-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
envagyok
veterán
válasz Hieronymus #121951 üzenetére
Megfelelő facebook célcsoportban vagy vaterán nagy pénzért elment volna.
Bolhapiac nem erre való.
Szerszámokat lehet ott jól eladni.
Én mindent feltettem volna vatera licitre. -
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
cidalain
veterán
válasz roseA580 #121948 üzenetére
Ez aztán minden, csak nem ergonómikus.
Kb, mint a nagy pontosságú csavarhúzó?
Nem sokkal később rájöttem hogy a műszerész csavarhúzóra gondoltak, ami angolul precision screwdriver set, ahol a precisiont sikerült nagy pontosságúra lefordítani.@Hieronymus
Az ilyesmit nem lehet facebookon eladni, pláne nem gyorsan. Ha vannak ritka darabok amik működnek is, azoknak van ára a megfelelő embernél. De abból kevés van.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
-
roseA580
tag
Ez ugyan nem apróhirdetés:
Leírása:
Ergonomikus vezeték nélküli egér
"ergonomikus:
Tervezésben: a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő. Kivitelezésben: a használó testét és lelkét nem károsító."
Ui:
Most vettem meg az ergonomikus székemet, de nagyon nehéz volt találni ténylegesen olyat! -
Fész
"Szép napot eladók balános
Dobozok joálapotuak. Ár 200 Ft db"Kajak banános papírdobozok, rengeteg. A hozzánk közeli zöldséges ingyen adja
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
berek21
őstag
Lancia Delta III eladó!
-
BiP
nagyúr
válasz Trailblazer #121936 üzenetére
Felesleges.
Mint a 3milliós házon meg 1.2milliós új autón Marketolace-en. -
cidalain
veterán
Ha 80-100-nál visszküldöm 3-ba akkor azért ott már el tud indulni. 5500-6000 körülig ki lehet huzatni, de valahol ekörül leszabályoz. Tény 3000 fordulat alatt nyugdíjas stílusú a motor. Cserébe nem kapja be a 10 litert mint az 1.8-as.
-
válasz cidalain #121927 üzenetére
Nekem 110 rémlett, akkor már pláne nem értem a platós melósautó minek villogtatott mögöttem 125-nél a seggemben. Meg amúgy miért nem előz meg akkor, ja hát gondolom, mert 130-nál az ő szarja se tud többet menni.
Ilyen az élet errefelé.TDI-vel semmi értelme 1.6 szívókkal küzdeni, főleg, hogy fillérekből belemegy az írott ECU meg az envy mod a hőmérő szenzorra aztán a 90 lovas mindjárt 120 lesz, nem lesz legyűrve 1.6-tal. Főleg, ha Golfba meg kicsi Audiba van amik 1000 Kilósak, a másik oldalon meg egy 1300 Kilós családi kombi vagy szedán szívóbenzines. És akkor ez csak az ingyen tuning, nem kell százezret rákölteni 150 lóerő lesz a TDI, fullon van a marketplace alkatrészekkel. Az más téma mennyit bírnak ki, de itt nem ez a lényeg. Nem véletlenül majmolják annyira. Van 2.4 szívóbenzinesünk is, tudom, hogy nem lehet azt a karakterisztikát lenyomni csak úgy, a kormos ültetett nagykerekes verda meg tuti, hogy ezeket az átalakításokat megkapta már és nem 90 meg nem 110 lovas. Kanyarokban suták, egyenesben meg pattog az úton, mert futóműre nem futja vagy egy totál fos ültetés van alatta azért nem megy többet 140-nél, mert lepattog az útról. Ez a tempó meg bőven elég ahhoz, hogy megfogjon egy átlag magyar autót, mikor a medián lóerőnk talán van 110 itthon, a 16 éves autó életkorhoz.
Én se azért szeretem meg akarok erősebb autót mindig, mert 200-zal akarok menni két falu között, hanem az ilyen ökröket tudjam megelőzni a fenébe amikor töketlenkedik, aztán meg padlózza utána.
Mikor üres az út a 70 lovassal is olyan jókat tudok menni, 120-at az is simán veret, lejtőnek 140-et is, ennél többet tényleg csak az idióták megelőzése miatt kell fenntartani, mert azt gyorsan és legrövidebb útszakaszon végre kéne hajtani ahhoz meg teljesítmény kell.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
opr
nagyúr
válasz cidalain #121931 üzenetére
Igen, az a ~110 paci meg 150Nm abban a testben tenyleg nem eleg arra, hogy nagyon ugraljon (hirtelen megloduljon), plane 80/90 felett, mindegy mennyire kinzod szegenyt, ez jogos.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
cidalain
veterán
Azért egy 1.6 opel (Zafira ráadásul, ami másfél tonna) 55-ről 3-masban, de még 2-esben sem fogja felvenni a versenyt gyorsulásban egy 1.9 TDi-vel. Illetve eleve meg sem próbálom, ha látom, hogy lepadlózza előttem.
Egyébként valóban megy, lehet vele dinamikusan menni, nekem elegendő, nem vagyok az a versenyző típus. De konstansan haladni szeretek.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
A lámpa előtti közlekedésben van ennél rosszabb is.
Vannak autóvezetők, akik a lámpával nem boldogulnak.
Van még annyi zöldből, hogy még átérjen és utána még autó, De inkább lassít, hogy pirosra érjen a kereszteződéshez.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
opr
nagyúr
válasz cidalain #121927 üzenetére
"én szívó benzin, így nekem kell kifutópálya"
Vissza kell valtani oszt kesz?Mondjuk nem tudom, milyen szivobenzin, de azert ha nem valami kehes 70 lovas, emisszios normak altal agyon fojtott valami, akkor visszakapcsolsz oda, ahol 4-5000 korul van a fordulatszam, aztan megy az, mint a vaddiszno. Legalabbis nekem eddig minden szivobenyaval ez volt a tapasztalatom. Pont ezert szeretem oket, mert szamomra a letezo legidealisabb kombinacio: Alul szep, nyugodt, "urias" kozlekedes, 4000 felett meg elobujik belole az allat, amikor eppen nagyneha kell.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Alusky #121924 üzenetére
"Azért ez nem olyan, mint a pirosnál utolérni, mert ott mindenképp megfogna a lámpa mindkettőnket,"
Nem, van az az eset, amikor lenne zöldhullám, csak a baromja gyorsabban megy, és amikor én odaérnék ötvennel, akkor ő még éppencsak elindult"Ha mindenki normálisan 90-nel menne nem volna erre szükség."
De ha mindenki megelőz 110-nél is... áh, mindegy[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Nem akarok itt javítani mindenkit, de a 710-esen 100-as tábla van. Gondolom azért csak, mert 2x1-re sikeredett ez is, mégse lehessen annyival menni, mint egy autóúton.
A legbosszantóbb, amikor mész 50-60 között a településen, és az utsó kereszteződésnél már leelőz (mert te csak a faluvége táblánál gyorsítanál), aztán a második fasornál utoléred, mert csak 80-nal megy.
Múltkor a 82-esen mentem Cseszneknél, az állatja egy büdös TDI-vel ment előttem, a kanyarokban 55-tel (90 a limit), de a rövid egyenesekben nem tudtam előzni mert kanyar után lepadlózta (én szívó benzin, így nekem kell kifutópálya). A hosszú egyenesben 140-el kellett előznöm. A kanyar után visszaálltam 100-110 utazóra, aztán utána lemaradt mint a borravaló. Nem hiszem el, hogy annyira nem toleráns, hogy észreveszi hogy utolérem, azaz gyorsabb lennék, de a rövid előzési szakaszokon direkt betesz, és nem enged.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
de amikor utána fékezhetek miatta, mert az ökörje kanyarodik is le az eléggé felbasz. Ez szinte a büntetőfékezés kategória. Ha meg jönnek szemből főleg, mert meg kell őket várnia én meg állhatok be a zsenije mögé és feltart
Áh, szóval a adott kereezteződésnél balra akar bekanyarodni a falujához. Csak összeáll a végére a forgalmi helyzetDe persze én vagyok a lassú, hogy a leírás alapján nem jót képzeltem magam elé
lehajtók vannak, ott ha bejön elém 100 méterre akkor kisorol és viszlát, nem kell befékeznie előttem.
Haha, kis naív. Bevág eléd, de lassít, mert majd ki akar sorolni.
Másik, amikor előzésnél a belsőből jön rá, hogy neki ki kéne menni, ezért 2 sávot vált egyszerre jobbra, ezért inkább lassítasz, hogy elkerülj bármi balesetet. -
koby11h
őstag
válasz virkir #121920 üzenetére
Pl. autópályáról egy kihajtó, ahol egy sáv van, mert ugye ilyenkor én is lekanyarodok a faluja felé, egész a házához és ott
az orrát a kipufogócsőbe nyomva tanítom meg, mint egy kiskutyát, hogy ilyet nem szabadkulturáltan megkérem, hogy legközelebb sávváltáskor biztosítson számomra megfelelő követési távolságot."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Itt mindegyik életben van az ilyen hülyegyerekek közül, színtől függetlenül, ami számomra meglepő. Sőt még törötten se láttam egyik autóját soha.
Országút volt, 90. Nem kevesen megelőznek a 110 ellenére, egyáltalán nem zavar, de amikor utána fékezhetek miatta, mert az ökörje kanyarodik is le az eléggé felbasz. Ez szinte a büntetőfékezés kategória. Ha meg jönnek szemből főleg, mert meg kell őket várnia én meg állhatok be a zsenije mögé és feltart. Azért ez nem olyan, mint a pirosnál utolérni, mert ott mindenképp megfogna a lámpa mindkettőnket, ebben az esetben meg ugye mehettem volna tovább simán, ha nem jön elém.
110-et azért szoktam menni, mert szinte biztosan kifogok ilyeneket vagy olyat aki 60-nal megy és nem tudom elsőre megelőzni, ezek meg lerontják az átlagsebességet. 110 mellett fogsz tudni egy 90-es tempót. Ha mindenki normálisan 90-nel menne nem volna erre szükség.A 8-ason ha jól emlékszem lehajtók vannak, ott ha bejön elém 100 méterre akkor kisorol és viszlát, nem kell befékeznie előttem.
Egyébként a 710-es is 110.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
BiP
nagyúr
válasz virkir #121920 üzenetére
Ööö megvan. De 1. Autópályáról is le lehet hajtani falu felé. 2.autópályán is vannak hülyék, akik megelőznek, majd bevág eléd, mert lekanyarodik.
3.nem írta sehol, hogy egy sávos úton ment.80-20%-ot tettem volna rá, hogy sima 90es országút, de az a biztos, ha rákérdezek. Könnyebb elképzelni a valós szitut.
Na mindegy, vegyük úgy, hogy benéztem, végülis egyértelmű. Mea culpa.
Asszem valahol a Balaton környékén laknak, talán Balatonfelvidék, ott meg úgysincs autópálya. (A 8-as van ott, az 110es, 2 sávos)[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Ööö... szövegkörnyezet megvan?
200 méter múlva meg tapossa a féket, mert lekanyarodik a faluja felé ezzel engem is a fék taposásra kényszerítve
Az egysáv nem jellemző otópályára semerefele sem.
Hameg mégis akkor terelés van ahol jellemzően max 80-as tábla szok kint lenni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Alusky #121916 üzenetére
"Az élet sötét humora, hogy ennek ellenére nem velük történik a baleset, pedig mindent megtesznek érte."
Oh, nagyon sokuknak nem adta már ki, olyankor mondjuk azt hogy ők az élet iskolájába jártak, de megbuktatták őket.Videó: Jogosítvány nélkül vezetett a Károly körúti balesetben elhunyt 17 éves fiú
"A balesetet szenvedő jármű rendkívül rossz műszaki állapotban volt. A gumik tükörsimák voltak, emiatt a nyálkás úton nagy sebességgel haladó kocsi megcsúszott és irányíthatatlanná vált"
Give them hell Ukraine!
-
válasz cidalain #121908 üzenetére
Ismerem az ilyen sofőröket, tegnap is az észlény, pedig én se mentem lassan (110), de mindenképp meg kellett mutatni a szerintem 90 lovas Passattal mivel nem igazán ment jobbat nálam ordító motorral, hogy ő meg tud előzni, mert egy valaki. Ismerem őt szomszéd településen lakik. Ha gyorsabb és siet akkor menjen, most is elengedtem, csak hát 200 méter múlva meg tapossa a féket, mert lekanyarodik a faluja felé ezzel engem is a fék taposásra kényszerítve ennek sok értelme van. Ezt vagy háromszor eljátszották velem a hónapban már.
Én se szeretek 90-nel menni, de a hülyegyerek meg a dinamikus gyorshajtás között van elég sok különbség. Sokszor észrevettem már, hogy a hülyegyerek verzióval konkrétan később érek oda és még veszélyesebb is, le is szoktam róla. A 200 méter miatt megelőzni tipikusan ilyen, főleg ha az előtte lévő is teper rendesen.Nekik a vérükben van. Ezért szoktam a kanyargós részeken mögöttük lenni, csak az egyenesben lépnek meg előlem a teljesítménytöbblet miatt. És ez elég ciki mikor egy nyáron téligumis furgon lépést tart az ültetett meg csodafelszereléses 25 éves Audival meg BMW-vel kilógó szélesített kerékkel.
Honnan is tudnák mik az autóik képességei mikor tréningre sose járt egy se, mert ott kiderülne mennyire alap szinten vannak tudásra és ciki lenne, el is kerülik, mint a pestist a vezetési tréningeket.
Az élet sötét humora, hogy ennek ellenére nem velük történik a baleset, pedig mindent megtesznek érte.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Papooo
senior tag
Az előbb tiltottam le az FB-n a hatodik Szőke Renáta nevő felhasználót, aki a ma délelőtt 10 óra körül feladott hirdetésem miatt érdeklődik.
Szorgalmasak, bár elég ötlettelenek.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
400 ezer nem hiszem, hogy gond lenne. Ha annyi. Meg ha normálisan karbantartották...
Ember venne telefont. Alkuszik. Felőlem, gyere.
1-2 hét alatt eljut addig, hogy erre is jár, felhív, pont nem tudtam felvenni. Mire visszahívtam, már nem vette fel, és kilépett a chatből is[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #121910 üzenetére
Ja, ami abból az ikonméretű screenshotból kivehető, igen. Főleg annak fényében, hogy ez egy 17 éves kocsi.
(2016os rendszámmal, ami szintén érdekes, gondolom németből behozott, levedlett, esetleg tört autó).
És a 400e km sem túl bíztató (nekem). Ennyi idő/km alatt kb.mindent ki kellett (volna) cserélni rajta, ami vagy megvolt, vagy nem.
Ennyiért én mást vennék. -
cidalain
veterán
válasz Trailblazer #121905 üzenetére
Fb-on eleve nem veszünk kocsit, erősen hiányosak a leírások.
Ha itt kontaktolsz valakivel, az első 56 kérdés arra vonatkozik, hogy tulajdonképpen mit is árul, mennyiért, és hol.
Ez a Hahun már eleve ott van.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Trailblazer #121902 üzenetére
Jaj, hát ez 400000. Ezen nem akadunk fenn, ahogy a 9 milliós balatoni nyaralón sem.
Ha valóban 400 km lenne benne, akkor az ára sem ennyi lenne.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #121899 üzenetére
Átpördült az óra ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...