Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz la_cc #1677 üzenetére

Köszi, ahhoz viszont le kell verni az összes harbingert. Nem baj, egyelőre ráérünk.

- A boss item farmolás változatlanul nem az én műfajom. Már a Collapsing Horizon is bent van mindkét slotban, az ötödik harbinál tartok, no luck. Nem a készítőket szidom, a target farmolásnál kevés kulturáltabb megoldás van egy arpg-ben, csak most már szeretnék másik ágakon is elindulni.
    - az a szerencse, hogy a Forgotten Temple rotálás elég pörgős és sok stabilitást is generál, így nem olyan nyögvenyelős mindig újra elkezdeni gyűjtögetni.
    - A motor sokkal jobban optimalizáltnak érződik, mint a PoE. A templomban időnként 5-6 shrine buffja van rajtam, effektekkel, plusz amit a monszták meg a saját támadásaim generálnak, de a legnagyobb tömegben sem akad a játék.
    - viszont nem tudom, melyik része a vizuális tartalomnak, de rohadtul fáraszt. Kb. egy óra után muszáj leálljak, mert szabályosan fizikailag lefáraszt, pedig ez egy egygombos build, elég tankos is, nem arról van szó, hogy minden tizedmásodperc számít az életbenmaradáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák