Hirdetés
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi a folyamata/ feltétele egy addon movieshark repo-ba kerülésének?
Egyik kolléga készített egy (szerintem és többek szerint is ) kiváló addont a sweet tv-hez, amit folyamatosan karban is tart, de nem érzi elég kiforrottnak a munkáját.
Lehetne esetleg szó róla, hogy az illetékesek felvegyék vele a kapcsolatot?
Erről lenne szó : [link] -
jgy999
csendes tag
válasz
vargalex #49135 üzenetére
kodi,beállítások,fájlkezelő,forrás hozzáadása,tallózás,gyökér fájlrendszer,storage
itt 3 sor van: self
emulated
6334-1F14 ezt kiválasztom
a 'Mediaforrás nevének megadása' rublikába átírom a 6334-1F14-t SD_kartya névre
ezek után a videó,zene menüpontokban SD_kartya nevet lehet kiválasztani -
jgy999
csendes tag
Helló,
Egy Android TV boxban van egy SD kártya amit a kodi '6338-1F14' néven azonosított
de én egy normális nevet adtam neki. Melyik file-ban van tárolva ez az átnevezés? -
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
nem tudjátok, hogy win/kodi alatt mitől lehet az, hogy akad a kép? Nem csak filmek alatt hanem ha pl. a film infónál meg akarom nézni a film mappa útvonalát a balra menő betüsor is akad. Egyik napról a másikra lett és pár képfrekvencia állítás oda vissza van hogy megoldja van hogy nem. Raktam fel új kodit és új nvidia drivert is, de nem oldotta meg. Semmi változás nem volt alapvetően egyszer csak lett.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
ujra telepitettem kodit es most nem erem el a filmpapa hd tartalmait, esetleg megirna vki privatban mi a web cim?
-
mexel
veterán
válasz
PistiSan #49128 üzenetére
Ha jól értem neked is az volt a gondod, hogy erősítőre van kötve a box, és ha a tv-t és erősítőt indítod előbb, akkor nincs hang az erősítőn? Nálam ez csak Omega NE 64 biten van X4 boxon.
épp most kaptam olyan infót hogy a boxot indítsam előbb, ami éppen fordítva van az eddigi tanácsokkal. Megnézema linket is amit küldtél erről van-e szóSzerk: elolvastam mégegyszer. Neked nem a hanggal van gondod, hanem a képpel. És éppen fordítva van, ha a boxot kapcsolod be előbb akkor nincs kép, és nem a hangról írtál.
Sajna ez nekem akkor nem lesz megoldás -
PistiSan
addikt
Látom 2-3 évente előjön 1x a téma, beírom én is.
Vettem egy 5.1-et filmezni, a kodi közvetlen erre csatlakozik, és így megy tovább a jel a tv-be.
(Hiába van a tv-n, házimozin ARC port, onnan csak PCM hang jön ki sajnos)
Ha be van kapcsolva az 5.1 és a tv, és úgy kapcsolom be a kodit, akkor minden jó. Ha az 5.1 előtt kapcsoltam be a kodit, akkor nem volt jel, csak egy reboot után.
Lehet így élni, de a családban kevesbé elfogadóak ezzel kapcsolatban mint én, meg azért engem is idegesített.
A hibát az okozza, hogy a kodi indulásakot az 5.1 kikapcsolt állapota miatt nem tudja érzékelni a kijelzőt, ezért nem küld jelet.
Elsőnek a ChatGPT-vel, majd a google Geminivel beszéltem, egyenként is a jó megoldás irányába vittek, de LibreElec-re nem működött amit/ahogy írtak, végül rá találtam erre, ez alapján 3 perc volt az egész.
EDID fájlt kellett menteni, betölteni, hogy fixen így induljon a rendszer.https://wiki.libreelec.tv/configuration/edid
-
stefi68
addikt
válasz
Hege1234 #49125 üzenetére
Tényleg csak inós oldal.
Bocs elírtam a hivatkozást: online-filmek.ac
Így már nem infós oldal, megjelenik a [Beküldött linkek megtekintése] gomb. -
stefi68
addikt
válasz
Hege1234 #49123 üzenetére
Akkor az nem az online-filmek.me volt ami online-filmek.ac lett?
Esetleg át lehetne portolni erre? -
stefi68
addikt
Az onlinefilmek.me kiegészítő másnál működik?
Mert nálam nem.
Lehet azért, mert online-filmek.ac -re változott? Vagy az egy teljesen más oldal? -
vacs
veterán
válasz
kisuttoro #49117 üzenetére
Nekem van Tarr mobiltv hozzáférésem, de nem tudom használni, mert Telekom vezetékes internetünk van! Hiába vagyok az előfizetői címen, Jogtalan felhasználást ír.
Csak akkor működne, ha Tarr internetünk lenne, mert így tudják ellenőrizni a jogos felhasználást, ha más szolgáltatónál vagy, akkor nem fog működni.
Beszéltem telefonon Tarr technikai emberrel és ezt Ő mondta.
Nekem emiatt kodi addon se működik. -
urgoz
aktív tag
válasz
kis-attila #49116 üzenetére
A plugin epg-ért felelős részében nem lett lekövetve a base url változás. Ettől még az epg-t megcsinálja, de a logók és műsor képek esetében a főoldalra irányít át a weboldal a régi url-el.
Nekem úgy sikerült megoldani, hogy az epg_transform.py 9. sorában átírtam a base_url-t erről:
def make_xml_guide(channels: dict, mindigo_epg: list, base_url="https://mindigtvgo.hu"):
erre:def make_xml_guide(channels: dict, mindigo_epg: list, base_url="https://foldfelszini-tv.one.hu"):
Majd az IPTV Simple beállításainál a Csatorna logó részen átváltottam az XMLTV Logó opciókat XMLTV előnyben részesítésére. Utána lehet, hogy kell a Kodi beállítások - PVR & Live TV - Műsorújság-nál egy adattörlés és egy Kodi restart, de most már vannak logóim, és az EPG-ben is láthatóak a screenshotok. Esetleg Dini javíthatná, a 14 napos műsorújsággal egyetemben
-
kisuttoro
kezdő
Tarr mobiltvhez van most müködő addon? köszi
-
kis-attila
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!MindigTV addon megy IPTV Simple Client alatt,teljesen jó, EPG is működik.
Azt szeretném megkérdezni,hogy a csatornák logo-ját, hogyan lehetne belevarázsolni? Csatolok képet,szerintem egyből érteni fogjátok. Kinhank G1,Android 11, KODI 21.1
Előre is köszönöm!
-
divan
őstag
válasz
Csepanyi85 #49114 üzenetére
És pontosan mi is van nálad?
A válasz gombot nyomd meg ne az újat, akkor látszik, hogy mire reagáltál. -
Csepanyi85
újonc
Nálam ugyan ez van.
Mia megoldás? -
melan
senior tag
Sziasztok! Elég régóta használom a jelenlegi rendszert az x96max plus-on, és most gondoltam frissítek egyet. Azzal kellett szembesülnöm, hogy az autoupdate nem működik (libreelec 9->12). Ha letöltöm a frissítést a játszókára, onnan tudom frissíteni, vagy mindenképp usbről kell? Ez utóbbi esetben, ha készízek egy backupot, majd visszaállítom, akkor kell még technóznom valamit majd, vagy nem úszom meg?
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 jóvoltából felkerült a MovieShark repoba a Mozikatalogus kiegészítő 1.0.4-es verziója. A változások:
- oldalváltozás lekövetve
- kategóriák kibővítve
- feliratok (videa forráshoz) -
ogergo
csendes tag
válasz
Nightcrawler #49060 üzenetére
szuper, az update-el most nekem is fut a korábban loginolt eszközről. köszi!
auth rewrite-ba bele fogsz vágni? -
Zozo2
újonc
válasz
pilot-csaba #49099 üzenetére
Csak a kodit. Már 21.2 omega van. Tökéletesen működik rajta minden. Androidon.
-
Zozo2
újonc
válasz
pilot-csaba #49098 üzenetére
mediafire.com/file/kwdnw79l41q6shw/plugin.video.directone1.7.6.zip/file
-
pilot-csaba
csendes tag
válasz
Nightcrawler #49064 üzenetére
Időközben sikerült letöltenem a DirectOne plugint (a linkben volt két space).
A bejelentkezés valszeg nem sikerül, mert nem töltődik be.
Androidos v19.5 Matrix Kodit használok.
Kell még valami kiegészítőt is frissítenem hozzá?
Üdv! -
pilot-csaba
csendes tag
válasz
Sziasztok!
Ez a "plugin.video.directone1.7.6" működik?
Letölteni viszont már nem sikerült, mert a link már nem él...
Ha letölthetném valahonnan, nagyon hálás lennék.
Előre is köszi! -
Hege1234
addikt
köszi a jelzéseket az nc-t és a mozikatalogust is javítom majd
-
lionshamlet
senior tag
válasz
lionshamlet #49089 üzenetére
Sorry ncore tv-t szerettem volna írni.
Szóval nálam is problémás. -
Zozo2
újonc
Sziasztok. Ncore tv addon másnál is hibát ír, eddig működött rendben, 2 napja nem jó. Köszönöm a választ.
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, Kodi tv applikáció nálatok működik rendesen?
Eddig minden rendben volt, de most kb 10 kivalasztott film/sorozat-ból 1 indul el. -
Bela56
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg rá tudnátok nézni, hogy a Mozikatalogus miért nem megy a Kodi alatt?
Böngészőből elindul rendben. Windows alatt használom, mindíg friss Kodi verzióval.
Megnyitja az addon a főmenűt (film, sorozat), de nem listáz semmit.
Előre is köszönöm. -
gyűrű
addikt
válasz
®abstract® #49082 üzenetére
Ezt azokban a felszinekben lehet csak, ahol van forced view beállítás. Amúgy egy nagyon régi kodi bug, csak a kodi deveket nem érdekli.
-
-
®abstract®
őstag
Biztos volt több személy aki kérdezte, elnézést
az évek alatt erre nem
jöttem rá..
és minden kiegészítőben újból el kell végezni minden újraindítás után.. tehát nem jegyzi meg egyik sem soha sehol mi volt..
azt be lehet állítani fixre hogy az ikon nézet ugyanaz legyen mindig amit kiválasztottam? Vagy lista vagy médiainfo 1 v.2 vagy fanart? 🤔 -
Nightcrawler
csendes újonc
válasz
hunaqua #49076 üzenetére
Igen.
Egész pontosan e miatt:
Widevine DRM Verified Media Path (VMP)
Widevine még ok coreelec libreelec stb mert volt hozzá dumpolt cdm.
De a VMP amikor hozzátársult 2023 végén onnantól nem megy.
A VMP-t sajnos linuxhoz nem adta a gugli mert nem támogatják az open source-ot.
Röviden így. -
ottomaior
újonc
Sziasztok. Hogy tudnám megoldani ha AndroidTV/Kodi/MovieSharkon megnyitok egy nCore torrentet akkor ne csak letöltse a filet, hanem seedelje is?
A TVm tárhelye természetesen kevés ehez, de ha pl veszek egy párszáz gigás USBt és benthagyom a TVbe akkor meglehet valahogy oldani hogy a letöltött fileokat seedelje pár napig és utána törölje? -
hunaqua
addikt
válasz
Nightcrawler #49075 üzenetére
Akkor ez esélytelen?
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Nightcrawler #49065 üzenetére
Nagyon zseer köszi
-
hunaqua
addikt
A mesterektől kérdezném. Mi az oka annak,hogy android kodi alatt működik a DirectOne kiegészítő ,viszont CE alatt nem. Ott is betölt,csak nem indul el.
-
tamás86
tag
válasz
Köszi hogy megcsináltad ujra müködik.
-
vargalex
Topikgazda
Biztos, hogy a hiba esetén nem az egész hálózat érintett (hiszen akkor egyszerre érintette volna az egész One hálózatot, tehát biztosan jelezte volna más is, amikor én tapasztaltam). Csak az aktuális szegmenst. Tehát lehet, hogy nálam helyrejött, de nálad éppen most lett rossz. Úgyhogy én mindenképpen megpróbálnám.
-
tg72bp
csendes tag
válasz
Hello, a régi plugint updatelve ezzel nekem újra működik. Köszönöm!
-
vargalex
Topikgazda
Igen, valójában működik rendben a kiegészítő és ahogy írtam, nem is a kiegészítővel van baj. Ha 1500 byte-os ethernet frame-ok mennek a hálózaton, akkor valamilyen eszközön "megakad". Ha esetleg van python-od (bár CoreELEC-en van), a Mr Dini által küldött kis 1 soros scripttel kipróbálhatod (elvileg):
__import__("requests").post("http://1.1.1.1/", data="a" * 1500)
A routered WAN kapcsolatánál tudod módosítani az MTU-t? Ha igen, akkor próbáld meg te is 1480-ra állítani.
A jelszint problémát jól látod, kamu indok volt, hogy ki tudjanak küldeni egy technikust és ezzel kezeltnek tekintsék a problémát.
-
cocka
veterán
válasz
vargalex #49063 üzenetére
Nálam One (volt Vodafone/UPC) a szolgáltató, DOCSIS hálózat.
Nálam is. És akkor ez most azt jelenti, hogy működnie kéne, de nem mindig működik, ami amúgy nem is miattunk van?
A jelszintprobléma gondolom csak azért volt, hogy legyen egy kamuindok, hogy miért megy ki az ember.
-
hunaqua
addikt
válasz
Innen nem tudom leszedni.
-
Nightcrawler
csendes újonc
Ez a plugin csak mukodove teszi ha van aktiv sessionod az adott ketyerevel.
Ha teljesen uj ketyerere teszed fel akkor nem megy elvileg. Legalabbis ezt irtak kulfoldon.
Nekem meg nem volt idom hogy megnezegessem mi merre. -
vargalex
Topikgazda
Nálam pont ez volt a helyzet (CE 21.2-n, Androidon és Linuxon is) múlt hét csütörtök-péntek óta egészen kedd délutánig.
Furcsálltam, hogy nem jelezte senki a hibát, mert azért az RTL+-al kapcsolatos hibák hamarabb fel szoktak itt bukkanni, minthogy én észrevenném.
Vizsgáltam a hibát és azt láttam, hogy egyszerűen bizonyos esetekben nem érkezik válasz a szervertől. Parancssorból is szimuláltam a lekéréseket, amit a kiegészítő végez. Nálam hol jött válasz, hol nem, ugyanakkor édesanyámhoz bejelentkezve onnan mindig ment. Meg is kérdeztem a többi fejlesztőt, de nálunk rendben működött a kiegészítő.
Így jobb híján gyorsan csináltam magamnál egy olyan módosítást, hogy rövidebb timeouttal indítom a kéréseket, viszont maximum 10-szer megismétlem azokat timeout esetén. Ez segített is, működött a kiegészítő, persze lehetett látni, hogy többször próbálkozik a lekéréseknél.
Ugyanakkor azt is észrevettem, hogy SSH-zni sem mindig sikerül a távoli szerverekre (kulcsos authentikáció van beállítva). Ugyan azt a hibát produkálta: egyszer csak megállt a kapcsolat felépítése, de következő próbálkozásra általában sikerült.
Ekkor Mr Dini tapasztalatai alapján rögtön mondta, hogy próbálkozzam meg az MTU csökkentésével. A routerem WAN portján csökkentettem 1480-ra (OpenWrt-t használok, de gondolom gyári firmware esetén is van rá lehetőség) és azonnal működött is minden.
Természetesen bejelentettem a szolgáltatónak, jelezve, hogy nem nálam van a hiba, hanem valami köztes eszközben. Ehhez képest küldtek technikust, aki nem tudott semmit csinálni a helyszínen (olyan indokkal küldték egyébként, hogy jelszint problémát látnak, holott én is és a kiérkező technikus mondta, hogy nincs jelszint gond). Viszont utána a hálózaton mégis javítottak valamit, mert estére helyreállt a rend. Megy minden az alap 1500-as MTU-val.Nálam One (volt Vodafone/UPC) a szolgáltató, DOCSIS hálózat.
-
hunaqua
addikt
válasz
Nightcrawler #49060 üzenetére
Tudod aktualizálni a plugint?
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Legújabb stable CoreELEC-en az RTL+ nehezen listázza a videókat. Miért? Eddig ez működött rendesen.
Elkezdi beolvasni, aztán hibaüzenettel kilép. Legalább 3-4-szer el kell játszani, míg végre egy "mappát" normálisan listázni tud, a probléma ugye csak az, hogy nem érhető el minden közvetlenül a főmenüből, tehát vagy 8-szor biztos újra kell indítani az appot, hogy végre listázni tudjon egy-egy mappát.Érdekes, hogy ez nem megy, de a videók lejátszásával nincs probléma.
-
Nightcrawler
csendes újonc
válasz
ogergo #49013 üzenetére
A Directone/skylink, stb lenyegeben mindegyik a solocoo-tol jon valtoztatott a dolgokon.
ha vargalex pluginja fut abban egy sort atirva megy amennyiben meg van ervenyes session. Uj modon megy a login es authentikacio. Ezt ujra kell irni a pluginben meg gyanitom a tobbit is pl lejatszas stb. -
Sziasztok!
Jól olvasom, h Libreelec+Kodi megoldásnál már külön grabbert írnak Hyperionhoz?
Van valakinek működő Ambilight/Hyperion megoldása RPi3-ra?
Csak tudjam, h próbálkozzak-e a frissel, vagy keressek egy régebbi leírást és csináljam azzal...
Köszönöm! -
melan
senior tag
Sziasztok! Ha meg akarok nézni egy előzetest az info alól, akkor kiírja, hogy jelentkezzek be a youtube fiókomba, és igazoljam, hogy nem vagypk bot. Majd egyből bedob a youtube addonba, ahol be vagyok jelentkezve. Ha kijelentkezek, majd vissza: ugyanez. Mit tudok tenni? (Kodi 19, youtube a legfrissebb)
-
blakey
titán
válasz
hunaqua #49052 üzenetére
Rossz hasonlat, mert itt ugyanarról az "autóról" van szó, csak másik "műszerfallal" , azaz mindegy, hogy mit nézel, úgyis az "út" a fontos és "vezetés" szempontjából lényegtelen, hogy a műszerfal kiírja a féktávot, vagy csak egyszerűen megáll. Az, hogy neked tetszik, rendben van, de ettől még nem tud több formátumot, vagy nem tudja szebben, jobban lejátszani az adott anyagot.
-
-szabi-
addikt
válasz
®abstract® #49016 üzenetére
Ritkán használom, ezt sem tudtam.
Nem a nap híre, köszi hogy szóltál. -
blakey
titán
Aki arra "gerjed"
Első 3 alkalommal újdonság varázsa, utána 3 havonta 1x nézi meg az ember. Annak hasznos, aki tesztel és nem igazán ért az ssh-hoz, így egy gombnyomásra kap némi infót, szórakozás szempontjából irreleváns és nincs tökéletesen kidolgozva, ahogy a tapasztalatod is mutatja, mert nincs minden eshetőséghez módosítva. A Kodi, a CE, a gyári felszínhez igazít mindent, a harmadik, negyedik féltől származó kiegészítők néha hibáznak. Szerintem a CE alap felszíne is megfelelően informatív. -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Itt írtam az első benyomásokról a VAN TV kiegészítővel kapcsolatban.
Nos, azóta is használom napi szinten, két gondom van vele:
A process info nem nagyon működik, inkább nem, mint igen, és általában ezután (mármint ha hiába nyomkodom a gombot a process infóhoz) lefagy a box, és csak áramtalanítás segít.
Itt lehet, hogy a cpm build miatt módosított skin (Confluence mod) is bekavarhat, vagy akár maga a cpm build.
Filmeken, sorozatoknál jól működik a process info.
Viszont, egy véletlennek köszönhetően a korábban reklamált funkció, nevezetesen a gyors váltás az utoljára nézett csatornára, az összejött.
A számgomboknál a „0” megnyomásával lehet váltani az utoljára nézett csatornára.
Nem tudom, hogy ez VAN TV kiegészítő, vagy a Simple IPTV feature, de működik. -
blakey
titán
válasz
God Vazzeg #49044 üzenetére
Nem az, kábeles One TV.
-
svaradi
friss újonc
válasz
interstate76 #49042 üzenetére
Bocsi, de tényleg nem olvastam EZELŐTT. Most, hogy megvan, valószínű nem lesz több kérdésem. Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
svaradi
friss újonc
válasz
nfsu17 #49040 üzenetére
Köszi a log fájl médiaklikk részletet. Most a Mac alá próbálom betelepíteni a Kodi-t, de a meglévő repo (zip fájlok) talán túl régiek? Pl. a Movieshark nekem a 2.4 verzió van meg. Azt írja, hogy nem tud kapcsolódni a repository-hoz. A web-en rákerestem a Movieshark-ra Ezt a linket találtam, de nem tudom, hogy lehetne ezt .zip fájlba elmenteni? hogy be tudjam telepíteni a Kodi alá.
https://github.com/orgs/movieshark/repositories
Köszi a segítséget. -
nfsu17
veterán
Itt a mediaklikk log...egy része.
Egy-két Főmenü részre próbáltam rá. Nem ment.
CE22VideoPlayer::OpenFile: plugin://plugin.video.mediaklikk/?action=resolve&url=U2FsdGVkX1%2FN4KuMlLPQboIEd8a1WL7VsTjwfHNu%2B%2BGUNNITCPTTiFidPDN6ZNsmnXGcCZ3hdRt7nnGXZj8ral1ttJAsvPXCByZ3QSV9Yk1SMVNCnd5Slo0l4qAiSnq1GimQeJ3E6fEF72Y%2BieRi2D%2Byfa5N64B2EIBFQ89dSy4%3D&mediatype=tv
Creating InputStream
Creating Demuxer
OpenDemuxStream - Error creating demuxer
CVideoPlayer::OnExit()
Loading skin file: DialogConfirm.xml, load type: KEEP_IN_MEMORY
GLES: Maximum texture width: 8192
CVideoPlayer::CloseFile()
VideoPlayer: waiting for threads to exit
VideoPlayer: finished waiting
Setting most video properties through ListItem.setInfo() is deprecated and might be removed in future Kodi versions. Please use the respective setter in InfoTagVideo.
Skipped 138 duplicate messages..
Setting most video properties through ListItem.setInfo() is deprecated and might be removed in future Kodi versions. Please use the respective setter in InfoTagVideo.
Skipped 188 duplicate messages.. -
Toth_Jani
őstag
válasz
masvilagx3 #49033 üzenetére
Van One kiegészítő ott van a repoban, csak el kell indítani mindent beállít magától.
-
svaradi
friss újonc
válasz
brazos #49031 üzenetére
Most mégegyszer végignéztem a KODI beállításait, de sehol nem találkoztam inputstreamhelper, sem widevine könyvtárral. Lehet, hogy ezek specifikusan Windows vagy más op rendszerekhez köthetők? Nekem csak Android verzió fut mindkét eszközön (mediaplayer, Firestick) Apropó azt még nem sikerült elérnem, hogy a Firestick-ről pl. hogy tudom kinyerni a logfájlokat. Mi a trükkje?
Köszönettel veszek minden segítséget. -
brazos
senior tag
válasz
svaradi #49029 üzenetére
Nem, a Moviesharknak semmi köze az említett inputstreamhelper-hez, azt a Kodi programja frissítené, ha tudná, de egy adott kodi verzióhoz adott verziójú inputstreamhelper file tartozik, és ez építené újra a widevine könyvtárát. De ha belépsz az inputstreamhelper beállításában, ott próbáld meg újratelepíteni a widevine-t, hátha az segíthet. De legjobb az lenne, ha valóban mellékelnéd a problémás Kodi logfiléjét.
-
svaradi
friss újonc
válasz
svaradi #49025 üzenetére
Egy kicsit még szeretném árnyalni a képet azzal, hogy a mediaklikk MOST a KODI 20.3 nexus alatt megy, de ugyanebben az időben a verzió 21 alatt (másik hardver: Firestick) nem. [link] szóval ez teljesen érthetetlen, hogy mi okozza. Természetesen a firestick alatt a többi (Mozikatalogus stb.) megy. Ha valakinek van megoldása erre kérem ossza meg velünk.
-
svaradi
friss újonc
Nekem van egy speciális kérdésem: a MEDIAKLIKK a KODI-n nem megy mostanában. Több verzión is kipróbáltam ahol a KODI 20 és a legújabb verzió is futott. EZ nem hardverhez köthető, mert médialejátszó box, Mac, Firestick stb. Szóval széles variációkon fut a KODI, de csak a Mediaklikk ad hibajelzést -ja és nem mindig-. Hangsúlyozni szeretném, hogy minden más video add-on működik rajta hibátlanul (pl. Mozikatalogus). A hibaüzenet egyébként úgy szól, hogy valami hiányzik a lejátszáshoz és nézd meg a naplófájlt. A log alatt persze csak az látható, hogy a KODI 20 sikeresen elindult.
Apropó a fentiekhez még annyi, hogy nem a teljes Mediaklikk-re vonatkozik a hibajelzés, mert pl. a rádióadások (élő is) bejönnek rajta, szóval csak a videóval van gond.
Most, hogy ezt a postot írom, gondoltam megnézem hátha más a hibaüzenet. Nincs semmi üzenet és szépen elindul. Tehát lehet ez a Mediaklikk adás oldaláról eredő hiba, ami néha jelentkezik, néha nem.
Kinek van ehhez hasonló tapasztalata? Köszönöm a türelmet. -
vkp
aktív tag
válasz
masvilagx3 #49021 üzenetére
Hossszú jövőt nem adnék neki, ha jól emlékszem, akkor a 4ig megvette a directone-t (is) és nem hiszem, hogy hosszútávon a digi műholdja mellé fenntartanék a directone-ost is...
-
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
masvilagx3 #49021 üzenetére
talán lehet köze ehhez? FB üzenet kiírás.:
Technikai okok miatt egyes set-top box, valamint CI+ mediakártya eszközeinken átmenetileg nem elérhetők a Műsorújság és a Korhatár-besorolás funkciók (illetve, emiatt a TV-szolgáltatásunkban a 18+-os korhatár besorolású csatornák sem). Már dolgozunk a megoldáson, addig is szíves türelmeteket és elnézéseteket kérjük.
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Lett végül is megoldás a directone -ra?
Köszönöm -
rose888
csendes tag
Sziasztok! A movieshark repoba nem lehetne az elementumot betenni? Telekom boxra raktam fel a movieshark repot és az ncore tv-hez kéri az elementumot. Sajnos a box valószínűleg tiltja a zip fájlok megnyitását, így nem tudom felrakni külső forrás megadásán keresztül sem. Előre is köszi!
-
ogergo
csendes tag
sziasztok,
A direct one plugin tegnap óta nem működik, valaki tudja az okát/megoldását esetleg?
köszi szépen előre is -
Bence01
tag
Sziasztok,
Az RTL Most (RTL+) kiegészítő mostanában elkezdte, hogy bufferinggel egy csomót és megakad a kép. Korábban a widevine plugin miatt volt rossz és ezért már jó ideje nem frissítettem. Valószínűleg a CE sem a legújabb a gépen.
Érdemes frissítenem, melyik a legújabb stabil verzió?Köszi!
-
urgoz
aktív tag
Mozimix kiegészítő nem műxik. Weboldal megy. Hege1234 ránéznél, légyszi?
-
interstate76
addikt
válasz
stefi68 #48983 üzenetére
Nem feltétlenül kell dedikált eszköz ahhoz, hogy szervert működtess. Ha van CE-t futtató mini PC-d, akkor arra is kötheted a külső merevlemezt, CE alatt pedig minimális erőforrásigénnyel elfut valamelyik média szerver progi. Én így használom a Plexet már nem is tudom, mióta. A szerverként (is) funkcionáló eszköz pedig gond nélkül használható médiaplayerként akkor is, ha közben valaki egy másik végpontról néz valamit a rajta futó szerverről.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
xcsabo #49002 üzenetére
Ha látja a CE, akkor kézzel parancssorból felcsatolható az EMMC megfelelő partíciója is.
Vagy akár a /storage-ból is törölhetsz. Gondolom a borítók, stb. foglal 1,8 GB-ot, majd letölti újra...
De bedughatsz egy pendrieve-ot is addig, azt automatikusan mount-olja a Kodi és használhatod az ideiglenes tárolónak.
Vagy nagyobb microSD, ahogy a kolléga írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- HP notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Plus 256GB gyári független akku 88%
- Új, HP OMEN Citadel gamer szék
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gamer Gép - Gigabyte H510, Intel i5 10400F, 16GB DDR4, RX 5600 XT 6GB, 256GB M.2 SSD, 2TB HDD
- Gmktec Mini PC Windows 11 Pro Intel N100, 12 GB DDR5 RAM, 500 GB SSD új
- Ryzen 7 Gamer félkonfig! B450 Gaming X + Ryzen 5700X + 32GB Kingston DDR4 3600Mhz! Garancia! Számla!
- Hori Fighting Commander Eladó - Switch és PC Kompatibilis
- Karcmentes Független Apple iPhone 11 Pro 64GB MidNight Green ! 1 Hó Jótállás
- Ignitenet SS-1200-EU Access Point eladó
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest