Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #30057 üzenetére
Ha használnék XVM-et, az lenne az első, amit mindig kiszednék!
De ízlések és pofonok... -
munnergep
senior tag
válasz
KisApám #30096 üzenetére
Session statistics:
Wins/Battles: 11 (22) (50%)
Exp: 22 006 (1 000)
Free Exp: 1 076
Credits/Gold: 781 946 0
Kills: 40 (1.82)
Hits/Shots: 279 / 353 (79.04%)
Damage Dealt: 30 451 (1 384)
Damage Received: 17 845
Spotted: 69 (3.14)
Efficiency/WN6: 2 483 2 104Azért mindig lehet javítani.
Na de mára ennyi, adjunk a melónak. -
nyunyu
félisten
válasz
Aslian XVM-hez hozzá lehet valahogy adni, hogy kiírja a kalkulált nyerési esélyt, mint a sima XVM?
\res_mods\xvm\configs\Aslain\battleLoading.xc -ben bekapcsolod a
"battleLoading": {
"showChances": true,
} -
munnergep
senior tag
Session statistics:
Wins/Battles: 6 (16) (37.5%)
Efficiency/WN6: 2 651 1 814Höhö, jó kis arányok
-
diegho
nagyúr
-
KisApám
addikt
Hát sorozatban kapok ki,
DE nem zavar.Mert látom, hogy igen sokszor kb. 200 (!!!)-től 500-as WN gyerekekkel rak össze, nagy részben a csapat ez,
és mellettük "királynak" érzhetem magamat, ugyanis akármilyen az ellen, én úgy-ahogy még tudok aprítani közöttük, azaz nem én vagyok a sz*r, nem rajtam megy el.Persze ha pl. egy Hetzer, mint legutóbb, CSAK Gold lőszerrel lő, nincs mit tennem (én StuG III)...
-
Na ez most már több mint bosszantó....
Mióta a 8.9 bevezetésre került, vol, hogy nem tudtam kilépni a játékból és feladatkezelőben kellett bezárni, volt, hogy csata után azonnal kodobott a windowsba, most meg csata végén elsötétül minden, és se statisztika, se garázs, csak fekete képernyő és a győzelmi zene..... -
nihill
őstag
válasz
dfsz34 #30087 üzenetére
Én pont azt mondom hogy a su100y-ra nem kell csigaszem mert nem tudja kihasználni.
A jagdtiger mérete, a loltraki páncélozottsága, 13s+ töltési idő, ezek így együtt értelmetlenné teszik a távcsövet - véleményem szerint.
Ha meg a társak nem spotolnak akkor nyílt terepen megszívtam, ez nem az a tank ami ilyenkor túlél. -
törölt tag
válasz
Kean_Sorbo #30077 üzenetére
-
dfsz34
őstag
válasz
nihill #30085 üzenetére
Persze, hogy bejön. A látótáv növelés elemi érdek, főleg egy TD esetében. Igaz, hogy ezt kevesen látják be.
Arról nem is beszélve, hogy a kedves társakra nagyon sokszor nem lehet számítani, hogy majd ők spotolnak. Ja, vagy éppen annyira messzire előre rohannak, hogy már nem látom őket vagy meghalnak egy pillanat alatt vagy éppen takarják az ellenséget okosan.
Komoly látótávval sok helyzetet meg lehet oldani.
-
fradi81
veterán
Játszik valaki haswell-es pentium G-s procival?
-
Angel1981
veterán
válasz
nihill #30081 üzenetére
Én általánosságban értettem.
Kinek mi jön be, a statisztikák meg igazolják / cáfolják az illetőt - ezt most szintén általánosságban.
Ennyi.A toronnyal nem rendelkező TD-kre én sem rakok távcsövet, mert megmozdul a test, és máris annyi az előnynek - kivéve talán az AT 15-öt, mert annak 25-25 fokos a lövegkitéríthetősége.
-
ztibor
senior tag
válasz
GaburroSan #30050 üzenetére
köszi az infót, a 111-el akkor megvárom
-
nihill
őstag
válasz
Angel1981 #30080 üzenetére
Volt már több olyan helyzetem is vele, hogy jól jött volna a nagyobb látótávolság, de a periszkóp nem segített volna, mert nem volt kedvem az aktiválódás miatt megállni miközben kapom a találatokat.
Én olyas stílusban játszok vele, hogy takarásban vagyok, ha betölt az ágyú, kimegyek és megy a hatalmas pofon a már felspotolt ellenségnek, majd gyorsan vissza takarásba.
Bokor mögött sniperkedni egy ekkora hombárral esélytelen, ha mégis akkor azért mert olyan távolságra van az ellen hogy nem én spotolom, meg épp van fontosabb dolga is mint rám visszalőni.
Nyílt terepen csatában megállni addig, hogy aktiválódjon a csigaszem, instant garázst eredményez.
Szóval mikor is segít nekem a távcső? Vagy rosszul játszok vele? -
törölt tag
Egy kérdés: Másnak is megjelent az a hiba, hogy reggel az első csata után megadja a 250000-et előre, és bejelöli hogy a főküldetés teljesítve. Már harmadik napja adja így a gép.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Angel1981 #30068 üzenetére
Szerintem sem fog nyerni (persze más a szitu ha az E-100 player fair és csak AP lőszerrel lő, úgy azért elég sok mindent lepattint magáról az egérke), ennek fő oka, hogy az a 12,8cm löveg a világ 8. csodája kategória, még ha pumpálod a goldot a DPM akkor is kritikán aluli marad (alig lő gyorsabban mint a 9es heavyn, E-100on legalább bő 1sec-el gyorsabban tölt az ágyú a 75-höz képest de a Mauson alig gyorsul)
-
Jolet
őstag
válasz
Angel1981 #30068 üzenetére
ha volt kellemes meglepetésem a játékban, akkor a 2 általad említett tank biztosan oda tartozik
százszor jobban élveztem és jobb eredményeim is voltak velük, mint a konkurens német társaikkal
persze nem mondom, hogy nem lehet személy- és stílusfüggő, de a VK A és B szerintem két nagyon jó tank
ahogy ezt láthattad a videóimon is ;-) -
H@lede
tag
válasz
munnergep #30038 üzenetére
Szép kör! Remélem lesz még vele sok hasonló meneted!
Nekem sajnos nem jött be valahogy nem bírtam elviselni amikor nyertes csatákat azért buktam mert csak 13-mal döcögtem. Egyszerűen kiégtem attól a tanktól persze nem azt mondom hogy szar csak szerintem nem jó. Ellenben az E3 mintha 1 bmw-ből átülnél egy ferrariba, engem jobb érzéssel töltöttel amikor nem azt kellett néznem hogy a csapatom hogy veszti el a meccset és talán védekezésből valamit még tudok alkotni hanem E3-mal kellően kiveszem a részem az adott játék alakulásából. -
Angel1981
veterán
Bingisz és Jolet ok, köszi, akkor ez van!
r1E3S3E7T: a Maus valóban tetszik, de az előtte lévő T8 és T9 nem. Nincs annyi időm, hogy olyan tankokkal is sokat időzzek, amik nem érdekelnek.
A másik meg; a Mausnak amennyi előnye, annyi hátránya, szerintem pl. szemtől szembe nem biztos, hogy nyer egy E-100-al szemben... -
Angel1981
veterán
válasz
diegho #30010 üzenetére
Te (többek között) az E-100 mestere is vagy.
A kisebbik ágyúnak látod értelmét rajta?Megmondom, számomra miért nem annyira egyértelmű a nagy ágyú; a "kicsi" pontosabb, nagyobb a penje és a gun depression-je, a lövedéke is gyorsabb, ha meg prémlőszerről beszélünk, akkor a HEAT valahogy annyira nem megbízható, mint az APCR.
Köszi előre is!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Megtaláltam.
-
TESCO-Zsömle
titán
Aslian XVM-hez hozzá lehet valahogy adni, hogy kiírja a kalkulált nyerési esélyt, mint a sima XVM?
-
Angel1981
veterán
Arra valaki tud magyarázatot / megoldást, hogy a wot eu oldal elég gyakran gondol egyet, és hiába a beállított angol nyelv, németül / franciául / csehül, de még akár törökül is megjelenik, és hiába frissítgeti az ember, akkor nem áll vissza egy ideig.
(Aztán egyszer csak, mondjuk fél óra múlva meg megint angolul van, aztán meg megint nem.) -
Angel1981
veterán
válasz
SoulReaver #30018 üzenetére
Igen, én is pont tegnap este néztem meg - átlépte a 100.000 csatát.
-
Drenadar
veterán
aki laptopon játszik, illetve frissítette 8.1-es winre az OS-t.
Működik rendesen a wot? eddig mindig elutasítottam a frissítést... -
Linkin
senior tag
válasz
Patrick76496 #30027 üzenetére
Nem a free xp-ből van a gond én is szoktam használni. Hanem azzal hogy így nem hitelesek a videó alapból fullos tankkal játszani nem nagy cucc megnéztem volna hogy a Wz 111-en mit csinált volna a 110 ágyújával. Így nem nehéz egy ágat kihúzni
-
Atlantis
veterán
válasz
munnergep #30038 üzenetére
Elismerésem. Nekem egyenlőre a hajam hullik a T95-től...előjött a szokásos érzés, hogy ha ellene vagyok, kemény dió, de ha benne ülök, mindenki átlövi.
Tegnap dörzsöltem a markom, Himmelsdorfra kerültem vele, mondom, végre egy jó kis pálya...0 sebzéssel zártam, úgy szétlőttek szemből kb. fél perc alatt, hogy a végén gratuláltam az ellenfélnek...nemtudom, arannyal lőttek-e, de minden betalált és sebzett. Lövést se bírtam leadni...
Bár azért a T28-nál még így is sokkal jobb, azt a végén már nem szerettem annyira.
-
nyunyu
félisten
válasz
munnergep #30034 üzenetére
Mikor top of the tree volt az E4, akkor akartam kihuzni a T30-at a T28-akrol hozott 120mm-mel.
Nem jott ossze, 3 nap alatt sikerult valami 20k XPt osszeharacsolni, aztan elegem lett, es freebol felugrott a 155mm.
Egybol megduplazodott a koronkenti XP.Kilences TD sokkal tobb tizes heavyt kap az arcaba, mint a nyolcasok, igy mar nagyon kene celozni a 248 pennel, de az az agyu nem tul pontos, ha 400+ meterre losz vele.
155mm sem lesz pontosabb, de annak joval nagyobb penje van.
Jellemzoen csak akkor pattan, ha a tankok legvastagabb reszet talalod el, es/vagy hulye szogben. -
ztibor
senior tag
válasz
GaburroSan #29860 üzenetére
Tudsz pontos időszakot mondani amikor a kínai vonal akcióban lesz?
-
munnergep
senior tag
válasz
Enzolord #30036 üzenetére
Megvettem, megpróbáltam a 120-assal, úgy hogy televágtam arannyal, hogy legyen pen. Első kör eredménye, úgy hogy távlövészet miatt, egy csomó mellé ment:
Gondolom nem sokan nyomják vele, azért volt ilyen könnyű az ászt megcsinálni.
De akkor hamarosan váltok egy kis free xp-t és had menjen rá a nagy dög. -
04ahgy
nagyúr
Szép kör!
Gratula.
A Free XP - non free XP részhez meg ennyit tennék hozzá, most követtem el:
Kifejlesztve: E 75 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 154 000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva: 'E 75' sikeresen megvásárolva. Elköltve: 3 480 000.
Kifejlesztve: Torony 'E 75 Ausf. B' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 0. Elköltött szabad tapasztalat: 24 450.
Megvásárolva: Torony 'E 75 Ausf. B' modul (1 darab) sikeresen megvásárolva. Elköltve: 59 500.
Kifejlesztve: Löveg '12,8 cm Kw.K. 44 L/55' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 0. Elköltött szabad tapasztalat: 63 000.
Kifejlesztve: Felfüggesztés 'E 75 verstärkteketten' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 0. Elköltött szabad tapasztalat: 25 300.
Megvásárolva: Felfüggesztés 'E 75 verstärkteketten' modul (1 darab) sikeresen megvásárolva. Elköltve: 60 150.
Felfüggesztés 'E 75 verstärkteketten' felhelyezve a tankra.
Torony 'E 75 Ausf. B' felhelyezve a tankra.
Megvásárolva: Rádió 'FuG 12' modul (1 darab) sikeresen megvásárolva. Elköltve: 43 200.
Rádió 'FuG 12' felhelyezve a tankra.
Megvásárolva: Löveg '12,8 cm Kw.K. 44 L/55' modul (1 darab) sikeresen megvásárolva. Elköltve: 310 000.
Löveg '12,8 cm Kw.K. 44 L/55' felhelyezve a tankra.Gondolom, pont akik ellene vannak, épp azok sírnának legelőbb, ha stock E75-tel az ő csapatukban lennék, hogy már megint szopóágra teszi őket a gép.
HGyu
-
Enzolord
addikt
válasz
munnergep #30034 üzenetére
1: Mióta buffolták az XP szerzést a TD-knél, hamar összejön az a 66k.. Bár való igaz, jobb a nagy durunggal..
704re a helyedben nem szórnám el a freet.. Nem rossz tank az, nekem egyik kedvencem volt tier 9ben...
A másik mondjuk pont a T95..Tehát, hogy próbáljak válaszolni is a kérdésre, freeből az ágyú, aztán told egy kicsit a T95-öt, és pihentesd az Obj-et.. Azután, később előveszed, ha már elmúlt az ellenszenv..
-
munnergep
senior tag
T95öt fejlesztettem ki éppen, de a 155mm-es ágyúhoz még kell 66e xp. A 120mm-essel 20 év alatt össze lehet szedni rá az xp-t, nagy kínszenvedés vagy free xp-ből mindeképp vegyem meg hozzá a 155-öset? (free xp-t tartalékolni akartam az obj268-hoz, már unom a 704-et)
-
forras2
őstag
JgPantherre melyik löveget ajánljátok?
L/71-et vagy az L/52-t? -
-
Patrick76496
őstag
válasz
Linkin #30004 üzenetére
Ezzel nem értem mi a baj, ha van free xp-je, akkor miért nem használhatja fel? Én is amit tudok, free xp-zek, pl a tornyokat. Amíg pedig a nagy lánctalp nincs meg, addig bővítőt használok. Az más dolog, hogy egy idő után én is meguntam a videóit. Sok dologgal nem értettem egyet, amit mondott, plusz a panzerwaffen feliratot sem néztem jó szemmel a garázsában.
- - - - - - - - -
Más: Leszedtem a RU klienst, arról sem működik a roaming (EU-ra). -
nyunyu
félisten
válasz
Egyszer belefutottam, amikor meg ~83k kore volt.
Top tankkent vegigkempelte az egesz meccset a leghatso bokorban.
-
KisApám
addikt
Kinek melyik 6th sense és játék közben beszédhangok (találat, töltés stb.) tetszenek?
Linkkel.
Szeretnék találni egy jót. -
munnergep
senior tag
Volt valami statisztika arról, hogy ha nem csinálsz semmit a csata alatt, akkor valami 1000 meccs alapján 43% wr körül mozog a statisztika... ha jól emlékszem.
Nekem napok óta 20-30% a WR, 1200-1800 eff mellett.
Ez idő alatt azt állapítottam meg, hogy a tudatlan hülyénél csak egy rosszabb van: az öntudatos hülye.Drenadar: Nem az MM miatt jöttem rinyálni, meg nem a WG miatt sírni, meg nem azt mondtam, hogy jaj én tök jó vagyok, csak a körülmények...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ahhoz képest annyira nem is fasza a gyerek...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Dehogy is koczka!
Ha minden csatát csak 5 percesnek számolsz neki, az azt jelenti, hogy cirka 2 és fél év alatt amióta regisztrált, majdnem 1 teljes évet játszott egyhuzamban! Azt a 2 és fél évre leszámítva azt jelenti, hogy minimum 8-9 órát játszik minden egyes nap. Ennek tuti nincs élete.... -
SoulReaver
veterán
-
Chris0321
veterán
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Pár napja nem olvasom a fórumot és már többszáz hozzászólás született
Nem tudom most végigolvasni, esetleg tudtok segíteni, hogy mi lehet a gond: 8.9 óta, Nyunyu modpack használatával állandóan kilép a játék. Random módon, többnyire csaták után.
Felraktam a legújabb xvm-et, az sem segített. Mit javasoltok ?Köszönöm:
Tbor -
Bad Pritt
félisten
Na ennél a meccsnél éreztem azt, hogy érdemes ezzel a játékkal játszani. Élveztem minden egyes percét, pörgött a játék, a társak sem voltak noobok, az ellenfelek is mindent beleadtak, tényleg le a kalappal mindenki előtt. Ha tűztámogatást kértem, kaptam, mindenki tudta a dolgát és derekasan adták nekem a spot dmg-t
Rég volt, hogy ennyire jó meccset mentem volna, mondjuk számok alapján nem is volt annyira kiemelkedő, de érzésre nagyon is -
diegho
nagyúr
Én a régi accon ha tankot húztam, akkor is az összes olyan tankot dupláztam minden nap, amikkel jó átlagxp-t csináltam, mert így könnyen jött a free, most meg van 10 helyem, ebből 3-4 tankkal játszok, alig van free és bizony óriási különbség van stock és elit állapotban a tankokkal elért eredményeim között, ha minden tankot eliten tudtam volna kezdeni, nem 2200WN-em lenne, hanem minimum 2400. Rengeteget számít a free xp a statisztikában, akkor meg pláne, ha valaki úgy kezd egy 2. accountot, hogy 8-as prémium tankot vesz, átugorja a kényes tankokat...
-
KisApám
addikt
válasz
Linkin #30004 üzenetére
Én szoktam nézni
Amway921WOT,
Ph3lan,
lunzcgabo,
Karvaly,
DezGamez,
QuickBabyTV és
cleverland videóit kaja közbenMinden napra valami friss.
-
Linkin
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem cleverland videói nem túl reálisak minden modult free xp-ből húz ki így nem nehéz irtani már az első meccsektől.
-
SSJmeszes
senior tag
Nagyon bejön ez a Su-100Y.
Célzógyorsító, Töltésgyorsító felszerelve. Tehát mi legyen a harmadik? Maradjon a venti amit a kolléga javasolt, vagy legyen inkább a peliszkóp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest