-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz balintka #247851 üzenetére
Tegnap delutan mentem 15 kort,talan ha 5 lett gyoztes.Jgpz E100-al oberkodok,hogy meglegyen a 6k-s kuldi.Erre sorozatba 3x is volt olyan kor,hogy 0 dmg.Minden fele ment a loves, barmilyen tavolsagbol is.Egesz delutan szentcsegeltem,hogy hogyan
lehetek ennyire bena Na ilyenkor szoktam a
bz 176-ot beizzitani es szorakozok…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
jano_77
nagyúr
válasz balintka #247849 üzenetére
Reggel megnéztem a Vinnie-s küldit, mondom ha nem bonyolult, akkor gyorsan letudom. 2 hevayt kell ölni egy csatában. Mondom próba szerencse. Csata felénél kilőttem egy Bisonte-t, majd rámentem egy Tiger P-re, ami menekült előlem. (Type63-al voltam) bele lőttem 2, meg lőtte más is, de még maradt benne kb 30 HP- Hátulról lőttem rá - mert hogy menekült a "szerencsétlen" - és lepattant!!!! Naná, hogy jött egy csapattárs, aki leszedte és mivel Ő volt az utolsó heavy, szoptam a küldit, de rögtön a második napi küldit is, mert az meg 2 kill egy csatában volt. Biztos nincs semmi manipuláció, olyan tiszta a játék, mint a frissen hullott hó! Én meg hóember vagyok.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ddt500hu
veterán
válasz balintka #247613 üzenetére
12 dobozt vettem de a nyersanyagok miatt, hogy hamarabb meglegyen az 50% kredit booster. Egy db tier 2-es tank jött.
ui. A mi klánunkban egy embernek volt csaló modja, rá 2x rászóltam clan war alatt, hogy ne mondja merre dől a fa mert nem akarunk csalni.
Amúgy tök jó fej volt és másodikra megértette.
Régebben tényleg rengeteg ember használta és valóban, a legtöbb még így sem volt jó játékos.
A legviccesebb mindig az amikor valaki feltölti a replayt és látszik, hogy csal. Valakit az általa felrakott jutyub videó alapján bannoltak .
20 éve ugyan azt mondom.
Mitől leszel jó játékos? Találd el az ellenséget. A legtöbben ezt sem tudják megugrani. Ezért nem segít a csaló modok nagyrésze. -
jano_77
nagyúr
válasz balintka #246826 üzenetére
Neked és Papooo-nak és Plata-nak és Pug-nak illetve h1mpi-nek is köszönöm a tanácsot és a véleményeket. Sajnos ezzel, amiket írtatok nem lett könnyebb a helyzetem, mert gyakorlatilag mindegyikről lebeszéltetek. Akkor viszont nem marad más hátra - felszerelést már vettem és sajnos abból csak 1 enged - kötvényre fogom költeni.
Köszi még1x Mindenkinek"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
válasz balintka #246834 üzenetére
én most végeztem az ággal, nekem is fél évig pihent a 103-0, de most letoltam vele, akkor nagyon utáltam, de most belejöttem, baszott jó álca, van mikor 30m-ről se vesznek észre. a 10-eske nagyon brutál...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hulp01
senior tag
válasz balintka #246746 üzenetére
Gyors medeket. Nekem nincs Progettom és boratom, de azt a kettőt egyértelműen. Én LIS-szel szeretek a legjobban játszani azok közül, amik nekem vannak. Ralatíve gyors, jó az ágyúja és az alfája. Szoktam még menni a 122TM-mel, de az sajnos eléggé lassú és valami horror az újratöltése. AMX alt proto is van, azzal is megyek, ha a másik kettő nem elérhető. A sebessége nagyon jó, de az ágyúja az valami horror. Bármikor képes mellélőni. AMBT, T-44 is jó lehet szerintem.
Lightok is tudnak működni, bár én azt vettem észre, hogy most lassabban adja az előrelépést a spotra. Nekem csak elc van, és mivel az eléggé bokorspotter, talán nem annyira jó. Az ágyúja nagyjából használhatatlan. Ettől függetlenül volt, hogy brutál kört mentem vele. Mivel nagyok a pályák, lehet azért spotolni velük, főleg, ha sikerül valami meglepő helyet találnod. Nekem a havas pályán középen védekezésben sikerült egy random bokrot találni a templom mellett a folyó túlpartján, ahonnan összejött 5k spot. Eléggé kicsi is, szóval a berohanós móka is működhet, mert nehéz eltalálni. LT432 meg az ebr jobbak szerintem, mert azokkal lövöldözni is lehet.
TD: su130 és a Skorpion itt is op-k. Nekem egyik sincs meg. Shrekem van, és tud jó lenni, de itt szerintem kicsit hátrány a nagyon alacsony alfa. Sokszor csak egy lövésre van lehetőség, akkor meg inkább sebezzen nagyot. Bár ha rádnyomják a felderítést és utána az atomot, akkor mindegyiknek nagyon-nagyon hamar vége van. Nyitottak nulla páncéllal.
Heavy-vel nagyon-nagyon ritkán játszok. T34-em van csak az eléggé alkalmatlan erre a játékmódra (ahogy már bármire is ebben a játékban), de mondjuk a lövegek védelmére a leghátsó vonalban tud működni. Ott nem nagyon kell mászkálni vele, és hulldown-ban elég jó. De arra meg már mindenkinek van arty-ja vagy légicsapása és könnyedén kiszednek. Amúgy szerintem ha mindenképpen heavy, akkor Skoda, duplaágyús, esetleg a T32 és klónjai. Szerintem ehhez a játékmódhoz mindegyik heavy túl lassú.
Arty-val még soha nem mentem ebben a módban, de szerintem sokat nem érnek. -
Plata
félisten
válasz balintka #246589 üzenetére
Következő évre biztos nem vihetők át.
Év közbeni seasonokban át lehet vinni,de az év végén úgy emlékszem elveszik.Mellesleg nem tudjátok véletlen az idén milyen jutalom tankot kapunk?
Well deserved vagy mi a bánat jutalom a hónap végén jön.Tavaly táras kv1 volt a jutalom.Meg eszetlen sok jó dolog.Gondolom az idén is adnak valamit fura kis szintű tankot.Talán az idén egy T6 táras forgó tornyos artyt.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz balintka #246417 üzenetére
Nekem nincs meg, nem egy meta tank, viszont papiron elég hasonló a sima 8-as Emil I-hez, és én azzal szerettem játszani. Skill listáján elég rossz az értékelése, tény hogy az epic tankok egyértelműen jobbak (BZ, Skoda, 703, Renegade, 50TP), de én erős játszható (jobbak alja) kategóriába helyezném. Ha játszottál Emil I-gyel és azt szeretted, és van már 2-3 jobb prémium tankod, akkor esetleg tudom ajánlani.
Ebből a felhozatalból azért magasan a legjobb - talán még a Tornvagn-t mondanám ezek közül
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
válasz balintka #246320 üzenetére
Nincs 50TP protom. Viszont a tech tree 8-assal és 9-essel 60% feletti győzelmi arányom volt. Azokat imádtam. Igaz még régen játszottam velük amikor bekerültek a játékba, azóta sokat változott a meta az új op 8-as prém nehéz tankok miatt.
Azóta egyébként kínkeservesen sikerült 46%-ra már feltornáznom az 56TP győzelmi arányát. Egy jó győzelmi sorozat kéne hogy átforduljon 50% fölé, csak ezzel az elátkozott tankkal nagy sorozatom még csak negatívban volt.
Pénzt én biztos nem adnék érte. Ingyen megérte mert azért játszható, vannak jó és rossz tulajdonságai, egy teljesen jól balanszolt tank, lehet vele jó köröket menni, csak ez ma már sokszor kevés mert vannak rosszul balanszolt tankok amik sokszor élvezhetetlenné teszik másik tankok csatáit, mint például a Skoda T56 vagy a BZ-176.50TP proto nekem számok alapján jobbnak tűnik, de mivel nem próbáltam így nem releváns a véleményem. Ha vehető lesz majd a kötvényes boltban akkor meg fogom venni azt is. Pénzt nem adnék azért sem. (Mondjuk én már semmiért nem adok pénzt a WG-nek évek óta, de a fenti "pénzt nem adnék érte" kifejezést úgy értettem hogy ha olyan játékos lennék aki azért néha költ a játékra akkor nem ez a két tank lenne amire a pénzemet költeném, vannak ennél jobb ajánlatok).
-
kchryss
veterán
válasz balintka #246281 üzenetére
Nem a szívem csücske az 56TP. Páncélja elég random hol működik hol nem, van hogy a tornyát is belövi mindenki. Azt alfája jó az ágyú aránylag pontos viszont mocsok lassan tölt ezért 1v1-ben minden megeszi.
Nálam el van átkozva. Így kezdtem vele: 42 cssata után 24% győzelmi arány ...
-
jr1994
addikt
válasz balintka #246087 üzenetére
Azért már van bőven választék, nem ismétlődnek túl gyakran. Amúgy pont akartam itt kérdezni, hogy mikor volt ToTT a CS-63, aztán most nézem hogy a wg szépen suttyomban lenerfelte az egész akciót leárazás van, de nincs többé x5 xp.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Plata
félisten
válasz balintka #245749 üzenetére
M60 nem túl jó,113 BO az ugyanaz mint a sima 113 gusztustalan skinnel.,FV215b veszett rossz.
Az ágyúja jó,ugyanaz mint super conq,de a tank hulladék.
Foch 155 nagyon fun.
121b is nagyon jó,sokkal jobb mint sima 121.Jó lenne ha jönne új kötvényes tank,megint van 3 darab T8-ra való.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
-
köpet
aktív tag
válasz balintka #240302 üzenetére
Bármely T6 TD jó lehet, ami kézre áll, nekem a jackson hozta meg végül az eredményt.
Előtte sokat toltam az amx ac-48-al is, azzal ha 3 tárnál többet ki tudsz helyezni OK, nekem többször csak 1 lövés hiányzott vele. Kevés hp + nagy tűzerő, ez kell.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
köpet
aktív tag
válasz balintka #238638 üzenetére
Nehéz összehasonlítani őket, mert az egyik egy jó tornyozós heavy, a másik meg egy gyors papír med érdekes "célzó" móddal. Szerintem akkor éri meg valamelyik, ha azt a típust szereted és tudod használni, vagyis az a kérdés, melyikkel mehet jobban a játék?
A kunze nehezebben játszható, ha a sniper vonal tetszik és megy akkor jó, de inkább a phase-t szokás ajánlani, mert az kevésbé helyzetfüggő, és jóval könnyebb vele játszani.
A Tier 9 meg a legjobb közeg jelenleg talán, van élet a 8 és a 10 között.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Argh!
aktív tag
válasz balintka #238638 üzenetére
Én nem sok értelmét látom ezeknek a 9es tankoknak. Most vagy tier 8as prémiummal farmol az ember , ha meg nem akkor ott a tier 10.
Ezek a 9es tankok csak ugy jók ha valamelyik nagyon tetszik és akarsz vele játszani és ennyi. Azt meg te tudod melyik tetszik.
Persze ez csak az én véleményem. Én eladtam még a reward tankokat is. T55. Obj 260...
Nem tetszenek, nem játszok vele, felesleges.A chimaerat és a 279-et megtartanám, de az még nincs meg
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz balintka #231771 üzenetére
[link] Tankelit ebben a videóban elmondja mit érdemes tudni róla. Amúgy a csatornáján több kötvényes tankról is találsz videót. Egyébként azt hiszem a Patriotot szokták ajánlani. Tudom hogy nem ezt kérdezted de azért leírom a személyes véleményem az ,hogy egyiket sem inkább felszerelést vennék belőle főleg ha van már esetleg több T8-as prém tankod.
Wot nick : Lanoka_
-
weres78
senior tag
válasz balintka #229634 üzenetére
Én megvettem tegnap az su-t, hiba volt. Nagyon lusta, pontatlan. A Skorpionnal 64% a győzelmi arányom, azzal érzem, hogy tudok segíteni a csapatnak. Azzal hasonlítja mindenki, nos nekem az a tapasztalatom, hogy a Skorpionnal 300 méterről gyenge pontot lövök, ezzel örülök ha valahol eltalálja a tankot. Pedig normális legénység van benne, és fel is szereltem rendesen...
A jó camo pedig nyilván addig tart, amíg nem lövöd el magad. Na aztán nagyon gyorsan vége lehet a csatának! -
joergie
őstag
válasz balintka #229621 üzenetére
A hasonlók közül szerintem ez a legjobb.Ennek a hull-ja a 9es centurion med-é, aminek bizony komoly frontpáncélja van. 230 az alfája, szóval ha dmg-et akarsz vele csinálni, folyamat darálni kell hulldownból, arra való. Csak ennek a frontja nem hagy cserben, ha épp nem hulldownban vagy. Akkor figyeltem fel rá amikor himmelsdorf hegyen egy ilyen szénbe szivatott mert nem vittem át a frontját. Mondom itt valami nem stimmel, azt hittem mindegyik ilyennek ugyanolyan papír a frontja.
Ha nem lett volna fv4202m, és nem lenne 5-6 skilles az amúgy se használt centurion AX legénysége, akkor kéne.ez a su130pm nagy csalódás nekem. lassú és pontatlan, és kissebb a ráhatásom a csatára, nem merek vele annyira előre menni mint a skorpionnal(hátlról meg kissebb a ráhatás ugye. nem szeretk bújni, megy vele az idő). Nem tudom azt a stílust csinálni vele, amit az 1 hetes bérlet alatt a skorpionnal tudtam. Az jobban feküdt. Skorpiont lehet majdnem úgy használni, mint egy panther2, csak brutál ágyúval. Majd megbékélek vele, meg kell a legénység a 2 10es td-be, de egyelőre elégedetlen vagyok.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
hmb
aktív tag
válasz balintka #229154 üzenetére
nem rossz a guard de a fejlesztoi faban levo 416-os sokkal jobb.elveztem minden percet amikor az elso csillagot raktam ra.guard inkabb amilyan td a faban levo teso meg inkabb elso vonalas spotter volt nalam.kv4 passz en tutira nem veszem ki tele vagyok orosz heavykkel
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
köpet
aktív tag
válasz balintka #229154 üzenetére
Nekem a Guard jobban bejött, mint a Patriot vagy a Liberté, ez a három van meg a kötvényboltból. A stílusodtól függ, hogy mit tudsz majd jobban használni, ha tornyozós magas dpm-re kigyúrható tankok fekszenek jobban, akkor a Patriot lesz a nyerő, ha a háttérből puffogtató magas alfás medek jönnek be akkor a Guard. Ha jó frontpáncéllal keresel nehezet, akkor a Liberté is ajánlható, ha rejteni tudod a kupoláját.
A nagyobbak közül állítólag a 121B jó.
Mondjuk mindegyiknél költeni kell a legénységre, mert különben hajtépés lesz kreditfarmolás helyett...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
peterson79
őstag
válasz balintka #228078 üzenetére
Változó, egyénfüggő. Nekem mindkettő megvan és mindkettő egyformán tetszik, de természetesen két teljesen különböző tank. Nézz róla elemzést, Skill vagy Quickybaby vagy iyouxin, esetleg Kajzoo-tól, Mr.Scheff--től vagy Tankelit-től. Mindegyik más típusú játékos, így többféle oldalról mutatják be miért jó vagyis inkább mire jó, hogyan tudod jól kihasználni az adott tankot.
Először talán az AE Phase 1 a jó választás, az kicsit több hibát elbír. Igazi hulldown nehéztank. Azt merem inkább ajánlani.
-
hulp01
senior tag
válasz balintka #227954 üzenetére
Amcsi és orosz. Az M53/55 szerintem mocskosul op. Legalább is az volt a nerf előtt. A 212A-t én annyira nem szerettem, mert baromi szűk az sáv, amit megmozdulás nélkül be tud lőni. Viszont utána elég gyorsan szűkül a célzókör. Az M53/55 viszont tornyos és elég sok helyre be tud lőni. A T92 se rossz, de szerintem az már annyira nem jó, mert iszonyat hosszú a célzásideje. Az Obj261 elég brutál (gyorsan tölt, artyhoz képest pontos is), de hosszabb csatában tök simán elfogyhat belőle a lőszer.
-
-
hulp01
senior tag
válasz balintka #227901 üzenetére
Ez egyáltalán nem szivatós küldetés. Sőt, ha úgy vesszük, akkor ez a tank dolga. Szivatós az, amikor mondjuk (talán heavyvel) bázisfoglalással kell nyerni, és mondjuk 70-80%-ban neked kell foglalni. Vagy meddel sebezz 4k-t td-be. Onnantól kezdve érzésre meg fog szűnni az összes td a játékban. Amúgy T55A-nál ha jól emlékszem ugyanez a feladat, csak 8k kombinált kell (light 15-ös küldetés). És az, hogy a saját sebzésed is számít, hatalmas könnyítés.
Ha még a t28-as küldetés is gondot okoz, akkor valószínűleg még fejlődnöd kell a játékban. A küldetés fut a háttérben, aztán majd meglesz. Az még nagy könnyítés lenne, ha a csata után ki lehetne választani, hogy másik küldetésre szeretnéd elhasználni az adott csatát. Van egy csomó olyan eset, amikor másik küldetést simán megcsinálsz, csak éppen akkor nem az az aktív. Ezért én mindig a legnehezebbel kezdem. -
peterson79
őstag
válasz balintka #227901 üzenetére
Egyébként ilyouxin egyik korábbi videója lepett meg ezzel kapcsolatban. A light tankok használatát ecsetelte. Egész pontosan arról beszél, hogy a WG azt sulykolja belénk - egyrészt oktató videókkal, másrészt replay-ekkel meg ilyesmi, legalábbis szerintem - hogy a light tank dolga, hogy spotolja az ellenséget a többieknek. Ez így igaz, de nem minden áron. Ő első sorban magának spotol és amint lehet osztja ki a sebzést is. Nem szabad csak spotra menni, az nem elég. Ezt az egyensúlyt meg kell találni és tanulni. Nekem is nehezen ment, de kis gyakorlással menni fog.
Legfontosabb az ellenséges light(ok) kiiktatása. Amint ez megvan, gyakorlatilag arra mész amerre akarsz, felszabadult az egész pálya a számodra. Persze ésszel kell ezt is csinálni. Jó gyakorlat a pályaismerethez is amúgy. Tudni fogod, hogy mely úton leszel takarásban és mikor nem. Izgalmas is, mert lehet bármikor felszpotolnak, de valószínűbb, hogy Te látsz meg valakit.
Persze, kell szerencse is, de ha megfelelően használod a tankodat, azért nagyon számít a tudásod is! -
hmb
aktív tag
válasz balintka #227823 üzenetére
lt432-el ha jo a palya meg lehet csinalni,persze okosan kell jatszani es nagy adag szerencse is kell.meg jo csapat.nekem is volt nem egyszer hogy spottolyam 5-8 tankot sokaig es 2000 assist sem lett mert a kutya nem lotte.en nem is gorcsolok ezekkel a kampany kuldikkel a legtobb veletlenul jott ossze,ez is.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
-
peterson79
őstag
válasz balintka #227872 üzenetére
Legények milyen szinten vannak? Látótávolság ki van maxolva? Álca maxon van? Ezek nagyon fontosak. Minél több boostot használj, hogy ezek minél gyorsabban meglegyenek, enélkül sokkal nehezebb. Lehetőleg legyen rajta pótkaja is, az mééég több plusz, a BiA-ról nem is beszélve.
-
köpet
aktív tag
válasz balintka #227863 üzenetére
Nekem is hosszas próbálkozás eredménye lett, türelem és kitartás kell, meg az ökölszabályok betartása, amit peterson és a többiek összefoglaltak.
A commanders vision system nagyon jó szerintem, mert többnyire bokorból kell kivillantani az ellent. Azért írtam, hogy legalább T8 light kell, mert onnan lehet felrakni, sajna az alsóbb tier így hátrányban van (meg a kevesebb hp és a kisebb látótáv miatt is).
Iyouxin több videót szentelt a jó spot pozícióknak, érdemes megnézni őket. A kulcs szerintem:
- az elején jó pozíciót felvenni, de nem nagyon elöl, amíg élnek az ellenfél light-jai.
- ha az ellen felderítői elhullottak akkor meg lehet indulni óvatosan, vagy kevésbé óvatosan,
- és lőni csak úgy, hogy ne spotoljanak fel, agresszívebben a végjátékban lehet levadászni a sérült tankokat (ha jól emlékszem túl is kell élni a meccset).Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
peterson79
őstag
Már mindenki írta, de csak gyakorlás és szerencse kérdése az egész. Az LT-432 az egyik legjobb light a szintjén, szerintem azzal próbálgasd, még a páncélja is tud trollkodni és szinte bármit, bármikor pattint, ha olyan napja van.
Tegyél fel rá első helyre kipufogó rendszert és aztán optika valamint szellőzés. Ha kifejleszted maxra ezt az új Field Modifications-t, akkor lesz még egy helyed amit turbozhatsz. Fejből nem vágom, de gondolom látotávra lehet fejleszteni, majd megnézed. Ezzel a kettővel kell operálni, álcázásás és látotáv. Elején nem meghalni, lehetőleg kiiktatni az ellenfél könnyű tankjait, aztán már szabad a pálya. Ha olyan a szitu, nyugodtan lőhetsz bokor mögül, az is rengeteget tud számítani, mert a társaid nem mindig látnak rá az ellenfélre.
Nem az elején kell megnyerni a csatát, elég minél tovább életben maradni. Mivel Te fogsz látni legmesszebb, mindig Te leszel nyerő helyzetben.
Gyakorolj, menni fog az. Nézz meg pár videót mások, hogy csinálják.
Ja, még valami. Szerintem a legjobb light a T-100lt, de ez egyéni vélemény. Azzal van rekordom is, valami 14K kombinált prohorovkán. Akkor jöttek be az új felszerelések, brutál meccs volt[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz balintka #227841 üzenetére
azért a tizes kerekes 425 méter, az egyáltalán nem rossz, persze csak aktiv spott esetén, mert párosul a 95 km/h-ás sebességgel. a sebessége kompenzálja szerintem legalább 500 méterig a látótávot. mivel 445 a megjelenő látótáv, igy jelnleg szerintem a legjobb szpotter.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
hulp01
senior tag
válasz balintka #227812 üzenetére
Ma délután pont mentem egy jó kört, amiben nagyon sok spot volt. És még csak nem is light tankkal. Ritka nagy mák volt, hogy a sok ellenséges tank oda futott be. De ha van valaki, aki lövi a spotot, akkor nagyon jó kis hely. Csak neked nem szabad lőni.
Ma Grillével toltam. Nagyon utálom azt a td-t, de az elmúlt 2-3 napban 3k átlagsebzésem volt vele. Erre ma 1600 körüli. Minden lepattant vagy 0dmg critical. Rohadt idegesítő, amikor 15mp a töltésidő. Aztán mondom ok, még egy utolsó kört megyek. Abban meg 6200 sebzésem lett. Annyira digitális egy tank: vagy minden összejön és 5k dmg, vagy semmi és akkor egy-két lövés sebez csak. És egyáltalán nem érződik pontosnak. Ennyi lövést szinte bármivel be lehet lőni. A lövedék sebessége 1200 m/s, de 600-nak érződik. Az ebr kereke rendszeresen benyeli a lövést 0 sebzéssel.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
Gyakorolj, aztán majd egyszer sikerülni fog. Az AMX-szel spot nélkül össze lehet hozni csak sebzésből. Bár ahhoz azért elég jó játékosnak kell lenni. De az ebr és az lt is nagyon jó a saját szintjén. Próbálj meg az elején életben maradni, és elérni, hogy az ellenfél lightja elhalálozzon. Akkor egy nyílt pályán már simán megvan a 4k spot. Nekem az lttb-vel t10-ben lett meg Prokhorovkán a bőven 8k feletti spot. Szinte nem is lőttem. Sajnos csak screenshotom van róla, replay nincs, szóval annyira nem hasznos:
-
hulp01
senior tag
Nem igazán tank függő. Sokkal inkább pálya és csapat/ellenfél függő. Prokhorovkán simán csináltam lttb-vel is 8k spot sebzést. Amúgy kombinált, nem? Szóval nem csak spot jó, hanem a sebzés és a láncolás is.
Magasabb tierben talán könnyebb, mert több a hp és kevesebb a light. Cserébe viszont a medeknek is nagyon jó a view range-ük, de a camojuk még mindig sokkal rosszabb, mint egy jó lighté. -
köpet
aktív tag
Nekem az amx 13-90 hozta meg az eredményt prokhorovkán, de más spotra kigyúrt T8-10 light is jó lehet, csak sok türelem kell hozzá, megfelelő pálya (meg ellenfél) és normális csapat, ezek nélkül nem megy. Ez a küldetés nem csak rajtad és a tankodon múlik...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
válasz balintka #213244 üzenetére
Ha jó vagy az autoloaderekkel, akkor igen, a lorraine még mindig jó tank. Ha nem vagy túl jó, akkor inkább kerüld, mert sajátos játékstílust követel meg (nincs páncélja és nagy célpont, az ágyú csak közelre megbízható), de ha fekszik, akkor csodákat művelhetsz vele.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
notika77
senior tag
válasz balintka #212883 üzenetére
Csak azokra a tankokra teheted, amire kaptad/csinálták őket!
A garázsban a tank alatt van egy Exterior (külső, kinézet, kettő közül a jobb oldali - angol a kliensem, nem ismerem a magyarra ferdítéseket) gomb. Azon belül alul középen a Preset styles (előre definiált kinézet, összeállított stílus) és itt tudod megkeresni azt, amelyiket rá akarod tenni a tankra, de ha a stílus tankra szól, de nem az van kiválasztva a garázsban, akkor nem fogod látni a 3D-s (vagy 2D-s) stílust. A keresésben segíthet, ha bal lent a szűrő ikonoknál a középső (házikó, barakk) szűrőt bekapcsolod, ami a meglévő stílusora (festéseket, matricákat stb.) szűr. -
e-newsee
addikt
válasz balintka #211476 üzenetére
Amilyen trollok néha a WG-nél, azon sem lepődnék meg, ha a macska is részt venne valahogy az eventben. Mondjuk jutalom legénységi skinként, vagy ilyesmi. De hangnak is poén lenne, csak akkor a kutyás játékosoknak fel kell készülni, hogy az eb nem venné jó néven, ha fél percenként nyávogna a monitor.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
válasz balintka #184125 üzenetére
Ez: (#183379) mccchelp
Még nem teszteltem csak olvastam róla. Nem tudom mennyire biztonságos és mennyi aranyat ad, mit kell érte csinálni.Az előbb eladtam az összes prémium kaját amit felhalmoztam az összes nemzethez. 20 millió kredit jött össze belőle, így visszagondolva tényleg hülye voltam, hogy a hydro-t nem vettem meg. A Foch-ra viszont nem fogok elverni ennyi kreditet szóval ha az lesz ma akkor kihagyom. Majd megveszem kötvényért ha berakják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest