-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
Aki használja a Jacktor mod pakkot.
Azoknak nem szokott néha megjelenni egy félképernyő nagyságban valami számot írni? Legutóbb egy hatalmas nagy 6 ost rakott ki és el sem tűnik a kör végéig.. Ami egyébként rohadt mód idegesítő..Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
Djuree
félisten
tegnap vki úgy szidta a cseten serb-et, de nagyon durván, ráadásul angolul, de magyar volt a srác, tuti bann lesz a vége.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
joergie
őstag
support
"Please keep in mind that we do not tolerate such language used. If you continue to use foul and abusive language, we will cease communications with you completely. "
kaptam egy feketepontot dögöljenek meg. Pedig még vissza is fogtam magam, rájuk nem is mondtam semmi sértőt, pedig megérdemelnék.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Patrick76496
őstag
válasz dfsz34 #25089 üzenetére
Értem, köszönöm a tippeket! Akkor kipróbálom a csigaszemet, igazából rengeteget szoktam távolról sniperkedni még a legpontatlanabb tankokkal is, csak igen, az mozdulatlansággal van a baj. Az még a gond, hogy a parancsnok a rádiós, így nem tudom egyszerre berakni a két látótáv növelő skill-t. Ezen a designated target-en viszont még nem gondolkodtam, lehet kipróbálom, ha 100-as lesz a második skill.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
dfsz34
őstag
válasz Patrick76496 #25075 üzenetére
A coated optics-ot a hajadra kenheted, mert az alap látótávja 330m és ha ahhoz 10%-t hozzáadsz, akkor sem sok. Nekem a kétágú binocular van rajta, mert a mostani csapatösszetételekben senkire nem lehet számítani, hogy majd spotol nekem, illetve sokszor ha spotolnak, akkor hirtelen halált halnak, aztán ott vagyok a sz.rban. A végjátékban is fontos lehet, hogy előbb lássam meg az ellenfelet. Főleg az KV1-IS vonal nagyon vak és sok is van belőlük, úgyhogy őket szeretem egy az egy ellen. Dupla bokor mögött 150m-ről simán lőhetem, nem fog észrevenni, mondjuk a profibbnak van lövési irány mutatója és elindul felém, de a noob csak forgatja a fejét és nem érti.
A kétágúval, bia-val meg a felderítő skillel már elfogadható a látótávja, de sajnos ehhez mozdulatlannak kell lenni, evvan. Kell hozzá még célmegjelölő skill, akkor két másodperccel tovább látod a spotolt ellent, ami elég szokott lenni, hogy ráálljak és lőjek. Erre sokszor van szükség, mert pocsék az ágyú kitéríthetősége és lassú a célzási ideje.
Ventillátor is jó, de ki lehet váltani bia-val. Szerintem a kétágú racionálisabb választás, mert nagyon kicsi az alap látótávja. Ha mondjuk közelharcra készülsz vele, akkor mehet rá az optika, de a su-val a brutálisan jó kamo értéket ki lehet használni és kiváló sniper tank némi gyakorlattal, ha a helyzet úgy kívánja.
-
nyunyu
félisten
válasz Eagle16 #25081 üzenetére
Azt nem tudom hogy miért 1750-et ír csak a lehetséges szerzettnél.
Ott a teged ert lovesek atlagos ertekeit osszegzi.
Ha pattintasz tizszer egy T29-et, akkor 10x300=3000 lesz, kozben serultel nullat.Hasznos olvasnivalo: Battle mechanics
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
janimilan
csendes tag
válasz Eagle16 #25081 üzenetére
Köszönöm az infot ezt nem tudtam.
Még egy kérdés : Ez is tegnap volt a Sand River mapon. 200 méterről 3x átlőttem egy Jagdtigert oldalról mind a három lövés láthatóan átment rajta de se sebzés se lepattanó lövés ilyet se láttam még ,bár hozzá teszem a tegnapi napom volt a legrosszabb az elmult két hónapban.(#25082) nyunyu
Köszi neked is.
(#25084) Fel
Látszik,hogy kezdő vagyok,hogy ilyeneket nem tudok.[ Szerkesztve ]
"Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
janimilan
csendes tag
válasz nyunyu #25078 üzenetére
1950>1750
Object 268-al voltam csak hamar vége lett számomra igy mentem egy kört az object 704-el azért van ez a kép hátterében.[ Szerkesztve ]
"Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
janimilan
csendes tag
Sziasztok!
Ezt valaki elmondaná hogyan törénhetett?
Object 268-al voltam és one shotolt egy Fv215b(183). Kapott sebzés:1750 és nem volt lőszerekesz találat és mégis kilőtt.Full hp voltam.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
xvm csak nálam nem megy?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Patrick76496
őstag
SU-122-44-re milyen felszerelést (equipment) ajánlotok töltésgyorsító (rammer) és célzásgyorsító (EGLD) mellé? Coated optics, vagy venti?
(#25076) emre: Tegnap este nekem sem volt jó az utolsó csatáimban, ma viszont ment, amikor gyakorlóztam a SU-val.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Strauss
senior tag
-
vJokka
aktív tag
Grabowski akcióban
Replay
Elején kicsit necces szituban indultam meg a hegyre, de egy jpe100 puszival megúsztam"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
04ahgy
nagyúr
válasz Enzolord #25067 üzenetére
Legtöbbször csak akkor használtam free-t, ha valami extra szenvedős tankot kellett átugranom, illetve hogy minden tankkal fullosan kezdhessek.
Megj.: az imént meglett a nagy löveg az M48 Pattonra, így az összes amerikai járművem elit.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Enzolord
addikt
válasz 04ahgy #24943 üzenetére
Az szép.. De mennyi free-t szórtál el a fejlesztésekre?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
válasz Strauss #25059 üzenetére
Ez egy nem túlságosan jó csata volt vele, 1543 dmg (spot 117, tehát szinte nulla), 2 kill. Amiért viszont reális lehet, hogy kilőttek benne és 13 lövésem volt, ami soknak tűnhet, de átlagos vele és hát sajnos drága a lőszer. Tehát egy olyan csatában, amikor kilőnek és viszonylag sokat lősz, de keveset sebzel, akkor marad kb 31k kredit az előbbi teljesítmény mellett. Prémiumos eredmények természetesen, anélkül 14 183 lett volna a nettó. Ez egyébként a su átka, hogy farmolni vele csak komoly tapasztalattal lehet.
Győzelem!
Map: Siegfried Line
Date: 2013.10.04. 21:05:02
Jármű SU-122-44
Szerzett tapasztalat 1 102 + kredit: 51 699 (nettó 31 416)Ez már egy lényegesen combosabb kör volt, városi közelharc, 13 lövés szintén, csak több betalált, 3384 dmg, 2 kill. Egy lövést kaptam be egy tigertől, a javítási költség így 3867 kredit volt. Prém nélkül nettó 41k lett volna az eredmény.
Győzelem!
Map: Ensk
Date: 2013.10.04. 22:02:27
Jármű SU-122-44
Szerzett tapasztalat 1 615 + kredit: 88 011 (nettó 70 819)Ha farmolni veszed, akkor gondold át alaposan, mert a su12244 tényleg egy jó tank, de nagyon drága a lőszere és például, hogy maradjunk a tier 7-ben egy Panther M10 lényesen jobban hozza a kreditet nettóban, mert nevetséges a lőszerének az ára. Ha megnézed, prém nélkül már elég karcsúak a nettó körök. Emellett a SU hiába TD, az ágyúját csak komoly tapasztalattal lehet sniperkedésre használni, tudnod kell, hogy hol lesz az ellenfél 4-5 másodperc múlva, mert nagyon kicsi a kitéríthetősége, alig van függőleges mozgathatósága és a rettenetes hosszú célzásidő, nameg a pontosság, ami megköveteli a teljes beszűkülést és még úgy is mellé fog sok menni nagy távolságról. Ezzel együtt lehet vele mesterlövészkedni, szoktam is, de több száz csata tapasztalata kell hozzá, meg hozzászokni, hogy sok a pattanó és mellémenő lövés.
A közelharc, amire alkalmas meg nem tréfadolog, tényleg komoly tapasztalatot igényel, különben szétszednek egy pillanat alatt. Például ha lövés után el akarsz bújni, ami a szokásos TD taktika, akkor már meg is lőttek, nem szabad az oldalát mutatni, hanem csak annyira kell beforgatni, hogy a lövés várhatóan pattanjon, amit elmondani könnyű, de a gyakorlatba átültetni szintén több száz csata kell hozzá, hogy begyakorold. Nagyon gyors és gyorsan forog, ami sokszor előny, mert nehéz megkerülni, a type-ok szokták megjárni, ha elkezdik a forgást, mert igaz komoly hp veszteség mellett, de ki lehet őket lőni full hp-ról, főleg a ha foror, akkor mindig az oldalát lövöm.
Egyébként szerintem a német jpanther-t lehet leginkább hasonló módon használni, hasonlítanak is kívülről.
Összefoglalva, jó tank, jól kezelve szép pusztítást tud csinálni és nagy kredithozamot, de ha a cél tisztán a farmolás, akkor erősen átgondolnám a drága lőszer és a pontatlan ágyú (=sok lövés megy kárba) miatt.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
-
bullseye
addikt
válasz bullseye #24937 üzenetére
A klán diplomatájával beszéltem egy kicsit, nem örült a hírnek és elnézést kért - ez nyilván mindenkire vonatkozik, aki már hasonló módon futott össze a sráccal. Gondolom most elbeszélgetnek vele, remélem használ.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Strauss
senior tag
VAn vkinek su 122- 44 ? kérdés : mennyit hoz a konyhára / csata ?
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
dorka16
aktív tag
Ezt is megértem. Kb. 4-en könyörögtek nekem, hogy lőjem ki a csapattársamat! Redshire normál csatán a fickó Löwe-vel egyszerűen nem volt hajlandó segíteni a másik tanknak. Odament balra a patakhoz és megállt a domb mögött. 6-6-nál többen könyörögtek neki, hogy induljon de visszapofázott. Rászóltam, hogy ki fogom lőni ha nem indul meg. Nem indult meg. Viccen kívül az összes életben maradt csapattársam gratulált nekem. Sajnos a végén buktunk mert az egyik marharépa oldalról nem bírt kilőni egy 84Hp-s obj.704-et pedig akkor 2:1-ben maradtak volna. Ez van.
ui.De jól esett! -
törölt tag
válasz csaba17 #25056 üzenetére
Számomra is nagy pofáraesés a Tortoise.
Csak pár napja nyúzom, gyakorlatilag csak a 15-ről hozott ágyúkkal.
Először az ágyút érdemes kifejleszteni, és akkor talán már nem csak goldot kell lőni hogy sebezzen.
Az laza 60000 xp.
Én egyenlőre vettem rá felfüggesztést, hogy legalább a csigaszem és az álcaháló felmenjen.
Így legalább a nagy ágyú is fel fog menni a lánctalp kifejlesztése előtt.
Szerintem nincs sok értelme a plusz páncélnak, mert plusz súlyt is jelent. -
csaba17
senior tag
tortoise-ra jó dolog ez a szuper nehéz repesz páncél?
valamit kellene még rá tennem, még nincs meg a 120as cső
illetve eddig picit csalódás nekem ez a tank, szintjén kb minden átüti, at15 illetve az alatta lévő tankokról még így pattogtak a szinten de erről.... -
PAtr0n
addikt
Az mi már, hogy a Luchs-ról pattognak a Stugok, meg 5-ös Heavyk. Főleg csörcsill és társai. Mai nap nem egyszer volt, hogy ez mentette meg a seggem. Nem tudom mimet lőtték, de pattant, nem egyszer.
OFF:
Akit érdekel milyen béta fázisban a Warthunder tankos része, az csekkolja ezt.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
octopus666
tag
Mostanában nem lesz akcióban Tigris II, E-75 ?
-
dorka16
aktív tag
Egyébként amióta megvan a Nagypapa az ISU-ra azóta állandóan olyan csatákba rak ahol 3-3db ISU-van.
-
Atlantis
veterán
-
dorka16
aktív tag
Miféle ártány az aki KV4-el el akar bújni egy ISU mögött?
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Angel1981 #25037 üzenetére
Nekem se válaszolt senki, hogy mi van az orosz csúnya medekkel, mert nem tud
Olvasgattam kicsit máshol és nem vágok mégsem bele az A-43 fejlesztésbe. Csúnyák is
A KV-1S-t csak erre a hétvégére hagyják így, a többi nem érdekel, csak kifarmolom vele a kv-13-at. Aki szintén ezt akarja tenni írjon, együtt könnyebb
-
bullseye
addikt
-
Angel1981
veterán
válasz jani04 #25030 üzenetére
Bocs, de ez hogy "feltette a kérdését itt és azt mondta nem igazán kapott segítséget" elég felszínes információ.
Mégis mit kérdezett?
Milyen stílusban tette fel?
Hányszor tette fel?
Mennyi ideig várt a válasszal?Előfordul, hogy egy kérdésen a tapasztaltabb játékosok egyszerűen átsiklanak, megesik az ilyen, de nem rosszindulatból, egyszerűen figyelmetlenségből.
Olyan is van, hogy valami annyira különleges dolgot kérdez valaki, hogy tényleg csak pár vérveterán tud rá válaszolni, ahhoz pedig idő kellhet.
Lehet, hogy pechére pont valami olyasmit kérdezett, ami aznap, vagy egy nappal korábban volt részletesen kitárgyalva, és nem akarták újra leírni.
Az is lehet, hogy a stílussal volt a gond...Emlékszem egy esetre (linkelni nem fogom, túl sok időt venne igénybe a kikeresése, nem ma volt); hétköznap este 10-kor feldob egy kérdést az illető, fél 12-kor meg osztja a fórumot, hogy mekkora genyó itt mindeni, mert nem vagyunk képesek válaszolni. Biztos azt hitte, hogy az átdolgozott / tanulással töltött nap után is mindenki itt lóg, percenként nyomogatva a frissítés gombot....
Nem tudom, hogy hogy járt a barátod, de az biztos, hogy láttunk már olyanokat, akik egy ilyen eseményt túlreagálnak...
Szerintem jöjjön nyugodtan ismét, van itt vagy fél tucat veterán, aki igyekszik válaszolni a kérdésekre!PEACE!
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Jo33by #25031 üzenetére
ha veszel rá "fejlesztett torziós rúgók" elemet 200K az ára. Én a T54E1-en vettem mert fontosabbnak tartottam a nagy lövegre gyúrjak előbb mint a láncal bajlódjak. Így hamarabb jutottam a jó fegyverhez és aztán ráértem a láncal bibelődni, azóta természetesen meglett a lánc és 10 aranyért leszedtem, raktáron most van egy ilyen modulom ami vár a T28 Protora ha elérem
Ahany tank, annyi fele felfuggesztes novelo van.
Pl. T28 Prote nem teheto fel a T30-ra.Ketto: T28 Prot stock lanctalpa a 120-as csuzlit is elbirja, nyugodtan lehet a fejlesztesi lista vegere hagyni.
T30-rol ugyanezt nem lehet elmondani, mivel ott epphogy ki van centizve a stock lanctalp, nem birja el a nagyobb agyut.Harom: eredetileg vaskosabb valaszt irtam a kerdesre, de aztan megsem nyomtam meg az elkuld gombot, vegul ketszer atfogalmaztam, hogy PC legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
Feltettél egy kérdést, megkaptad a választ (még leírtad hogy tudtad is a választ), mégis nyomod, hogy micsoda segítőkészség-hiányos emberek vannak itt a fórumon, csak azért, hogy a haverodnak igaza legyen.
Ezt valóban trollságnak hívják, az meg nem való ide, köszi..Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
bullseye
addikt
Hát jobb lett volna, ha nem írsz semmit az elejétől, vagy esetleg nem direkt provokálsz az egyik leghülyébb kérdéssel. Nyilván, uniqe játékosként neked mindenki hülye a játékban is itt is, és nagyon sajnáljuk, hogy pont az történt, amiben igazából reménykedtél. Nem is érdemlünk meg... de nagyon fogsz hiányozni!
-
sith7
félisten
please all, don't feed the troll
[ Szerkesztve ]
-
Jo33by
tag
válasz jani04 #25006 üzenetére
Lehet hogy erre a válaszra vártál? Akkor nyomom a tutit:
Nyugodtam fejleszthetsz egyből a lövegre, ne bajlódj a lánc fejlesztéssel ha veszel rá "fejlesztett torziós rúgók" elemet 200K az ára. Én a T54E1-en vettem mert fontosabbnak tartottam a nagy lövegre gyúrjak előbb mint a láncal bajlódjak. Így hamarabb jutottam a jó fegyverhez és aztán ráértem a láncal bibelődni, azóta természetesen meglett a lánc és 10 aranyért leszedtem, raktáron most van egy ilyen modulom ami vár a T28 Protora ha elérem. Ott ugyanezt el fogom játszani. -
PAtr0n
addikt
válasz echterion #25020 üzenetére
A 122mm U-11-es csővel átlősz mindenkit szemből? Nem mondom elég jól boldogulok vele stock tankként is, de azért a D2-5T ágyúval nem kicsit jobban aprít Gondolom te már azzal durrogtatsz! Nekem még sok xp kell hozzá, hogy fullos tank legyen.
+SoulRiever-:
Valahogy így vagyokén is ma. Nappal ekkora szopórolleren még nem utaztam. Ma csak a szaros Luchs örvendeztetett meg egyedül, a heavykkel csak cumedli van állandóan, az Arty-jaim se remekelnek. Mondjuk többnyire a balf@sz csapat miatt. (Naná, hogy én nem hibáztam! )"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Atlantis
veterán
válasz Bad Pritt #25027 üzenetére
Én mostanában küzdök a T28-cal és a Prot jobban tetszett, bár ez sem rossz. Szerintem ne tarts tőle, szerethető darab.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Bad Pritt
félisten
válasz Djuree #25017 üzenetére
Én pont fordítva, nem bántam meg, hogy a T95 felé vettem az irányt, mert ez egy külön világ a játékban.
Ettől függetlenül elkezdtem a másik ágat, mert két lánctalp meg egy motor kivételével minden ki van fejlesztve, így meg már bőven megéri kipróbálni őket. Bár a protótól félek mert sokkal vékonyabb, mint a normál T28 de majd meglátjukSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
SoulReaver
veterán
Hazajövök, na mondom letolom az 50k sebzést, azt nézek valami értelmes filmet... aha...mellélő, pattan, arty egy lövésre 1920 hp-t kap le, csak td-ket rak be ellenfélnek... marad a film... XD
-
jano_77
nagyúr
-
-
Vitiris
aktív tag
Breaking News!
Az új a XPM-ben szépen működnek a hangár statisztikák is már!
http://download-xvm.by-reservation.com:8080/xvm/latest_xvm_flex4.10.zip
-
Djuree
félisten
válasz nyunyu #25016 üzenetére
én már kicsit bánom is h nem a T95 felé mentem, az nekem jobban bejön mint a T30. bár még csak a T25/2-nél járok, azzal is csak 1 kört mentem még. egyenlőre még nincs hozzá türelmem...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nyunyu
félisten
válasz Djuree #25007 üzenetére
T25 AT a másik ágon van...
T7-ig boven pariban van a fixtornyu ag a forgotornyuakkal.
Sot, T40>>M8A1, T25 AT>>T25/2.
Wolverine, T49 kozott nehez eldonteni, hogy melyik a jobb, izles/jatekstilus kerdese.
Slugger sem rosszabb, mint a Hellcat.(Anno direkt a T28 Prot kedveert fejlesztettem ki a T25 AT-t, hogy ne kelljen szivni a stock gunnal.)
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Angel1981 #25000 üzenetére
Az lett! Igen "lett" mert a hülye agyammal azt hittem már akció van, és nem tűnt fel hogy 900k a tank ára, erre rányomtam! Most buktam 270k-t. Mind1, a mai napom úgyis peches, kábé 30% a WR-em. Lassan lecsúszok az 52%-sak közé, pedig olyan jó volt már az 53%. Engem valahogy azért megnyugtat, ha 53 körül vagyok. Ma egyedül csak a Luchs-al vagyok eredményes, valahogy a többi nem megy. A KV1S pedig még piskóta, nem is érdemes játszanom vele.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Strauss
senior tag
válasz jani04 #25010 üzenetére
Mondjuk , ha olyanokat kérdeznél , ami tényleg kérdés.... össze tudsz adni 2 számot , másnak is ugyanannyiból tart megválaszolni , mint neked kiszámolni. Am. segítőkész társaság, csak értelmeseket kell kérdezni ( de ha jól láttam ezt is megválaszolták...)
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
echterion
nagyúr
-
jani04
aktív tag
válasz Strauss #25008 üzenetére
Egy ismerősömnek ajánlottam az oldalt mondván van fóruma itt ennek a játéknak.Én magam már annyira nem foglalkozom ezzel a dologgal.Feltette a kérdését itt és azt mondta nem igazán kapott segítséget.Nem hittem neki.Amúgy egy másik helyen késéggel segítettek neki.Ennyi.Ez is érdekes
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz ng0ofy #24988 üzenetére
Ezzel is együtt kell tudni élni. A 20 killes akciók alatt szerinted mi ment? Lesebeztem a tankokat, majd jött a stealkiller, mert ugye T5-ben (de nem csak ott) majd' minden ágyúval / tankkal pont úgy jött ki mindig a lépés, hogy 1-10 hp-ja mindig maradt a delikvensnek. Na, utána ne félj, én is csak azt néztem, mikor melyik tank lett lesebezve, mert mindegyik killem szinte csak 5-10 hp-ról szól(t).
-
nyunyu
félisten
válasz jani04 #25002 üzenetére
66.88 tonna a T28 Prot fullosan felszerelve.
Lanctalp teherbirasat meg te is meg tudod nezni.
Kis cso? T25/2-on szodaval meg elmegy kategoria.
Kozepso csovet meg ki lehetett volna fejleszteni a T25 AT-n, es egybol eletkepesebb lett volna a T28 Prot.[ Szerkesztve ]
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.A t-28 protynál a lánc kell előbb vagy mehet rá a közepes cső?Ez a kis cső az őrületbe kerget.Előre is köszönöm a segítséget.
-
bullseye
addikt
Kicsit elkeseredtem, mert Obj 268 XP meglett, de a 704-gyel még csak 1. osztályt se tudtam szerezni, pedig szerettem, de úgy tűnik sokan mások is, és jobban is bánnak vele. Erre jól jött ez a csata, elég fura volt, sok seal clubbinggal, de akkor is jó móka volt. Replay
Mellesleg a Locastan-vadkörte minimap van másnál is? Néha arty jelölése van a TD-knek. Más is így van ezzel, vagy csak valami egyedi hülyeség/hallucináció nálam?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD árfolyam
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest