Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Kis csalással lett pár Ber rúnám.. Így már furcsa szemlélni, hogy nem is annyira random a játék, mit dob
Offline-ra vonatkozik.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
3 év kihagyás után gondoltam megnézem mi a helyzet a játékkal. Valakinek nincs esetleg softcore non-ladder elfekvő sunder charmja? Light és fire érdekel elsősorban, de cold is jöhet.
-
Win-T
őstag
válasz
Vismajor01 #18592 üzenetére
Na ezt nem tudtam. És csak Larzuk működik vagy a kocka recept is?
-
wm2
őstag
HC-n sokat érne.
-
HellGreg
őstag
válasz
shotika #18586 üzenetére
Act 4 végén újraosztottam a pontokat hammerdinre. Pusztul mindenki szépen, csak nagyon fogy a mana, egy darab pont nincs energyn. Act 5-ben vagyok, teljesen jó, csak a manával vannak némi gondok. De sebaj, hamarosan ismét újra lehet osztani ha gond lenne. Egyet bánok nagyon, hogy online karaktert inditottam, a farmolás katasztrófa, mindig újragenerálja a pályákat. Gondolkodom hogy inditok offline-t, végül is 3-4 este alatt fel lehet húzni 60-asra.
Tavaly novemberi gépcserekor elveszett az offline karim ami volt a raktárkarakterekkel együtt (nem tudtam hogy gépen tárolja), teljes szettek mentek a levesbe.. -
shotika
őstag
válasz
HellGreg #18585 üzenetére
Act 4 már kemény, mert sokkal több a hp-ja a moboknak. Én a holy fire-ös palának csak annyi pontot raktam strengtre és dex-re amennyit a cuccaim megköveteltek, minden mást a vitalityre. Érdemes minél magasabb block chance-es shieldet felrakni a megfelelő rúnaszavakkal, illetve én még a holy shield-re is raktam egy pöttyöt.
HF palának durva lehet egy "Flickering Flame" rúnaszó sisakba, bár én mindig sajnáltam rá a Vex rúnát. (a nagy álmom, hogy egyszer összerakjak egy Tesladint, de solo gamerként még nonladderben is kb esélytelen)
-
HellGreg
őstag
válasz
shotika #18583 üzenetére
Azóta továbbmentem act4-be, de ott már elég pusztulékony vagyok a pályán, pedig minden resistance-em maxon van. Defense kevés. De azért nem reménytelen a dolog, kis odafigyeléssel lehet haladni. Mephisto előtt a Durance-ban a kisérőmnek köszönhettem végig az életemet, engem simán megöltek volna egy pillanat alatt azok a kis szaladgáló késes g.c.k
Én menekültem, ő meg lenyilazta őket.
-
wm2
őstag
6 enchant 2x 5% rbf orbal 26-27k dmg. Megfizethetetlen kategória sajnos. Mondom a srácnak szaladjunk már azért egy boci-dia-baalt. Nagyon smooth. Néha azért volt ügyetlenkedés (nem egy Bowa 40k ar-el) de csak viccesen élvezhetővé teszi a runt. Kurva nagy ez a karakter.
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #18579 üzenetére
Ez jogos, azonban az ő problémája az, h nm act3ban elakadt.
-
wm2
őstag
válasz
HellGreg #18581 üzenetére
Nekem a legtöbb jó sceptert és Assa karmot Griswold dobta vagy ott pottyant nála valahol. Én NIghton bocikat szeretek farmolni. Igen jó cuccokat és sok jó skillert dobtak már. A 4 soc eth Thresher meg az egyik legjobb base csicsónak. Nonladdban Ber/Jah az áruk perpill.
Van még egy low leveling cucc, amivel jól lehet szintezni. Ez:
-
-
Vismajor01
addikt
Baal nem szerénykedett
-
wm2
őstag
válasz
HellGreg #18573 üzenetére
Ez egy lvl30 "Concentration" LLD (low level duel) Paladin. Az angelic ring/amu nagyon hasznos a játék kezdeti szakaszában. 2 gyűrűt is használhatsz. Jelentős AR/life boostot ad. Illetve ezek a max/ar/life charmok a játék egyik legdrágább charmjai. NM bocikat kell ezerrel farmolni.
-
shotika
őstag
válasz
HellGreg #18576 üzenetére
Én ezeket használtam:
- fegyot az árustól vettem, addig lépkedtem ki-be, amíg nem adott el holy fire-et.
- a gyűrű geci ritka, de ha esik helyette Magefist kesztyű, az is jó.
- fegyonak még Spirit is jó, vagy Hexfire unqiue kard.Minden olyan cucc jó, ami + skillt, vagy + fire skillt ad. Amulettnek is valami hasonló - azt most nem fotóztam ki. Páncélból több unique is van, ami +1 skillt ad, nekem a bemásolt esett.
Ha lassú az Act3, akkor amiket írtam helyek, de igazából minden olyan Act1-2 hely jó, ahol nagy a mobsűrűség. Én pl nagyon szeretem palával Dark Wood-ot, Black MArshot is, mert ott nincsenek alagutak és falak így a holy fire mindent megöl.
Vendornál érdemes venni teleportos botot és/vagy Vigor aurára is tenni pontot, esetleg, ha esne Tearhaunch unique csuka, akkor best early, mert gyárilag Vigor aura skillpontot ad.
Act 3-nál Flayer Jungle tök jó hely, mert ezzel a setuppal a fétisek one hit, azokból meg rengeteg van. Minél többet ölsz és minél gyorsabban, annál nagyobb az esélye, hogy esik valami használható.
Act1 Andariel is jó farmolásra, 50-es szint felett viszonylag hamar meghal és nála a legjobb esély a SoJ gyűrűre, de egy csomó fasza cuccot tud már dobni.
Act2-nél a végén a Tombok, mert azokban is baromi sok mob van. -
HellGreg
őstag
válasz
shotika #18574 üzenetére
Én is holy fire-rel tolom, hozzá resist fire meg salvation a bónuszok miatt. NM act 3-ban vagyok, de már nem pusztulnak olyan gyorsan a mobok, Act I-ben igen. Mivel lehet még turbózni az aurán? Semmi paladin +skilles cuccot nem találtam még, csupa sorceress meg barbár... elképesztő, bármivel játszok, sose az esik ami kellene.
-
wm2
őstag
Meg is van. Nem lett rossz. De totálisan nullára kiköltekeztem miatta. Sikerült egy kezdő fire orbot is találnom. 17-18k a damage most. Cél a 20.
-
shotika
őstag
válasz
HellGreg #18573 üzenetére
Én, ha szar cuccaim vannak, akkor Nightmare farmolom, mert itt viszonylag gyorsan lehet haladni. Countess jó rúnákra (bár agyvérzést fogsz tőle kapni egy idő után), Act 1 Pit, Act 4 Chaos Sanctuary (itt esett nekem a legtöbb Lem rúna, ami csicskára rakva (SHael, Thul, Lem) eléggé megdobja a hatékonyságát. NM Chaosban ráadásul elég jól dobja a +skilles charmokat is.
Nekem a mostani szezonban volt egy nagy makkom, normal Act5 Nihlatek szintjén az egyik mobból esett egy Stone of Jordan
Paladin amúgy nem vészes, én NM Act 4ig elvittem holy fire builddel (minden olyanra raktam +skillt is, ami ezt erősíti) és lényegében csak végig kell rohannom a pályán és minden meghal. Ok a bossok kicsit macerásak eleinte, de az Act 2-es csicska szépen le tudja őket ölni - meg csak egyszer kell. Most átálltam vele Act4-en Fist of Heavenre, mert az a cél, hogy a Chaost farmoljam, arra nagyon beteg. Mikor elég cucc kiesett, felhúztam mellé egy Lighting sorcit.
-
HellGreg
őstag
válasz
Vismajor01 #18572 üzenetére
Mindig az volt a bajom ezzel a játékkal, hogy addig nem igazán tudok egyről a kettőre lépni, amig nincs valami értelmes rúnaszó a cuccaimban, vagy szett, de azokat meg az én szintemen szinte lehetetlen megtalálni. Aztán megunom a szenvedést és abbahagyom. De most megfogadtam, hogy végigviszem ezt a paladint ha addig élek is
-
Vismajor01
addikt
válasz
HellGreg #18569 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, mert elsőre amit mondok soknak tűnik, de közben meg fingom sincs mióta vannak meg ezek a runék.
Szal a holy grailkedés 2020 augusztásba kezdődött, azóta 98%ig jutottam
Hol többet játszottam hol kevesebbet. Sztem a képen látható runék nagyrésze az elmúlt 1 évben esett.
-
Kiss_R
tag
válasz
HellGreg #18568 üzenetére
Rune drop függ az area lvl-től, nehézségi szinttől, monster lvl-től, player számtól, magic findingtól (utóbbinál minél kisebb, annál nagyobb az esélyed egyáltalán rúna dropra). A karakter szintjétől pont nem. Pl Countess hellen Lo-ig dobhat, de ott a tower lvl5-ön unique szörnyek dobhatnak nagyobb rúnát is. Vannak még kivételes esetek is, a Cow level hellen ha jól rémlik, csak alvl81-es terület, normál esetben csak Vexig eshet rúna, de a bociknak be van állítva, hogy Zodig mindent dobhatnak.
-
HellGreg
őstag
válasz
Vismajor01 #18567 üzenetére
Ehhez mennyit kell játszani? A megjelenése óta hellyel-közzel játszom a D2-t, s mivel meguntam a 4-est és a 3-ast, visszatértem hozzá megint. De annyi év után ezekből a rúnákból még soha az életbe egyet sem találtam
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, az hogy egy szörny milyen rúnát dobhat, pályafüggő vagy karakterszintfüggő? Pl. ha 51. paladinnal nightmare 3. actben vagyok, és visszamegyek a Countesshez rúnákat gyüjteni, akkor az én szintemnek megfelelő rúnákat dobhat, vagy maga a helyszin szintje limitálja a dobható rúnákat?
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18566 üzenetére
Én meg már nem tudom mit kezdjek ezekkel
Csak foglalják itt a helyet
-
HornedReaper
senior tag
Offline, 1. Ber megvan. 2 Sur-ból készült.
-
wm2
őstag
Nagyon csini lett. Annyit még hozzá, hogy mivel ez inkább egy melee Sorc, egy pici hp-t érdemes adni neki, mert az ES nem fog mindig kihúzni a szarból. A 800/1300 (6 bo) ideális számára. Ugyanez igaz a faster hitre is. Főleg ha offenzíven tolod és berepülsz valami fasza kis hangyabolyba. Egy 20-30 FHR nem fog megártani. Ez a 15k fire damage úgy van most neki, hogy nincs arach (+1) +3 fire amu (+1) és 2 skillert még be lehetne neki dobni. Valamint az 5 ench orb. Szóval fogom még feljebb tornázni úgy lvl 48-50-re. De első körben Infit akarok neki szerezni.
-
wm2
őstag
Jah. Jó lesz! Köszi.
Most kezdem a hellt. Olvad minden. Ami grátisz hiányzik még, az az 5 ench orb 2 lukkal. Meg az amu, amit majd csak lvl89-en tud viselni. Az a jó, hogy NL-ben minden smc-m meg volt, hogy resisteket meg plus hp-t adjak neki. Pl. 20 life 11% fire res. Mert ugye a sund az lekap neki 70-et. És az hellen kell. Infit majd később kap. -
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18559 üzenetére
Nekem ne mondd.
Blizz sorcimot volt
Perfect andy map
Perfect meph map
Very good LK map
És AT is wp mellett voltMajdnem sirtam mikor az elveszett.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Vismajor01 #18558 üzenetére
És azt hogy imádom, mint most is véletlen Nightmare-re nyomok kapkodásban a sok run után és keresgélhetem megint a jó LK elrendezést
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18557 üzenetére
Ne add fel! Nekem is van a csuklómban 3-4 ezer run
-
HornedReaper
senior tag
LK-zok már jóideje, szinte csak superchestre megyek P7-en Hellen, de nemhogy high rúnát, még mid-et sem ad
-
wm2
őstag
mikor szaladsz le Shenkhez, na ott nekem is durván megfagyott már párszor
-
shotika
őstag
válasz
HornedReaper #18549 üzenetére
Néha nekem is azt csinálja, h random sokat tölt a jatek (vannak fix területek, ahova első belépés után megmerevedik a kepernyo), vagy Shenknél szintén kifagy. Van amikor pár hónapig jó, aztán random elkezdi.
-
wm2
őstag
99 !!! sok run, nagyon sok
-
wm2
őstag
Én készítem elő a dolgokat Demon machine sorcinak.
-
sto1911
veterán
válasz
HornedReaper #18549 üzenetére
Azok a tűzgolyók valamiért hibásak, nálam még fagyást is okoznak.
Lejjebb kell venni a grafikát, úgyse látszik a különbség -
HornedReaper
senior tag
Amúgy Nálatok is 1-2 hónapja néha tölt egy nagyot játék közben? Rövid időre kb megáll a kép. Ez azért okozhat fejfájást / halált
SSD-n van nálam, igaz nem a leggyorsabb ami a gépben van, sima SATA 3-as és SLC. Gyakran lefagy és kilép ha nem sietek el Shenk-től mielőtt jönnek a tűzgolyók (máshol nem igazán szokott, fehér holló sem.. akkor sem ha javazon beteríti chain lightning-gel a bocikat). DLSS-sel játszottam sokáig, most már anélkül de így is.
-
shifty!
senior tag
Nyomja innen egyébként valaki PS-en? Társulni néha, etc.
-
wm2
őstag
válasz
HornedReaper #18543 üzenetére
Tudok neked NL-ben adni cuccokat. Ha majd felhúztam vagy 70-ig a Sorcit. De pl. Cow King vagy Sigons szettet 1 Hel rúnáért már kapsz. Ezekkel szépen lehet levelingezni. Ma 19 20 Sorc torchot vettem 6 Jah rúnáért, ami igen jó bolt volt. Reset előtt/után tiszta őrület van. 300+ dam merc infik is bagóért mennek. 4-5 Hel rúnáért kapsz egy Ist rúnát. 9 Ist egy Jah és 7-8 egy Ber.
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18544 üzenetére
A character level nem számít ha pályán droppol a cucc, ilvl=mlvl. Ha gambling veszel cuccot akkor számít a clvl, ezért mondják h legyél legalább lvl 93 mert +5-5 az eltérés. Vagy vegyél gamblingben amukat vagy terror zoneos amukat használj
-
HornedReaper
senior tag
Hell LK-ban szerzett cuccokat 93 clvl-lel már bátran kraftolhatok? Vagy maradjak a terror zone-os tárgyak craftolásánál?
-
HornedReaper
senior tag
Végre valami használható
(offline)
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18539 üzenetére
MF felesleges, ha szörnyeket ölsz LK-ben akkor már rosszul csinálod
Superchesteket kell nyitni csak, illetve egyéb "popable" cuccokat amik utba esnek. De fél percnél több nem kéne h legyen 1 run.
-
sto1911
veterán
válasz
HornedReaper #18540 üzenetére
Persze, de csak offline megy.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Vismajor01 #18538 üzenetére
Nyomom LK P7 vagy P8-ban kicsit 300 feletti MF-fel mondjuk (rúnába úgysem szól bele), de a super chest-ekből alig potyog rúna, talán töbet dobálnak a monsterek meg a kis ládák
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18536 üzenetére
Singleben egyszerűbb mint online ha nem használsz jspt
Ber rune Lkben nem azt mondom h esik mint a cukor de nem sokat kell hajtani egy enigmaert. A craftolas is megy, csak fel kell csipetgetni at aprosagokat -
wm2
őstag
válasz
HornedReaper #18536 üzenetére
Én sem ladderezem már. Halott az egész. NL-ben tolom puszta élvezetből.
-
HornedReaper
senior tag
offline-ozok, ott elég nehéz ilyet is összehozni, gratula hozzá! Rúnákat is 2db Ber-t kb esélytelennek érzem.. Unique Jewelt is 1db-ot sikerült eddig gyűjtenem ami lower resist-es
Reaper's Toll is 2 napja lett meg, pedig sok 70-80-as szintű karim van. Hammerdinem 93-as lett tegnap, innentől vásárolom a gyűrűket és amuletteket Craft-olni nem Terror-osakat használok majd. Pár100 órát még beletolhatok mire lesz egy Infinity-m
-
wm2
őstag
ez is elmegy egynek, használható
Enchantress így fog kinézni:
Flickering Flame Diadem 15/8 55 mana
Caster amu (63-105 fcr bp)
Soj + Raven (és vagy jó kis 1xx ar 10 fcr str dex caster ring)
upped Vipermagi 35 13 5-5 die fire facet (+ 3 enchant Ormus)
1x upped Magefist
Razortail belt (+ Arach az enchnek)
Rare dual/tri res MF boots vagy WT
Demon Machine 15 ias 1x all res jewel benne
6-6-4 CTA + 35 FCR Spirit MonarchCsicsó: Andy, Treach, Infi
-
wm2
őstag
válasz
shifty! #18533 üzenetére
egy kis str vagy extra light/fire resist jó lett volna, de egy 75% psn lenght reduced is
A terv az, hogy csinálok egy bika "demon machine Enchantress" sorcit. No nem lesz ilyen elvetemült, mint ez, de valami hasonlóan szépet akarok. Volt egy +5 enchant orbom, de elkótyavetyéltem. Van viszont egy 8/15 Flickeringem és +3 Enchant / 18 fire Ormus-om. Vipermagi nem egy drága dolog. NL-ben bagóért veszel perfet. A +3 fire sk + add amuk sem drágák. Skillerek is olcsók. Csak még befejeztem a hibrid multi/fend Amát. Még 2,5 bár lvl 99-ig. 5-6 izmos pl8 chaos/Baal tz. Nem volt még 99-es karim. Ez lesz az első.
-
wm2
őstag
igazán tehetett volna még rá vmit :/
-
Amerigo57
őstag
Megtudjátok nézni ?
Playing Diablo on a computer from 1996
Ui: A Facebookon keresztül lehetséges a megtekintése.
-
wm2
őstag
kár, hogy nincs 24 fhr, de mi bitang már
-
wm2
őstag
ohh yeahh! <3
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18526 üzenetére
Ugyanaz minden, kivéve h halál végleges.
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Én is nagy fan vagyok, de csak offline nyomom
Diablo 1, aztán 2 és már a D2R nagy szerelem. Csak kamillázok itt sok 2-3 betűs rövidítéseteken
Ha offline HC karit indítanék (soha nem tettem), ott nagyonn az esély pl jobb rúnákra? Vagy ugyanaz, csak meghal akkor kuka a karakter?
-
wm2
őstag
Ez eddig a legjobb ICB amu, amit craftoltam. A 100-ból.
10% block az virtuálisan vagy 30 dex. Ha ehhez jönne még 10+ dex / str és jobb all res + teleport az igen jó lenne. De KURVA nehéz.
-
wm2
őstag
hát ez sem pottyan minden sarkon, és hiába majdnem perf, fabatkát sem ér
-
shifty!
senior tag
válasz
Vismajor01 #18521 üzenetére
És milyen igaza van
Btw, nekem teljesen új volt: PS5-ön nyomom a D2R-t, de PC-n is gyakran megfordulok, láttam hogy akciós PC-re is, megbeszéltem magammal, hogy ha párom foglalja a PS-t, akkor én sem fogok tétlenül ülni, megnézem PC-n milyen az élmény, a classic D2 után.
Mivel a CoD miatt a PS és a battle.net accountomat korábban összekötöttem, ezért a D2R indításánál nem kellett foglalkozni ezzel, de meglepődve láttam hogy a PS-en lévő karaktereim PC-n ugyanazzal a loottal, ugyanúgy elérhetőek, játszhatóak
Én éltem eddig egy kő alatt, ez eddig is így volt? PC és PS játékosok tudnak ugyanarra a játékra csatlakozni?
-
Vismajor01
addikt
-
shotika
őstag
Ha már új szezon, az első ritka rúna leveling alatt
-
GoTReX
őstag
Sziasztok! A Diablo 2 Res. Cross-Play? Tehát ha megveszem Xboxra, akkor bármelyik akár PC játékossal is tudok játszani?
-
Franklin
addikt
1 óra TZ 95 Eldritch run, 460% MF: 1 Tal Rasha armor és 1 Tal Rasha bot, nice
-
Franklin
addikt
Srácok, ez érhet vmit? softcore non-ladder
-
wm2
őstag
Anno azért raktam ebbe, mert nem találtam jobb karmot. Mosaic kicksin. Teljesen mindegy a cold/light/fire bonus. A 250 körüli ED mellett a +3 weapon block lenne a legjobb a karomra. Vagy fade, aki azt szereti (én nem használom). Ám a +1 BOI és +1 DS igen jól jön bocin, csak meg kell tanulni vele játszani, hogy hogyan robbantgass és máris gyorsabban haladsz a tömeggel. Sokkal flexibilisebb így. Nem kell egyenként szétrúgni a seggeket.
-
wm2
őstag
hát nem gyönyörű Bowa ring ez?
-
Vismajor01
addikt
válasz
duckload #18509 üzenetére
Szia!
Ha nem állítottad be külön, hogy hardcoreba kezdd, akkor softcoreban kezdtél, ezért ha meghalsz akkor csak némi xp-t és goldot veszítesz. Ha meghalás után kiléptél a játékból, akkor amikor legközelebb belépsz a városban lesz a hullád. Arra rákattintva vissza kapod az összes cuccodat.
A summoner egy elég jó kezdő kari, wc papirba csomagolva is végig lehet vele vinni a játékot. Elején summon masteryre és a skeletonokra kell szinte csak pakolni. Ampot mindenképp használj!
-
duckload
aktív tag
Szaisztok,
Nagyon buta kérdésem lesz szerintem.
Most játszok először a játékkal. 10 óra után Duriel megölt. Summon necroval megyek.
Most minden itemem odalett.
Vissza lehet valahogy szerezni könnyen vagy ennek annyi?
Eléggé nyögvenyelős ez a necro milyen más kasztot ajánlotok, szerintem kezdeni fogok egy másikat.
Mi a leg kezdőbarátabb build?
-
wm2
őstag
ohh yeah végre sikerült jó dual light resivel, pont fel tudom venni vele a demon limbet (133 str req), eddig ezzel a 30 str övvel szarakodtam, mert sajnálok minden str pontot
-
wm2
őstag
Megnéztem a MAXROLL SPEARZON útmutatót. Enigma helyett Fortitude. Szerintem! Matri Spear helyett eth War Pike. Bár a Matri Spear ad egy viszonylag egységes min/max sebzést, a War Pike BOTD más karival is használható. Nosferatus helyett SoE vagy Dungo. FCR ring helyett min dmg ar dual ring. A min dmg érezhető pluszt ad. Az FCR nem. Mivel van egy rakat damage + CS a CB-t nem kell túlzásba vinni. Gore elég. Guill helyett 3os 30 FRW circ/tiara vagy diadem. Bele IAS jewel a max FPA-hoz. CTA buff és 60-80 secen belül megvan Dia klón. És ehhez nem kell a HP-t sem az egekbe tolni. Menjen a dexre inkább.
Ill. azt írják boci pályára nem alkalmas. Túrót. Csak oszd meg őket. Ne rohanj közéjük. -
wm2
őstag
hát ez így marad vs 5 vex 5 zod
a physical immunok ellen 1 pont a magic arrowra bőven elég, + a Pride merc is sebez valamennyit
ENCHANT lvl23 démon lábbal
resistekre be tudok tenni neki 3 frw 11 sc-ket vagy +30 res gc-ket, adott területtől függően
22% LL 10% ML elegendő leech -
wm2
őstag
na így igazán amazonos lándzsa és íj
nagyon fun -
wm2
őstag
Vagy hibrid Fendzon / Bowazon. Multiple shot marad. Guided helyett "normal attack" és "magic attack" (arra úgyis raknod kell 1 pontot). Guided helyett Fend. Passive kimaxolt Valkyval marad. Pride merc marad. Aztán BOTD-vel meg lehet pukkasztani a bossokat. Mint a lufit.
-
wm2
őstag
kettőt raktam ki, ez lett a legjobb
francba, mindegy bohóckodni jó, azt nézem, hogy physic bowaból rém egyszerű physic spearzont csinálni, pár apróságot kell kicserélni pl. öv stb.
-
wm2
őstag
fire sorcinak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó LG OLED55CX3LA Smart OLED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI
- Ryzen 7 5800X / RX 7800 XT 16GB / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 NVMe SSD / 750W
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4187
- Asus Rog Ally RC71L Z1 Extreme (Garancia 2027.01.10-ig)
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest