Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 25
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 4
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soo277 #22582 üzenetére
Hát esetleg csináld azt hogyha nem tudsz kijelentkezni, hogy azt az xbox-os epic accot megcsinálod rendesen emaillel, majd onnét belépve leválasztod az epic fiokról az xbox accot.
Azt a "dummy" epic accountot nem lehet többé xbox accounthoz kötni majd, ha nincs rajt semmi akkor nem kár érte.
Ezt írja epic:
"Are you sure you want to remove your Xbox network account?
You will no longer be able to use this account to store your progression on Xbox.
To proceed, select all statements to confirm you understand:
(x) Shared profile data will be reset on this account
(x) Shared game progression and history will be reset on this account
(x) Purchases and earned game content will be reset on this account
(x) I will not be able to connect my Epic Games Account to another Xbox network account" -
soo277
őstag
Azt irják rediten,hogy mikor bejelentkeztünk az űj xboxal,ott csinált egy új epicet a fortnite miatt,na azt kellene törölnom valahogy.hogy össze tudja kapcsolni
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish #22578 üzenetére
Ma vettük az xboxot,ezért nem értem
-
soo277
őstag
Sreácok,össze akarom kötni az epic et,az xbox al.és nem megy,mindig ezt kapom
mit csinálok rosszul?valaki help
nagyon köszi -
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem vki, h itt mit kell egészen pontosan csinálni? Előre is köszönöm!
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #22571 üzenetére
Én csak a Rocket Racinget tolom Rankedben. Most Diamond I-ben vagyok. Eddig a legjobb szintem Elite volt, de ott egyszerűen már nem tudok feljebb lépni. Gyakorlatilag csak az első 3 kap pár %-ot. Ha hátrébb végzel még azt is levonja, amit addig összekapartál. Így kb. lehetetlen feljebb lépni ha nem folyamatosan TOP 3-ban vagy, ami nyilván számomra esélytelen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #22570 üzenetére
Közben plat 1 lettem
-
Sirandrish
legenda
Amúgy valaki rankedezik Zero buildbe?
Ki milyen rankon van? Én pár napja kezdtem..bronze mittomén mibe dobott be, de szépen felmentem gold 3ra. Itt még boldogulok, de kíváncsi vagyok hogy aki tolja rendesen az hol tart!? -
-
soo277
őstag
Sziasztok
Kérdésem lenne,gyerköcnek lecserélem régi gépét(pc),ps re vagy xboxra,
annyit szeretnék csak hogyha megvesszük,ott is használhatja a régi accountját(epic games)?
vagy ez hogy müxik?
+még , Xbox Series S elég a fortnite ra? vagy inkább ps 5 ?
köszönöm -
Spec
őstag
Igen sajnos vége a jóvilágnak, hogy egy Crew előfizuval feloldasz 2 BP-t, meg még vissza is adja a belepakolt v-bucksot is.
Amúgy nincs ezzel végülis akkora gond, mert ha azt nézitek egy így logikus, hogy amíg van subsciption addig élnek a Pass-ok. Csak hát ezt kicsit jobban is kihirdethették volna, és nem a saját bőrén és kárán kell megtapasztalnia az embernek a változásokat.
Bezzeg azt szénné promózták, hogy 50 v-bucksal nő a BP ára. Ez tényleg nagyon lényeges változás volt.
Emlékeztet ez a fajta módszer valamire, amikor egy piszlicsáré dolog szénné tolásával az emberek arcába, próbálják elterelni a figyelmet a komolyabb dolgokról, amiről viszont szégyellenek beszélni. -
Sirandrish
legenda
Nah akkor kapják be
-
Spec
őstag
Sajnos ez már nem így működik, előzőnél én is besz*ptam vele. Ezzel is beszigorított az EPIC. Én a jelenlegi szezont v-bucksal oldottam fel, majd elő is fizettem a Crew-ra, mert kellett a v-bucks a Lara Croft skinhez, de csak a Crew-ért járó 1000 v-bucksot adta meg. Amit beletettem a BP-be előtte, azt nem adta vissza. Amíg ment a Crew előfizu, addig feloldotta az összes Pass-t, most viszont hogy lejárt (lemondtam) a Crew-t, a többi Pass-t deaktiválta, de a BP az megmaradt, mivel azt külön oldottam fel.
Szóval ha most előfizetsz a Crew-ra egyrészt nem kapsz vissza semmit, csak az 1000 v-bucksot kapod meg, ami jár érte, és amint lejár (lemondod), akkor az összes Pass-t, beleértve a BP-t is deaktiválja. Csak azok a Passok maradnak meg, ha nincs aktív Crew előfizetésed, amit külön oldottál fel. Ez a szomorú valóság jelenleg -
gduck
addikt
válasz
Sirandrish #22560 üzenetére
Igen, most van az "akciós" időszak. Most megveszed, ha van battle pass, akkor visszakapod a Vbuckot, amiért megvetted. + az 1000 Vbuck és a Crew cuccok. DE mivel hónap elején lesz a váltás (ez így beleesik az 1 hónapos Crew előfizetésbe), ezért akkor is megkapod a Battle pass-t és a Crew cucokkat. Utána lemondod a Crew előfizetést.
-
Sirandrish
legenda
Hogy is van ez a crew? (elfelejtettem
)
Ha most megveszem, akkor még a kövi BP-t is megkapom, igaz? -
Exelsior
őstag
válasz
Marcsello31 #22558 üzenetére
Kedd van így frissítés. nem sokára lesz szerver.
-
Marcsello31
őstag
Ma reggel kaptam egy kb 10gigás fortnite frissítést, azóta megint nem tudok belépni, nálatok megy? Vagy volt frissítés? "xbox series s 1tb"
Hiba üzenet: servers not responding. -
Boatesz
tag
Sziasztok
Battle passt lehet v-buckért giftelni? -
Fáraó
őstag
Az a mező népszerű hely, sokan mennek oda és rögtön a meccs elején lehet egy jót csatározni. Csak egy jó fegyver kell hozzá...
-
válasz
KISDUCK #22550 üzenetére
Én még lepörgettem a traderekkel a kedvezményes Expertise küldiket , nah ez is egy végnélküli grind. Az utolsó ami meglett csinálva, az hogy a healelős botot felszedjem vagy visszahozzak az életbe bajtársakat - tízszer, mer mér is ne - , nah nekem ez tartott a legtovább mivel leginkább egyedül játszok és néha egy rémálom volt elcsípnem a heal npc-t a színes mező sarkán mert kb vagy 5en ugrottunk oda mindig.
-
-
-
Fáraó
őstag
Nagyon idegesít ez az új divat, hogy rögtön a kör elején megy a verseny a Balck market befoglalására és ott kempelnek amíg jön a vihar...
-
válasz
Sirandrish #22546 üzenetére
Az a küldi nem ad xp-t amit linkeltel, neked kell gyűjtened és skint, meg ilyen butaságokat ad ha élérted az előírt mennyiséget.
-
válasz
Sirandrish #22543 üzenetére
Yepp, baráttal partyban. Felváltva vannak a küldik, hogy baráttal "creator made map" és baráttal "by epic". Nem tudom hogy mennyire halmozódtak a küldik, de ha még az első sincs meg lehet nem tudod kiszedni a skint, ha arra utazol.
-
Exelsior
őstag
válasz
Sirandrish #22543 üzenetére
Igen egy baráttal kell.
-
Sirandrish
legenda
Bementem erre a Shipment darára is...jött is az EXP rendesen, de a küldit nem adta meg.
Ha jó, olvasom akkor itt partyba kéne lennem!?
Lehet azért nem adja meg? -
válasz
Sirandrish #22540 üzenetére
"creator made" mapokon, akár valami szkvid game játék vagy xp map, stb..., a lényeg hogy olyan játékokban amiket nem az epic games csinált.
-
Sirandrish
legenda
Ezt hol kéne megcsinálnom?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #22538 üzenetére
Hát azért mèg van nèmi lagg, de legalább már megy.🙃.
-
Marcsello31
őstag
Nálam helyrejött, csak gondoltam szólok,"xbox series s"
-
Sirandrish
legenda
Ezt mi okozhatja? Kb minden 3. meccsen kifagyok...10 éve nem fagyott ki semmi...
-
Megérkezett a shopba Skorpijó, április 22.-ig bent is lesz, de nagyon hiányolom az MK zenéjét a kínálatból.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #22534 üzenetére
Rá ér az holnap is
, én meg mint egy magányos harcos akartam volna végig vinni a meccset, de a napi stresszoldás mára elmaradt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Marcsello31 #22533 üzenetére
Jó is ez így. A melóba 58szor egyeztettünk hogy akkor majd szombaton lealázzuk a világot....lehet az Epic is hallotta, és nem akarta
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #22532 üzenetére
Az a sok minyon biztos túlterhelte az egész szerót, vagy valakik nagyon függöttek rajta, "abbahagytam"
. De azért valami üzenetet adhattak volna hogy bocsi de most nincs lövölde."
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor már javítottak rajta. Már nem csak sokaknak nem megy, hanem már senkinek se
-
Marcsello31
őstag
Itt valami túl oldali központi baj lehet, "szerver színten"
Túl sokan tolták egyszerre?.
-
Ma ese egy pár meccset gondoltam magamnak de látom akkor bukovári a gondolat, x-en is tele vele minden topic hogy fekete start gombunk van csak.
-
draco31
veterán
válasz
Marcsello31 #22528 üzenetére
Switch is megfeküdt, délelőtt még nyomtam, de 2 körül már nem ment.
-
Marcsello31
őstag
Ahoy! Nekem sem megy a játèk reggel óta, "Xbox series S,"
Ugyan ez a hiba jelenség van.
Tegnap még nem volt gond.
De ahogy látom ez sokakat èrintő probléma,
Én már a netemre gyanakodtam, hogy azzal van valami. De ezek szerint nem. Pc konzol nem megy. -
nincsnév007
addikt
Sima meccset se tudok indítani.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Sirandrish #22524 üzenetére
Lányomnàl ugyanez van . Valami új fìcsőr/bug.
-
Sirandrish
legenda
Ilyenkor mivan? Nem csak nekem ilyen..
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22522 üzenetére
kb 1 órája játszok, jó volt, és most megint be adta a fall dmg-t.
ez szerintem valami bug lesz. mikor meghalok akkor azt írja hogy lvl x vagyok, a küldi számokat se mutatja szóval most valamiért nagyon bugos lett.
-
Sirandrish
legenda
válasz
nincsnév007 #22521 üzenetére
Ott valami más volt a gubanc...ha nem váltottál le róla, akkor tuti nem a leesésbe haltál bele
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22518 üzenetére
igen elfogyott a fúró hogy már nem tudok vele repülni és le estem és amint földre értem meghaltam.
Franklin: nem tudom, mikor meghaltam elég sokáig töltötte be a következő játékost. és ez akkor van ha fall dmg-ben halok meg. :/ -
Franklin
addikt
válasz
nincsnév007 #22515 üzenetére
Lehet lőttek közben, akkor lehet h számít a fall dmg.
-
draco31
veterán
válasz
nincsnév007 #22517 üzenetére
Fúróval kézben nincs kampec. Ha esetleg közben váltottál, és vissza rá, akkor van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
nincsnév007 #22517 üzenetére
Fúróval a kezedben estél le?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22516 üzenetére
érdekes.
le estem és egyből meghaltam. de majd megnézem még egyszer. -
Sirandrish
legenda
válasz
nincsnév007 #22515 üzenetére
Ahogy tapasztaltam nincs fall dmg a furóval..
-
nincsnév007
addikt
ha ezzel a repűlős fúróval megyek és ha elfogy a levegőben akkor már meghalok a zuhanásban?
-
Sefneni
őstag
Mentem ma egy kört az új (S3) OG-ban, sikerült is megnyerni.
Ki hogy áll a szezonnal, hányas szintűek vagytok a BP-ben?
-
csabiks
senior tag
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Sirandrish #22505 üzenetére
itt is,még az Epic kliens is belefagyott.
De jön rendületlenül. -
t1
veterán
válasz
Sirandrish #22505 üzenetére
7GB PC-n, valszeg neked az egész játékot tölti
-
Sirandrish
legenda
Tényleg jött egy 56gigás update? Vagy én mit szedek lefele?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #22500 üzenetére
Én úgy tudom hogy PC-n kell 1-2 meccs hogy a shader-eket előkészítse, utána jobb lesz. A Vbuksit meg biztos elköltötted örömlányokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- OpenMediaVault
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest