Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
stefi68 #49363 üzenetére
Kodi lejátszási problémáinak megoldására a naplófájl elengedhetetlen, abból, hogy valaki leírja, hogy nem működik, még nem lesz megoldás. A Kodi ilyen, van naplófájl, nagy eséllyel van megoldás (válasz) is. Legközelebb mellékelj naplófájlt is és lesz rá válasz, amiből kiderülhet a megoldás is.
-
stefi68
addikt
válasz
®abstract® #49362 üzenetére
Ahhh, kár hogy nem olvastad korábban, néhány napos fejtöréstől kíméltél volna meg.
No de sebaj, legalább tréningeztem az agysejtjeim.... -
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #49336 üzenetére
RTl+ kiegészítő működésével, azaz nem működésével kapcsolatban már mindent ami tudásomból tellett kipróbáltam, semmi nem használt.
Végül nekiálltam elmélkedni azon mi változott a Kodiban az elmúlt hetekben.
Valahonnan bevillant, hogy volt egy videófájl amit akadozva játszott le ezért kikapcsoltam a hardveres gyorsítás. A film lejeátszásában ez a megoldás eredményre vezetett.
Most kipróbáltam, hogy visszakapcsolom és láss csodát működik az RTL+
Szóval ha valaki ezzel szívna, ez a megoldás. -
MadMancs
veterán
Sziasztok.
VanTV vel lehet valamit kezdeni hogy felejtsen? Sokáig édesanyám accountjával használtam (HD Alap 68 csatorna). Most digiről migráltam One ra, nekem már 135 csatorna lenne (TV Family) , töröltem már VanTV addont adataival együtt, majd SimpleIPTV addont adataival együtt, nulláról beállítva, de továbbra is csak a 68 csatorna van.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Kodi bol ki lehet nyerni a media tartalmat szöveges file ban? Tehát hogy milyen filmek stb. van a mediatárban?
üdv -
spiky03
veterán
válasz
vargalex #49352 üzenetére
Teljes képernyőn ment a kép.
Ott nyomtam egy "i" betűt vagy mi hozza elő azt a infó panelt és ott láttam kiírva azt a felbontást és nem az 1080pt.
A film elindítása után néztem meg, lehet kellett volna neki egy kis idő, amíg "feltámad" a felbontás?Amúgy az Amazon, Skyshowtime és ha van az Apple tv+ lenne csak érdekes mert a többi streaming tud 5.1es hangot WIN alatt.
-
spiky03
veterán
válasz
MadMancs #49346 üzenetére
Igen? Mind (Netflix, Max, Disney+, Skyshowtime, Amazo)?
Nálam a múltkor az Amazon Prime csak valami 960x5xxben ment, hiába választottam ki a videónal az 1080pt.
Meg is örültem, hogy de jó van fullHD, erre nem volt
Legalábbis a fentebb említett felbontást írta ki, amikor elindítottam egy filmet és megnéztem az infóját. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
spiky03 #49345 üzenetére
IP TV-n szokott lenni és menni, ha nemis p-ben, de i-ben, ráadásul 50fps-el. Ez inkább a streaming szolgáltatók limitációja miatt van szerintem, ill. hogy ezt a Kodi nem tudja megkerülni.
És azt se feledjük, hogy ha jól tudom, minden ilyen Kodi-s stream szoftverből fut, tehát a Procit terheli, ami sokkal előnytelenebb, mintha hardverből (GPU/VGA) menne. (Bár ebben lehet tévedek).
-
spiky03
veterán
Szerintetek valaha lesz arra megoldás, hogy a streamingek akár 1080pben is fussanak Kodi alatt?
Vagy ez technikailag nem kivitelezhető?Mert olyan rossz/fura, hogy mindenféle streaming van rá csak minőségben meg ugye olyanok amilyenek...
-
stefi68
addikt
Nálam Androidon az InputStream Helper (v0.7.0) úgy néz ki, hogy -> Beállítások: bal oldalon: Haladó és Debug menü.
Haladó beállítások -> InputStream helper információ: és itt csak infók vannak
Debug menüben van olyan hogy Install Widevine from: https://dl.google.com/dl/edgedl/chromeos/recovery/chromeos_14092.77.0_veyron-fievel_recovery_stable-channel_fievel-mp.bin.zip
Própaképp letöltöttem PC-re, ez egy ~1 GB-os zip, amiben egy 2,3 GB-os állomány található.
-
stefi68
addikt
Az RTL+ kiegészítő másnál jól működik?
Android TV, v1.0.19 verzió, visszanézhető tartalom (Pokoli rokonok, Mi kis falunk), hang van de kép nincs, pontosabban egy állókép van.
Az RTl+ Android appból lejátszhatók ezek a tartalmak...#49258 Bozek írta itt:
"az RTL+ hiba oka, a 4.10.2891.0-as Widevine verziót nem támogatja az Inpustream, szóval nem a kiegészítővel van probléma. A 4.10.2830.0-val megy, annál korábbival meg csak hang van, a kép nem indul el"Ha esetleg nálam is ez lenne, hogyan tudom a Widevine verziókat cserélgetni?
Az RTL+ Inputstream beállításainál nem találtam ilyet. -
hoktar
csendes tag
válasz
showtekk #49331 üzenetére
Amikor végeztél a filmmel / sorozat epizódjával, vagy várd meg míg teljesen lemegy a stáblista, vagy léptesd a legvégéig, vagy nyomd meg az "OK" gombot és állítsd meg a "Stop" gombra nyomva a filmet / sorozatot. Így nem fogja kilépést, majd visszalépést követően automatikusan folytatni a lejátszást.
-
showtekk
csendes tag
Sziasztok! Elnezest ha esetleg offtopik a kerdes de egyszeruen sehol nem talaltam ra megoldast, hogy hol tudnám beállitani KODI-ban, hogy ne induljon el mindig automatikusan az előző film/sorozat/bármi? Mindig amikor elinditom a TV-t (TCL C805) automatikusan elinditja a KODI a legutobbi filmet a hatterben...
-
YxVs
senior tag
Nem tudjátok, hogy mi van a Mindigo kiegészítővel? A 4 ingyenesen fogható csatorna eddig szépen ment, de 1-2 hete már nem, vagy csak a kiegészítőt kellene javítani?
-
rabalint
csendes tag
a Mediaklikk élõ tv nem indul kodi 21.1 MacBook Pro M1 Sonoma, itt található a log ha lesz ideje valakinek rá nézni hátha lesz megoldás
https://paste.kodi.tv/hupecaqobi.kodi -
vacs
veterán
Üdv.
Az M4 sport addon nem működik nálam, Forma 1-et szerette volna nézni.
Másnál jó?
Google android tv, Kodi 21. -
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat! Mindent kipróbálok
-
-
mexel
veterán
Sziasztok. Ce alatt a opensubtitles org és com nem akar működni 21.2 alatt. Valami VIP hozzáférést kér. Évek óta nem volt használva, illetve egy boxon igen ott régóta be van jelentkezve. Van valami trükkje, vagy limitje?
-
Köszi a segítséget, ez volt a baj
-
Sziasztok! Ezt próbálnam meg Android TV-n futó Kodira felszenvedni, de az istenért sem jövök rá hogyan kéne. Az odáig tiszta hohy meg kene adni a repo forrását, de msgis ennek mijét kéne begépelnem? Próbáltam a repo linkjét, a zip linkjét, egyik se volt jó.
Biztos ostobán pancser kérdés de akkor se jövök rá.
-
mexel
veterán
Ha VANTV ezt írja akkor a jelszó nem jó?
"Upon logging in, we encountered a 401 ((message: Unauthorized) error. Wrong credentials?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest