-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
válasz Petyus87 #28696 üzenetére
Igen..
De ide is be szokták linkelni az újakat, sajnos minden frissítés ezzel jár...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Petyus87
aktív tag
Hát ez remek... Az összes mod-ot kiütötte a frissítés...
Ilyenkor hogyan tovább? Várni kell 8.9-es módosításokra? -
Enzolord
addikt
válasz HellGreg #28693 üzenetére
Dehogy lehet..
A 8.8 alatt lehetett a T26E4-et, de most már azt sem...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
HellGreg
őstag
Vajon a prémium tankot el lehet majd aranyért adni?
Hely kell...elhallgatott mindenki, lehet h már működik?
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
De soká tart...
-
Angel1981
veterán
A honlap már megy!
-
Enzolord
addikt
válasz Mark_o #28689 üzenetére
Nyugi...
De lassan be kell indulni a szervereknek..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Mark_o
tag
más se tud most belépni?
nyugtassatok meg kérlekAz élet olyan mint a sakk : sok a paraszt!
-
-
Chris0321
addikt
válasz mefistofeles #28685 üzenetére
A wotinfo-n már kinn van a Jimbo célkereszt, módosított motor és ágyúhangok, xvm, garázs modok.
-
válasz Linkin #28682 üzenetére
Jimbot még nem láttam de Vitiris kolléga nagyon sok mindent hegesztett már össze.itt vannak
myckey: gyorsabb voltál....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Linkin
senior tag
Zoom modok Jimbo célzó mod kb mikor lesznek?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
válasz unravel #28675 üzenetére
Hát persze, hogy lesznek nyertes-vesztes meccsek... ez így természetes.
Egy jól kiegyensúlyozott MM esetén mindenkinek a win rátája nagyon erősen kell(ene), hogy közelítsen az 50% felé.....
A személyes statoknak kéne megmutatni a játékos erejét. Ha elfogadjuk a tézist, hogy egy játékos nem tud egy csatát eldönteni akkor senkinek sem lehetne 60-70% os win rátája, még a prok-nak sem.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
HungAryan
tag
-
Tomi0703
addikt
válasz mefistofeles #28674 üzenetére
Teszt még megy. Ott tudsz játszani, ha le van szedve.
-
unravel
őstag
válasz mefistofeles #28672 üzenetére
Két meccset mentem. Az xvm színek alapján hasonlóak voltunk.
De nyilván ezek után is lesznek nyertes-vesztes meccsek.
Sok mindenen múlik a csata végkimenetele. Azt kell megtanulni, hogyan tudod befolyásolni egy meccs végeredményét, kihasználni a ziccereket amit az ellenfeled felkínál és elfelejteni hogy az ügyes én vagyok, a csapattársaim a bénák.
¯\_(ツ)_/¯
-
Egyenlőre az EU szerverek még nem érhetők el, szóval még kipróbálni sem tudtam a 8.9-et........
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
unravel
őstag
válasz mefistofeles #28668 üzenetére
Én már próbáltam.
Barátlistáról tudsz hívni társat
Megadható hogy bárki jöhessen
Vagy beállítható, hogy milyen tankot keresel és "összesorsol" azokkal akiknek van ilyen tankja és csapatot keresnek.Induláskor pedig hasonló ellenfelet keres.
Hátránya tovább tart összehozni egy ilyen meccset mint randomot.
Chris0321: Elvileg kész van az Aslain mod a 0.8.9 hez
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Chris0321
addikt
Az XVM-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Még az elő 8.8-hoz kijött van fenn a játéknál és (Aslain féle) és azt szeretném megtudni, hogy mit kell majd kicserélnem ha kijön az új, hogy a régi beállítások maradjanak. Elég csak a res mods/configs/Aslain-t bemásolni az újba, vagy esetleg a res mods/xvm fájlhoz hozzá sem kell nyúlni? Próbáltam rákeresni erre a témára de nem találtam segítséget.
-
HungAryan
tag
-
válasz GeneraL_XTX #28667 üzenetére
Azért ne igyunk előre a megdve bőrére, meglátjuk majd, hogy működik ez a csoda MM....
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz mefistofeles #28665 üzenetére
Na ez jól hangzik
Köszi mindkettőtöknek
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz GeneraL_XTX #28663 üzenetére
Írtak hozzá valami nagyon áramvonalas és hiper-szuper (majd meglátjuk) algoritmust, ami összesorsol az adott tankkal ment eredményeid, statisztikáid és a statisztikai képességeid alapján.
Nekem ezzel az a gondom, hogy kezdő játékosként viszonylag ügyesnek számítok (szinte mindig benne vagyok az első 3-ban, ha egyedül megyek) viszont a csapatjáték még nekem sem megy, mert úgy próbálom csinálni, mint anno fps csapatjátékban és ide nem az kell. Vannak elképzeléseim, csak nem sikerül véghezvinni sokszor, több gyakorlat kell (: Na mos engem a hülyékhez fog beosztani, mivel kevés a csatám és az új tankjaimon még gyenge a stat.
-
válasz GeneraL_XTX #28663 üzenetére
Azt olvastam, hogy ennél a játékmódnál az MM másként számol és nagyobb hagsúlyt kapnak a játékos személyes statjai, képességei a csapatösszeállításnál. Magyarul az 1K csatás piros kezdő, elvileg nem kerül szembe egy 15K-s proval....
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Ettől "véletlen" a játék, hogy bárki játszhat. Együttműködés ritka, ha sikerül, akkor az a csapat nyer, de gyakoribb, hogy egyesével rontanak az ellenfélre. A te történetednél sokkal durvábbak is vannak, mikor pl engelberg és van most egy új szokás, hogy baloldalra nem megy védő, mert rájöttek, hogy a baloldal nehezen védhető ott, általában a támadók lemészárolják őket.
Ha beáll fentre a hegyre egy jó látótávolságú tank, pl t32, dicker max, akkor nem lehet átmenni a hídon, mert kilőnek.
A csapatom egyesével! támadott és kilőttek 4 tankot a hídon. Mire odaértem a Ferdivel látom, hogy valaki spottol, de a hídon már nem is tudnék átmenni fizikailag, nincs hely a roncsok miatt. Szólok nekik, hogy irány a középső híd, de nem továbbra is az északi hídon akarnak támadni és átpréselni magukat a roncsok között, aztán sorban ottmarad mindenki.
Volt scoutunk is, aki megoldhatta volna a helyzetet ha felrohan a hegyre és kiszedjük az ott fészkelő tankokat, de nem.
Eddig mindig baloldalon nyomtam Engelberg-ben, de most már vigyázni kell, mert a játékosok tanulnak és a védők sokszor nem rohannak ki vagy csak tényleg 1-2 tank és a többi a bázishoz közelebb, de a folyótól jobbra véd, ami helyes egyébként csak ilyenkor jobb oldalon kéne nagy számban támadni és jó lenne egy korai felderítés, hogy mennyi ellenséges tank jön balra, de kevés a jó scout.
(#28665) mefistofeles
Na ilyenkor mosolygok, mert eddig tagadták, hogy ez lehetséges. "biztos" most fejlesztették ki, kac kac[ Szerkesztve ]
-
iwu
addikt
válasz ng0ofy #28659 üzenetére
hát, a csapatjáték sokaknak nem megy... tipikus példa volt egy tegnapi meccs. is-8 ellen 2en maradtunk "társam" t32-vel én aladárral. Neki full hp, nekem kb 150... is8-nak kb 600...írom neki, álljon elém felvenni a lövést, oszt utána kinyírjuk...nem, ő visszatolatot inkább. én egyet még beledurrantottam az is8ba, de kiszedett, majd a maradék 300 hpjával kivette a t32est azt hittem, besírok, ill sírtam volna, ha még lenne könnyem... többször csinálom azt, hogy hasonló szituban felveszem a lövést...de talán eddig ha 3 embernek esett le és köszönte meg...legjobb az volt, mikor kv-4-el eltakarom az is-3munkat, akinek volt 2%hpje, erre hátbalő, hogy húzzak előle, ő leküzdi egyedül is a ferdit...
jó lesz ez a mód, mert pár haverral már lehet tolni.ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
myckey
veterán
válasz dfsz34 #28656 üzenetére
aha
egy kis riszával képes ez is pattogni,vagy akár elhibázott lövéseket generálni.
ennek a kivitelezéséhez a mozgás része adottegyébként én ritkán találkozok ilyen TD-vel.
mer ugye ez nem az a klasszikus távolból lődözök stílus.
nem árt vele megtanulni játszani,nagyon nem
viszont aki ráérez,és tudja majd használni,annak a kezében nagyon jó kis fegyver van.ha épp az arty nem basz ki egy lövésből,mer mi vagyunk a legnagyobb célpont
illetve barátkozni kell a tr8 gépekkel is,mert sűrűn kerülök ilyen csatába"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bingisz
addikt
válasz GeneraL_XTX #28658 üzenetére
A 7vs7 az egyik legnépszerűbb kupa az ESL-en, úgyhogy beintegrálták a játékba, hogy lehessen gyakorolni, valamint később gondolom lesz saját kupája is a WG-nek.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
ng0ofy
KORREKTOR
Letöltött mindent, de server még nincs. Inkább főzök
General_XTX: igen!!! Nagyon hiányzott egy súlyozott, kevesebb játékost igénylő játékmód szerintem. A klánoknak, csapatoknak mindenképp jobb lesz, mert nem kell összeszedni 10-15 embert egy kis játékhoz, elég 5-6-7. A match makinget pedig ebben a módban súlyozza a WOT, ha mégis random mennél bele. Remélem ez a csapatjátékon fog javítani. Már csak az kellene, hogy a játékosok tanuljanak meg csapatként gondolkodni. Eddig nem kellett nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Most nézegetem mik az újdonságok, ez a 7vs7 miért is lesz jó nekünk?
-
Chris0321
addikt
Talán azért, mert a szervert majd később indítják el, majd 13 óra körül. Bár lehet, hogy hamarabb.
-
dfsz34
őstag
válasz myckey #28651 üzenetére
Azt figyeltem meg ezekben a prém akciókban, hogy az akció ideje alatt és mondjuk utána 1 hétig rengeteg akciós tankkal találkozni, aztán a vérpisták rájönnek, hogy a prémtankkal játszani is tudni kell, ha pusztítani akar, mert jól termelik a kreditet, de a wg sem bolond, ezért minden (legtöbb) prémtanknak van(ak) komoly gyengesége(i), ami a 800effes harcost frusztrálja. Ők az ilyen kv1s meg su152 troll ágyút szeretik, hogy odab.nak az ellenfélnek egy nagyot, ha az éppen mozdulatlanul várja a lövésüket.
Eltelik egy hét és egyre kevesebb a játékos, aztán kicsit később visszaáll minden. Most pl ez a su100y vagy a su12244 volt minden tier5-7 illetve 6-8 csatában, sokszor több is, de most már szépen ritkulnak, ahogy a harcosok rájönnek, hogy ezzel játszani is kell.
Credit termelésre ott van nekik a löwe vagy valami hasonló nyolcas.
Mióta ennyi az idióta én azt csinálom, hogy tényleg csak a lövés idejére maradok mozdulatlan és nagyon gyakran elhibáznak emiatt. Kicsit mindig mozgatom, előre hátra vagy legalább riszálom, ha tudom vagy sejtem (ahol nincs még hatodik érzék) hogy spotoltak. Főleg a kv1s-el harcoló titánok szoktak elhibázni gyakran és gondolom milyen idegesek lehetnek, hogy nem a szokásos célpont vagyok, aki mozdulatlanul kivárja az oldalát mutatva, hogy ők nyugodtan becélozzanak Profik meglőnek még így is simán, nekik mindegy, de a harcosok mozgó célpontot nem igazán tudnak becélozni.
svejk: a szervert is friisíteni kell, azt csinálják éppen. Meg gondolom van egy gyors tesztelés is, mielőtt kiengedik. (Serb nyom rajta néhány troll kört)
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem elérhető se az EU1 se az EU2
-
myckey
veterán
válasz 04ahgy #28631 üzenetére
SU-100Y
tegnap lett meg vele az ász.off topicban van a visszajátszás.nem a reklám végett
10-20K bármikor össze lehet vele lőni,nem nagy kunszt.-prém nélkül -
Lövege egy álom
Egész pontos,"mindent átvisz",bazi nagy sebzések.3 jól használható lőszer típus,elfogadható célzási sebesség
Maga a gép viszonylag gyors,nagyon jól gyorsul-dombnak fel is,-jól forog.700 életpontja van,ami egész jó.eddig szép és jó,de ......
a felépítése az elég batár,mint egy anyahajó. pácélzata sem túl acélos az egyenes lemezek miatt.
a Hull elöl még rendben is lenne,de mivel a tornya hatalmas,így az okosabbak azt lövik és viszik is át könnyedén.
töltési ideje sok: KV1S feeling.
a lőszer nem épp olcsó mulatság,bár sokszor használja az ember a repeszrombolót,ami majd negyedébe kerül a normál lőszernek.maga a játékélmény nagyon jó.
TR6 gépek egy lövés.
TR7 megoldható akár 2 lövésből.
TR8 tankok is csúnyán be tudják nézni a több száz sebzést.
olyan mint az ős idei KV+nagy torony+troll ágyú.De hozzá kell szokni.
nekem most 88% a legénység 20 csata után,kezdek ráérezni a dologra.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bingisz
addikt
Lehet tölteni a patchet a Launcherrel.
Szerk.: Amúgy valaki tudna linkelni egy hátrafelé zoom modot, szal olyat amivel távolabbról tudom nézni a történteket...
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
AVarice
tag
Wotinfo.hu-n van egy 514 mb-os rar, letöltöttem, de sérült. Többen is írták, hogy nem működik náluk sem.
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #28643 üzenetére
Úgy néztem xvm még nincs a hivatalos oldalon, de lehet a mai nap folyamán már raknak ki.
-
Bad Pritt
félisten
Az Updates mappában a patch fájlokat ki lehet törölni? 4 meg 2 giga az összes, gondolom a mostani sem lesz kisebb
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #28640 üzenetére
Úgy néztem az még 8.8-as. Bár lehet, hogy ettől függetlenül jók mert nem volt olyan változtatás ami miatt hozzá kellett volna nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Kakumix #28638 üzenetére
A wotinfo.hu-n kb. 10 órát írnak, remélem végeznek addig. Plusz már van pár friss mod is ha valakit érdekel.
-
gzbotii
nagyúr
Masnak megy a WoT? Nekem valamiert nem tud csatlakozni majd azt irja, h leallt. Tegnap meg minden rendben volt
(#28638) Kakumix: ertem. csak most lett volan idom jatszani a nap folyaman
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
válasz 04ahgy #28631 üzenetére
Én a D-Maxot ajánlom.
Papír, de jó az átütése és elég jól is sebez.
A 400m-es látótávról és a rendkívüli méretű negatív lövegkitérítésről nem is beszélve.
Volt már többször is, hogy több volt a (csigaszemes) spottolásom mint a saját sebzés, pedig osztottam rendesen.
Ráadásul még a lóvét is jól hozza. -
04ahgy
nagyúr
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt az OP tank témához. T1, T18, T-127, FCM36, SU100Y/DMax. Ezekre gondoltam, drágábbat nem vennék.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
félisten
Ezt mégis hogy?
8db T7
4db T6
2db T5Meg én T4 light. Jóvót'...
Nem úgy van, hogy csak 2 tierrel nagyobb mellé rakhat be?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
CHaooSS
őstag
úúúúú emberek beszartok olyat mentem.. 4660 dmg lepattant a WZ 111-ről :-O
és ebből csak 1 volt a torony..
hát ritka, hogy pattognak róla---
amúgy nem találtam semmit a top of the tree-ről
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz D1Rect #28625 üzenetére
Nagyon változó...
1-2 havonta általában..
Attól függ, milyen kedvük van, vagy Murphy WOT törvénye szerint mindig az akciós, ami Neked nem kell, és sosem az, amire épp szükséged van...(#28624) CHaooSS Orosz oldalon nincs még fenn a következő top of the tree? Vagy, hogy mi lesz a következő?
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
félisten
Milyen gyakran szokták leakciózni a garázshelyet?
Ahogy olvastam szept. 20. hétvégén volt legutóbb."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
CHaooSS
őstag
válasz Bad Pritt #28623 üzenetére
hehe
én eddig szinte minden ajándék tankot megtartottam kivéve az LTP-t.. amúgy nem tudom nekem nem kell az a 150 ezer.. hamar megvan prémium tankkal.. amúgy meg jó kis tank
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Adnak hozzá
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #28619 üzenetére
Elvileg adnak hozzá, de jobb, ha feltöltöd, az a biztos..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bad Pritt
félisten
T7hez adnak garázshelyet alapból, vagy töltsem föl mazsolákkal a garázsomat?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #28613 üzenetére
Akkor le se szedem... Köszi!
-
CHaooSS
őstag
Valakinek volt felesleges 800k xp-je
-
Enzolord
addikt
Ha az orosz oldalról töltöd le a torrent klienst, azzal ugyanúgy tudod upgradelni a játékot? Kompatibilisek?
-
mynames
senior tag
8-as közt csapatunk párduccal és E25-tel Perl riveren. Mostanában szokás, hogy a hídnél továb nem jönnek és úgy védenek. Természetesen fel is morzsolták a nyolcasainkat...
Mi ketten másik oldalról próbálunk keríteni ami megy is elég jól. Bázisukhoz érve még egy T43at kiszedek, E25 beáll foglalni.
Ellenség T34-e is elkezd foglalni, a KV5-ösük pedig elindul resetelni! Mikor látják, hogy be fogunk foglalni, beírják , hogy "NO CAP"
Hát ekkora hülyéket rég láttam már..[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
Na ez elég szar volt Replay
-
CHaooSS
őstag
válasz Cseri0058 #28601 üzenetére
áhh. jó neked
Nem bírtam a T34-2-őt.. pedig csak 90k XP kell még..inkább rátértem WZ 111-re mert heavy jobban bejön, de lehet free xp-ből kifejlesztem a wz 120-at mert nézem videókban is meg te is nagyon isteníted őket
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz Kakumix #28602 üzenetére
Nekem ezzel nincs problémám, sőt örülök neki. Ha van bevétele a játék kiadójának, akkor lesz fejlesztés is. Én pár prémtank megvásárlásán (akciókban) túl néha tudok prémiumot venni majd, ha lejár, ennyi a max, amit rá tudok költeni.
Sejtem, hogy minden új ág behozásával brutális kezdeti bevételük van, hiszen ilyen sok aranya csak néhány top klán játékosnak lehet "ingyen", más mindenki meg kell vegye.
-
Kakumix
senior tag
válasz Looserke #28594 üzenetére
1. Buffolni nem fogják, mert inkább bevezetnek egy új prém tankot
2. Ha most nem csalnak az MM-nél vele és később sem fognak, akkor a nerf "jót" tett neki, bár sokkal könnyebben belövik, azért pattintani is tud. Én a 8.8-ban jó csatákat mentem vele és nem adom el, de a 8.7-ben borzasztó volt vele játszani. Ekkor röppent fel, hogy nerfelni fogják, előtte a 8.6-ban szintén jókat mentem vele. Hogy ez jelent-e valamit vagy csak hülye vagyok, nem tudom.dfsz34 (#28588): Két embert is ismerek, akinek a hétvégére biztos meglesz a WT E100. Mindkettő magyarországi fizetésből élő magyar ember, egyik a klánomban van. Szóval pénzesebb környékeken még többen megengedhetik maguknak.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Cseri0058
őstag
imádom ezt a tankot!
a kis rohadt amx megviccelt azért...
Replay[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest