-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad #242456 üzenetére
Igen én is csak arra alapozok amit tapasztaltam. Könnyen lehet, hogy tévedek vagy a PC kavart be vagy csak bizonyos játékoknál okoz gondot.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #242455 üzenetére
Nekünk eddig még nem volt gond, pedig folyamatosan két xbox van itthon a multi miatt, 360 óta. Most egy sx és egy SS.
Nálunk úgy van beállítva, hogy az Sx a home konzol. Az ss-en meg az én profilom van beállítva automatikus bejelentkezésre. A játékok és előfizetések 95%-a az én profilomon van, így mindkét konzol elér mindent. Egymással is tudnak játszani a gyerekek, persze a saját profiljukkal. Akár ugyanazzal a játékkal is.
Szerintem nálad is működne úgy, hogy a konzol home konzolnak van beállítva, és te játszol PC-n. (Sajnos most nincs időm kipróbálni, 2 hét múlva költözünk, csomó mindent kell még csinálni addig.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #242453 üzenetére
Ja... Igen, a PC-s bejelentkezés bekavarhat. Én két xbox konzolra gondoltam.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad #242451 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem mindegyik játékkal. De nekem volt olyan, hogy én PC-n léptem be a Minecraft Dungeons-ba a gyerekek pedig Xbox-on akartak és nekik kiírta, hogy egyszerre csak egy gépen futhat a játék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
castiels
addikt
válasz
l.skywalker #242450 üzenetére
Köszönöm
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #242450 üzenetére
De egyidőben ugyanazzal a Game Pass játékkal így sem tudtok játszani, csak más-más játékokkal.
Dehogynem. Miért ne tudnának külön profillal?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
castiels #242449 üzenetére
A Game Pass egy szolgáltatás, de gondolom ezt már tudod, nem részletezném.
Ha van előfizetésed akkor ha az a fiók amelyikre elő vagy fizetve be van jelentkezve a gépre vagy ha be van állítva a gép neki Home konzolnak, akkor minden további fiók tudja használni a Game Pass-t. Egyidőben persze egy gépen csak egy fiók tud játszani, kivéve a couch coop játékokat, de ott ugye érvényben lesz az, hogy az előfizetői fiók be van jelentkezve.Több gépen csak max. 2 gépen lehet használni úgy, hogy az egyik gépet beállítja az előfizető magának Home-nak a másikra bejelentkezik. De egyidőben ugyanazzal a Game Pass játékkal így sem tudtok játszani, csak más-más játékokkal.
-
-
castiels
addikt
Egy game pass fiókot hányan használhatnak? Hány gépen?
-
Guitar14
senior tag
válasz
castiels #242442 üzenetére
Nem írtad le a lényeget, de akkor világít az Xbox logo?
Ezzel kellett volna kezdeni mert ezekszerint bekapcsol a gép.
Akkor valóban HDMI encoder chip lesz a gond.
(feltételezem már próbáltad másik HDMI kábellel, meg teljes leállítással és kihúzni, visszadugni a gépet a konnektorból)Nem hiszem, hogy találsz itt a fórumon erre embert csak úgy, ehhez precíz cuccok kellenek, nem egyszerű forrasztás.
Akikről tudom, hogy csinálnak ilyet: Konzolvilág, Platinumshop és talán Pandafix még.
20-30 ezer Ft körül mozog a dolog ha valóban ez a baja.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
castiels
addikt
-
-
zeon.hu
nagyúr
One X-hez lehet csatlakoztatni Logitech g27 kormányt?
#?*@&!
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Xbox szervízeléshez érte valaki?
Van egy Xbox One S-em de nem kapcsol be.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
István0421 #242429 üzenetére
Vagy játszanak egy gépen ketten, osztott kijelzőn.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
István0421
újonc
válasz
l.skywalker #242428 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor kénytelen leszek vásárolni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421 #242427 üzenetére
Igen: [link]
A konzolon játszott online többrésztvevős játékhoz Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Game Pass Core szükséges (külön vásárolható meg).
[ Szerkesztve ]
-
István0421
újonc
Sziasztok!
Xbox One Minecraft többjátékos mód csak Game Pass előfizetéssel használható?
Két fiam szeretne együtt játszani, két külön Xbox van, két külön fiókkal. -
Blamazs
senior tag
sziasztok! gyári xbox wireless headset-hez fülpárnát honnét érdemes beszerezni? sajnos leszakadt a fülesről. Másnál is gyenge pont amúgy a gégemikrofon? Nálunk már a másodikon tört el szinte tőben. Erre van megbízható javítási mód?
-
Aryan
senior tag
válasz
l.skywalker #242424 üzenetére
Köszi szépen az infot
. Vadászok egyet akkor.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Aryan #242423 üzenetére
Mi itthon még a mai napig One X-et használunk (2022-ben vettük). Garancia lejárta után én évente 1x újra pasztáztam ill. nemrég elromlott benne a HDD azt cseréltem SSD-re. Inkább a mellér járó kontrollerek lehetnek macerásak, driftelősek. Maga a gép jó tervezésű cucc, ha a hűtése rendben van, akkor nem lehet vele nagy gond - de ha a ventillátor esetleg nyikorogna az is filléresen cserélhető.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Mennyire rizikós ONE-X-et venni most? Van amire figyelni kell vásárláskor?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyen cucc:
Dying Light - 10th Anniversary BundleNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Boca77
újonc
válasz
IntelKiller7 #242416 üzenetére
Üdv!Sajnos nem!
-
Boumont
friss újonc
Helló!
Segítsetek kérlek:
Nem figyeltem és véletlenül x series x hez való játékot vettem,de nekem one s emvan
0x87e10013 a hibakód
Persze az euronics nem cseréli be mert a csomagolás már nem eredeti....... -
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Boca77
újonc
Üdv mindenkinek!Adott egy logitech kormány és tartozik hozzá egy driving force shifter váltó.Olyan problémám lenne hogy a váltóval csak az előre fokozatokat lehet váltani.Valaki tudna ebben nekem segíteni hogy mi a probléma?Üdv:Gábor
-
gboszi
senior tag
Szisztok egyik kontrolleremen engem is utol ért a drift betegség. Kettő van, persze hogy amelyik nem garis
láttam hogy lehet már ilyen mágneses cumot is tenni bele, amit kalibrálni kell, de van már olyan amit nem. Kicsit elvesztem az alin ezzel kapcsoltban. Valaki tudna nekem konkrét terméket ajánlani amit használ? Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
vacs
veterán
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: a fiam szeretne nevet változtatni a Fortnite-ben (Xbox profiljában). Minden zökkenőmentesen megy, de a névváltoztatás nem ingyenes, így elküldi nekem a kérést. Én, mint szülő jóváhagyom:
Majd feltöltöttem a pénzt, ami meg is jelenik az egyenlegén, de a Gamertag változás nem történik meg. Ha újra elküldi a kérést, újra a kép szerinti üzenet jön meg, vagyis a vásárlás jóváhagyására hiába nyomok rá, mindig azt kéri hogy ehhez pénzt töltsek fel. Mit nem csinálok jól? -
vacs
veterán
válasz
Project: A #242405 üzenetére
Én évekkel korábban kipróbáltam a film lejátszást.
Hdd helyett hálózaton keresztül néztem filmeket vlc-vel, működött rendesen.(^)(>.<)(^)
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy olyan gondolat, hogy a megvásárolt (letöltött) 4k filmeket a XBOX ONE S-en keresztül játszanám le USB tárolóról. Szerintetek ez mennyire kivitelezhető? -
pszihó
aktív tag
válasz
icemad #242402 üzenetére
Forza Horizon sorozatbol a 3,4,5 nyomom pc-n, meg a battlefield V. És ezekhez kéne nekem a billenytűzettel az írányitás. Probáltam máshol xboxot és ez a kontroller nem áll a kezemhez.
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
pszihó
aktív tag
Üdv soha nem volt konzolom. Pc-n billenytűzetet használtam mindig. (55 éves vagyok) Zx spectrum és Commodore 64 korszakban voltam szakközepes. Kérdés! Lehet bármelyik x boxot billenytyűzetről irányitani?
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...