Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz csongi #14097 üzenetére
Ha meg csak és kizárólag törzsben van a fegyó, akkor meg nem beszélünk összetartásról és tök mindegy, hogy mire állítod.
KROK640: Oh, én már rég leszarom a kötvényeket meg az összes hülyeséget. A Battle pass is tök esélytelen. Meg hát mire jó? Eddig legalább a zöldhasú pontokból néha tudtam venni pár extra booster-t, de az új rendszerrel már azt is ellehetetlenítették.
Helyette inkább azt repülöm, amit akarok, meg ami jól esik. Ez a lényeg. Miközben meg tele vagyok silverrel (na jó, nem durván, de így is akad 1-2 millió, hogy aztán majd féláron megvegyem a kifejlesztett új gépeket).
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
válasz SpaceJam #14096 üzenetére
Nos a JETekekkel én is kb úgy vagyok h nem érzem őket, arcadeban szoktam velük kínlódni (van egy 7.7-es franciám meg egy 8.3-as németem) de nem szolgálatatnak túl nagy élményt. Inkább a propok, sőt mostanában a 1.7-.20-ás BRt újra felfedeztem magamnak, kár, hogy a battle pass meg a kötvényfeladatok, meg az event nem számít ott, mert különben ki sem nagyon mozdulnék arról a BRről.
A Ho229-et régen szerettem, de bhasztak vele valamit, azóta kb nem fordul és semmit sem érek el vele. Viszont van egy BF110-es a C6, felszerelve az ágyúival, ami prém gép is ráadásul az nagy fun tud lenni pláne 3.0-ábban.Amúgy Battle pass-al ki hogy áll?
Nos rápillantottam már akkor én hogy állok : A 30 kill a super Corsairrel megvolt még tegnap, így mindössze két dolog hiányzik : a fantasztikus hetes, ami ugye nem is lesz meg,. lévén 3 megvan de nem tudom melyik három, plusz ilyen harckocsizó hős ugye nekem eleve lehetetlen, és hát a kulcsember is évente egyszer sikerül véletlenül, szóval ezt el is engedtem. A másik a Bagratyion hadművelet, amihez ugye 25 win kell 5 nap alatt... ez még összejöhet, a többi kész, 78-as vagyok.
Szerintem nincs okom panaszra, pláne, hogy több nap késéssel kezdtem, és mivel nem volt meg a belépési lánc ekkorra (előtte 1000+ nap belépésem volt soha semmi jelentősége, 1,5 hónapot be sem léptem november-december, rögtön lett jelentősége) ami miatt veszítettem 30×2 + 21×1 azaz 81 battle pass pontot csak a belépésekkel. Ez is szép handicap ugye. (ezekkel együtt most pont 87-es lennék, a napi kiesések hozzávételével meg kb 90-es lehetnék, a klántársak is kb ott tartanak).
Ebben a szezonban már semmi sem érdekel, és az 5 szinténként 80 kötvényi s nevetséges, totál semmi motivációm nem maradt már. (2500GE-ért iszonyatos mennyiségű jutalmat szedhetnék le, de azok nem feltétlenül, érdekelnek, meg anyni boostert 2-3 nap alatt eljátszani is sok lenne. Max a tankért érné meg ha jó áron el lehet adni, pl ha visszahozná a 2500GE árát GJC-ben - amit erősen kétlek - ).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Francia91
veterán
Akkor azon a meccsen már átsiklottam a zsinórban sok bukta miatt (vagy kiléptem a meccs vége előtt, hogy ne galamblövészetet játsszak az ellenség javára, vagy mikor már a spawnon vannak öten campelni, akkor sem lépek be)
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
SpaceJam
aktív tag
válasz frame>24 #14094 üzenetére
Persze, a sebességi előnyt így tudtam kihasználni.
Az egyetlen, amit még szeretek, az a Batman (Ho 229) gép, és kifújt. Nem érzem a jet-eket, meg úgyis ott vannak a kétszer jobban gyorsuló prémiumok. Közöm sincs az egészhez, pl. azt sem tudom, hogy hogyan kell AA rakétákat kilőni. Maradok a propoknál.
A kínaiakat leszámítva majdnem megvan az összes nemzet összes propja, nekem ez volt a célom a játékkal. Talán 3-4 darab hiányzik még. Amiben jó is vagyok, az a Heroes of the Storm, de az meg tök más tészta.
csongi: "A fegyverosszetartas azoknal a gepeknel ahol a torzsbe vannak szerelve a fegyverek, jobb a 800m."
Ez nem igaz akkor, ha a szárnyakban is van tűzerő – hiába nem befolyásolja a közepét.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
csongi
veterán
válasz frame>24 #14094 üzenetére
Hat igen. Nem is igazan talalom a jeteknel a celzasi pontot. Rettenetesen mogejuk lovok.
Forduloban meg foleg. Ami erdekes, hogy azonos repulesi korulmenyek kozott is. Sebesseg, magassag, es kb fordulasi kor nagysaga eseten is sokkal nagyobb elore tartas kell.
Nyilvanvalo, sztem, hogy itt a program ami nem az igazi.A fegyverosszetartas azoknal a gepeknel ahol a torzsbe vannak szerelve a fegyverek, jobb a 800m.
De Tankrealba pl 6-700m jobb mint a 3-400. Szarnyakba epitett fegyverzetnel.
A foldi celokat 400rol konnyebb kiszedni, de a legvedelem is konnyebben operal le az egrol a kisebb magassagban.Mas:
Tankok. Francia91 aT72 tankok likvidaljak. Bobot a Nemet tankok. Engem mind a ketto, a brit tankjaimat utik szet elsore.Mi lehet a kozos bennunk? Ugyan olyan szerencsetlenek vagyunk? Vagy rossz a csillagzat? Vagy azonos regiobol vagyunk?
Nem tudom, de nalam durva, hogy 10bol 9 csata vesztes.
Es mindegy, hogy br teteje vagyok vagy az alja. Ugyan az van. -
frame>24
addikt
válasz SpaceJam #14081 üzenetére
Nem tudom, a He 162 azt jelenti-e, hogy később a "legfelső tier" jet közeg is érdekel téged, de ha igen, akkor azzal, és a "néha nem tartok eléggé eléjük"-kel kapcs. írnám:
A video alapján úgy tűnik, inkább az ellen mögé akarsz beülni, nem pedig egy keresztező vektorra. Ez (lassú) prop.-oknál még működhet (fordulóban erős gépeknél), de később, a hangsebesség körül el kell felejteni, már kilométerekről a másik gép "számított jövőbeli helye" felé kell fordulni, hogy legalább a fél másodperc (v. kevesebb) idő meglegyen lőni. Rakéta-harcnál is inkább az kell, hogy már messziről kitaláld az ellen valószínű szándékát, merre fog kanyarodni.
Jó hír, hogy értelme sem lesz bezoomolva célozni, szintén a rövid idő-ablakok + óriási keresztező sebesség miatt.
(jah, a használható ágyú-összertás is 700-800m-re fog nőni)[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
BoB
veterán
K/D arányaim:
T-72B3: 0.87
T-90A: 0.78
T-80U: 0.53Ariete: 1.81
Az Ariete-hez képest (ez van meg más nemzettől ami top, így itt van összehasonlítási alapom) az összes orosz top tank egy igazi rakás szar, amikkel még mindig csak azért szoktam játszani mert kinézetre bejönnek. Az egyetlen jó cucc a Tunguska.
Alg: küldöm a pénzt
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Alg
veterán
válasz Francia91 #14089 üzenetére
6.3 felett a németek sz@rt se érnek, ez nem meglepetés.
Szegény TigerII(H), folyamatosan uptierben, 30 évvel későbbi technika ellen (AMX30-1972...)
6.3-ban viszont az M41 meg a jagdpanther baromi jó, az M41-el húztam legalább 50-60%-ban a szezont.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
KROK640
nagyúr
válasz SpaceJam #14086 üzenetére
Megpróbálom 500-al, meg szerintem 400-al is.
Persze ha közelebb van sokkal nagyobbakat tud mozogni.Mondjuk elég nagy baj, hogy már nem a gépben lévő célkereszttel célzunk hanem "hozzászokás"ból.
Megnézem a videókat is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
SpaceJam
aktív tag
válasz KROK640 #14085 üzenetére
A 700 borzasztó sok, nagyon max 500. De nálam érezhetően javult a találati arányom 400-on. Gondolj bele, hogy legtöbbször mikor célzol az enemyre, bőven 500 alatt lesz az. Illetve azt, hogy hova célzol, érezned kell, de a nyomjelzés segíthet persze. Kiemelném azt is, hogy egyik nemzet fegyvereit a másik után elég nehéz használni a hozzászokás miatt.
Ezt még inkább felborítja az, ha vegyesen repülöd a két játékmódot. Nekem elég egyszer véletlen bemenni egy hányás árkádba, amikor új csapatot állítok össze és elfelejtem RB-re állítani, azzal egyből elkalibrálódok. Érdemes gameplay-eket nézni, én ezt a playlist-et nagyon bírom. Ebből lehet látni, hogy hogyan céloz.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
válasz SpaceJam #14084 üzenetére
Nekem a nyomjelző arra kellene, hogy kb merre kellene igazítsam a lövéseket. Mondjuk a stealth meg tényleg arra lenne jó h kísérletezhetek anélkül h megugorjanak.
Ma kivittem a HE162A-t de 3 meccs katasztrófális volt, mivel 240 lőszer nagyon kevés oda nekem.
De egyébként 700-as fegyverösszetartással dolgoztam, de akkor állítok ezen is.
.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
SpaceJam
aktív tag
válasz KROK640 #14082 üzenetére
Jah, összetartás: régen 800 m-rel dolgoztam, de idő közben 100-asával szépen lemászott 400-ra. Nem ideális bömberek seggbedurrantására 1 km-ről, viszont ez a normál turnfight távolság. Amúgy a G.56-ot ezért is imádom, mert a 3-ból 1 ágyú a légcsavar tengelyben helyezkedik el, az meg összetartás-független.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
válasz KROK640 #14082 üzenetére
A németeknél stealth-et használok, mert azok a legerősebbek (minengeschoß rulz). Lásd a G.56-os videóim (#1 #2 #3). Számomra csak zavaró a nyomjelzés, meg ha már itt tartunk, a zoom-olás is a lődözés közben. nem mellesleg megugranak tőle, az csak számukra plusz infó. Sokkal többet ölök így, hogy nem tudják, merre forogjanak ki.
Rohadt jól néznek ki azok a videók, amiken bezoomolnak és szépen lekövetik a másikat, de én ezt nem tudom megcsinálni. Így megy csak. Néha nem tartok eléggé eléjük, de amikor elérem a megfelelő irányzékot, úgyis látom róluk lepattogni az alkatrészeket.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
Utánozva a Do 335-öket?
Közben én is repültem egyet: imádnivaló, hogy jetként propok ellen indul főleg.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
Még mindig esnek meg érdekes dolgok : azért leesőben összejön még egy kill
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Luperator
tag
Szevasztok!
Ezer éve nem léptem be a játékba, de a wotba se, már hiányzott valami. Gondoltam utóbbit folytatom mert hát sokkal többet nyomtam vele, de a hányinger kapott el, még ha tudom hosszú kihagyás után természetesen láma voltam a játékhoz. Akkor legyen WT.
Örülök, hogy alacsony br-ben már jobban lehet menni realisztikus csatát de nagyon szokni kell még mert sokszor észre se veszem, hol vannak az ellenséges tankok, repülni nem is mertem. Szubjektív vélemény, de egy realisztikus csatában kilőtt egyetlen tank is megadja azt a sikerélményt, amit úgy érzem a wot-tal már nem kapok meg. De lehet öregszem. -
KROK640
nagyúr
válasz KROK640 #14070 üzenetére
Egyébként itt elhangzik, hogy a LAG/Ping párost okolják a srácok, de jobban véggigondolva sokkal inkább a volumetrikus lőszerre vezetném vissza, és kb időben is akkor kezdődött ez a belső nézetből célkereszttel nem lehet kilőni RBben a másikat. Legalábbis úgy nem ahogy eddig
-
-
csongi
veterán
válasz Malibutomi #14069 üzenetére
Ejj ejj, hát szabd ezt ?
Lesz még bann. Most ez a rendszer van. -
KROK640
nagyúr
War Thunder podcast, RB változások repülésben
https://youtu.be/g55j4H0Fp58?t=2Szerintem nézzétek meg, pláne h indirekt ti is benne vagytok Megtudjátok, hogy miért nem szeretek most vadásszal RB-zni. Más érdekes dolgok is kiderülnek, pl milyen volt régen a repcsi RB, egy volt PUMA-stól.
-
Malibutomi
nagyúr
Szuper kibannoltak 3 orara mert a sajat YT csatimrol mertem linkelni egy WT videot a ground forces topikba
-
KROK640
nagyúr
-
-
conqver
aktív tag
Szevasztok,
Játszik itt vki Gen 9-10 I7 +1050/TI, 120/144Hz-s hardverrel szerelt laptoppal?
Fps/Hőfokokra lennék kíváncsi ULQ/Közepes beállításokon.Köszönöm
Shadow&Dust.....
-
Francia91
veterán
válasz KROK640 #14047 üzenetére
Szar gépet választottál RB-hez, és ezért sírsz.... No comment
8.0-ás géppel mit is vársz, majd 4.0-ás gépek közé dobál be?.....
Néézd milyen szar az RB, milyen fos meccseket tudok menni RB-ben...."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Malibutomi #14045 üzenetére
Tudom miről beszélsz, én már régóta nyomom a szimulátort WT-ben, kizárólag bomberrel
Azért bombázóval, mert azzal könnyebb landolni, ott vannak a lövészek, akik szimulátorban érnek a legtöbbetAz A-26C-vel is tök jó bombázgatni, a lövészekkel pedig 2-3 gépet simán le lehet szedni a bombázgatások mellett.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
Megszenvedtem ezzel a Hornettel. De felesleges volt belekezdeni. Talan Tank Realba valamit fog erni.
De nem 5.7 be valo az mar biztos. -
SpaceJam
aktív tag
válasz KROK640 #14055 üzenetére
Első bekezdés: Megnyomod a tabulátort és máris látod, hogy milyen gépeket vittél be a játékba. Vagy rá kell nézni a képernyő közepére.
Második: Semmilyen információt nem hordoznak számunkra a screenshotjaid, így azokon egy képecske lehagyása vagy utólagos rászerkesztése egy atomot sem rak arrébb. Ez most nem akart offense lenni, de ez a realitás.
Harmadik: Nagyon sok játékban nincs timestamp, és bár tényleg kis munka lenne, nincs jelentősége. De ha ennyire zavar, írj a supportnak! Valóban meg kéne csinálniuk.
Negyedik: Nem tudom, hogy miért vagy így kiakadva a követős cuccokra. Én úgy, hogy nagyon keveset jet-eltem még (és nem is nagyon tervezek), egyből látom, hogy kilőtték rám, és eddig mindig ki tudtam kerülni. Csak kanyarodsz egyet és ennyi.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
válasz SpaceJam #14054 üzenetére
"Olyanokat sorolsz itt, amiket még soha a büdös életben nem néztem, mondom ezt majdnem kimaxolt karival." - ez téged minősít, hogy fogalmad sincs, hogy mid van, és mid nincs, vagy, hogy milyen gépek vannak a játékba, mindezt majdnem kimaxolt karival. Fölösleges a lényeg nem lényeg dolog mögé bújni
"Ha annyi memóriád nincs, hogy ne tudd, hogy a meccs előtt melyik booster-t indítottad el, azon sokat nem lehet segíteni." - amikor a rossz indulat találkozik az ostobasággal esete forog itt fent ismét nálad : mivel sosem fordult meg a fejedben elmondom, hogy gyakran a screenshoothoz kiegészítő információként használtam ezt (illetve nem bántam azt sem, hogy a nevem rajta van az aktuális gazdasági helyzettel) amit most ugye vagy utólagosan szerkesztek fel, vagy pedig lehagyok és lesz lényegesen kevesebb információ.
Talán annak a jelentőségét feltudod fogni, hogy amikor rádír valaki chaten miért fontos az időbélyegző. Azért elmagyarázom, biztos ami biztos : előfordul, hogy a kliensbe bejelentkezve a játék alt + tab kombinációval a windows tálcára helyezése után, a játék bejelentkezettnek mutat (naná, hiszen technikailag bent vagyok) és emberek rámírnak. Én közben filmezek a barátnőmmel, vagy épp itthon sem vagyok. Egyrészt a játék nem jelez semmi módon, hogy valamelyik haver rámírt, de amiért lényeges és érdemes tudni az időt : ez legtöbbször valamiféle közös játékra utaló magatartás részükről. Tehát ha rámír, hogy "jössz játszani?" akkor nem mindegy, hogy 10 perce tette, vagy 3-4 órahosszája.
Sőt, tovább megyek, a jet és propon kívül szétválasztanám (és ez a lényegesebb) a követpős/irányított rakétás jeteket minden mástól. Azok csak egymást kaphassák. (persze erre nem lesz sok esély, mert Jürgenke apuci kártyájával megvette a top jetet és hentelni akar, ahhoz pedig kellene "áldozatok" is )
-
SpaceJam
aktív tag
válasz KROK640 #14053 üzenetére
Olyanokat sorolsz itt, amiket még soha a büdös életben nem néztem, mondom ezt majdnem kimaxolt karival. Talán mégis érzik, hogy mi lényeges és mi nem. Ha annyi memóriád nincs, hogy ne tudd, hogy a meccs előtt melyik booster-t indítottad el, azon sokat nem lehet segíteni.
Abban persze teljesen igazad van, hogy a prop és a jet nem lenne összeengedhető, mert teljesen nevetséges.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
Ugye nem hiszed el, hogy összesen két meccset mentem RBben eleddig a TU2-vel? Azt meg ugye pláne nem gondolod, hogy esetleg netán 2RB-t mentem egész életemben?
De ahogy írtam az előző post végén, sajnos a TU4, a B29 egy cipőben eveznek, fel lettek dobva olyan magasra, hogy top jeteket kapjanak simán a meccsbe. Véleményem szerint az egyik legfontosabb az lenne, hogy ezek a gépek maximum 6.0-6.3 magasságába legyenek elhelyezve (az amerikai bomber vonalon amúgyis minden túl van BR-ezve a 2.7-es B34-tól felfelé - legalábbis arcadeban - minden bomber nyugodtan lejjebb mehetne egy egész BR-t).
A másik, hogy ilyen rakétás gépeket csak hasonló rakétás gépekkel dobjon össze a rendszer. A jelenlegi állapot teljesen élhetetlen. Most nem tudok mit csinálni, mint lenyugdíjjzom a TU4-et a már 8 meglévő (és a még hiányzó 5) modifikációjával, teljesen mindegy, hogy egyébként van-e személyes kötődésem a géphez, vagy mégis miért szerettem volna vele játszani. gajin döntött... ugyanezt kell tegyem a B29-el (szerencsére még akkor kihúztam mikor 6.3-as volt, ahová való volt).
De ABben 5.7-en a Privateer is teljesen halott, nem mintha a B17 5.3-on nem nevetséges lenne (a DO217 0,6BRel alacsonyabban 1,5ször gyorsabb 2× annyi bombát visz... de hát ugye ilyenektől nem mentes a játék, sok érdekes példával tudnék még szolgálni).Nem értem miért jó, hogy elrontanak meglévő dolgokat?
(mondjuk a menüt meg a GUI-t is elrontották, régen meccs közben meglehett nézni milyen boostere van vagy épp mennyi prémium van még hátra? na most 2.X-el ezt is elvettél tőlünk, de az 1.69 óta óhajtott chates üzenetek mellé az időbélyegzőt még mindig nem sikerült elkészíteni, ahogy azt sem, hogy csata közben meglehessen nézni a kötvény feladatot és annak állását ... )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz SpaceJam #14049 üzenetére
Ki van kapcsolva az automatikus javítás 2016 novembere óta. Viszont nagyobb boostereket lőttem el, mert különben lejártak volna, és hát nyilván olyan módban és gépen használom el, ahol a nagy boost nem csak százalékosan de tételesen is nagyot lök.
Egyébként több 75-ös pilótám van, a TU4-esen konkrétan 60-as szintű a legénység és emellett tapasztalt is (tehét mindenhez hozzá megy még +3 pont)
A baj, hogy a Tu4 rossz helyen van, de erről a köv postbanInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Alg
veterán
Tök jó hogy ilyen általános igazságokat sikerült megfogalmaznod kemény két meccs után, amikbe egy bombázóval menél be rakétás jetek ellen, nem tudom mire számítottál Mióta behozták a rakétákat az a nagy dög semmire nem jó, ezt előre megmondtuk volna neked ha megkérdezed. Nézd meg milyen gépek vannak 8.7-9.0-ban...
Főleg hogy úgy mentél magas tier RB-ba hogy szinte semmi tapasztalatod nincs ebben a játékmódban.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
SpaceJam
aktív tag
válasz SpaceJam #14048 üzenetére
"alig 1-1 gép van, amit ha lelőnek és drága, akkor azt nem javítom"
Mármint egyszer-egyszer szívesen újrarepülök javítási költség mellett is, főleg ha eleve többet kerestem a körrel, de a többihez hozzá se nyúlok, mint pl. a 35 ezres G.56. Így értettem.
Az alábbi módszer nyilván akkor jó, ha a pilótáidat folyamatosan használod és egyidejűleg húzod mindet. Nekem a kínaiakat leszámítva átlagosan 30-as szintű a 40 darab csapatom.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
Ki kell kapcsolni az automata javítást és akkor nem megy ki semmi. RB mellett totális hülyeség bekapcsolva hagyni. Én már évek óta semmit se költök erre, alig 1-1 gép van, amit ha lelőnek és drága, akkor azt nem javítom (pl. G.56). Van 7-9 repülhető nemzet, nemzetenként arany nélkül 5-5 gép, ez alsóhangon is 35+ gép, ami egyidejűleg javulni tud. Még akkor is lesz free masinád, ha folyamatosan mész velük.
Amikor otthagyod éjszakára, akkor is sok órányi szerelgetés történik, és annál kevesebb lesz másnap a javítási költség. Csak fel kell tolni a repair rankot a repülő rangjára, a repair speed-et meg kimaxolni és ennyi.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
Nah, ma sikerült 14db RB-t letolnom. Némelyike egész jó volt, sőt olyan vészesen szar meccs nem volt (1.3-2.7 vegyesen, több géppel), leszámítva az utolsó kettőt. Na az totál elvette az RBtől a kedvemet egy jó ideig. Képlet mindkettőben ugyanaz volt : repülök a Tu4-el 4-5 percet aztán fél percel a bomba oldás előtt one-hitel valaki. A második mecsben pl egy svéd gép irányított rakétával tette ezt. Abszolút no skill, csak megnyomja a gombot és én semimt nem tudok tenni.
Mindkét meccsből konkrétan 0 XP-vel, de 45000SL-es javítási költséggel szálltam ki.Nagyon úgy tűnik, hogy csak egészen alacsony BRben élvezhető már ez a játék, 6.0 felett már elképesztően nehéz kigrindolni a gépeket, 7.0 felett pedig bármikor bárki megöül úgy, hogy nem is látod. Konkrétan esélyteken az egész fejlesztősdi, mert 3 meccsből kettőből konkrétan NULLA Xp-vel szállsz ki, miközben ráb*asztál 10 percet és majdnem 100 ezer SL-t...
Na meg a booster is megy a levesbe, ilyenek lesznek :
https://kepkuldes.com/images/286b21fa0422233f1b274cd94edf125d.jpg0SL (közben kimegy 45000 javításra) és 0LB (közben 4-5 percet voltál bent a csatában).
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Malibutomi #14045 üzenetére
RB-ben is fényévekkel jobb fejleszteni, mint AB-ban, szóval simán el tudom képzelni, hogy az SB még sokkal jobb, nade átlag gamernek akkor leginkább csak a bomber adja ezek szerint? Kösz, lehet, hogy nekifutok.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
Ez ám a meccs :
11 kill, 5 assist, 46 kitüntetéssel best squad ... és mégis vesztettünk
-
SpaceJam
aktív tag
Én még sosem tudtam egyiket se megcsinálni, a fele infó rejtve van, nincs olyan, ahol a haladást lehet látni. Ha kedvencnek jelölök egy feladatot, akkor ki tudja, hova tűzi ki. Teljesen értelmetlen a felülete, pedig vagy 4-5 éve tolom. A Corsair tetszene, de megint fogalmam sincs, hogy mi kell hozzá.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Alg
veterán
Ma kész lettem a szezonnal.
Egész könnyen összejött, egyáltalán nem kellett sok időt beletolni, és még hátravan ~25(?) nap, szóval a 15 szintes booster nélkül is meglenne valószínűleg, ingyenesben meg a corsair simán.Azért az a 2500GE egy Matilda+hajó+corsair+T10A+rakás SL meg backup+warbondokért vettem egy M4 hybridet (BV238 is lehetőség helyette pl.) nem veszélyes.
Matilda+hajó megy a piacra majd, a Corsairt meg a T10A-t szerintem megtartom, de még nem váltottam be egyelőre.
Főleg tankokkal csináltam a feladatokat, nagyon nagy részt német és amerikai walker bulldoggal. Repcsivel a crit gyűjtögetős feladatokat nyomtam főleg, RB-ben ai attackerek ellen.
Operation WINTER kimaradt, ahhoz sokkal több grind kellett volna.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Találtgyerek #14040 üzenetére
En is repcsikkel toltam nagyon sokaig
Aztan a tankos resz megtetszett, jobban bejon hogy lehet bujkalni taktikazni.
-
Találtgyerek
veterán
válasz Malibutomi #14039 üzenetére
Annyira nem vagyok oda a tankos részért. Még 1 percet sem játszottam vele.
Csak repülőkkel és csak prop gépekkel.
Viszont a 6800Xt-s videódat megnéztem.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
válasz Malibutomi #14033 üzenetére
Nem is figyeltem eddig,hogy van másik topik is. Most,hogy írtad,látom a kép alatt "Ground Forces topic" .
06-3o/9759I39
-
BoB
veterán
válasz Malibutomi #14033 üzenetére
Ezt már elég régóta mondom.
Ezért írom mindig ide a tankos posztjaim is, nincs értelme 2 topiknak.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
En javasolnam a modiknak hogy vonjak ossze a ground meg air WT topicot mert nincs olyan sok hozzaszolas es ugyis vegyesben vannak.
-
Alg
veterán
válasz csongi #14030 üzenetére
Mindenen átmegy...
Kivéve fa, bokor, kerítés, faház, "csirkehálós" tank, lánctalp, kompozit páncél (AVRE...)
M41-t ezért mindig kétféle lőszerrel viszem - de néha csak SABOT-t töltök, az is elég szokott lenni.
-
BoB
veterán
Ilyet sem láttam még
-
SpaceJam
aktív tag
-
KROK640
nagyúr
válasz Sgt. Chris #14025 üzenetére
A fogadások vehetnek le SL-t, de ilyen nagy mértékben nem. A GE eltűnésére pedig végképp nem magyarázat.
Én tuti írnék a supportnak.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz SpaceJam #14024 üzenetére
Elképesztő... hogy mennyire csak egy szemszögből nézed a dolgokat. Továbbra is kb 80-20 arányban játszok arcadeot és realt az arcade javára. Jah, ezt már elmondtam a korábbi accodnak, vagy az azt megelőzőnek, amiket mindig kidobálnak a stílusod miatt, mert hiába az újabb név kevés vagy ahhoz, hogy ne jöjjenek rá. Elhiszem, hogy IRL mindenki beléd törli a lábát és kell egy hely, ahol nagyfiúnak hiheted magad, de ezt nem velem szemben kellene megengednek magadnak, kispajtás.
Ha nem csak értelmetlen vagdalkózásra lennél képes, akkor utána nézhettél volna a fórumon, hogy épp most készülök új gépet venni. Na jó, VGA marad a régi, de itt a lehetőség, ha nem csak egy fotelharcos hangember vagy, akkor küldj pénzt VGA-ra, és akkor pláne nem 8 éves lesz a rendszerem (megkértem a segítséget ahogy javasoltad, most, tőled, ebben tudsz segíteni). Mondjuk jan 3ig kapsz időt, hogy ezt nyélbe üssük. Rendes vagyok veled, nemde? Na látod
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz KROK640 #14023 üzenetére
SL ( gondolom, a Silver Lions): 230k-ról lecsökkent az említett 7k-ra...
GE (gondolom Golden Eagle: 100ról 0ra)
Átváltható fejlesztési pont: 3.220.000 :-) asszem ez nem változott, igaz nem is értem mire jó önmagában, mert ahogy tapasztaltam, csak GE felhasználásával együtt lehet vele valamit is fejleszteni.... (az meg ugye nem nagyon volt/van.) Prémium előfizum nem lesz az tuti.Na mindegy, visszatápoltam magam 60k-ra...többet nem tudok tenni az ügy érdekében. Arra gondoltam, lehet ezek a fogadások húzták le az egyenlegem, 3-4 alkalommal kipróbáltam mire is jó....
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
SpaceJam
aktív tag
válasz KROK640 #14018 üzenetére
A backup csomagok szart sem érdekelnek, azokat csak arcade-ban lehet felhasználni. Sz a lehető legrosszabb pörgetés az összes lehetőség közül. A valódi jutalmak továbbra is a 2-3-500 százalékos booster-ek, amik real-ban egy 4-es rangú gépet is közepes szintre fel tudnak fejleszteni egy kör alatt, ha nem vagy totál balfasz. A hang- és vizuál moddolás továbbra sem ment az FPS rovására, így nem teljesen értelmezhető, hogy mi is a gond, vagy csak a szokásos picsogást nyomod? Mondjuk lehet, hogy nem egy 8 éves géppel és egy többszörösen elavult rendszerrel kellene nyomorékoskodni? A kérdés persze költői... Ha totál fingod sincs továbbra is a témához, akkor talán ideje segítséget kérned, és nem a total retard hozzászólásokat sorjázni a topikban. Nemde? Nalátod.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
KROK640
nagyúr
válasz Sgt. Chris #14022 üzenetére
Hát ha más nem használta a géped, akkor vagy BUG vagy illetéktelen belépés.
Ami az SL-t ilelti, más belépő is elkölthette. Már ha SL, mert azt mondtad vagy i de a fejlesztési pont LB, meg ugye van a GE is ... szóval ezt akár pontosíthatnád is.
Az SL csökkenthet az automata javítás és fejlesztés (ezutóbbi mert játszottál és valamely járműhöz kijött fejlesztés) is lehetséges.
Pontosabb adatok mellett tudok mondani valamit. Ha nagyon nem stimmel, akkor a supporthoz kellene fordulj, nekem mikor oda fordultam, akkor gyorsan és hasznosan segítettek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz KROK640 #14021 üzenetére
Szia!
Más tuti nem használta a gépem, így az kilőve...másik gépről nem próbáltam...max. annyi lehet akkor, hogy a steamből vagy az alkalmazásból felváltva léptem be..mikor melyik esett kézre. De ez eddig is így volt, eddig nem volt ilyen probléma...
A pontok alatt a Silver Lions-t - vagy mi a csuda , amiből fejlesztgetni lehet - értem.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
KROK640
nagyúr
válasz Sgt. Chris #14020 üzenetére
Akkor szokott olyan lenni, hogy "elszállnak" a presetek, ha másik gépről is bejelentkezel az accodba (akkor sem mindig csak néha) vagy másvalaki jelentkezik be a te gépedről.
Milyen pontok nagyrésze ugrott?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy egyik napról a másikra átállítódott az adott nemzethez összeválogatott szettem... Pl. Pz-IIIL, Pz-IVG, Pz-IVH, +Stuka...na ebből lett egy Tiger I, Pz-IIIL, Leopard I, Párduc összeállítás. A 230k lion-ból marad 7k... Persze a fenti tankok már ki voltak régebben fejlesztve, de nekem ez a BR 4.0 körüli vasak feküdtek, erre volt beállítva majd mindegyik nemzet... USA-GB-GER-USSR...erre most az egész ugrott, meg a pontok nagyrésze is... Lehet, hogy valaki hekkelte a profilomat? Mondjuk most beállítottam a Autenthicator-t, hátha... De bosszantó...vagy ez valami új fícsör?
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #14015 üzenetére
A WTre sajnos nagyon is igaz az, hogy régen minden jobb volt. És most nem a lecserélt hangokra, újabb bugokra, növekvő gépigényre, vagy a csendben egyik rankból a másikba áthelyezett gépekre gondolok, hanem a kötvény (warbound) rendszerre.
Korábban a két napi feladat lehozásával 200 kötvényhez lehetett jutni, ami pl az én esetemben azt jelentetette, hogy 3 naponta tudtam jutni egy 10-es backup csomaghoz (háromszor) majd még további 5 alkalommal 1-1 5-ös csomag is belefért a hónapban ha szükség volt rá (általában nem). Ha pedig valaki még jobban akart hajtani, akkor ott voltak a különleges feladatok. (kalapok ha valaki még így emlékszik rá)
Én pl a backupokért kötvényeztem, és mivel sok volt báétran mertem használni, tovább maradni a csatában, ez most nem igazán igaz.Ellenben most mit kaptunk? Egy battle pass rendszert ahol a napi taskok megcsinálásáért csupán XP-t kapunk, hogy mostmár a shopunk után egy újabb carrot on the stick módon valami más is "fejlődik", de azzal csak szintlépéskor kap az ember valamit. Mert hogy nem is csak warboundot, lehet kapni, hanem 75% SL booster (kösz, szűámos egyéb módon szerezhető, és ezért amúgy nem is nyomnék kötvény feladatot), battle pass matrica (ok, ok nem mozgat különösebben), 125 ezer SL a negyedik napra (a hetedik napra azonban csak 100 ezer SL jár, ennek a logikáját nem értem miért nem fordítva van, de hát na ...) az 5ik szinten kapunk kemény 400 kötvényt, azaz minimum 10 kötvény feladat teljesítése után jön isméát 400, a kezdetivel összesen 750. Korábban ugyanennyivel 2000 kötvénynél járt az ember. (és akokr feltételeztem, hogy mindegyik szintet azonos mennyiségű feladattal lehet meglépni, nem növekszik a szintek közötti különbség... ezt sajna nem tudom leellenőrizni mert még mindig az 1-es szinten toporgok - igaz nemrég kezdtem el újra játszani)
Persze 2000 GE-ért lehet venni abattle pass-t, ami felold mindent, és nagyon remek, de megint a wallet warrioroknak kedvez, és megint azt érzem, hogy "költs a játékra" dolgot tukmálják rám.
(9.-ik szinten, egy tank testdrive - Mire gondolt a költő??? Egy 12 órás teszt vezetés tankba amit kb sosem játszom, nekem hol jutalom? Mondjuk ugyanezt osztogatja a Calliope-ra nagy jutalomként, szóval szerintem piszkosul el vannak tévedve a kedves készítők).
Későbbiekben (9-es oldal után) pedig a Szintenként 80-80-80... warbound megint nem túl átgondolt vagy motiváló jutalom.Egyébként ez is érdekes, hogy a 2000GE-ért feloldjuk-e mind a 16 oldalnyi jutalmat? Mert ha igen, másris veszek 2000GE-t, ugyanis a Super Corsair önmagában ennél jóval többet ér ...
Persze szóljatok, ha én nem látom át megfelelően, és akkor valaki magyarázza el, hogy miért is jó ez rendszer.
-
Francia91
veterán
válasz csongi #14014 üzenetére
Én már ritkán veszem elő, főleg, hogy amit nagyon szerettem, a repülést, és igazából vagy 5 évig csak azt nyomtam, totál szétcseszték.... Az első pár évben szinte minden meccs történelmi helyszínen zajlott (Reálról beszélek, azt játszok csak). Ha amcsival mentem, akkor japánok vagy németek lelen adott be Japán vagy Német föld felett. Ha japánnal mentem, biztos lehettem benne, hogy amcsi-brit csapatot kapok ellenfélnek. Most meg mi van? Bejövök japánnal, Moszkva fölé ad be, a csapattársaim amcsik, az ellenség brit-német-ruszki-svéd.... És minden Reál repülős meccsen ilyen meccsekbe ad be... Semmi realitás, semmi élmény.... Mert én azt szerettem, mikor japán géppel, tengeri pályán amcsik ellen mehettem, vagy fordítva.... Tegnap 10-ből 10 meccsen tök fikciós csapatfelosztásba és pályákra adott be japán géppel, kvázi nulla az egész.... Nem csak repkedni szeretnék, hanem azt, hogy legyen egy minimális történelmi háttere, ahogy az első pár évben zajlottak a Reál repülő meccsek.... De természetesen ezt is szét kellett cseszni......
-
Francia91
veterán
Top tiert már hanyagolom, pont a prémium csillagromboló helikopterek miatt... Bespawnolsz a meccs elején, a Ka-50 meg azonnal spawnolhat állig felfegyverkezve, 7-8 km-ről osztja a killeket, hogy még légvédelmivel sem legyen esélyed ellene.... Az első 3-4 percben már van 10-12 killje.... Esélyegyenlőségből jeles a Gaijin....
-
SP4C3
veterán
én a grafikával eddig is elégedett voltam, le a kalappal, nálam relative jól fut a játék.
úgy 3 éve a grind-ra panaszkodok, egyszerűen fájdalmas. Abramseim semmit sem érnek heatfs-el, most az apfsds-t is ki kellene húzni... Számomra már csak pár tank és pár tier szórakoztató, pedig lenne potenciál a nagyobb tier-ekben is, de ka50...-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
BoB
veterán
Jöhetnek a kenyeres megjegyzések az elégedetlenkedőktől
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Baz.
Sajnos az eletben is kepes egy heli, kiirtani egy harkocsi szazadot. azert eleg furcsa volt, hogy nem kapott talalaot. Ebbe a BR-be mar nem lehet ennyi kancsal egy csoportba.
A jatek rakfeneje, hogy nincs ballance. Illetve a jarmuvalasztas modja is elore eldonthet egy csatat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest