Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Akinek kell valami a prémium boltból és szeretne spórolni írjon rám, van 15%-os kuponom ami bármire jó (tankok, festések, gold, prémium nap)
Pl lt432 9320 Ft helyett 7922 Ft -
phoenix1989
őstag
gondoltam kicsit játszom ezt a modot mégis csak legalább a harctéri módosításokat hamar lenyomom de csodálatos csapatokat kapok. ma első 4 csata győzelem aztán utána sorozatban 7-8 bukta , hát maradok a heti küldetéseknél és ennyi. közben megnéztem pár igen komoly harcost, 3-4k wtr játékosok 56% győzelem 2k átlaggal.
köszönöm
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258309 üzenetére
csak NE olyan medeket kapjunk mint tegnap Murovankán!
Amúgy volt egy csatám még este szintén ott, amikor egy heavyt leszámítva csak medekkel mentünk be és sikerült megnyernünk azért, mert az enemy balfék volt és mindenki bevonult a zászló mögötti pár házikó közé, mi meg szét soroztuk őket a dombokról minden irányból. Szegénykék azt sem tudták merre figyeljenek, rohanjanak. -
-
po1son
addikt
válasz
h1mpi #258296 üzenetére
Köszi!
Én pont ezért is fogom az utolsó kettő hétben megcsinálni a rohamot, mert sokat játszok, de vannak időszakok, amikor napokon keresztül inaktív vagyok. Másrészt számomra sokszor toxikus játékélményt nyújt... Random 15v15 sokkal lazább és szórakoztatóbb.
Palfitom -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Raidon #258301 üzenetére
Tegnap egyik csatánk azért ment el, mert Murovankán tőlünk a medek (3-4) bementek a mágikus erdőbe és 3 maradtunk az enemy 7 főjére, akik persze le is rohantak minket. A medek ezt szépen végig nézték, meg sem próbáltak bejönni a zászlóhoz segíteni!
Másik csatában - map neve nem jut eszembe, de egyik felén nagy csarnok/hangár, másikon meg szén dombok és sinek - 2 med és 1 Ho-Ri (és itt a Ho-Ri a durva, mert meddel esetleg még tud is ott kezdeni vmit, de a TD-el?!?) kimentek a széndombokhoz!
Szal voltak "jó" csaták, ahol csak pislogtunk, de összességében nem ment rosszul. Köszi h1mpi!
Csak mentem még 2-3 csatát, mert az első győzelem lett még miután leléptél és sikerült feljutni Bronz A-ba, aztán már csak 47 pont hiányzott az Ezüsthöz és gondoltam azt már rápróbálom, de bukó jött így elengedtem, nehogy még a B-be is vissza csússzak. -
Raidon
őstag
válasz
h1mpi #258300 üzenetére
Sajnos gyerkőc miatt nem tudok beszélni mivel be nem áll a szája... szóval inkább zavaró mint sem segítene. Nálam a szakasz ezért kilőve. Arany szintet egyszer sikerült elérni.
Játéktudásom azért javuló szinten van. Ha most kezdeném a nulláról egész máshogy állna a széna, de az, hogy általában ha nem hozzuk a meccset az esetek 80% ban nekem semmi közöm. Pedig lehetne hozni sok meccset, de valahogy vagy nem jó a helyezkedés vagy nincs fókusz nem figyel az ember a másikra, hogy öten rámennek vagy egyebek. Ilyenek sokat számítanak. -
h1mpi
félisten
válasz
Raidon #258298 üzenetére
Tegnap Jano-val mentünk pár kört hanggal, előtte lévő nap hang nélkül. Elképesztő, hogy mennyire sokat számít még a hang is, sok esetben ki tudtuk segíteni egymást. Tudom ez csak nekem fura, aki nem szokott hanggal játszani, de sokkal élvezetesebb így a WoT szakaszban. Én örülök, ha megtartom az ezüstöt, az arany már nem az én szinten skillben.
-
h1mpi
félisten
Ha elértem az ezüst E rangot, akkor onnan von le pontokat inaktivitás miatt? Mert így meglett a Stinger egyelőre.
po1son: komoly teljesítmény
-
po1son
addikt
válasz
ddt500hu #258287 üzenetére
Mai nap nekem sem ment a játék, de legurítottam pár pörgetőt és rögtön helyre állt a rend.
Skorpion
setup1 fejlesztett célzás, töltésgyorsító, távcső+Jó ágyú
+ 311mm gold átütés
+ 490 alfa ~10 sec
+Magas végsebesség/kellemes mobilitás-Nagy profil
-Lassú toronyforgás
-Pocsék camo
-Modul érzékeny
-Papír
-Alaplőszer lassú -
jano_77
nagyúr
Tudja vki, hogy a játékon belüli összehasonlító rész az bugos vagy vmit nem jól használok, nem tudom, hogyan működik!?
Borrasque-t nézem a 2 konfiggal és amikor bent vagyok és összepakolom, hogy mik legyenek rajta, akkor ezt mutatja:szerkesztés után, mikor elfogadom akkor pedig ezt:
Nem ugyan azokat az álcázási értékeket kellene látnom az első sorban mint szerkesztés közben?!? -
ddt500hu
veterán
Faszom. Épp csak hozzáértem!
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258284 üzenetére
Én is, mert nem adok a Lion-ért annyit, amennyit kellene. Egyszerűen nem éri meg. Még rohamba se enged be ezekkel...
-
jano_77
nagyúr
Ez volt már? Mit gondoltok, ez csak kamu?
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Vak tyúk is talál szemet. Avagy egy nobb csodálatos alkotása!
-
Looserke
őstag
Csak én nem látom a születésnapi token boltot? Csak az új van ami most jelent meg, a muffinokat nem tudom hol lehet elkölteni.
-
po1son
addikt
Mai kezdődik a ols twitch drops, amiben mai nap lehet szerezni 1 nap prémium napot (16:00-tól).
+Itt ezen a link kitudjatok szedni az e50m tankot rohamra. Akinek megvan a tank annak is érdemes kiszedni a lőszerek miatt (eladja vagy depoba rakja). -
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258268 üzenetére
Én ezt kihagyom, megfogadtam, hogy skippelem az összes ilyen játékmódot. Talán a ládalopós lesz az egyetlen, amit majd játszok.
-
manu75
aktív tag
válasz
Más értelem nincs is ennek a módnak ez szerintem nagyon mellément maga a "verseny" még a test drive 1 színvonalát sem éri el. Ez teljesen unalmas, egy pálya két hétvégére ezt kár volt kiadni. Talán a 2. ellenőrző előtt a keskeny felmenőn ott szoktak még T57-tel meg Type5-tel megállni és nem felengedni a jónépet. Egyébként én is a cél előtt lövöldöztem vissza a többieket már a 3. kör után ezt az egy poént látom ebben a módban.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Ja ilyet én is láttam. Foch B védte a bázist.
-
Baltazár123
őstag
igen, most látom, hogy ha végeztem a 6 szakasszal, akkor jön ez a plusz 30 pontonként ad egy véletlen jutalmat, akár prém napot is. Elég agyzsibbasztó ez a mód, de pár jutalmat behúzok. Sok időt nem érdemes ezzel a móddal tölteni.
Már második olyan g.cibe futok bele, aki megáll a vége előtt és a felfele igyekvőket lövi. Mintha nem lenne elég nehéz ott lavírozni, még a kerülgessem a lövéseit is.
-
ddt500hu
veterán
2001 alap xp.
Kissé húzós csata volt.
[Replay.]
-
tboj
tag
válasz
Baltazár123 #258265 üzenetére
Én miután végeztem az alap jutalmakkal, kipróbáltam hogy csak a második checkpointig viszem el, majd kilépek, és megadta a 10 pontokat érte. Mivel 30 pontot kell csak gyűjteni a további random jutalmakért, így ezzel elég gyorsan lehet haladni, ha valakinek van hozzá türelme. Gyakorlatilag így azonnali kilépésekkel és újrakezdésekkel durván 10 percenként be lehet húzni egyet. Ha beadja a 200k kreditet, komponenseket vagy free xp-t, akkor megérheti, vagy ha valakinek szüksége van rá, akkor a prémnapok és a boosterek is.
-
Baltazár123
őstag
Azon gondolkodom, hogy a neon dash-ban, ha a top5 küldetés van csak hátra, akkor van értelme a második checkpoint után is játszani vele tovább és megpróbálni befejezni, ha már nem férek be a top5-be?
Én úgy látom, hogy nem ad semmi pluszt azért, ha befejezem. Elvileg a cc-k játszottak ezzel, nem szólt senki a wg-nek, hogy ez így elég értelmetlenül összerakott küldetés csomag? Hacsak én nem néztem be valamit és mégis ad valamit azért, ha befejezem a második checkpoint elérésre után. Még 20 pont kell, elviszem a checkpoint2-ig, aztán ott hagyom a tankot és böngészem
-
-
h1mpi
félisten
Adatbázis hibát dob a WoT. Nektek működik rendesen?
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258259 üzenetére
Mondjuk ha az eleje elszaródik egyből kilépek. A rekordom 11mp.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258257 üzenetére
Igen, van minden. Type5 heavy-t, E100-at is többet láttam.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258255 üzenetére
Mondjuk aki SU-14-1-el jön a futamra.....
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258253 üzenetére
Köszi. Működik.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258251 üzenetére
Ez az akadály a kulcs. Ha itt sikerül elsőnek átérned, onnantól a magad ura vagy.
Nekem itt nem sikerült.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258245 üzenetére
Csak sikerült.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258245 üzenetére
3.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
po1son #258244 üzenetére
Nekem tavaly szeptember óta nem ad semmit. Mikor rákérdeztem nekem miért nem ad, másnak meg igen, akkor ennyit sikerült válaszolniuk:
"Please note that these gifts are personal offers provided for marketing purposes. Unfortunately, we have no influence or view on which missions and offers are provided to some players and not to others. They are distributed randomly and are not guaranteed. You simply need to be patient until you get other ones."
Azóta sem kapok, pedig eltelt több mint fél év.
-
phoenix1989
őstag
kinek mi a nyerő rekord?
-
po1son
addikt
Ingyen napi dobozt megint nem ad a játék (update óta)?
-
jano_77
nagyúr
NE mondjátok nekem, hogy a WG nem látja az ilyen és ehhez hasonló debil BOT játékosokat, accountokat!?!? Miért nem törlik kérdezés nélkül őket?!?
E100-al 218 csatával van 447 átlag sebzése emberünknek
IS7 427 csata/360 avg dmgNem hiszem el hogy ez igazi ember játszik ezzel az acc-al, hanem sokkal inkább egy BOt program! De akkor miért hagyja ezeket a WG?!?
-
po1son
addikt
E4 alias "bunyós pityu" gunmark kész.
Sok játéktudás nem kell hozzá, evvel a tankkal bárki jól tud szórakozni, mindenkinek ajánlom bátran!
Egyszerűen heavy oldalon be kell bújni a páncélozott csapattársak mögé és osztani a nagy pofonokat az ellenfélnek sunyi módon.Nem értem amúgy a wg-t miért buffolta ezt a tankot, eddig sem volt gyenge, de sokat nem dobott rajta a ráncfelvarrás, picivel éreztem csak erősebbnek az utóbbi 2 napban.
Setup1: Szellőzés, Töltésgyorsító, pontosságjavító rendszer
+ 375mm APCR - 750 alfa "I'm Lovin It"
+ Nem egy E3 a páncél, de ettől függetlenül lehet vele heavy oldalon játszani
+ Kellemes töltési idő ~14 sec
+ Ágyú pontosság és szűkölési idő rendben van
+Jó látótáv- Lomha, nem igazán lehet menekülni vele
- Sokszor kap lőszerrekeszt (legénységi skill ajánlott rá - biztonságos elhelyezés)
- Arty mágnes és ráadásul nagy sebzést is szokott kapni
- Kevés a csőfelhajlás, így a tornyon lévő kupolát nem lehet ágyúval rejteni, ami gyenge pont
-Alaplőszer sebesség nagyon lassú, ezért nem érdemes sniperkedni -
po1son
addikt
Megint láda őrület kilátásban
link -
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258234 üzenetére
Köszönöm, akkor fel kell tolnom magamat ezüstbe most is
Nekem nincs meg a T57 HT, tehát pont jól jönne.
-
po1son
addikt
válasz
De jó hogy írod ezt, én hülye azt hittem az arany csak 3-at ad, nem is értettem hogyan jön ki a matek.
Akkor viszont lehet az aranyat megpróbálom utolsó héten és kapok egy választható lila felszerelést is. -
jano_77
nagyúr
válasz
Nekem is az ezüst kell a végére, hogy 1 zászlót be tudjak még húzni, annyi hiányzik, így én is csak a heti küldiket szoktam általában letudni. Mondjuk tegnap letudtam a mostaniakat, így nem tudom mi lesz, lehet csak randomozni fogok és próbálgatom a 10-es vasakat - mert én alapból nem szoktam velük játszani randomban, inkább a 9-eseket szeretem.
Kipróbálom a Type71, 10-es lengyel TD és a most buffolt Obj.268 hogy érdemes-e bevinni ezeket Rohamba pl.
Lengyel TD-t vittem be tegnap pár csatába, egészen jól működött, nem volt rossz.
Type71-el nem mertem még, mert előtte mentem 2 random csatát és az nem igazán sikeredett.
T110E4, Ho-Ri3, 10-es Lengyel TD, AMX M4 54 ezek voltak a fő tankok tegnapKi, mivel próbálkozik?
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #258233 üzenetére
most az aktuális szakasz zárásakor, ha ezüstben tudsz maradni a végén, akkor 3 zászlót ad, vasra 1-t, bronz 2, aranyra 4-t és így tovább. Összesen 3 ezüst ligás szakasz zárás elég a tankhoz. 9 zászló kell a tankhoz, ha több zászlód van, akkor még spécibb skint ad meg egyéb jutalmakat, de 12-15-18 zászló kell, én azt kihagyom. Talán sikerül megint ezüstben zárnom, akkor a tankot behúzom meg a legénységet.
Mondjuk csak egy sima t57heavy tank, de a skin rajta jó és ami értékes, a nulla skilles legénység. Mostanában alig ad nulla skilles legénységet a wg.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258232 üzenetére
Oké köszönöm megnézem majd a gépnél és mire adja a zászlókat? Egy elért szint 1 zászló?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258229 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy hány db ilyen zászlóm van eddig? Azt hittem csak a legjobbak kaphatják meg a tankot, ezért nem is foglalkoztam vele.
Illetve azt sem találom, hogy mi alapján kapom a zászlókat? Gondolom a rang, de nem látom ezt így leírva sehol. -
Baltazár123
őstag
Én értem, hogy ajándék lónak nem nézzük a fogát, de az az ARMT. Addig tetszett a tank, főleg az ágyúsüllyedés, táras ágyú és nézem, hogy közel 6 skilles legénységgel, venti és 939 a dpm érték
Talán a legrosszabb ami a játékban van, de legalábbis ennél kevesebbet még elképzelni se könnyű. Ja és 2,5 sec intraclip, hogy még a nagy nehezen betöltött 3 lövést se lehessen leadni általában.
Meg persze a szokásos, a 3 lövésből egy a legtöbb esetben pattanni fog vagy elmegy a 3.14csába, akkor is ha egy OI oldalát lövöm. Úgyhogy az effektív dpm 600 körüli, nincs tank amivel le lehetne állni vele 1:1 szituációra.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258226 üzenetére
Akkor én meg se szólalok
-
jano_77
nagyúr
válasz
ritkaság #258219 üzenetére
nem az van, hogy speckó tankokkal - mint pl M60 is - nem lehet tolni a Roham modot!?
Nekem 4 win/6 lose lett sajnos és én is Bronz D-be kerültem. Nap végére sikerült átcsúszni a C-be. De nagyon messze van az Ezüst pláne így, hogy szerintem kevesebb pontokat ad mint korábban.
Én ma 21 után leszek fent, ha esetleg tolnátok, szívesen csatlakoznék. -
ritkaság
aktív tag
válasz
Baltazár123 #258217 üzenetére
Nekem ugyan az volt mint előző: 8 győzelem 2 vereség - Bronz D. Utána alig nyertem valamit Vas 402 pontig estem vissza. Majd 60TP-vel visszahúztam Bronz D-ig.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Rohamosok ide: [link] -
h1mpi
félisten
M60 miért jobb tank, mint az M48 Patton? Szerintem sokkal könnyebben lőhető a kupola a tornyon. Skill szerint jobb.
-
tboj
tag
-
h1mpi
félisten
válasz
kisharsany #258211 üzenetére
Nekem bronz C úgy hogy 4-et vesztettünk, de ott is jó voltam... ez fullrandom
-
jano_77
nagyúr
csak én érzem úgy, hogy kevesebb pontot ad mint az előző szakaszokban hasonló eredményre?
-
tboj
tag
válasz
po1son #258208 üzenetére
Voltam vele egy csapatban a 9. besoroló csatámon. Nyertünk, de abban a csatában pont nem csinált semmit kb (800 damage), mondta is a streamen, hogy gyakorlatilag csak sebzést vett fel. De sejtettem, hogy így lesz, valahogy mindig így járok, ha streamerrel kerülök össze
Amúgy nekem elég jól sikerültek a besorolók:
A 2 vesztesből is az elsőre már azt hittem sima win, amikor elhaláloztam, de aztán valahogy mégis elbénázták, és csak 1 EBR élte túl végül az ellenfélnél 500 hp-n. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Senki sem Rohamozik? -
Derron
aktív tag
Bourrasque megéri az árát?
Csak prém lőszerrel szabad használni? Úgy is lehet vele kreditet farmolni prém nélkül? Gondolom számít hogy minden lövés találjon, de ha talál akkor is minuszos? Általában próbálok olyan prém tankokat beszerezni, amikkel lehet farmolni, de ha ez csak prémmel használható, akkor sajnos kiesik. -
phoenix1989
őstag
válasz
Sunsetjoy #258198 üzenetére
Észre se vettem csak a csata végén.
po1son
Hát amúgy le kellene markolni egy artyt már gondoltam rá de az csak is a 61 lehet. két jel már rajta de azt még jóval régebben tettem rá látni is hogy azóta elbuktam pár százalékotnyugi csak reggel vagyok fent a délután szabad út az e4 sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest