Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
frame>24 #14094 üzenetére
Persze, a sebességi előnyt így tudtam kihasználni.
Az egyetlen, amit még szeretek, az a Batman (Ho 229) gép, és kifújt. Nem érzem a jet-eket, meg úgyis ott vannak a kétszer jobban gyorsuló prémiumok. Közöm sincs az egészhez, pl. azt sem tudom, hogy hogyan kell AA rakétákat kilőni. Maradok a propoknál.
A kínaiakat leszámítva majdnem megvan az összes nemzet összes propja, nekem ez volt a célom a játékkal. Talán 3-4 darab hiányzik még. Amiben jó is vagyok, az a Heroes of the Storm, de az meg tök más tészta.
csongi: "A fegyverosszetartas azoknal a gepeknel ahol a torzsbe vannak szerelve a fegyverek, jobb a 800m."
Ez nem igaz akkor, ha a szárnyakban is van tűzerő – hiába nem befolyásolja a közepét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Ubiquiti UniFi U6-PRO access point, WiFi6 (802.11ax), IP54
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- Asus TUF Gamer laptop újszerű állapotban, upgradelve.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ HP AY7E1EA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest