Hirdetés
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whitezo88 #12997 üzenetére
Az feature és nem bug
WATERDACA
Szerintem ha szeretted az Obliviont de már elborzaszt ahogy kinéz akkor ebben nem fogsz csalódni.
Viszont a komolyabb modokra várni kell, a gamebyro engine alatta van és kezeli az ESP-ket viszont nincs semmi tool és csak durván lehet moddolni elég kevés dolgot. Nem egyszerűsítették meg a dolgot, bethesda meg kussol róla.
Szerencsére alapból egész kellemes, nyilván nem egy hardcore játék jelen formában. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
whitezo88 #12854 üzenetére
A steames verzióval sok a gond moddolás szempontjából, én sosem használtam alapnak. Talán ha Jorus idetéved, tud valami okosságot javasolni. Sztem nézd meg, hogy az Obliviont nem lehet-e GOG fiókhoz kapcsolni, vagy regisztrálni és ha igen, akkor töltsd le onnan a steam és drm-mentes verziót, az a legjobb moddoláshoz.
-
válasz
whitezo88 #9790 üzenetére
Amúgy:
Qarl's Texture Pack 3 v1.0 + QTP3 patch v1.1 (4X méretű textúrák a szebb megjelenésért)
Better cities (Átdolgozott, kibővített, hangulatosabb városok)
Illumination within 1.01 (változó éjszakai világítás az ablakokban)
Natural Enhancement 2.12 (vizek, növények, időjárás bővítése, feljavítása)
Improved doors & flora
Improved fruits & vegetables -
kizcar
tag
válasz
whitezo88 #8563 üzenetére
Nekem az újratelepítés és a world mapos probléma előtt ez volt a fő gondom.
[link]Kíváncsi vagyok mi okozza a problémát.
Igazából nem is nagyon értem mire jó az achive invalidation és ez a content validator.
Én ilyenekkel nem nagyon foglalkoztam; nálam úgy nézett ki a dolog, hogy obli fel, kiegek fel, patchek fel, magyarosítás fel, módok fel és ennyi.
Röviden, tömören mikre jók ezek a cuccok? Jobban fognak működni a módok vagy maga a játék?Szurkolok, hogy jó legyen.
Újratelepíteni azért nem egy jó móka. Nekem a módok, magyarosítás és minden telepítéssel együttvéve beletelt vagy jó három-négy órába.
És ráadásul nem is működik pár szükséges mód, pedig újraraktam azokat is. Valszeg majd a megfelelő betöltési sorrend megoldja.
Akkor egy kalappal
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
whitezo88 #8550 üzenetére
Én amiket használok...
- Natural Habitat - élővilágot módositja
- Natural Vegetation - növények jobban néznek ki
- Natural weather - időjárás buzera, nem is tudtam eddig, hogy fut, gondolom jobb mint az alap
- Illumination Without - ez az, amikor az ablakok világitanak
- Enhanced Water HD - Életszerübb, nem átlátszó víz
- Distant Chapel Bells - kivül is hallani a harangot
- Echo Chapel chant - A templomokban gragorián énekkórus szólAmit szerintm még érdemes megjátszani, az az Ayleid Sanctum, enélkül én nem is tudnék játszani. Egy ayleid romban (Narfinsel, Chorroltól délre, valahol Waterleah felett) lehet megtalálni (a plugin install után) egy könyvet, és kapsz egy spellt, amivel oda-vissza teleportálhatsz (tehát tuti biztonságos, nem lesznek hivatlan vendégek). Lényegében egy nem-rom állapotú fasza kis ayleid kastélyt kapsz, minden jóval felszerelve. A legjob az egészben, hogy a teleport spell használatakor a kastély előszobájába teleportálsz, azol bal-jobboldalt 1-1 chest van. Ha telepakolod magad szajréval, de nem tudod továbbvinni, hazateleportálsz, s mivel a láda pont kézre esik, kipakolsz, visszateleportálsz, és mehetsz tovább
Persze ha nem szereti valaki a kripta-szerü ayleid stilust, az nem fog ilyenben lakni
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Robogó, kismotor
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest