Hirdetés
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
*H*
aktív tag
válasz
Ace owner #14916 üzenetére
A hatályos jogszabályok alapján elég a jótállási jegy, csak az kell az érvényesítéshez, nem is követelhetik a számlát mellé. Csak 50000 Ft alatt nem kötelező jótállási jegy kiállítása. Ekkor (vagy, ha az eladó nem mellékelt jótállási jegyet) a számla vagy nyugta kell hozzá.
-
Nekem a wifi és a mobilnet állandóan megy sosem kapcsolgatom .
Én ezt értem. De akkor úgy kérdezem, hogy wifi-n sokat ment pl otthon? Vagy a mobilnetet használta a telefon. De gyanítom ,hogy wifi-n használtad túlnyomró részt.
Ilyen app nincsen a telómon, nem tudom érdemes e telepítenem.
Nem szükéseges nyilván ( Gsam battery) . Beállítás/Akkumulátor rséznél meg lehet nézni többek között a kijelző időt.waszabi07: valamennyit valóban leharap a dual sim. Nekem csak hétvégén tud elmenni a telefon 2 napot, 7-8-9 óra üzemidőkkel. Mobilneten a közelében sem vagyok.
Tegnap este 50%-on tettem le a telefont, nem volt kedvem tölteni...hát délig bírta így -
gerner1
nagyúr
válasz
Tybike81 #14907 üzenetére
Van több. Pl, iIlyen külső házból :
is van több db. & ebbe teszek SDD -t, tetszés szerint.
Szerk:
Illetve arra próbálok figyelni, hogy régebbi , még magasabb fogyasztású NVMe SSD -t már nem használok, mert azokat terheléskor már nem tudja megtáplálni (~4W felettiek) az USB port, és akkor kifagyhat . -
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #14899 üzenetére
A leggyakrabban használt APP -ok gyorsítótárainak törlése, gyorsítótár törlése a Recovery -ben. Legrégebbi fotók/videók archiválása külső tárolóra , stb... + Frissítés után (még), a beállítások újra-ellenőrzése, hogy mik kerültek default értékre a korábban felírtakhoz képest...
-
blu79
addikt
válasz
gyuri81 #14900 üzenetére
Nekem a wifi és a mobilnet állandóan megy sosem kapcsolgatom . Egyedül a bluetooth- ot szoktam kapcsolgatni. Helyadatok sem mennek csak ha szükséges ( kirándulás / térkép /gps ).
Amit nem említettem kezdetek óta a sötét témát használom (és a legnagyobb felbontást) , nekem a világos téma már nem jön be. Elszoktam tőle.
Ilyen app nincsen a telómon, nem tudom érdemes e telepítenem. Nem nagyon szoktam felesleges appokat letölteni. Samsungnak meg lehet ezeket nézni valahol? -
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #14894 üzenetére
Nekem aztán mondhatod, nem vagyok egy frissítés fetisiszta.
De nem errol van szo elsodlegesen, ez csak a felszini problema.Vagy strategia valtas tortent Samsungnal, vagy R&D-re nem jut eleg penz. Barmelyik is van, egyik sem kellemes, meg a 2 eves rovidtavon sem.
Jelenleg összességében nem tudok jobb eszközt ideértve az utódját is
Ezzel en is igy vagyok, sajnos.Ios-en ph app sincs. SwiftKey, Opera, Sigyc van de korlátozva. Probáltam de nem való nekem más igy elégedett vagyok, sőt
Irigyellek, nekem meg a programokig sem sikerul eljutnom, hogy az ablakon akarjam kidobni, es ezt ugy mondom, hogy van iPhoneom.
A katasztrofalis gesztusvezerles egyszeruen erthetetlen, es nem nyulnak hozza, fejlesztik.#14892 Attol fugg, hogy hol vasaroltad. Ha pl. Samsung.com-os, akkor nincs garanciajegyed.
-
V.Stryker
nagyúr
Most, hogy már lassan látszik az UI7, ha megjött , terveztek gyári visszaállítást?
-
thebiker
tag
válasz
Ace owner #14892 üzenetére
2023 óta a 3 oldalas számla elegendő.
"A Samsung Webáruház 2023. Március 11-től olyan számlát állít ki, amelyen szerepelnek a jótállási feltételek is, ezen dokumentum mellé nem szükséges külön jótállási jegy.
A fentiek értelmében, amennyiben Ön a terméket 2023.03.11 után vásárolta, a gyártói garancia automatikusan érvényes, a három oldalas számla alapján." -
Rob Rob
tag
válasz
qltsar #14890 üzenetére
Nekem aztán mondhatod, nem vagyok egy frissítés fetisiszta.
7 évig meg pláne nem érdekel, hogy kapok e vagy sem mert 2 évente cserélem .
Jelenleg összességében nem tudok jobb eszközt ideértve az utódját is de akár a konkurens termékekeket is.
Mint írtam, vettem pár hete egy 16PMaxot kipróbálásra illetve családi nyomásra (feleségem és a két lányom már a sötét oldalon vannak) de 1 hét után, mikor tuladtam rajta, olyan érzésem volt mint amikor valakit kiengednek az előzetes letartóztatásból.
Olyan régóta vagyok samsungos, Novás, sygic-es,operás, stb, hogy máshol falábúnak érzem magam.
Ios-en ph app sincs. SwiftKey, Opera, Sigyc van de korlátozva. Probáltam de nem való nekem más igy elégedett vagyok, sőt
Asszem ilyen egy igazi boomer. -
blu79
addikt
válasz
gyuri81 #14891 üzenetére
Hát azért volt mert ha nem lett volna akkor nyílván több aksi maradt volna , [meg azért felnézek a fórumra
]Annyi hogy nem fényképeztem, fényképezésnél merül a legjobban azt vettem észre...
Általában 2 naponta töltöm de most meglesz a 3. Ha elmegyünk kirándulni akkor nap végén vagy másnap reggel tölteni kell a fényképezés miatt. Nem nagyon hagyom hogy 20% alá merüljön... de inkább fölötte töltöm és csak ritkán 100% ra. Most 100% volt töltve, jelenleg 50-en van
A note 4 után sztem ez lesz a kedvenc készülékem, azóta sem tetszett egyik samsung sem mint ez
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! Garanciaztatott mostanában valaki a samsungnal? Elég a jótállási jegy vagy a számlát is kérik?
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #14888 üzenetére
A helyzet az, hogy általában a főverzió utolsó kiadásai a legjobbak az elsők a legdöcögősebbek.
Ez alapjan, majd decemberben amikor az
A3X szeria megkapja - csak mert az nem OneUI core - az lesz a legjobb...nem valoszinu.
Tovabbra sem ez a lenyeg, hanem a katasztrofalis utemezesi terv.
Azt mar csak talalgathatod, hogy mit fogsz kapni a telefonra, meg, hogy S25-re mennyire vegleges formaban lett kiadva a One UI 7.
De akkor mashogy fogalmazok: nem volt olyan S flagship a Samsungnal az elso OneUI verziotol szamolva (A9/One UI - S9 - 2018 November), 7 eve, aminel 1 ev 5 honapig nem frissult volna a foverzio, futott az a verzio amivel kiadtak.
-
Rob Rob
tag
válasz
qltsar #14887 üzenetére
Értem.
A helyzet az, hogy általában a főverzió utolsó kiadásai a legjobbak az elsők a legdöcögősebbek, mindig elbaltázzák majd mire ki van reszelgetve jön az újabb béna főverzió és kezdődik minden előlről.Talán most a jól megreszelt változatot kapjuk elsőre.
De mégegyszer mondom, nincs ott semmi látnivaló, talán félórás csoda az egész. -
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #14883 üzenetére
A másik amit nem értek az, hogy mit várnak egyesek az Android 15-től.
Nem ez a baja sokaknak, hanem, hogy pl. az elozo 2 generaciot peldakent veve 6 honap kesessel varhato az uj rendszer kiadasa:A13/One UI 5 - S22 - 2022 Oktober 3-4. hete
A14/One UI 6 - S23 - 2023 Oktober 4. heteEmellett a Samsung elso telefon-szeriaja ahol beigert 7 evnyi supportot, aminel vegulis a havi frissitesek nyogvenyelosen megvannak, de a main OS upgrade resz eddig katasztrofa az elozo generaciok utemezesehez kepest.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
V.Stryker #14880 üzenetére
Szerencsére rendben működik a 24U, nem érzek késztetést a cseréjére, még 2 évet tuti kibír. Addig meg sok víz lefolyik még a Dunán.
Apple szerintem semmivel se túlárazottabb, mint bármelyik másik telefon, ráadásul az árát is jobban tartja. Volt 2 évig egy 13PM-om, nem szerettem, de most visszagondolva, nem volt annyira rossz, lehet, hogy váltanék iPhonera, amint lesz normális swiftkey meg böngésző rajta. Mondjuk a kapszulánál még a noccs is jobb volt.
Max ki kell kapcsolni a reklámot a Xiában. Remélem nem gondolod komolyan, hogy már nem tudnak mindent rólad a kínaiak IS. Amúgy meg mitől rosszabb, ha ők is tudják az Amcsik, EU, NER mellett?
Kínaiak is fejlődnek támogatásban, muszáj nekik.
Ott van még a Pixel is, ami ha kap egy normális procit és nem lesz annyi minőségi problémája, megfontolandó.
Mindenesetre ha váltok, akkor szeretnék már szemölcs nélküli kijelzőt, 2 napos üzemidőt, a mostani térerő(ket), minden körülmények között vállalható kamerát. Ja, és normális azonosítást(emiatt is gondolkoznék el az iPhoneon, mert a FaceID jelenleg verhetetlen).
-
Rob Rob
tag
válasz
V.Stryker #14880 üzenetére
Meg is vettem, nem volt elég a nézegetés. 16PM személyében továbbra sincs normális böngészési élmény és továbbra is zárt a rendszer, legjobb az egészben, hogy ha technikai részleteket kérdezel egy almástol akkor kiderül, hogy a kérdést sem érti mert ő "ilyenekre" nem használja.
A fájlkezelő egyenesen vicc, külső ssd tabu. Szerintem még mindig a samsungé a legjobb op rendszer de valamit kezdeni kell a hype hiányával.
Meggyőződésem, hogy a harapottalmát még mindig a divat és a kiegészítők viszik.
Az összeszokás az ios-szel naprol napra nehezebb lett, újabb és újabb logikátlan, hiányos tulajdonságok merültek fel és a kamerától sem szakadt le az arcom .
Egy hét után, húgom jól járt vele.
Egyszerű, korlatozott elmaradott, mint az USA-ban sokminden, sokszor csak a külsőségről szól. Sokan szeretik több okból de szerintem ha nem a menőfaktort nézzük akkor a legtöbb dologban visszalépés.
A másik amit nem értek az, hogy mit várnak egyesek az Android 15-től. Van egy s25 itthon amin már az van de tulajdonképpen marginális a különbség, nincs mit várni rajta. -
YLi
tag
Ezt csak úgy itt hagyom..
[Csak később kapják meg a magyarok a Samsung One UI 7 frissítését] -
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14879 üzenetére
Mostanság nézegettem a konkurenciát ... nem vitt rá a lélek egyikre se. Összességében egyik sem volt meggyőző, ugyanígy mindnél volt valami. Mégis mit lehetne nézni? Túlárazott almást? reklámokkal teli, kínának kémkedő xiaomit, akik annyira szétaprózták a kínálatot, hogy a olyan frissítések jönnek ,amik semmit sem változtatnak, mert már ők sem tudják követni milyen készülékeik vannak? Többi kínait, amikhez 2 év múlva semmi nem lesz?
Komolyan érdekelne, mert szivesen váltok értelmes alternatívára. Egyedül az Edge 50 Ultra, ami szóba jöhetett volna, de az is elcsúszott a 4500mAh-es akkuval.
-
KFORboy
senior tag
válasz
milkabrams #14876 üzenetére
Vagy igazából csinálhatnak akármit is, mert jópárak megfogadták, köztük én is, hogy ez volt tőlük az utolsó vételem...
-
HaliGab23
senior tag
"A Samsung túléléséről van szó – kongatja a vészharangot a vállalat elnöke
Lee felhívása nem véletlenül hangzott el most. A Samsung számos ágazatban küzd csökkenő piaci részesedéssel és nyereséggel, többek között a tévék és az okostelefonok esetében."HVG cikk.
Hát nem csoda. Megdolgoztak érte rendesen.
-
Sziasztok!
Valaki Telekomos / ILO szoftverrel meg tudná nézni, hogy a Telekom alkalmazás működik-e, be lehet vele lépni? -
nincsnév007
addikt
akkor sima s24-se frissitek
-
HaliGab23
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
V.Stryker #14846 üzenetére
Nem. Amúgy, a kijelző önmagában nem fogyaszt kevesebbet alacsonyabb felbontásokon sem, mert akkor is üzemel az összes pixel .
Számítási teljesítmény igény lehet magasabb QHD+ -on. Játék, 3D + ilyesmik feljebb nyomhatják a magasabb felbontáson .
Mi is kezdettől fogva a legmagasabbra állítva használjuk, és nálunk is rendben van az üzemidő, szimpla használattal (játék, 3D, szoc.media =0.0 ) .
-
V.Stryker
nagyúr
Más is tapasztalta esetleg, hogy ha QHD+ ra állítja a felbontást, akkor sokkal sokkal jobban merül a telefon?
-
mrThomi
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket
-
thamasz
senior tag
Sziasztok, pár napja kezdte csinálni a telefon, ha wifi alól kimegyek, hogy nincs mobil internet kapcsolat, pedig mutatja az 5G vagy épp 4G ikont, térerő is van, telefonálni lehet. Ilyenkor csak egy újra indítás vagy repülő mód be-ki segít. Telekom sim. Ma felment a márciusi frissítés de így is produkálta. Van ötletetek?
-
MadMancs
veterán
Közben rákérdeztem Samsungnál mikor várható 5G SA engedélyezése, ha már Yettel elérhetővé tette mindenkinek.
Nincs róla információ. Yettel szerint Samsungnál a labda, ők tudják szoftver szinten engedélyezni. -
MadMancs
veterán
Beta 5, Gpay pipa, es az a buborékos fenti zenevezérlő is jött.
-
V.Stryker
nagyúr
Jött vmi frissítés
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Ilyen digitális jólétes értesítős szarságokat hogy lehet kikapcsolni ?
-
Tomi881
tag
válasz
MadMancs #14826 üzenetére
Én az értesítési sávra gondoltam. Alul a zárképernyőn eddig is volt. Felül nem volt mini értesítőkapszula zenelejátszásnál, mint pl. a az időzítő és hangrögzítő esetében. Most jelent meg először az S23 Ultra bétájánál ez a funkció, és elvileg továbbterjesztik minden készülékre.
-
Tölthető a márciusi biztonsági frissítés.
-
TODI1111
veterán
Úgy néz ki, hogy [Béta 5 érkezett]
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Egy kis érdekesség 😯
péntek óta kizárólag 4G re csatlakozik, bárhol vagyok.
Semmit nem állítottam -
imis
senior tag
válasz
LosBlancosRM #14801 üzenetére
A papírt hagynám, szemüvegre sem javasolt, mert karcolja a bevonatot, mikroszálas törlőkendő jobb megoldás.
-
püki
aktív tag
OneUI 7 összehasonlítás különböző típusokon.
[link] -
ACE-
addikt
Nálatok mennyire "lóg ki" a SIM foglalat? Nekem furi, hogy teljesen nem süpped be a házba, hanem minimálisan lehet érezni az élét a kis fióknak. Nálatok milyen? Annyira persze nem lóg ki, mint az Spen, de az normális, azt tudom.
-
válasz
LosBlancosRM #14801 üzenetére
Mi is használunk ezeket, csak más célra....
-
LosBlancosRM
őstag
Csak én használok folyékony szappant + víz + wc papírt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- HP notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Plus 256GB gyári független akku 88%
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 8a (8GB/126GB) eladó, 17 hónap garanciával!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest