Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #3284 üzenetére
Hű emberek,ha a hülyeség fájna én ordítanék.
Elérhetőségi e- mail címet módosítottam már régebben az one weboldalon. Amikor jelszót is módosítottam,ki is léptetett az összes kütyümről,persze a régi e- mail cimmel nem engedett be...de mire erre rájöttem.Szóval köszi a segítséget unravel ,legalább megoldódott,nem útközben szívok miatta valamikor.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bferibörs #3128 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod,
Nálam pont ez van, ami nálad.
Egész szilveszter napjáig nem volt gond, utána a váltás után, már egyre többször fordul ez elő, ebben a hónapban meg pláne. Ha az apn lenne a gond azt át tudjuk írni, mindegy már csak működjön, vagy hogy változott e valami a hálózaton a tudtunkon kivül passz.
Ami feltűnt: speedtestkor letöltésnèl elèrem a 150mbtet egy pillanatra majd zuhan vissza kb 25mbitre, ès ez a jojó megy egész nap.
Várok mèg egy kicsit, de ha nem javul rá kèrdezek az óne nál hogy ez mi lehet. Nem hinnèm hogy a terhesség okozza.
Esetleg az eredeti új apn?holnap èn átállítom.
Mèg így is jobb mint a többi, de megszoktam már azt a sebességet. -
Marcsello31
őstag
válasz
Bferibörs #3125 üzenetére
Üdv! Nekem mèg a Voda SIM kártyája van meg "mobilnet XXL csomaggal"
Itt is ez van, reggel mèg egy darabig meg van a 100mega aztán napközben bezuhan. A mobilnet XXL elvileg sebesség korlátlan, még". Az új csomagok már limitesek. Ja ès kèsnek a számlával is. Vagy jön a húsvéti 🐰 🙃. -
mrlujoak
veterán
válasz
Bferibörs #1545 üzenetére
Jó a következtetésed, TV TUTI a helyes, szóközzel.
Az idézett szöveg az emailből van, amit a one-tól kaptam. Hogy ott miért írták egybe, csak ők tudják...Amúgy épp most váltottam "vissza" sms-ben a tartalék simemhez tartozó 100+ csomagról, csak a másik sim-em a riasztóban van, azért kerestem one fiókból egyszerű díjcsomagváltási lehetőséget. De inkább kiveszem és telőba teszem, míg átállítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest