Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Na ez elég kemény 300+-on...
Közöm nem volt hozzá. Fel vannak tápolva a Harbi-k és 10-et kell lecsapnio sorban hozzá.
-
Har_melin
addikt
Köszi, ahhoz viszont le kell verni az összes harbingert. Nem baj, egyelőre ráérünk.
- A boss item farmolás változatlanul nem az én műfajom. Már a Collapsing Horizon is bent van mindkét slotban, az ötödik harbinál tartok, no luck. Nem a készítőket szidom, a target farmolásnál kevés kulturáltabb megoldás van egy arpg-ben, csak most már szeretnék másik ágakon is elindulni.
- az a szerencse, hogy a Forgotten Temple rotálás elég pörgős és sok stabilitást is generál, így nem olyan nyögvenyelős mindig újra elkezdeni gyűjtögetni.
- A motor sokkal jobban optimalizáltnak érződik, mint a PoE. A templomban időnként 5-6 shrine buffja van rajtam, effektekkel, plusz amit a monszták meg a saját támadásaim generálnak, de a legnagyobb tömegben sem akad a játék.
- viszont nem tudom, melyik része a vizuális tartalomnak, de rohadtul fáraszt. Kb. egy óra után muszáj leálljak, mert szabályosan fizikailag lefáraszt, pedig ez egy egygombos build, elég tankos is, nem arról van szó, hogy minden tizedmásodperc számít az életbenmaradáshoz. -
-
Har_melin
addikt
Ez a Lostwood Folly + Forgotten Temple kombináció már szinte etikátlan CoF-on. lvl92 és egyetlen templom 15% XP-t adott, aranyat zsákszámra és elég szépen feltolta a honorokat is. Plusz a cuccok.
-
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #1673 üzenetére
Dehogy. Bármikor leverheted, ha elmész a timeline-ban odaáig, illetve echo is van rá külön. Eleve nincs is értelme leverni az összes boss-t, mert kellenek a end game-be a növekvő corruption mellett.
+ van rá a weaver fán is pont, hogy random megjelenjen az echo-k közben.
-
Har_melin
addikt
Orobysshoz csak az összes harbinger leverése után lehet bemenni? Sajnos az erasing strike build endgame változata szinte csak tőle farmolható. Viszont leragadtam a Black Sun timeline-on, mert a fegyver meg az ottani harbiból esik - illetve csak esne, hogy gebednének meg. Amíg az nincs meg, nem tudok a többivel foglalkozni.
-
la_cc
addikt
Taktikai eligazítás van a fight előtt...
-
sto1911
veterán
Nekem valami a legacy inventory nagyon eltolta, venni akartam új tabot, nem vette meg, nem jelent meg.
Aztán átkapcsoltam szezonra, hátha oda vettem, ha lehet ilyet egyáltalán.
Persze nem, ott se volt. Vissza kapcsolom, szétesett az összes tab, eltűntek a színei, nem lehet átváltani rájuk, stb. Használhatatlan lett.A performance viszont sokkal jobb, 10300H + 1660Ti 6Gb kombóval eddig csak vonyított a laptop, oszt' volt vagy 20FPS is. Most alig van hangja, és 30-35-re csak akkor esik be, ha nem látni semmit sem az effektektől. Egyébként 45FPS-t tartja FullHDben.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK- #1664 üzenetére
Igen, a stashban is bővült az előszelektálási lehetőségek köre, de én még mindig hiányolom a külön experiment opciót és jó lenne, ha meg lehetne adni a mod tier szintet is, hogy pl. a T6 és T7 cuccokat automatikusan máshová rakja.
A videóhoz még annyi kiegészítés, hogy főleg az elején, amíg nincsenek kimaxolva a frakciók, meg még csak gyűjtjük a weaver pontokat, érdemes kirakni a jobb szélső Sealed Riches melletti Gift of Allegiance pontot is a weaver fán. Nekem elég rendszeresen esik belőle favor book. Ez ugyanaz, mint a Tome of Experience, csak XP helyett favort kapsz.
-
-FreaK-
veterán
Átolvastam a patch notes-t, de ezen átsiklottam: a loot filterben most már lehet szűrni Unique itemeket is a nevük alapján. Ez rendkívül örvendetes
-
-FreaK-
veterán
Nice.
Egy hasonló videót néztem reggel, woven item szerzésről, ez ugyan nem volt benne, de pár másik hasznos tipp igen:
Farm the "BEST" possible items with this Weaver Tree IMPRINT JUICING strategy | Last Epoch 1.2 -
la_cc
addikt
Tipp timeline boss specifikus loot-hoz:
Ezt a woven echo-t bedobod a Woven Riches slot-jába és hébe-hóba megjelenik egy lilás echo a térképen, amiben le kell verni a Harbinger-t amiből meg pottyanhat ugyanaz a cucc, így adott idő alatt több boss kill-t lehet letolni a szükséges stability előtt.
-
Sunrider987
tag
-
Har_melin
addikt
Egy gondom van a játékkal, ezen sajnos nem változtattak az előző verzió óta - baromi nagy a szórás az egyes echók hossza között. Beraktam egy Forgotten Towert a weaver pontért, azt hittem soha nem érek a végére.
-
la_cc
addikt
Mennek a szerók, de kicsi halódik még. Gondolom mindenki most özönlik be.
A nagy patch később jön, gondolom amcsi idő szerint este.
-
Har_melin
addikt
700k, az szép pénz cof-ban.
A lvl100-as echonál majd nézd meg, hogy nem igazítja-e a szintedhez a nehézséget? Én baromi büszke voltam magamra, hogy 8-10 szinttel magasabb echokat meg monolitokat futottam halál nélkül, aztán észrevettem a jobb felső sarokban, hogy "scaled to" és az aktuális karakterszintem. Most kezdtem az empowered sorozatot (ami lvl100 lenne), és ott is kiírta. -
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #1651 üzenetére
Remélem javítják az Aerial Assault-ot, hogy teljesen bohócot csináljon belőlem az EHG, a mai full respec után 700k-ért...
#1647 -FreaK-
Ha ugyanarról az endgame build-ről beszélünk, akkor a csapda dobálásval tekered le a CD-t a többi madaras skill-ről, ami megeszi a manádat elég szépen, nem lehet agyatlanul spammolni...Főleg, ha nincs mana költség csökkentőd a ring-eden, mint pl. nekem se volt.
-
Har_melin
addikt
E szerint a cikk szerint vissza lehet váltani az eredeti frakcióra és megmarad az ott addig összeszedett rangod is, de persze az az xp, amit a másik frakcióba öltél, az hiányozni fog.
-
Har_melin
addikt
Este 7-ig szerverkarbantartás miatt nincs játék, utána jön még egy nagy patch is.
-
Har_melin
addikt
az oda-vissza váltást lejjebb kérdezték, erre egyelőre nincs válasz.
Az viszont 100%, hogy egyik guildben sem tudod használni a másikban megszerzett cuccot. Logikus, a cof-ban baromi könnyű egy pont után über darabokat csinálni, főleg a mostani weaver opciókkal, szétverné az economyt.
-
freddirty
senior tag
Hű hát utoljára 2021-ben játszottam utoljára a játékkal, akkor az alapok jók voltak, de nem nagyon volt még endgame tartalom. Aztán teltek az évek nem történt semmi érdemleges de mostanában felélenkült a fórum gondoltam indítok egy online karit.
Csak előnyére változott a game. Mostani átlagos videokártyával is gyönyörűen simán röccenésmentesen fut, vannak meta buildek, zoomzoom. A monolitozásra rá sem ismerek, 2021-ben bementél egy mapra, átvágtad magad a végére leverted a shrine körül a mobokat és kész. Überunalmas next-next-finish arpg volt jó craftrendszerrel. Most meg csak kapkodom a fejem, championok, exileok, weaver dungi, weaver skillfa, weaveres moddolt mapok, factionök. A sentinel judgement onehit slamjeit meg még nem sikerült megunni. Nagyon jó irányba mennek most, látszik is a steam szerinti player statisztikában, hogy a player retention álomszerűen jó, ergo mindenki élvezi.
Régen a fejlesztők nem nagyon akartak a poe-val versengeni, de most sok év alatt ugyan de eljutottak arra a szintre hogy itt lenne az ideje. Az alapok nagyon jók, amit a poe rosszul csinált arra jó megoldásokat találtak ki, most már "csak" jó ligák és maradandó ligacontent kell az endgamebe és ráléphetnek a ggg tyúkszemére -
savior
őstag
Van valahol reszletes leiras, hogy a cof es a merchant guild kozott a valtas hogy zajlik?
Olyanok erdekelnenek, hogy cof-al a merchantban vett cuccokat tudom e hasznalni es forditva? Meg ha visszavaltok akkor ugye nem 0rol kell ujragyujteni a pontokat? -
la_cc
addikt
válasz
-FreaK- #1645 üzenetére
Majd 700k-ért re-roll-oltam marksman-re megint, ez CoF-ban elég sok gold.
Vicc, hogy mennyire más úgy gyepláni a mob-okat, teljesen hugyos gear-ben, 93-ason, hogy tudok target-elni...
Sima 100-as mono-kat nyomogattam kicsit ma félgőzzel, nem zoom-zoom még, de egyelőre ez marad.
-
-FreaK-
veterán
Ez konvertálódik cold-ra azt hiszem.Más: itt egy másik rugó build, ami nem arial assault ugrálós:
Last Epoch | Lightning Chakram Bladedancer Preview Season 2 | Build Ideas & Testing HP vs. Ward -
Sunrider987
tag
Azert az kurva gaz hogy szakad a kapcsolat a szerverjukkel es az en karim mar semmit se tud csinalni de az ellenseges mobok siman szanaszet sebeznek amig tenylegesen kiirja hogy disconect...gondoltam megprobalok kifutni az insta bejaratig de ugy hogy semmi skill nem reagal mar, na ugy nem sikerult. HC karik tutitra szeretik majd ezt a "feature"-t
-
savior
őstag
válasz
Sunrider987 #1639 üzenetére
Ugyanigy jartam. Gondolom a fokariddal beaktivaltad a harbringert es a masik karival meg elmentel a monolith bossig.
-
Sunrider987
tag
Most mi van? annyira beletompultam a daralasba a HS rogue karin(lvl 84) hogy eddig nem figyeltem/lattam de most hogy elertem az elso lvl 90es monolith bosshoz es megjott az elso harbinger is mar nem kell megcsinaljam a normal monot mert ki van nyitva az empowered de hogy/miert? Valamirol lemaradtam, ok hogy a rogue alt kari de nem hiszem hogy az elozo monolithoknal nem vettem volna eszre hogy nyitva van az empowered is mar...
-
tibee77
őstag
hat ize, ezt jo hogy mondod, mert fogalmam se volt rola
mint mondtam, total szüzkent kezdtem el a gamet, kb. semmit nem tudok rola.
-
tibee77
őstag
Ha en cof-bol atvaltok a merchants guildbe, akkor ugye elöröl kell kezdeni a reputation-t, de ha esetleg vissza akarok jönni majd cof-ba akkor megmarad a regi rankom?
-
-FreaK-
veterán
Viszont megvan az az előnye, hogy nagyon hamar megvehetsz mindenféle itemet, nem kell hozzá farm. Még nem sikerült drága itemet találnom/eladnom, de már sok jó cuccot vettem így is. A legtöbb UQ-ból is az 0-1-2 LP-s verziók minimál áron mennek, ami 1000-1500 gold. Bármilyen T7 statot is meg tudsz venni ilyen 50-200e gold körül, amit ha ügyesen választasz meg, godly itemeket tudsz craftolni.
Ami leginkább lassít az az hogy szintezni kell az MG frakciót, ami az elején nagyon gyors, de aztán belassul. De még így is nagyon megéri, sokkal sokkal gyorsabb felépíteni egy buildet így.
Nekem még nem volt 1M felett eddig a goldom, de nem is hajtottam rá, így nyilván az ilyen nagyon ritka dolgok mint a red ring nem nagyon lesznek, de cof-ban is sokat kell farmolni, hogy meglegyen.
-
-FreaK-
veterán
Azért megy ez magasra bőven..
Corruption 2036 - 100 Umbral Blades + Dive Bomb Autobomber Falconer | Last Epoch Season 2 Day 4Persze nolife kockulás kell hozzá, MG farm ezerrel. Red ring egy nap alatt 50m-ről 400-ra drágult pl. azt írják.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #1627 üzenetére
Persze ez az arial assault bug ami zavar, itt is megvan, szóval én is inkább a HS frostbite cold verziót ajánlom akkor
Dread build guide -
-FreaK-
veterán
Ez a sima leveling build by Terek, csak ő ugye lvl50 vagy 70ig mutatja, meg sima sárga cuccokig, de van még bőven potenciál benne ez után.
Ha bemész majd az unmbral blades skill alá, és a shadow daggers node-on nyomsz egy alt-ot, akkor mutatja annak a sebzését (ennek a mértéke nincs összefüggésben az umbral blades sebzésével), ez nálam jelenleg 77.000 fölött van és még bőven van feljebb.
Este tudok majd csinálni egy videót a gear-ről meg a clear speedről, ha érdekel.
-
-
Ellia
addikt
Szerintem gyorsan át tudsz állni másra - gyakorlatilag csak pénz kell hozzá. Visszamész alacsonyabb monolitra, míg a skillek nem lesznek megint 18-19 szint körül, addig pedig az induláshoz szükséges cuccok része is simán kiesik.
A legtöbb build simán működük hulladék cuccokban is alacsonyabb monoliton.
-
la_cc
addikt
Mint kiderült, nem én vagyok (annyira) béna ezzel az endgame Umbral Blades rugóval, hanem egyszerűen bugos a targeting-je...
Fel sem tünt, amíg a youtube vidi kommentjei nem világítottak rá, hogy igazából full össze-vissza mennek a robbanások és ezért van az, hogy néha csak áll a karim, mint a fasz a lakodalomban 1-1 húzósabb boss-nál sebzés helyet.
Most 91 a kari és el kell gondolkodnom, hogy indítsak egy alt-ot, mert nem hiszem, hogy hamar ki lenne javítva ez.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #1620 üzenetére
- Frakció központok (CoF, Weaver): Y-ra feljön, most azt hiszem automatikusan a weaver tabellád állása. A jobb felső sarokban van egy gomb, amivel az ő HO-jukba jutsz kapásból. A bal felsőben meg egy BACK gomb, amivel a CoF/Trade frakciók jönnek fel és mindkettő alatt ott a direkt teleport gomb.
- Filter: Shift+F az itemfilter választó, szerkesztő. Ha találsz egy használhatót (én fubgun endgame változatát használom), akkor copy az egész, utána megnyitod a filtert, NEW és EDIT, ott pedig a copy from pasteboard opció.
Tegnap értem el a normál monolithokon az utolsó háromig, most lvl78. Igen, most már kell figyelnem, hogy én üssek előbb, mert pár nagy slammes monszta most már veszélyes kezd lenni.
Cuccolásnál a Wordsplitter sajnos majd csak empowered monoliton eshet, majd talán este eljutok odáig. Viszont a nemeziseket érdemes hajkurászni a mapokon, illetve van egy valamilyen Tower nevű weaver map, amin csak azok vannak. Magasabb szinten (nekem azt hiszem, a csontsárkányos monolittól kezdődően) adhat EGG opciót az első találkozásnál, amit kicserélhetsz egy tetszőleges, LP nélküli unique cuccra és haramadik kör végén legendaryt csinál ezekből is. Én két páncéllal eljátszottam, az első nem volt túl jó, csak INT-et adott, a második viszont 80% phys rest. -
tibee77
őstag
válasz
Har_melin #1565 üzenetére
En is ös poe jatekoskent oda jutottam, hogy (a sok balf*szkodas miatt amit ggg csinal) elkezdem ezt a jatekot es pont egy voidknight-tal indultam, erasing strike-kal püfölöm a mobokat.Egyelöre nagyon tetszik a dolog, mar lvl 75 vagyok es csak megyek elöre a vakvilagba.
Az a baj, hogy total nem ismerem ki magamat es amolyan bruteforce modon haladok igy lassan kezdem erezni , hogy a mobok mar vissza is tudnak ütni.A dps-emmel nincs gond eleg jol hullik minden de mostanaban elkezdtem halogatni, mert nehany nemesis vagy valamelyik masik bikabb mob ha veletlen nagyot üt vissza akkor mar keves vagyok.Az a baj, hogy nagyon nem ismerem ki magam ezek a terkepen vagy min, pl. most nem talalok vissza arra a helyre ahol a prophecy-ket lehet felvenni.Tegnap veletlen odatalaltam de most megint nem.
Persze egy olyan buildet akarok tolni amihez worldsplitter kellene vagy mi ami nem esik minden bokorban de igy hogy meg az nicns meg igy is eleg jo a kari, csak mint mondtam, tuleles picit nehezkes.Ja meg meg valami, hogy kell a filter berakni?Itt is fizikailag be kell masolni egy mappaba mint poe-nal?vagy mashogy megy?En jatekon belül nem tudtam müködesre birni, magamnak akartam egyet csinalni de hat nem nagyon sikerült.
-
Ellia
addikt
válasz
Sunrider987 #1610 üzenetére
és nem adtál meg neki, mert benne volt a CT-ben.
-
la_cc
addikt
Mondjatok valami bíztatót...
2 jó affix-ból 2/2-szer azt adta be, ami semennyire se jó...
Várjam ki, hogy olyan item legyen slam-re 2 LP-nél, ami mind 3 jó és T5 is legyen legalább?
+ nem ment le a 100-as boss fight se a 76-os cipőhöz, gyenge a kari még hozzá, illetve annyi minden történik, hogy nem tudok mindent dodge-zni.
-
maross
nagyúr
Bele lehet ugy ugrani a jatekba, hogy nem olvas az ember guideokat, csak teszi a szimpatikus skillekre, aztan annyi? Vagy semmi jo nem lesz belole?
-
la_cc
addikt
válasz
Sunrider987 #1609 üzenetére
Növekszik, egyre magasabb kell, hogy új boss jöjjön le és kapj pontot belőle a frakcióhoz.
-
Bennyboy
őstag
Hogy tudom kinyitni a werebeare skillt?
Ezt a buildet használom:Primalist Leveling Build Guide - Maxroll.gg
és itt már lvl 20nál bent van, nekem viszont nem engedi. Van már 25 pont a driud passzívon. -
Sunrider987
tag
Eeees wudijo megolte uber abberoth-ot live, sajnos csak 2ik lett a versenyben, az elso helyezetrol se kep se hang csak a nevet tudjuk meg hogy EHG szerint minden szabalyos de se video se semmi, senki se latta... Wudi-t legalabb mindenki lathatta, es bar nem kedvelem a fazont minden elismeresem mert megcsinalta, Carn orakig szarakodott es inkabb elment aludni, megerdemli hogy lemaradt....
-
Sunrider987
tag
Ha valaki tudja a pontos valaszt, nekem valamitol elizelodott a crest 2 harbinger kill utan, azota csak inactiv hiaba oldosom az empowered monolith bossokat nincs harbinger spawn nem tudom mi tortenhetett es miert...
Vak vagyok, 125 corruption kell... -
Sunrider987
tag
Lily vegul visszament es 50% alatt megfekudt, pont amikor mar elkezdett neki szurkolni kb az egesz szcena...
-
Sunrider987
tag
Vicces ez az uber hc abberoth race, eddig 2 emberrol tudom hogy megprobalta, Bina elso hp szegmens utan kapott egy pofont es annyi volt a storm crow snapshot build, ment is ujra szintezni, aztan most az elobb Ds Lily bepanikolt es inkabb ki tp-zett es azota is az idegeit probalja rendezni... nem vagom a penz vagy a presztizs okozza ezt a nagy sokkot, Fubgun tok nyugodtan egette magat orakig sc-ben legalabb nem fog agyverzest kapni...
-
la_cc
addikt
válasz
Sunrider987 #1604 üzenetére
Azta...
-
Sunrider987
tag
Woven echo volt nekem amiben 2 realm kozott valtogatva kellett vedelmezni a kristalyt az ozonlo moboktol/championoktol es a vegen a kristaly engedte volna az attributum cseret. Sajna nem 4d sakkozva gyujtogettem a cuccokat ugyhogy pont nem volt egy sem amin kiprobalhattam volna.
A masik craftolos woven echo az LP reroll na az nekem legfeljebb levette az 1 LP-t de feljebb nem tekerte, max hagyta ugy ahogy volt 1 LP-n. Azt biztos nem ertettem jol hogyan kelett volna hasznalni.
A woven echo leirasokban benne van hogy melyik mit tud de egyelore en is csak a pont miatt hajtottam oket nem a craftolasi lehetoseg volt az elsodleges cel.
Na csak megtalaltam
-
dante3
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest