Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Péntek 13. Ablakok bedeszkázva, biztonsági ajtó behegesztve.
Nekem meg adóbevallást kellene készítenem... Sötét felhők gyülekeznek... -
bambano
titán
A waymosok most káromkodnak rendesen. Nem lehet megúszni, le kell programozni, hogy mit csináljon az autó tüntetések meg zavargások közben
-
bambano
titán
A régi szép időkben gyűjtögettem a cd-ket. Van egy halom rendes, gyári, boltban vásárolt cd-m. Ezeket egy hét alatt begrabbeltem.
Már egy ideje mocorgott benne, hogy meg kellene hallgatni pár kedvenc számot, most már diszkről egyszerűbb.Magam is meglepődtem, mik vannak itthon... Gandalf, Vangelis, Tangerine Dream, Helloween, meg sok más, amikből csak 1-1 lemez van.
Egy heti lemez pakolgatás után megszólalt a fülemen:
,,On the turning away'' by Dávid bácsi. [link] -
bambano
titán
Annyira jó, hogy debianék a kiadás előtt 1-2 héttel, bőven freeze után upgradelik a dovecotot 2.3.x-ről 2.4.y-ra, ahol a konfig nem kompatibilis. Így egy sima debian upgrade eltöri a rendszert.
Egy ilyenért Linus szétrúgná a seggüket.
-
-
bambano
titán
Szükségem lett volna egy szerződésre. Kerestem ügyvédet, megírta. Azóta hol sírok, hol őrjöngök.
Azon hamar túlléptem, hogy docx, köpedelem módon néz ki. Azon, hogy tartalmilag is rossz, nem bírok túllépni.
Még egy ok, hogy utáljam a jogászokat.
-
bambano
titán
A 'Maiden koncertről készített képeket nézve az jutott eszembe, hogy úgy megöregedtek már (ők is), hogy nehéz megkülönböztetni őket a kabalafigurájuktól
-
-
bambano
titán
Nem tudom, ezek az üzleti sztorik mennyire valósak. Szerintem a zöme kitaláció és/vagy ai generálta szöveg. De valószínűleg némi alapjuk van. Lehet, hogy belenyomták a reddit vonatkozó fórumát egy ai-ba.
Mindenesetre angol szleng tanulására jó, meg időnként vannak bennük jó dumák.
-
bambano
titán
Van itthon Solaris cd. Egy sparc 2.6 és egy Marsbéli krónikák.
-
Szerintem a ceg meg aranylag olcson meguszta, mert teljesen mas temaju oldalakra is iranyithatta volna
Kis komolysagot is beleteve, azert annal a cegnel vannak hianyossagok: mire a kirugott rendszergarazda kitette a labat a HR irodabol, mar minden hozzaferesenek tiltva kellett volna lennie.
-
bambano
titán
Uhh, itt rendes jégeső kezdett el pattogni.
-
rxmiss
tag
mert nyilvan te sem erted h a home szerver topikban miert erzi mindenki muszajnak a virtualizalast, olyan feladatokra is, amik abszolut nem kivanjak meg
raadasul nem is egy vm-et/kontenert/akarmit lonek fel az osszes szukseges eszkozzel, hanem lehetoleg minden egyes szolgaltatasnak sajatot. -
bambano
titán
Felraktam egy Proxmoxot kíváncsiságból. Ahhoz képest, hogy mennyire semmi szükségem rá, elég drága és folyton pampog, hogy licensz. Mindjárt le is szedem, nálam a proxmox finító.
-
bambano
titán
Ha megjelenik a hír a következő tanév rendjéről, el szoktam olvasni, többek között azért is, mert érint. (internet szolgáltatást jobb nem piszkálni, mikor minden diák otthon van...).
Hosszú évek óta tendencia, hogy a különböző tabloidok firkászainak nem sikerül néhány dátumot korrekten kimásolni a törvényből. Most se.
Ez a szint.
-
bambano
titán
Ahogy jöttem az autópályán, láttam egy túlméretes szállítmányt, amit egy Volvo FH16 750 húzott. Reméltem, hogy Iwonka... de nem, mert a lökhárítója szürke volt. Iwonkáé meg fekete. [link]
úgy értem, Iwonka Volvójáé
-
-
bambano
titán
Ma pont 20 éve, hogy megvettem a vectrámat. Még megvan, bár már elkezdett kicsit öregedni.
-
bambano
titán
Megcsináltam az szja bevallásomat.
Így érezhettek a cirkuszban az artisták, mikor védőháló nélkül akrobatáznak. -
bambano
titán
A 6.12.26 olyan jól sikerült, hogy a trixie-ben kihagyták.
A 27-es patch alapján erre lehetett számítani. -
bambano
titán
Miért érzem úgy, hogy a xen repülni fog a szervereimről...
Mert tróger munkát végeztek? -
bambano
titán
A nagy portálok ma kaptak egy terheléstesztet
-
bambano
titán
Megint eltöltöttem egy délutánt a systemd-vel.
Lehet találgatni: még mindig ótvar.
Ja, és a céges szervert is megborította.
Köszönjük p...ring! -
bambano
titán
Állok a konyhában... a mikró előtt... kezem a fogantyún... már legalább másfél perce...
És közben azon agyalok, hogy miért nem jó az az sql. A világról persze fogalmam sincs. -
bambano
titán
Régi, de nekem most jött szembe: [link]
"dont forget that Linux became only possible because 20 years of OS
research was carefully studied, analyzed, discussed and thrown away."
-- mingo -
bambano
titán
Hmmm. Silverstone Crown 04 pc ház [link]
Érdekes gondolat.
Ha nem lesz olyan elborult ára, mint az rm51-nek, lehet, beruházok rá. -
bambano
titán
Megcsináltam a nagy műtétet: leszedtem a nas/tűzfal/háziszervert a helyéről, raktam bele ram bővítést és kicseréltem benne az egy szem hdd-t.
Aki arra szavaz, hogy minden simán ment egy systemd-vel megáldott debianban, az súlyosan téved, mint én is. Másrészt az összes "jótanács", amit a ram csere előtt óvatosságból, félelmeimre alapozva, megkérdeztem, hibás volt. A félelmeim voltak megalapozottak.
-
bambano
titán
Mostani Ötben Konok: "Ha a május elsejéknek van mélypontja, akkor ez, meg a 90-es években a Záray-Vámosi házaspár az MSZP-nél"
-
-
-
bambano
titán
Az előbb meghallgattam az első cd-t, amit magamnak vettem. Még jó. TaDream Melrose.
-
bambano
titán
Teljesen kizárt, hogy ez a tejkaramellás csokinyuszi, itt előttem, amnesztiát kapjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged