Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Én nem vagyok frissítés fetisiszta, legtöbbször úgyis valami semmirevaló szarság kerül be újdonságként. Na meg az sem ritka, hogy olyan funkciókat elszúrnak, amik addig jól működtek. Az Apple-nél még az is bevett gyakorlat, hogy frissítésről frissítésre direkt lassítják a cuccot, ahogy telik az idő, hogy megvedd mindig a legújabbat.
Inkább a hardver legyen ott a szeren az adott pénzért, a ram mennyisége pedig jó ha időtálló. Az Apple-nél még ér valamit a 6GB? Mert a Poco F3-nál pl már majdnem a használhatatlanság határán van. -
Speciel nekem az előző iPad-ben 2 GB RAM volt csak, a 2022-est azért nem vettem mert abban 4GB-ot rakott az Apple, amikor megláttam, hogy ebbe 6GB-ot, akkor már azért úgy voltam vele, hogy az Apple-n a 6GB többet ér mint Androidon 6 GB. A Xiaomi meg kaotikusan frissít, és rövid ideig. Nekem az iPad 2018-cal sem volt gondom.
-
lowzor
veterán
Na, azt elvből offoltam volna.
Emlékszem, hogy 2019-ben iPhone X volt a céges telóm, amiben 3 giga ram volt, az almások mind azt mondták, hogy az mindenre elég, közben ha egy sms-ből írás közben kiléptem, és utána vissza már nem volt ott a szöveg, mert az elfogyó ram miatt bezárta a háttérben.
Inkább Xiaomi Pad 7 Pro-t vettem volna annyi pénzért 12 giga rammal. -
-
lowzor
veterán
Almáéknál valamivel tovább elég lesz a 8 giga, mert jobban takarékoskodik a rendszer a rammal, de ott is vicc, hogy csak 8 gigát adnak ennyi pénzért.
Van itthon egy Poco F3 6 giga rammal, abba még 3-4 éve tökre elég volt ez a ram mennyiség, ma már igencsak szenved a cucc, kb kínszenvedés használni. A 8 gigával is ugyanez fog történni pár éven belül, és kb a hajadra lehet majd kenni a 6 éves szoftvertámogatást, ha használhatatlan tempóval fog menni a telefon. -
S24 FE:
POCO X6 PRO 5G:
-
sztojo
csendes tag
Kiszedhetnéd a táblázatból az "A54"-es bejegyzéseket, ha már S24-el hasonlítod össze....
"Szebb a kép rajta." Melyiken?Köszi azért az összehasonlítást.
-
lowzor
veterán
Az S24FE ára alatt már Poco F7 Ultra-t lehet kapni Snapi 8 Elite-el, ami eléggé más kategória minden téren: [link]
Csak a szoftveres támogatás hossza, a Galaxy Watch, meg az e-sim támogatás lenne plusz a Samunál, de ez nekem mind huszadlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Korábban volt egy ehhez hasonlatos, táblázattal rendelkező bejegyzésem, ahol az A54 került összeghasonlításra a POCO X6...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ASUS Prime 320M-K alaplap új állapotban
- GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G, 2026.10.15-ig Alza garanciával.
- ANENG 612 Intelligens Multiméter
- TP-Link Router WiFi AC1200 - Archer C6 (300Mbps 2,4GHz + 867Mbps 5GHz 4port 1Gbps MU-MIMO)
- Microtik RB2011UiAS-IN L5 128MB RAM, 5xLAN, 5xGig LAN, 1xSFP, LCD, 1xPoE kimenet
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest