-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BullZeye #26399 üzenetére
Alaplap BIOS nem támogatja az S3 sleep modeot...
Milyen alaplap ez? (pontos típust add meg)
admin joggal futtatott parancssorból add ki ezt a parancsot.powercfg /a
Látsz ilyen sort?
Standby (S3)
The system firmware does not support this standby state.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BullZeye
veterán
Alaplap BIOS nem támogatja az S3 sleep modeot, csak az S0 modern standby-t.
Probléma, hogy ez esetben az RTX4090 videokártya ég tudja miért, ébren marad.
Van lehetőség kikapcsolni ezt a nagyszerű featuret, hogy ne 50 wattot egyen alvás közben? -
Medical
aktív tag
válasz
King Unique #26385 üzenetére
Köszönöm a gyors megoldási lehetőségeket!
A meglévő lehetőségek közül, úgy gondolom a tiszta telepítés lesz a legjobb választás számomra.Xiaomi 13T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
Pityu. #26390 üzenetére
Felesleges félremagyarázni, egyszerű és világos kérdések lettek feltéve, amikre ha nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni, meg még azt sem hogy MAK vagy Retail típusú termékkulcs, akkor azt kell írni, ennyi.
Egy Windows szakmai topikban "okostojások", mármint akik reálisan, érvekkel és tényekkel alátámasztva közelítenek meg egy-egy témát, akkor igen, ez ilyen.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Mi most a módja annak, hogy MS fiók nélkül tegyem fel a W11-et egy számítógépre? Csak addig kellene, amíg megmutatom a vásárlónak, hogy minden működik rajta, aztán azt csinál vele amit akar.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Pityu.
nagyúr
válasz
King Unique #26389 üzenetére
Én nem fogok neked bizonygatni semmit sem nekem a lényeg,hogy működik.Olvastam a linkelésed ott is volt aki nem értett egyet de hát ugye a nagyokosok mindig felül szeretnének kerekedni te meg folyton ezt csinálod mint jó páran ezen az oldalon.Sokszor megbánom,hogy kérdezek pl ebben a topikban mert sokszor csak lenézést kap az ember na meg inkább megkeresem én a megfejtést mert elegem van már az okostojásokból.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
King Unique
titán
válasz
Pityu. #26388 üzenetére
Aha, na és ha használt szoftverlicenc akkor minden téren meg is felelt a feltételeknek, meg MAK helyett talán Retail típusú termékkulcsot küldtek?
Az adtak számlát meg nem jelent ilyen téren kb. semmit, attól még nem feltétlen lesz automatikusan jogtiszta a megvásárolt termékkulcs.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz
King Unique #26387 üzenetére
Vettem már olcsón kulcsot számlával és jogi nyilatkozattal hivatalos cégtől.
-
King Unique
titán
válasz
Pityu. #26386 üzenetére
Mármint vélhetően ilyen pár-néhány ezres termékkulcsot, de nem feltétlen jogtiszta licencet, amit korábban a Microsoft ügyfélszolgálata is elmagyarázott a lakáskulcsos példával.
Ha MAK típusú termékkulcs, akkor ott meg pláne nincs miről beszélni, a társtopikban azt is kifejtették.Na persze aggódni annyira nem kell, mert otthoni felhasználókat nem nagyon szoktak zargatni emiatt, de attól még kifogásolható, meg ez az otthoni LTSC-zés az esetek 9X vagy 99.X%ban eleve warezolást szokott jelenteni.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz
King Unique #26381 üzenetére
Én vásároltam már pl tavaly licenszet ilyenhez és a warezolás sem mindig warezolás.De én csak mondtam valamit.
-
King Unique
titán
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Tanácsot, illetve segítséget szeretnék kéni Tőletek.
Lenovo 20JTS04Y07 laptopomra szeretném a Win 11 23H2 vagy 24H2 telepíteni.
Ami jelenleg, következőképpen néz ki.
Kb. egy éve, így vettem a gépet.
A Windows Update nem ajánl fel frissítést!
Szerintetek Rufussal megoldható vagy más megoldás is létezik?
Annak örülnék legjobban, ha lehetne manuálisan frissíteni, a beállítások és az adatok megtartásával!
Ha megbízható és javasoljátok a 24H2, akkor ezt választanám.
Szeretném kérni, hogy egy szájbarágós magyarázatot is adnátok ennek véghez vételéhez!
Köszönöm előre is a segítségeteket.Xiaomi 13T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
King Unique
titán
válasz
szkutyi #26364 üzenetére
Ott van pl. a CrystalDiskinfo és a HDS, az SSD gyártójának saját diagnosztikai szoftvere (pl. Crucial Storage Executive, Kingston SSD Manager, Samsung Magician, WD Dashboard), stb.
A milyen windowsos programot XY célra a "Milyen program, ami...?"
topik témája, legközelebb ott kellene feltenni az ilyen kérdéseket.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ha jelenleg HDD a rendszermeghajtó abban a laptopban, akkor egy SSD dobhat a sebességen, meg a 4 helyett a 6 / 8 GB RAM is számítana valamit. Viszont ha gyenge a CPU, akkor az fogja visszafogni a teljesítményt és még az előbbi cserék, bővítések után sem lesz igazán gyors a Windows 11 működése. Sőt, jóformán eleve a CPU a lényeg, ha az gyenge, akkor hiába X GB RAM, SSD, miegymás, akkor is lassú lesz a működés, már egy sima böngészésnél felmehet 100%-ra a terhelés és érezhetően akadozni fog a rendszer, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Ezeken a gépeken is teljesen használhatóan (alap dolgokra értelem szerűen) fut a W10 IOT, persze szigorúan x86 változat. MSI CR650 | Acer Aspire 5735z (itt a képen épp a W11-t erőszakoltam fel rá)
Ilyen régi laposokon markánsan megmutatkozik az x64-s lomhasága az x86 társával szemben.sz.j HP 250 G3 laposán is "eldöcögne". Egyetlen szépséghiba, hogy a HP ezen szériájához nem biztos, hogy van mindenhez 32 bites driver, lehet külön kell levadászni (legalábbis úgy rémlik, de lehet, hogy rosszul emléxem)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
Pityu.
nagyúr
Lehet egy windows 10 IoT LTSC vagy ha már nagyon windows 11 akkor IoT LTSC+ssd+8gb ram bár kérdés ha laptopban intel N2830 proci van az nem a legerősebb.Én most raktam fel második generációs gépre windows 10 IoT LTSC verziót ssd-n van a rendszer meg kapott 8gb ramot csak abban i3 proci van ami 2 mag 4 szál szerintem elég jól muzsikál átlag felhasználásra.
-
vlevi
nagyúr
Megpróbálni meg lehet, akkor, ha tudsz bele memóriát rakni kipróbálásra.
Nekem egy asztali gépem volt, 2. generációs i3, 4Giga rammal, SSD-vel, Win10-el.
Megyegetett, de nem volt az a kapkodó idegbeteg.
Kapott a 4 helyett 8Giga memóriát, egy normálisan használható, böngészésre, alap irodai dolgokra alkalmas gép lett belőle.
Persze, nem erre fogom felrakni a crysist, de legalább már úgy bootol, ahogy egy valamirevaló gépnek kell. -
sz.j
nagyúr
válasz
nokiauser #26373 üzenetére
és cog777
Köszönöm a válaszokat
Sajnos számítottam erre a válaszra.., csak úgy voltam vele, hogy hátha van "remény" ...
Amúgy SSD van a notibanMűanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
cog777
senior tag
-
sz.j
nagyúr
Egy HP 250 G3 J4R75EA notira (4 GB/1600MHz) felraktam a Win11 Home-t és nagyon lassú lett a gép ...
Szerintetek ha bővítem a memóriát (max 6 GB-ra lehet) gyorsulni fog a gép?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
válasz
toby2015 #26368 üzenetére
1. W11 és Office (nem írtad milyen verziót használsz) naprakészre legyen frissítve és a VGA kari driver-e is friss/legújabb legyen, gép restart
2. Ha az 1. pont nem hoz javulást, akkor
# Régebbi Office-k esetében az Excel-n belül lehetett a GPU hardveres gyorsítást ki- és bekapcsolni, újabbakban ezt az opciót kiszedték, szóval ha régebbi az Excel (2019 vagy régebbi), akkor kapcsold ki benne, és indítsd újra az Excel-t. [link]
# Ha 2021 vagy újabb Office-d van, akkor meg a W11 beállításaiban lehet játszadozni a beállításokkal, hozzá kell adni az Excel-t a listához, majd a lenyílóból kipróbálni az ott lévő opciókat és a csúszkát is ki- és bekapcsolni (univerzális megoldás nincs, mert valakinél ilyen, másnál meg olyan beállításokkal javul meg) [kép][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
toby2015
friss újonc
Sziasztok! Váltottam a win11 re pár napja az exbelben görgetéskor, beíráskor alulról felugrik egy fekete csík ami aztán egyből eltűnik villogással. Ezt csak random módon csinálja. Másnál is fordult elő ez, vagy csak én vagyok a szerencsés. Ha tud valaki megoldási ötletet nagyon megköszönném.
-
Grande Ale
őstag
Mostanában indításkor egyre többször ker bitlocker alapú helyreállítást. Miért? Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
-
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Keresek egy olyan programot ami monitorozza nekem az adott ssdnek az irását folyamatosan és rögzíti is..mi mennyit mikor ír az adott ssdre.
Tudtok ilyent?köszi. -
norba69
senior tag
válasz
Kis Tigris #26359 üzenetére
Ondrive ikon jobb katt - fogaskerék - Beállítások - Szinkronizálás és biztonsági mentés - Biztonsági mentés kezelése gomb megnyom, összes csúszka balra húz.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Otthon van egy asztali gépem, amelyen használom az Onedrive-t az asztali gép és a telefon között fájlok mozgatására.
Tegnap vettem egy notebook-ot (Asus Vivo). S mikor beléptem a rajta lévő Onedrive-ra, pár kattintás után hirtelen megjelent az asztali gép összes asztali ikonja a notebook-on is. Én balga azt gondoltam, ez egyszerű lesz, s töröltem az összeset.
Csakhogy ezzel törlődött az összes asztali ikon is (kb 70-80)Nagy nehezen visszakeresgéltem az asztalin a programok indítóikonait, s újra kiraktam az asztalra. Csakhogy a notebook-on is megjelentek újra :/
Tudtok valami tippet adni, hogy külön-külön éljenek az asztalok, s ne fésülje állandóan össze őket?
-
jjohn
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Mint írtam, mindenem friss, lehet a szoftver kimaradt a felsorolásból. Ami a tört cserepeket illeti nem igen használok.
Amióta Win-t használok (az ős korról nem beszélve) még sosem fordult elő ilyen, a Win7-től a Win11-ig, csak most.
Van egy másik gép amin szintén Win11 22h2 van, na azt nem igen frissítem (most meg már nincs is rá), de azon semmi kék ablak nem volt, ott megérteném.
Minden tanácsot megfogadok, köszi nektek. -
thesound
addikt
Van itt a topicban elfogadott leírás, hogy mit és miért érdemes kilőnni / bekapcsolni a win11-ben? Debloat-ra gondolok illetve a telemetria küldésre...stb.
win7-ről jöttem az otthoni gépemmel win11 pro-ra.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Win 11 24h2 van fent. Találkozott már valaki ezzel? Pár napja frissítette magát. Tudom mit jelent, csak kérdezem. Amióta Win 11 van fent még sosem jött elő.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz
Csorbi #26347 üzenetére
Vagy ha van rá lehetőség akkor VM-ben futtatni, aztán nem baxtatni. Nálunk is melóban vannak olyan tákolmányok ( egyedileg konfigolt HR management software a saját infrával összedrótozva, ami csak WServer 2012-n fut
) hogy csak amiatt vannak VM-ek😂
Lassan cserélődik viszont már csak 1-2 üzemünkben van jelen. pMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pr0bi
senior tag
Megtudja valaki mondani, hogy a felhőben hol tárolja le MS a win 11-hez köthető user beállításokat? Cloudban találtam egy gombot ami törli a tárolt profilokat de nem segített, onedrive eltávolítva, nincs semmi biztonsági mentés, elvileg új gépként kéne telepíteni de valahonnan folyamatosan visszahúz valami settinget.
Minden újratelepítés után (ha telepítés közben ms fiókba belépek) lehúz valami elmentett profil beállítást, a kezdő start menü hiányos csak 2 alkalmazás ikonja van, hiányzó alkalmazások, más a téma stb. Ha helyi fiókkal OOBE-vel csinálom akkor nincs ilyen, normál windows kezdőt kapok.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Az mitől van hogy a google chrom ha megnyitom nem normális méretben jelenik meg, hanem elfuserált kis méretben. Már csináltam rajta alapvissza állitást de nem segitett. Mi a bánatot kell beállitani.
-
coco2
őstag
válasz
BullZeye #26341 üzenetére
A régi dolgokat régi os-ekre lehet feltelepíteni. Rakj fel egy vmware player-t, húzz alatta egy win 98 vagy win xp-t (amelyik elégséges), és az alatt futni fog az a régi explorer. Igaz, frissítésekre és társaira ne számíts, és másra vélhetően nem lesz jó. De arra talán.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
BullZeye
veterán
Egy hihetetlen elavult fos ezer éves aláíró rendszert használunk, ahol IE-ből lehet CSAK belépni egy HTA fájl segítségével. De csak akkor, ha rögtön megnyitom a fájlt fhnév és jelszó után, mert ha lementem, már hibára fut.
Windows 11 pedig frissített valamit (de még a backup W10-es gépen is), amitől az eddigi már amúgy is bonyolult Internet Explorer indítása mellett még le is tiltotta a HTA fájlok megnyitását, és csak menteni tudom a fájlt (eltűnt a Megnyitás gomb az én érdekemben):
Az ég világon semmi másra nem használom IE-t és Edge-t csak erre az aláírásra, de hiába próbálok minden biztonsági szart kikapcsolni, ezt képtelen vagyok megoldani.
Tud valaki megoldást rá? Googleben amiket találtam kipróbáltam, de nem úgy tűnik, hogy segít, mert még mindig szar.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Ferink #26336 üzenetére
Annyira drága volt?Én már nem is emlékszem újonnan mennyi volt mikor anno nekem volt.Arra emlékszem,hogy egy ismerősöm olyan helyen dolgozott ahonnan kidobott számítógép alkatrészeket tudott elhozni és egy szatyor proci között 3db i5 7500-at is találtam,azóta is bánom,hogy nem hoztam el őket.
-
carr
őstag
válasz
King Unique #26325 üzenetére
Köszönöm .
Ez hirtelen kimaradt. Azt hiszem teszem vissza 10re. Sajna 7 nincs már vagy közel lehetetlen telepíteni360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
efemm
tag
válasz
Ferink #26333 üzenetére
Ja, nálam W10 Pro volt fenn, és most W11 Pro-t mutat. Azt hiszem, hogy home-nál máshogy kell. Van saját topikja: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
efemm
tag
válasz
hhgygy #26331 üzenetére
Nálam 4. gen i7-re ment fel "X:\sources\setupprep.exe /product server" paranccsal, szintén in-place-upgrade-el, a programok és beállítások megtartásával, és azóta (pár napja) nem volt vele semmi problémám.
A HW követelmények (eredetileg) legalább 8. gen és TMP2 modul.[ Szerkesztve ]
-
hhgygy
senior tag
válasz
Ferink #26330 üzenetére
Én 6th gen i3-as HP laptopra tettem fel a hivatalos Windows 11 24h2 iso-t in place upgrade-del, az összes beállítás és program megtartásával. Teljesen jó, érkeznek rá a frissítések is. Úgy kell csinálni, hogy mountolod az ISO-t és setup -product server paranccsal indítod a telepítést.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Azt el tudná nekem modnani valaki pár szóban, hogy jelenleg mik a lehetőségek a hardver követelményeknek nem megfelelő géprekre való telepítéssel?
Ha fel is lehet tenni, utána működik stabilan?
(Van egy i3-as laptopom és egy i5-ös asztali gépem, ami a microsoft támogatott PC listáján nem szerepel.)
Előre is köszönöm. -
moleculez
veterán
Sziasztok!
A következő problémám van:
Adott a laptop + külső moncsi.
Program A és B a laptop monitoron.
Program C és D a külsőn.
Lecsatlakoztatom a monitort. Win 10 alatt simán átkerült minden nyitott ablak az egyetlen aktívra (laptop) ABCD aztán kiválogattam.
Most nem, hanem így “ott felejti” Alt-Tabbal keresve ottvan persze nem zárta be, csak nem feltétlen ugrik fel az adott ablak.Ikyenkor mizu van?
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
coco2
őstag
válasz
King Unique #26325 üzenetére
Task bar elemek egyforma szélességre állítására nincsen véletlenül valami trükk?
Valami nagyon tréកុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
King Unique
titán
• How to change Taskbar size on Windows 11
• How to Change Taskbar Size in Windows 11 24H2: A Step-by-Step GuideJelenleg csak 3rd party programokkal lehet átméretezni a tálcát, bár a 2. leírás szerint egy új registry kulcs hozzáadásával és ott az értékek módosításával külső program nélkül is megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
sziasztok!
új win 11 juzer vagyok, a tálcát akartam vastagabbra venni, de nem találom.
Tálca tulajdonságainál nem van. vagy nem látom.
feljebb akarom húzni, hogy elférjen minden is.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Tecknet és a Rapoo is sima bluetooth egér, a gép egy pc, amiről írtam bemutatót.
Vezetékes egy is noname.
De úgy tűnik el, mintha nem is lenne, tehát se kijelölés nem megy, se semmi. Tehát nem csak a kurzor tűnik el, hanem gyakorlatileg nincs egér. Ugyanakkor a bluetooth eszközöknél meg írja, hogy csatlakoztatva van. Ha ki-be kapcsolom a bluetoothot, akkor szépen visszacsatlakozik bármelyik, de nincs kurzor. Fene se érti.
Redditen láttam még hogy lehetséges, az AutoHotKey okozza, vagy ilyesmi neve van. De ha ez nincs fent, akkor meg nem lehet léptetni a Winampot/Youtubeot amikor háttérben van.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
cigam
titán
válasz
Victoryus #26317 üzenetére
Kukkants bele a hibanaplóba (Eseménynapló). És nézd át azoknak az időpontoknak környékét, amikor eltűnt az egér.
Nem telepítettél/tuningoltál valamit rajta, mielőtt ez a jelenség előjött?Maga a rendszer telepítő eredeti MS forrásból származik, vagy valami egyedi kiadás?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz
1. a touchpad beállításában szokott olyan lenni, hogy auto érzékelje, hogy van-e más egér csatlakoztatva és ha igen, akkor a tapi letiltódik. Ellenőrizd, hogy vezetékes egérrel (vezeték nélküli vevője legyen lehúzva) megy-e a touchpad is. Ha igen, akkor ezt tiltsd le windows-ból, vagy komplett a BIOS-ban (tapipad általában tiltható a BIOS-ban)
Persze ez csak akkor opció, ha laposról van szó...2. Próbáld meg eltávolítani az eszközkezelőből az egeret, driver-estől és gép restart [link]
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz
Az a bizonyos "tök mindegy melyik egeret" - és csak fancy egereket írsz, amiknek fancy problémái lehetnek. Azokat az egereket kihúzni, drivereket törölni, noname vezetékes egeret dugni be, rendszer újraindítás, és úgy megnézni, mi történik.
Nálam speciel vezetékes egér kurzor video film lejátszás közben tűnik el a video területen, de megmozdítom az egeret, és újra ott a kurzor. Nem tapasztaltam olyat, hogy nem jön vissza. Ha wifi egereket használsz, ellenőrizd, be vannak-e kapcsolva azok az egerek, nincsenek-e lemerülve, nincs-e valami irgalmatlan wifi interferencia (mint egy mikrohullámú sütő pont melletted és társai, mert éppen konyhában van az a gép).
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Akkor ez az eltűnő egér(mutató) másnál nincs?
Egyik egérnek sincs külön drivere, a "gyárit" használják.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Csorbi
addikt
-
válasz
Pityu. #26301 üzenetére
Én is olvastam, hogy 24H2-vel gond lehet az USB külső DAC/DAW eszközökkel, aggódtam is, mivel nálam elég sok van belőle a PC-re kötve, de szerencsére nem tapasztaltam egyikkel sem problémát ezzel a verzióval sem. (Csak, hogy pozitív visszajelzés is legyen ezzel kapcsolatban.)
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Geth
veterán
válasz
arcitec #26310 üzenetére
Srácok, a színprofilokról volt szó. Nem a nyomtatókról, nem a szkennerekről, nem másról.
Ha az működik, akkor ne vigyétek el valami tökmás irányba a szálat. Nyissatok egy újat, hogy nem megy a szkenner. Hidd el, nem fogok benne hozzászólni, mert nem használok ilyesmit.
Komolyan úgy tűnik, mintha fizikai fájdalom lenne leírni, hogy. "valóban működik, én néztem be". -
arcitec
addikt
válasz
Pityu. #26309 üzenetére
Egyébiránt abszolút igazad van. Azt nem értem, hogy ha valakinek működik akkor ezt miért nem lehet - sok - adott esetben tudomásul venni, hogy másnál meg nem?
Nincs is probléma a segítségükkel, csak épp a stílus, hozzáállás lehet sértő.
Mindig meg van dumálva, mintha ŐK írnák a windowst és nehogy má.
Több tapasztalatom is van, amikor lehurrogtak, oszt csak kiderült, hogy win error.
Példának okán amikor megjelent a win11 a laptopom felismeri a 10 éves lézer nyomtatót,
a pc meg nem. Amúgy u.a pc win10 szintén látja. És a win11 mindkét gépen új telepítés.
Sajna a windows nagy problémája, hogy sokféle hardver, hiába egy platform mégsem
tud egyformán jól működni és ezt kellene már végre tudomásul venni és elfogadni, hogy bizony user-től függetlenül lehetnek anomáliák eltérő hardvereken.Amúgy a win11 24H2-ről a Microsoft még mindig azt nyilatkozza, hogy arra a hardverre megy fel autó, amiről azt gondolják, hogy hiba nélkül fut. Addig meg gondolom megy a reszelés.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Pityu.
nagyúr
Már beállítottam a színprofilt,csak példaként hoztam fel,hogy mindig van a windowsal valami nyűg.Az,hogy téged nem érint egy hiba csak egy csepp vagy a tengerben sok más embert meg igen kinek,hogy működik kinek milyen a gépe.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Nem jutottunk el teljesen oda,hogy nem mert azt az elérhetőséget amit évekig használtam eltávolították most mindegy,hogy a vezérlőpultban ott van e vagy sem.Sajnálom,hogy egy megszokott dolgot próbáltam keresni...
-
Pityu.
nagyúr
Azt azért nem mondanám mert folyton lecsesznek valamit
Ha példát is kérsz pl 23H2-vel tökéletesen ment a dacom ami külső hangkártyaként szolgál most a 24H2-nél minden indításnál semmi hang ki kell húznom az usb-ről aztán visszadugni,hogy legyen hang.
Jó akkor ha annyira nagyokos vagy akkor hozd be a színprofil beállítást ezt a régi fajtát a jobb egérgomb képernyő beállítások/speciális kijelző beállításokkal.Nekem meg van egy gyanúm,hogy neked sem mert csak a tököm user errorból tudtok kiállni holott nem mindenki abban szenved...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Robogó, kismotor
- Black Myth: Wukong
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- További aktív témák...