Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Vicces szkeccs a témában
[YT -hangos nyelvtanulás] -
Dr.NX
addikt
Eltévesztetted a topikot, ide írj:
https://prohardver.hu/tema/android_alkalmazasok_szoftver_kibeszelo_topik_ninc/friss.html
Amúgy mi az hogy két nyelven? Melyik két nyelven? Egyszerre olvassa fel? -
vasza
csendes tag
Sziasztok! Nyelvet tanulok. Tud valaki olyan alkalmazást androidra, ami felolvassa a szöveget KÉT NYELVEN?
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique #54183 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
Cs1csó #54181 üzenetére
Hol olvastad, forrás?
Szerintem engedjük el ezt a 7-menetes felülírás kell a biztos törléshez dolgot, meg hogy még 6-menetes törlés / felülírás után is helyre tudnak állítani adatokat, mert úgy hülyeség ahogy van, meg pláne ha egy adatmentő szakember is leírja, hogy bőven elég lehet az 1x-es felülírás 0-kkal, illetve SMR HDD-knél a max. 2x-es random adattal.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
válasz
liszi70 #54180 üzenetére
Ezt nem én találtam ki olvastam róla, a 7 menetes felülírással már "maxibiztonság" van:
Ez a kép a CCleaner-ből van (a 35x-ös talán már tényleg túlzás)
(és ez csak a sokak által szidott CCleaner nem egy "profibb" vagy specializáltabb prgogram mint a Recuva vagy az Ereaser)
Ha NAGYON szenzitív tartalom volt rajta akkor én nem is vesződnék (már ha nem egy laptopban van az a háttértár) és nem adnám el, le, oda valakinek.Abban igazad van, hogy ha legalább 1 menetes teljes felülírással is sokat teszel az adatok védelméért de azok az adatok ettől még MINDIG ott vannak. Ezért ajánljották egy cikkben anno a 7x-est persze ez HDD-re vonatkozik a régi fajtára ezt az "SMR" vagy hogy hívják nem is nagyon ismerem. Egy ideje nem követem ezt a részét a technológiának, igazán nem is érdekel: nekem ha kell még HDD akkor az sima adattárolásra bőven elég arra meg mindegy milyen, főleg ha valamiért a gyártók nagyon nyomják az SMR-t tehát előbb utóbb nem lesz másfajta vagy ha lesz az DRÁGA lesz az SMR-hez képest.
Nem hiszem, hogy fejlődött a mentési technológia hanem a HDD-s adattárolás technológiájából adódik hogy:
- ha kiadod a "törlés" parancsot a gépen akkor azt már mindenki tudja, hogy NEM törli csak átcímkézi az adott területet "szabad, írható" - ra, de ameddig NEM írunk oda az eredeti adat teljes egészében hiánytalanul megvan.
Amint írunk oda sérülhet az "alatta" lévő adat de még így is visszanyerhető. Az egyik trükk, hogy a "táblát" "eltolják" és úgy olvassák vissza az adatokt mert így jobban elkülöníthetőek a rétege mikor mint írtak stb. de ez már-már művészet (ahogy látjuk a Kürt is "híres" erről nyilván az eszközeik és a szoftvereik és jók de a lényeg a "know-how"
Úgy tudom a lényeg röviden az, hogy egy pormentes helyen szétszedik a HDD-t kiveszik a tányérokat és egy SAJÁT olvasó HARDVERBE teszik bele (saját olvasó fej saját motor stb. és így próbálják az adatokat visszanyerni, hiszen az alap, hogy legtöbbször vagy az olvasó fej vagy a motor hal meg vagy a HDD házban van valami gond ami miatt nem tud felpörögni vagy a fej nem tud mozogni olvasni, de lehet, hogy csak a csatikkal van gond, rozsdás törött, kontakthibás stb.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Cs1csó #54178 üzenetére
Egy normál felülírás volt, ha ez "profi tönkretétel", hát legyen.
Acronis-sal ment rá egy meghajtó klónozás, tehát ez egy egyszeres felülírás. És már semmi nem jött vissza az adatokból. Ehhez képest azt írtad, hatszoros felülírást is vissza tudnak hozni, ez számomra elég hihetetlen. Ezért kérdeztem, és kérdezem továbbra is, hogy ennyit fejlődött az adatmentési technológia? Vagy én értek félre valamit ezzel a "hatszoros felülírással"?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #54163 üzenetére
Az 1000*1000 MB egyébként csak a gyártóspecifikus SI (1000) szerinti érték, ellenben az ténylegesen IEC (1024) alapon nettó ~ 931 GB (GiB) szokott lenni egy bruttó 1 TB-os HDD-nél, a Windowsok is az utóbbi szerint számolják.
Vagyis az előbbi alapon akkor valamivel kevesebb idő (~ 155 perc | ~ 2,5 óra) lehet, de figyelembe kell venni azt is, hogy egy HDD szekvenciális adatátviteli sebessége nem feltétlen konstans a teljes lemezterületen, hanem a lemeztányérnál kívülről befelé haladva egyre csökken. Azaz az a 100 MB/s lehet csak lemeztányér elején (külső részén) lesz annyi, ellenben a közepén / végén már lehet csak pl. 50-60 MB/s lesz és annak megfelelően nő akkor a művelet ideje is. Ha SMR HDD, akkor annál meg pláne eltarthat jó ideig a felülírás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
King Unique #54176 üzenetére
Bár az utóbbi szépséghibája, hogy nincsen folyamatjelző ami mutatná, hogy éppen hol tart.
Hát ez az... -
King Unique
titán
válasz
Ferink #54160 üzenetére
Teendők HDD SSD eladás előtt (adatvédelem)
Vagyis megoldható a Windows beépített eszközeivel is, nem feltétlen kell ehhez 3rd party program.
NMHH végleges adatörlés, avagy a CECE Drive Eraser
Újonnan vásárolt adattárolókhoz évek óta szoktak mellékelni NMHH adattörlő kódot, akkor azt is lehet használni. Bár az annyit csinál, hogy 3x teleírja a meghajtót, holott elég lenne 1x is, vagy SMR HDD-knél max. 2x random adattal, lásd az adatmentés topikból adatmentő szaki válaszát.
#54161 Cs1csó:
7x-es felülírás X TB-os HDD-knél, napokig vagy nagyobb tárolókapacitású meghajtónál akár hetekig szórakozzon vele a felhasználó?
CMR HDD-knél elég bőven az 1x-es felülírás 0-kkal, SMR HDD-knél is, vagy utóbbiaknál biztos ami biztos alapon a 2x random, lásd az előbb linkelt választ. A 7x-es totál felesleges és értelmetlen is, még a nemzeti CECE is "csak" 3x-os felülírást csinál és még az is sok.#54174 Fire/SOUL/CD:
Formázni sem feltétlen kell partiónként vagy a teljes lemezterületet, mert ott van az egész meghajtót törlő DiskPart clean all parancs. Bár az utóbbi szépséghibája, hogy nincsen folyamatjelző ami mutatná, hogy éppen hol tart.
[ Szerkesztve ]
-
Ferink
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #54174 üzenetére
-
-
Ferink
aktív tag
válasz
Még egy kérdés, mivel nem vagyok túl jártas a témában.
Most két partíció van, mehet rajtuk külön-külön a teljes formázás? -
válasz
Cs1csó #54161 üzenetére
"Egy profi adatvisszaállító még 6 réteg adatból is tud visszaállítani."
Ez komoly? Ennyit fejlődött a technológia? Vagy 16-17 éve a Kürthöz(!) vittem egy klónozással egyszeresen felülírt HDD-t, és gyakorlatilag SEMMIT nem tudtak visszahozni az adatokból. A Kürt! Az pedig nem sz@rral gurított akkor sem. -
Kiindulva abból, hogy egy 1 terás sincs meg 1 óra alatt, asszem minimum 2-3 óra
Asszed? Épp most írtam kb. meddig tart leformázni azt a 1TB-s WD RED-t(mert hogy erről volt/van szó), ha 100MB-s-l tud írni...
Abban persze igazad van, hogy egy 20TB-s esetében nap a mértékegység.Persze, hogy tudja a 8.1 is, csak inkább javaslok hivatalosan még támogatott OS-eket...
(ennyi erővel a Vista-t is javasolhattam volna, mert az is tudja)[ Szerkesztve ]
-
Ferink
aktív tag
válasz
Köszönöm szépen!
Akkor így fogom, egy délelőttöt rászánok. -
cocka
veterán
válasz
Cs1csó #54164 üzenetére
Sokan emiatt el sem adnák (biztos ami biztos alapon) a régi háttértáraikat, inkább egy fúróval fúrnának rajta 4-5 lyukat és ha van egy vegyestüzelésű kazán még oda is bedobni egy időre utána mehet a kukába.
Az nem "humánusabb" módszer, ha szétcsavarozom, kiveszem belőle a lemezt vagy lemezeket és kihajintom őket egy elektronikai hulladékgyűjtőbe?
Fene se furkálná, utána meg takarítsam az apró "fémforgácsot". Biztos, hogy nem. -
cocka
veterán
válasz
Kiindulva abból, hogy egy 1 terás sincs meg 1 óra alatt, asszem minimum 2-3 óra, akkor egy 20 terás az már elég combos időtartam. Több, mint 2 nap.
csak W10/11 alatt legyen lassú formázva
8.1-en is megoldható, idézet a format /? parancs Windóz 8.1-es verziójából:
/P:count
Zero every sector on the volume. After that, the volume will be overwritten "count" times using a different random number each time. If "count" is zero, no additional overwrites are made after zeroing every sector. This switch is ignored when /Q is specified. -
Cs1csó
titán
Mint lehetőség lett említve: ha csak simán törlés parancsot kiadva törölsz vagy egyszer felülírod attól még az adatok visszaállíthatóak..
Az eladónak kell tisztában lennie MILYEN adarok voltak korábban azon a HDD-n, és ezekkel az adatokkal mennyire lehet visszaélni.Sokan emiatt el sem adnák (biztos ami biztos alapon) a régi háttértáraikat, inkább egy fúróval fúrnának rajta 4-5 lyukat és ha van egy vegyestüzelésű kazán még oda is bedobni egy időre utána mehet a kukába.
Nem költségesnek mondanám (ha már megvan hozzá az infrastruktúrád: ioncsrélt, szűrt levegős hely ahol a szétszedés történik, hardver amire rá lehet tenni és persze speciális szoftver amive a visszanyerést lehet intézni, és az egészhez szükséges "know-how" akkor gondolom pár óra alatt meg is van.)
inkább kicsi rá az esély. ami fontosabb, hogy akár szétszedés nélkül ingyenes programokkal ami bárki számára hozzáférhető se lehessen adatot visszaállítani róla. -
válasz
Ferink #54160 üzenetére
Egy teljes formázás emlékeim szerint borzasztó sok idő.
Nem percekben mérhető, de nem is napokban, mármint egy lassú formázás.
Feltételezve, hogy nincs tele bad sector-l, akkor nagyságrendileg kiszámolható mennyi időt fog igénybe venni egy lassú formázás, pl:
Szekvenciálisan 100 MB/sec sebességgel tud írni a HDD és 1TB (1000*1000 MB) a kapacitása, akkor
1000*1000 MB / 100 MB/sec =10000 sec = ~167 min = 2 óra 47 percHa speckó adattörlő alkalmazást vetsz be, akkor ennek az időnek a többszöröse.
Lassú formázás után (az nullákkal ír tele minden szektort, csak W10/11 alatt legyen lassú formázva) mezei recovery szoftverekkel (pl. Recuva és társaival) semmilyen adat nem állítható vissza, amiről Cs1csó említést tett (
Egy profi adatvisszaállító...
) azt úgy értendő, hogy labor körülmények között szétkapják a HDD-t és egy speckó technológiával lehet visszahozni adatokat...[ Szerkesztve ]
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
HDD eladása előtt az adatok törlésére ki mit javasol? (1TB WD RED)
Elég ha teleírom az egészet semleges adattal, mondjuk filmek?
Vagy jobb egy teljes formázás/valamilyen speciális szoftver.
Időben melyik a gyorsabb?
Egy teljes formázás emlékeim szerint borzasztó sok idő.
Találtam erre külön topicot, de régóta halott.
Előre is köszönöm. -
Orgi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #54153 üzenetére
Fire/SOUL/CD és genndy köszönöm szépen, hétvégén megnézem ezeket
-
efemm
tag
válasz
Rodzser Mór #54155 üzenetére
.\ffmpeg.exe -ss 00:18:29.4 -to 00:25:12.8 -i .\fajl.mp3 -c copy .\fajl.mp3
-
NF-
junior tag
válasz
Rodzser Mór #54155 üzenetére
mp3splt
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Van olyan program, ami a megnyitott hangfájlt (pl. mp3-at) feldarabolja ott, ahol én megadom neki?
Azaz az időpontokat kéne beírnom (pl. 18perc 29,4 mp ; 25perc 12,8 mp ; 27perc 50,4 mp stb.) és nem a hanghullámon kéne matatnom egérrel.Aztán ezen darabolások mentén a darabokat külön elmenti, azaz nem nekem kell egyenként elmenteni, ami valószínűleg előbb ezen szakasz átmásolásával járna egy új hangfájlba és csak utána tudnám elmenteni.
[ Szerkesztve ]
-
Böngésző plugin: Video DownloadHelper
Külön program: YT-DLP (parancssoros, de van hozzá felület, pl. igen, pont Hege1234-é is)
Képernyőrögzítő: OBS, VokoscreenNGEzekkel már el tudsz indulni. A legutolsó lehetőség a voko, csak akkor a videó nézése alatt nem igazán lehet mást csinálni.
-
Ha stream-elve vannak a videók (nem egy videófájlként van jelen), akkor inkább itt érdeklődj.
Hege1234 saját szoftvere nagyon népszerű, pont ilyen videostream-s oldalakról lehet vele leszedni, Ő talán tud segíteni, ha megmondod majd neki, hogy melyik oldalról van szó. -
Orgi
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm kért segítséget, előfizetett egy tanfolyamra, ami egy ilyen online oktatás jellegű dolog, egy weboldalra belépve éred el a videó anyagokat. Kifizette az árát, de bezár a hely és segítséget kért az anyagok lementéséhez, hogy lehetne ezeket a videókat rögzíteni, ebben kérnék segítséget? -
tylerddd
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #54150 üzenetére
OK, köszönöm!
-
válasz
tylerddd #54149 üzenetére
Az a link egy régebbi verzióra mutat, CIS 2025 Premium a legfrissebb, innen tölthető.
A CIS erőssége a HIPS modul, akik használjuk általában ez miatt használjuk (ha csak a tűzfal részét telepíted, abban is benne van), viszont ez kemény és hozzáértés kell hozzá. Ha bekapcsolod (alapban nincs), akkor pár órára vagy 1 napig tanuló módra állítsd , mert egyébként nagyon mérges leszel, mert mindent blokkol (rákérdezve) és rossz válasz esetén nem lesz hálózat avagy azon megosztott fájl/nyomtató és böngészni sem fogsz adott esetben, gigabites netet is belassíthatja (~max. 600-700Mb-s) és csak sztrók lesz belőle...UI: Nem ilyen felülettel (Skin) fog indulni, nekem az új skin nem bejövős, ezért állítottam át (képeken Arcadia Theme van)
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! A leírásban szereplő Comodo Internet Security [link] gondolom jogtiszta cucc?! Ezen kívül akkor, ahogy ott a leírásban szerepel full ingyenes, nem reklamál, hogy vegyem meg stb. Valami hátránya esetleg van? Köszönöm!
-
Vertigo18
addikt
Az a bajom, hogy ezek a programok általában előre szerkesztett helyekre rakják a fotókat. Ki lehet választani mondjuk, hogy 4-5-6 képet tegyek egy képre, de előre megvannak fixen a helyeik.
Köszi, a PhotoPadban van "Free form"! Ezt kerestem!
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
-
Vertigo18
addikt
Sziasztok!
Olyan egyszerű, lehetőleg portolható programot keresek, ahol egy üres képre tudok rádobni saját szám íze szerint képeket, azoknak a méretét tudjam változtatni és a képeket oda tegyem, ahova akarom. A vége az lenne, hogy egy kép, amin több kis kép szerepel, mind ott és akkora, amekkorát én akarok.
-
mmdms
addikt
válasz
Rodzser Mór #54142 üzenetére
Nagyon koszi, es ezer hala!
-
Rodzser Mór
senior tag
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Telefonos appoknak is van ilyen tema? Ha igen milyen neven kell keresni? Mar rament a delelottom de nem talalom. -
cigam
titán
válasz
Rodzser Mór #54139 üzenetére
Elmentetted?
Plusz különféle "munkamenetekeet" is el lehet menteni -» "JOBS" gomb középen fent. -
Rodzser Mór
senior tag
-
cigam
titán
válasz
tordaitibi #54136 üzenetére
Bocs, a nick alapján egyből a Linux ugrott, be. Meg se néztem a topik címét
Az RTL2832 se mai gyerek, de ha fent van a (megfelelő)drivere, szinte bármivel megszólaltatható.
https://sagebrush.com/vcradio
VLC plugin
Ill. szintén egy SDR-es megoldás: https://github.com/rafaelferrari0/rtl_fm_player[ Szerkesztve ]
-
-
cigam
titán
válasz
tordaitibi #54134 üzenetére
Pedig rengeteg létezik, ha van hozzá megfelelő driver:
https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Fmtools
https://launchpad.net/gnome-radio/
https://goodies.xfce.org/projects/panel-plugins/xfce4-radio-pluginHa a tunerben RTL2832 chip dorombol, tehetsz egy próbát valamelyik SDR rádió megoldással, pl. https://www.gqrx.dk
Nagyon jó, és érdekes móka az SDR, de eléggé erőforrásigényes.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dluinet #54133 üzenetére
Avermedia Hibrid Volar HX A827.
A gyári szoftverével természetesen működik az FM vétel de az erre a célra egy borzasztóan nehezen kezelhető terjedelmes mammutszoftver dvb meg analóg tv vételi lehetőséggel is. És akármilyen mammut, nem tud osd-n adó nevet kiírni.
Ez még oké is lenne de ha ez a szoftver megy, nem lehet a monitort alvóba küldeni, ébren tartja rádió közben is.Tévénél még meg is érteném.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tordaitibi #54132 üzenetére
milyen FM vevő hardvered van hozzá?
-
Sziasztok.
Keresek de nem találok.
Egy faék primitív FM rádió vevő szoftvert.
Nem internetrádió, az van 1millió és franc essen beléjük, mindnek FM radio a neve pedig közük nincs a frekvenciamodulált 89,5-105MHz rádió műsorszóráshoz.
Hanem ami a gépbe dugott hardveres usb-s FM tunert tudja kezelni.Androidra van egy vagonnal de ezért nem tennék fel egy Android emulátort.
[ Szerkesztve ]
-
shipfolt
kezdő
Olyan programot keresek, ami megmutatja, hogy adott napon mikor van napfelkelte es napnyugta, milyen iranybol es milyen szogben sut a nap.
Vagy csak egyszeruen megmutatja, hogy mekkora arnyekot es milyen iranyba vet egy 1m magas bot?
-
Cs1csó
titán
Mindegyiknél kell ELŐSZÖR engedélyezés, de utána be lehet állítani a "felügyelet nélküli távoli hozzáférést" és legközelebb már nem kell. AnyDesk-el így érem el az egyik gépről a másikat és ugyanezt a gépet androidos telóról.
Sőt még asztali gépről a telómat is eltudom érni de ott mindig kér beleegyezést élvileg elott is beállítható a felügyelet nélküli elérés, de valamiért nem tudtam megcsinálni (telepítettem az AD1 kieget, jogosultságokat adtam, indul a rendszerrel de valami nem kerek.
-
BiP
nagyúr
válasz
flash- #54124 üzenetére
Én ugyanerre a feladatra VNC-t használok. A PC-n fut egy TightVNC server, a mobilon meg egy RealVNC kliens.
De régen volt a uTorrentnek webes felülete, azzal is meg lehetett ezt csinálni. Gondolom qbittorrent is tud ilyet.
RSS-sel nem tudom, hogy lehet ezt megoldani.
flash-: tudnád részletezni? (nekem az RSS kimaradt az életemből, inkább kerültem, mert mindig több jött, mint amennyit szerettem volna)
-
flash-
veterán
üdv
olyan megoldást keresek, hogy egyik szobában androidos mobiltelefonon képes legyek arra hogy a másik szobában lévő windowsos pc-n megnyissak egy oldal belépjek, letöltsek egy weboldalról egy fájlt majd elinditsam (qbittorrent)
ezt hogyan, mivel?
-
cigam
titán
válasz
Rodzser Mór #54122 üzenetére
Használd a szűrőt!
Itt megadhatod, hogy a mappán belül mely fájlokra vonatkozzon, és miket ne vegyen bele a szinkronizálásba. -
Rodzser Mór
senior tag
Letöltöttem mindkettőt. Futólag kipróbáltam, de mintha nem lehetne file-okra beállítani, csak mappára.
Jól láttam?Közben talltam egy ilyet:
https://neszetools.hu/windows/szinkronizalasEzeket is megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz
Rodzser Mór #54119 üzenetére
-
Jarod1
veterán
válasz
Rodzser Mór #54115 üzenetére
nem régen a chip magazinban találtam ezt:
Duplicati
-
cigam
titán
válasz
Nincs.
Azt viszont meg tudod csinálni, hogy egy szinkronizáló programba felveszed ezeket a fájlokat, és rendszeresen (akár valós időben) összeszinkronizálja a GoogleDrive mappáddal. -
sopruk
senior tag
válasz
Esetleg a felhős topicban kérdezz rá, hogy létezik-e olyan szolgáltató, ahol nem csak mappákat lehet kijelölni szinkronizálásra, hanem csak bizonyos fileokat...
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Google Drive-ba szeretnék szinkronizálni dokumentumokat (xls., doc.) asztali gépről. De ezek mind külön mappában vannak és a mappában vannak máés fájlok is. És az asztali Google Drive azt írja, hogy adjam meg a mappaákat, amiket szinkronizálnék.
Szóval olyan lehetőséget szeretnék, ami nem a mappa tartalmát nézi és szinkronizál, hanem hogy egyenként megadnám, hogy mely fájlokat szinkronizálja.
Van ilyenre lehetőség?[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz
Rodzser Mór #54113 üzenetére
a pdf24-el most kipróbáltam, de nem változott a fájl mérete miután pdf-re átkonvertálta a program.
-
NF-
junior tag
válasz
Rodzser Mór #54110 üzenetére
Ha a képet beteszed a pdf-be, attól még az ugyanaz a kép marad. Lehetetlen megoldani, hogy kisebb méretű legyen minőségromlás nélkül. Ha kisebb méretű lesz a pdf, akkor az azért lesz, mert alacsonyabb lesz a képek minősége. A PDF lényegében csak egy vektoros konténer.
-
válasz
Rodzser Mór #54110 üzenetére
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Képfájlból szeretnék pdf-et.
Kipróbáltam a JPEGtoPDF és PDFGear programpokat, de azt látom mindkettőnél, hogy a kreált fájl kevésbé éles, mint a képfájlon. Nyomtatott írásról van szó, valószínűleg szkennelt dokumentum.
Ráadásul ha megnézem a képfájlok méretét, amiket összefűztem, ugyanakkora, mint a kreált PDF mérete. Vagyis sajnos nem is foglal kevesebb helyett a létrehozott PDF.
Tudtok olyan ingyenes programot, amik nem rontanak a képminőségen és PDF-be lehet összefűzni? Az sem baj, ha kész PDF kisebb méretű (mármint kevesebb MB) lenne, mint a kiinduló képek.
-
tylerddd
veterán
OK, bocsi, erre nem gondoltam és nem írtam mi áll rendelkezése. Van 1TB-os külső SSD, szóval ez nem lenne gond, 256GB-os egyébként is az SSD a laptopban. Ránézek ezekre! Köszi nektek!
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
tylerddd #54106 üzenetére
INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Elvileg megoldható, ha kellően nagy tárolókapacitású a pendrive*.
Viszont a pendrive-ra nem feltétlen klónozni kellene, hanem képfájlba menteni és azt visszaállítani az SSD-re.* Pendrive helyett jobb lenne inkább külső HDD-t vagy külső SSD-t kellene használni ha van kéznél, meg ha csak ilyen pendrive és nem ilyen.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott két pöccre ugyanolyan laptop. Az egyik SSD-jét szeretném klónozni és felrakni a másikra pendrive-ról. Az összefoglalóban ajánlott Macrium Reflect-tel meg tudom ezt csinálni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Üdv!
Kb 2 hete vettem LG Oled tévét, nem tudom mi állíthatódott el, de a 30 fps alatti 23.976 fps videók érezhetően szaggatnak. Milyen beállítás, szoftver kell ehhez, hogy kevésbé szaggassanak ezek a videók?
Videólejátszáshoz Potplayert használok.
Érdekes, hogy youtube videókon is érezni néhánynál
Windows 10 pro 64 bites oprendszert használok. -
synaxon
tag
válasz
OldMike #54101 üzenetére
winget update
Vagy, ha több kontrollt akarsz felette akkor: https://www.marticliment.com/unigetui/
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Üdv!
Olyan programot, vagy más lehetőséget keresek, ami elindítva átnézi a W10 op. rendszeres PC-t, és jelzi, ha bármelyik telepített programomhoz van újabb verzió.
Elég sok szoftver megteszi ezt automatikusan, de van nem kevés, ami nem teszi ezt meg. Lehetséges, hogy valamilyen beállítás elmaradt a telepítésnél, bár
jellemzően be szoktam állítani, hogy figyelje a frissítéseket.
Köszi