-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Egyszerűen nem bírom megunni og módban a csapdázást.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #22418 üzenetére
Akkor én lehet szerencsésebb vagyok, általában Top 5 megvan. GG!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Megvan ez a kis görény , eszméletlen hogy micsoda playerek vannak , egy csoda tényleg hogy be tudtam húzni a win-t. Solo-ba ment le dolog, de amilyen az enemy állomány alapból jó ha top20-10 megvan. Pfffffffffhhhhhhhhh
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-
Exelsior
senior tag
válasz
KISDUCK #22411 üzenetére
Szia,
Ha jól láttam igen.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
KISDUCK
addikt
Kicsit keveset játszottam mostanság és 1 hét most kimaradt, de a godzilla skinekhez és egyéb jutalmakhoz csak szintet kell lépni? A küldetések nélkül is mindent meg lehet szerezni?
-
Aby_2014
aktív tag
Köszi csabiks és draco31, ma délután neki ugrok, remélem összejön.
A színes virágos mezőre ugrom, ahogy nézem talán ott van a legnagyobb esély arra, hogy sikert érjek el.Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
draco31
veterán
válasz
Aby_2014 #22405 üzenetére
Én kb a map közepén ami van gát, oda szoktam ugrani, remélhetőleg van ott sportkocsi, ha nincs, gyorsan keresek egyet.
Amin megjelenik, hogy hol lesz, nyomom is ahogy a csövön kifér.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Skynet258 #22404 üzenetére
Nekem eddig egyszer sem sikerült elcsípni a portált, így az átváltozós küldik kimaradtak. Nincs valami okosság, hogy mikor hova érdemes ugrani?
Sztem a végén King Kong vs Godzilla harc lesz.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Skynet258
veterán
válasz
HugóBoss #22400 üzenetére
Nálam azóta nincs, hogy DX11 módban indítom. DX12-ben sajna kb az első futamban elhasal...
csabiks: asszony pont most csinálta meg az összes Godzilla event-et, eleinte szívott mert mindig messze volt a portál tőle, de pár napja egyfolytában csak átváltozik.
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a Godzilla ‘event’ elég jóra sikerült
, eddig egyszer sikerült elcsípnem a portált, és egyszer tudtam a legtöbbet sebezni. Nekem nagyon bejön, lehetne king kong-al is, vagy t-rexel ilyesmi
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
HugóBoss
tag
Tudtok valami megoldást a crashelésekre? Mostanában kezdte el...
-
GEIL
addikt
hmm...ott valami sántított akkor.
Valami fontos infot nem tudott esetleg megadni amit kértek ?------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
Én 3 napig leveleztem velük és még azt is tudni akarták, hogy mikor és hol hoztam létre az accountot, (értelem szerűen milyen emaillel és milyen névvel)....aztán arra is kiváncsiak voltak hogy milyen gépen és milyen ip-cím mögül, nemcsak melyik városban, hanem pontosan hol és mi volt a netkapcsolatom külső és belső ip-címe.....csak így hitték el és utána már bármit megtettek amit szerettem volna.....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Fortnite76
kezdő
Nehogy lámának nézzetek pl. vasárnap :
-
Fortnite76
kezdő
Más...
Szoktam nézegetni a Fortnite Trackert és csak most tünt fel, bár régebben is élt bennem gyanú, hogy hibásan hozza a napi win-eket a tracker...ez mitől lehet ? Másnak is feltünt ez ?
-
GEIL
addikt
válasz
Fortnite76 #22387 üzenetére
Sehol......tilos az accountot eladni.
Még ha meg is történik az eladás és átirják az emailt és felhasználónevet és beállít az új tulaj 2 faktoros hitelesítést és játszik is rajta, sőt még bankkártyát is ad hozzá és vásárol is........még az sem számít semmit, mert akkoris a az accountot létrehozó lesz a jogos tulajdonos és bármikor visszahúzhatja magának a fiókot az EPIC segitségével.Olvastam külföldi fórumokon, hogy egy srác vagy 3x eladta már az OG accountját elég szép pénzekért, de minden alkalommal visszavette a fiókját és teljesen jogosan.
Sőt az egyik "vevő" még rendőrségre is elment és próbált segitséget kérni, de kb kinevették, mert ismerik már ezeket a storykat.A törvény az Accountot (és emailt) létrehozó első tulaj mellett áll....stb.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
így így
-
Spec
őstag
válasz
Fortnite76 #22387 üzenetére
Egyszerű a válasz. Sehol. Accountot tilos átruházni, vagy eladni. Ban jár érte.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Fortnite76
kezdő
Sziasztok !
Tudja valaki hogy hol lehet, vagy inkább hol érdemes fortnite accountot eladni ? Köszi -
Spec
őstag
Ezt a nyomorék kutyás starter packot mikor cserélik már valami értelmesebbre? Már több mint egy hónapja ez van... Vennék egyet egy kis v-bucks pótlás céljából, de nem ezt a sz*rt akarom. A többi módozat meg nem túl megérős :-/
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
KISDUCK
addikt
Ez a "titánná" válás elég jampi, Godjira nagyon adja.
Ha kiszednek akkor meg visszakerülök a játékba.
-
gduck
addikt
Hogy az eddig totál átlátható küldetés rendszert, hogy lehetett ilyen átláthatatlan foshalmazzá tenni.
-
válasz
Franklin #22369 üzenetére
Mert szeressük Miku-t és ki tudja mikor lesz megint a Shop-ban.
#223700 0xmilan: Csak szimplán oda vagyok a karakterért.
Soha nem vásároltam egy darab skin-t sem, pedig már lassan volt minden is. BP-t is még valamikor Season 1-2-3 fele vásároltam meg, még a legeslegelején.
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
Tegnap sikerült kipörgetnem a "sima" passt, egynek elment, az OG nekem nem tetszett, nem is vettem meg emiatt...
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Nem nagyon követtem a Festival-t (utoljára Season 3-kor toltam vele), de most hogy Hatsune Miku collab van kénytelen voltam megint leszedni.
Nagyjából végigcsinálom a passeket (Crew-t vettem, automatikusan feloldotta az összeset), aztán utána úgyis megint letörlöm.
Magát ezt a bundle-t még nem húztam be mert kicsit sokallom érte, még így is hogy le van akciózva. -
30z.Samu
félisten
10-kor jön egy upgrade, kb fél óráig nem lesz elérhető a játék.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Felfedeztem valamit, gondoltam megosztom, hátha érdekel valakit. Telefonon indítottam el a Fortnite-ot GeForce Now-n keresztül. Tudom hogy iOS alatt most már van natív alkalmazás, de elég sűrűn frissítik és elment a kedvem tőle. De úgy voltam vele hogy farmolni teljesen jó lesz a cloud is. És a GeForce Now-n keresztül nem a PC hanem a mobil verziót indítja el, ha mobilról játszol. Rendesen meglepődtem, de adatátvitel szempontjából zseniális.
Sic Parvis Magna
-
KISDUCK
addikt
Vannak az earth sprite-ok amikre van week 1 küldi, ma csináltam meg, de alig találtam pedig néztem rá guide mapot, ezek a havas részekről eltűntek?
-
Spec
őstag
válasz
blaca83 #22362 üzenetére
A v-bucks tranzakciókat az Epic Games fiókodban vissza tudod nézni:
"You can view your Epic Games purchase history:
Go to your Epic Games account page.
Log in to your Epic Games account if you aren't logged in alreadyGo to the Transactions tab. In this tab, you'll be able to see your purchases, subscriptions, code redemptions, and V-Bucks card redemption history.
View the Purchase tab to see your purchase history."
Itt látszania kell, ha vásárlás, vagy más "redeemelés" történt, pl. gamecardból. Ha itt semmi nincs, akkor valami jóváírás lehet valóban."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
válasz
blaca83 #22362 üzenetére
lehetséges olyan, hogy pl 1 hónapon belül vásárolt skint/packot esetleg "visszaadott" és így visszakapta a vbucksot ?
Ilyen "refund kártya" maximum 3 db lehet (amúgy évente ad 1 db-ot az Epic).
-
blaca83
őstag
válasz
blaca83 #22331 üzenetére
Köszi mindenkinek a visszajelzést a "Winterfest"-tel kapcsolatban!
Egyenlőre továbbra is "X-Akta" a dolog!
Egyik kártyámról sem történt levonás és a gyerkőccel elbeszélgetve annyi infóm van, hogy a játékba történő belépést követően a rendszer ajánlotta fel, ki kellett "Claim"-elni több mint 3000 V-Buckot.
Tehát a játékba belépett, rányomott és felírásra került.Én már csak azt láttam az egészből, hogy van 1db új autó és 2db új skin amit mutogat a tesójának.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
gduck
addikt
válasz
WhiteWalker #22355 üzenetére
Nana! Amikor még az F1GP progihoz 30db floppy lemez kellett.
-
Spec
őstag
válasz
Iramirez #22346 üzenetére
Betöltési sebesség szempontjából lényeges, hogy legyen elég RAM (minimum 16 GB), és lehetőleg SSD-re legyen telepítve. Akinek 5200 RPM-es HDD-re van rakva, és van 8 GB RAM a gépében, az ne csodálkozzon hogy sokáig tölt a game. És ezen a bika proci, meg GPU sem fog segíteni.
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #22340 üzenetére
Én ugyanígy vagyok ezzel PC-n. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor crashelt kb. mióta játszom vele. Szerintem (persze ez csak tipp) az AMD driver optimalizálással van gond. Az Intel/Nvidia oldalon stabilabb, megbízhatóbb a játék. Nekem pl. betöltési sebességgel sincs gondom, pedig messze nincs top gamer gépem, sőt inkább low end kategória, mégis max. 1 perc míg betölt 0-ról, klikkeléstől számítva.
-
mcwolf79
veterán
Nekem egészen addig volt random crash, mîg alulfeszeltem a CPU-t. Mióta default megy minden , azóta semmi gond nincs a Fortnite -tal(DX12 , jobbára high beállításokon).
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
GEIL
addikt
válasz
Impair1980 #22341 üzenetére
dx11-en még szép hogy megy gond nélkül......de a géped és a kártyád dx12-t is tud....
-
Impair1980
aktív tag
Mióta vissza tettem DX11-re azóta nincs crash. RX 6600XT kártya legújabb AMD driver.
-
Attix82
addikt
Ha valakinek gondja akad az EAC-val, akkor TPM module off biosba.
A crashek ellen meg régebbi drivert kell használni. 537.58-ast használok, atom stabil DX12be is.
-
draco31
veterán
100-as szint elérve, de még nyomni kell, sok buksit ki lehet még szedni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
GEIL
addikt
válasz
blaca83 #22331 üzenetére
nincs vbucks ajándék....
az bizony vásárolva lett
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A "Winterfest-es ajándék doboz nyitás" adott valakinek V-Buck-ot?
A napokban nálam nyitásra került az összes és én nem kaptam ilyesmit, visszont X-Boxon a kisebbik gyerekem állítólag 2000-et kapott...!Remélem nem a Sshop-ból vette az én bankkártyám terhére!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
válasz
HugóBoss #22328 üzenetére
nem nagyon , szinte az összes kocsi battle pass vagy ha ingyenes akkor valami szemét hosszú küldisorozattal húzható ki. Annyit még hozzátennék , hogyha veszel battle pass-t akkor a fortis battlepass egyúttal megnyitja a Rocket League battlepasszát is , tehát ha ott játszol és begyűjtesz kocsikat azok között van olyan ami megjelenik fortiban is a következő belépésedkor. Ahogy észrevettem nem mind sajnos , nekem az az egyes vagy kettes Golf megvan , de fortiba nem költözött át.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
HugóBoss
tag
Autó skineket lehet szerezni "fixen", pl rocket racing questekkel, mint a többi skint?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
nincsnév007 #22326 üzenetére
Ott a bal oldalon ki kell nyitnod elötte mindet. Utána tudod azt kinyitni, amire azt írja hogy save for last. Abban van a női skin.
-
nincsnév007
őstag
a winterfest házában a bal oldalon lévő ajándék dobozt hogy lehet ki nyitni? nekem azt írja hogy save for last.
-
0xmilan
addikt
-
Exelsior
senior tag
válasz
0xmilan #22323 üzenetére
nekem 1.38 friss Windows boot után első indításra. Akkor nem is szolok semmit.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Exelsior
senior tag
válasz
KISDUCK #22320 üzenetére
Szintén ennyi idő. Ennél már csak akkor lassabb ha maga a hardver is annyival gyengébb.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nem tudom mennyire banális kérdést fogok feltenni. Előre lszogezem, nem szoktam Fortniteozni, leginkább a gyerekeim teszik.
Az a problémám, hogy rohadt hosszú idő, amíg betolt a játék pc-n. 13600K, 32gb ddr5 6000mhz, és samsung 990pro ssd, tuf 3070 vga. A játék természetesen az ssd-re van telepítve. Ikonra kattintás után kb 1-2 percig nem történik semmi (latszolag), majd amikor az első fortnite játék kép megjelenik a képernyő közepén, onnantól kb 15-20 msp.
A játék röccenésmnetesen fut, de az ikonra kattintás utáni 1-2 perc "semmisemtörténés" nem tudom normalis e.
Nálam van valami probléma, vagy ez ilyen?
(Semmilyen más játéknál nincs ilyen panasz). -
Exelsior
senior tag
válasz
Golden9 #22316 üzenetére
Itt inkább barna.
mint sem fekete. Valóban sokkal barnább a játékban.
-
mcwolf79
veterán
Nézem a shop-ot.
MJ melyik Marvel univerzumban fekete ?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
0xmilan
addikt
Boldog Karacsonyt es Victory Royale-okban gazdag Uj evet!
-
30z.Samu
félisten
Kellemes Karàcsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Sic Parvis Magna
-
Becksman
őstag
Sziasztok
Ma megvettem a crewt. Korabban az OG passt is..(1000vbert) de nem kaptam csak 2000 vbt vissza(sima bp+ havi 1000vb gondolom) sehol nincs kiirva hogy az og passt nem adja vissza ez esetben.. valaki tapasztalat?Samsung A54 5G 8+256GB
-
Attix82
addikt
Vannak ezek a Mob írtós módok. Fortnight zombi ölős meg a hasonló, nekem azok belépve rögtön crashelnek
....másik gépen rendben megy pedig ugyan az a VGA. 3080-as.
-
draco31
veterán
El is felejtettem, mennyire szerettem a csapdákat régen, csak 8-an sétáltak bele, nehéz is ellenállni egy arany pityunak, oda kell menni érte.
-
T.Peter
őstag
válasz
Impair1980 #22304 üzenetére
6900xt-vel sosem fagyott vagy crash-elt, pedig meg huzva is van valamennyire. Dx12, max graf, tsr 50%
En nem a jatekban keresnem a hibat eloszor.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz
Impair1980 #22298 üzenetére
537.58-as driver mehet DX12-be is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest