Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz Siriusb #42036 üzenetére
Uh, most toltam le a Buried Shrine részt az A2-ben - ha kiszállok a játékból, akkor az az ilyen végeérhetetlen pályák miatt lesz. Eleve utálom a repetitív grindelést. Az egyben sem tudtam élvezni órákig ugyanazt a két mapot tolni, vagy még régebben egy-egy pályát farmolni, akkor sem, ha az volt jövedelmező. Itt meg nem tudom, legalább fél óra volt, mire eljutottam egyik végéből a másikba.
Ráadásul lehet, hogy most már én vagyok kekec, de szinte minden pálya "fentről" "lefelé" megy, jellemzően a képernyő alja felé kell haladnom és főleg támadnom, ami még lassít, mert sokkal többször kell visszavonulnom, a váratlanul rám eső mobok elől.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Remiel
őstag
válasz Siriusb #42000 üzenetére
ja már megelőztek
nekem ma azzal kedveskedett a játék, hogy a 3. trialon az utolsó előtti pályán crahelt le, persze buktam a 3. ascendancy
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
félisten
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #41942 üzenetére
Meglattam ma reggel es agybajt kaptam.Szoktam nerfelgetni skilleket, ott votl a gas grenade/arrow , busted volt mindkettö skill es nerfeltek, 30-40%-kal kevesebb lett a dps-ük, _ben persze meg mindig azt a skillt tolja es 1-2 lövessel robbantja fel a kepernyön a mobokat.Erre azt mondom ok, kis dps nerf jöhet de az hogy konkretan a skilled ne müködjön egyaltalan egy ilyen "balance" utan, hat elmennek az anyjukba.Es persze mit csinalsz ezutan?kb 50k golddal respecceled a fädat, mar persze ha tudod, mert en tegnap minden goldomat ellöttem a fa alakitgatasara meg gamblezesra a vendornal.Szoval most ott vagyok, hogy van egy karim amivel semmit nem tudok csinalni mert nem müködik a skill. de bezzeg olyan dolgokkal nem kezdenek semmit, mint pl a blood mage ascendancy ami ugy fos ahogy van, kb senki nem jatszik vele mert nem is tudom hogy gondoltak azt az egeszet, hogy elsö ascendancy pont kb kinyirja a karidat. xD vagy , hogy a loot lehetne jobb is, mert kampany alatt az ember rare itemeket kb nem latott, alig esett valami.Tegnap mintha mar kicsit jobb lett volna a loot, mert buffoltak rajta valamit de eddig ez igy edes keves.Vagy a craft totalis hianya, mert ami most van az ugyanugy gamble, nem craft.De persze buildeket nerfelni azt nem felejtenek el.Es mint mondtam, ha adnanak free respec lehetöseget akkor nem szolnek egy szot se, lehet probalkozni az embernek skillekkel, skilltree-vel de igy....Hat csalodott vagyok na, nincs kedvem meg egyszer egy 30 oras kampanyhoz az tuti, szerettem volna a fostos chronomanceremmel vegignyomulni magas mapokig.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Remiel
őstag
válasz Siriusb #41943 üzenetére
találom, kraftolom, vagy traden veszem, néha az árus is goldért jókat, vagy a gamble is ott van csak az költséges.
egy példa:
minden fehér amut, vegyél fel... majd transmut, augmentation... ha beadja a + minion skillt lehet tovább menni regal és utána ex spam ha az addigi statok nagyon jók... ha nem dobd ki, vagy törd be
Fegyver ugyanígy, bár én azzal nem szenvedtem, megvettem, a chestet is
Ex esik aránylag jól én kerestem is vagy 20 ex azzal, hogy a kék jó statos jewelekre tettem aug aztán regaloztam és eladtam őket
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Win-T
senior tag
válasz Siriusb #41938 üzenetére
Cast On Freeze Comet Stormweaver
Nem tudom milyen lesz később, de A3-ig kés a vajon volt. -
-
félisten
-
Remiel
őstag
válasz Siriusb #41872 üzenetére
Igen elég durva, de ennyire nem kéne szétcseszni. Megértem, hogy a warrior skilljét ami a bossok életének kb 60%-át leütötte azonnal nerfelték, de ezzel egy komplett buildet kukáznak kb. Persze csak "kicsit" nerfelik mert 10-ről ötre veszik le az srs, de tuti a sebzésbe is belenyúlnak. Értem én béta, de ha erre építettél egy karit és mondjuk már 60 felett jársz ami itt azért nem sétagalopp, akkor dobhatod ki a karidat, mert az ascendancy fix ha már választottál.
A grafikával nincs gondom, de mondjuk elég erős a gépem, még ha laptop is. Néha így is megakad, de mondjuk nálam minden maxon van, de nem vészes
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Siriusb #41868 üzenetére
20-as szinten respecceltem, simán spell crit-re. Minionok egy rakás szar szerintem. Nincs corpse idézés, bossokat baszhatod.
Bloodmage-re ascendeltem, bone skilekkel megyek, elég op nulla gear-el.A teljesímény néhol egész jó, ,máshol elég siralmas. 1080p, minden minimumon. A2 town az halál.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Remiel
őstag
válasz Siriusb #41868 üzenetére
Mert raging spirittel kellett volna menned firewallal... de már nem sokáig, az az amit én használtam és lenerfelik a francba
-
zsirfecske
addikt
válasz Siriusb #41779 üzenetére
mi ma délután tudtunk 2-en party-ban játszani egy jó 3 órát, összesen 2x dobott ki, egyik patch és server reset miatt, másik valami hasonló nyűg lehetett, mert csak megállt teleport közben a game, és csak a kilövés segített rajta. viszont ilyen vicces party kuszálódást nem tapasztaltunk. bár egyszer furán elvesztettük egymást, de végül simán vissza tudtuk hozni, szóval nem volt para már most sem. ráadásul kidobás után mindig progress vesztés nélkül tudtuk folytatni, szóval nincs itt semmi gond.
én végül laptopon nyomtam, hogy egy szobában tudjuk lenni (ryzen 4800h, rtx2060m, 16gb, kompromisszumokkal simán jól elfutott).
szóval két poe2 szűzként együtt kezdtük tanulni mindenféle guide vagy segítség nélkül, ráadásul az egyikőnk 9 éves (és nem én vagyok az) lehet ő jelenleg a legfiatalabb ph-s poe2 játékos, tartottam is tőle mi lesz. de félelmeim ellenére hamar ráéreztünk, és bár nehéz a game, ez benne a jó. volt egy kis hiszti az elején, haltunk meg párszor mindketten, de a könnyű revive rendszer sokat segített (valahogy a mob-ok/boss-ok nem voltak agresszívak ilyenkor).
warrior és witch párost megyünk, amik nagyon jól kiegészítik egymást. összességében nagyon jó élmény, nem tudom mitől, de úgy érzem, hogy diablo 4-ben pl ez sosem jött volna össze. valamiért itt szerintem nagyon komoly függőség lesz a vége, már alig várom, hogy solo-ban is játsszak majd a merc karimmal, mikor nem érünk rá mindketten.
tehát ez részemről eddig 9/10 pont, régóta vártam már egy ilyen üdítő új game-et arpg fronton, köszi ggg
-
félisten
-
Win-T
senior tag
-
la_cc
addikt
válasz Siriusb #41525 üzenetére
Ezt, hogy érted? Ha a 2-nek szar launch-ja lesz, akkor mindenki szívni fog.
6-12 hónap még pluszban a jelen állás szerint a full release, biztos közben jönnek majd új content-ek, de összességében, szerintem, nem kell rohanni a game-mel, mert csak rossz élmény lesz a szerverek miatt. Én pl. nem tervezek ott lenni pedig marhára érdekel a game, talán ünnepek alatt sikerül oda jutnom...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
félisten
-
-
_ocsisajt
őstag
válasz Siriusb #41311 üzenetére
volt 50+ vaal orbom... A minimum 1-1 zold-pirossal próbálkoztam, de elfogytam...
Inkább nyomom Faustusnál a black marketet... Amúgy számít a karakteren lévő "magic find" valamit? Mert a nekrónak a legmagasabb a karijaim közül és ilyen 1-2 kattintásra ad unikokat... Lehet csak mákom volt az utóbbi időben... Hátha beadja a Covenantot (jelenleg 2 Div a legolcsobb ninja szerint HC-ban) random ES body armorra...
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz Siriusb #41303 üzenetére
Igen, mivel több a kék, mint kell.... Feeding frenzy jónak tűnik, talán amit vesztek a melee phys damagen, azt némileg visszahozza dpsben. Multistrike sztem túl jó, hogy kihagyjam.
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
dante3
addikt
válasz Siriusb #41207 üzenetére
Igen, ott is volt pár finomság, tele volt a képernyő minden xarral. Witch-el kezdtem, RF-el nyomulok, eddig okés. Juggert szerettem volna, de az elején a parton Hillock-ot nem bírtam vele lecsapni, ráfanyalodtam a varázslásra. Öreg vagyok én már ehhez...
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
félisten
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #41168 üzenetére
A chiselhez már nem is?
Edge: Azt hittem az a duplázó! Thx. Amúgy.Mad: 3 passzivos small cluster, mana effis és electric presence. Arctic az a freeze ellen véd, tempest shield jó a shockra. Ha arctic helyett úgy döntenél, hogy mégis az aspectet választod, akkor berakhatod major godnak a brine kinget. Az is ad freeze elleni védelmet, de összességében jobban jársz az arctic + lunaris kombóval. Esetleg nagyobb bossok ellen kapcsold ki a heraldot, az a clearre van, és az helyett aktiváld az aspectet.
Szerk.: grat a mb-hoz. Dobok majd be hozzá pob-ot. Ha megtalálom. Ott van némi változás.
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Siriusb #41163 üzenetére
ehh, bocsi
igazából minden cuccom megvan, talán még egy progenesis meg egy mageblood kellene
A tattoo jó ötlet, köszi, ránézek, remélem intes mert a dex meg str be van limitálva nagyon. Red nightmare van. Body implicit is. watchers eye dmg-re és resistre ment, nem variálom. Rumit berakom aztán látjuk. Így állok most. -
Har_melin
addikt
válasz Siriusb #41139 üzenetére
utólag rájöttem, de addigra már a nagy részén túl voltam. Végül is így is lement, csak a legelején behaltam. Elindultam a szokott facetank módban, egyszerre volt shrine és strongbox, és mire rájöttem, hogy ezek most nem akarnak meghalni, én haltam meg.
Scarabnál egyelőre még csak 4 slotom van, most kellene nekigyürkőznöm über eldernek, csak még gyűjtöm a bátorságot hozzá. (meg meg kellene venni a fragmenteket). Még soha nem csináltam, majd kiderül, milyen lesz. egyébként ez a kettő van bent, meg két div scarab of plenty.Védd a fákat - egyél hódot!
-
San398
őstag
válasz Siriusb #41134 üzenetére
Köszi az infókat pob linkeket neked is, brunnehildenek, meg Har_melinnek is.
Egyenlőre nincs szükség semmire. Általában "lapos az államkassza" de azért mindig csurran-cseppen valami a 1-1 ligában.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz Siriusb #41129 üzenetére
Köszi a linkeket
Közben megnéztem a pob-ot és rájöttem mi az az OOS = orb of storms
Azért én 10000 óra után is azt érzem , hogy jócskán van tanulni valóm, meg így 50 felett már nem fog úgy az agyam, sajnos az angollal is hadi lábon állok így nem egyszerű.
Majd jövök a kérdéseimmel a buildel kapcsolatban hozzád is meg brunnehilde-hez is.
Köszi-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz Siriusb #41126 üzenetére
Dehogy is! Eszembe sincs bárkit is leszólni. Mindenki megy a saját tempójában ahogy neki megfelel. Én megrekedtem a gold gyűjtés miatti sok halállal 97-en a Holy relic buildel, így ezért keresek használható mapozós, boss buildet amivel goldot is lehet szerezni. Magamon tudom, hogy nem egyszerű 97 felett a szinteket lépni. Egy 100-as karim van a legtöbb 97-98 körül megreked
Esetleg be tudod linkelni a karaktered, hogy milyen cuccaid vannak?
Köszi
brunnehilde Mit jelent az OOS?
Megtaláltam a pobb linkedet Köszi az infókat-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
válasz Siriusb #41110 üzenetére
Ez a trickster elég tankos lenne (az, hogy én elég sok mindent túléltem vele, önmagában bizonyíték), csak
a) el kell találnod vele az ellenfélből legalább egy valakit és
b) olyan gép kell hozzá, amelyik ebben partner. Az én RX6600-am egyértelműen kevés hozzá.
Ja, és még egy hátrány: úgy tűnik, az erőgép tulajoknak nagyon bejön. Nagyon meglódult minden összetevőnek az ára, én jó 50%-kal többért adtam el most a cuccokból, mint amennyiért úgy három hete vettem.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Siriusb #41107 üzenetére
én ls wardennel kezdtem, 90ig vittem, aztán szokás szerint ki akartam próbálni mást is és ott maradt. nem rossz, a tincture idegesítő hogy nem lehet automata mint a flaskok. minden fagy, bossok csigalassúsággal mozognak, szóval egész jó. lehet még adok neki egy esélyt, csak most már majdnem kész a 36/40
-
Har_melin
addikt
válasz Siriusb #41107 üzenetére
Én egy viper strike mamba trickstert próbáltam, megfogott, hogy mennyire jó bosskillernek látszott. Mathil csinált egy videót és buildet róla, én annak alapján vágtam bele, de végül lvl80-on kiszálltami, a saját korlátaim és nem a build erőssége miatt.
- A single target dmg-e brutális. még messze nem volt készen, de tényleg egy bökés és a bossnak vége. Ha nem lehet a fázisait kihagyni, akkor fázisonként egy bökés. Über Izaro így ment le.
- az AoE viszont kizárólag akkor működik, ha egymás nyakán állnak a monszták, mert csak egy kvázi-prolif van, nincs tényleges AoE. Így aztán az elszaladgáló monsztákat külön kergetni kell. Vagy ha nem elég sűrű a tömeg a mapon, akkor hiába borul meg mindenki egy kisebb csoportban a pár méterre állóhoz külön oda kell menni.
- Az előbbiből következik, hogy csak tényleges hittel működik. Ha egy ládanyitásnál megjelenik körülötted 30 monszta, de pont nem találsz el egyet sem (mert nem látod jól az effektektől vagy nem kezeled olyan pontosan az egeret), akkor nullát sebzel és agyoncsapnak. Na az én gépem viszont pont az ilyen helyzetekben szokott pár másodpercre powerpointra váltani, ami káros az egészségre egy ES buildnél.Védd a fákat - egyél hódot!
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #41084 üzenetére
Igazabol nincs ezzel gond, annyi hogy egyszer bepakolok nekik egy csomo 8modos t16 mapot amiket a karik nemtud futni aztan csö.egyszer csak keszen lesznek vele aztan gyorsan kivalogatom a lootot.de ez ,hogy semmit nem hoznak kb sose hat ez kicsit felb@sz. szerintem brunne ilyen fubgun fele mappereket kapott en meg total kezdöket, csak ez lehet a magyarazat.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #41070 üzenetére
(és Mad_Wolf) Sajnos jött a keresztapa és tett egy visszautasithatatlan ajánlatot. Olyan 250 diveset. Viszont igy elérhető közelségbe került a pch gyűrű. Laza mirror + 260 div fee. 17-ről 35m dps.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Siriusb #41040 üzenetére
itt egy videó az exile farmhoz, ebben minden benne van.
látható milyen lootok esnek.
Scarab: dupla titanic of treasures, dupla anarchy of gigantification, plusz anarchy ha már megvan a 6-os map device. Map device-n szintén anarchy, 2c ha jól emlékszem, ez a legolcsóbb.
hexblast minerrel tolom, de kell is, mert kemények. néha 1shotolnak. 93-as vagyok de fél szinteket szoktam bukni egy-egy combosabb exile-n[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Siriusb #40973 üzenetére
áhhh köszi!
Ordert completedet túlgondoltam, mert azt hittem, hogy a "rendelés" kész, tehát leadtam. (Étteremben is ha lerendelsz valamit az ugye nem egyenlő a kihozatallal. )
Olyasmit vártam, hogy ikszcséndzs done vagy vmi hasonló. Bár gyanús volt a sárga beam Faustus felett, azért gondoltam, hogy ez most bug?Hát majd megnézem fórumot is, köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40966 üzenetére
Akkor valamiben meg is előztél, nekem még mindig nincs prom. Bár tény, hogy lenne rá. Jó 25% dps a wrath, ami nálam kb 3.5m, komolyabb monstáknál már érezhető. 10 az LC mana cost, 5.9es cast ratenél 59/sec, a mana regen meg 70, szóval nincs vele gondom. Örülök, hogy igy bejött. Hatékony farm meg le volt már irva. Én nagyon elégedett vagyok vele. Mindig találok valami "rejtett" div hegyeket. Pl ma jöttem rá, hogy a ramako shaman tattoo 3.5 div (ngamahu warmonger 215c, valako shieldbreaker 115c). Volt kettő, kettőt meg vendorozás után kaptam, 14div.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40896 üzenetére
Jah, jut eszembe, a discern scarab elég drága, az max úgy érheti meg, ha a strongboxok ki vannak maxolva. 3 ambush + map device, hogy legyen 20 a mapon. Akkor viszont a befektetés ára ugrik meg a 25c-ről 65-re. Előny, hogy az aranyat úgy szórja, mint középkori királyok koronázáskor (mondjuk 1 ambush scarab mellett is szépen jön).
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40885 üzenetére
Shaper mondjuk simán ment. Sirussal se kéne gondnak lenni. T17 nagyon erősen mod függő, elég sokat toltam necro alatt, ott sikerült rájönni, milyen modokat kell kerülni. Ha az megvan, a mapozás már elég laza. Nem tudom, miket raktál ki atlason, de annyira azért nem laza, meg lehet itt is feküdni. Nah, ma meglesz a 100. Aztán mehetek tradelni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40883 üzenetére
"97-es szintet elértem vele, ez elég sokat elmond." Hát, hogy rosszul játszol. Á nem, nem rossz ez, de úgy látom elég sokat tolod te is, simán lehetnél már 98 legalább, csak el kell dönteni, hogy 8modos mapokat tolsz explicit atlas map pontokkal, vagy xp-t is akarsz.
Pörgetem a rare mapokat (nem corrupted, min 80%) egy totál alap passzivval (searing, scarab, strongbox és map pontok), olcsó scarabokkal (1 ambush, potency, hidden comp, adversaries) és szépen adja. Kb 25c befektetés / map, szerintem simán jön átlagban 100c, a map meg megvan 4 perc alatt. Ulti parkolópálya, ez a fajta gyors mapozás jobban bejött mindig is. Ja, halál elvétve, de azért vettem omeneket, 40c csak darabja, még 1-2 nap és megvan vele a 100.
-
Siriusb
veterán
válasz Siriusb #40882 üzenetére
Kiegészítés: az első build inkább boss-ra való, másodpercek alatt végezhetsz, de map-okkal is elboldogul, csak lassabb. Persze én haltam vele, de tudjuk, hogy ebből nem célszerű messzemenő következtetéseket levonni.
A Holy Relic-kel viszont a megfelelő jewel-lel cannot regen life/mana pályákat is le tudtam hozni. 8mod-os pályákat szinte mérlegelés nélkül dobáltam be a gépbe.
És még egy extra: brüni LC-je. Kicsit oda kell figyelni a map mod-okra, de minden téren jól teljesít. 97-es szintet elértem vele, ez elég sokat elmond.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40876 üzenetére
Végülis, elég sok skillel működőképes a build, bár dps szempontjából kanyarban sincsenek az LC-hez képest. Arc-al is pl. Közben alakul az a MB. Liga eleje óta nem adtam el egyetlen scarabot és t17-t se. Tegnap ránéztem, hááát... Ha scarabból nem lesz 50 divem, csalódott leszek. Csak a harbiból lenne most 15, pedig ott nincs is olyan drága scarab (15c körül van a legdrágább). Ez mellett 80+ t17. Én voltam a gyűjtögető hangya.
-
la_cc
addikt
válasz Siriusb #40868 üzenetére
Rossz a link. A "%20"-t kitörölve sem javul meg.
Amúgy a Neversink (filterblade) very strict elég sokat mutat end game farmnál, ahol már a divi értékek számítanak, érdemes belenyúlkálni, esetleg "lazítani" az über-en.
Ez mitől lenne jobb? Mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Siriusb #40844 üzenetére
Spectre kérdésem volna. Azt már megtudtam a 6666 globalon, hogy perfect spectre csak hullából jön, amit venni kell. Ez eddig ok. Mikor összeraktam a buildet nem költöttem perfect forest tiger hullára, mert drága, de ezt szeretném majd pótolni. Lehet probléma mentesen "cserélni" a mostani tigrist perfectre vagy random 33% esély hogy bejön, és 66% hogy valamelyik másik két perfect spectrem helyett lesz?
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40834 üzenetére
Azért a leech és a hit között elég nagy a különbség. Hit az instant, és rengeteg hit van egy monsta tömegben. LC magas cast rate, OOS chain.
Nem ér annyit. Ahogy láttam, túl van lőve a blockod, szóval nem kell a +8%-hoz ragaszkodni. Nézd offline is milyen kinálatok vannak, mondjuk az elmúlt 3 napból. 7%/26life 8divért, csak figyelni kell mikor van online a trader.
OOS mellett, unbound helyett állandóra beraktam az innervatet. Igy megvan a 100% shock tattook nélkül is. Tattookra meg beraktam 4*5% hindert, védelem erősitésre.
Na, irjad, mit kaszáltál. Nézd pozitivan, nem duplázta meg az ijat az ulti.
Danee: Szép ára van, grat!
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40831 üzenetére
Ha megvan minden resi, block maxon, akkor ebben a formában már nem sok mindent tudsz "javitani". Ez az általam vélt legjobb egyensúly a védelem és a dps között. Lehet mindkét gyűrűre life (cast speed, attribute, resik és a szabad prefix mellett). Dupla implicites pajzs (ki lehet fogni 1-2 div áron, pl láttam +1 to max block és +block chance, vagy a reduced crit dmg + block). Gemeket 20% qualityre, ahol kell, lvl21-re, ahol van értelme (determ, tempest, assassin stb). Life on hit / vitality modba érdemes még befektetni. Next upgrade pedig a mageblood lenne.
Ne szerénykedj, mondjad mi esett! Nekem tegnap ulti dobott egy ijat momentum implicittel. Néztük, hogy milyen árban van, aztán néztük azt is, hogy este tényleg elvitték 50 divért.
Ez nálam úgy néz ki, hogy chiser - alter - scour és ismétlés. Rosszul csinálom?
Nem, csak regallal 3 modos mapokat lehet csinálni, alchemyvel meg több. Ultira azért rá kell érezni, főleg kezdőknek. Kitapasztalni melyik modok mennek, mit bir a build. Ha ez megvan, utána gyorsan lehet pörgetni.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40823 üzenetére
Célnak megfelel. Mana regen helyett mana effi jobb rá implicitben. Övvel tegyél egy próbát. Én először vettem egy pár c-s verziót, hogy a flask modokat kipróbáljam, aztán beszereztem egyet 2 divért. Elég nagy a választék, van előnye a burdennek (nkm úgy tűnik kiegyensúlyozottabb a védelem), meg a rarenek is (flaskok szinte mindig aktivak). Hit poolban kb azonosak lehetnek (egy stygiannal dps-t is lehet növelni, de az 10+ div).
Precinél annyi, hogy úgy tudom van egy max limit, hogy mennyi flask charge-ot lehet igy összeszedni. Hosszabb távon talán a determ + vitality (life on hit) modnak több értelme van (10 div körül). Ha 8 modos mapokat tolsz explicit atlas modokkal, akkor tapasztalhatod, hogy a life regent eléggé ki tudják nyirni.
hajsza: ment a válasz!
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40815 üzenetére
Leadtam az üres üvegeket. De ez nem sok szerintem. 2.5 hete tart a liga, mennyi lett összesen beleölve a buildbe? Max 40 div? Csak divből és valdoból jött kb 30 div. Meg, ahogy Danee is irja, játékmennyiség. 16 incandescent van raktáron x28 map. Scarabokat és t17 mapokat még el sem adtam, de currencyből is jönne még pár div.
Meglett minden. Feared, uber elder, összes invitation. Elég lazán vitte. Legnagyobb gondom a mana volt (ha lett volna agyam, berakok egy clarityt), mert egyik gyűrűre még nem sikerült rátenni a craftot. Birja az extra elem dmg-t is, crit dmg-t. Ami nem tetszik neki az az avoid ailments (ha az explicit modok ki vannak maxolva és 90%+), a reduced arm/blockot alapból kerülni szoktam, meg a refl elem dmg. Nem olyan kiegyensúlyozott a védelme, mint a burdennel, de a rare övvel a flaskok végig aktivak maradnak, ha nem állsz meg hosszabb időre. Speed gyors, köszönhetően a frostblinknek és a folyamat akiv onslaughtnak. AoE jó, még jobb lesz, ha a gemeket is teljesen lecseréltem (awa chain pl).
A jó taktika pedig a kettő egyben. Én már pár liga óta azt csinálom, hogy map párokat rakok be a kedvencek közé. Olyanokat, amiket gyorsan lehet pörgetni. Pl defiled + fields és city + toxic van most.
-
DjDanee87
addikt
válasz Siriusb #40818 üzenetére
Én tisztítok, nem biztos hogy az a jó. Seer-t legalább találok sokat, csak nem adott még semmi drágát. Amúgy az a legjobb ha gyorsan és tisztítva mapozol, nem? Minek választani egyet? Ebben az előző RF a robbanások+ignite prolif miatt és most a holy relic a nagy damage és aoe miatt jók is szerencsére.
A néhány chaosos RF buildhez képest T16 mapozás pl alig lett gyorsabb a sok dives holy relic builddel. Persze bossok sokkal gyorsabbak így. -
la_cc
addikt
válasz Siriusb #40801 üzenetére
Egy szar, de hatalmas QoL, szóval egy bizonyos "szint felett" már nem számít az C különbség itt-ott...
Szarásig vagyok scarab-bal, de nem tudok megszabadulni tőle, mert bulk-ban nem viszik csak áron alul, az AH-s instant sell meg sok százezer gold lenne, aminek van sokkal jobb helye is, szóval lehet rám rohadnak inkább...
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Siriusb #40816 üzenetére
Kösz, megtaláltam POB-ben ahogyan írtad. 5xjewel megoldást választottam végül, már 4 úgyis volt poison chance-el.
Én a sok divet szimplán sok játékkal szedem össze. 15ször gyűlt már össze a searing exarch invitation, ami minimum 420 map. Az Ardous Atlas challenge most 3011/4000.
De annak aki kevesebbet játszik, jól jöhet ZiggyD új videója , bemutat egy számomra új weboldalt a welthyexile-t, és azt hogy miként lehet currencyt csinálni sokmindenből az oldal és a currency market segítségével. Én főleg jewelek, gyűrűk, amuk, flaskek eladását csinálom és a currency cuccokhoz nem is nyúltam idáig. Az oldal szerint van pl 58 divine értéknyi scarabom, ami nem olyan meglepő, mert Atlason ki van téve minden scarab node, de használni még csak 8at használtam el.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40812 üzenetére
Nézd meg most pob-ban a buildet, kész lett. Amúgy 5 div volt a sisak, felvitte, mire meg akartam venni. Kisérletezgettem ma. Badgen kivül megvettem mindent, még a 15 dives bodyt is. Szépen aprit, 8 modos mapokon tesztelve. Lett változás, kiszedtem a burdent. Birom azt az övet, nagyon jó árú védelmi öv, de amilyen magas rare modok ebben a ligában vannak... "reduced flask charges used", "incr flask effect duration". Tonna life, armour, ES, strength vagy resik rá. Flaskokra a reused enchant. Ellövöd map elején az összeset és végig aktivak maradnak. Quick nem is kell, ms kevés, de alig sétálok.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40810 üzenetére
Azt még nem cseréltem le, az a "csak" +6 frenzy chargeot jelent azért, de a dragonfanggal kényelmesebb a build épités. Encsa nem életbevágó. Bodyt is meghagytam, watchersből egy budget 80c-s verziót vettem, igy lett kb 22 div kiadásom. Nálam 250+ str/int van. Jó az a szűrő.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40807 üzenetére
Resiken fog múlni. Ha megnézed a rare gear nélkül azért elég hiányosak, ha nem aktivak a flaskok, akkor meg főleg. Kimaradt a két rare jewell, ott is lehet játszani a resikkel. Watchersnél sok a lehetőség, de precision nélkül lehet élni, önmagában a determ block mod meg 1 div alatt van. Szóval a drága watcherst utoljára hagynám.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40804 üzenetére
Jó, de nem a pch generálásához kell az a support gem, ha van ralakesh cipő, hanem mert k*rva jó dps-t ad. A pajzs pedig nem veszi el, a ralakesh felülirja, mindig maxon lesznek a chargeok.
Na nézzük, mit alkottam. Én még ma váltani is fogok.
Ez mondható egy kiindulási alapnak. Azzal a "base" unique gearrel, ami biztosan kelleni fog.
Malachai pajzs block implicittel 40-50c max. (legjobb a dupla implicit, block + reduced crit dmg)
Ralakesh cipő jobb resistekkel 6div
Badge of the brotherhood 50c körül
Militantra valószinű kelleni fog az elemental resi / 10 devotion, a mostani defences helyett, de ez a többi geartől függ majd, ár 5-10 div között
Többi gear megvan (void batteryra mehet az encsa)
Max 7 div + a militant, ha kelleni fog.Ezt sikerült belőle kihozni. Elég jó lett. Megmaradt a védelem, max 75/78 block. 360k hit pool (vaal moltennel 420k), de a dps 15m körülire emelkedett.
És akkor a maradék gear:
Sisak: Trükkös, mert közben rájöttem, hogy amik ebben a ligában vannak +1 pch moddal, azok mind influenced sisakok és nem tudsz rájuk implicitet rakni. Szóval vagy +1 pch mod és akkor nincs implicit (elég limitált a kinálat), vagy egyel kevesebb pch lesz. Ez utóbbi azért jobb, mert jobban variálható a build. Beraktam pob-ba egy giantslayer sisakot is, tonna armourral, resikkel, lifeal és mana effivel. Ez konkrétan csak 3 div és ilyenkor lehet swappolni a heraldot a wrathal mondjuk bossokhoz.
Gyűrűk: Darabja 5-6 div körül lehet, amin jó eséllyel lesz már life is és 40% körüli resi, de mázli kérdése.
Body armour: 2500 arm/500 ES és 50 strength az alap a keresőbe. Meg a resik. Ez is változó. 1 divtől már lehet venni, de 15ért van most eladó 3200/650 arm/ES-el. Az eléggé tetszik.
Watchers: 2 determ mod van, ami jó. 8% block-al számoltam pob-ban (ezzel lehet maxolni a blockot), de a reduced crit dmg se rossz. Illetve 2 precision mod. Egyik dps növelő (drágább): +crit multi, a másik viszont jól jön pl bossok ellen. "Gain a Flask Charge when you deal a Critical Strike"Remélem nem hagytam ki semmit, össz-vissz egy kis mázlival ki lehet hozni 30 div alatt (vagy sokkal drágábban, ha maxolni akarja valaki). Persze, ha van már megfelelő gear, amit nem kell cserélni, akkor kevesebből is.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40793 üzenetére
Movement speed. Igy se egy speedy az öreg inq, de azzal a cipővel konkrétan tetülassú leszel. Persze lehet flaskokkal meg egyebekkel kompenzálni valamennyire, de akkor megint a védelem vagy dps kárára. Ideális a mageblood, ha nincs valami más ötlet, amiről nem tudok.
"LC-nél nem kellene a power charge on crit" Hogyne kellene. Malachai pajzzsal 10 power charge van, 40% more dmg-t ad akkor az a support gem. Majd mindjárt számolok, már megvan hozzá a pob, mert én is erősen agyalok a váltáson.
-
la_cc
addikt
válasz Siriusb #40794 üzenetére
Huh, hát szerintem elég jó a karim, de azért ilyeneket megcsinálni...
A Citadel map boss le se ment, talán a 2. fázisnál befagyott a karim állandóan, nem is láttam mitől, nem tudtam sebezni a boss-t. Láttam valami rare mob-ot, ami magic mob-okat idézett, de elég sokat egyszerre, az pl. 1 hit-elt is...
Ezek után csináltam egy új "juice mentes" atlas-t, ahol semmi nem buffolja a mob-okat, engem viszont kb. ami csak lehet + mindent ráraktam a map és scarab drop-okra, a device be is csak sacrifice fragment-eket dobáltam és shrine scarabot. Mondanom sem kell, hogy semmi nem esett és elég könnyű és volt a map...
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #40785 üzenetére
Ja, hogy te ilyen keményen tolod. A build meg rendben van. Lehet gyűjteni, és bevállalni az egyel magasabb szintet, ami sokkal komolyabb dps-t jelent, de számolni kell a gear cserével (resistek, attribute meglegyeneke) és azzal, hogy nincs ms a ralakesh cipőn. Én valószinű megvárom, amig lesz MB, bár lehet kisértésbe esek és váltok én is, ha nem fognak gyűlni a divineok kellő gyorsasággal.
Csak egy tipp arra a modra: cseréld ki az LC-t storm brandre. Elvileg végig lehet azzal is tolni a mapot, igaz lassabban, és annak nem kell a shock.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest