-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
oPalRx7
aktív tag
amx 50-120 nekem is elég nehezen megy :S leginkább még a HP-m se sebzem le, és ez borzasztóan bosszantó :S
-
TESCO-Zsömle
félisten
MM-el újabban mi van? Simán berakott 14-14db T7-es mellé egyszem KV1-el...
Túloldalon is nézett ám a Stug rendesen, hogy mi van...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dorka16
aktív tag
8-ból 8 vereség.
-
Cray Tyler
senior tag
Több, mint 2 év (igaz, komótos) játék után végre megvettem első tier9es tankomat, egy M103-at. Izzadó tenyérrel vártam az első csatát... és bizony kiábrándítóan szar volt
Nyilván stock, 75%-os legényekkel (mert ugye az elit T32-t nem adjuk el, tierjében az egyik legjobb), és valóban irgalmatlanul karcsú tier10 ellen a T29 ágyúja. OK, a T32n is az van, és azzal is dobott eleget tier10 közé, tehát nem ért váratlanul, de bazzeg...
Kérdés: van kb 50k free XPm. Adja magát, hogy vegyem meg ebből a jobb ágyút + lánctalpat, és mingyárt szebb az élet. Vagy tartsam meg a free XPt, és legyek túl gyorsabban az M103-on, hogy végre meglegyen a T110E5 (ami eredetileg a vágy tárgya).Ugye kb 1 éve haladok a T110E5 felé, mert akkoriban az volt az elterjedt nézet, hogy ez az egyik legjobb tier10 heavy. Remélem ez nem sokat változott. Tudom, stílusfüggő, de nekem bejött az amcsi heavy ág: az átlőhetetlen torony, a pontos ágyú, és a jókora gun depression. És remélem nem fogok csalatkozni az E5ben.
-
dorka16
aktív tag
4-ből 4 vereség.
-
KaLeun
senior tag
A ilyet sem nagyon látni: [link]
Cila
-
dorka16
aktív tag
Mai első csatám.
T26E4-ről úgy pattan az ISU 40m full frontálba mint a huzat. Kiléptem mielőtt kilőtt volna. Szeretem mikor jól indul a játék. -
joergie
őstag
válasz balintka #26591 üzenetére
2,75s-enként lő asszem. olyan 29mp, nem sokkal jobb az 50100-as ágyújánál. viszont lassabban szűkül, és az eléggé fájó, 200m-nél távolabbi célpontnál. én próbáltam kihasnzálni a 110-éra hasonlító frontot, de csak szívtam. ne próbáld meg. minden átlövi, a 175mm pen-es oroszok is, irreális szögekből
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz balintka #26570 üzenetére
nézd meg az 50b kitéríthetőségét Az 50b ágyú sokkal jobb lesz rajta, nem kell 6 lövésre kitenni a vasat, és gyorsabban táraz ki, mint a 6os tárból. nekem nem jött be az 50120, legalábbis nem éreztem, elég pocsék statot sikerült összepakolni. csak supportra érdemes használni
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
törölt tag
Előbb E25-tel kilőttem a DPKC klán egy ISU-152-esét, erre közli velem, hogy reportolt. Érdekes, reportolni kellene ha egy csatában kilövik a tankomat? Vagy ne csodálkozzak, mert németeknél ez a korrekt hozzáállás?
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
-
emre
veterán
válasz AVarice #26583 üzenetére
Egyébként bármilyen meglepő is a dolog, de a http://worldoftanks.eu/en/content/docs/update/ oldalon vannak a linkek.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
AVarice
tag
Van olyan hely ahonnan gyorsabban le tudom tölteni a játékot, mint ahogy a launcher tölti?
Valami iszonyatosan lassan tölti nálam, bár nincs egy giga netem, de azért ez túlzás, percenként 3-4 MB csorog le. -
CHaooSS
őstag
Melyiket lenne érdemesebb megvenni ? IS6 v 112 ?
eddig ahányszor mentem is6-al nagyon tetszett, jó kis tank. 112-vel viszont nincs tapasztalatom
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
munnergep
senior tag
válasz Dreadloord #26569 üzenetére
Sima pszichológia.
Azért rinyálnak sokan, mert a befektetett "munka" nem térül meg. Ennyi.
Én speciel nem azért rinyálok mert lemegy a statom, hanem azért mert annyira érezhető a tervezett nyerés / vesztés, hogy mindig előjön a nagyon profin megírt 1 bites random faktor: nyer/nem nyer. Ebben pedig az idegesít, hogy egy béna programozó dönti el, hogy örölünk-e Vincent?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Atlantis
veterán
Nekem se tetszett az 50 120, fel is adtam az ágat, inkább majd visszaveszem az elődjét, az tényleg jó gép.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Chris0321
addikt
válasz Dreadloord #26569 üzenetére
Nem értem mi lenne a gond azzal, ha az embert idegesítik a sorozatos vesztes csaták. Több mint 16.000 csatát játszottam eddig, láttam már ezt azt a játékban. Sorozatos vesztes csatában igenis rosszul érzem magam, főleg ha a két csapatból én sebeztem a legtöbbet és a csapatom fele a top tankok is úgy halnak meg, hogy még csak nem is sebeznek! Most két hete szombat óta nem tudtam elérni 50%-ot! Ez nem pár nap és az ilyen nem az első!
gzbotii: Periszkóp.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
SU-85B -re ciklon szuro vagy periszkop inkabb?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
balintka
addikt
Megvettem az AMX 50 120-at most, ledöbbentem, h mennyire nincs a toronynak függőleges kitéríthetősége. Ráadásul a tank NAGY!
Csak annyi az előnye, h az SA-47-et 33,5 mp alatt tölti be ventivel, 90 %-os legénységgel, BIA-val. Az 50 100 katasztrófa volt, mert annál, 46,53 volt. -
Dreadloord
senior tag
válasz Chris0321 #26566 üzenetére
Mai statom 20 meccsből 5 győzelem, pedig az átlagsebzésem, ölés átlagom teljesen a szokásos De én nem érzem azt a nagy szenvedést ettől, mint sokan a fórumon, nem értem ez miért olyan húú de nagy dolog, ha nem lenne fent a napi stat összesítő fel se nagyon tűnne Szerintem aki rosszul érzi attól magát, mert egy nap mondjuk csak 35%-os winratet hoz össze, ott komoly gondok vannak, és nem a játékkal, hanem saját magával, h ezen kiidegeli magát.
Ezt már napok óta le akartam írni, mert hányinger kerülget néha a sok rinyagéptől, csak eddig minden napom 50% közeli volt, és direkt ki akartam várni egy rossz napot...
Ez egy játék, azért van, hogy élvezze az ember, és akinek a győzelmi átlagtól függ, hogy élvezi-e a játékot, azzal tényleg gondok vannak.UI: Innenetől amint sír valaki, ezt a kommentet oda fogom linkelni neki, aztán hátha elgondolkozik picit...
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Köszönöm a Jagdtiger rep - eket mindenkinek, megnéztem őket, jók voltak
-
CHaooSS
őstag
Nah mondom megyek tesztszeróra és kipróbálom az új TD-ket.. csak 30 ezredik vagyok.. óó 30-40 perc és be is kerülök.. xd
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
gzbotii
nagyúr
-
jimmy74
őstag
Azt a tankot szeretni fogod!Nekem benne van a top 5-be!
Nagyon szeretem,igen jó a 90-es is de a toppal lesz még jobb mert szemből is viszi a tier 9 -et meg elég pontos messzire!!
6-ot táraz vagyis ha türelmes vagy ez egy egy tier 8 kilövése full életről!
Nekem most BIA-val kb 45 mp a reload.
Jó éjt![ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Chris0321
addikt
válasz vendingo #26552 üzenetére
Én nem fanatizmusnak tartom, egyszerűen előrelátásnak. Ha teszten kipróbálsz egy nagyobb tierű tankot amelyik ágon még nem indultál el és úgy érzed neked nem jön be akkor nem pocsékolod arra az időt, hogy kifejleszd. Vagy ha kipróbálsz egyet amit mások dícsérnek és neked is bejön akkor nyugodtan nekiállhatsz annak az ágnak. Én is így válogatok mert egyszerre sok ágat felesleges vinni mert nem halad az ember.
-
Jolet
őstag
válasz Bingisz #26559 üzenetére
a batchat vonalat kifejlesztettem... van átfedés a modulokban, mint az amcsiknál? mert ott rohadtul élvezem, hogy csak lánctalpat kell vásárolgatnom a T95 vonalon
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
gzbotii
nagyúr
Kb 2 het utan, vegre normalisan kezdodik. Az utobbi doben ugy 40% WN- em volt, nem is jatszodtam tobbet mint napi 5-7 csata
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Diarmand
senior tag
Feltűnt valakinek, hogy a Hellcat lassabban lő, mint eddig? Érezhetően tovább tölt, pedig nem hallottam nerfről. Silent nerfelnek megint Serbék? Édesannyukat azt...
-
Jolet
őstag
válasz Bingisz #26554 üzenetére
mivel nekem nincs olyanom még csak mások véleményére tudok hagyatkozni és én ezt hallottam
ha nem így van, majd 2 hét múlva megtapasztalom
:-)az 50 100 mindegyik ágyúval jó?
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
-
Cseri0058
őstag
hát emberek én azt állapítottam meg hogy a wz-111 majdnem jobb mint az e-75!
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz jimmy74 #26545 üzenetére
mondjuk nem csodálom, mert az egyik heavy a másik meg med :-) mármint 50 100 vs. T69
az 50B-nek pontosabb az ágyúja, talán ez az egyetlen előnye a sebességén kívülde nem csak páncélzatban szoktak eltérni, hanem életerőben és sebzésben is
bár nem hasonlítottam őket még sosem, ezért csak találgatok innen a melóhelyről[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz jimmy74 #26543 üzenetére
köszi az infót... akkor szánok rá 3 napot, hogy átlépjem őket és meglátjuk a többi hogyan adja
hacsak kicsit is hasonlítanak a T69-T54E1 vonalra akkor jóban leszünk, azokat imádtam
-
jimmy74
őstag
Én kihúztam a 10-esig!
Tehát szerintem:
A 6-os és 7-es gundepresszitása nagyon jó én nagyon szerettem ezért őket.
Ágyújuk is nagyon jó kimondottan kombinálni avval hogy kidugjuk a domb mögül és lőhetünk! Amcsi specialitás! viszont mindkettő papir!Na jó az ARL front hullja meg a torony egész erős( tier 6 ig)szemből de ennyi.
Ráadásul az ARL lassú is..körülményes úgy hogy ez nem kv 1s!Dehát ez az egész francia ág nem is erről szól és nem is baj.
Szerintem kár frree xp-t pazarolni mind2-re hogy átugord mert nem lesz velük rossz játszani.
A többiről pár szóban annyit hogy az amx 50 100 az egyik kedvencem lett kapott goldért örökös álcát is
Viszont a 9-esszámomra egy kalap fos :na ott nemegyszer elhatároztam hogy kész ennyi az 50B nem kelll ennyit nem ér meg!Szerintem ez a tank ami nem támogató hanem inkább a medeket segitő lerohanós tank mert hát a torony fel-le mozgathatóságáról annyit hogy ha rámentem egy kicsi buckára akkor már csak a madarakat lőhettem
A 10 es viszont hál istennek nem azWoT:jimmbo
-
Jolet
őstag
free az van most is annyi, hogy beleugorjak az 50 100-ba és fullosan kezdjem el húzni, de reméltem lehet spórolni valamennyit az elődökön
ha használható egy tank napi 50-70e XP-t össze tudok szedni vele, de ha szar akkor kihullik a hajam :-)WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
emre
veterán
Az ARL szódával elmegy, az M4-45 azzal sem. Az ARL-re szerintem nem érdemes felrakni a legjobb löveget, a 90mm F3-as tökéletes ahhoz a géphez, de kifejleszteni célszerű. Ez még akár pattinthat is de az m4-től tök papír az összes. A kisebbekről meg szót sem érdemes szólni.
Nekem egész eddig szenvedés ez az ág. Az 50-100-al csak annyi szerencsém van, hogy a bat-el már kifejlesztettem a top gun-t és ez miatt kevesebbet cumiztam eddig.De az hogy legyen jó sok free xp T8 felett erősen megfontolandó ha nem csak szemlélője akarsz lenni a csatának.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Jolet
őstag
én is neki fogok annak az ágnak is.. :-)
bár még most fogom megvenni a 6-ost, de 2 hét nagy időleírnád a véleményed a 6-os és 7-es tankról ebben az ágban? érdekelne mit ugorjak át free-ből ;-)
-
Drenadar
veterán
válasz vendingo #26531 üzenetére
miben lassúak? IS4/IS8 9sec alatt tölt. Sebességük nagyon jó heavyhez képest, nah jó az IS4nek kell egy kizsírozott lejtő, de az IS8ról ezt nem lehet elmondani.
T110E5-öt és az m103-at is kár kihagyni.T54 is egy nagyon jó tank, T57heavyről már ne is beszéljünk... stb...
mostanság a WG csak szórja a kreditet nálunk, egy átlagos 5-6-os tankkal, vagy egy nagyot sebző TD-vel simán összehozható a pénz egy 9-esre, 10-esre meg dupla annyi idő
-
Jolet
őstag
válasz vendingo #26531 üzenetére
IS-3 felett se nem lassú se nem pontatlan egyik se, bár szerintem már az IS-3 se az
szerintem nincs olyan, hogy a legjobb 10-es tank... mindenkinek más jön be és mással tud jól játszani
amit biztosan javaslok az a T57 heavy, ha belejössz az IS-7 is remek tud lenni...a németeknek van egy csomó hátránya amivel együtt kell élni, az 50B is jó lehet, az angolt pedig egyre többen dicsérik
nekem a 2 utóbbi és a kínai kivételével mind megvan
bár a CW-n szinte mindig TD-vel megyünk nem tudnám azt mondani, hogy melyiket szeretem a legjobban
mind kompromisszumos valamilyen formábanWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
sith7
félisten
Köszönöm Neked is a hozzászólást, ezeket a rep - eket is meg fogom nézni
Szerintem az egyik legnagyobb gondom, hogy nem régóta TD - zek, előtte only heavy, és nehezen tudom megállni, hogy ne menjek előre ...
és elhiszem, hogy szar
szerk.:
emre
Ezt is megnézemszerk2.:
vendigoT9-t10-ből mik a kiemelkedő heavy-k, amiket kár lenne kihagyni?
t9-t10-ből csak örökzöldek érdekelnek, mint t5-be a kv1 vagy a t1heavy....IS8
IS7szerk3:
(#26534) emre
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Drenadar #26529 üzenetére
Is3, Tiger2 megvan.
E75 érdekel, ez tuti meglesz, is3-tól felfelé nem igazán jönnek be a tankok, meg úgy alapból nem tetszenek a lassú pontatlan ruszkik.
Amcsi heavybe kezdtem bele a napokba már t5-nél vagyok, az utána lévők is érdekelnek.
T9-t10-ből mik a kiemelkedő heavy-k, amiket kár lenne kihagyni?
t9-t10-ből csak örökzöldek érdekelnek, mint t5-be a kv1 vagy a t1heavy....Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Chris0321 #26526 üzenetére
E-75 mindenképpen meglesz, most úgy is 5-ös tankokkal bíbelődök, azokkal majd kitermelem az árát.
Jelenleg 5-6 ágat húzok, egyiket jobban, másikat kevésbé.
Van 1-2 felesleges tankom amiket kicsit jegelni szeretnék, azokat eladva is folyik be egy kevés zseton, ráadásul garázshelyem sincsen.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Preda
aktív tag
Hát igen főként olyan terepen van elemében ahol az alját nem látják. Amíg nem lesz meg a legnagyobb ágyú addig hidd el, hogy egy szar. Sajna ez van ki kell vele szenvedni vagy freexp. Utána viszont nagyon jó gép lesz, nekem egyik legnagyobb kedvencem. Az ágyú szerintem a játék egyik legjobbja.
Ilyen pályákon nagyon jól lehet vele menni. Olyan helyre meg én pl eleve nem nagyon megyek, ahol nem tudom a hasát rejteni. Próbálkozni kell metalálni az ideális terepet neki. Még a városi pályákon is vannak hull down helyek.
-
vendingo
veterán
válasz Enzolord #26506 üzenetére
Nem nagyon vonz a t8 feletti játék.
Nincs kedvem kiböjtölni azt a sok xp-t meg kreditet.
Pl.:E75 kivan fejlesztve, csak nem bírom összegyűjteni azt a sok kreditet, mindig elverem másra.
Most az a célom, hogy összes nemzet összes heavy ágát felhúzzam legalább t8-ig.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
uniqm1
tag
válasz munnergep #26520 üzenetére
Tegnap nekem kb. 30-35 csatából 6 vagy 7 győzelem volt. Na ez az igazi szopóroller... Ráadásul tökmindegy, hogy mivel mentem, majdnem mindegyik járgánnyal az volt a menetrend, hogy hiába voltam topsebző / top killer, vereség lett a vége. Amikor meg sikerült végre leduplázni, az kb olyan körben volt, hogy szinte jobban tettem volna, ha ki sem állok a garázsból... És ez az utóbbi időben nálam is rendszeres.
Mikorra várható a 8.9.? -
munnergep
senior tag
Most sebeztem 6000-et a T28-al, de sajna vesztettünk.
Olyan jó lenne úgy látnom a dolgokat, hogy "váááááá, 6000 sebzééés " De egyelőre csak azt látom, hogy meg is lehet feszülni, akkor is szerencsejátékhoz hasonlít egy menet. Tier5-ben még tudok fordítani (ma is 4 full hp-s ellen maradtam egyedül, győztünk), magasabb tierben minden mindegy, csak a szakaszozás hoz jó eredményeket (amit meg nem szoktam).[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
KisApám
addikt
válasz Subribuggy #26460 üzenetére
Nekem csak az a gondom a játékkal, hogy ha jól tudom, még mindig csak 1 szálat használ a 2-4-6 magos prociknál... mint a középkorban...
Pedig legalább 2 maggal kicsit szebb környezetet lehetne talán számolni egy jó kis vidikari mellett (nekem ASUS GTX760, full HD, full max minden + HD környezetes mod hozzárakva, kb. 60-70 fps körül megy. Rossz esetben talán lemegy 50-re).
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Achill3uS
nagyúr
tegnap vettem meg énis a JT top löveget. és ugyanez volt a tapasztalatom, alap löveg valahogy pontatlanabb és többször pattan érzésre mint a Ferdin. avg dmg-em is elmarad a ferdihez képest. nem értem miért. viszont a top löveg sokat dob a helyzeten, nagyobb pen, pontosabb, nagyobb alfa. így már versenyképes X-ben. érdemes kiszenvedni. JT-vel pedig minden azon múlik, mennyire tudod eldugni az alsó lemezt. ha nem akkor bárki átlő sajnos szemből, de ha egy bucka vagy roncs mögé beállsz, csak a 268 goldja vagy arty tud kiszedni.
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
KisApám
addikt
válasz Bingisz #26514 üzenetére
Amúgy a németeknél a tüzér és páncélvadász vonalon haladok.
Az Oroszon megyek a KV-1S-vonal után az IS-7 felé.
Gondolkodtam azon, hogy a KV-1S-nél megmaradok, míg elit tankot nem csinálok belőle, és hogy az embereimre toljam a gyorsított képzést, és jól kifejlesztve őket lépjek feljebb,
DE vagy 180 000 XP kellene hozzá, ugyanis 3 tankot (!!!) kell "kifejlesztenem" róla, ami nagyon SOKKKKK...Úgyhogy valszeg a következőn csinálom meg.
Vagy visszamegyek a KV-1re (90%-os képzettséggel, amit feltolok vissza 100%-ra és onnan átlépve a KV1-S-t tovább előre..)[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
válasz vendingo #26500 üzenetére
Én is így szoktam játszani. Az a vicces amikor elindul egyik oldalra 10 tank, a másik oldalra 5, de sokan ha észreveszik hogy a gyengébb irányt választották, visszafordulnak, ezzel még jobban gyengítve az amúgy is gyengébb oldalt. Aztán hogy hogynem az szokott a vége lenni, a sok "erős" elhullik, mi páran a másik oldalt még mindig tartjuk, de már ezek után esélytelenül természetesen.
JT88 tank ászom is így lett, Karelia támadás, szinte végig ketten tartottuk A0 környékét, a hatalmas bal oldali haderőnk úgy ahogy volt meghalt mind. Nyerni mi így már nem tudtunk, de kiszedni se tudtak pedig akartak lejárt végül az idő és szép vereség lett. Vagy legutóbb Erlenberg, AT2, védés, a teljes jobb oldalt 3 tank és az arty védte, pedig jöttek rendesen, végül lehoztuk az oldalt de csak én maradtam egyedül közülünk. Bal oldalt mind a 11 tank elhullott. Mivel a mi oldalunk nyerve volt, szépen ledöcögtem 10-15km/h val B9-H0-J1 és kinyírtam az ellen artyját, visszajött rám egy scout azt is kiszedtem, egy su100 lőtt ki végül de éppcsak -
KisApám
addikt
Gondolkozom, hogy a német vonalon merre induljak el a Tier X felé.
Megnéztem a végét.
Tudom, hogy a Leopárd 1 médium tank a Tier X végén, de hogy ennyire papír legyen???
Igaz, hogy gyors, meg "körbe tudja táncolni" az E100-at meg a Maus-t, de akkor is...
Még az orosz T-62A is jobbnak tűnik (plusz az OBJECT 140, E 50 AUSF. M stb...)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Djuree #26508 üzenetére
Szemből a pici kupolákat tudod lőni, meg a hasát, ami egy rohadt vékony csík, messziről csak mákkal lehet kiszedni... Szerettem nagyon, jobb volt, mint az E3, szerintem..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sith7
félisten
válasz Kean_Sorbo #26505 üzenetére
Köszönöm, este meg fogom nézni
-
Na ma reggelre nyilván elfelejtettem, hogy kell játszani.... 9 meccsből egy győzelem.......
Általában a top kill környékén vagyok de hiába....... ezt mondjuk spec baromira nem élvezem. A csata elején elhullik 4-5 hülye (nem tudok szebb szót rájuk) aztán aki marad az vagy elbújik vagy gyúrja a szart, hátha arany lesz belőle. De persze nem.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Enzolord
addikt
válasz vendingo #26504 üzenetére
Miért akarsz megállni Tier 8ban?
Utána jönnek az izgalmak.. Pedig a kemény fejű TD-k jók arra, hogy Rambózz velük, szerintem...
Esetleg 1-2 heavy..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Kean_Sorbo
őstag
Tessék itt van egy pár replay, hogyan lehet menni a Jagdtigerrel:
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Enzolord
addikt
válasz vendingo #26500 üzenetére
Akkor viszont a T95 lesz a jó választás Neked, főleg, ha olyan helyre tudod állítani, ahol nem tudnak körbemenni rajtad..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
04ahgy
nagyúr
Ugyanez megvan az amcsiknál is. A T28 Prototype top lövege iszonyat jó, pontos. A T30-on meg mintha pontatlanabb lenne, lassabban töltene, többször lőne mellé, és többet pattanna... A nagy lövegig a T30 is szenvedés.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
bullseye
addikt
Én is tisztában vagyok vele, hogy nem volt jelentős változás, amikor 1999-ről végre 2002 lett a WN6-om, de azért jó érzés volt. + a noobozók fele nagyon béna, és ilyenkor jó őket emlékeztetni arra, hogy az én e-farkam a duplája az övéknek.
A WR sokkal érdekesebb szám, mert nem a teljesítménnyel, hanem a szerencsével és a játék élvezetével függ inkább össze. Néha becsúszik egy igazi GG vesztes csata, amit nem bán az ember, de a sok lemming és táborozó miatt elvesztett csata nagyon elkedvetleníti az embert, és a WR "bizonyíték" rá, hogy ez nem csak rinyálás, meg túlzás, hanem tényleg rosszul adta az MM, akár napokig.
Nem véletlen, hogy én pl. kilépek 3 rossz csata után, hiába vagyok tisztában azzal, hogy a statisztia szerint előbb utóbb nekem fog kedvezni az MM, pszichésen nem éri meg.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest