Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Köszi, ahhoz viszont le kell verni az összes harbingert. Nem baj, egyelőre ráérünk.
- A boss item farmolás változatlanul nem az én műfajom. Már a Collapsing Horizon is bent van mindkét slotban, az ötödik harbinál tartok, no luck. Nem a készítőket szidom, a target farmolásnál kevés kulturáltabb megoldás van egy arpg-ben, csak most már szeretnék másik ágakon is elindulni.
- az a szerencse, hogy a Forgotten Temple rotálás elég pörgős és sok stabilitást is generál, így nem olyan nyögvenyelős mindig újra elkezdeni gyűjtögetni.
- A motor sokkal jobban optimalizáltnak érződik, mint a PoE. A templomban időnként 5-6 shrine buffja van rajtam, effektekkel, plusz amit a monszták meg a saját támadásaim generálnak, de a legnagyobb tömegben sem akad a játék.
- viszont nem tudom, melyik része a vizuális tartalomnak, de rohadtul fáraszt. Kb. egy óra után muszáj leálljak, mert szabályosan fizikailag lefáraszt, pedig ez egy egygombos build, elég tankos is, nem arról van szó, hogy minden tizedmásodperc számít az életbenmaradáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest