenyúlva ökör skinekkel, megváltoztatott mapokkal, hanem mint ahogy a cod4 remake volt, én vettem is megfele rögtön+sokat nyomtam, jól jöttek a régi beidegződések, trükkök.
De egyébként maguk az emberek is vissza tudnának menni régi részekbe, most akciósak is, de a legtöbbünknek megvannak. Csak ki kéne találni, hogy most akkor mi a "klasszikus". Maguk az emberek hagyják el a régi részeket, tehát mégiscsak ez kell. -
protegum
aktív tag
Ez a rész már tisztán a "minél több pénz/ minél kevesebb erőforrás befektetéssel". A bugokkal már nem is foglalkoznak. Jönnek az hülyébbnél hülyébb skinek, lényeg, polgárpukkasztó legyen. Az operátorok animációja is már lényegtelen. Mind ugyanaz. Persze a emote-ok azok kurva fontosak. Az egész játék tartalmatlan, minden kis momentuma a pályákig bezárólag már szerepelt valamelyik kiadásban. Sokadik lenyúzott bör. Persze azért pörög, mert a pubg-n kívül még értelmes br nincs a piacon, az előző BF meg egy hulladék. A Delta Force még egy misét megérne, de csak arcade Tarkov vagy egy Arena Breakout. Mire kiforrná magát jön az új BO vagy jobb esetben a régire hangolt, de mégis új Battlefield.
-
turho
addikt
válasz
bager13 #2761 üzenetére
Kellene róla egy szavazás....annyi értelme lenne, mint bármely pl. politikai szavazásnak az elmúlt 5 évben
(Különben szégyen lenne megkérdezni a játékostársadalmat, hogy ők mit szeretnènek? Vagy pont úgy van ez, hogy ők tukmálják/ták ránk ezt a meghasadt jelenséget is, és az ifjúság minden polgárpukkasztó szemétre vevő amúgy is, mint tudjuk?)
Nem tudom.Egész jó a 2 új map. A Haven is végre nem csicsás, a Signal pedig végre hasonlít némileg a Shipmentre)
-
PsycHo88
senior tag
válasz
deadwing #2754 üzenetére
Ugyan ez van nekem is ! Mèg a megvàsàrolt skineket se rakja be normàlisan :/ pl össze rakok egy fegyót , bent a jàtèkba màr pl nincs rajta az optika :/ vagy alapfegyót rakbe .
külföldi oldalakon azt olvastam hogy az előző prestigeből a fegyókat nem lehet àt vinni törölni kell ès újra össze rakni , nekem ìgy sem jó sajnos
-
turho
addikt
Na ez a Blazetown...rém eredeti, szép,vicces, és full ártatlan
gratula, nemzetközi gáz
-
turho
addikt
válasz
bager13 #2753 üzenetére
Akkor piaci rés keletkezett, valaki kihasználhatná, aki tud még COD-klónt készíteni. (Mert inkább BF-jellegűeket sikerült, vagy gagyi lett, ami elkészült mostanában).
Tudom, ilyen b.zi irányba vitték el mindent, attól még sajnálhatom. Azokat is sajnálom, akik tönkrevágnak mindent. Szégyellem is helyettük magam, mert rózsaszín tüllruhában meglett férfiak vattacukorral lőnek, persze csakis pénzért fejlődve, és csíttel. Gondolom a mai lányok is buknak erre. (Mondjuk ahol sztár egy GMO, vagy egy Kordaparódia, X faktor, egy senki meleg influencercsoport aki ordibál meg idióta, ott nem csodálkozom végülis....) -
deadwing
addikt
Valaki loadout bugra tud megoldást?
Nyomtam egy prestige-t, az XM4-en látszólag minden rajta van, firing range-ben is, map betöltésnél is, de ahogy elindul a meccs 2-es scope nincs rajta, lehet más se... ráadásul se gránátom se field upgrade... Ha váltok másik slotra a loadoutban, akkor meg előkap egy arany C9-et amivel sose voltam... Szóval full káosz. -
bager13
aktív tag
Pedig egyszerű a képlet, ha a játékosbázis 80%-ka erre vágyik, akkor hülyék lennének nem ezt a vonalat vinni.
Ez üzlet, én is ezt csinálnám azt a 80% jól fizető tábort mindenáron megtartanám, a másik húsz meg mehet amerre lát. Pont leszarnám őket.A piac diktál, hogy te épp melyik csoportba tartozol az meg egyéni szp...
Hozzáteszem, hogy én sem a 80-ba tartozom.
-
Scrake^;DD
aktív tag
összevissza csillogós skinek margójára.. ezeket a füves sz@r skineket miért erőltetik? Meg “blazetown” én a multi résszel csak nuketown-on játszok, de ezzel az új mappal totál elrontották,,, ocsmány okádék lsd színek megfájdul a fejem játék közben. Nem értem a játékosok több mint fele vagy háromnegyede füvezik? Vagy melyik játékosbázist próbálják ezekkel megcélozni? A chaos nuketown amúgy király volt.
-
BandiHUN
veterán
Nem kell feladni, kezeld lightosan az ilyet, sokan csinálják így, streamerek is "butítják" le magukat, hogy aztán jöjjene a jó körök, a W/L meg úgyis 1 körül van tartva, HA van elég merítés játékosból... csak nem mindegy, hogy milyen K/D-vel tudod hozni ezt. Csak egy játék. Persze "optimalizálni" kell, nekem is volt 1.5 W/L az elején... 0.68K/D mellett
Ez utóbbit tudod befolyásolni csak, mert alapcél, hogy 1 legyen a W/L az SBMM-nek, viszont ha cumi körben passziválsz, csak szedegeted a spawnotokra átjövőket+rutint szedsz össze gránátozásból, hogy hova érdemes dobni pl. házak felett+lelövögeted a killstreakeket, xp-d is lesz, meg jobb kör is, emellett ha cumi streak van, még mindig mehetsz egy kört másik játékmódon, hogy "elkeveredjen" más szintre közben pl. a premade csapat a kedvenc módodban. Amúgysem árt több módot is nyomni, már csak a változatosság miatt.
+ha úgy adódik, még mindig megnézheted az utolsó 50 játékost, akivel játszottál, megjegyzel neveket, és ha van hely a körben, tudsz rájuk joinolni, akkor biztos nem lesz cumikör, ha minden kötél szakad, ehhez nem kell őket friendnek se felvenni, csak recent players a friends menüben, és join valakire, aki bíztatónak tűnik. +itt ugye reportolhatod is, aki szerinted megérdemli+még B terv a Block player, akkor csak simán igyekszik tőled távoltartani az SBMM, persze ez akkor sikeres, ha elég sok player van, késő este jellemző, hogy ugyanazokkal tud játszani az ember+a mazsolák aludni mennek, talán 8-10 a legjobb idősáv. -
BandiHUN
veterán
Egyébként az is jó megoldás, hogy passziválod a szopatós kört, csinálsz egy dupla gránátos loadoutot+rakétavető, viszel snipert, riflét, amivel messziről tudsz operálni, thermal scope+ füstgránát, lőszeres láda, és szépen hátulról, kempelve játszogats, hagyod pl. az operatívát. Veszteni fogtok, nem lesz sok killed se, de halál se nagyon, utána úgyis kapsz könnyű meccset.
Nem érdemes erősködni, mert ha vért izzadsz, akkor ugyanúgy megtart ebben a poziban, mert lesz csapaton belül top 1-ed,de ez megerősíti az SBMM-et, hogy ilyen körbe való vagy, nem dob lejjebb. Viszont kevés ember van, nem tud jobb meccset csinálni, főleg ha az ellenben egy 4-es premade csapat van, jellemzően akkor kapod ugyanazokat ellenfélnek. -
BandiHUN
veterán
válasz
laragirl83 #2747 üzenetére
Exitlag, ami szintén egyfajta magán VPN, szintén. +ugye az mivel csak game-re van gyúrva, a pinget is kihozza legjobbra, és stabil, mert nincsen rajta másféle(letöltés, torrent) adatforgalom.
-
harry3
őstag
Mi az anyám kínját kell csinálni ahhoz, hogy ne állandóan tőlem jobb játékosokkal tegyen össze? Baromi demotiváló, hogy prestige 2-ig 1 körül tartotta a győzelem/vereség arányomat, most meg már 0,6 sincs. Egyszerűen olyan játékosokkal tesz össze, hogy már az elején el van döntve a meccs kimenetele, és a legjobb, hogy utána még a 3. játékban is ugyanazokkal az ellenfelekkel akar összetenni, akik már 2x elpicsáztak. 3 kör után zárom befele a pcsába a játékot.
-
nutella1
őstag
Egyetértek. Mondjuk engem nem érdekelne, hogy BO vagy nem BO. Csak ne kizárólag a fizetős, búcsús tartalomra mennének rá. A skineket vegyék akinek kell, abból van a profit, érthető, rendben. Viszont az már épp elég lenne, ha ezen kívül a kreativitás egy minimális szikrája is észrevehető volna a játékban.
-
turho
addikt
Igen, erre is rájöttem időközben. Amiért kevésbé sajnáltam a pénzt Pc-n is, talán az MW2019, MW3. De főleg a 2019. Az még az első hónapokban nem volt befertőzve. Megfogadtam hogy csak normális COD-ért fizetek 70-80 eurót még egyszer.
Amúgy tanulság, a mai ifjúságnak úgy globálisan 2 dologra nincs igénye. 1. munkával és gyakorlással elérni valamit, rangot szerezni, megméretni magukat, pluszpénz helyett, 2. realisztikus játékok ciki fantasy szuperhősök helyett.
Az 1. pont még már nem ciki, hiszen jelentősen nagyobb eszerint az a tábor, ergo virtulálisan megölelgethetik és motiválhatják egymást. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Mert akkor bennem van a hiba
és nem divat már a normalitás."
Ez nem újdonság, évek óta megy. És igen, ez a normális annak a közönségnek akik pénzt költenek a sorozatra. Téged, engem, mást zavar ez? Igen, de a készítőket ez nem érdekli mert úgy tűnik hogy többen vannak ők. De ezt totál felesleges felhozni minden COD játék esetében, mert egy évtizede ugyanaz megy már.
-
turho
addikt
Ismét azt gondolom, maradhattak volna exkluzívan normálisak is, hiszen mindenki más is ilyen Z generációs. És azért kérni a 70 Jurót, hogy "mi maradtunk exkluzív katonai játék, ezzel betöltve egy űrt". Nem, inkább Seth Rogen (vagyki) skin, aki eleve lefogyva felismerhetetlen, nem ezzel a formával tarolt. (És tuti E betűt kapott sorozáson....). Amúgy tényleg ennyire buli Snoop Foggal füvesdekket lőni, vagy pink rajzfilmkutyussal golyószórózni? Mert akkor bennem van a hiba
és nem divat már a normalitás.
(Amúgy meg mindenki felizgul, ha bejelentenek egy realisztikus, fotorealisztikus fps-t, aztán calippo nyalókákkal szaladgálnak napszemüveges krokodilok, oda lyukadunk ki..és euroért/dollárért veszik a "tudást" a fotelkatonák.) -
turho
addikt
Vagy xar, vagy tök más a dinamikája, mint az elprájdosított COD-nak...van pár fps, de mindet eluralta a majomság. Csiricsáré nélkül nem lehet eladni semmit, vagy mi a fax? Tehetetlenül nézem ám én is, mit csináltak maguk a jelenkori játékosok, meg a kényszerdivat a klasszikus CID-ból. De ok, egy nyomorult autóversenyt se tudnék mondani manapság, ami nem úgy néz ki, mint a csillámpónik retardált gyerekszobája.
A szépreményű Xdefiant belebukott a gagyiba, kezükben volt pedig a lehetőség, és féligmeddig éltek vele csakAmïgy kontroller kontra egér+Bill. : jómagam egész életemben kontrollerrel játszottam, nem látok benne kivetnivalót, sosem akartam crossplayt (hacsak nem kiegyenlítettek a feltételek).
Delta Force: mobilon is várjuk sokan a kontroller támogatást. Vagy lesz vagy nem. Aki tapizva tud játszani, annak egészségére, az örül.
BO7: hú de várom ezek után....hogy 27-ben legyen rendes COD
Ui: Delta Force megjegyzés egy silányabb minőségű, laptopon próba után: túl Battlefield, amúgy még zavaros, amúgy nem rossz, de nem jó, Codosoknak inkább a nem jó...
BO6-ból rendre visszamenekülök MW2-3-ba.
és hamar elment a kedvem a Cold Wartól is, pedig apró különbségek de ott vannak. Kicsit más dinamika, mozgás, hangolások - ez tesz különbséget a rendes meg a Black Opa vonal közt.
-
BandiHUN
veterán
Hát igen, a konzol... még mindig nincs konkrét időpont a Delta Force-ra.
Bár én úgy vagyok vele, hogy addig a jó, míg be nem jön az aim assist+ a kontroller dolog, aztán a Delta Force is "elkurvul". Most még mindenki egerezik, a csalókat leszámítva mindenkinek sokat számít az igen részletes build, ami van. Kb. ez menne is a levesbe, ha megkapnák a norecoilt a kontrolleresek, ami hazavágta főleg a bf v-t, de a 2042-t is, hogy egérrel felszerelve se tudom elérni azt a szintet, amit a konzolos norecoil ad, hogy hogyha behúz valaki assistja, megmozdulni sincs idő, mert jön lézerként a 3-4-5 golyó és kaput, miközben nekem van szórás, és elhúz a fegyver. Na, ez nem hiányozna.
Mondjuk van norecoil hack a Deltában is, az kb. érezteti, mi vár majd az egeresekre, de most még rendben van, vannak bénázások, a nem optimal build vagy béna ellentartás miatti mellélövések, ami miatt nyerhető a tűzharc, mégha te kapod is az elsőt.
De az vígasztal, hogy addigra már ki leszek maxolva, lehet mást csinálni, sniperezni, tankozni. Avagy legyen kikapcsolható pc-n is a crossplay.
Túltolták ezt a kontrollermániát, a konzolosok s..ggnyalását,codban is, ezértis hc-ztem már évek óta csak. -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #2727 üzenetére
Én emellé (azzal együtt, hogy amit írsz, az igen pozitív, és mindenképp megér egy próbát) még egy COD alternatívát is bettennék a klasszik COD kedvelőknek: az MWIII -ba (2023) bekerült egy OG Mosh Pit mód, ami only MW2 (2009) pályákat tartalmaz.
Vannak időszakok, amikor nehezen talál lobbit, de többnyire pár percen belül összeáll egy csapat. Cserébe elvétve vannak bugyuta skinek, főleg milsim operátorokkal találkozni (érezhetően leginkább olyanok járnak oda, akiknek még jelent valamit az eredeti COD szellemiség). A csapatok változók (ha nem is őrült módon), mindenfélke stílus játszik (Rush, camp, ki mit szeret). SBMM van, de hát hol nincs már az újkori COD -okban.
(ami vicces, hogy az alacsonyabb játékosszám miatt gyakran azonos játékosokkal megy az ember több lobbin keresztül, és így különösen feltűnő, hogy egyszer istenkirály módon röptében lehet szedni az ellent sniperrel, máskor meg csak esés - kelés van, a szokásos periodikussággal. Ennyit arról, hogy kizárólag az erősebb - gyengébb lobbikba pakolással operál a rendszer)
Amíg ez a mód él, én biztos vissza nem megyek a csilicsáré BO6 -ba, a BO7 meg talán egy próbát megél az idén, de ha ugyan ez lesz (ami borítékolható), akkor az is marad elfekvőben a 2026 -os MW IV -ig. -
BandiHUN
veterán
Ilyen ez. Az eleje mindig jól indul, aztán elkorcsosodik, örülök, hogy nem vettem meg, csak pass(ok, az extra pakkot megvettem rá az első blackcellel, +cuccokkal, stb, egy 10-est megért), de ilyen hamar nem hagytam abba cod-ot az infinite warfare óta, amit a csalók miatt fejeztem be hamar, van benne vagy 50 órám...
Pedig a tűzharc, ugrabugra csúszkálás szuper, az első mapok is azok voltak, nem jött szembe ennyi idióta karakter, meg mintha más lett volna az egész szelleme. Komolyabb volt az egész.
De idén már nem is tettem vissza, gyémánt vagymi camo-k majdnem kész, zombit végigvittem mindent, de az fun randomokkal is, stb...Jött a Delta Force, ennyi. Megkapta a hasonló mozgást, mint a cod, a TTK testre hajszálra ugyanaz, de hangsúlyosabb a headshot, mindenki alternatívan ugyan, de katona alakú, megkapta a Tarkov komoly fegyvertunningját, a Battlefield-ek nagyobb léptékű harcait, ahol nem csak a picsányi terület van, ahol a harc hasonló élmény, mint a codban, hanem egy nagy szabad terület, tényleges csapatmunkával... Nomeg ott a BR rész, ami PVPE rendszer, nem a klasszikus szűkülő kör, hanem időkorlát van, és bármikor ki lehet jönni, be lehet menni egyetlen késsel csak gyűjtögetni, botokat ölni, feladatozni, vagy lehet persze ellenséges teamekre vadászni, komolyabb feladatokkal, ami célponttá is tesz, stb. És ingyen van. 9 euro a pass, van rá vagy 3 hónap, teljesítmény alapú, simán hozható, mivel 100 fölött is számol és dobálgat cuccokat, én 186.szimtig vittem el pl. nem sok játékkal, fegyverekre is max. szint után ad free tokeneket, vagyis felhúzhatóak előre a nem sokat használt cuccok is, miközben 1 fegyverrel megy csak az ember, ennél barátságosabb rendszer nincs
És persze belépésért, napi, heti, szezonális feladatokért jön mindenféle izéke, dupla xp tokenek, stb, van ranked rendszer, amit szüneteltethetsz, ha csak "baromkodni" mennél, hogy ne rontsd le, lehetne sorolni, mi minden miatt dedós vacak a cod... mostanára.
Jaés van free coop kampány is, nincs semmiféle paytowin, 1 játékban megvan minden összegyúrva, ingyen, mostmár mobilon is, állítólag ott se rossz, igaz tudtommal nincs cross-progression.
-
oriic
HÁZIGAZDA
10+ éve ilyen a COD sorozat (skinek, operátorok, csili-vili minden). Ez kell a népnek, ebből van bevételük (nem jótékonysági szervezetek), ezért ezt kapjuk. Sajnos el kell fogadni hogy ez már nem fog megváltozni, aki a klasszikusabb katonai kinézetű FPS-eket akarja tolni, annak más kell keresni.
-
Ryoo
senior tag
Ez a rész rekord gyorsasággal fog elnéptelenedni, amint kijön az új rész. Ennyire bazári szar játékot... még a többi black opsot is alulmúlja, pedig azok is borzalmasak.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Scrake^;DD #2718 üzenetére
Dupla x mar megint nincsen?!
-
nutella1
őstag
Nagy ötlet volt, hogy kivették a Nuke-ot a HC-ból, lobbyt sem talál, csak a Nomade-ban.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Scrake^;DD #2714 üzenetére
Black ops multira is vonatkozik?
-
Raymond
titán
válasz
Scrake^;DD #2712 üzenetére
Ha meg aprilis 20-an jott volna akkor megertem, de ugy nekem se vilagos.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #2711 üzenetére
Erre a hypevonatra most nem ültem fel, de ez miért jó, hogy ez a krapek benne van most?
-
IntelKiller7
veterán
-
Zombie The Tomb nem directed módban tud valaki segíteni aki tudja hogy kell megcsinálni ? 2 en vagyunk már.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
laragirl83 #2707 üzenetére
Legutóbbi nuketown chaos az úgy nézett ki, hogy volt egy játékos természetesen nem az én csapatomban, aki valami 120/8-as statot hozott össze és kb állandóan a dreadnought killstreaket verette.. a meccs felét kb a levegőben töltötte
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2707 üzenetére
Hasonlo volt nalam is a multkor ugyanott. Es mint itt is lathato, nalam is allatalaban az van hogy vagy en egyedul vagy talan meg egy masik csapattars dolgozik az objective-on, a tobbiek sima TDM-kent jatszak a Hardpoint es a Domination-t is. De ez mar sok eve is igy volt, tehat nem valtozott semmi
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2701 üzenetére
Nem az "újdonság varázsa" miatt nem evezek vissza MW 2-re, vagy korábbi részekre, hanem épp pont azért amit itt összefoglaltál: "grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága." Amit én leülök a gép elé max 1 órákat kikapcsolni, nekem épp oly elég. Tudatosítottam magamban, hogy az SBMM és az EBMM miatt ezeket a részeket nem illik komolyan venni, és ennyi. Nem olyan nehéz, hiszen ez a realitás. Csak a mentálisan sérültek hazudnak önmaguknak. A Pizzeria elviszi minden időmet, + ezután a családi programok: együtt, melyek sokkal fontosabbak, élni az életet, a hetente kétszer kispályás football elviszi minden időmet, hál'isten(!!!). Jutalom időnek tekintem inkább, amikor itthon leülök a gép elé, etc... Persze, ha kijönne egyszer valami komolyabban vehető rész, kicsit variálnám, próbálnám testreszabni a rendelkezésre álló időmet. Viszont, ez nem rajtam múlik, cseppet sem, és ezt mindketten értjük, tudjuk, miről beszélek.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Chereiose #2702 üzenetére
Fentebb írtam a metát, amúgy ha rágooglizol kiadja, tudsz hozzá nézni lodit is meg buildet. App is van warzone meta néven. Xm4 meg ezek már a múlt..amax kb az összes játékmódban mocskosul undorítóan op. Smg be próbáld ki a c9 et és a ksv-t. Battlepassból tudod az amaxot és a kilot feloldani free
-
Chereiose
addikt
SMG és Assaultban mik most a leghasználhatóbb fegyverek?
SMG-ben a Jackal PDW egész jól adta, illetve nálam a Tanto .22 is mindig elég jó, Assaultban meg az XM4 nem rossz még a játék eleje óta, de igazán sose tudom mi a jó. Próbálkoztam a C9-el is, de nekem valahogy nem adja és az alaptárja is elég kevés. -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2685 üzenetére
No igen, a végefelé mér több volt kettőnél a csalók száma, de azért elég jól el lehetett szórakozni vele. Én mondjuk leragadtam az MW2 multijánál, az MW3 valamiért kevésbé adta, és hamarabb is fogytak el belőle a játékosok.
No de:
Tegnap feltettem nosztalgiából az MW2 multit (2009)
Még mindig van rajta pár száz játékos, ahhoz elég, hogy bizonyos módokban instant talál meccset.
Amiben az új részek egyértelműen jobbak:
Grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága.
Amiben a régi multi egyértelműen jobb: játékélmény
Nehezebb mozogni, (az egér érzékenységgel még sokat lehet javítani), rosszabb az ellenfelek észrevehetősége, sokkal kevésbé lehet testreszabni a fegyvereket (néhány szkóp típus nagyon hiányzik így utólag) de az mindent visz, hogy érezhetően nem pofázik bele a játékba az SBMM, minden pályán, minden körülmények között ugyanazt a teljesítményt tudom hozni (ami hat év kihagyás után nyilván nem sokra elég azokkal szemben, akik a mai napig ott csapatják - de határozottan javul a tendencia). Nincs ilyen egyszer esés - kelés, egyszer istencsászárság porhintés, mint az új részekben
Ellenben (nyilván) kevés a játékos - gyakran ugyanazokkal kell tolni a gémet.
Szóval marad fent a gépen, kitűnő, szórakoztató esték következnek (ismét)
A másik jó hír: Úgy tűnik, MWIII fronton is meghallgatták az imáim:
Épp írni akartam az Acti ügyfélszolgálatnak az erre rendszeresített csatornán keresztül, hogy ugyan tegyenek már be egy MW2 (2009) pályákból álló csomagot az MWIII játékba - ha már a pályák külön - külön úgy is benne vannak, ez nem igyényelhet nagy fejlesztést (sok remény nincs rá, hogy megcsinálják, de abból baj nem lehet, ha leírja az ember).
Előtte még biztos ami tuti, ránéztem a játékra - és láss csodát, van már egy OG Mosh Pit csomag, ami " '09 maps only"Ezek szerint vagy maguktól is jó fejek, vagy hozzám hasonlóan, csak serényebben kérték már ezt páran.
Szóval itt modernebb környezetben, jobb mozgással, jobban testreszabható fegyverekkel tolhatók az MW2 pályák - cserébe van SBMM. Azt, hogy mennyire szól bele, nem tudom, ma este ezt is megtesztelem.
Nagy előny ezeknél, hogy az aktuális Season kihívások és a fegyver camo -zás sem támaszt már semmilyen követelményt - ergo szabadon játszhat az ember csak a játék öröméért.
A BO6 -hoz továbbra sem érzem a kedvet, így egyelőre marad ugyan felinstallálva, de parkolópályán.
Szóval van miből válogatni - én már biztosan kihúzom a következő MW részig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Politika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest