Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, van egy varázsa a frutiger aero dizájnnak, de amúgy szerintem már giccsbe hajlik, inkább nosztalgikus értéke van. Funkcionális szempontból meg tény, hogy a flat dizájn hatékonyabb, gyorsabban felismerhetők az ikonok, szimbólumok. Viszont rohadt unalmas.
-
Mára eléggé megváltoztak a szoftverfejlesztési trendek, mert a legtöbb helyen a bugmentesség már nem annyira szempont. De még közel sem vagyunk a mélyponton, ahhoz még sok helyen be kell vezetni a vibe codingot, még nincs elég híve az AI fundamentalizmusnak.
Mondjuk a Microsoft régen is elég vegyes minőségű volt, megelőzték a korukat abban, hogy mindig túlvállalták magukat feature-ökben.
Szvsz mára valamivel jobb a helyzet, hisz Windows 10 óta nincs nem találják fel két évente a spanyolviaszt, hanem (régen fél) évente van egy feature update, ami nagyjából hibamentes, működik. Persze továbbra is vannak baromságok, nem is kicsik, de azért érdemes összehasonlítani, hogy az elmúlt 10 év és az azelőtti 10 év között mi a különbség:
2015-2025: Windows 10-11, gyakorlatilag alig változott valami
2005-2015: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 -
Én emlékszem moonman cikkeire a blogján amiben oldalakon át védte és ha bármi gond volt akkor az a driver-ek miatt volt ami a gyártók sara.
Mondjuk az akkori MS tényleg köröket vert a mostanira, vagy az én emlékeim koptak meg vagy nem volt ennyi probléma mint mostanság amikor egy sima patch is meg tudja borítani a dolgokat.
-
Én anno a Windows Vista-t vettem meg dobozosan. Kár volt.
-
-
Én egy pendriveot szagolgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megérkezett. Sokat, majdnem egy hónapot kellett rá várni, és végre a kezem közé vehettem az eredeti Windows 7 Pro...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest