Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Plazmacucci #41968 üzenetére
A kampány, a grafika, az art design és maga a rendszer 10/10. Mindenben megfelel a modern elvárásoknak és sok esetben új standardot állít fel a műfajban. Minden ami problémás az változtatható, átalakítható, és biztosan javítható az évek során. Rengeteg jogos kritika van, a sok hülye sírás mellett.
Nekem eddig ezek tűntek fel:
A gem rendszer és a passzív fa eléggé limitáló, de a jó build creatorok így is kétóránként eltörik a játékot, ezért nincs is túl sok érdekes affix a geareken. Komolyabb, build enabler uniqueot se láttam eddig. Kezelhetetlenné válna a dolog. Így viszont, hogy legyen némi progression feeling, a life+resist kombó van úgy megcsinálva hogy rohadt nehéz legyen összehozni egy olyan itemet, amit korábban már kb endgame elején lecraftoltál essence spammel vagy egyéb egyszerű crafolási formával.Az 1 életes map-ek kifejezetten rossz ötletnek tűnnek, tekintve hogy semmivel nem megbocsájtóbb a játék mint az 1. A dmg ugyan úgy spikeos, a semmiből tudsz 1 shotolódni, cserébe nincs is az az "Ami halott nem öl meg" feeling, hogy letakarítasz mindent mielőtt rád nézne.
Ha már ennyire behatárolták, fegyverhez kötötték a skilleket, sokkal több kell, mert pl nem tudom elképzelni, hogy más gemeket használjak egy cold monkal, tekintve, hogy az elemental fül spelljeihez eszement sok int kell magasabb szinten, a lightning skillek meg felejtősek, mert rettentő specifikusak a passzívok a fán. Nincs olyan +50% elemental dmg node, meg két cluster mint a Templar környékén volt a fán. Van egy kombinált cluster kis nodeokkal és ennyi. Minden specifikus. Minden egyéb attack dmg node rohadt messze van a bow cuccok alatt. Az egyben fel kellett venni vagy 6 life clustert, de még így is több általános nodeot értél el, mint itt. a Gemek szinte teljesen konvertálják a phys dmg-t, így ezzel se tudsz trükközni.
Engem az is zavar, hogy nincs life regen. Lényegében vaal packtal tolom a játékot, mert minden life regen node a világ másik végén van, itemre meg rollol 1.2/secet. Flaska, aztán teleport és kút. Regen aura sincs még. Supportnak betoltam a life on killt az egyik spirites cuccra, de regent nem találtam. A manát amúgy szépen meg lehet oldani, azzal semmi gond nincs.
Nekem eddig ezek tűntek fel. Egyik se kijavíthatatlan mindent tönkretevő cucc. Numerikus változtatásokkal, pár komolyabb reworkel rendbe lehet rakni. Mégis csak ea a cucc. Szerintem is látszik rajta némi sietség, de maga az alap zseniális, és remélem sikerül ráépíteni egy POE 1-hez méltó legendát.[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest