-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Szerintem a HE400se-ből nem lesz HE400, bár tény, hogy azon nem cserélgettem a párnákat, csak gyári állapotban hallgattam... Az én módosított HE400-asom ilyen, csak most már a kábele is más:
Igen, HE400se-nél a v1 a bilateral, a v2 a stealth magnet. Nálam csak a v1 járt.
Stealth = lopakodó, invisible = láthatatlan, szóval ugyanarra gondolhatott a költő.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Beri
addikt
válasz
Dorien #115590 üzenetére
Jól értem, hogy a "bilateral magnet" a v1, az "invisible magnet" meg a v2? A stealth az invisible, vagy az csak elírás? Kicsit kaotikusnak tűnik a hifiman világ
Írtad régebben [link] hogy eredeti he400-at kell venni, nem se-t. Sok a különbség, vagy úgyis mindegy, mert ha fölrakom ugyanazokat a párnákat, ugyanott kötök ki? -
CyberFriend
tag
válasz
dellfanboy #115591 üzenetére
Gépház - Windows update - Frissítések keresése: jó eséllyel talál .NET Framework frissítést. Telepítés, majd újraindítás, ez megoldhatja a problémát.
-
dellfanboy
őstag
találkozott már vki olyannal, hogy logitech h650e YT,vlc (hang) ill 1-2 mikrofon teszt-es weboldal szerint tök jól működik, értsd van hang, ill. felveszi a beszédet, viszont Ms teams alatt semmi. se nem hallom a másik felet, se nem hall ő engem?wtf
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Dorien
veterán
válasz
bitrograde #115586 üzenetére
Így van. Nem is akarom sem kritizálni, sem dicsérni a teljesen szimmetrikus láncokat, mivel még 1db-ot sem hallottam. Csak az A30 Pro praktikusságára - hatalmas teljesítmény mindegyik kimeneten - akartam felhívni a figyelmet ezzel a mondattal.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
bitrograde
senior tag
válasz
Dorien #115585 üzenetére
Ráadásul az A30 Pro-nál nem kell sz@rakodni különféle balanced kábelekkel, mindhárom kimenet ugyanolyan erős, így lényegében mindegy, hogy 3,5mm / 6,35mm / 4,4mm / XLR csatlakozós kábel van az adott fejeshez. Ez egy óriási pozitívum az én szememben.
Ment itt az adok-kapok már ez ügyben, nem akarom újrakezdeni, de: a szimmetrikusnak nem csak a nyers erő az értelme egy teljeszen szimmetrikus rendszer esetén. Aztán hogy ez a gyakorlatban hogyan hallatszana, ha egyáltalán, az A30Pro esetében, azt csak akkor tudnánk meg, ha kipróbálnánk "ugyanazzal" a kábellel.
-
Dorien
veterán
válasz
stellaz #115584 üzenetére
Ezt nem tudom biztosan.
A HE400se állítólag az E1DA PowerDAC-kal is jól szól, pedig az "csak" valami 600mW. Az A90 esetén csak egy balanced kábel kell hozzá (pl. OpenHeart 4.4mm > 2 x 3.5mm), így nem kerül sokba kipróbálni.Én a régi HE400-at hajtottam sokáig a CompositeAmpról (300mW @ 32 Ω), és amikor nálam járt egy Schiit Magni 3+ (2400mW @ 32 Ω), egyből érezhető volt a nagyobb dinamika, feszesebb előadásmód, gyorsabb lecsengés. A Magni 3+ viszont az akkori kedvencemhez (Denon D5200) kevésbé passzolt a CompositeAmp-nál, így inkább eladtam. A Topping A30 Pro (5500mW @ 32 Ω) viszont instant szerelem volt: a HE400, a D5200 is a legjobbját adta, nem volt kérdés, hogy a CompositeAmp megy az apróra. Ráadásul az A30 Pro-nál nem kell sz@rakodni különféle balanced kábelekkel, mindhárom kimenet ugyanolyan erős, így lényegében mindegy, hogy 3,5mm / 6,35mm / 4,4mm / XLR csatlakozós kábel van az adott fejeshez. Ez egy óriási pozitívum az én szememben.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Végre a Beyer DT990 Black Edition 600 ohm is kapott egy vadiúj EDT 990 VB párnát, már ideje volt. A chAMP még mindig egy világbajnok erősítő vele, soha nem adom el.
Ezt az albumot régebben szerettem, de csak most hallottam igazán jó minőségben:
Kings of Convenience - 2009 - Declaration of Dependence
Besza-behu... A dallamok, a hangszerelés, az előadás, a felvétel, mind 10/10.
Ha valaki szereti a nyugis, akusztikus zenéket, az ne hagyja ki.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Jól van, az elég lesz hozzá.
Azért egy balanced kábelt érdemes lesz még lőni a HE400se-hez, ha alapvetően bejön a hangja, kényelme. (6400mW vs 2000mW) Rendesen tud skálázódni ez a kis planár..."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Gzula[HUN]
addikt
Áfa benne van az árban, ha aliexpressről rendelsz. Nem kell vele semmit csinálni, automatikusan utalják át a Magyar Államkincstárba. Tavaly nyáron iszonyat olcsók voltak a 400SE-k, én a "drágábbikat" vettem 68$ alatt, igaz kuponnal. Meg $ is olcsóbb volt. Most már inkább 80$ felett kapni.
[ Szerkesztve ]
-
lapalapa
senior tag
válasz
nobela #115572 üzenetére
"A digit kimeneten nem sokat dob a LPS."
Én spdif-en pörgetem a nodeomat, az lps óta használom, előtte nem tetszett. Szóval de. Nodék nem tudnak tápot gyártani értelmeset, szerintem.
"A Cyan 2 előtt meg reclock? Ne vicceljünk már"
Halál komoly voltam.Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
Beri
addikt
válasz
bitrograde #115568 üzenetére
Én mindentől elvárom, kivétel nélkül, csak most pont az erősítőről volt szó.
Gzula[HUN]: Hogy őszinte legyek, én azt hittem, a 650 ennél sokkal drágább boltban. Aprón állandóan 100 felett láttam (esetleg 95, de akkor már kirágta a fülpárnát az egér
).
-
nobela
senior tag
válasz
lapalapa #115540 üzenetére
"Azt a node-ot valami jobb táppal (+megszűrve) kéne kipróbálni. Meg némi reklokk,"
A digit kimeneten nem sokat dob a LPS.
A Cyan 2 előtt meg reclock? Ne vicceljünk már
Amúgy Silent Angel M1T stock van már helyette, külső lineáris táppal + switch-el.
[ Szerkesztve ]
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
Dorien
veterán
válasz
Gzula[HUN] #115570 üzenetére
Pontosan.
-
stellaz
veterán
-
Beri
addikt
válasz
btraven #115557 üzenetére
Lehet maszatolni és a változatosan rossz hardvereket egymáshoz párosítani, hogy aztán egy másodpercre valami fos track épphogy jól szóljon. Cserébe ami tényleg jól szól, fossá változik.
Értem én, hogy ha ez a hobbid, akkor lehet ezzel játszani, de a világ összes pénze és ideje kell hozzá, hogy minden use case-re legyen megoldásod.alaves: 6xx 179 dollár dropon. Best deal ever.
csƵ: Nem tudom, milyen hangja lehet, de a ház és a kábel is egyértelműen 5ös, ahogy a 620s is
-
hoodoo86
tag
A termékoldal a HD599-el hasonlítja a hangját. A kényelmesebb fejpánt is arra hasonlít.
-
hoodoo86
tag
Apropó, láttátok, hogy jön egy új nyitott Sennheiser fejhallgató, HD505 néven?
Sennheiser oldal. 280 euros ár (összehasonlításképp, a HD560s 220 euro áron nyitott). Crinacle megmérte. Mérési eredmény és HD560s-sel összehasonlítva: [link][ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
Sennheiser HD 560S: 54 990 Ft (akcióban [link] )
Az 1982-es HD 230-tól meg kellett válnom, mert elöregedett a vezeték, a szivacsok és a hangszóró rész is (43 év!). Hasonló kategóriájú fejhallgatók közül választottam. Ennél jobb választás nem is lehetett volna. Ez valóban "reference-grade headphone". (Megj.: HD230 > SPL: 94 dB/THD: <1%; HD560S: > SPL: 110 dB/THD: <0,05%).
A megszokott Sennheiser semleges hang (rtings: 8.2), univerzális minden vezetékes felhasználásra. Szigorúan lineáris beállítással hallgatok zenét és úgy is teszteltem. 120 ohm-os, PC-ről (ALC887, Axagon ADA-17 is) és telefonról (redmi 10pro) is jó hangos (nyilván lehet még jobb hangot kipréselni pl. egy jobb DAC-al, Dragonfly-al vagy valamivel). Kényelmes, a párna és a hangszóró fedés anyaga egyhamar nem fog elkopni.
Gyakorlatilag ezért az árért a legjobb, a 2-2,5x többe kerülő fejhallgatók között is elvétve van, amely ennél jobban szól (nyilván audio lánctól is függ).
Nagyon ajánlom! (50-100 eFt-os kategória).[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 560S*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
lapalapa
senior tag
-
Beri
addikt
válasz
btraven #115552 üzenetére
Ha erősítőről van szó, ott nem játszik a harman target, ott a 0 módosítás a cél. Nyilván vehetsz rosszabb erősítőt, ami elfed(het)i a forrás, a dac, vagy a fejhallgató hibáit, de az az én szótáramban nem hifi. Minél kevesebb változót akarok, minél pontosabb leképezést.
[ Szerkesztve ]
-
Ha már USB-s dongle DAC, ez a kábel megérheti az árát: [link] ?
Vagy érdemes jobbat nézni, esetleg otthon össze dobni egyet?
ONIX ALPHA XI1-hez lenne.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
btraven
őstag
Ugye milyen érdekes? Nekem is ez a tapasztalatom, a jó mérési eredménye miatt vettem egy Jds Labs Atom erősítőt. Unalmasan, lélektelenül szól. Most mit csináljak, ez van. Mindig kifelejtitek az egyéni preferenciát. EQ-val is biztos be lehet állítani szuper hangzást ha valakinek van ideje/idege azzal kísérletezni. Csak azt az általánosító butaságot felejtsük el hogy a Harman target-hez kell állítani mert a legtöbb embernek az tetszik. Egyéni szempontból ez nem érdekes. Mert gyártói szempontból valóban ahhoz kell állítani, hiszen úgy adod el a legtöbbet.
-
Ba cy lus
addikt
-
Dorien
veterán
válasz
bszilvagyi #115545 üzenetére
Nem igazán.
Az iFi Zen Air DAC 280mW @ 32Ω SE teljesítményt tud, D7200-hoz ez igazából bőven elég."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
bszilvagyi #115545 üzenetére
(V2-esnél) Valamivel nagyobb kraftot tud. Az se egy nagy truvaj, de a semmitől több.
Zen Air-nél:
Abba most nem mennék bele, hogy önmagában a balanced mennyivel jobb vagy nem jobb, mint a nem balanced, mert a másik topikban (lassan felcserélődik), amikor legutóbb ez volt téma, akkor elég nagy vihar kavart végig. Én meg ahhoz nem akarok táptalajt szolgáltatni.
Szubjektív véleményem a feltett kérdésre, hogy ha már van egy D7200 meg hozzá egy akármilyen DAC/AMP, (amin van balanced kimenet is), egy balanced kábel ezekhez már nem tétel.
[ Szerkesztve ]
-
bszilvagyi
csendes tag
válasz
Gzula[HUN] #115532 üzenetére
Kezdőként kérdezem: Kell nekem balanced?
-
válasz
fehér_ember #115538 üzenetére
Igen. Mogami xlr a teac és toppng közt. A hd660s2 pedig 4.4-en
-
-NoVa-
addikt
Na, akkor rakjunk rendet. Az összes nagyobb kínai gyártó erőből dominál, azaz csak akkor ad reviewer samplét, ha ajnározzák. A közepesen sikerült darabokat is, mint a FiiO K11 R2R, dícsérni kell, vagy többet nem állnak szóba a reviewerrel. Na így kell ezeket nézni, szórakoztató anyag, nyomokban információkkal, de nem szentírásként kell rájuk tekinteni. Zeos meg mitől nincs elájulva...
-
Dorien
veterán
válasz
bszilvagyi #115529 üzenetére
Bodz (ex-házigazda) ettől a kis donglétól van elájulva újabban: Kuang Pai Player 3
"Van pár igazán sokkoló élményem ezekkel a mütyürökkel, hogy mennyire jól szólnak. Az említett Kuang Pai a legnagyobb sokk ever eddig
"
A 4,4mm balanced kimenete meglepően erős: 430mW @ 32Ω
Ő már hallott 1-2 dolgot, szóval annyira nem lehet rossz...Persze megértem, ha inkább valami tekerentyűs asztali cuccot szeretnél inkább.
Pl. iFi Zen DAC V1-2-3, FiiO K5 Pro, Topping DX3Pro+, stb.Amúgy D7200-hoz bass boost? Nincs benne épp elég mély?
[ Szerkesztve ]
-
bitrograde
senior tag
Nem az van, hogy ha az jön ki, ami bement, akkor az erősítő nem csinált semmi?
És honnan tudjuk, hogy mi ment be, ha csak nem abból, hogy egy másikon mi jött ki? Vagy abból tudjuk, ami be sem ment?
Nehéz ügyek ezek. Még szerencse, hogy "tudjukkik" tudják. -
Beri
addikt
válasz
A zen air dac, meg a zen dac is gyakorlatilag csak dac, olyan hangyányi erősítő van bennük, hogy kb. szóra sem érdemes. Én azt mondom, hogy Topping DX3Pro+ alá ne add.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Ifiből inkább egy használt Zen Dacot néznék a D7200-ashoz, akár 1., akár 2. generációsat. Azokon legalább van balanced kimenet. Esetleg egy újat, bár elég ritka, a legtöbb helyen már 3. generációs van - szerintem - elég drágán.
Ha jól tudom, akkor gyakorlatilag a Zen Air egy I. generációs balaced nélküli Ifi Zen Dac műanyag házban.
[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
"Az a90 is fos? Mert akkor gyorsan szólni kéne az összes reviewernek, hogy mégsem tökéletes
"
Mutass egyet aki szerint az "tökéletes"
Mert akkor az vagy süket vagy hazudik. Vagy simán csak jutalékot kap érte.
-
nobela
senior tag
válasz
Dorien #115502 üzenetére
"Viccen kívül, milyen DAC - AMP - fejhallgató kell a "holografikus hangképhez"?
D70 Pro Octo mérsékelten tudja ezt.
Én éppen most cseréltem le az Octo-t egy Holo Audio Cyan2-re, na ott már van tér, van mélység
Aune S17 Pro + Edition XS esetén szállnak a hangok körbe-körbe rendesen.
HD600-nál mondjuk nem annyira
De még a forrás is számít, a Node N130 például sokkal több mélységet adott transport módban, mint a mostani (összességében sokkal drágább és szebben szóló) Silent Angel M1T stack.
-
bszilvagyi
csendes tag
Milyen DAC/AMP kombót ajánlanátok a D7200hoz?
Jelenleg egy FiiO E10K van, viszont mostanában elkezdett zizegni, illetve hangerő állításnál recsegni.
Nem igazán szükséges ehhez a fejhallgatóhoz, de a fizikai hangerőállítást szeretem.
A fő szempont a bass boost funkció, usb csatlakozás pc/mac-hez.
Az iFi Zen Air DAC-t néztem.
Az ár az iFi szintje, vagy picit több, nem veszek ilyesmit minden nap.
Köszi előre is -
lapalapa
senior tag
válasz
-NoVa- #115523 üzenetére
Lelkes az, ha előtte mundenki jókedvvel zenél, ha nem akkor meg nem tetteti hogy uj de jó..
Egyébként akkor a sparkos is lélektelen, mert ott is azt kapod a kimeneten, ami bemegy a bemeneten a leírás szerint, a lehető legpontosabban.
Éljenek a lélektelenek!Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
lapalapa
senior tag
-
Beri
addikt
válasz
-NoVa- #115523 üzenetére
Ha az erősítőből az jön ki, ami a bemenetén bement, akkor azt unalmasnak, meg lélektelennek tartjátok, pedig csak pontos, tökéletes.
Érdekes, hogy ha az erősítő máshogy szól, mint a bemenete, az szerintetek csodálatos, de ha valaki megmozdít egy csúszkát az eq-n, az istenkáromlás. -
-
-NoVa-
addikt
Nem tökéletes, lélektelen gépi preciznek mondott, valójában inkább unalmas, de kompenzálható. Alapvetően művészetet fogyasztunk rajta, kár kizárni az emberi tényezőt. A végén úgyis az számít, megmozdít-e benned valami emberit a zene, vagy sem. Avagy nem véletlenül szoktak sok pénzt érni nem teljesen transzparens, nem teljesen torzításmentes, ellenben teljesen csodásan zenei hangú csöves cuccok.
-
válasz
stellaz #115521 üzenetére
Sajnos van rutin
Tudod, hogyan kezdődött az egész? Még angliában születésnapjára kapott tőlem egy fejegységet a kocsijába
Innen a fórumról meg összehaverkodott egy sráccal, aki jól beállította a rendszert. Na azóta is megy a maximalizálás
2 éve pl megnyerte az országos autohifi hangminőség versenyt. De tényleg nem bánom, csak azért legyen egy határ. De megélhetést nem veszélyeztet, annyira nem felelőtlen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
stellaz #115518 üzenetére
Öhh nekem mondod, hogy költéges?
Az autohifi 3M felett állt meg. De volt itt már arcam házimozi, monitor audio gold hangfalakkal stb stb
A fejhallgató rendszert ami van, sem mondanám olcsónak
Dehát ez van, ha örömet okoz, akkor csinálja. De néha már én is túlzásnak érzem. Mondjuk én is szeretem amúgy, világ életemben zenét hallgattam amikor csak tudtam
-
stellaz
veterán
válasz
fojtviki #115515 üzenetére
Ez a ki kéne próbálni dolog elég költséges hobbi
Amúgy bolt híján legalább egy-egy hifishow elég kijózanító tud lenni ilyen téren. Sok-sok millió forintos dolgokra is lehet mondani, ehhh.
Pl a Sennheiser saját 1,2 milliós erősítőjéről meghallgattam a HD800S-t én azt mondtam, hogy ha ezt a szettet hazavinném ~2 millió körül és otthon a fejemre tenném a K9 (vagy MFA) + moddolt HE400SE után, akkor elsírnám magamat, hogy tulajdonképpen mit is kaptam ennyi pénzért.
Ha már próbálgatás, meg van is jó erősítő otthon, akkor szerintem a planár irányába is érdemes lehet mozdulni, mert a 660s2-höz képest egészen biztosan jóval másabb hangot adnak. -
fattyu
veterán
válasz
nLali #115504 üzenetére
meg. Mondjuk nem kunszt mert én nem nagyon adok el
bár a txxrp szériából azért azt kell mondjam az Argon az ami használatot is kap.
a 1060c azért a kedvenc, mert a powerdacról nagyon nagyon hozza amit tud, és melóban most a nagy rendszer nem tud működni.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
válasz
bitrograde #115510 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok a mostanival, nem én akarom hanem a párom. Ő ilyen "maximalista". De ő is szereti a mostanit, inkább ez kíváncsiság most a részéről. Pont úgy gondolkodott ő is, ahogy Remus mondta, ha nem tetszik, akkor kb annyiért el is tudja adni. Mármint ez a most hirdetett példányra vonatkozik. De lebeszélem, hogy próba nélkül vegyen
-
-NoVa-
addikt
válasz
lapalapa #115513 üzenetére
Tegyük hozzá, mind a Topping erősítők, mind a HD800S az átlagosnál kényesebbek a forrásra. Nincs ezzel baj, csak kicsit bekorlátozzák a DAC választási lehetőséget... De hát mi nem egy bizonyos szint felett, amikor már nagyon nagyon finom apróságokon egyensúlyozunk a tökéletesség felé. Arra lehet jogosan panaszkodni, hogy nincs egy olyan, komoly választékkal rendelkező kereskedő, ahol ezt veszélytelenül kikísérletezhetnénk valami próbateremben. Hangfalas rendszerekre szakosodott boltoknál ennek legalább volt némi hagyománya, füles/fejes témában eléggé gyérek a lehetőségek itt. Ok, a realitás fájó, alacsony a fizetőképes kereslet, nem tart el egy ilyen boltot sem az országban. A hazai áfa + rejtett adók halmaza sem segít semennyit a helyzeten, amit amikor lehet, mindenki igyekszik mérsékelni legalább német szintre komolyabb hificuccoknál. Marad a közösség, összejárás, tapasztalás, meg a másik megismerése, hogy a szubjektív véleményt relatív be lehessen pozícionálni magunkhoz képest.
-
bitrograde
senior tag
válasz
fojtviki #115506 üzenetére
Bölcs döntés. Ahogyan az is, hogy az ember ennyiért egyáltalán nem vesz fejhallgatót.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, emelve a tétet: honnan tudod egyáltalán, hogy vágysz egy olyan fejhallgatóra? Elégedetlen vagy a jelenlegivel? Miben? Miben szeretnél előre lépni?
A 660S2 nem volt rossz, de nekem az Neumann NDH30 jobban tetszett (csőről). És az nem akkora lépés anyagilag. Talán hangban sem, de egyes vélemények szerint ki lehet olyan hangot hozni belőle, mint a HD800-asból, mi több, volt olyan elvetemült, akinek jobban is tetszett. Érdemes lenne azt is fülvégre kapni.
Ha meg már nagy tér és drágább jószág, akkor az Erzetich Phobost ajánlanám. Ha eljutok a találkozóra, meg is tudod ott hallgatni.
Amíg végig nem hallgattad a lehetőségeket, ne költsd a pénzed, mert ebben az árfekvésben (is) apró különbségek dönthetnek egyik vagy másik eszköz javára. Hatalmas rutin kell hozzá, hogy a(z itt is előforduló) sok jóra írott beszámolóból ki tudd szűrni, mi az, ami neked (nem) fog tetszeni. -
lapalapa
senior tag
válasz
nobela #115501 üzenetére
"A70 Pro-val (vagy bármi ilyen Topping csodával) soha nem fogsz holografikus hangképet kapni."
Hó, de fogsz ám, nem is akármilyet!
Pont úgy szól, ahogy a lánc előtte..
Ne vezesd félre a topiktársat.[ Szerkesztve ]
Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
Dorien
veterán
válasz
nLali #115504 üzenetére
Ezeket eladtad? [link]
Fojtviki: Bölcs döntés.
Azért 400k-t már érdemes meggondolni, hogy mire költi az ember. Abból már majdnem kijön 2db elegáns gyertyatartó is...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dorien #115502 üzenetére
Na igen
nobela: akkor viszont felmerül a kérdés újra, hogy mi változik egy 660S2-höz képest? No tényleg, vásárlás előtt csak meg kellene hallgatni egyet, mondom is páromnak, hogy egyelőre szüneteltesse a keresést. Ne vegyünk vaktában tényleg ilyen összegekért akármit is. Anno egy szolnoki srác vette meg a Fiio M11 dapunkat, ő egy HD800-al próbálta ki, ráírok, hogy nem e tudna eljönni, hogy ki tudjuk próbálni
-
-
stellaz
veterán
válasz
Dorien #115502 üzenetére
Én ezekben azért nem hiszek annyira, mert egy élő előadáson is addig beszélhetünk színpad mélységről és szélességről, amíg a zenészek fizikailag valóban távol vannak egymástól és a hallgatók is kellően közel ülnek a színpadhoz, hogy széles szöget zárjanak be hozzá képest a zenészek és természetesen nincsen hangosítás. Ez pedig nem is feltétlenül egy optimális hallgatói környezet.
Ráadásul én azt vettem észre, hogy bizonyos hangmagasság felett és alatt elég nehéz belőni a hang forrását a való életben is.[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
válasz
fojtviki #115470 üzenetére
A70 Pro-val (vagy bármi ilyen Topping csodával) soha nem fogsz holografikus hangképet kapni.
Nagyon jó DAC, és még jobb erősítő kellene hozzá.
Az ilyen egyszerűbb Topping féle cuccok rendszerint "wall of sound" hangzást adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...