- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Simán interneten nem megy az ő adataival?[link] (lentebb ahova a telefonszámot kell beírni)
Bocs a sok szövegbe nem olvastam ezt a rész, online tegnapig lehetett[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
S.O.S. segítséget szeretnék kérni!!! Előre is elnézést, ez hosszú lesz...
Van egy feltöltőkártyás SIM a nevemen, amit rokon szeretne átvenni elidegenítéssel, mivel kizárólag ő használja a kártyát.
Elvileg tegnap volt az adategyeztetés határideje, de még mindig feldobja az alkalmazásban is hogy meg lehet csinálni.
Nos, tegnap munka után este volt ideje felhívni a 1270-et, ahol először azt mondták mivel nem az ő nevén van nem tudják megcsinálni és ennyivel elintézték...
Második nekifutásra mondtam kifejezetten kérjen elidegenítést, ekkor arra hivatkoztak hogy nincs fiókja és azért nem lehet (hogy is lenne, hiszen most kerülne a nevére, gondolom azzal jönne létre a fiók...), és különben is este tíz után karbantartás van (érdekes ránéztem, mind az alkalmazás, mind a weboldal működött), tehát ismét lerázták azzal hogy menjen be személyesen...
Ma munka után bement személyesen, ahol közölték vele hogy csak meghatalmazással tudja intézni ha én nem vagyok ott (ezt még meg is érteném), online tegnapig lehetett volna megcsinálni, még hétfőig belefér az 5 napba hívja a 1270-et...Most ez tényleg így működik??? Mit lehet tenni??
Tudom, nem kellett volna megvárni az utolsó pillanatot, de nem rajtam múlt, én már többször jeleztem neki hogy csinálja meg, mert nekem semmi kapacitásom ezzel foglalkozni (személyesen sem tudok bemenni, és rokonnal találkozni se tudok).
Online kitölteni pedig nem tudom az ő adataival, mert ha belépek a fiókomba nem lehet kitörölni az előre beírt adatokat, ha meg bejelentkezés nélkül kezdem el, akkor is hibát ír a személyes adatoknál amikor minden jól van megadva (a kód a saját számomra jön, mint kapcsolattartói szám).Minden információt köszönök
-
csaszi75
senior tag
A Viber csak egy általános példa volt.
De nem kell feltétlenül a sima hívószámkijelzésre gondolni..
Általában voip-on tolják sztem a csalók.. alközpontba be.. majd onnan valami helyi szolgáltató.. s több IC partneren keresztül egyszer csak validálttá válik..
De ugye itt mindenféle számmal hívnak.. 20-as, 30-as, 70-es.. ahogy pár ismerős mondta.. s kiderült, hogy ezek az átverős hívások. -
Met
nagyúr
Tegnap hívtam egy 20-as számot, kiírta a telefon hogy nem található mobilhálózat (vagy valami hasonló), telefon újraindítás, mobilnet bekapcsolás (wifi be volt kapcsolva) után tudtam hívni azt a számot.
Ma megint hívtam azt a számot, megint hiba, bekapcsoltam a mobilnetet (wifi most is be volt kapcsolva), így már tudtam hívni azt a számot, nem indítottam újra a telefont.
Kikapcsoltam a mobilnetet, hívtam egy 30-as számot, annál nem írt hibát.Másnál volt ilyen?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Atomixx
aktív tag
Diginél megjavult a perc számlálás..
<~>
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #1035 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy a "Viber out" tehát a viber által indított kimenő hívások esetén a viber meghamisítja a CLIP-et akkor azt ugyanúgy tiltani kéne, mivel a Vibernek semmi féle jogosultsága nincsen az ügyfél saját MSISDN-jét használni, még akkor sem ha ebben az esetben a cél "nemes". De a viber lehet akár trusted partner is, mivel itt a csaláshoz szükséges hamisítás valójában nem történik, mert a CLIP kizárólag az ügyfél saját MSISDN-je lehet nem pedig valaki másé.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
asdf_
veterán
válasz csaszi75 #1032 üzenetére
Ez rendben van, de fizikai lehetetlenség, hogy a (has szám, de feltételezem, hogy aktívan használják cégesen) 06 70 70 70 700-as számról hívás érkezhessen bárhonnan is (eleve, országon kívülről), kivéve a saját hálózatom. Így bármilyen szupervalid partneren keresztül érkezik be a hívás, nem engedem be, mert felőle, irányából nem is jöhetne ilyen hívószámmal hívás.
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #1032 üzenetére
Már bocsánat, de ha egy vodás MSISDN-nel jön bejövő hívás, de nem azon az interkonnekt partneren keresztül akivel szerződés van, azt azért ki lehetne szűrni. Mint ahogyan azt is lehetne szűzni, hogy ha egy MSISDN csinálja a loc update-et a honos hálózatban akkor az nem indíthat hívást roaming-ból. Vagy például ha valaki roamingban (főleg EU-n kívülről) adott napon már az 50-edik különböző számot hívja, ott is jelezhetne a fraud detection.
Nem az itt a probléma hogy nincs a hívószám hamisításra megoldás, hanem az hogy erre költeni kéne meg foglalkozni vele.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
asdf_
veterán
válasz 4Grider #1029 üzenetére
A hívószámhamisítások idején egy ilyen lista az adathalászoknak aranyat ér...
Ilyen számról csak saját ügyfelet van teteje hívni szerintem, hiszen csak így lehet valami csalást elkövetni. Namost, amelyik telefonos/mobilszolgáltató beenged egy olyan hívást a hálózatába egy random voip-ról, ami a saját üfsz vagy üzletileg használt hívószámát tartalmazza, az szerintem adja vissza az engedélyét...
-
Winnie The P
őstag
válasz Marcsello31 #1027 üzenetére
Én éjszaka alszom, nem az appot nézegetem.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Marcsello31
őstag
Megint hegesztik az appot, nem megy◖⚆ᴥ⚆◗.
-
kirkri
addikt
Tavaly még nem volt ilyen visszaellenőrizhető listájuk, amikor még Vodának hívták őket. Nyitottam is egy panaszt, mert akkor is teljesen véletlenszerű 70-es számról hívogattak és az ügyfélbiztonsági kódot kérték, hogy diktáljam be. Ráadásul nem értetették, hogy mi nekem ezzel a problémám. Hiába mondtam a hívónak, hogy nekem ahhoz, hogy megadjam a kódot, tudnom kell, hogy az hívott-e, akinek mondja magát. De ő addig nem lát személyes adatot, amíg nem adom meg az ügyfélbiztonsági kódot. Mondtam neki, hogy akkor itt a kör bezárult, ha akarnak valamit, küldjenek emailt.
22 éve a Prohardveren! ™
-
csacsi67
addikt
Nekem tarr-os csomagom van adatkartya 100 a maximum 5G Telekom szintén 5g 100 maximum Yetti adatkártya 5G ruterbe 4 g van sajna csak nálunk a yettinek 300 hozza.A bázis 150 méterre van tölem . A Telekomnak 100 le 100 fel.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz dredjudge84 #1023 üzenetére
Mondjuk igaz, valamit írtak az one oldalon, hogy az xxl csomag esetén hátrébb sorolás van ha terhelt a cella, ilyenkor a többi más előfizető előnyhöz jut,
akkor meg rosszul tudtam, köszi a ki igazítást, akkor valami korlát tényleg van, de az a 10/20 megabit szerintem már nem sokat oszt szoroz.
Egy flottás kártyával akkor itt is többet mérnék akkor. -
dredjudge84
őstag
válasz Marcsello31 #1021 üzenetére
Ahol fullos jó 4g van, ott nem XXL kártyával mértem én már 180-at is lefelé. Utána XXL kártyával én is 142 volt a plafon amit mértem, szóval gyanítom higy XXL esetében ez a plafon még a legjobb tornyokon is ahol mehetne gyorsabban is. Szóval van korlát!
-
Marcsello31
őstag
Minden reggel ennyit mèrek
Link:
[link]
Egész jó. -
Marcsello31
őstag
válasz dredjudge84 #1013 üzenetére
Úgy, hogy nincs korlátozva a letöltési sebességem, nem fix nincs beállítva
-
4Grider
nagyúr
Nyilván nem tudjuk, hogy nálad mikor fejlesztett utoljára a voda, még az is simán lehet, hogy régi mikrós, két sávos bázisállomás van felétek. Az nem fog 100 Mbps-ot tudni terhelés mellett. Ha meg fejlesztett négy sávos, akkor meg lehet, hogy még 150 Mbps is lesz rajta, már ha épp nem sokan használjátok. A mobilnet sebessége nem egy dedikált dolog.
-
pdr755
aktív tag
-
dredjudge84
őstag
válasz Marcsello31 #1012 üzenetére
Hogy érted hogy felfelé?
-
Marcsello31
őstag
válasz Bl.Gyo. #1006 üzenetére
Hali, nekem nem, egy jó pár napig one.hungaryt
Ma reggel változott át simán csak one ra, lehet most èrt ide a frissítés, nekem majdnem 2 èves vodás simem van .
Sebesség nem lett több, minden más maradt a règiben.
De az èjjeli lekapcsoláson nem változtattak.Másnak:
Az XXL csomagon nincs felfelè korlát, 145mega letöltési sebességet mèrek reggel ès este. Napközben 40/100 között ingázik.[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz kabelmania27 #1004 üzenetére
ezen a weboldalon csak azt írja hogy töltsem le az alkalmazást.
-
helgi
aktív tag
Tuti Feltöltőkártya 1500hufos verziójához most adnak 3gb adat forgalmat pluszban ha regisztrálják a kártyát. Gondoltam vennék egyet és megnézném modemben, hogy 4g LTE-n milyen gyors itt felénk. Ám 4G/LTE hálózaton 100 Mbit/s a becsült maximális letöltési sebesség amit ír. Használtátok már?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Marcsello31 #1002 üzenetére
Nekem a váltás óta mindig is One HU volt...
-
mapal
csendes tag
válasz kabelmania27 #1004 üzenetére
Köszi.
-
mapal
csendes tag
Onetv webes alkalmazáshoz hogyan tudok belépni pc-n, vodánál működött.
-
Marcsello31
őstag
Érdekesség, tegnap még one hungary volt a hálózati név minden eszközön, az új név most már simán csak simán one ként jelenik meg. kíváncsi vagyok hogy másnál is feltünt e.
Persze mindegy mi a neve csak jó legyen.[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Marcsello31 #997 üzenetére
Felhívtam a One-t. Megnézték a számot amiről hívtak és azt mondják, hogy az övék, mégpedig az értékesítési osztályuk volt.
Azt is megmondták, hogy a One oldalon hol tudom ellenőrizni ezt a számot:
https://www.one.hu/ugyintezes/segithetunk/vasarlas-es-szolgaltatas-modositasa/szolgaltatasmodositas-szerzodeshosszabbitas/0
Ez volt a szám, amit használtak: 36704404461"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Titeket is keres telefonon valami "kvalkom"? ajánlattal?
Az adataimat kérte és nem adtam meg neki semmit."Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Marcsello31
őstag
Okés, akkor megnézem a weboldalán, köszönöm a válaszod!
Fura, tegnap még működött az app, most valamiért hiába jelentkezek be, várakozik aztán hibával le dob, de akkor nem csak nálam.
Más netem nincs, ha esetleg emiatt lőnék le, mert nincs kifizetve időben .
De ez a veszély nem áll fent, ha jó a weboldaluk, megnézem.
köszi! -
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #992 üzenetére
Az app engem sem enged be. A weboldalon is be lehet fizetni a számlát...
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Ti be tudtok lèpni az appba? Számlát kène fizetnem, de nem enged be. Kidob. .
Akkor van baj ha tartós marad a történet. .A választ előre is köszönöm.
-
4Grider
nagyúr
válasz nincsnév007 #990 üzenetére
Létezik. Azonnal bekapcsoltatni a VoLTE-t a 1270-en lehet.
-
4Grider
nagyúr
válasz nincsnév007 #987 üzenetére
EUX/EUX/EUX-ban 14-es android verziótól benne van a voda (már one) hálózatkód VoLTE és VoWiFi paraméterezése.
Ha nem működik, az csak szolgáltató oldali beállítás hiánya miatt lehet. -
4Grider
nagyúr
válasz nincsnév007 #984 üzenetére
Mi a szolgáltatói szoftververziója? EUX/EUX/?
-
thomas77
senior tag
válasz Xiaomiuser #978 üzenetére
Anyukámnak augusztus végén hordoztuk a számát a Vodához. Január 12-én bementem vele egy One boltba és kértem az ügyintézőt, hogy kapcsolja be neki a VoLTE-t. Bekapcsolta. 2 perc múlva működött is.
Anyámnak egy Xcover 7-ese van. Most megy a VoLTE és a VoWifi is.A számhordozás miatt az RCS-t se tudta használni. Az ideiglenes számmal regisztrált az RCS. Hiába próbáltam, sehogy se tudtam rávenni a telefont, hogy a megfelelő számmal regisztráljon. A Samsungban meg ugye nem lehet manuálisan átírni a kártya számát. Persze át tehettem volna a kártyát egy iPhone-ba, hogy beírjam a kártyára a megfelelő számot, de ez egy e-sim volt.
E-sim csere végül megoldotta ezt is. Azonnal a megfelelő számmal regisztrált az RCS.
Most működik minden, ahogy kell.A baj ezzel csak az, hogy ez a két dolog (VoLTE+VoWifi és az RCS) végül nem éledt fel magától. Egy anyám-féle technikai analfabéta meg azt se tudja, hogy minek kellene működnie és minek nem.
Az elműlt időben elküdött pár sms-t mert kénytelen volt. Most megnéztem, a fogadó RCS-képes volt. Szóval fizetett 25 Ft-ot smsenként, pedig ha az RCS megfelelően éledt volna fel, akkor ez ingyenes lett volna neki. Mind1... most már működik. -
dzf007
senior tag
válasz nanotek911 #980 üzenetére
Elképzelhető, hogy megszüntetik, kivezetik a digi mobil csomagokat nagy összeolvadáskor kb. 2025.Júniustól..? Pedig ilyen csomagok kellenének, hasonló vagy azonos áron..
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Digis/One-osként kérdeznék.
Digi ügyfélkapuba belépve nem mutatja a mobilokra a forgalmi adatoknál a lebeszélt perceket. (Lebeszélt/fennmaradó)
Másnál sem méri az átállás óta?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Én megkérdeztem, hogy mit tudna ajánlani, helyette, és azt mondta.... hagyjuk, ne módosítsam, amíg meg nem szüntetik a csomagot.
Ez. Én is átdühöngtem már magam ezen vagy féltucat alkalommal, és mindig ugyanaz lett a konklúzió (vagy hiánya).
Ha meg megszűnik.. goto NetFone -
Nálam a Telekom 30/5-öt adna és ez nem a dedikált sávszélesség.
Ne is mondd, 2km-ről költöztem ide ca. 10 éve, ott azért voltam Externet-es, mert ők hajlandóak voltak adni 2048/256 kbit/s-t is, míg a Trékomnál csak 1024/128 volt (a 4096/512-t már nem bírta el a réz-oxid, ami eljött odáig)
-
anglergab
addikt
Sziasztok,
nektek a 4G, VoLTE mennyi idő után ment fel a kártyátokra a kártya aktiválása után?
A számhordozás ezt befolyásolja? -
ledgeri
nagyúr
válasz RoyBatty #971 üzenetére
Áhh, oké. Annyira nem találkoztam vele, hogy nem is vettem észre(nem tűnt fel), hogy rossz menüben vagyok!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
6 éve az a COMPAL CH7465VF tipusú EuroDOCSIS 3.0 Modemem van. 500Mbit/s netsebességhez. A kérdésem, hogy érdemes-e lecseréltetni a Arris Touchstone TG3442DE tipusú EuroDOCSIS 3.1-re?
Ebbe nem lehet belépni hálózaton kívülről, se porttovábbítás nem tud, meg elég korlátozottak a funkciók, esetleg a másiknak a WiFi-je erősebb lenne? Van, akinek van tapasztalata mindkettővel?
═════════════════════════════════════════
-
ledgeri
nagyúr
Találkozott már valaki "prepaid -értelmezésemben feltöltős- üzleti csomaggal"? Az kinek minek hova éri meg? (eddig abban a hitben éltem, hogy a feltöltős csak a népé, előfizu meg annak akinek kell)
(Fiókba belépve hibajegy-feladásnál üzleti mobil almenü).// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
dredjudge84
őstag
válasz Kronos3000 #959 üzenetére
Pedig de jó is volt siemens c35 betárcsázós WAP. Ott chateltem szaros koromban azt hiszem winwap chat vagy mi volt. Még randit is beszéltem meg egy csajjal, képes voltam elutazni Zalaegerszegre, de megérte. 😁
-
K Norbi
addikt
válasz Kronos3000 #959 üzenetére
Én sajnos tudom 🤣
-
Kronos3000
senior tag
válasz dredjudge84 #927 üzenetére
Ne káromkodj! Az itteni közönség nagy része azt sem tudja mi a wapozás.
Wasabi...
-
SztiviVander
őstag
válasz Intruder2k5 #950 üzenetére
A reklámokra pont elég volt, az a lényeg nem? Sose volt ingyen ebéd
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok
Hívtak ma a Onetól, mobiletelefon szerződéssel kapcsolatban, február vegén lejár a hűségidőm. De nem értem rá foglalkozni velük, így kérdezném h kinek mit ajánlottak a digitől vodához szerzödött 3000ft havidíjas 200perc/15Gb is csomag helyett? -
MODERÁTOR
-
K Norbi
addikt
-
zzola
titán
És a videos meeting-re nem elég 500/200, ne ne röhögtess! 8k-ban meetingeltek?
Mi számít nagy file-nak? Csak nem 100GB-os fileokat küldesz.
Picit el vagytok havazva, tudom jó lenne szarért-fosért húgyért 2000/2000, de egy picit fel kellene már ébredni az álomvilágból...Mi is home office-ban vagyunk néha ketten, de érdekes módon elég az 500/22 és küldünk 1-2GB-os excel-t is.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Van amire nem elég az 500/200 ?
Ez merült fel bennem is. 40/2-m van, szolgáltatót kéne váltani, hogy kb. ugyanennyiért legyen 250/10. Úgy a második éve tolom, hogy meglépjem. De lehet, hogy harmadik. 500/200 azért játszásra, konzolra, felhősködésre, virágboltra, mindenre is elég.
-
Lacccca87
addikt
Ja, ha nem akarsz órákat várni közepes/nagy fájlok küldésével és fogadásával. Mai világban már nem ritka, és nem torrent vagy ftp-s kalózkodásra gondolok elsősorban. Én pl hobbi szinten moddolok játékszervert ismerősi körnek és azért nem mind1 hogy 2p alatt végez a feltöltésekkel vagy mint anno ADSL vagy UPC koax esetén várhattam 10-20p-et is (ha meg mappokat is tölöttem fel akkor ott még több is lehetett).
Az egyéb otthoni felhasználásról (file megosztás pl képek, videók) még nem is beszéltünk. -
zzola
titán
válasz nanotek911 #936 üzenetére
Van amire nem elég az 500/200 ?
Mert nem az 500/200-at fogják fejleszteni, hanem mondjuk az Inviteles 100/8-at és vannak települések, ahol ennél kisebb a sávszélesség.Nálam a Telekom 30/5-öt adna és ez nem a dedikált sávszélesség.
[ Szerkesztve ]
-
A fókusz a vezetékes ügyfélszerzésen van
Ezt sem viszik túlzásba. FTTB területen lakom, itt pl. az 500/200 a max, amit lehet rendelni.
Volt szó még a korábbi tulajdonos idején, hogy bevezetik a FTTH-t itt is, lehet mindenkinek dedikált gigabitje ONT-vel. Aztán azóta sehol semmi.
Szóval beruházni nem nagyon akarnak, csak metrikában növekedni.Azt lehet rákenni a mihaszna befektetőkre.
-
K Norbi
addikt
válasz nanotek911 #932 üzenetére
És a netet is korlátozzák😭
5Mbit -
-
csaszi75
senior tag
Nekem is adott 50 MB-ot.. nem fogadtam el, rákérdezett, utána pedig eltűnt
Nem teljesen tiszta, hogy mi a szándék, egy korlátlan díjcsomaghoz miért lehet 50 MB-ot kapni a Jó dolgokban?
Vannak itt a fórumon olyan arcok, akik fejtegetik, hogy ők 100 MB-ot használnak.. és elég egy hónapban. Nekik kimondottan jól jön az extra 50% adatmennyiség.. -
dzf007
senior tag
A jó dolgok újra működnek! Adott kemény 50MB- ot.. Viccek is rossz..2025 - ben már 2-300-500 MB- al vagy 1GB- al kellene dobálózni..
-
Đusty
addikt
válasz beach head #922 üzenetére
Köszi, kipróbálom az lehet. Ha simán kinyomtam a mobilnetet az semmit nem ért de ha a beállításoknál az egész simet kapcsoltam ki és vissza akkor jó lett. A repülős egyszerűbbnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Atomixx
aktív tag
Nekem nem ment a digi appba, se az új felületen a forgalmi adatoknál a lebeszélt perc számlálás. Bejelentettem.
Válasz: "Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb elhárítani."
<~>
-
Đusty
addikt
válasz beach head #915 üzenetére
Én csak idén vettem észre, de a leggázosabb, hogy ha kijövök magától nem is igen akar magához térni. Vagy nagyon sokára.
-
titán
Rendben megérkezett az aktuális számla, be is tudtam fizetni.
-
zzola
titán
Reggel tettem panaszt az "Ajánlataim" hiánya miatt, már meg is jött a válasz:
Hivatkozási szám: CCT-
Tisztelt XY, kedves Ügyfelünk!
Hivatkozva a 2025. január 13-án tett bejelentésére, ezúton küldjük válaszunkat.
Sajnálattal értesültünk arról, hogy korábbi válaszunk nem szolgált a megelégedésére azonban a
levelünkben foglaltakat, továbbra is kizárólag megerősíteni tudjuk.
Tájékoztatjuk, hogy jelen levelünk keltekor üzleti döntés értelmében még nem elérhető One márka alatt
az „Ajánlataim” menüpont alkalmazásunkban. Ezen kedvezmények kidolgozása folyamatban van,
melynek várható indulásáról ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik információval. Ebből adódóan szíves
türelmét kérjük az ajánlatok újra megjelenítéséig!
Szíves megértését köszönjük!
Tisztelettel:
One Ügyfélszolgálat
Budapest, 2025. január 13.Ez azért vicces, az ÁSZF. akkor csak dísznek van, ezek szerint.
Plusz egy ott dolgozó ismerősöm megerősítette, hogy ő nem tud és hallott ilyenről![ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Köszönöm, hogy megkerested helyettem. Gondoltam, hogy van itt olyan, aki ezt tudja keresés nélkül is. Esetleg az összefoglalóban is fel lehetne tüntetni, hogy mindenki keresse meg a választ az ÁSZF-ben, majd bezárni a fórumot.
Egyébként tényleg köszönöm a választ! A One is beletehetné a "belföldi irány"-t ebbe a kiváló mondatba. Szerintem elférne, illetve nem kellene ÁSZF-et böngészni ezért, valamint a fórum nyugalmát megzavarni. Amiben a NER-ezés már gyakrabban fordul elő, mint a szakmai tartalom.
-
zzola
titán
válasz alba-regia #909 üzenetére
Csak fél percet kell keresni, de megkerestem helyetted:
www.one.hu/aszf
7.sz. melléklet - akciók:4. Előre Fizető (feltöltőkártyás) mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó akciók
4.1. TUTI100, TUTI 100+ és Tuti Feltöltőkártya feltöltési bónusz
A feltöltési bónusz akció a TUTI100 tarifacsomag esetében 2021. november 8-tól, jelen módosult feltételekkel 2023.
október 4-től visszavonásig, a TUTI 100+ tarifacsomag esetében 2023. augusztus 1-jétől, jelen módosult
feltételekkel 2023. október 4-től visszavonásig, a Tuti Feltöltőkártya esetében 2025. január 1-jétől visszavonásig
érhető el azon Előre Fizető (feltöltőkártyás) Előfizetők számára, akik TUTI100, TUTI 100+ vagy Tuti Feltöltőkártya
tarifacsomaggal rendelkeznek és legalább 3 000 Ft összeggel töltik fel kártyájukat a One applikáción keresztül.
Az akció keretében minden One applikáción keresztül történő legalább 3 000 Ft feletti feltöltést követően 1 GB
bónusz adat és 100 bónusz perc kerül jóváírásra az Előfizető Általános Bónusz Egyenlegén, amelyről az Előfizető
SMS értesítést kap. A bónusz percek és adat a jóváírásról szóló SMS értesítést követő 3. nap végéig használhatók
fel, kizárólag hangalapú hívás indítására belföldi, normál díjas hálózatban. Külföldön a mindenkori roaming
díjszabás érvényes. A bónusz jóváírásáról, illetve elhasználásáról SMS-ben értesítést küldünk.
A feltöltési bónuszok nem adódnak össze, az utolsó feltöltés utáni bónusz használható fel.
Az akció normál és preaktív állapotú Instant SIM kártyák feltöltése esetén is érvényes, azzal, hogy preaktív feltöltés
esetén Előfizető az aktiválás után kapja meg a bónuszt, azaz preaktív állapotú kártyák esetén további feltétel, hogy
az akció időtartama alatt, de legkésőbb a SIM kártyán szereplő érvényességi idő (mely SIM kártyánként eltérhet)
lejárata előtt az aktiválás is megtörténjen.[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
"Töltsd fel egyenleged a One alkalmazásban legalább 3000 Ft-tal, és 3 napra 1 GB adatot és 100 perc bónuszt adunk. TUTI100, TUTI100+, Tuti Feltöltőkártya tarifacsomagok esetén."
Ez a 100 perc bónusz hálózaton belüli vagy más belföldi irányba is felhasználható? -
juan88
tag
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül infója arról, hogy a közeljövőben nem várható-e Pixel készülékek felbukkanása a One-nál?
-
titán
válasz Intruder2k5 #905 üzenetére
Az még egy fokkal rosszabb akkor. Köszönöm a visszajelzést.
-
MODERÁTOR
-
titán
-
zzola
titán
"Tisztességtelen az az általános szerződési feltétel, amely a szerződésből eredő jogokat és kötelezettségeket a jóhiszeműség és tisztesség követelményének megsértésével egyoldalúan és indokolatlanul a szerződési feltétel alkalmazójával szerződő fél hátrányára állapítja meg. "
"A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a tisztességtelen szerződési feltétel semmis lesz. A semmisségre a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni."
Mondja a PTK. .
Ezek mekkora idióták.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Parfüm topik
- Tomb Raider Remastered I-III
- Battlefield 2042
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS CORE I5 13400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR4 1.0TB SSD AMD RX 6800XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell 7480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple MacBook Air 13" 2017 (i5 1,8GHz, 8/128) TÖBB DARAB, SZÁMLÁS, 2 ÉV GARANCIA (84.990-tól)
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor