Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
válasz
kisharsany #257320 üzenetére
Valószínű én is valamelyik po1son kollégához közeli bugyrában leszek elhelyezve a pokolnak, mert a top 5 játszott járműveim közt két arty is van, de jó pár éve tiszta vagyok. Fiatal voltam és kellett a pénz
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz
kisharsany #257320 üzenetére
Akkor te mindig "hasznosan" töltöd a csata előtti 30 másodpercet.
Van bármi értelme egyébként?
-
po1son
addikt
Valentin napra szerettem volna a csoportnak kedveskedni, de akkor sajnos vissza esett a gunmark, ne haragudjatok.
Immáron az összes t10 artyval megvan a 3 csík. -
h1mpi
félisten
Mekkora egy tetves irányított szar ez az egész. 30/29 küldi rohamban. Nyerj meg 3-at. 5 lost egymás után
és, hogy nem irányítják, ja persze....
[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
Valentin napi küldetések melyik csatákat számolják? Csak ami 2X szorzóval megy, szóval napi 1 "pont" szerezhető 1 tankkal?
-
po1son
addikt
Nekem sem sikerül mindig a legjobban ott a farm, de ha oda teszem magam, akkor a fél millió kredit simán jön (+10.000 sebzés és győzelem).
Érdemes mindig szakaszban tolni ott, én sokszor a keresővel találok egy random játékost magam mellé, mert több kreditet kapsz meccs végén.
Ha klánba vagy akkor érdemes a parancsnokkal egyeztetni mikor indít boostert az is szépen megdobja a bankot.Ezenkívül nálam a prémium fiók alap és a saját személyes kredit booster indítása.
A prémium tankokat amúgy frontline alkalmával mindig átszerelem, pótkajat leveszem és helyette tűzoltó.
Gold lőszert szinte soha nem használok ebben a módban, tier8as szinten bőven jó a sima lőszer.Ennyit tudok tanácsolni, ha nem csak a jutalmak beszerzése a cél, hanem a sok kredit is.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren Abbey egész jól át lett alakítva. Egy híddal össze lett kötve a vízpart felőli oldal az apátsággal. A hídhoz mindkét oldalról fel lehet menni az apátságon kívülről is. A másik oldalon is van két extra út amivel a hegyi folyosóra lehet felmenni középről. Így sokkal átjárhatóbb a pálya. Nekem jobban tetszik.
Egyre inkább eltér a két régió egymástól, már szinte két külön játék. Eltérnek az azonos tankok paraméterei, a pályák, a tankállomány. Külön meg kell tanulni mindkettőt annak aki mintkét régióban játszik.
Ott most a lángszórós tankok cseszik szét a játékmenetet. Meg van egy francia táras TD ami egy tárral 6400-at tud sebezni, 16 lövedék 400-as alfával, ráadásul pontos az ágyúja és olyan gyors hogy el sem lehet előle menekülni ... -
El Rey
tag
válasz
phoenix1989 #257302 üzenetére
Múltkor egy játékos nagyon osztotta az észt (miután ő megpusztult), hogy ki miért idióta és kinek mit kellene csinálnia, hová kellene mennie, meg, hogy senki sincs tisztában alap dolgokkal. Csata után ránéztem. 4k-s játékos volt 49% winrattel.
Az elsőnél 1.9k játszott csatával még akár indokolt is lehet az a rating a többinek nincs mentsége.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
csak így hirtelen ránéztem a csapatomra miért buktunk és miért nem hallgattak arra amit mondok. egyébként a többi se volt aztán sokkal jobb 3k wtr el szinte mindenki. Manapság elég gyakoriak ezek a 2k wtr játékosok, kezdem azt érezni hogy ezek amúgy nem valódi játékosok, nem reagálnak semmire konkrétan semmire.
[ Szerkesztve ]
-
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989 #257287 üzenetére
#257288 jano_77
Valahova fel volt töltve az adás, pár hete még vissza lehetett nézni de már törölve lett. Sajnos nem mentettem le időben.
Kár érte, kuriózum volt.Azt mondta kifejezetten sokat szokott wotozni, ezzel üti el a szabadidejét. Ugyanúgy szidta a WG-t mint itt sokan és ő is mondta hogy régen sokkal jobb volt ez a játék. Egy aranyos, joindulatú csaj egyébként az alapján a pár óra alatt amit láttam tőle.
Képernyőképem maradt róla és linket tudok adni. Akit komolyan érdekel az írjon rám privátban és kérje el.
Ide többet nem írok erről mert nagyon off topik. Csak példának hoztam fel hogy tényleg nem tudhatjuk ki mikor miért és milyen körülmények között játszik. Lehet hogy valaki súlyos beteg és ez az egyetlen szórakozása, lehet hogy egy kisgyerek, lehet hogy egy a tankok iránt nosztalgiát érző idős szenilis katona, tényleg bárkivel összefuthatsz randomban. Egy normális állandó rangsorolt játékmód kéne a játékba a sima random mellé ami tényleg képességek alapján osztja szét a csapatokat. A mostani roham mód az semmire sem jó. Igazi jól összerakott rangsorolt játékmód még nem volt ebben a játékban sajnos. -
-
csaabz
őstag
Ha indítok egy kredit boostert, akkor a Frontline is több kreditet ad?
-
xAttilax
őstag
válasz
ritkaság #257294 üzenetére
mit nyer a WG, hogy téged 750 vagy 850 fölé nem engedne?
Kíváncsiságból visszanéztem a roham statod és igazából most "enged" játszani a WG:
griff: 73 csata 39.73 WR
pega: 248 csata 42.34 WR
manti: 41 csata 43.49 WR
mostani: 395 csata 48.1 WR !!!
Szóval gratula! szépen látható fejlődés. -
ritkaság
aktív tag
1 óra alatt 12 csata 3 nyert a többi vesztett! Most már 750 fölé nem enged. 0-7, 2-7 általában az eredmény. A nyert csatákban 7-5, 7-6. Hát ennyit arról, hogy nincs megbuherálva a játék. Még a roham módba is belenyúltak.
-
killbull
aktív tag
válasz
csaabz #257283 üzenetére
Megfigyelésen alapul a válaszom!
A 3 de van 4 light egy a csatában problémára úgy reagálnak az emberek hogy CVS modult tesznek fel a tankra. Nem vicc, vagy legalábbis logikai gondolatmenet levezetése céljából adott egy probléma "gyorsak a csaták" kikövetkeztetheted hogy 3 - 4 light miatt mert ezek az Interceptorok
ezek mindenkit látnak (lightok) és ha meghalnak a lightok akkor a mediumokra marad minden.
Na és ha a mediumok nem látnak mert meghaltak a lightok akkor mit fognak csinálni?
Reagálni kell a problémára!
Tovább bonyolítva a látképet, szerintem kijelenthető hogy ne akard mindenkitől elvárni hogy megfelelő modult tegyen fel a tankjára és ebből fakadóan létezik periszkópos E100 is.
Szóval én azt mondom nehéz megérteni a történéseket amik a csatákban zajlanak.
Hallgatózz csata után és néha hallani a periszkóp álcaháló hangját pár tankon, bármilyen tankon!
Itt van a valóság! Meg az hogy ha a Bourrasqueről elakarják hitetni veled hogy ez egy medium tank, egyébként sok light tankot legyorsul, főleg ha turbót tesznek rá, és simán elmegy light tanknak is, akkor nem feltétlen szabad kizárólag medium tankként gondolni rá!
Mert ha leleményes vagy light tankot is csinálhatsz belőle!
De most inkább a fekete leves és hogy talán a WG nek el kéne azon gondolkodni hogy a CVS t csak lightokra kéne engedni: [4 fajta CVS setup van erre a gépállatra]
Nagyjából ez a kép!
A WG így tolja a FOMO t, ha irritál, kiteszi neked a shopba és hello, ugye milyen kívánatos vagyok? Gyere vegyél meg!
A tier 8 meg már rég nem az élvezetről szól hanem a tier 8 prémium tankokról!
Ezért is hívom néha a WoT ot World of Premium tanksnak!
Jobb magadra koncentrálni ne másra, mit tudsz jobban csinálni!
Én pl ELC EVEN 90 el reagálok a PTSD re, vagy most az új szerzeményem 410 m alap látótáv HWK 30 amit kimaxoltam látótáv BIA satöbbi, ami kell a max látótávhoz + CVS + periszkóp és csomó ELC t meg Bourrasquet kilehet copatni vele!
Megyek is mer máma kőne egy kicsit copatni az ELC ket meg a Bourrasque fighter interceptorokat!
Legkomolyabb full lilacuccos CVS es ELC EVEN 90 ek, legkomolyabb 550 méter látótávos HWK 30 ak CVS el, minden játszik!
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz
kchryss #257286 üzenetére
Igen... Itt vagyok például én... Amikor totálra verem magam, mindig leülök játszani... Hogy honnan jön ilyenkor a gondolat, hogy nekem még wotoznom kell, azt nem tudom
Ahhoz, hogy ülni tudjak, kell legalább 3 agysejt, nekem meg ilyenkor maximum 1 van, gondolhatod milyen csatákat játszok ilyenkor -
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #257287 üzenetére
az én haveromat is érdekli!
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78 #257281 üzenetére
Minek fikázni a hölgyet? Tudomásul kell venni hogy bárki játszhat a játékkal. Nem tudhatod hogy ki ül a monitor mögött, hogy aki bénázik a játékban az éppen milyen élethelyzetben van.
Én a múltkor például belefutottam egy magyar webcam csaj adásába aki éppen pucéran wot-ozott élőben miközben a nézők rezegtették a vibrátorát a nemi szervében. Azóta ha meglátok egy bénázó játékost ezzel nyugtatgatom magam hogy ki tudja mi oka van a gyenge játékának, lehet hogy csak túl "izgatott".
Mindig voltak és mindig lesznek is gyenge játékosok. Nem ettől romlik a játék színvonala elsősorban. -
joker1220
őstag
válasz
ritkaság #257270 üzenetére
Átérzem a dolgot, nekem a kedd és szerda volt az idegroham, 1280 pontról kedden visszaestem 1080 ra, majd szerdán 1080 ról 898 ra. Zsinórban 6 majd 8 vesztes csata 2 nap alatt. Ma sikerült visszahozni 1130 ra majd megint 2 vesztes csata és 1076 al hagytam abba. Hétvégén nekem nem sok jó csatám volt rohamban úgyhogy hétfőig jegelem
-
csaabz
őstag
Sziasztok!
Van-e köztünk olyan, aki ki tudná tiltatni a játékból az összes op-csaló prém tankot? 110 éves vagyok és már a tököm kivan a borreszkkal.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok!
Van-e közöttünk olyan aki, vagy akinek valakije, fel tudná ásni a kertet. 91 éves nagyanyámnál lenne a meló.. csak önkéntes jeligére. -
dokee78
félisten
Sajnos az ilyenek miatt is romlik a játék színvonal.
Érdemes elolvasni a hölgy válaszait is a fikázó hozzászólásoknál.[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van-e közöttünk olyan aki, vagy akinek valakije, használ diktáló programot. Meg kellene tanulnom a kezelését, hogy egy 80 éves embernek megtanítsam. Tud valaki segíteni?[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz
po1son #257275 üzenetére
Alapvetően a hármas szintű iszonyat túl van árazva. Csak 2-3% boostot kapsz, mindezt 6 db kettes szintű áráért.
Az obj.260-ra raktam mindenből hármas szintűt amit én gyártottam, de a többi az mind nyeremény.
Kettes szinten meg kell állni. Szóval valóban nem nagy deal. Inkább a 3db kötvényes cucc. -
dokee78
félisten
Adott egy klán!
Van egy Parancsnok akinek elvileg feltörték az accountját.
Ha ő kilépne elvileg a másodtisztre száll át a parancsnoki rang?Ha igen,akkor mi a helyzet akkor,ha 4 másodtiszt van?
-
po1son
addikt
válasz
Derron #257274 üzenetére
Hát a 2500 az nagyjából megfelel 1 darab 3-as szintűnek (2-es szint 400 komponens 3-as szint 2400 komponens fejlesztés).
Scheff nagyon promózta, hogy "BIG DEAL" de én nem érzem annyira annak.
Én megvettem a lila felszereléseket, úgysem tudom mire költeni a felhalmozott kötvényt + szerintem azok jobban megérik az árukat.[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
válasz
po1son #257262 üzenetére
Ez a komponenses dolog megérős lehet? Mennyi kell egy kísérleti felszerelés 3-as szintre növeléséhez? Mikor bejöttek a játékba felvittem egy turbót 3-as szintre, azt ráraktam a Löwe-re mag most az új célzó berendezést egyet 3-as szintre, az ment a Nomadra. De van vagy 20-30db egyes színtűm, amit szét kéne bontanom.
-
ritkaság
aktív tag
Én is abba szoktam hagyni, de amikor folytatom továbbra is bukó jön. 500 és 850 között játszom. Gyertek velem és megtudjátok mi az a bukó széria.
-
ritkaság
aktív tag
12. alkalommal sem enged 850 ponton túl.
-
killbull
aktív tag
-
po1son
addikt
Február 17-ig elérhető a boltban különleges kötvény ajánlatok
3 lila felszerelés 10.000 kötvény (2+1 ajánlat)
-
jano_77
nagyúr
válasz
killbull #257257 üzenetére
Amiatt is felesleges azon "vitatkozni", hogy melyik tank jó és melyik nem vagy csak kevésbé, mert az egyik Neked bejön és fekszik, akkor Te jónak ítéled, míg másnak szenvedés lesz vele a játék, de Neki viszont egy másik tank lesz a kedvence, mert azzal szeret a legjobban játszani, azt ismeri a legjobban és ezért Ő azt jónak fogja gondolni, miközben Te lehet a pokolba kívánod és bánod a legelső pillanatot, mikor a kifejlesztésébe kezdtél vagy ne adj isten éppen pénzt adtál érte!?! Ez elég szubjektív dolog!
Persze vannak statisztikai mutatók, mint WR, átlag dmg, stb, de ezeket akkor lehetne igazán figyelembe venni, ha teljesen egyforma kvalitású és tudású játékosok játékával hasonlítanánk össze őket, de a WOT-ban boldog-boldogtalan játszik szinte minden tankkal.
Pl a KV-4 véleményem szerint egy lassú, lomha és nem jó tank - pedig tudom, hogy a páncélja tud troll lenni és sokat pattintani is akár - de eközben vkinek meg lehet hogy ez a kedvenc tankja. -
killbull
aktív tag
Das ist K91-2 zsák krumplié, úgy bizony da! -
killbull
aktív tag
válasz
xAttilax #257256 üzenetére
Nekem már ott megszűnt az elvárásom a WOT al szemben hogy foglalkozzak a statisztikával mikor behozták a Defendert az IS6 mellé Szeretek medezni mert anno a Type 59 be ezért ment bele 6000 csata, de az hogy folyamatosan kukázni kell mindent mert elavultat a WG az egy ponton offolja az élvezetet. Így is van mit találni a játékban ami szórakoztat, meg mellé Szovjet tank rajongó is vagyok, szóval nem teljesen elveszett a dolog.
A témát nem feszegetem, mindenki élvezze a WOT ot ahogy azt szeretné!
-
xAttilax
őstag
válasz
killbull #257254 üzenetére
Ez tök jó és örülök, hogy élvezed vele a játékot, de ettől még nem lesz egy jó tank a többségnek. Ha neked ezzel van 2500 átlagod (2000-3000 csatánként) akkor te kék/lila játékos vagy és vontakozik rád amit írtam, hogy kb mindennel tudsz valami szinten játszani, de ettől az átlagnak ez egy szenvedés lesz 2k alatti átlaggal.
-
killbull
aktív tag
válasz
killbull #257254 üzenetére
Az kimaradt hogy azért adtam 100 milliót a K91-2 ért mert szó szerint évek óta semmit se veszek a tech treeből meg semmit tankot nem húzok és nem akartam stresszelni hogy túl keveset rakok a tankra és nem lesz meg! Annyi prémium tankom van hogy elvagyok és jól szórakozok, pl ha emlékeztek rá mikor kiszivárgott egy kód és adott egy T34-85M et, az is pover creep! Szóval még ingyen is adja a WG a prémtankokat!
Szóval egy ponton felesleges már a pénzpumpálás ha amúgy is jól szórakozik az ember!
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz
xAttilax #257251 üzenetére
Megadom a választ hogy miért érzi szinte mindenki rossznak a K91-2 őt és miért néznek itt furcsán az emberre ha dicséri!
A válasz egyszerű!
Type 59 standard lőszer 185 mm pen, T 54 Mod 1 standard lőszer 190 mm pen, IS6 standard lőszer 196 mm pen, AMX CDC lehet hogy elég a 212 mm standard pen de az egy hajtogatott papír tank! Ezek azok a tankok amik garázsban vannak és még egy csomó light pl ELC EVEN 90 Interceptor Fighter
(ezt ingyen szereztem), HWK 30 410 m alap látótáv az ELC k megfingatására periszkóppal
(ezt is ingyen szereztem), Van még egy T103 aminek iszonyat jó az alap penje.
A legfontosabb, hiába dupla talajellenállás és rossz lövegkezelési értékek mint a T10 nek van, kísérleti célkör szűkítő, bondos töltésgyorsító, és kísérleti turbó az Object 268v5 re és maga a Szovjet álom! Anno az első tank amiért pénzt adtam a WG nek az az IS8, ami mára T10 lett, mai napig a legvagányabb úgymond medium heavy hibrid gépállat!
és ez mellé van egy T10 alvázas 152 mm es nagypapával, legmagasabb standard lőszer pen! Vagy hozzam fel azt hogy a Szovjet mediumok közül max az Object 430U a versenyképes. Meg hiába van kész az összes Szovjet heavy kivéve az Object 705A, úgy se heavyzek, IS6 is le van szerelve! Fizettem még pénzt pl a T62A ért, mára hulladék, nem életképtelen de -5 fok gundep az nem a legjobb! 121 is hiába húztam ki és jó nagyokat lehet vele csapkodni, az is 5 fok gundep! Meg hiába van meg az összes Szovjet medium tier 10, nem motivál a tryhard front közelharc pl Object 430U val vagy 121 el!
Szóval ezeknek a tankoknak az alap penje nem magas amik tier 8 prémium tankok!
Ilyen állapotok mellett kapsz egy 250 mm penes standard lőszeres tankot aminek 1609 m/s a lőszersebessége! Kreditet farmol és bondot! Szóval ez erősen jónak számít az ilyen elavult prémium tankok mellett és ezért élvezem, simán lövöldözök standard lőszerrel 2000 - 3000 eket, közben visszaadja a T62A életérzést mert az volt az első tier 10 amiért pénzt adtam a WG nek!
Érthető ha nem fizetsz egy fityinget se a WG nek nem lesz a semmiből meta tankod, max ami tech tree! Nem akarok vitát se generálni, de annyit ellehet ismerni hogy ha pover creep tankot vásárolsz jobban fogsz játszani és jobban is fogod élvezni a játékot!
Erre példa az ELC EVEN 90 Interceptor Fighter!
80 méterre mászkál mellettem az IS3 és nem lát, és 13 500 a spot rekordom!
Na és látod egyből élvezed a játékot!
Én kb 2015 körül abbahagytam a WG re való pénzöntést és azóta nincs versenyképes prémtankom csak akkor ha bond shopból vagy aukcióról szerzek valamit.
Szóval aki nem metázik hogy azonnal rohanni kell a legújabb tier 10 et kihúzni, nem lootboxol, nem versenyzik semmilyen módban csak random csatákat játszik annak elég unalmas a játék. Ezért sorolgattam milyen prototípusokat meg létező tankokat meg kreált tankokat tudna még a WG behozni a játékba!
Tiszteletbe tartom mindenki más élvezeti faktorát de pl én prémium lőszert se használok, ezért volt 180 millió kreditem, és 100 millióért vettem a K91-2 őt, lehet rajta röhögni aki akar! De 100 millió az nekem semmi, azóta már 92 millióm van, egyszerű csak prémium tankokkal játszok, így minden csata kreditet hoz.
Vannak ilyen játékosok, nekik full unalmas az egész játék, mert nem történik semmi!
Arra se képesek WG nél hogy a célkeresztet megújítsák hogy rikító színe legyen a célkeresztnek, vagy a fehér színt megcsinálnák, vagy lenne egy csúszka amivel az összes színt kikeverheted a célkeresztekre, még a szórásjelzőre is és az összes átütésjelzőn ott lenne az a metál színkombináció mint ami a nagy kereszten van!
Egy jó kis tier 11 vagy tier 12, maga lenne a megváltás, vagy behoznák a 20V20 at de ha rajtam múlna már rég 30v30 lenne nagyobb térképekkel hosszabb csatákkal, mindent is felszerelhetnél a tankodra meg le is szerelhetnél (pl sárhányót) akár bokrot rakhatnál a tankra úgy hogy ki se látszik a tank a bokortól annyit raksz rá. Vagy koromfeketére festhetnéd a tankot mert pl feketére nem tudod festeni vagy akár fehérre, hoznék még 2 fajta lőszert a tankokra, a valóságban sokszor volt vagy 8 fajta lőszer a tankokhoz. Sokat lehet erről témázni!
Bocs ha hosszú lett!
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz
killbull #257233 üzenetére
Tök jó, hogy "közbeszólsz". hiszen azért vagyunk itt és erről szól a fórum.
Sajnos itt kb semmiben nem tudok vele egyetérteni.
Meg van nekem is a tank és ennek függvényében mondom, hogy az egyik legrosszabb 9-es med.
Nincs neki semmilye ami bármilyen szerepkörben élvezetesé tenné ezt a tankot és igazából ez a legfőbb bűne, hogy szenvedés vele a játék. Itt azért kizárnám a nagyon rossz játékosokat, mert ők igazából mindennel szarok és kb mind1, hogy mivel mennek. Plusz az igazi pro-kat mert ők meg mindennel tudnak valamilyen szinten játszani. De én mint átlag vagy kicsivel jobb játékos nagyon érzem, hogy milyen tank jó vagy rossz ebben a metában.
De vissza a tankra: mesterlövész? TIER IX: 300-as alfa, 100-as kaliber APCR!! 248-as átütéssel egy 0.34-es pontoság mellett az életbe nem lesz jó. Távolság miatt veszít bőven átütést az amúgy sem magas kiskaliberű APCR ami amúgy is szeret csúszni minden szarról és mellé nem is annyira pontos. (PTA: 0.3, EK: 0.29)
Minden másra meg rosszabb, páncél gundep nem jó, tradelni nem tud a legkisebb alfa és fos HP (1500!) miatt és még dpm-ben is van aki veri (430V2: 2900).
Jobb 8-as tankok megeszik. Az egyetlen előnye, hogy kreditbe került, de számold ki, hogy mikor hozza vissza a 40 millát.
És végére egyben igazat kell, hogy adjak: "A WOT nem az ultra magas WN8 eléréséről szól hanem a szórakozásról is!" és ez az amit szerintem nagyon kevés playernek ad meg (kb szerintem csak te) ez a tank. És az, hogy te szeretsz vele játszani attól még nem lesz jó, én is sok szar tankot szeretek de attól még szarok maradnak. -
hulp01
senior tag
Ez a rühes macska ma már nem adott bilétát. Pont ez a kettő hiányzott az utolsó kártyához. Ha egyszer 12-ig tart az event, akkor 11-én miért nem ad?
-
Derron
aktív tag
Német 6-os meden kívül van bármi megérős a kígyó shop ban? Mármint az se megérős, de legalább ingyen van.
-
killbull
aktív tag
Értem, amit mondasz a WR diff ről, de szerintem egy kicsit durva így rávágni, hogy mások nem értik a számokat. Lehet, hogy tényleg nem mindenki érti, de talán segíthetne, ha egy kicsit türelmesebbek lennénk és megpróbálnánk jobban elmagyarázni. Ahelyett, hogy rögvest “agymenésekkel” jövünk, inkább próbáljuk meg értelmesen tisztázni a dolgokat, hogy tényleg mindenki számára érthető legyen.
-
killbull
aktív tag
51% winrate az miért rossz? A 48% meg 47% os winrates tankok mit szólnak ehhez? Szépen halkan búslakodnak a méhtelepen!
Ne haragudj de szerintem érdekes tényező sőt furcsa inkább hogy az örömfaktor a WOT ban az hogy legalább 54% winrate kell egy tankhoz hogy azt mondják rá hogy jó, ami többnyire azt jelenti hogy +1 tierrel fentebb is megállná a helyét!
Pont ez az ami miatt szenved a játék, és a WG elérte ezt a pontot hogy a játékosok semmi másnak nem tudnak örülni csak annak ha valami olyat vásárolhatnak amivel letudnak gyalulni vagy taposni mindenkit erőlködés nélkül egy csatában.
Szerintem jól kiegyensúlyozott tankok, és főleg történelmi, ezenfelül mehetnénk tier 15 ig is akár, modern MBT ket kéne hozni mert fogyóban van az hogy mit tudnak kitalálni, elég sok a fantázia tank. Világos az is hogy amíg így öntik a játékra az emberek a pénzüket addig minek változtasson a WG!
Egy jó kis Object 263U (Object 263 + 180 mm B1P löveg) vagy Object 435 (T62 sima csövű lövege az Object 430 on), Object 167T (T62 + gázturbinás meghajtás), Object 278 (Object 277 + gázturbinás meghajtás), Su 152 Taran(Szovjet Grille 15), ISU 203 (ISU 152 -203 mm M4 löveggel), SU SMK 180(ez egy KV vagy IS alvázas szörny amire felszerelték az Object 261 180 mm B1P lövegét)
Lenne pár álom tank amit még nem hozott be a WG a játékba, és az se nagyon állja meg a helyét hogy nem lehet sima csövű MBT hozni mert a 122TM például a valóságban sima csövű, vagy csak úgy vizuálisan nézve őszintén ha bármilyen penetrációs értéket beállíthatsz egy lőszernek, akkor nem mindegy hogy huzagolt vagy sem a löveg?
Mindenki máshogy látja, csak szerettem volna elmondani a véleményem! Értem a powercreep lényegét is de azért nem olyan rossz a K91-2, főleg hogy standard lőszere a legjobb a tier 9 Szovjet mediumok között!
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz
Baltazár123 #257242 üzenetére
Itt most nem szubjektív megítélésről volt szó, hanem hogy mennyire "jó" a tank. Erre egy objektív mérőszámnak eléggé jó, hogy a játékosbázisa az adott tanknak miként teljesít benne a saját átlagához képest. Ez a tank speciel durván lehúzza a játékos álományának a WR-ét, mindezt a mellett, hogy közben a vele elért WR még így is magas, vagyis elmondható, hogy jó játékosbázis használja az adott tankot, vagyis a negatív WR diff nem abból fakad, hogy "kaka" játékosok balfékeskednének vele.
Csak ehhez nem ártana tudni értelmezni számokat, fogalmakat, de az itt sokaknak nem megy a fórumon... helyette megy az olyan agymenés, hogy a 3 mark-oló uniqumok miatt mennek el a csaták, büntet a WG szar RNG-vel és társai...
-
dokee78
félisten
válasz
kisharsany #257228 üzenetére
CS-59-el van a sebzés rekordom.
Más:tudtok közvetlen linket ahol írni lehet a supportnak?
Nem választási lehetőségek,hanem írni.Sosem izgattak a csalók,ellenben a játék befolyásolása a WG részéről az nagyon felcsesz.
-van az enemy tankban 349 hp és az RNG manipulálásával nem adja be hogy el vigyem,de neki beadja.
-pont pár perce volt,full hp-n megindulok Carroval be tárazva Overlord-on a parton várható fél HP-s B-C 25 t-re.
2-t bead majd 2 lőszer nem tudom hova tűnik.
Persze neki a 390 alfa mellett mind +RNG-t kap,mert ő a 2 GM-os profi.Ha már a csata első pár lövése kritikus vagy elfogott akkor többnyire el van adva a csata.
[ Szerkesztve ]
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
jano_77 #257230 üzenetére
A festést még használhatod valamire, vagy eladod.
Nekem zsíros kenyeret adott
Ennél gagyibb már csak a matrica lenne, mert azt még eladni se, vagy valami pozitívumra felhasználni. Mintha 10-20000 kredit annyira borítaná a dolgokat.
Én igazán örülnék annak, ha mindent el lehetne adni a játékban (még ha nem is kreditért, akár beváltani free xp-re), még az erdő fáit is a "garázsból" -
killbull
aktív tag
válasz
xAttilax #257227 üzenetére
A 91-2 egyáltalán nem rossz tank, hiszen a statisztikák alapján a 9-es szintű tankok között a top 8 legjobb sebzésű és a top 6 legjobb győzelmi aránnyal rendelkező valódi több xp t és kreditet és bondot farmoló prémium tank. Nem véletlen, hogy Kajzoo és Tankelit is képes volt vele 5-6 ezer sebzéses köröket menni.
Ha arra használod, amire való, távolsági harcra, mesterlövész szerepben, akkor kifejezetten jól teljesít.
Tankelit is igazat adott mikor írtam neki hogy érdekes mikor tartod a távolságot és nem közel harcolsz egyből 6000 sebzést tudsz elérni, és megmutatja magát egyből a tank hogy miben jó igazán!
Sajnos sokan azt gondolják, hogy ami nem képes -10 fokos gundeppel hull-down pozícióban frontharcolni, vagy közelharcban dominálni, az már használhatatlan. Pedig ez nem így van, csak máshogy kell vele játszani.
Érdemesebb úgy véleményt írni hogy játszottál is a tankkal szerintem! Az pedig, hogy a CC-k mit mondanak, gyakran csak azt tükrözi, mennyire fogadja el a többség kritikátlanul mások véleményét. Ha egy CC mond valamit, az nem jelenti azt, hogy kizárólag az az igazság.
A T-54 vagy az Object 430 hoz képest több szempontból is jobb, például a lőszer sebessége miatt, ami lehetővé teszi a távolságtartást. Ha a legénység megkapja a lőszergyorsítót meg a minimál pen boffot, akkor 250 mm-es pennel és 1609 m/s lőszersebességgel könnyedén farmolhatod a kreditet és a bondot, ráadásul mindezt plusz költség nélkül, hiszen csak kreditbe kerül.
Sőt, mivel nem bondért kell megvásárolni, hanem kreditért, ez még előnyösebb választássá teszi, hiszen sok másik tank bondba kerül, ami egy nagy boldogság faktor ha játszol a tankkal. Emiatt a 91-2 egy jó értéket képviselő tank, amelynek nincs meg az a hátránya, hogy egy reward tank nem prémium státuszú és csak zabálja a kreditet.
A nehéz tankokat a közepes tankokkal összehasonlítani szerintem nem teljesen fair, hiszen az egyiknek a frontvonalon kell harcolnia, míg a másik a második sorban tud hatékonyan működni. A Patton the tank meg szándékosan rossz lövegkezeléssel se közelre se távolra nem jó mert még mellé hatalmas kupolája is van.
A WOT nem az ultra magas WN8 eléréséről szól hanem a szórakozásról is!
Bocs, ha közbeszóltam, de nekem is ott van a garázsomban a 91-2, és kifejezetten szeretem!
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Van újra a 24 órás ingyenes doboz, ami tavaly novemberben volt utoljára!
Boltban lehet megtalálni. -
El Rey
tag
Na, megvan a másik hulladék, füstölgő szarkupac tank: MVIY.
Kedvem támadt letörölni a játékot miután játszottam ezzel a fosrakétával....Esküszöm, hogy a patton tank jobb nála 100 szor!...
Mondjuk az sem segít, hogy CSAK olyan meccsek vannak, hogy két perc eltelik ránézek az állásra és -7k hp nekünk másik meccs -5k hp sorozatban folyamatosan csak és kizárólag ilyen meccsek. A 6ik ilyennél nyomtam egy alt+f4 et inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
válasz
manu75 #257217 üzenetére
Egyébként ezt a pontozási rendszert én sem preferálom. De ez normál csatákban is megvan. Alapvetően a játék lényegi szakaszában nem tesz hozzá a csatához, mikor fontos lenne, majd mikor teljes bukó lesz a csata, akkor a már lesebzett tankokat elkezdi lőni. Így a csata végére viszonylag jó eredménnyel zár, de mikor szükség lett volna a sebzésére, akkor nem volt ott.
-
manu75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #257196 üzenetére
Hadd reagáljak egy képpel a játékos állomány képességére. A héten nem volt úgy időm rohamozni csak tegnap, és ez nem egy kiragadott momentum hanem ez volt az átlag. Westfielden egyik bc25t tépte a száját chaten, hogy béna ezüst rangban lévők. Ott is 3 nehéz tankkal mentünk resetelni a foglalást 7 ellen a többi nyomi meg a bokorból harcolt. Amúgy szerintem alapból szar az egész pontozás ebben a módban 100m-nél távolabbi sebzésért alap*1% pontot adnék csak. Röhej aki próbál nyerni kap -30 pontot a kemper nyomi meg -15-öt vesztes csatában.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ddt500hu #257191 üzenetére
aztaq....azt meg hogy?!? Mindenkit robbantott....nem szoktak annyi ideig tartani a roham csaták, hogy ennyi sebzést össze lőjön.
Gyuri27: én az 5K alatti WTR-eket már nem is veszem számításba....gyakorlatilag a nullához konvergál legtöbbször a teljesítményük! Tisztelet a kivételnek, de a nagy átlag az sajnos ez, felesleges is ezen vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kisharsany #257211 üzenetére
Ezt nem tudtam, mert én mindig rögtön megcsináltam a küldiket. De jó hír azoknak, akik egy ideig nem játszottak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #257177 üzenetére
ezt cáfolnám , mert tegnap nekem délután 13 és 17 között eléggé jól adta - volt pár nagyon durva társulat, akikkel pillanatok alatt zakó lett, de többnyire jól ment és jobb csapatokat sikerült kapni. én azt mondom, hogy ebben is jelen van az RNG: van amikor jól adja, van amikor nem, de ez nem hétköznap vagy hétvége függő.
-
válasz
kisharsany #257209 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz meg a teljes, mert már nem lesz több küldetés, és az ingyen pontok is csak 2 napig lesznek, az még 4 pont.
-
Nektek is 18 kígyós stamp maradt? Kár, hogy nem lehet beváltani semmire.
-
bolygo85
tag
válasz
phoenix1989 #257202 üzenetére
Pazar
-
phoenix1989
őstag