Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Ha ráállok a Film címére akkor ezt adja be igen, Lejátszás, Információ stb... mint zoltan6-nál is a képen.
TV részlegen a csatornákat hozza be bal oldalt.
Film lejátszás közben meg a lejátszó listát bal oldalt.
Film közben az OK gomb hozza az alsó menüsort.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
mexel
veterán
Pl ha ráállsz a film címére és megnyomod akkor van információ stb. Lejátszás alatt az alsó menüsort adja ki ahol van stop, szünet, beállítás stb. Ez az alapvető menügomb a távirányítón.
Zoltan6: ez a menü az, csak a context menu lejátszás alatt az infokat adja ki ha arra állítom. Azt az egér gombra szoktam tenni ha nézni akarom a proci terhelést, kódolást, codecet stb.
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Ja, ip címe, sorry. Nem lehet, dhcp-vel dolgozik a modem. PC-nek akartam fix ip-t adni, de állandóan visszaállította a beállításokat.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
zoltan6
őstag
A kiegészítő menüre gondolsz?ami pld. windowsnál a jobb egérgombra jön elő?
az a keymap editorban a Global/navigation/context menu a neve.
Én úgy csináltam meg hogy a tv távirányítóján:
Piros gomb= info gomb (global/navigation/show info)
Zöld gomb= kiegészítő menü (global/navigation/context menu)
Sárga gomb=felirat ki-be (global/subtitle/show subtitle) -
pkollar
tag
KÖSZÖNET VARGALEX!!!
-
siemensfun
tag
Sziasztok. Nem települ az új kiegészítő. Két dolgot hiányol.
Ezt a problémát hogyan lehetne megoldani?
Köszönöm
[kép][ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Ha esetleg valakit érdekel, megoldottam a dolgot, kérdésem viszont van...
Ha az mp3 tulajdonságai között szerepel ékezet vagy különleges karakter, egyszerűen nem játssza le a fájlt.. viszont helyesen kijelzi, ékezetestől a szám címét, gondolom lerántja valahonnét az infót hozzá.
A röhej az egészben, hogy pár napja még simán lejátszotta ékezetestől is... tippetek van mi változott?Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Neked működik? Én hiába püföltem, nem ismerte fel a tv távirányítóját...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
mexel
veterán
Sziasztok! A keymaps editorban mi felel meg a távirányító "menu" gombjának, hogyan keressem?
Azaz egy tv táv gombjához szeretném hozzáadni a menüt. -
TGWH
őstag
Rohadtul nem értem. Alapból hozzá van adva a music mappa, de másodszor is hozzáadtam (music (2) ), erre megjelent a szerver a lejátszó programjában: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wifiaudio.iEastPlay
Azt írja megy a lejátszás, tudok váltani köv. számra, csak éppen nem indul el...
-
TGWH
őstag
PC mac címe változik, azzal pl. megszívtam.
Egész nap ezzel az ieas-tel szívok... most már a szervert sem látja, csak a router-t, aminek semmi értelme.
Már újratettem a Kodi-t, durva, de 4 perc volt az egész telepítés
És pár napja még működött, most már nem, eszem megáll...
És nem tudok rájönni mi baja. Openmediavault volt előtte, azzal ment, de lassabban.
https://www.extremeaudio.hu/ieast-audiocast-m5-wifi-zenelejatszoSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
cof
veterán
Ugye 'allowed ip addresses' az az, engedélyezett IP címek ahonnan elérheted a Webui-t, nem maga a TM IP-t állítod itt be, mert az a készülék IP címe lesz.
Azért kapja mindig ugyanazt az IP-t mert a MAC cím nem változik, és a Router ez alapján osztja ki.
-
TGWH
őstag
Köszi, ez gyors volt.
Csak azt nem értem miért nem fogadja el, az oké hogy osztogatja a dhcp az ip címeket, de a htpc mindig ezt kapja meg, akármit telepítek rá ezt sem értem miért, mindegy
KösziSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Sziasztok, ezzel mit csináljak? Transmission-t próbálom telefon böngészőjéből elérni.
403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
blakey
titán
válasz zoltan6 #28072 üzenetére
A Most+- beállításánál be kell kapcsolni a sorrendbe rendezést.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TGWH
őstag
Annyira jöttem rá, hogy az smb beállításokhoz lesz köze. De két helyen kell őket megadni. Most már látja a fájlokat, csak épp nem játssza le...
-
zoltan6
őstag
Hozzáértőket kérdezném,hogy mi állítódott el a kodiban ha a sorozat részeket összevissza listázza? exocápában is észrevettem,rtl mostban is,ha megnyitok egy sorozatot össze vannak keveredve a részek.Valamelyik kodi frissítés hozhatta,mert pár hónapja ilyen.Friss telepítésnél is ilyen,mert felraktam próbaképp windowsra is a kodit.
-
TGWH
őstag
Van tippetek? Működött a zenelejátszás iEast-en. Most nem... először az volt a baj, hogy jelszó volt beállítva a fájlmegosztáshoz, kikapcsoltam, jó volt. Most megint nem, elvileg nem változott semmi. A külső lejátszó meg sem találja a kodit.
-
dh66e
veterán
Alex,Köszönet!!!
-
veterán
A kedvenceket lehet valahogy rendezni? Szeretném az új kedvenceim felülre helyezni.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
xtend
senior tag
Ne nekem köszönjétek, nem én készítettem. Én csak a közvetítő vagyok.
-
brazos
senior tag
válasz hunaqua #28056 üzenetére
Először is köszönet érte, szép munka, másodszor meg jó lenne, ha ez jó ideig megmaradna, de ez nem csak mitőlünk függ elsősorban. Sajnos, mint tudjuk, és ez már köztudott, a tartalmat tároló külső hivatkozások, oldalak, egy idő után megszűnnek, vagy a tartalom máshová kerül át. Így már itt is jelen vannak ennek a nyomai, ezt Ti is észre fogjátok majd venni, példának nem írom le az egyik ilyen oldal teljes nevét, csak a kezdő és végbetűit -V és x- ebből a gyakorlottabbak azonnal tudni fogják miről van szó. Tehát, ha valami olyannal találkozunk itt is, mint pl. máshol már előfordult, hogy nincsen lejátszható tartalom, az elsősorban nem az addon hibája, hanem a kérdéses tartalmat tároló egyik, vagy másik beágyazott külső forrás oldal szűnt meg, vagy került át máshova. Viszont az ilyen hibák jelentésére ki kéne találni valami nem nyilvánosan is elolvasható megoldást, hiszen ha netán előbb utóbb több hibaüzi is beérkezik a fórumtagoktól, és az nyilvánosan is olvasható, mint most jelenleg a fórum is, abból még problémák lehetnek.
Ezek miatt tanácsolnám gyuri81tagunknak, hogy még várjon kicsit azokkal a saját dolgok törlésével, biztos, ami biztos alapon. -
TGWH
őstag
Én nem vettem észre
Most nézem, v.melyik cápás tudja amit leírtam, egybe van egy rakat különböző honlap. De akkor miért van külön is ami benne van a másikban?
A két pottyre is meg lett a megoldás. Resolve url.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
consono
nagyúr
válasz Flowtation #28057 üzenetére
Dettó
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hunaqua
addikt
Nagyon jó,hogy nem hívtuk itt nevén a "gyereket" vargalex munkájával kapcsolatban. Nagyon jó lenne,ha ez így is maradna.Aki pedig ismeretségi körében ajánlgatja ,az a probléma esetén itt jelezze.Nagyon jól működik egyébként.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
veterán
Hát ez kemény Bevallom nem ismertem ezt az oldalt. De parádés
Köszönjük szépenNem kell kinevetni, de nekem kimaradt az életemből a Lost-Eltűntek és most kezdtük el nézni. Azt hiszem így mindennnél egyszerűbb lesz a sorozatok nézése. Sőt törőlhetem le a sorozataimat a meghajtóimról
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
xtend
senior tag
Ééééééés, vargalex újra odatette magát, azaz újabb addon került be a repóba!.
Mindenki találja meg maga -
Luissimo
veterán
törölve
[ Szerkesztve ]
-
lordmynher
csendes tag
Sziasztok!
Ha be szeretnék jelentkezni a youtube-ba az alábbi üzenetet kapom."A Google-lal való bejelentkezés ideiglenesen letiltva ennél az alkalmazásnál"
Androidos TVbox-ra van feltéve a KODI és telepítve az add-on. Az első kódnál tovább enged, a másodiknál akad el.
Hogyan tudok bejelentkezni hogy lássam a kedvenceimet és az előzményeket? -
melan
senior tag
Sziasztok! Telepíteni akartam a moviesharkot, de se tárolóból, se zipből nem tudom. Tartalom nem elérhető hibát kapok...
-
TGWH
őstag
válasz Formaster #28045 üzenetére
szerintem nincs. De ha négyszer-ötször megírják külön honlapokra, akkor igazán lehetne egyetlen egy, ami jó mindenre, aztán engem nem érdekel hogy öt jelszót adok meg, de rohadt idegesítő azt keresgélni, hol van fent, hol indul el, és akkor még a fullhd igényeket nem is nézem...
-
Formaster
addikt
Kodiból van olyan verzió, ami alapból tartalmazza az összes addont, nem kell egyesével leszedegetni, beállítani? Esetleg, ha egyből magyarul jönne le, az lenne a legjobb
-
BullZeye
veterán
TvDb megint nincs a helyzet magaslatán nálam, nálatok megy rendesen? Fura módon pár dolog megy, ez pl nem, pedig meglévő epizódok mellé egy hiányzó 7. részt tettem csak bele 5-6-8 ami bent volt most is ott van.
2020-01-22 18:18:07.744 T:3904947008 ERROR: FileZip: extended local header, not supported!
2020-01-22 18:18:07.744 T:3904947008 WARNING: Get: "https://thetvdb.com/api/F9C450E78D99172E/series/193131/all/en.zip" looks like archive, but cannot be unpacked
2020-01-22 18:18:07.746 T:3904947008 WARNING: No information found for item 'nfs://192.168.0.150/volume3/Downloads/!Sorozat/HUN/Downton Abbey/', it won't be added to the library.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
nagyúr
Örülök neki, de nálam
továbbra is minden eszközről, kivéve böngésző. Ugyanazt a felhasználónevet/jelszót írom be, többször is ellenőrizve, nincs benne különleges karakter, csak betűk és számok.
Talán a recaptcha és a régi kodi verzió veszik össze nálam, de frissebbel most nem tudom megpróbálni. Nem a világ vége, csak azt hittem általános a probléma. -
Gabesz25
tag
Újratelepítettem a Kodiban a Netmozi addont, töröltem minden előző beállítását, majd rögtön elsőre működött is. Nem tudom mi volt előzőleg a baj, de most már jó.
-
chesterboy
aktív tag
Nálam is megy, most regisztráltam, se capthca, se semmi. A kiegbe beirva indul egyből, megy film, sorozat is.
-
-
TGWH
őstag
válasz tcsaba007 #28034 üzenetére
Érthető, nem hozom a reklámbevételt ha nem vagyok és kattintgatok...
Most a torrentet próbálom beállítani, de egyelőre elindítani sem tudom gondolom úgy megy, mint hogy lépjek be pl. a filmecskére böngészőn keresztül, de azt sem tudom hogy van, majd utána járok, most van fontosabb.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Kár. Indavideo is fura, nem találta, neten sem, közben meg böngészőben valamelyik filmnézős oldal hatvan reklám után leadja, alul virít az indevideos logo...
Össze kéne szedni pár alap infót róluk. Egyrészt mi van ami magyar, aztán melyik megy reg nélkül, meg melyik kb. miről szól. AXN Play-en pl. van Aranymetszés meg Gasztroangyal, meg egyetlen sorozatnak valamennyi része, szóval az nem olyan nagy szám, Marcsit youtube-on is tud az ember nézni.Lehetséges az, hogy a skin miatt nem tudunk nézni a két ponton kívül mást, míg másnak megy? Vagy komolyabb beállítás kell, mert valahol elég sok minden van.
Most olyanba futottam bele, hogy csak 720p-ben van fent a sorozat, szóval rondább mint ha tv-znék...
-
TGWH
őstag
Bocs, a sorozatbarátra gondoltam, csak a nevet néztem mire válaszoltak, az volt a másik amit keresett. Netmozi nekem pont nem megy, de még próbálgatom.
-
TGWH
őstag
válasz aprokaroka87 #28028 üzenetére
Nincs benne, tegnap néztem. Legalábbis én nem találtam. Most foglalt a tv, úgy hogy meg vagyok lőve
Valamelyik sharkot feltettem, úgy-ahogy megy, valami megy, valami nem, valahol két pötty, van ahol le sem játssza. Amúgy jó. Balaton meg fit tv persze megy, horgász-vadász csatornával együtt... minőségre kb. van mindent mint a lengyelpiacon... de a szolgáltatók minőségét megüti sőtSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
cof
veterán
válasz aprokaroka87 #28025 üzenetére
Előfordulhat. Ez lehet platform, és oldal forrás függő is, attól függ milyen formában egyezteti a Kodi a kiszolgálóval a jelszót, én kerülöm a speciális karaktereket mindenesetre Kodi alatt.
-
oszy
veterán
válasz aprokaroka87 #28025 üzenetére
A netmozis kiegészítő honnan és mik kellenek hozzá?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
A sorozatbarat oldalt sehogy nem lehet már nézni KODI alatt? Tv-n szeretnék megnézni egy sorozatot. Így lenne a legegyszerűbb.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
cof
veterán
Feltettem ezt a Netmozi-t, regisztráltam gyorsan, működik rendben, Windows Kodi 18.5.
Annyit tudok tanácsolni, hogy a jelszavaknál kerüljük a speciális karaktereket, mint az ékezetes betűk és #@& stb karakterek, mert a Kodi ezeket nem szereti ahogy észrevettem, RTLMost kiegészítő sem engedett be mert volt a jelszóban speciális karakter, konkrétan a kettős kereszt. És ellenőrizzük a kiegészítő függőségeit is, hogy a kötelezőek telepítve vannak-e.
[ Szerkesztve ]
-
azozo
senior tag
Nálam is ez a helyzet belépve semmi ...
-
Gabesz25
tag
válasz aprokaroka87 #28018 üzenetére
ahogy írtam is, böngészőben gond nélkül be tudok lépni. nem dob hibát, látom a linkeket, tudok filmet nézni.
közben már Kodiban sem dobja a "regisztráció szükséges" hibát, belépés megy, de nem látni a linkeket. A filmek, sorozatok látszódnak, zölddel írja is hogy mennyi link van az adott filmhez, de belépve a mappába, ahogy TGWH írta, csak két pötty a linkek helyén.
Semmit nem változtattam, csak volt egy böngésző frissítés a laptopon. -
TGWH
őstag
Na ez jó. Felhasználónév jelszó párost adtam smb-nek. Kitöröltem, mert egyik program nem megy. Azóta nem érem el a fájlokat, csak jelszóval... ami elvileg nincs.
-
Gabesz25
tag
nálam sem működik Kodiban a Netmozi. Az oldalon regisztráltam, böngészőben be is tudok lépni Netmozira, de sem ugyanazon a laptopon futó Kodiban sem Androidos telón lévő Kodiban nem tudok lejátszani semmit.
"Lista lekérés sikertelen. A hozzáféréshez regisztráció szükséges"
Természetesen a user/pass meg van adva a Kodiban.
"menj át a captcha teszten" ennek hol kellene lennie? mert regisztrációnál nem volt semmi -
TGWH
őstag
válasz Flowtation #28009 üzenetére
Persze.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani CoreELEC alatt működő olyan torrent letöltő kiegészítőt, ami a letöltés végezte után egy bizonyos seed idő és/vagy adatmennyiség teljesítésével automatikusan törli a listájából és azzal együtt a HDD-ről is a letöltött torrentet?
Köszi! -
TGWH
őstag
Naaa...
A skin settings buherálása lett a megoldás, meg kel adni mi legyen a forrás, milyen menük legyenek, és mi legyen az alap akció ha megnyitod. Ok.Újabb probléma, netmozi alkalmazás... khhm... bármire megyek rá, akármit választok ki, két pötty és vége, semmit sem hajlandó betölteni. Működik v.kinek?
-
bekesics
tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a Kodi-val. Arra esetleg van mód hogy a MindigTv Extra előfizetésemmel elérhető csatornák bekerüljenek valahogy a Kodiba?Gigabyte B150M-D3H, i5-6600, GTX1050Ti, 16Gb DDR4-2133
-
melan
senior tag
A men in black 4-et vmiért nem ismeri fel a rendszer. Pedig neveztem át mindenfélére 😃 azt írja, hogy információ nem található, ha ráengedem a médiakeresést...
-
TGWH
őstag
válasz elmouse #27996 üzenetére
Köszi, meglesz a megoldás. Feltettem egy másik skin-t. Közben megtaláltam, gondolom alapból van ilyen, hogy skin settings... ott a cimkét át lehet írni, tehát nem gond ha kitöröltem egy menüelemet, valahogy véletlenül újat is létre tudtam hozni átírtam ami hülyén volt fordítva, most beállítok mindegyiknek egy háttérkép mappát, egyesével lehet csak, ami egyrészt jó, másrészt nekem most pont plusz feladat. Utána be tudom állítani az almenüket, meg hogy mik szerepeljenek, szerintem jó lesz. És bónuszként talán még a médiatárat is frissítheti magától, infókat kérhet le, elvileg menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest