Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben a Skyblivion is elkészülőben van.
https://www.youtube.com/watch?v=LwUibq6wBn4 -
válasz
WATERDACA #13077 üzenetére
ES6 nagy mérce kell hogy legyen. El kell hagyniuk a mostani motort, starfieldben is tákolat volt az egész. De továbbra sem akarom azt hogy egy tartomány legyen egy játék, hanem rendesen ahogyan az első játék is volt (meg az ESO) legyen meg a teljes kontintens meg a több egyéb.
Remastered le fog csengeni szépen lassan de a modok majd emelik vissza néha egy kis szintig. 55 EUR-t nem ér meg, bár hozzáteszem skyrimet is háát többször vettem meg mint érdemelné. Ez a remaster viszont szép emlékeket ébreszt úgy hogy nem kell ökölődnöm az arcoktól ami az eredetiben volt, de amúgy nekem pl tetszett a generált erdő az eredetiben.
KDC2-nek is csak az a baja számomra mint az első résznek hogy nincs alternative start vagy totál freeplay csak be vagyok skatulyázva hogy henry így megy úgy...én nem akarok henry lenni, hanem random csöves, bandita, pap, nemes, kereskedő, akárki...újrajátszanám más szerepben. -
válasz
MasterDeeJay #13076 üzenetére
Amiket írsz, talán majd az Elder Scrolls VI-ban. Egy Oblivion Remastered esetén azért a józan ész határain belül kell maradnunk.
Sokan fanyalognak hogy egy grafikai módért konkrétan elkértek most is 55 eurot.
Na most, az igazság az, hogy ez a játék közelebb van a Remakehez, mint a Remasteredhez, és még finoman fogalmaztam.
Másrészt ha 1 hét után is 200k+-an játszanak vele (csak Steamen!), akkor csak nem lett olyan rossz. És legyünk őszinték, az Elder Scrolls minden sikere ellenére is szerintem tipikusan "rétegjáték", sokaknak nehéz, hosszú, stb.
A KCD2-nek minden percét imádtam, de azt hatodjára biztos nem fogom elkezdeni, mint ezt. A Stalker 2-t pedig inkább hagyjuk, Prypjatytól egy hányadék az egész.
Lehet utánuk csinálni.
-
válasz
WATERDACA #13070 üzenetére
Grafikában tudnak többet....nagyrészt és itt meg is áll a dolog. Pontosabban még ezt is sikerül elcseszni elég nagy címeknél.
Az a gond hogy nem az akkori játékok voltak jók hanem a maiak szarok. Ma jó ha van egy két kivételes játék ami tök jó és mély. Lásd KDC2 szerintem jól sikerült. Stalker2 bár olyan stalkeres bugos de mégsem annyira rossz.
Bethesdának az egész Tamrielt ki kellene adnia de akkora méretben mint a Daggerfall és legalább olyan mélységekben persze ésszerűbben mert voltak benne hülyeségek keményen. Kiadna egy egy részt és DLC-ként vagyonokat szedhetne vele. Simán lehetne random generált a pálya/dungeon a mai AI világban még az NPC-k és szövegeik sőt akár hangjuk is generálható, ez már a jelen.
A vicc az egészben hogy az őskövület 20+ éves gamebryo fut az unreal alatt a remasternél, modok is pont ezért részben kompatibilisek.Elder scrolls játékoknak ezekkel volt bajuk:
térkép/pálya skálázódása az akkori hardverek miatt - ez ma már nem lenne gond akár unreal motorral sem
grafikus motor - nem mindegyik volt éppen szép a korához képest, persze pont morrowind és oblivion arányaiban szépnek számított míg egy skyrim háát ocsmány volt mint az állat amikor kijött. Na már most itt a példája az oblivion remaster hogy lehet egy viszonylag normális motor alatt futtatni a korábbi dolgokat. Működik bár varázslat van a motorháztető alatt.
bugok - ez nem téma modderek megoldanak mindent idővel
Emlékeim szerint a script motort is könnyű volt kiakasztani bár ez inkább modoknál volt gond, alapból talán nem volt vészes.Szóval amit én látni szeretnék az egy normális valós méretű pálya, generált npc-k, generált questek, fő szál részemről kell a fenének. A korábbi játékok részletességei gameplay szempontból. Én igenis akarok sárkányul beszélni de nem úgy mint skyrimbe hogy köhög valamit a főhős hanem konkrét skillként, meg amúgy rakás más monster nyelvén is. Ez mint apróság de ad hozzá a játékhoz.
-
Van a játékon belül is nagyon jó Súgó a menüben, használjátok.
(csak sajnos kereső nincs, végig kell böngészni; de legalább tematikus) -
válasz
Laraxior #13071 üzenetére
Feltöltött lélekkövekkel is fel tudod tölteni az enchantolt tárgyakat. Ezeket mindenfelé megtalálod, vagy üresen, vagy ilyen-olyan lelkekkel töltve. Az egyes teremtmények különböző méretű lelkekkel rendelkeznek, a nagyobb lelkek több töltést adnak. Üres köveket Soul Trap spellel tudsz feltölteni saját magad, vagy Soul Trapet tartalmazó fegyverrel lehet tölteni, ha adott időn (1-3-5 mp-en belül, spelltől függőben) belül elhalálozik a megtámadott áldozat. Ilyen fegyvereket vagy találsz, vásárolsz, vagy Enchant oltárnál te is tudsz készíteni megfelelő skillek és összetevők megléte esetén normál fegyverből is.
Értelmes lények (emberek, elfek, stb.) lelkét csak Black Soul Gembe lehet zárni és feketemágiának minősül.
-
válasz
Laraxior #13071 üzenetére
A fővárosba van egy üzlet, ahol egy alkimista fel tudja tölteni, brutális áron. A sámán botomat legalábbis 3000-ért akarta. Egyébként az elf dungeonokba ha gyűjtesz nagy kristályokat, feltölti az összes varázsfegyveredet (ezek egyenként 1000 aranyat is érnek).
Arra még nekem se sikerült rájönnöm, hogy az alkímia (lélektöltés stb.), hogy működik ebben a játékban..
-
Laraxior
titán
Ha "lemerült" a tűzsebző varázskardom, akkor azt nem léehet feltölteni valahogy?
-
Azért sokat merengek a játék közben, hogy a mai AAA játékok ennél mivel tudnak többet, jobbat.
És azért is indította el az agytekervényemet ez a kérdés, mert a Blizzard egykori fejese kicsit beleállt a játékba, miszerint egy Elden Ring mellé már nem lehet tenni mai fejjel ezt a játékot, idejétmúlt sok helyen.
Valóban vannak ennél már jobb open world játékok, de mai szemmel is 20 évet bőven letagadhatna a játék.
Konkrétan tegnap 3 olyan questet is végigtoltam, amin csak pislogtam, hogy ilyen is volt? De továbbmegyek, megkockáztatom azt is, hogy a dungeonok is jóval kreatívabbak mint az ER dungeonjai. Viszont itt is sok az önismétlődés, de ez már csak ilyen sajnos, a mennyiség kárára ment (ismerős).
Ami egyedül zavar, az az inventory system, bár az pl. az ER-ben is egy kalap sz*r volt.
Ez a játék 20 év után is nálam 9/10, de közel a 10/10-hez. Megmagyarázhatatlanul beszippant és nem engedi el a kezed.
-
válasz
GypsFulvus2 #13067 üzenetére
Ehhez hozzátartozik, hogy az Adept nevetségesen könnyű lett. Ha Redditen szétnéz az ember, sokan panaszkodnak a nehézségre. Az Adept egy sétagalopp, az Expert pedig brutál nehéz lett az eredetihez képest. Valami nagyon félrement a nehézségeket illetően.
Biztosan lesz erre egy patch.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
WATERDACA #13066 üzenetére
Annak idején, ha maxoltad a fejlődést, akkor nagyon könnyű volt master szinten is. Én csak most léptem ki a a csatornákból a napfényre, és kipucoltam az első barlangot (ami egyben ayleid rom is) de eddig nagyon könnyűnek tűnik adept szinten. Úgyhogy gondolkodok rajta, hogy feljebb teszem. Ami még feltűnt, hogy a fatigue alig számít, nagyon gyorsan töltődik a zöld csík, így nem tudom, lesz-e értelme az erre ható potion-oknak.
Még nem tudom hogy működik itt a szintezés, de anno nagyon illogikus volt; ha leggyakrabban használt skilleket tetted major-ba, akkor túl gyorsan léptél szintet, és nem tudtál elég pontot rakni a fontos skillekre. Nem esetleg ez a probléma most is?
Van egy-két változás még, ami feltűnt; pl a tőr, a rövidkard és az íj sebzése most már agilty-vezérelt, míg régen ezekhez is erő kellett. Ezen felül íjnál a fejlövés többet sebez; ilyesmi nem volt a régiben. A jobb nevesített fegyvereket gondolom továbbra sem érdemes túl korán megszerezni, mert lvl 20 alatt gyengébb verziót kapsz belőlük.Amúgy ma este -velem együtt- már 216.000 egyidejű játékos volt a Steam-en. Kár, hogy nem tudom skippelni a holnapi melót, mert a váltótársam is szabin van...
-
Játszik még valaki Experten? Mastert már 2 óra játék után hanyagoltam, mert annyira imbalanced, egy banditába 30-at bele kell íjazni.
Na most 12. szinten se jobb a helyzet Experten, íjat jót felnyomtam, kb. már 63 szintes. A romboló varázslatok is 40 körül vannak. De így is annyi hp-ja van az ellenfeleknek, hogy borzalom.
Ez az eredetiben is ennyire sz*rul volt megcsinálva? Őszintén, erre sem emlékszem már.Azt olvastam, hogy az Expert jóval nehezebb lett mint az eredeti, a Masterhez egy hajszálnyira van. Néha már uncsi, hogy 3-4 banditába bele kell lőnöm legalább 70 nyílvesszőt, és ezzel megy el az időm nagyrésze. Olyan érzésem van amúgy, mintha nem is fejlődnék.
-
VikMorroHun
őstag
Azért az durva, hogy a Skyrimnak 13 évvel ezelőtt volt 287.000 egyidejű játékosa Steamen, az Oblivion Remasterednek meg most van 200.000...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
VikMorroHun #13063 üzenetére
Ez volt az, igen!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
GypsFulvus2 #13062 üzenetére
Akkor ezt a modot tegyük könyvjelzők közé...
Ha szükség lenne rá, hátha jó lesz ide is. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
VikMorroHun #13061 üzenetére
Jah. Meg volt az a másik jellegzetes hiba, hogy 50+ óra játék után az ajtók, kapuk, meg az oblivon tornyok liftjei belassultak, és 10 percig tartott, míg egy ajtó becsukódott. Az is valami túlcsordulás volt, amit egy pár soros külső programmal kellett javítani, mert még az unoff patch sem tartalmazta a javítást.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
GypsFulvus2 #13060 üzenetére
Vannak benne hibák. Nálam már kétszer-háromszor előfordult, hogy NPC meggyőzés közben egyszerűen leállt a kör forgása, csak azokat a lehetőségeket tudtam válaszolni, ahol éppen álltak a dolgok. Ha a legrosszabb kombinációt volt muszáj, akkor így jártam.
Egyszer összeomlott, amikor aludni próbáltam az egyik erődben. (Ezt a játékmechanikát nyugodtan kivehették volna a szintlépésből.)
Arra pl. nagyon kíváncsi vagyok, hogy az a bizonyos FormID túlcsordulás hiba benne van-e még, amit a Shivering Islesben megpróbáltak javítani, de nem sikerült, csak Unofficial Oblivion Patch tudta rendesen javítani. (Onnan lehetett tudni, hogy bekövetkezett a hiba, ha jónéhány óra játék után készített valaki egy bűvölt tárgyat, és az eltűnt a játékból.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
VikMorroHun #13059 üzenetére
Az egy nagyon jó questline volt emlékeim szerint. Meg sokáig nem is akartam kigyógyulni belőle.
Amúgy mennyire bugos a cucc? Ha az eredeti esm meg esp file-ok alkotják a magját, akkor a régi unoff patch-ek által javított hibák gondolom benne maradtak. -
VikMorroHun
őstag
válasz
basel00 #13055 üzenetére
Ki lehet belőle gyógyulni, de elég hosszadalmas.
Én inkább egyszerűen ellátogatok egy templomba, és imádkozok egyet az oltárnál, amíg csak egy sima betegségnek számít.
Most látom, hogy a Vile Lair DLC-ben van egy Font of Renewal, amivel sokkal egyszerűbben is ki lehet gyógyulni. -
basel00
tag
Halihó
Tudnátok segiteni hogy valamilyen oknál fogva vámpir lettem, oké nem gáz de nappal sehogy sem tudok mozogni mert meghalok esetleg van valami gyógymód vagy valami hogy tudnák nappal is menni.
köszönöm
-
Kobe
veterán
a microsoft store / xbox-os hibás frissítés javitásának ütemezéséről lehet tudni valamit?
steamre ki sem rakták a patchet, gondolom időben elkapták hogy hibás, csak hát xbox storeból játszhatatlan a game..... -
válasz
Laraxior #13047 üzenetére
Az Erő még csak egy dolog. Tárolót még ennél is nehezebb lesz találni azt hiszem.
Még a KCD 2-be is egyszerűbb pedig az egy “hardcore” játék. Itt ha kibérelsz egy szobát nem kapsz tárolót. Emlékezetem szerint venned kell házat és a storek se biztos hogy átruházhatóak.
Ki hogy emlékszik erre?
-
Laraxior
titán
Hogy tudom növelni a ciplhető cuccaim tömegét? Alig tudok bármit magamhoz venni, mert mindig tele a szütyő
-
Abszolút.
Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ilyen rajongótábora van. Az oké, hogy én 19 éve szinte folyamatosan játszom vele, minden évben előveszem, de nem gondoltam volna, hogy milliós példányszámban veszik majd meg.
Ez a kép még a digitális kor előtt készült - persze mind megvan a mai napig, csak már ODD-m nem nagyon van.
-
PeL
addikt
Ki érzi át a képet?
-
205 ezren játsszák Steamen ma este. Brutális, nincsenek rá szavak.
-
Kérdés. Valakinek megvan a vanilla Oblivion? Reggel még be tudtam vele lépni Steamen, most nem enged... A rákattintok középen az elderscrolls.com-ra, akkor a remasteredet hozza be.
-
jimpo
senior tag
-
válasz
Scrake^;DD #13038 üzenetére
Én még 2003-ban kezdtem a Morrowinddel. Ha a grafikát nem vesszük, akkor a története annak is nagyon érdekes volt és szórakoztató. Bár 2003-ban még a grafikája is abszolút jó volt.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Jó húzásnak tartom, hogy felújították. Sokan akkor léptek be az Elder Scrolls világába amikor a Skyrim megjelent(köztük én is). Akkor pedig a csapból is a Skyrim fojt mindenki játszotta.
-
Laraxior
titán
Hol tárolja a játék a mentéseket?
-
Oblivion Remastered Script Extender (OBSE64)
Alakulnak a dolgok modok terén. -
Ez most kicsit off de skyrim is szép lenne rendes valós méretében ue motorral. [link]
-
Néha van hogy az államat keresem ennél a játéknál. Látszik hogy 2021 óta fejlesztik, nemcsak copy-paste történt a grafikai ráncfelvarrásnál is. Csillagos ötös. -
Kobe
veterán
nah a frissités a gamepass verzión faszán odavágta a gamet. RTX 4070-en 30 FPS, dlss pedig mint opció teljesen eltűnt
remek -
Jön a Fallout 3 remaster is:
-
Laraxior
titán
Tegnap feldobott a net egy videot a Frostbowról. Hát megkerestem. Szerencsére bebugolt az a dög és nem mozdult
-
Na meg persze megmaradt az eredeti játék egyik legnagyobb újítása a karatereknél az arc igen részletes testreszabhatósága. Így mindenki csinálhat magának szebbnél szebb...szörnyeket.
-
Nexuson már több száz mod van fent. Top modokból azért van amit érdemes felrakni.
https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/top
Gyorsan bővülnek bár tényleg lépnie kell a készítőknek valamit hogy egyszerűbb legyen moddolni mert most csak találgatás megy hogy mit hogyan lehet. -
GypsFulvus2
őstag
Köszi, akkor majd holnap én is belevágogk. Majd kipróbálom a modokat, amiket MasterDeeJay linkelt. Igazság szerint szinte csak régi, GOG-os játékokkal játszok már + egy-két kivétel, mint a BG3. Nincs is Steam accom - de most vsak e miatt kénytelen leszek készíteni már egyet.
A régi emlékek... Hát a Bethesda most ezzel nagyon betalált.
-
Alchemyt jól megvariálták, ahogy látom.
Még szoknom kell. Nademajd hétvégén!
-
Eddig nagyon tetszik a játék, méltó újrakeverése a 2006-os játéknak. Nagyon jó hogy több helyen is belenyúltak a játékba (sprint, leveling system) ezáltal is még kifinomultabb lett a végeredmény.
Optimista voltam a nehézségét tekintve, Masteren kezdtem el. Egy darabig jól is ment vele, de azért az open world résznél folyamatosan jönnek a pofonok. Leginkább egyébként a dungeonok sz*pások, a szűk tér gyorsan büntet, de egy íjas bandita is már két lövésből kinyírt. Ez a Master nehézség tényleg jó nehéz, de egyelőre nem veszem lejjebb.
Ti milyen nehézségen játszotok amúgy?
-
-
Valakinél crashelt már a játék?
Nálam a börtön végefelé volt egy crashem (ment is a report UE-ból), azóta semmi szerencsére.
Próbálgatom még a beállításokat, hátha.
-
Játékmechanikai változás, hogy az eddigiekkel ellentétben már a játék elején is vannak nyitott Oblivion kapuk. Korábban csak a Kvatch előtti kapu volt nyitva és nem is nyílt meg több, random helyeken, amíg azt nem zártad be, és a továbbiak is a főküldi egyes lépéseihez kapcsolódva nyíltak meg. Ezek szerint ez most változott.
Kérdés: egy 19 éves játéknál mennyire javasolt a SPOILER funkció használata?
-
whitezo88
nagyúr
átlépte ma a 190 ezret az egyszerre játszóak száma Steamen, ez azért kemény nagyon. Na megyek is folytatni a játékot
-
válasz
Laraxior #13010 üzenetére
Ezt a verziót még nem próbáltam, este ránézek, köszi a tippet! FG nálam Cyberpunkban megnövelte a késleltetést, ami néhol az irányítás rovására ment. Mondjuk ott RT+PT+FG kombinációban próbáltam - FG nélkül a PT sok lenne 4k-ban, szal maradtam az RT-nél FG nélkül.
Gyorstárcsára nézz rá, nekem is volt, hogy eltűnt egy odapakolt poti vagy varázslat. A tekercsek egyszer használhatók csak, egyébként könyvekből tanulod a spelleket, vagy meg is veheted őket, és utána már mindig tudni fogod - ha van elég MP-d és megfelelő a szinted persze.
-
Laraxior
titán
Nem szebb, ha hagyod a DLSS-t, csak simán szűrésen (DLAA) és bekapcsolod a Frame gent? Az gyakorlatilag natív, csak gyorsítva. Legalábbis én így használom. 50 helyett lett ~90FPS, de sok helyen megvan a limitált 116 is, nem mintha olyan pörgős game lenne, amihez kell
A gyorsbillentyűzet meglett, köszike. Viszont a varázslás, csak tekercsből mehet? Ha csak pár tekercsem van, akkor annak a varázslatnak lőttek? Betettem gyorsbillre a jéglabdát vagy mit pár lövés után eltűnt -
Laraxior
titán
Akkor ott valami még bevan kapcsolva, mert nekem az 5090-nel, 5120-ban is csak ~50FPS körül van, natívban
Jut eszembe, nincs saját dobozom valamerre, ahol tudom gyűjteni a kis cuccaimat? Illetve gyorsbillentyű esetleg valamelyik potionre? Fegyverváltás szintén csak inventoryból megy?
Jó régen játszottam már ezzel, elfelejtettem kb mindent már -
PeL
addikt
válasz
GypsFulvus2 #12994 üzenetére
9800X3D mellett 3060-al mediumon 70 fps körül elfutkározik, high-on már 50 inkább. Ezekhez az újabb UE5-ös játékokhoz már nem túl erős a 3060 sajnos :\
-
Kylesa
aktív tag
-
válasz
MasterDeeJay #13002 üzenetére
Plusz nekem a local map kicsit nem áll kézre.
-
válasz
WATERDACA #13000 üzenetére
Jobb mint az eredeti levegőben hadonászós bár azért ne várj sokat. Animációk szerintem jók bár van ami eléggé darabosnak érződik. Nem csak hadonászás van hanem kombók bár néhol furcsának hat hogy egy hitnél még befejezi a komplett kombó animációt.
Shield bash és dodge is van de skillhez kötve jelenik csak meg. Szerintem nem gond ha így működik. A harcnál van visszajelzés találatról.C cast nekem jobban tetszik mint a kézbeveszem a spellt ahogy a skyrimben volt. Sokkal jobb úgy varázsolni hogy kard van a kezemben és castolok. Bár jó lenne egy C-t nyomva tartom akkor kétkézzel varázsol erősebben lehetőség is.
Szintlépés bár jóval egyszerűbb de mégis kiszámíthatóbb azaz én nem szerettem az oblivion eredeti szintlépését. Itt mindíg 12 pontot oszthatsz el luck kivételével +5-ig mindenre.
Futni is lehet, érdemes itt megemlíteni hogy hegyre fel lassabban, lefelé meg néha túl gyorsan is megy a karakter. Futás, ugrás atlétikát fejleszti.
Külső nézet egész használható bár én mindíg is FPS nézetes voltam.
A compass mutatja a távolságot is a céltól. Bár a quest rész menüje furcsa, szerintem kell rá valami UI mod, ahogyan az inventoryhoz is. -
nanofocus
tag
válasz
WATERDACA #13000 üzenetére
Brutál jó lett. ultrán + rt 70-80 fps, de van egy kis stuttering érzés, most leszedtem egy tweak-et elvileg unreal engine-en belül állít pár csúszkát, mert a dev-ek defaulton hagytak egy csomó mindent, meglátjuk mit javít, mert nem fps növelésre van csinálva
7900GRE + 7900X
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest