Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Egy kis tapasztalatmegosztás a Garmin Fenix 7S gombjavításról.
Először úgy gondoltam, hogy magam javítom meg (gyakorló villamosmérnök vagyok, forrasztok is apró cuccokat), de úgy gondoltam, hogy ma szülinapomra azt adom magamnak, hogy elviszem az egyik, javítást is vállaló szervizbe.
A Multinavigátorban nagyon segítőkészek voltak, kb. fél óra volt a gombcsere, megvárósan, a végén letesztelték az órát nyomásmérővel is (18kHUF számlával). Ajánlom bárkinek, aki hasonló, nem garis szituációba kerül a Garminnal kapcsolatban. -
Major Lion
senior tag
Akkor ugy nez ki eddig szerencses vagyok mert en meg zuhanyzaskor se veszem le es mar ket eve meg van, persze kozben nem nyomkodom.. epix 2
-
peanar
senior tag
válasz
zsamiatt #724 üzenetére
Hát, ha a forerunner 255-ömet veszem alapul + az itt olvasottakat, akkor sajnos de (mivel annál 5 gombból 4-nél megszűnt a kattanás és a gomb benyomása érzés).
Ráadásul az fr255 music a harmadik óra, kettőt (nem zenés változat) pár napon belül vissza kellett vinnem mert 💩-ik voltak,..a második után úgy voltam vele, inkább ráfizetek a zenés változatra csak már legyen vége a ping - pongozásnak amit garminékkal vívtam.
Azt hittem/reméltem, egy az elődnél jóval drágább Garmin óra minőségben sokkal jobb lesz (funkcionalitásban nem volt az elődnél se gondom, kivéve ha mondjuk egy frissítéssel valamit haza nem vágtak).Persze, az idő vasfoga majd megmutatja, hogy nekem melyik tábort pörgette a szerencsekerék, de azért egy ilyen összegű óránál....hát na, ne legyen már ilyen bosszantó hiba
-
bwoay
nagyúr
a 6-os meg a 7-es tudtommal statikus nyomást visel el - a gombok nyomkodása nélkül. a 8-as meg ugyanolyan mélységben használható is (meg ugye rendelkezik merülés funkcióval). cserébe (ahogy olvasom) érzetre szarabb a gombok nyomáspontja.
a legfőbb kérdés azonban az, hogy amit a 6-osnál már meg tudtak oldani jól, azt miért kellett elrontani a következő szériában...
valamelyik youtube review-ban hangzik el, hogy a Garmin a Fenix 6-nál érte el a csúcsát, az volt a legjobban sikerült modell.
.
.
.
és az is néz ki a legjobban -
-
peanar
senior tag
Ha beázna a gomb(nál), akkor szerintem az órának is kakukk.
Igazából tök mindegy a miértje, a végeredménye übergáz!
Ha ezzel hamarabb szembesülök, nem hiszem hogy februárban megveszem a fenix 7 pro órát....most aggódhatok hogy ismét kidobtam egy vagyont a kukába, vagy sem🫣 -
bwoay
nagyúr
A Fenix 8-nak induktív, az óra belsejétől teljesen elszigetelt gombjai vannak, ez teszi alkalmassá búvárkodásra. Teljesen más megoldás a 7-es szériához képest. Persze ez nem mentség, csak az utóbbinál ismert problémákat az új szériánál nem tudják javítani a teljesen más kialakítás miatt.
-
Atos23
senior tag
válasz
grigorow #717 üzenetére
@grigorow: Köszi szépen, felhívtam őket, ismerik a problémát, javítják is rendszeresen (sokat kell), de pár hónapja nem elérhető a pótalkatrész.
@peanar: Sajnos ez a Garmin szégyene, hogy ilyen méregdrága órákat ilyen silány gombokkal szállítanak. Sikerült 5 centet spórolni minden órán, gratulálok nekik.
Azt olvastam, hogy a gomb két okból mehet tönkre: Az órák sima fürdővíztől, édesvízi (medencés) úszástól beáznak a gomboknál, vagy a másik eset, hogy a kis membrános nyomógomb egyszerűen elkopik mechanikailag a nyomkodástól.
Az a megdöbbentő, hogy a Fenix 7 esetek annak ellenére vannak százával a neten, hogy az óra még garanciális, tehát sok ember el sem jut a fórumozásig, hanem simán cseréli neki a gyártó / importőr szervize. Valószínűleg egy év múlva már meg lehet élni Garmin gombjavításból.
Az összes kollégám csodálkozik, hogy az elvileg minőséginek mondott Garminnal 9 hónap használat után ide sikerült eljutni. -
peanar
senior tag
Én a forerunner 255 zenés változattal jártam hasonlóan, igaz (még) mindegyik gomb működik, de az 5-ből már csak egy kattan benyomáskor.
Bezzeg a pebble órám, ami több éven keresztül jó szolgálatot tett.....megvan 8-9 éve ha nem több és a gombjai még mindig mint új korában. -
Atos23
senior tag
Íme egy poszt arról, hogyan futottam bele a Garmin Fenix 7 órákkal tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe: [link]
-
Attas
aktív tag
Nagyon köszönöm a válaszokat. Megoldódott. Sajnos nem tudom mi volt a gond. A leírtakat mind kipróbáltam semmi eredmény nem volt. Aztán a Garmin connect mobil alkalmazás segíségével csatlakozva, egyszer csak jó lett. Rejtéjes. ( nem jelszó probléma volt mert akkor azt írta hogy hibas jelszó. Az órán manuálissan csatlakozva mindíg jött a hiba, hogy a csatlakozás sikertelen. Köszönöm a válaszokat. Bár tudnám mi lehetett a gond.
-
SsPL711
őstag
Nekem csak kb. 18 eszköz van ezen az egy SSID-vel kialakított wifi hálózaton ami több routerből áll a lefedettség miatt. (AiMesh háló)
De az való igaz amit mondtál a 2.4Ghz-es eszközök hamarabb vissza találnák egy elektromos kimaradás után. Viszont ezen kívül nincs más gond.@Attas:
Az lehet még a probléma szerintem, hogy bizonyos eszközök, főleg a 2,4G wifi képesek, nem mind szereti a magas csatornaszámot, pl.: 11-est, ilyennel már találkoztam.
Tehát a 2,4Ghz-es csatornát alacsonyabb csatorna értékre kéne állítani, ha 10 vagy a fölött van, pl.: 5, 6, 7. -
peanar
senior tag
Én más eszköznél futottam bele ilyen hibába, így inkább átneveztem.
Átlagban 25 eszköz lóg a neten (van hogy több), áramszünet vagy "szolgáltató által okozott" netproblémák után a 2.4G érzékeny eszközök könnyebben, hibamentesebben kapcsolódnak vissza a wifire. Valamint így én is könnyebben rá tanítok egy új 2,4G eszközt (telefonnal) hisz különbséget tudok tenni a 2 wifi hálózat között.Meg persze függ az adott routertől is, általában a szolgáltató routerei (főleg ex voda) egy rakás 💩 ha ez embernek több eszköze lóg egyszerre a neten.
De kinek a pap, kinek a papné
-
Attas
aktív tag
Sziasztok!
Fenix 7 pro Solar óra tulaj lettem pár hete. Nagyon meg vagyok elégedve. Egy pici bibi van. Nem tudom az otthoni wifi hálózatra csatlakoztatni. Ha pl telón bekapcsolom a wi-fi hotspotot, arra simán csatlakozik. Az otthoni hálózatot is látja de hiába kapja meg a jelszót, a kapcsolódás sikertelen. Milyen probléma lehet? A titkosítás? vagy a csatorna? 2,4g vagy 5 g? Köszönöm ha van válasz! -
ncc1701
veterán
Srácok, tudtok ajánlani olyan 26mm széles fém szíjat, ami kb fokozatmentesen állítható? Ebay, bármi.
-
-
ncc1701
veterán
válasz
headhunter86 #704 üzenetére
Életkortól függ. 60 évesen kb olyan lehet, mintha 120-nál visszaváltanál 4 helyett kettőbe.
-
zsamiatt
őstag
válasz
headhunter86 #700 üzenetére
210s pulzust nem erezte? Azert azt nehezen hiszem.
-
SsPL711
őstag
válasz
headhunter86 #700 üzenetére
Pedig azt írja az alkalmazás is, hogy ezeket nem mutatja ki amiket irtál.
-
headhunter86
senior tag
Feleségem EKG görbéjében R hullám sokkal gyengébb, mint enyém, ez tisztán látszik és tudatában is van, hogy gyengébb neki, rendes EKG is kimutatta már neki. Nem egészen humbuk az egész!
Sőt egyik ismerősömnek tavaly derült fény szívbetegségére. Konkrétan bringázás közben 150-es pulzusról felszaladt neki 210-re azonos terhelés mellett, először a HR öv hibára gyanakodott, mivel semmi érezhető jele nem volt. Nem lett rosszul, nem érezte szaporábbnak a szívverés. Ritkán fordult nála elő ez a jelenség, nem minden edzésnél, nehéz volt reprodukálni.
Járt dokinál is, nem tudták kimutatni neki, hogy gondja van, nem jött elő neki terheléses EKG alatt sem. Majd mikor többször is ilyen értékeket produkált tekerés közben gyorosan indított egy EKG-t és ott jelzett be neki az óra, hogy gond van!
Kicsivel több mint egy hónapja kapott szívkatétert, azóta nincs gondja.
Szóval az óra segített neki felismerni a problémát. -
SsPL711
őstag
-
bwoay
nagyúr
hozzátenném: én ezt egy tipikus gimmick feature-nek tartom, mármint minimum megkérdőjelezhető a használhatósága. Ennek ellenére felháborítónak találom, ha ott a hw az eszközben, de a működése régiótól függ. Így végülis örülök, hogy gyorsan megoldódott, meg szerintem a Garmin eleve nem is híve az ilyen trükközéseknek - szinte biztosra is vettem, hogy csak idő kérdése a dolog.
-
SsPL711
őstag
-
bwoay
nagyúr
a linken is frissült az info.
peanar:
"használt e valaki tesztelés szempontjából két órát? Ha igen, az app a telefonon a két óra méréseit összegyűri és egy eredmény lesz belőle, vagy külön külön az órákat kiválasztva látható mindkettő mérése?"
amikor két eszközt adsz az apphoz, akkor ki kell választanod közülük, hogy melyik legyen az elsődleges. így ha történetesen párhuzamosan használod őket, akkor az elsődleges felülír mindent. ha felváltva, akkor az aktuálisan használt eszköz adatai mennek az appba. mármint tudtommal! nem tudom, ez így érthető-e, de számomra ez egy nagyon praktikus és logikusan egyszerű megoldásnak tűnik. -
ncc1701
veterán
válasz
Major Lion #690 üzenetére
Engedd el. Plö igazi, orvosi EKG érszűkületet eleve csak akkor tud jelezni, amikor már 70% az érelzáródás. Nem mondom, jó kis feature lenne, de számomra olyan, mint a véroxigén szint, havonta egyszer tán eszembe jut megnézni.
Egyéb, megbízható szenzorokat jobban várok, plö non-invazív vércukor, keton szint mérő, de ezek egyelőre sci-fi kategória. -
Katica1
csendes tag
válasz
Major Lion #690 üzenetére
Nem. Most bővült.
Januárban csak az Enduro 3, Fenix 8 és a Venu 3 kapta meg. Tegnap óta a többi.
Amik 2 éve jelentek meg, azok hardveresen nem tudják még valószínűleg.
Bár a 7 pro család 2 éve jelent meg, és tudja. -
Major Lion
senior tag
Ezt a listat amugy mar egy honapja tudni lehetett, nem? Azt hittem bovult a kor.
Mindenesetre az tobb mint szanalmas, hogy itt van az ember egy 3-400ezres oraval a kezen amit ket eve vett es nem kapja meg az ECG-t, az Apple meg mar vagy 7 eve tudja.
-
kalolaci
senior tag
7s sajnos, ezek szerint nem kapja meg az EKG funkciót.
-
Zototh64
őstag
válasz
Major Lion #683 üzenetére
-
Katica1
csendes tag
Mától régebbi órákra is megjött az EKG mérés:
[link] -
peanar
senior tag
Kivancsi leszek, ha minden jól megy, holnap érkezik a 7 pro órám. Sokat vaciláltam hogy 7 pro, vagy 7x pro legyen...végül a 7 pro mellett dontottem, találtam itthon egy krémes dobozt, aminek 51mm az átmérője, rátettem a hatalmas (gyerek) méretű csuklómra és alul-felül szinte lelógott, így inkább a kisebbet választottam.
Az aksi és kijelző felbontásán kívül elvileg nincs más különbség, így kíváncsi vagyok hogy nekem feldobja e, vagy mókolni kell (az is lehet, hogy neked amiatt ajánlotta fel).Más, használt e valaki tesztelés szempontjából két órát? Ha igen, az app a telefonon a két óra méréseit összegyűri és egy eredmény lesz belőle, vagy külön külön az órákat kiválasztva látható mindkettő mérése?
Ha lesz kis időm és nem nyúlják le (család) a forerunner 255-öt, lehet csinálok egy tesztet hogy miben, mennyiben tér el az új szenzor vs régi mért adatai.
-
SsPL711
őstag
Nem hiszitek el mitörtént.
Most néztem a Connect app-ban az órát, hogy nekem nem jött-e szoftver frissítés.Erre írja, hogy van egy új alkalmazás, fejezzem be az óra beállítását.
Hát, láss csodát, az EKG app jött, már nyomtam is egy mérést.....
ezt nem hiszem el. -
SsPL711
őstag
válasz
headhunter86 #677 üzenetére
Igen, Te mondtad, az EKG-s okosságokat a régió állításhoz, meg fakeGPS, nekem még VPN is kellett...szóval elég összetett volt.
Lehet kikapcsolom a bétát és megpróbálom újra....nem tiszta már számomra, hogy miként veszett el az EKG app miután sikerült feldobatni a Connect app-ban, de asszem nekem inkább a béta miatt ugrott az EKGMost néztem, nem is vagyok Béta programban, 19.41-en vagyok.
-
headhunter86
senior tag
Pedig nem bonyolult. Én anno mikor megvettem az órát, régiót állítottam, meg proxyztam és fakeGPS-eztem. Rakat proxy progi van amit ingyenesen ki lehet próbálni, arra pont elég míg bekamuzod neki. Feldobtam rá az EKG appot és visszaállítottam magyarra a régiót. Azóta is van EKG-m. Egy időben bétáztam is, de állandóan ki-be kapcsolagatták teszt miatt az EKG-t, ezért már nem bétázok.
Nekem amúgy 7X pro most frissült 20.16-ra (stable release), EKG működik ezzel is.
Gamint vagy inkább EU-t én se értem, hogy miért csak 8-ra engedélyezték az EKG-t hivatalosan. -
SsPL711
őstag
Kiderült, a Fénix 8 szériára lett elérhető az ECG Magyarhonban.
Lásd itt: [link]
Azért ez kicsit orrbavágós a gyártótól számomra. -
Katica1
csendes tag
-
SsPL711
őstag
Nagyon macerás volt, egy fórumban leírt lépéseket próbáltam követni, de én béta szoftvert használok így emiatt csak átmenetileg sikerült az ECG alkalmazást megjeleniteni, igazából nem láttam működés közben.
És visszaállítva a régiót meg mindent, el is tűnt az alkalmazás.
Tehát igazából kipróbálni nem tudtam, csak addig jutottam el, hogy feldobta a ConnectApp.
Nem javaslom a szívást amit végig kell szenvedni miatta. -
SsPL711
őstag
A 7x Pro-ról tudok csak nyilatkozni, mert nekem az van. Szerintem nincs elhagyva a Pro-ban a gyorsulásmérő.
A memória is 32GB, viszont a Pro-ban újabb a pulzus szenzor, ezért nem tudja a nem Pro az EKG-t.
Az óra test valóban polimer, de a lünetta és a hátlap fém.
Valamint a Pro-ban szerintem jobb a "zseblámpa", legalábbis videók alapján. -
peanar
senior tag
és akibor000 #660, mindkettőtöknek köszönöm!
Van valami más számottevő nagy különbség a kettő között, mert sok mindent nem találtam róla.
Nem tudom, mennyire hihető a garmin.hu-n az infó (ott hasonlítottam össze )....de kicsit hihetetlen hogy a 7x pro-ból kihagyták volna a gyorsulásmérő funkciót és a 7x tokozása rozsdamentes acél pvd bevonattal, míg a nagytesó 7 x proé csak szálerősített polimer.
A garmin összehasonlító oldalán 1-2 kivételével (beépített memória 32GB vs 16GB és talán a térképkezelés) minden a 7x mellett szól. Akkor mitől pro a pro?
Minkettő amit neztem a sima mezei 7x és /vagy 7x pro solar.Jelenleg egy fr255 music változatot használok.
-
SsPL711
őstag
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
A 7x és a 7x pro is megkapja idővel az EKG ficsört vagy csak a 7x pro?
Előre is köszönöm a választ. -
ncc1701
veterán
Srácok, ezeket a pre installált térképeket szabad törölni? Golf, meg sí mapokra gondolok. Hivatalosan nem ajánlják, azt láttam külföldi fórumokban.
-
akibor000
aktív tag
ma delutan kijött még egy beta.. a 20.11
-
akibor000
aktív tag
válasz
headhunter86 #652 üzenetére
ma reggel jött egy 20.10beta sw... megjavult.
-
Zototh64
őstag
7X Pro-ra jött egy 20.10 frissítés, hátha segít akinek gondja volt eddig.
-
akibor000
aktív tag
szenved valaki az aktivitas közben ujraindulástól?
nálam 19.41 sw van fent, fenix 7X
-
ncc1701
veterán
Megmaradt az óra.
Egy kérdés: létezik olyan beállítás, ami szerint hétfőn nem törli ki az egész előző hetet, és kezdek nulláról, hanem helyette fixen az utolsó 7 napot nézi?
-
kalolaci
senior tag
Egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, mindenkinek!
-
ncc1701
veterán
válasz
WinstonWolf #646 üzenetére
Ok, köszi szépen. Hardverapróra gondoltam, de akkor az asszonyra bízom, h adja el, én nem használok facebookot.
-
WinstonWolf
senior tag
Szia!
A
Garmin, Polar, Suunto adok - veszek!
Facebook csoportot javasolom. A hirdetéshez is, meg az árképzéshez is. A Zergesport ügyvezetője menedzseli az oldalt, mindenki aki használt garmint tervez venni, ide benéz az tuti.Itt a "félistenek" szerint a Garmin csak megtűrt valami, hiszen "nem okosóra"...
-
ncc1701
veterán
Sziasztok,
Kaptam ajándékba egy garmin fenix 7 solar órát, de sajna ez nekem felesleges kütyü. Hardveraprón kb mennyiért tudnám eladni? (Nem hirdetni szeretném hónapokig)
Gari levél, szla nyilván. A dobozát kibontották, ellenőrizték, h benne van-e, de az óra nem volt belőle kivéve, én bele sem néztem. Köszi a tippet. -
nanorambo
őstag
Helló!
Hol lehet felpróbálni garmin órákat vásárlás előtt? Nem tudom, hogy a 47 vagy az 51-es jobb a csuklómra.
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Vacilálok, hogy életem első iPhone- jába bele vágok egy 16 Pro MAx formájában.
Szeretném megkérdezni, hogy a Garmin dolgait jól kezeli az iPhone?
Vaciláltam az S24Ultrán is (most S23U van), de aztán csak ki kellene próbálni mást is, az Androidon kívül.Előre is köszönöm szépen!
-
Icewloxy
junior tag
válasz
zsamiatt #630 üzenetére
értem, majd tesztelem azért
remélem nem bánom meg a fenix 8 51" amoled tipust, iphone használok sok ideje, majdnem vettem egy ultra 2 órát, de végül a fenix 8 nyert az üzemidő miatt. ami 29 nap aod nélkül, az komoly, én nem töltögetnék órát 2-3 naponta az biztos. meg sokkal bizalomgerjesztőbb már ránézni is a fenix-re mint bármi más okosórára. árad belőle a minőség,komolyság,megbizhatóság, ugyan ezt nem éreztem apple óránál.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Icewloxy #629 üzenetére
a fenix 7 mér valamit. De, hogy pontosan miket azt nem tudom. Tegnap is kint voltam futni.11-22 fok között ingadozott a hőmérséklet a mezei salakos ovális futó pályán szerinte... Mikor tegnap szerintem nem volt több 10 foknál kint. Lehet, hogy az órát levéve pontosabban mér bringázásnál de mivel a szenzor közel van hozzád nagy csodákra ne számíts. Az egy más kérdés, hogy sima bőr szenzor miért nincs mondjuk a test hő mérésére.
-
Icewloxy
junior tag
válasz
zsamiatt #628 üzenetére
nem pontos? valaki nem tudja összehasonlitani vmi másik szobai hőmérővel?
Amúgy.. ha bekavar a testhő vagy ruházat. nem tudom, gondolom nem azt méri. vagyis azt nézném ki a garmin fejlesztőiből hogy megcsinálták úgy az órát hogy a hőmérő, a közvetlen hőmérsékletet mérje, és ne legyen rá hatással nagyon semmi. -
Icewloxy
junior tag
valahol van esetleg most akció a fenix 8 51" amoled,zafir, titán-narancssárga szijas modellre? vagy valahol várható most black friday alkalmával? nagyon sok érte az 500k.... ez a modell: [link]
-
Major Lion
senior tag
oldal lemaradt: https://tech-protect.eu/
-
Rekro
aktív tag
válasz
Major Lion #622 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az "itt találtam" alatt a ph aprót értesz vagy valami mást, mert linket/elérhetőséget nem írtál?
Még az előző garminomhoz(venu2) rendeltem utángyártott szíjat és az csalódás volt ezért gondoltam megkérdezem hátha van valami bejáratott márka/oldal ahonnan lehet a gyárihoz közeli minőségű termékeket rendelni.
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Szíj vásárlásban esetleg tudnátok tanácsot adni? Ha nem gyári szíjat akar venni az ember hol érdemes nézelődni, esetleg van olyan gyártó ami jó szíjakat csinál Garmin órákhoz, de a gyárinál kedvezőbb áron?(Nylon és szilikon szíjak érdekelnének első sorban)
Köszi
-
akibor000
aktív tag
válasz
Major Lion #617 üzenetére
nem lesz következő tulaj...
-
fatty
aktív tag
válasz
akibor000 #611 üzenetére
Elején én is vettem mindenféle védelemet. Volt védőüveg rajt, fél év után homályos lett. Üveg és a zafír között vékony "füst" réteg alakult, mint belül a kocsi szélvédőn. Azóta nincs rajta, és karcmentes.
Gumi dugó is volt, bemegy alá a víz, de legalább nem tud kiszáradni, azt is hanyagolom, a lünetta védővel együtt.
2 éve tépőzáras alis szíjat használok gond nélkül, szilikon nem jön be. -
akibor000
aktív tag
válasz
Major Lion #612 üzenetére
arra minek? rendeltem 4faja szíjat,
a gyári még az enyémen vadi uj, érintetlen.
ma tudtam meg h ezt a fen7x aug17.én kapta rokonom fixdijas cserében... és kb 1hetet hasznalta, utana megvette a fen8-at... -
Rotyi
aktív tag
válasz
Van rá lehetőség. [link]
Van értelme, de nem vagyunk egyformák. -
SsPL711
őstag
válasz
-
Major Lion
senior tag
Szijra is tesztek valamit?
-
arcitec
addikt
válasz
akibor000 #609 üzenetére
Nekem ez van : Garmin Fenix 6X Pro Sapphire Carbon DLC mint kicsomagoláskor az állapota. Hibátlan. Koccokat azt azért kapott, volt, hogy na most annyi neki, de nem, bírja.
Igaz vigyázva is van rá, és ha a érdes vakolaton való végighúzást nem bírja az talán érthető. Ha csiszolópapírral "teszteli" valaki nem kell csodálkozni.
Bár többféle variáció van, de a DLC Carbon és Sapphire bírnia kell. Sapphire üvegre védelem? Csak el van csúfítva vele az óra, teljesen felesleges. Persze ha valaki fizikai munkát végez vele -(bár szerintem nem oda való)- akkor elkellhet a védelem még a lünettára is. -
Major Lion
senior tag
A kovetkezo tulajnak milyen szep orai lesznek
-
akibor000
aktív tag
válasz
Major Lion #601 üzenetére
nem baj,nem vagyunk egyformák! én teszek rá!
söt, lattam vékony lünettavédöt, azt is ráteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elképesztő hardveres tudás és analitikus intelligencia bújik meg a Garmin csúcsmodelljében, ám a kezelhetőséget szokni kell.
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest