Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42786 üzenetére
Gondolom június vége előtt nem lesz belőle semmi, ki tudja, nem csúsztatják-e el azt is.
-
-
Siriusb
veterán
Véletlenül jutottam el Goratha Volcanic Fissure of Sanking build-jéhez. Annak ellenére, hogy nem szeretem a melee-t, ez nagyon bejött. Szórakoztató, blight, delve simán megy vele, könnyű összerakni. Egyedül a mana okozhat fennakadást. Szerencsém is volt, mert Normal Lab 2. körben meglett a gem, szóval harmincas szint után már azzal mentem.
Ha lesz 3.26, még azt sem tartom kizártnak, hogy ezzel indítok, vagy valami hasonlóval.
Tényleg, van valami fejlemény a 3.26 kapcsán? -
-
Reinhardt
őstag
Engem most 5-10 percenkent kidob. Masnak is ez van? Vagy az uj gepemmel van a gond?
-
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
A lightning amazon teljesen jó, főleg ha nem a ligában kezdesz, hanem a standarden meglévő leveling cuccokkal. Azok elegendőek arra, hogy a kényszerű folyamatos Parry helyett brute force alapon eljuss úgy lvl 30-ig, onnan kezdve meg már tudsz normálisan charge-ot generálni mással is.
Nyilván így sem száguldás, mert lándzsa-pajzs nincs senkinek elfekvőben, cserébe viszont van jeweler's orb, meg quality és pénz a gamble-re. -
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42769 üzenetére
Hát Rax összefoglalója nekem sem hozta meg a kedvem.
Nem baj, 2 hét és Last Epoch.
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42769 üzenetére
Kicsit le vagyok maradva a történésekkel, pont most olvastam, hogy rosszul sikerült a poe 2 új verziója, ráadásul állítólag Új-Zélandon nemzeti ünnepek jönnek, szabira mennek az emberek, szóval erősen kérdéses, lesz-e valaha új ligánk. Gondolom még a portás is a 2-n dolgozik.
-
Milyen jól tettem, hogy fél sem telepítettem a PoE2-t, és szabadidőmben chill játékokkal nyomultam. Micsoda shitshow.
-
m.lala
aktív tag
Megkövetem magam, jó hogy játszom már vagy 5 éve, mondjuk nem ártott volna bekapcsolni.
Mentségemre szóljon ilyen karim még nem volt.
-
m.lala
aktív tag
Gyors kérdés, aki ért hozzá, összeraktam egy tectonik slam karit elvben, remek lesz, 1mihió ehp-val
, ha beválik majd megmutatom, annyi kérdésem viszont lenne ahhoz, aki ért hozzá még csak lvl 50 a kari autoextertion-intimindating cry-rallying Cry-seismic cry füztem össze, de egyik skill sem működik, nem aktiválódik és a mana sem fogy.
Videókban azt látom, hogy nem kell skill, ami triggerelje és alapból kapcsol.
Aki érti a mechanikáját magyarázza már el mi lehet a gond, köszi. -
la_cc
addikt
Rax magyarázója a PoE 2 0.2-ról.
-
tibee77
őstag
válasz
Har_melin #42762 üzenetére
Hat mostanra mar nem nehez kicsit dragabb karit összehozni, föleg ugy, hogy mb-t majdnem utanad dobjak olyan alacsony ara van.
Siriusb:Hat sima dolgok nem nagyon ölnek meg.Uber shaper slamjet pl. kibirom, az baromi nagyot csap.uber searing exarch-nak a ball-os fazisaban a golyok nem tudnak kinyirni, ott viszont a nagy robbanasa az egyhitelt, nemtom mit sebezhet az.
la_cc:a chaos resistem az ascendancy miatt csak 0 % , nem lehet sehogy se feljebb vinni, igaz, lejjebb se.Ergo 0 befektetessel van +60% resistem chaosra kb..Viszont idaig chaos sebzes szerintem nem ölt meg meg.Eleg nagy a lifepool, hogy sok mindent kibirjak.Life-om meg ugye kb 2.5 sec alatt maxon van a regen miatt ha valami be is talal. -
tibee77
őstag
Itt a pob-om. [link]
-
tibee77
őstag
ilyenek a defense statjaim mapon kivül. Most meg vettem 1-2 dolgot, hogy feljebb tornasszam a liferegenemet 7k föle, kicsit kevesebb lett a life-om de megeri, mert ezzel együtt resisteket is növeltem picit.
-
tibee77
őstag
Engem ez az event elegge beszippantott, eleje ota nyomom.Tetszenek az uj ascendancyk igy mar parat kiprobaltam.Most ugy nez ki, hogy maradok a bog shaman-nal, eleg komoly 20k hp-vel menni, resistjeim is majdnem maxosak (87-87-89), emelle van 6600 lifergenem ja es crit immune is vagyok....Hat igen, nem sok minden tud megfektetni.
emellett szörföztem is picit, ami eleg fun, föleg hogy horgaszbottal jarkal az ember.
elötte probaltam az oshabi-s ranger-t, ott is eleg fasza volt a sok shrine ami rajtam volt, elegge godlike erzes volt vele mapozni.Szoval idaig total elegedett vagyok, szerintem egyik legjobb event ami volt idaig.Az lett volna fasza, ha igy indul a liga, van hajozas, mellette meg az ascendancyk is ujak, ugy szerintem legjobb liga lehetett volna ez.
-
Thrawn
félisten
válasz
Siriusb #42756 üzenetére
Hát na, a profiknak elég 4 óra letolni a campaignt leaguestartkor, nekem az 2-3 nap, mindenhová magasabb szintre érkezek a szükségesnél. Utána viszont visszaüt, hogy nem tudok eleget a játékról, lvl 94-ről 96-ra kellett két hét legalább. Most is van elrakva egy ígéretes claw, de mivel nem értek a craftoláshoz nem merem elpiszkálni
-
Thrawn
félisten
válasz
Siriusb #42754 üzenetére
A Lab nem volt gond, kicsit túlszinteztem magam addigra (lvl70+) és simán lement. A sebzéssel nincs gond, de a védelemre rá kellett feküdni, addig nem is próbáltam meg amíg nem volt relatíve jó gear rajtam.
Delve-t még sosem próbáltam, a mapozás jobban bejön. A talált idolokból először syndicate, majd később a beyond és abbys részre feküdtem rá némi harvesttel keverve és egész jó loot jött össze belőlük. Pedig nem is álltam neki recombinatorral kikevereni a tuti idol-kombókat (na ott is beteg árakat láttam traden). -
Siriusb
veterán
válasz
Thrawn #42753 üzenetére
Gratulálok, szép! SRS-sel mentem el eddig egyszer.
Én is próbáltam (elsőnek) ezt az LS shadow-t, de 58-60-as szinten sehogy nem tudtam megcsinálni a 3. lab-ot, feladtam. Neked sima ügy volt?Na, Atziri-vel 1-2-szer pórul jártam, amikor elfelejtettem, hogy nem minion build-del vagyok, peckesen bementem, és az első tizedmásodpercben kipurcantam. Nem értettem, mi a probléma, de mára megtanultam.
Kíváncsiságból bementem a zombikkal is, némi áldozat árán ugyan, de lement.
Ebben a ligában csak 2 voidstone-ig mentem el, ráálltam a delve-re. Eddig még nem fektettem bele ennyit, s rá kellett jöjjek, egész értékes cuccokat lehet kibányászni. Tetszik is, és a zombikkal elég laza mutatvány.
-
Thrawn
félisten
válasz
Siriusb #42726 üzenetére
Ez az eddigi legjobb "ligám", eddig még sosem jutottam el igazán a játék vége felé. Próbáltam Fubgun LS shadow buildjét összerakni több-kevesebb sikerrel. Nagyjából az Uber Endgame szinten vagyok (lvl 96), a Svallin Surfer nem hiszem, hogy meglesz mert a Nimisnek elég beteg ára van még mindig, olyan szerencsém meg úgysem lesz, hogy a meglévő 1 db Nimis div cardból hetet csináljak. Annak mondjuk örülök, hogy a Headhunter olcsó lett, hát mit ne mondjak elég könnyű vele mapozni.
Meglett minden boss, ott Uber Atziri kemény volt, kellett hozzá pár dolog meg némi utánaolvasás, hogy ne haljak meg azonnal. Aztán rápróbáltam a Feared brigádra, ami majdnem meg is lett. Sajnos azt hittem, hogy Atziri ott is tolja a reflectet és a gyengébbik szett volt rajtam 4-linkkel a 6 helyett, szóval így jártam. Majd legközelebb -
-
Win-T
őstag
Ezt a csütörtöki twitch dropot megkapta valaki? Mert én hiába váltottam ki a twitch raktárban, a játékban nem találom. Mondjuk csak az első részben néztem, nem részletezték, hogy az első vagy a második részhez kapjuk-e vagy mindkettőhöz.
-
Remiel
őstag
Hát nem kevés új dolog jön...
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42747 üzenetére
Én elfeledkeztem erről.
-
20p múlva twich stream, drop is lesz.
-
Siriusb
veterán
Na, esti lazítás gyanánt leültem kicsit delve-zni:
Nem is tudtam, hogy van ilyen Maze map. Még jó, hogy nem nyomtam rá egy tekercset, így 8 div.Mennyi minden van, amit még nem tudok erről a játékról.
-
Siriusb
veterán
Azért nem vettem észre, mert csak egyet-egyet csináltam meg az XP-ért korábban. Most a bálványok miatt majd mindig beadja, s mivel a zombik elvannak magukban, elkezdtem nyomogatni a tornyokat is, mert nyitott területen 2-3-4 irányból is jön az ellen.
Na de most megjegyzem: Cassia.
-
Siriusb
veterán
Igen ezekre gondolok. Tényleg Cassia? Valamiért nekem Clarissa rémlik.
Szerk:
Sister CassiaÉs tényleg, ezt jól benéztem, elnézést.
-
-
Siriusb
veterán
Mindig tanul az ember valamit, most jöttem rá, hogy Clarissánál a tornyokat lehet fejleszteni... Ezt miért nem mondta eddig senki?
-
-
Siriusb
veterán
Jött egy játékos 20c-os cuccért, kiderült, ő is ugyanezzel a build-del játszik. Úgyhogy még ráírtam és a kincstárból felkínáltam neki pár div-nyi cuccot a build-hez, elfogadta és örült is neki.
Velem is megtörtént már, hogy teljesen idegen valaki csak úgy jófejségből segített, jól esett, hogy ezt viszonozhattam másnak.
1 hete volt olyan is, aki rám írt, hogy 3 div helyett adjam oda 100c-ért. Körberöhögtem. Már nem is olvasom a global chat-et jó ideje, mert amilyen kuncsorgás megy ott egy új liga legelső napjától, az nagyon idegesítő. -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42728 üzenetére
Több build-et is kipróbáltam volna, de már én sem vagyok annyira lelkes. Tartalékolok a 3.26-ra.
Mondjuk hogy abban mivel kéne menni, ötletem sincs. Habár brunnehilde segítségével az LC-t menni elég prémium volt.Szerintem azt mindenképpen számításba veszem.
-
-
Siriusb
veterán
Hogy álltok a Phrecia-val?
Én még az Atlas-on sem mentem végig.Tegnap szereztem meg a 2 voidstone-t, jobbára Delve-vel szórakozom, igaz már 95 vagyok. A zombis karival egész jó, megérte kipróbálni ezt a buildet, tetszik. Nem gondoltam volna, hogy ennyi potenciál van a zombikban.
Delve-ről van valami jó útmutató? Szerintem csak véletlenül akadtam bele egy-két dologba, amiből bejött pár div, lehet a felszínes ismereteknél több kellene, hogy megérje csinálni. Mondjuk a lényeg, hogy szórakoztat.
A zombiknál kicsit ijesztő néha, hogy van kb. 49 life, (mert nem csak a manából van befoglalva a kismillió aurára), és amikor a szemem sarkából észreveszem, hogy a bal alsó sarokban csak a kék energy shield van, semmi piros színt nem látok, pánikszerűen nyomnám a life flask-ot, de az sincs.
Éppen azon gondolkodtam, hogy már nem veszek semmit a karihoz – úgysincs miből –, hiszen mindjárt vége az egésznek, amikor rájöttem, hogy még egy hónap hátra van...
-
Siriusb
veterán
Ez a trükk nekem újdonság, megosztom, hátha valakinek hasznos lehet, ha Awakened-nél szükség lenne +1 szintre:
Wild Brambleback
Increase level of non-Corrupted Awakened Gem by 1 -
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42723 üzenetére
Szerintem is. Nem véletlen nem lett bevezetve ez.
Úgy jött ki, hogy harbingereket csinálok. Az adta. Meg Jun. Amit egyre kevésbé akarok, mert már megvan minden amit unlockolni lehet. -
-
Siriusb
veterán
No, nem számítottam arra, hogy tetszeni fog a zombis build, azt hittem, sokkal rosszabb lesz. Most itt tartok, 83-as szinten, nemrég lenyomtam az uber lab-ot is: https://pobb.in/C2Qo8Bk1Giqx
Persze még csak T6-nál járok, nem viszem túlzásba. Absolution-t elhagytam egy ideje, ha lenne egy vulnerabilty-s kesztyű az AG-re, még átkozódni sem kellene. Rare wand-ra meg rárakni a trigger spell-t (offering, convocation), onnantól kezdve csak sétálna az ember.
Néha kicsit útban vannak az apróságok, néha nem tudok hova kattintani vagy nem látom, hova lépek, de ha valakit érdekel, javaslok egy próbát vele. Számomra meglepően jó, nem néztem volna ki ezt a zombikból.Jó, hogy meghosszabbították ezt az eseményt, hátha addig eljutok a piros pályákra.
Nem tudom eldönteni, a bálványozás jobb-e, mint az Atlas? Mondjuk idáig kb ami esett, betettem a map chance miatt, nemigen foglalkoztam mással. .
Feltételezem a T. kollégáknak már kiszakad a zsebük a sok divine-tól...
-
-
Siriusb
veterán
The Legacy of Phrecia event in Path of Exile 1 is in full swing! Due to its popularity within the community we are extending the event by a month until April 23rd PDT.
és
After the end of the event on April 23rd, we’ll be adding a list of these Private League templates which will be available for a month.
Júliusban jön az új liga? Tényleg sikerült elnyújtani a Settlers-t, mint a rétestésztát.
-
Siriusb
veterán
Kezdem visszasírni a poison srs-t meg brüni LC-jét. Kétféle spectre van, carnage chief és host chief, de iszonyat idegesítő a hangeffekt.
Viszont dobott a gép egy cipőt, kb 40c volt a trade-n, raktam rá movement speed-et, szerencsére volt annyi chaos orb a kincstárban, el is vitték 2 div-ért.
Még egy kicsit nyúzom ezt a zombis build-et, amíg bírom idegekkel az effekteket, csak ki kéne találni, mit fejlesszek. Legfontosabb talán az 1k str elérése. Használok egy kék kesztyűt, armor / energy shield: 92/19, összesen egy affix-szel: accuracy rating. Vajon meddig lesz még jó?
Biztos sokat dob a karakteremen....
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42713 üzenetére
Eljutottam map-ra, T1 lement kampány cuccokban, most T2-t csinálom, tudtam pár olcsó uniqe-t venni. Második idol-nak dobott egy ilyet a gép:
Kis mocskok (zombik) egész jól elboldogulnak sacred grove-ban is (én kevésbé), de egy blight-ot is meglepően lazán lenyomtak, igaz, szerencsére csak egy irányból jött az ellen.Most már kíváncsi vagyok, mire jutok ezzel a build-del. 1k strenght-et kéne összeszednem, hááááááááát, vakarom a fejem, hogy lesz meg minden attribútum meg resistance.
Plusz egy kérdés: spectre-ket most hol lehet beszerezni, pl forest warrior?
-
-
Siriusb
veterán
Mivel két build-del sem voltam hajlandó végigcsinálni még a kampányt sem – csak ideig-óráig tetszett –, gondoltam kipróbálom szőr bajusz zombiját. Eleinte próbáltam követni a pob-ot, de szerintem az megvalósíthatatlan, legalábbis első karival. Large cluster jewel level 50-en, hááát... Úgyhogy itt-ott némi rögtönzéssel, változtatással, na jó: sufnituninggal, elmásztam Act 8-ig.
Nem gondoltam volna, hogy zombival ilyen durván lehet nyomulni. Boss élmény: igen jó vagy elképesztő. Kis nyavalyások némelyiket úgy szétkapják, hogy csak keresem hol van, s be kell látnom, már nincs köztünk. Még nem tudtam rájönni, mit csinálok olyankor, amikor egyszerűen letörölnek mindent és mindenkit a színről, pedig jó lenne. A töltelék apróságokkal azonban, néha nagyon elakadnak.
GGG-nél belefejlesztettek valami gondolatolvasó algoritmust a játékba, mert miután sokat bosszankodtam azon, hogy nem tudok egy jó wand-ra váltani az intelligencia hiánya miatt (feldobom nektek a labdát, legalább ennyi örömötök legyen), egyszer csak bedob egy Carnage heart onyx amulettett. Probléma letudva. -
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42710 üzenetére
Ez mocskos mese
Egy darab ilyen mod sem esett eddig.
Én meg csodálkozom, hogy problémás a map sustain. -
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42708 üzenetére
Van ilyen mod idolon? Fullon van már 1 tab ilyenekkel, de ilyen mod egyiken sincs.
-
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42706 üzenetére
Nem, de mapot nem akarok venni. Az az 1 dolog amire 1c-t sem akarok költeni.
Azzal úgy vagyok a játéknak meg kellene oldania, hogy haladni tudjon az ember. -
-
Lokids
addikt
Nem tudom mit csinálok rosszul, de nem jönnek a mapok. T12-n meg vagyok rekedve.
Pedig már scarabokat is beraktam, hogy legyen map, és nem esik... Nem tudok továbbmenni T13-ra. -
Har_melin
addikt
igen, de azon kívül, hogy egy adott egységnyi hellyel variálsz, semmi más hasonlóság nincs.
Nem lenne sokkal rosszabb a fán pontokat osztogatok rendszernél, ott van X pontod, de kénytelen sokat párat elpocsékolni, hogy a fontosakhoz eljuss. Itt van Y slotod, amiből nem kellene semmit elpocsékolni.
A gond az, hogy még normális idolokkal is rosszabb a rendszer, mert random, hogy mi esik. Ha egy dologra szeretnél koncentrálni (pl. az elején betrayal-re, hogy meglegyenek az affixok), akkor vásárolnod kell, nem tudsz másoktól függetlenül haladni.
Ez akkor is így lenne, ha háromszor ennyi idolt lehetne berakni, nem a sakkozással van a gond. -
Har_melin
addikt
ennek semmi köze a sanctumhoz, szóval nem értem, mit mondasz.
"event-ként kapunk egy fél vagy harmad kész ligát" - azért event és nem liga. Az ascendancyk teljes felforgatása szerintem nem rossz, így mindenkinek, a rutinos streamereknek is muszály volt ötletelni. Az atlasz változását viszont kár volt behozni.
Ennél a rendszernél akár a korábbi atlasz, akár a PoE2 tabletes rendszere jobb. Ráadásul az 1 valahogy rosszabbul optimalizált, mint a 2, mert az utóbbiban gond nélkül csináltam ritualt, breachet, itt meg ha egy ritual totem közelébe megyek, már elkezd szaggatni. Nem véletlenül hanyagoltam eddig is, soha nem raktam ki az atlaszon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest