- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz Hasaggymeg #318701 üzenetére
Ott a meghatározó ugye a felni+a betét. Felni az DT R460. Betét meg BBS 14T.
Tök más, jobb az érzete!Dark Archon
Fajulsz elfele mi ez a thaiszólás[ Szerkesztve ]
-
addikt
Teljesen allone. Régen minden sokkal better volt, Cselep brakéja jobb was, ha ő mondja, és done.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
vallas
őstag
v fék... de szerintem ez csak placebo lehet...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
RobbyJr
őstag
válasz Napfénysüti #318696 üzenetére
Biztos, hogy jobb lesz, bár nekem a gyári is megteszi, mert én esőben nem megyek outival.
dom1n0: Egy próbát megér
rétisün: Van belőle több fajta ha jól rémlik, bár többre tartják a vélemények alapján mint a gyári Shimanot.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rétisün #318685 üzenetére
országútisok!
Megszólítva érzem magam. ...az összes gyantás Shimano, bár vizesen az is vinnyog 1-2-t amíg elhallgat, de utána csendben van. Többek közt ezért is szeretem őket, ugyanakkor tény, hogy síkon, aszfalton talán csak pont azt az egyet-kettőt kell néha fékezni nem mint terepen, ahol már egy lejtő elején le is szárad és elhallgat a vizes betét.
dom1n0...versenyeken fémes betéttel nyomják, ott egy sáros durvább meneten elkopna, vagy kiégne a gyantás.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
válasz fulton #318691 üzenetére
az a gondom ezzel, hogy a tárcsás bringát csak esős, hideg időben használom, pont arra vettem, és ugye csak akkor visít.
azt hiszem holnap futok egy kört az itteni boltokban, legalább az elsőbe nézek valami mást, akár Shimano gyárit is.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
peetie1
aktív tag
-
fulton
addikt
Lecseréltem a hátso gumit gp5k 28mm (10866km-defekt mentes). A korabban ugyanilyen lepatkázott(3200km-es) külsőt javítottam es fogtam be hátra télére, hogy elhasználjam az első gumit amin 7000 kilométer van. Biztonsag kedvéért a 36g TPU ment bele. Nyomás alatt stressz nyoma nincs az oldalfalon. Kívülről gumiragasztóval töltöttem a rést hogy elfedjem a kilátszó szövetet. Hát ennyi.
-
zsocy
őstag
válasz NoNick #318682 üzenetére
Ne haragudj, de ez a villa keresztben el van repedve a féktárcsa felőli oldalon. Ezen húzol egy erősebb féket és ketté is törik te meg akkorát esel mint a ház. Bár azt látom hogy a féket már leszedted, de szerintem ne nagyon használd már ezt így.
Plusz ahogy Hasaggymeg is írja, az a kormány torony azt mutatja hogy szeretnéd ha magasabban lenne az eleje. Mérd meg a mostani villád lábát és inkább hosszabb lábú merevet keress, egész biztos találsz majd valamit. Akkor lebonthatod azt a tornyot is. Én sem tennék bele telót.
Valószínű nem tapered a nyak, de nehéz megmondani úgy hogy még a bringa gyártóját sem lehet kitalálni a képről csak azt hogy fekete.
Szóval én biztos szétszedném, megnéznék, megmérnék mindent és úgy keresnék bele egy új alu merev villát, vagy ha nagyon kell akkor valamilyen vágatlan vagy hosszú nyakú trekking teleszkópot.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
országútisok!
létezik olyan tárcsafék-betét Shimano fékhez, ami ilyen esős, párás, hideg időben nem visít mint egy malac? most Jagwire félfémes van, szárazon jó is, de ilyen időben egy katasztrófa fog, nem azzal van gond, csak nem bír csöndben maradni.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ZolkoW
őstag
válasz NoNick #318682 üzenetére
ez egyenes nyakú (de béna ez a kifejezés, mindenesetre nem kúpos), a rugóútja ennyi, vagy össze van csúszva? még a 63mm-esnél is kevesebbnek tűnik szemre.
Merevet nem biztos, hogy könnyen találsz, kitartást a kereséshez
De néha aprón is feltűnik használható méret. Amúgy ehhez a bicóhoz lehet, hogy jó az ebike.hu-s trekking aluvilla, olyat egyszer vettem, majd el kellett adnom, mert 26-osba még úgy is túl magas volt, hogy kalkuláltam vele, csak... rosszul
(nem volt méret megadva)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
NoNick...Létezik ehhez merev villa, amitől nem változik jelentősen a geometria?
Pedig abból a villanyakhosszabbításból következtetve nem is ártana egy kis olyan geometriaváltozás ahol pl. az eleje feljebb kerül. Amúgy meg ha az villa tényleg úgy el van anyagában repedve mint ahogy azt állítod és látszik is, én egy métert sem mernék vele tovább menni, együtt a villanyakmagasítóval szerintem már-már a sors kísértése.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
NoNick
tag
Sziasztok!
Elfáradt a brigámban a teleszkóp, el van repedve a fék felőli oldalon a szára.
Keresek helyette valami használhatót, de elkeveredtem a választáskor.
Szétszedés nélkül meg lehet mondani, hogy pl. a kormánycsapágy milyen? Tapered vagy egyenes? Kell csapágyat vagy annak valami alkatrészét is cserélni?
Létezik ehhez merev villa, amitől nem változik jelentősen a geometria?
Nem ragaszkodom a teleszkóphoz, 90%-ban aszfalton-városban taposom neki.
-
Seep
senior tag
válasz Hasaggymeg #318678 üzenetére
Tapasztalat?
-
dom1n0
senior tag
Remelem a kihagyott hetekkel aranyosan csokken a sulyom es novekszik az ftp-m addig is
Viccet felreteve en benne vagyok -
lsebestyen
addikt
Nem verseny.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz dom1n0 #318656 üzenetére
HA gondoljátok össze is beszélhetünk, aztán megyünk egy közöset...mondá Isebestyen Zoliwrc-nek?!
Neked xarral meszeltek!"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Maximum1
őstag
Nincs semmi baj a tizenegyesnek azzal a szakaszával.
Pap-rét-Visegrád erdészeti úttal viszont annál több.
Nem jön le merre indulsz, de ha balra akkor a fellegvárat hátulról is tudod mászni és úgy mész fel Pap-rétnek, ráadásul ezek így meredekebbek, kategorizált emelkedők.
Így a kör 2 legrosszabb minőségű útját mászni fogod. -
chubby2o6
senior tag
válasz Csokicsibesz #318666 üzenetére
Csak nyomj rá a frissítésre, utána meg az újratöltésre, volt-nincs hsz.
-
Zoliwrc
aktív tag
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Csokicsibesz #318666 üzenetére
Igen, ezért is írtam hogy a 11-es úton nem mennék már (2x voltam) nem az én világom annyi autó között menni.
Amúgy a többi része jó, főleg a Pilismaróti oldal -
fulton
addikt
válasz lsebestyen #318645 üzenetére
Nem cserelgetem az első hatsot. Nem "farolgatok" nagyon ritka volt ha sikerült allóra fogni fekezésben. Figyelek rá. Kopasjelzőt még megtalálom rajta ha keresem
-----
Zoliwrc:
Ma en is toltam de most egy DHh-t a kis csúfsággal . Fékem nem volt úgy a felétöl, be is bactam a sipcsontom egy emelkedőn ahol elment a kerék alólam, labbal kellett megoldani. Azert voltak olyan reszek ahol a bringa eleje is emelkedett el, hat nah, ez a kis határszéli "pilis" jo volt mászogatni a szép hófödte dombokon. Számok szerények: 15km/136m.
[ Szerkesztve ]
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Csokicsibesz #318663 üzenetére
Mi a bajod?
-
Toobee
veterán
válasz cattus #318657 üzenetére
De jó, hogy nem működik a Deca készletértesítő. Lecsaptam még múlt héten egy utolsó darabos "sima" D100-ra, meg külön vettem egy Zwift Cog-ot, így igazából árban szinte ugyanitt vagyok, de még bütykölhetek vele. Most nem működött az üveggömböm
PC-d vagy MAC-ed jó lesz hozzá. Kell egy app, én javaslom kezdésnek kipróbálni az ingyenes MyWhoosh-t. A D100-ban nincs pf szenzor, de úgy látom neked van külön, szóval ez nem gond. Pulzusmérőd is jól fog jönni. Zwift Cog miatt szinte bármilyen bringát rakhatsz rá, ERG módban pedig bármelyik app működni fog. Ha edzéseket szeretnél csinálni, úgyis ERG-ben használod majd.
Zwift Cog virtuális váltás hivatalosan csak a Zwiftben működik, de van egy program, aminek a segítségével bármelyik másik appban is működésre tudod bírni. QZ Fitness App Guide
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz dom1n0 #318656 üzenetére
Ha meg igazán szintezni akarsz és nyugiba akkor monti kell és kocsival Királyrétig, majd párszor felmész Nagy-Hideg hegyre és a Hangyásbérci út végéig
Volt hogy én is azt tettemJó mert nem zavarnak az autók és nem utolsósorban nem kell utánuk szívni a mocskos terhelt kipufogógázt.
-
cattus
addikt
Sziasztok,
Szeretnék görgöt vásárolni a téli / esős időre. Decathlonban ahogy nézem most újra van a D100-as, viszont nem igazán ismerem hogy ezek hogyan / milyen szoftverrel hardverrel működnek. Alapvetően nekem van egy Garmin 1030 Plus-om meg hozzá cadence és HR szenzor, illetve PC/Mac is rendelkezésre áll, ezeket tudom együtt használni a görgővel?
Do the thing!
-
dom1n0
senior tag
válasz Zoliwrc #318654 üzenetére
Köszi!
Igen, egyik tervem idén, hogy nem otthonról indulok hanem felmegyek autóval vagy Mátrába, vagy Galgagyörk határába, ott már jónak mondható az út, most télen voltam Acsa, Csővár, Rád irányba, azt nagyon éltem, és nagyrésze vállalható volt.
Ezt az utat is elrakom magamnak amit írtál.
Illetve Szlovákokat is többen ajánlottátok, oda is tervezek kimenni.
Börzsöny montival nagyon jó volt, országútival Diósjenőtől a Závocz-ig viszont vállalhatatlan sajnos. -
Zoliwrc
aktív tag
válasz dom1n0 #318650 üzenetére
Segítek. Bedobod a kocsiba a bringát, elmész Galgagutáig (ez ugye Aszódról nincs messze) vagy a Bánki tó parkolójáig, attól függ honnan akarsz indulni, e két település között fogsz oda-vissza menni.
Galgauta-Nógrádsáp-Nézsa-Alsópetény-Bánk.
Meg szoktam még spékelni hogy Nézsáról bemegyek Legéndre majd vissza Nézsa és tovább. Majd Alsópetény előtt be Keszegig és vissza ahonnan bejöttél és tovább Bánk.
99%-ban hibátlan!!! út van, pár éves aszfalttal és rohadt jó hullámvasút az egész, forgalom nagyon minimális.Stravaja így néz ki:
Itt már a 70km-ig megvolt a szint 90+ %-a.
A tracken van még pluszban egy Romhány is meg nekem a "haza".Remélem érthető, de nézd meg térképen is, egyszerű és biztos vagyok benne hogy tetszeni fog!
Én van hogy heti többször lenyomom ezt és fogom idén is!
Hajrá![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz lsebestyen #318645 üzenetére
A wattok Amúgy meg nyilván lesz egy olyan pont, ahol először fog kilátszani a szövet.
-
Maximum1
őstag
válasz lsebestyen #318621 üzenetére
Tudtommal ez kell hozzá, 100 ezres tétel, nem éri meg megvenni.
Program hozzá sztem nem fizetős. -
dom1n0
senior tag
válasz Zoliwrc #318649 üzenetére
Az olyan 1.5% akkor kb. Nekem az a bajom, hogy nálunk dombos ugyan a környék, de klasszikus mászós terep értelmes minőségű úttal a Mátra van, ott mondjuk lehet szedni a szintet könnyen
Tavaly volt hogy 3x mentem fel Gyöngyösről Mátraházára, ott lett 65 kilire 1350m szint. -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
RobbyJr
őstag
válasz fulton #318643 üzenetére
Az a baj ezekkel a gumikkal, főleg nyáron, ha fékezel egy nagyot a hátsóval, magyarán farolsz, akkor haza tudod vágni, mert nagyon könnyen kopik a futó felület.
Tavaly egyik ismerősöm úgy járt Tokajnál, mikor nagy a gyalogos forgalom, hogy egy néni kilépett elé, aztán olyat fékezett hogy gajra vágta a hátsó gumit...Télen próbáld ki a 30-32-es gumikat, hogy legyen több tapadásod alacsonyabb nyomással.
Én a munkás bicajommal mindig ezt csinálom, és biztonságosabb is.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
fulton
addikt
válasz RobbyJr #318642 üzenetére
Nem tudom. Én azt gyanítom sikerülhetett állóra fogni a hátsót es lenyalta az am sem tul vastag réteget ott.
Van két 0 kilométeres gumim betárazva de azt még nem akarom feltenni. Az elsőben még csak 7000 kilométer van. Meg van amit lepatkáztam abban 3200km kb. Most az lenne a terv azt feldobom télére hátra (javított oldalfal..😬) határeset..majd meglátom mennyire lesz stresszes az oldalfal nyomás alatt. Azzal elhasználnám az elsőt.[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz fulton #318640 üzenetére
Azt nem valami kő okozta?
Ha egyszer sem faroltál vele, akkor ez kezdi megadni magát, de azért szép hogy ennyit kibírt.
Minőségben Vittoria gumikat jobbnak tartom. Lehet az új N.ext szériát kipróbálom 30-as verzióban.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz lsebestyen #318632 üzenetére
Van az úgynevezett dörzshegesztés, gondolom nagy wattoknál már ez áll fenn.
-
fulton
addikt
Mostmar tenyleg cserelni kellene lassan...jelenleg így áll.
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #318631 üzenetére
XD kazin van menet, én azt is kenem, meg alutestű HG kazettám csak a görgőn van (hol máshol fontos a súly, ugye, Elite-ék is így gondolhatták), de ha lenne, azért tennék rá zsírt, hátha a bemaródott lánckerekek könnyebben kijönnek a bemaródásból. Hiszen hiába alubakos a sor, annak sem minden lánckereke az. De ízlések és wattok, ugye
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
addikt
válasz Dark Archon #318633 üzenetére
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
félisten
válasz Dark Archon #318633 üzenetére
Köszi!
A hajtásba beleérted a váltást is?
Mert hajtóműből már régről megvan az octalinkes Sora és Alivio szett, így amíg az bírja, addig ezek maradnak, aztán csere.Ha a váltást nem értjük bele a hajtásba, akkor még az kérdéses.
Főleg az országútin vagyok dilemmában, mert nem tudom, hogy a régi vagy az új 10 sebességes legyen. Bullhorn kormányt és a végébe való váltókart szeretnék, így vagy Microshift váltókarok lesznek, amiből van mindkét fajta, de nehét beszerezni, vagy Dura-Ace, ami tudtommal csak régi 10 sebességes rendszerrel kompatibilis.#318634 vallas: ha az egészet elölről kezdeném, akkor már én sem, de most csak a hiányzó alkatrészekre van keret, és az is jó, ha nyárra összejön, és el akarunk kezdeni edzeni hamar, és majd idővel fejlesztünk.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
vallas
őstag
Én tiagrát használok outin, hidraulikus fékeset, és van patkófékes is...
Szerintem jó középút 10 sebességes hátul elviszi a 11/36-s sort is, olcsó hozzá a lánc, és a sor is.... nem is szoktam láncnyúlást mérni, minden szezonban kap egy új láncot, és kész, a régit meg elteszem tarcsiba, ha esetleg kellene.Én 2025-ben már nem vennék 3x-s hajtást
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
addikt
Kerékagyak közt nincs különbség Sora, Tiagra, de még 105 közt sem. De még feljebb is csak a szabadonfutó a különbség.
Ami a hajtást illeti, én Tiagra, ill. Deore alá már nem mennék sportolásra szánt bringánál.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Hasaggymeg #318631 üzenetére
Nem is tudom hogyan gyógyulhat fel oda a sor.
A túl sok watt az oka.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RobbyJr #318629 üzenetére
Nem igazán oszt vagy szoroz, oda por sem nagyon tud bemenni, de az alkatrészek is rozsdaállók, így kábé fölösleges, hisz nincsenek egymáson mozgó egységek, vagy kúpos, esetleg megszoruló fémek, menetek... Korábban én is bekentem kicsit mert zavart ha csontszáraz, aztán alaposan megtöröltem csak, hogy ne legyen tényleg fémtiszta, de most már csak alaposan törlöm (egy olyan ronggyal ami már látott kis olajat máskor, más alkalommal, tehát nem éppen a reggel levetett pizsamámmal ) és nem kenek oda + semmit. Nem is tudom hogyan gyógyulhat fel oda a sor.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
ha rajta van a pánton mindkét pöcökkel, tehát rendesen, akkor valszeg az van, hogy a pántnak is van egy (nem végtelen) ellenállása, és ebből tudja, hogy készenlétben kell lennie. Valóban hamarabb merül, úgy, én is csak az egyik felét szoktam kipattintani, ha meg leöblítem, nem rakom vissza a következő használatig.
(tehát vagy két szintű a standby, vagy csak a folyamatos méregetés jobban meríti, de tény, hogy jobban merül, ha a pánton hagyod)[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
félisten
Sziasztok!
Általában mik a tapasztalatok Sora és Tiagra, illetve Alivio és Deore szint közötti különbségek terén?
Kerékagyak terén Sora/Tiagra közt vacilálok felnifékes bringához radiális fűzéshez.
Váltók terén meg a 2x Sora/Tiagra és a 3x Alivio/Deore jelenti a dilemmát két külön bringán.
Elsősorban strapabíróság és élettartam alapján akarok választani, a grammok nem érdekelnek.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
addikt
válasz RobbyJr #318619 üzenetére
Köztudott, hogy azt is waxolni kell!
BTW most kaptam levelet a Canyontól, hogy újra elérhető az Endurace 6. Csak 2023 októberében iratkoztam fel, végül is, jobb később, mint soha Ráadásul csak sötétfosszürke színben.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz dom1n0 #318609 üzenetére
Komoly, hogy a Shimano DI2 kezdeti beállításhoz szakihoz kell menni, mert csak nekik elérhető a program hozzá?
Már azt is furcsálltam, mikor Pelikán Jani egyik Insta posztban taglalta, hogy nem tudja átállítani a fékkar vezérlést applikációból, mert az egyik fékkar bukás miatt tönkrement, de a beállításhoz kéne az is. -
RobbyJr
őstag
válasz Hasaggymeg #318615 üzenetére
Kazetta testet pár bringaszerelőnél láttam, hogy bekenik kicsit zsírral. Én nem nagyon teszek rá, mert csak porfogó.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
lsebestyen
addikt
válasz Hasaggymeg #318615 üzenetére
Köszi a pontosítást! Én a második képedre (kalapácsok) gondoltam. Az lehetett itt a kavar, hogy megemlítettem, hogy rágyógyult a sor, de azt betudtam annak, hogy 2 éve rajta volt.
-
fulton
addikt
válasz mauimagic #318613 üzenetére
Hub - hatsó agy, mélyebb takaritas az elerhető reszeknél.
2 porsapka le csapágyaknál tisztít- kenés, szabadonfutot szetszedni csapagyig itt szintén tisztit-kenés a belső alkatreszekre. DT zsirt használok gyartói ajanlás szerint, a shimano zsirnak mások a tulajdonsagai nem vagyok meggyőződve hogy hibátlanul működne vele tartósan egy dt240 es agy, de ez az en véleményem. Kiserletező kedvem elfogyott így beérem vele, de aki érez magában elszántságot majd írja meg ide az eredményt -
arcitec
addikt
Nem kicsit prof bringa építés : [link]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz lsebestyen #318606 üzenetére
A sor és a nutok közé nem kell semmi, ha szétszedted és látszanak a reteszelő kilincsek (kalapácsok, esetleg retszelő tárcsa) akkor az említett Shimano Freehub grease, vagy Sram Butter.
-
addikt
-
mauimagic
senior tag
válasz fulton #318612 üzenetére
Mit értesz "hub" alatt?
Mert az ugye agyat jelent, a freehub a szabadonfutó. Dekazettát
,szabadonfutót
is írsz, csak hogy végképp jól meg legyen b.szva a szép anyanyelvünkEgyébként kurvamindegy mit teszel oda, ha nem a nagymutter beszáradt szilvalekvárja, hanem viszonylag híg zsír, vagy akár nagy viszkozitású olaj, akkor sem robban fel se a szabadonfutó, se a kazetta, se a hub, se a freehub, se a kerregő izé a hátsó hogyhívlyákon...
Grétsy László forog a sírjában...
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz lsebestyen #318607 üzenetére
Akkor pici kavar en olvastam félre .
Tehát a kazetta alá nem teszek semmit, csak letakarítom a szabadonfutó külsejét (kazettát is) es megy vissza. ezt 700kmenként(lánccserenél).
Magat a szabadonfutot is leszedem 3500km enkent es az egesz hub ot takarítom kenem (itt DT zsir) nekem..(dt240) elől csak a két porvédő kupak jön le es takarítom kenem.
(Mindez úgy h (igyekszem) kerülöm a saras/esős bringazast)Ide nem tennek olajt, csak zsirt. Szerintem is jó lehet a shinamo zöld zsir. De ez lehet specifikus elterő huboknál (lásd DT-DT piros zsir ajánlott). Nem tudom milyen hub, en rákérdeznék a márkától mit ajanlanak bele.(email megér).
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
Cervélo S5 epites a Grintaban [link]
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
őstag
válasz lsebestyen #318603 üzenetére
itt van belőle, és megnyugtatóak a vélemények...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC távirányítós drón szett - újszerű, garanciával
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +RLSoco nagy táska
- DJI Mini 3 pro drón táska (Skyreat), ND Filter
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska
- DJI Air 3 Fly More Combo FMC drón +Garancia +Care Refresh