Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
ledgeri #16983 üzenetére
Nem teljesen értem mire vagy mi kell neked ..
Meg szeretnéd nézni hogy pl a svéd tt-ben mik vannak .. de nem akarod megnyitni a játékot?
Vagy pl azt érdekelne hogy hány finn gép van összesen és nem bogarásznád az egész svéd TT-t ?
Akkor lehet hogy ez kell neked:
Wiki[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Van valahol olyan frissen tartott összesítés, ahol nem főnemzetek, hanem alnemzetek szerint vannak összeszedve a járművek?
-
ledgeri
nagyúr
Melyiket ezek közül? (ritka-achi potenciál miatt a holland felé hajlok)
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #16977 üzenetére
Én már olyan szinten esélytelen vagyok, hogy az eventet nem is csinálom ...
A battlepassal próbálkozok, de újabban már a T3-as is lehozhatatlan. Ma is ... nyerjek 6 meccset. Aha, 12 meccsből kettőt sikerült. Nincs többre türelmem, így jártak.
Neked viszont gratula, vagy egy másik WTvel játszol, vagy nagyon ügyes/szerencsés vagy
-
laskr99
addikt
Én ilyeneket tolok mostanság:
-
KROK640
nagyúr
Emberfeletti küzdelemmel igyekeztem megtartani a gépet, de sajnos a föld túl közel volt
Sajnos a legszomorúbb ebben, hogy újabban, - főleg ha az adott meccsen belül kellene valami kiemelkedő eredményt elérni - egész gyakran történnek ilyen "furcsaságok".
-
KROK640
nagyúr
válasz
ledgeri #16972 üzenetére
Na, most szembesültél azzal a problémával amivel anno én.
A megoldás AB-ben az, hogy diveolsz (nem ész nélkül, csak két pont között a legrövidebb egyenes elven, becélzod a bázist és WEPelsz), és imádkozol, hogy te oldj elsőre, ami nem is feltétlenül szükséges, mert AB-ben csak nagyon kevés bomber képes egy oldásból kiszedni egy bázist, így valamennyit akkor is szerzel ha nem te oldasz először. Még annyit szoktam variálni, hogy az ilyen rázuhanó versenybe magam elé engedek vagy hagyok egy gyorsabbat, mert sok esetben az ellenséges vadászok egyből rábuknak akár 3-4-en is, és vele vannak elfoglalva addig tudok oldani. Illetve ha mindegy mit szedsz ki, akkor lehet a map félreeső részén emelkedni is (unalmas, és sokszor úgyis lesz egy vadász akinek megéri felküzdenie magát oda ahol te vagy, és úgyis elér, olyan nincs, hogy nem) és ha hatalmas szerencséd van, akkor a repteret meglehet szórni pár körrel, de előre szólok ez csak 100 meccsből egyszer fog összejönni.
Most elmondom miért nem működik ez RB-ben : ha nem is esel szét a rárepüléstől (ezt azért ki lehet bekkelni, ha két pont között a legrövidebb az egyenes módon süllyedsz, ahogy AB-ben is kell) számos más probléma akad : A bázisok lényegesen gyengébbek mint AB-ben, egy repülőgép akár négy bázist is ki tud bombázni egyetlen bombateherrel, így elméletileg akár egyetlen bomber is kiszedheti az összes célpontot. Sőt, olyan vadászrepcsik is mint pl a AU-1 Corsair, ami lentebbről és előrébbről kezd, ráadásul gyorsabb is, bombaterhe révén pedig akár két bázist is ki tud kapni. De ilyen a wyvern is, ha ezekből 2-3-nál több van egy meccsben, akkor nyugodtan ki is léphetsz, babér nem fog teremni.
Mindemellett RBben megfigyeléseim szerint sokkal több bomber szokott lenni mint egy AB meccsben, szóval sokkal kevesebb célpont HP-re sokkal több bomber van. Bár sokáig tartotta magát az, hogy RBben magasabb az átlag intelligencia, mostanság sűrűn találkoztam olyannal is, hogyha a másik látja, hogy hamarabb szeded ki a bázist vagy kiszedted előtte akkor egyszerűen a lövészeivel lelő vagy megpróbál leütközni, igen, a saját társad! No meg ha oldottál nem töltődik újra a bomba, ezért haza kell repülni, ami megint 10 perc semmit tevés, de az esetek 50%-ban hazaút 75%-ánál úgyis elkap valaki, tehát fölöslegesen töltöttél a játékban még hosszú perceket. Ha mégis sikerül az utántöltés és nem kapnak le felszállás közben, akkor megint hosszas semmit tevés következik ...Véleményem szerint úgy lehetne ezt az egészet jobbá tenni, hogy :
1. Kidolgozni valamilyen bonus rendszert ami miatt 1-2-3 vadásznak megérné a bombereket kísérni, és bevállalni a "semmit tevést". Gondolok itt olyasmikre mint pl ha egy bomber szövetséges X méteres körzetében lősz le egy támadó gépet akkor tripla jutalom jár érte vagy valami ...
2. Erősebbé tenni a bombereket HP (hit point) ügyileg
3. Különösen RB-be erősebbé tenni a célpontokat, hogy többen is oldhassanak, vagy ami még jobb lenne, ha sokkal több célpont lenne. Mondjuk nem 4 bázis, hanem 12db.
És ezeket a játékbeli változtatásokat nem vagy-vagy alapon tenni, hanem mindet kombinálva, egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Hogyan kéne bombázózni megtanulni??
Ha egyenesen megyek szétszednek, ha group-ban megyek, a az előttem lévőek bombája hamarabb leér, mert véletlen elém spawnol és gyorsabb is...... Ha szélre megyek vagy 10 percig nem csinálok semmit, vagy megpróbálom ezt és a másik oldalon eldől a meccs, vagy hamarabb a mi bombázandó-bázisunk fölé ér az engem ott kilövő jet, mint én. Tök mindegy, hogy arcade vagy realism...
280-nal emelkedni próbálni 7-800 km/h-s jetek mellett picit unfair...
Az izraeli ég így picit nehezen lendíthető be.... de a többi is "bomber-fejlesztés"hátráltatott...[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Csak nálam van az a jelenség, hogy a lánctalpon fordulással ellentétes irányba a torony nem forog?
-
laskr99
addikt
Na a Free GE appból eddig sikerült 18000GE-t a másikon meg 2500 GE-t összeszedni
Első az már jó ideje használom, az utódja meg már fél hónap alatt összejött a 2500GE.
-
Urna
tag
Mivel a legutóbbi Bp-t nem vettem meg mert toronymagasan a legrosszabb gépek voltak benne, nem tettem ki a szokásos booster-elégetős meccset.
Szerencsére a héten a napi-bejelentkezős láda viszont adott 3 nagyobb boostert, amit két egymás utánni meccsen el is használtam. Az első nagyon egyszerű volt, igazából az az egy halál is figyelmetlenségemen ment el, meg hogy kicsit vérszemet kaptam a spawnjukhoz közeledve. A második már sokkal izzadósabbra sikerült, de megérte.
200% Rp:
300%Rp, 200Sl:
Bónusz levezető 215-ös T-34 -el, ezzel megvan minden jármű kínában 11.0-ig: -
BerserkGuts
őstag
válasz
KROK640 #16967 üzenetére
Próbáld tesztelni árkádban amikor látod a távolságot mert szerintem neki távolabbról jönnek a lövedékek pl:neki 1000méter neked meg 800 a hatótáv és hiába kezdtétek egyszerre ha őt el se érik a lövedékek szóval ő már elfordult 850-nél de lőtt egy sorozatot előbb 1000-ről te neked meg csak 800-on belülről volna esélyed.
A 800méter meg a fegyver összetartás maxja de attól még a vízben vagy földön nem kéne eltűnnie a lövedéknek és vannak eltérések pl: jeteknél BR 12-13 van aminek 1200+ méter hatótávja van de BR6-nál is találni nagy hatótávolságú ágyúkat a gagyik meg 800ig se mennek el. Ez a gusztustalan hazudozás ebben a játékban mert valójában 3-4km-ig halálos és ilyen bádoglemezes szar repülőket simán szétszednek.
Én ezt vettem észre nem is próbálok szembe sorozni a jobb ágyú ellen inkább kitáncolok el se talál és ha majd 800-on belül vagyok esetleg megpróbálom de inkább lefogom fordulni (általában jobb géppel megyek ami jobban fordul)
De az is lehet ha mind a ketten egyforma géppel vagytok szóval egyforma ágyúval de teljesen az kell hozzá hogy ugyan az gép legyen még nemzeten belül is mert ott is van eltérés.
pl: amcsi prémium splitfireMK IX Ennél észre vettem hogy igen a szerver lagg miatt lehet valakinek előnye. De lehet látni tankoknál is hogy repül ugrál valaki vagy az én gépem miatt vagy az övé ami laggol de nem találja a játékost ilyenkor ki se írja pedig packet loss van.
De a fákat oszlopokat kerítéseket is érdemes egy apró sorozattal tesztelni mert ott is észre venni hogy helo szia eltűnt a lövedék most épp nincs szerencséd.Na meg a játék elején a vissza számolás már ott laggol
stopperrel megnézed teljesen más időzónába került a játék:
1 kicsi késés és jön a 2 aztán kompenzáció rohadt gyors 3 lesz belőle és így tovább.... -
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16966 üzenetére
Ugyanolyan messze vagyunk, mivel szembe száguldunk egymással. Előbb kezdek el tüzelni, ok, hatótávon kívül, de mivel folyamatosan tüzelek abban a pillanatban is, amikor beérünk a hatótávba (pl 800 méter). Ekkor ő is tüzet nyit (vagy előbb, de a lényeg, hogy érezhetően később mint én) leenged egy sorozatot, majd egy laza mozdulattal elfordul, így már az első lövedékem sem találja el, de abban a pillanatban én megkapom a lövései nagyrészét, és általában túl sem élem.
Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy 10 játékosból öt ennyire profi, hogy sokkal kevesebb idő alatt ő teljesen ki is fordul, mint amennyi időm nekem lenne és amire esélyem sincs.
De még önmagába véve ezt még hajlamos is lennék kimagyarázni valahogy, de mint írtam rengeteg jel szokott arra utalni, ha egy meccsben meg vagy b*szva, ez csak az egyik.Egyébként nem kell 2500 méterre menni, már 1200 is elég. Még fentről lefelé se éred el a puha földi célt sem. A nagyobb kaliberű lőszerek hamarabb letérnek a pályáról és "leesnek" hatástalanul, ha találnak viszont nagyobbat ütnek.
Hova tovább mostanában visszatértek az oldás után eltűnő bombák is, amik utoljára 2015-ben voltak probléma. -
BerserkGuts
őstag
válasz
KROK640 #16965 üzenetére
Tesztben próbáltad hogy mennyi a lövedék max útja
Szóval a vízben elég jól látni hogy van amelyik repcsinek max 800méter
(ettől mocskosabb amikor a tanknak 300-ra van korlátozva vagy a légvédelemnek 600-ra)Felmész magasra kb 2500méter megszóród és voálá abrakadabra eltünteti a lövedékeidet xD sose lesz 2000méter lő-táv útközben a gazsi ellopta
Minden gépnek más a lő-távjaés nem csak a kaliberben ágyúban vannak eltérések hanem gépenként is más.
Főleg jó kis előnyt élveznek a prémium gépecskék pl: Do 335 B-2, Wyvern S4[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #16964 üzenetére
Nekem újabban az a "kedvencem" mikor valakivel szemtől szembe repülünk egymásnak, és elkezdek lőni rá, majd 2-3mp múlva (határozottan később) ő is tüzet nyit rám, aztán egy laza mozdulattal kifordul a lövedékeim elől, én pedig telibe bekapom az összeset amit ő lőtt. Hiába van 2-3 mp előnyöm ő ki tud fordulni a lövéseim elől, én nem az övé elől. Ez is egyiek szokott lenni azon jeleknek amikor "na most jó pár meccset b*szhatsz" állapot van.
-
csongi
veterán
válasz
wednesday #16963 üzenetére
Sok killt nem kaptam meg, egyszerűen nem írta be. felderítési assistből még többet.
A kedvencem, mikor pilótát lövöm ki, és utána oldja bombát.Azt a távcsőben végig nézem.
A másik, mikor a gép szerkezete sérül, a gép irányt vált, de gond nélkül precízen bedobja a célterületre.
Sosem tudtam ilyet csinálni. -
wednesday
őstag
Hát ilyet se láttam még.
Jött egy AD2-es gép bombával én meg olasz Leopard légvédelemmel lőttem. Eltaláltam a bombáját mikor ÉPPEN kioldotta (úgy lassítottam vissza). Kb 10 centit esett. És ez nem számít killnek, egy nagy semmi. Az értékelés szerint önmagát robbantotta fel (összetörte a repülőt), mert a gépet nem érte találat.
-
csongi
veterán
válasz
Kolbi_30 #16958 üzenetére
9.3 tol felfele kezdodik a copas. A letjatszott koroknel 80% vereseg. Az enemy Fullon premium vasakkal.
S38 s25 T80 meg egyebek.
A kazettas Orosz tankot kiloni egy szenvdes. Az oldalan levo gumi lap tobbet ved, mint egy tololap az Mk2 elejen..
Talaj feltolasa, csak ket tolasig van modellezve, utana semmi foldet nem mozgat meg. A feltolt mellveden a lovedek siman atmegy, nulla ereke van.
A kazetta eltalalasa csak grafikai effekt. A pancel vedelme nem gyengul azon a ponton. Ugyan oda megy a masodik, es a kazetta ismet ott van. Javitas nincs a ket loves kozott
A terep derormitas tovabbra is fos.
A lathatosagi szogek gyalazatosak.
A premium ororszok elkepeszto szogeket latnak es lonek be. Pedig a legszarabbak koze tartozik.
Az alacsony epitesnek hatalmas hatranya a szuk tuzelesi szog.
Ez itt nem erevenyesul.
A pnceleok valoshoz kozeli vedelme sincs elen.
Egy MTTD pancel atutesi vastagsaga 700mm felett.
Ehhez kepest fosos 400 atutessel szet csapjak.
Szamos modellezesi hibat jeleztem, pont senkit nem erdekelt a gajninnal.
Laposabb szobe kisebb ellenallasa van a pancelnak, mint meredekebb becsapodosnal
Szarra vannak huzva az Oroszok iszonyat mennyisegu premiumit adtak el orosz agon. Mire is szamitottunk? -
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91 #16957 üzenetére
Teljesen mást tapasztalatam veled szemben.
RB : kimegyek, felszállok 5-6 percig repülök, semmi nem történik, már kínomban a telefont nyomkodom. Aztán látom az ellenfelet 1-2 perc vadul koncentrálás mi lesz ha ideér, utána szó szerint 3 másodpercen belül eldől a csata, vagy kilőttek és vége, vagy megyek tovább. Make me nervous wreck.
Ezzel szemben AB-ben kidob 2 percen belül ott az ellenséges repcsihullám, akikkel simán lehet fordulóharcozni anélkül, hogy eltörne a géped, mivel jobban is bírják, ezért sok esetben a csaták is hosszabbak. Amatőr dolog azt hinni, hogy a gépek között nincs különbség, nagyon is van. talán nem olyan éles mint RB-ben, de nagyon is van különbség. Jah és ha kilőnek nem az van, hogy keresel másik meccset percekig, felszállsz, percekig repülsz, hanem csak kihozod a következő gépet és megy is tovább a móka. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre több személyzetet és gépet fejlesztesz azonos meccsen belül. Sőt, időarányosabb gyorsabb is a fejlődés, hiába kap az ember látszatra több LB-t egy-egy RB meccs után, ezt már régen levezettem, hogy azonos idő alatt több LB zsákolható be ABben. Már ha a fejlődés is fontos.
Időről időre ki szoktam menni RB-zni is, mert kombináltan játszok, de számomra egyértelműen az AB az élhetőbb. -
Brekkk
senior tag
válasz
BerserkGuts #16959 üzenetére
Egyre sz.rabb a játék.
Az US vonal játszatatlan. Orosz tank kilövése 3-4 direkt találat esetén se.
X800T-vel APFSD-vel lőve a PZH2000-et a lőszerkészletnél, vagy 100 lövést bekapott mire hajlandó volt felrobbanni. Rosszabb esetben még ellől is simán megy tovább.
Ruszki tanknak 90%-ban 1 lövés elég, hogy kilőjön.
2 db 500 fontos bomba 1 méterre az orosz tanktól leejtve, még sebzést sem okozott.
Szóval jöhetnek itt a skill-el a nagy.ofájúak.
Nem véletlen, hogy lassan csak orosz és német játékos van.
A kedvencem a Német, orosz, svéd együtt. -
Kolbi_30
őstag
br 12, 80% jatszhatatlan..a sok kinai meg orosz nevu jatekos 80%ban csitel..akkora médiumok mint 100 masik..a sok mig meg su repulo 13-15 kilometerrol raketazik..AA val lehetetlen barmit csinalni..helikopterek a legkisebb gond..azokat ha eszreveszed lehet olni. Lehet megint csinaltak valamit a pancelzatokkal..ma Realisticben 3x lottem hull keresztbe ugyan azt a harckocsit egymas utam DM53 lovedekkel..(T80UK)volt..tornyot motort loadert feketere vertem..legenyseg nem serult..ami mar onmagaban vicc volt..siman ment tovabb es persze o igy is tudott loni..
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #16955 üzenetére
Valahogy sosem tudtam megszeretni az AB-t, nincsenek 5-6 percig vérremenő csaták és fordulóharcozás az ellenséggel, majdnem minden gép egyformán fordul és gyorsul, csak a tűzerő számít AB-ben.....
Reálban gyönyörűen ki tudom használni a gépek egyedi jellemzőit (Fw 190 pl zuhanóharc modor, Spitfire emelkedés + fordulékonyság)Ez pl egy marha élvezetes meccsem volt, és egyedül hoztam le.
Ez egy nagyon élvezetes 1 vs 1 volt
Ez szintén egy olyan, amilyet Arcade-ban sosem tudtam volna művelni, mert ott nem sok különbség van a gépek fizikája közt[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Nekem ma egymás után adta az agyhalott 10 éveseket a játék. 2 match is volt egymás után, ahol direkt a felszálláskor már a földbe akartak nyomni, csak a másodiknál már résen voltam, hogy az idióta ne tudjon belökni, erre lelőtt
Mindkettőnek ment a report, és megírtam nekik nem szép stílusban, hogy remélem a szarházi fejüket permabannolják majd és mehetnek a rohadvány szüleiknek sírni
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16951 üzenetére
Igen, ez meg a másik. Mondjuk itt abból indulnak ki, hogy a 15 emberből nem mindenki bomberrel jön ki. De ennek ellenére pl lehetne valami jelzés, hogy a másik már oldott (hiába nem láttad) biztos, hogy ígyis oldani akarsz bombát?* vagy amit javasoltam, és létezik is, hogy egyes bázisok "visszanőnek". RBben az a rossz, hogy minden bázis megpusztul pár száz kg bombától, így egyetlen bomber is ki tud szedni négyet. Aztán négy célpontra vagytok 6-7-8-an és máris pár embernek rossz meccse lesz
* mert legtöbbször mi van? Süllyedek, rohanok előre, figyelek. Sehol senki. Oldok, gyanúsan hamar eltűnik alattam a bázis, majd látom a statba, hogy valamelyik csapattárs kiszedte, én már csak a semmire dobtam ki a bombáit, persze mikor oldottam még volt célpont. BTW ma az egyik meccsben erről az egyik társunk is ragelet elvileg két bázist is kiszedtünk így alóla. Ígyis csak egy fél bázis jutott nekem is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16949 üzenetére
Pontosan, Míg a Forza Horizon sorozatban tengernyi jutalmat kapsz és "köszönjük, hogy itt vagy" érzésem van, addig itt meg az, hogy "ha nem fizetsz akkor csak áldozati bárány lehetsz" mentalitás van. Ez nagyon nem jó. És akkor közben napi 1-2 alkalommal a pofámba tolja, hogy "lejárt a prémiumod, megkéne hosszabítani". NEM, nem kéne. 2023-ban lejárt, és úgyis maradt. Kb 2018-tól folyamatosan volt prémem, de a változtatott apróságok és háttérszabályok miatt már nem volt megoldható a ki grindeolása. BTW akkor abba is hagytam a eveneteket is, mert egyre lehetetlenebbek lettek.
Most ugyanez a BP-vel. Lehozni egy T2-T3 párost (amit mindennap le kellene) kb 3-4 órára van szükség. Ha szerencséd van 1-2 is elég, de az igen ritka. Értem én, hogy azt szeretnék, hogy 3-4 órát ott üljek, de ha ezt nem szivatással hanem jutalmakkal érnék el, egy sokkal jobb játék lenne. Ma is nem tudom hány meccs volt, ahol éreztem, hogy csak azért vagyok ott, hogy valaki kilőhessen. Egyik "kedvencem" mikor szemtől szembe megyünk egymással tüzet nyitunk, ő egyből pilótát lő, én a sokkal hosszabb sorozatommal el sem találom. Másik hasonló, de még idegesítőbb, mikor ugyanez a szemtől szemben, és mikor elengedek egy sorozatot, ő simán kifordul a lövedékeim elől, így el sem találom, ő meg szétlő az ugyanakkor elengedett sorozattal.Egyébként nem is tudom miért érdekel ez az egész, a repülőim 90%-át évente max 1-2× szer használom általában megvannak jól bevált presetek, meg 1-2 fejlesztős, de mostanában azokkal sem játszik, mert egyrészt stock géppel még rosszabb a helyzet, másrészt sok nemzetnél már 7-8-9BR+ -os és azt az érát ki nem állhatom.
Csak mondjuk jó lenne úgy leülni játszani, hogy 10 év majdnem mindennapnyi játék után nem érzem azt, hogy semmit sem jelent az eltöltött idő, pont ugyanúgy csak free frag vagyok mint az első délután mikor elkezdtem játszani ... sőt, még jobban. -
KROK640
nagyúr
Ahogy elnézem a WT tényleg mindent megtesz azért, hogy véletlenül se legyen kedvem a BP-ket csinálni.
T2 : vadásszal csináljak 3 kill-t. Ez megvolt egy meccs alatt.
Majd AB-ről RB-re kapcsoltam mivel votl pár boosterem amit ott akartam ellőni (ott is ugyanez van, minél nagyobb booster annál inkább semmit sem fogsz elérni).
Jött 10 meccs és a T3-as feladat amiben az volt a cél hogy legyen két assistom. A 10 meccs alatt 6 critet lőttem, egyből kill lett, a másik ötből meg SEMMI. Tehát 5db delikvens a meccs végéig sem esett le vagy visszatért és megjavította magát. De mind?
BTW ha már itt tartunk ez a 10 RB most ismét rávilágított arra, hogy miért nem fogok jó ideig RBzni megint : Bombernél megy hogy mindenki a legközelebbi bázisra akar lecsapni, ami nem is csoda, mert annál messzebbire nem jut e. Különben 5+ percig repülsz (ebből 2 percben már tűkön ülve lesed az ellenfelet) majd az esetek felében jön egy 5mp-nél rövidebb csata és már vége is a meccsnek. A végén pedig 6+ perces csatában szereztél negyed annyi LB-t meg SL-t amennyit ABben kaptál volna.
Ezután visszaváltottam AB-re, ahol atz volt a feladat, hogy kétszer legyen légi fölény, vagyis mennydörgő, stb. A mennydörgőt választottam, német 5.7-el két csatából meg si volt a kettő, bár az első nagyon izgalamas volt mert volt egy ellenséges majom aki mindig eggyel lemaradva, meg néha 2-3-al elém teleportálva rajtam volt kilpőtt földiek tekintetében de az utolsó pillanatban én nyertem. A második meccsben is lett volna egy iylen de szerencsére lelőttem idejekorán a két földiek ellen hatékonygépét így 12 földije volt mikor nekem 18, és feladta.
Végre megvolt az első T3-as érem, és jöhetett az első kalapos feladat, ami 78 földi csatarepülővel(egyik kedvencem)
-
BerserkGuts
őstag
válasz
KROK640 #16948 üzenetére
csak free fragnek vagyok betéve.
Igen ez egy nagyon rossz szokásuk ettől megy el sok játékosnak a kedve a játékuktól.BP számomra mindig lehetetlen feladat volt túl sok mindent kell csinálni és túl sok időbe telne.
Az eventes járműveket mostanában sikerül megszerezni az is valami
-
KROK640
nagyúr
Az előző battle passt végül 45/1-es szinten zártam, úgy, hogy nem is igazán csináltam.
Most egy repülő van az 51-es szinten, gondoltam sutba dobom a korábbi megállapításomat, hogy nem szabad csinálni a BP-t, és esetleg mégis adok neki még egy esélyt, és csinálom ezt a battle pass-t. Nos, ez egy igen nagy hiba volt, legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.T2 : szedjek ki csapásmérő repülővel 3 földi unitot. Erre már két meccs kellett.
T3 : nyerjek 6 meccset. 12 meccset játszottam eddig, ebből kettőt sikerült megnyerni
Kihívás : csináljak 150 kill-t. Ebből sikerült úgy 20-at összehozni, hogy közben kb 100 assistot (amire semmi szükség nem volt) is összehoztam, mert minden szarra csak assistot kaptam.Jah, és ment a szokásos, mindenkit leütköznek, lelőnek előlem, kiugrik a gépből stb, mentalitás, amikor percekig repkedek a pályán úgy, hogy a világon semmit sem csinálok, aztán puff egyetlen lövéssel kilőnek. Amikor a sokadik meccsben az utolsó háromban vagyok ha megfeszülök is ... Láthatóan csak free fragnek vagyok betéve.
A játék mintha detektálná, hogy próbálom a nyomorult BP-t csinálni, azért sem a nekem kedvező dolgok történnek!
De ez nem sima pech... kizárt dolog, hogy ebbe nincs belenyúlva mesterségesen!Szóval igen ... köszi Gajin, már az első nap eszembe juttattad, hogy miért nem csinálok BP-t, és ugyanezen ok miatt nem csinálok jó rég óta egyetlen evenetet sem. Nem is fogok.
-
KROK640
nagyúr
Jól van WT, részeg vagy :
-
csongi
veterán
aszt hiszem látható, mikor a játék szívatni fog.
tipikus jele, mikor egy külső tárgy mellett elhaladsz, és elég messze vagy tőle, hozzá sem érsz, de kidöntöd, megakadsz. Ekkor a láthatósági arányod megnőtt. A játékos szemszögéből ez nem látszik, de minden külső szemlélő részére jobban észervehető vagy, Nem is kevéssel, 10% is simán benne van.
Mikor átmegyek egy oszlopon, villanykarón meg ilyenen és nem történik változás konkrétan Ghost üzembe vagyok.
Legtöbbször a stockos jármű fejlesztésénél érvényesül. A két legfontosabb modificationál. Lánc és lőszer. Azt rohadt nehezen adja meg. Free módba.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Na, ez egy eléggé jó meccs volt :
-
ledgeri
nagyúr
Na mondom megnézem a G-Lynx-et (heli) mentem egy kör arcade assault-ot... Ok mindenki kilőtt mindent... Mondom ki kéne próbálni RB-ben is... de kell egy tank. Na berakatam egy Tetrarch I-et (br1.rank1,reserve), már csak meme miatt.
Elindul a menet, egyszer csak hallom "air", megjelent egy heli ikonja. Odafordulok, ott van teliben. Rálövök, hibáz, tölt... Rálövök, áttétel telibe, zuhan, kill. Egy MI-28A-volt. Rank VI, BR 10+.
Ingame-replay fájl amin látszik a sérülése. (a váz sérülése csak a fegyverkezelést befolyásolja, a repülési képességet nem!
-
Urna
tag
válasz
ledgeri #16940 üzenetére
Warbondshopból én a mi24P-t vettem ki amikor még volt heli PvP, ott szerettem volna vele skippelni az ágat legalább a Bo-105-ökig.. nos egy stabil 3 órás testdrive-ra adott pont annyit mint egy TT-s.
Emellett amikor a BP-s jutalmat lehet tesztvezetni akkor az se adott bónuszt (legutóbb a Churchill Crock).
Illetve, amikor CC-knek adnak tesztre prémium járműveket akkor azok se adnak annyi xp-t és sl-t.
Ettől még a Murmansk effektív fejleszt, csak nem prém bónusszal, hanem úgy mintha egy TT-s járműnyi szorzója lenne. -
ledgeri
nagyúr
(Bár mondjuk a "nem ad prémium bónuszt" kétségbe vonnám, mert a Murmansk teszt, hiába nem volt az enyém, jól felhúzta az ágat 6 óra játék alatt 0-ról... de rég volt már, mikor alacsony hajóknak nekiültem, szóval ez inkább érzés! [meg lehet, hogy csak a rank béli szorzók szorzók, dijjak különbsége ekkora...!)
-
Urna
tag
válasz
ledgeri #16938 üzenetére
A tesztvezetések nem adnak bele abba a számlálóba amire neked kell, az csak birtokolt járműveket számol.
Emellett megjegyzem hogy nem ad prémium bónuszt sem meg, tehát sl és rp szorzókat nem kapod meg a meccs végén, olyan eredményeket kapsz mintha egy techtrees géppel mentél volna.
Neked meg kell venni legyen az akár techtree, akár goldos / pakkos prém, akár squadron jármű, ahhoz hogy az adott rakban lévő számlálót növeld. Ez nem mindig az összes tierben lévő jármű egyébként, csak a kisebb TT-kben szokott ilyen rossz arány lenni. -
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #16936 üzenetére
Akkor neked még régebbi, nekem 2015 január 2.
Nekem is egyre inkább a low BR tetszik, főleg 7-8-9BR-ben játszva látom meg a szépen az alacsony BRen. Manapság nem is játszok 6BR felett. Én csak ABben (néha RBben) repülök. Évente egyszer rápróbálok a tankra, 8-10 meccs után megállapítom, hogy nagyon nem nekem való, és repülök tovább.
Hajót még ennél is ritkábban próbálom, konkrétan kékvizi meccset szerintem még nem is mentem. -
válasz
KROK640 #16935 üzenetére
2013 márciusi a regisztrációm dátuma.
low Br tetszik nekem inkább mind tankoknál mind repülőknél. (BR5-6 ig max de inkább 1-2-3 körül játszom)
Régen repülőknél BF110 C4 és Do-k jöttek be aztán Me410 széria szóval a nehezebb kategóriák. Ez fölé nem mentem, nem is érdekelt. Persze ez régen volt, lehet sok minden változott. Nem gridelek, csak néha játszom egy egy menetet.
Földieknél meg nagyrészt minden ami autocanon, minden ami AA.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #16934 üzenetére
Igen, nagyon durván megtömték tartalommal. Tegnap volt 10 éve, hogy War Thunderezni kezdtem.
2017-ben a 1.69 "Regia Aeronautica" volt az az update amit a legjobban vártam, és sokáig az utolsó is, ami tényleg jobbá is tette a játékot.
Ugyanabban az évben a 1.75 "La Résistance" elhozta a franciákat is, mivel őket nem említetted újnak feltételezem, hogy 2017 októberében még játszottál. A hajók 2018 októberében jöttek, akkor ezekszerint már nem játszottál.
A svédek 2019 decemberében jöttek a 1.95 "Northern Wind"-el.A helikopterek mai naig nem érintenek, sőt, sajnos már a legtöbb update egyáltalán nem hoz nekem újat, lévén elkezdték BR 10+, 11+ -ra pakolgatni a járműveket, én meg a legtöbb fán olyan 8-9-es BRnél tartok (és már onnan kb lehetetlen tovább jutni).
Nekem egyébként 10 éve napi játék mellett is vannak bőven fel nem oldott dolgok.
Közben a gépigény is növekedett, de a grafika is szebb lett, mondjuk nekem RTX3060 12GB + I5 10400F mellett movien is 60FPS-re lockolva tökéletesen megy. Ez meg ma már tekinthető egy átlagos PC-nek. -
Felraktam újra. 2017-ben játszottam utoljára bár sok évig előtte nyomtam.
Csak nézek mennyi minden lett, hajók, helikopterek...svédek stb... magyar tankok is... az kemény.
A korábban feloldott ágak is tele vannak fel nem oldott dolgokkal.
Van mint kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
A Battlepass warbond-shop-ban elérhető, meg általánosságban lévő teszt járművek (x ideig próbélahtó) próbája feloldja a "legyen X tankod" féle megkötéseket? Pl Izraeli tank-ág kezdést?
Meg mondjuk furi, hogy meg kell venni egy Rank
összes(adott valamilyen számú, csak hajóknál ez mindet jelenti) járművét, hogy a következő rank-ot fejleszthesd... Ennek nem sok értelme van, mert úgy is ha meg akarod venni, az előzőnek is me kell lenni. -
Brekkk
senior tag
Egyre jobb a játék.
Már másodszor fordul elő, hogy a T55 AMD1-et 5 alkalommal találom telibe TOW rakétával és meg sem karcolja. Irány mindegy, hogy szemből vagy oldalról.
Nem sebesíti semennyire[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kotomicuki #16923 üzenetére
Hajózz pár kört!
-
Kolbi_30
őstag
válasz
En 12 ben játszom. Ha nem lőnek agyon mindennel spawn utan. Es barmit tudok csinálni akkor mar plusszos a kor esetleg mínuszos de par 100 minusz..
-
wednesday
őstag
válasz
Prémium nélkül nehéz. Nézd meg a javítási költségeket 6.7-7.7-be a legtöbb járműnek drágább a javítása, mint 11.7-be.
És az a durva, hogy ez pár éves állapotokhoz képest nagyságrenddel olcsóbbak lettek a javítási költségek. Nem akarok hülyeséget mondani, de most egy B-29 (már ha játszana ilyet valaki, mert sztem semmi értelme..) most 7-8 ezer, de régen 2019-2020- ez 40k volt.
-
Kotomicuki
senior tag
F2P, AB földi, 6.7
A viszonylag friss, franciska sorommal 1 kill-re és 1 ass.-ra nem kapok annyit, hogy a 2 db, kilőtt, még messze nem teljesen kifejlesztett tankom javítási költségét visszahozza...
...és most még nem is szemétkedett a script.
Mi van, amikor még ennyit sem enged?!Ezek szerint jobb, ha nem merészkedek följebb 6.0-nál, mert a "játék" gazdasági oldala se nagyon szeretné azt.
-
csongi
veterán
Hogyan lehet az ORION dronnal célozni és tüzelin?
Amit ír instrukciót azzal nem csinál semmit.
Tudtok ebben segíteni?
Köszi! -
csongi
veterán
Desert warrior. 148 csatába léptem be. 50% nál tartok a fejlesztésbe.
169 alkalommal lőttek ki. 48 tankot lőttem ki én.
A spawnről 10 métert teszek meg, az enemy 400-500-at.
Prémium hada ellenünk. Ha én vagyok prém csapatba, ellenséget nem látok-. -
csongi
veterán
válasz
wednesday #16914 üzenetére
A platós fosoknak nincs törése modellezve.
Egy Prémium jármű egy stock technikához képest 2+br előnye van.
Az orosz 2s38 DB4 és egyéb prémek brutálisan vannak ferdítve.
Ezeket képtelenség kilőni. Oldalba kap rakétát lövést, fekete az egész beltér nulla legénység, elfordul füstgránát, ismét találatot kap egy harmadik féltől, és csak megrongálva lesz a felderített célpont.
8,3 felett brutálisan torzul a játék, az új prémekkel és újy csít rendszerrel még szarabb lett mint volt.
A Su repülőgépekről ne is beszéljünk. Desert warriror szeg lepattan a gépről. -
wednesday
őstag
Azért önmagában a prémium jármű nem jelent semmit. Annyi a nagy előnye, hogy nem sújtja a stock szindróma és nincs alkatrész grind. Ez önmagában lehet előny, főleg repülőknél. Mert a stock jármű szerintem -1 br a szintjéhez képest.
De a lényeg a lényeg, hogy a most vásárolt PRÉMIUM TIger II-vel rálőttem egy 2.3-as Zis-30-as kis lövegre. A gránát telibe kapta a lövegpajzsot..és lepattant..nem átment, hanem pattant. A lövegpajzs 5mm vastag.
Szerintem a gránát nehezebb, mint a felépítmény, vagy mindenesetre akkora a mozgási energiája becsapódáskor, hogy fel kellett volna repülnie annak a kis szarnak.
-
ledgeri
nagyúr
Nekem meg az a napi kedvenc, hogy kb 15 hógömbből 7 "10 meccsre 20% bónusz XP"....
#16910 KROK640 replaye milyen?
-
Kotomicuki
senior tag
A 40 kritikus találathoz, fél-egy éve még elég volt 1-1,5 órácska (ha éppen adta, akkor kevesebb is), most fél délután nem elég hozzá... (és sajna még időlimites is ráadásul: napi feladat, így holnap már nem lehet folytatni, mer' újat kapok - igen, az utolsó 4 darabot nem akarja már egy órája odaadni...)
Ezek játszanak is a saját "játékukkal", vagy csak az általuk megtolt influencereik videóit nézik?!
-
Brekkk
senior tag
válasz
Kolbi_30 #16909 üzenetére
Egyre inkább nevetséges a játék.
Orosz tankokat 4-6 közvetlen találattal lehet csak kilőni.
Simán túlélnek 2 db 500 Fontos bombatalálatot 2 méterről.
Talán a lánctalp sebződik, de ennyi.
USA 8.0-ás tankok úgy hullanak mint a legyek. Ha véletlen 1 lövéstől nem halna meg, akkor 90%, hogy a löveg sérül, vagy a tűzrendszer. Tehát úgyis halott vagy.
Mehetnék 8.0-ban M22-vel is. Nemigen lenne differencia.
Semmi realisztika nincs a játékban. A 8.0 repülés kész vicc. Gepard és VEAK 40 ellen mész 50-es évek technológiájával. Esélytelen
Mivel lassan mindenki német v orosz ágat játszik, már előfordul, hogy az ellenfél csak német vagy csak orosz egységekből áll. Vicces. -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #16908 üzenetére
Ja, igen... azt is kifelejtettem, hogy gyanúsan gyakran történik az ABben, hogy amikor a második kör bomba oldhatóságát várod, és valaki rád áll, akkor kerülgeted a lövedékeket, majd mindig (!) mikor már 0mp van a következő bomba oldásig BUMM bekapsz egy instant halálos lövést. Nem előtte, nem utána, hanem pont akkor.
Ma még azt is megcsinálta a kedves játék, hogy mennydörgő akartam lenni (pusztísd el a legtöbb földi unitot te a meccsben) akkor pár földi kilövése után (persze két társam megint nagyon hajtott rá szintén) akkor váratlanul különös módon a föld mágnesként magához rántott és a gépem balra szárnnyal előre belezuhant a mellettem lévő sziklafalba ami kb 2-3 repülőnyi távolságra volt tőlem. majd a következő gépemet, pedig 2-3 földi után a talaj váratlan mágnesessége kapta el és csapta földhöz. Mindkét esetben a játék oldalt azt mutatta, hogy "olyan balfasz voltál hogy a földbe csapódtál". Én meg láttam amit láttam. Ki is léptem.
Szarjon sünt amelyik ezeket a ganéságokat belerakta, de hogy itt a meccsekbe bele van nyúlva az 101%, mert ilyen véletlenek, ráadásul rendszeresen, nincsennek.Ennek egyébként az lesz a vége, hogy lassan semmilyen célom sem lesz a játékban, és semmit sem akarok majd elérni.
-
Kolbi_30
őstag
Nagyon szar lett..vannak meccsek, amikor mindeggy mivel megyek, mivel mit lovok, oldalrol szembol hatulrol..minden lepattan, vagy sebzes nelkul atszalad az ellenfelen.
Mostanaban ez volt jellemzo. De neha a forditottja is elofordul..es ja nagyon sok meccs van, ahol kezdes utan kb 1 perccel mar 6 tank lovi a spawnunkat 10 meterrol..Cheater is egyre tobb van...ez egy szarfos jatek ahogy van -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #16907 üzenetére
"nem is kérem a beszabályzást, hadd játsszak úgy, ahogy tudok" - én is ezt szeretném, szerintem az esetek 90%-ában sokkal jobban járnék! Bő 1 hét múlva ilyenkor pont 10 éve lesz, hogy szinte mindennap játszok, úgyhogy gondolom már lenne olyan rutinom, (meg olyan személyzetem és gép fejlettségem), hogy a szembejövő játékosok 99%-át lenyomnám lazán. Ehhez képest, úgy megy 10 év után is ahogy a játéknak épp kedve van, hogy szerinte én hogy megyek ...
"Ne akarjon sorozatban akár nyolcadjára sem ugyanarra a map-ra és ugyanarra a játékmódra betenni..., nem hiába léptem ki onnan már elsőre sem!" - na ez a másik ... Ezt nekem is előszeretettel csinálja, van olyan, hogy emiatt 3-4-5 nemzeten is crew lock van egyszerre, de akkor sem kapcsol a játék. Azaz pont hogy már az elején kapcsol azért történik ez.
"túlságosan "figyelembe veszi" a script az aktuálisan elérendő feladatokat" - így van. Pontosan emiatt, hogy azért is akadályoz és rosszat dob be, és "belenyúl" a játékba, nem csináltam 2016-2017 az eventeket, pedig időm és gépem is lett volna rá. Aztán a haverok meggyőztek, de már lassan egy éve megint nem csinálom. E miatt. Az is durván vágó, mikor X db kill kell, akkor egymás után jöttek az assistok, mikor X db assist kell, akkor mikor még rámegyek is véletlenül ötből négy - pont akkor - láss csodát, kill lesz ...
Egyébként jó ideje tervezem ezt összeszedni, és leírni a hivatalos angol fórumon, angolul, hátha mások is tapasztalják ezt, és lesz valamiféle nyomás a fejlesztőkön.Örülök, hogy más is látja ezt, mert anno a klántársaim kis része is észrevette ezt a nagyrésze meg csak üldözési mániásnak titulált, pedig már akkor is én rendelkeztem messze a legnagyobb tapasztalattal (legtöbb lejátszott idővel) a játékban.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16906 üzenetére
De én nem kértem és nem is kérem a beszabályzást, hadd játsszak úgy, ahogy tudok!
Ne legyen az egyik csatában 90%-ban kill-es a lövedékem a másikban meg csak 10%-os... (túl feltűnő a két állapot közötti különbség; nem kell az ILYEN "kompenzáció", csak játszani akarnék, mindig azonos feltételekkel)
Ha már kilövet a P2W-ekkel, akkor legalább az azonnali javítás költségét vágja már hozzám, ne kelljen azt is nekem állni... (ugyanis, ha nincs eredmény, mer' akkor éppen nem engedi a sebzést, akkor a végén zseton és pénz sem lesz..., én meg ki fogok lépni az ilyen csatából, mer' fölöslegesen nem akarom a javítási számlámon tovább növelni a mínuszt, aztán siránkozzanak csak, hogy a fél csapat kilép)
Ne akarjon sorozatban akár nyolcadjára sem ugyanarra a map-ra és ugyanarra a játékmódra betenni..., nem hiába léptem ki onnan már elsőre sem!
Valóban, túlságosan "figyelembe veszi" a script az aktuálisan elérendő feladatokat, vagy a megszerezhető jármű, vagy modul "közelségét" és ilyen esetekben, gyakran extra szemét módon dobálja az azok megszerzését lehetetlenné tévő dolgokat. (addig minden simán ment a libikókán, de akkor, hirtelen csak lefele..., "érdekes")
Sz'al, volna még min csiszolni!
Ellenpélda továbbra is a MWO: ott is van P2W, de messze nem ilyen, játékgyilkos mértékben és végig a játékra lehet koncentrálni és azt élvezni, mert nem szarozik a MM manipulálásával, meg a föntebb felsorolt, legalja MMO-s szarságokkal. -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #16905 üzenetére
Persze, én ezt már évek óta szajkózom. De nem is annyira csak a szuperprémes tagok miatt :
pl a boosterek nagy hazugságok, minél nagyobb a booster annál szarabb meccsed lesz, és annál valószínűbb, hogy veszíteni is fogsz.
Azt kell megérteni, hogy a game mindig ugyanoda tol, vagyis minden meccsnek kb ugyanannyi LB-t és SL-t kell hoznia közép és hosszútávon, lehet ugyan 1-1 kiugró meccsed de akkor a következőkben megfizetsz érte és gyenge körök jönnek. vagy ha van egy boostered, akkor meg kell akadályozni a kiugróan jó meccset, és ezért fogsz az utolsó helyen veszíteni, vagy ha véletlenül még sem, akkor az utána következő meccsekben kegyetlen megtorlásra számíthatsz a játéktól.De a BPnél vagy az eventnél meg pláne az a cél, hogyha nem fizetsz, akkor kockásra üld a valagadat : ha bázist kell kiszórni, akkor X db olyan meccset is bedob ahol esélyed sincs. Simán kapok 7-8 bázis birtoklást egymás után, ahol nincs is kibombázandó ellenséges bázis, csak reptér.
Tegnap előtt mi volt a feladat? Csatarepülővel szedjek ki 28 földit. Mit gondolsz hány frontline-t adott be? egyet sem. Ellenben lehetett 0-1-2-essével dominaton-ben szedegetni, akkor konkrétan 14(!) csatán keresztül.
Elkezdesz egy feladatot, az elején kicsit megszalad, hogy azt mondd : ha már eddig eljutottam lehozom. Utána kegyetlenül lelassul az egész, amikor számosságra a felénél jársz, időben még csak a 20%-nál, majd mikor már teljesen üvegre tesz, akkor jön egy meccs ahol bőségesen túl is lősz a célon (pl kell 2 kill de csinálsz 9-et a meccs végéig)Néha az az érzésem, hogy az egész meccs "le van játszva", ha fejreállok se nyerek, mindenkit épp akkor lőnek ki/ütköznek le, amikor lőtávolba érek, bomba oldás után eltűnik a bázis alólam, hopp valaki valahonnét előbb oldott, de ugyanez földieknél is. Vannak meccsek ahol úgy érzem. én csak mozizok, aztán időnkéánt meg one-hitel lekapnak.
Ugyanakkor ma volt két pozitív példa is, két frontline egymás után, az egyikben 4500+ ponttal, a másikban is 3500+-al. Igaz, hogy vesztettünk, de hát semmi sem tökéletes, legalább lejött a T2 kötvény feladat is.
-
Kotomicuki
senior tag
Bizonyos, hogy script-vezérelt az egész kóceráj!
Nemrég tértem vissza és akkor még nem ment a zevent - n+1. T-72&tsai - , így bedobált értékelhető csatákba is - néha győztünk, de legtöbbször volt sikerélmény... (F2P, AB föld)De amióta bejött a játsszál éjjel-nappal, azóta csak eledelnek dobál be a MM: már a meginduláskor látszik, hogy az egész csapat erre lett szelektálva - megindulás iránya és sebessége - , alig van bokros járgány és szinte mindenki fejlesztés alatt van még, mert álcafestése sincs a legtöbbnek...
...bezzeg az ellenfélnél!
Csili-vili prémjárművek, parkerdőnek álcázva, amiken a prémfestést sem hagyja megkarcolni a lövedékemnek, de azok viszont egyből kilőnek - vagy csak azért nem elsőre, mert a közben feltűnő társának adta a script a pontot, mivel a fizetőképes keresletet mindenképpen ki kell elégíteni... - és pár perc alatt, egymást is taposva a pontokért, bezúzzák a csapatot.Ez még mindig az MMO-k legalja!
-
KROK640
nagyúr
Na, azt hiszem most engedtem el a battlepass kezét :
Már tegnap is felb*szott, hogy a 28 földit csatarepülővel, 14(!) meccsben sikerült kiszednem, mert a reptérbirtoklás volt beakadva, meg a légi fölény. Mintha direkt nézné, hogy mi a lehető legrosszabb neked a feladatod végrehajtásához, a 14 meccsben pl 0db frontline volt. Ahogy meglett a 28 földi, rögtön jött egy frontline.Na de amit ma vettem észre az mindent vitt : A HE177A3-at, átették BP 51-es szintről 75-re, és 51-esre valami érdektelen hajó került (Murmansk, ami orosz haj, és két amerikai jelzésű amerikai hidroplán van rajta). Sőt, így a tesztvezetés is a hajóra vonatkozik már, nem a repülőre.
Vagyis a HE177A3-hoz, most több mint kétszer annyit kellene játszanom (mivel a kihívásokból már semmit sem tudok megcsinálni, ugyanis nincs hozzá járművem) mindössze 29 nap alatt, mint amennyit az elmúlt 64 nap alatt sikerült. Kösz, nem ... -
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #16894 üzenetére
Te is a lényeget...
Egyébként ja, az első fele magáért a többit csak azért mert V-ig van vagy 8 utána meg gépenként ad egyet vagy 2-őt, és meg akartam nézni, hogy mikor nő, és mennyivel, és most viszatörölgetni szintlépésenként nem éri meg.
De az első fele is azért, mert annyira nem érdekel a repcsis rész, hogy csak air assaultban húztam az ágat addig, ott meg bombázóket nem lehet vinni de ki lettek húzva, de most presetelgesssek megint, mikor bombázóznék? Nem, az ott maradt, elfér. De pl hajóhúzósdi tetején, ahol lassan haladgatok, ott az alap első slot 5 helyén rotálgatom a hajókat (blue, meg costal) mindig a lefrissebbet húzva, a backup(előző) meg majd kikopik (maradék modulok meglesznek idővel), ha 3-4* kilőnek csatánként.De mondjuk ez is csak idén esettle, hogy létezik, és működik... Pedig van fiókom már 10 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology routerek
- További aktív témák...
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar