- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Druidával játék kiírta hogy van a great vaultban jutalom amit még nem vettem ki.
Nem emlékeztem rá,de elmentem,négy jutalom volt,abból választottam egy trinketet.
De még mindig van jutalom,újra megnyitom és megint van bent cucc,azt hiszem háromból lehetett volna választani.De jobbak voltak rajtam,így választottam a tokent.
Viszont még mindig volt újra jutalom most két item,de vackok voltak így választottam tokent.
Ha elfelejtem kivenni egy héten akkor nem veszik el?
Vagy mi a fene volt ez?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Twitchen van megint valami drop.
Egy céltáblát lehet szerezni a hátunkra.
Sajnos kicsit belenéztem a streambe,az a lökött csaj classic-ot játszik azt hiszem,végül vagy húszpercig néztem és tökre vágytam rá hogy kipróbáljam. -
Healbacsi
őstag
válasz Plata #103625 üzenetére
tegnapi hotfix:
Addressed an issue that might have prevented some players from getting the Timewalking quest “The Shrouded Coin” from the last boss in their first dungeon of the week. Players that ran into this issue on a character should see one drop at the end of their next MoP Timewalking run.
-
Plata
félisten
Szinézó sziget csalódás,kicsi és csak farm van.
Plusz nem is nagyon világos néha merre kell menni,mert a térkép bugos vagy mi,minimapon mutatja az infót nagy térképen lófene sincs.
Viszont geart azt dobál. -
Healbacsi
őstag
válasz ripla #103636 üzenetére
turbulent timeway event van mostantol 5 heten at.. a 4. timewalking insta utan 30% xp buff kerul a karakterre (addig instank utan 5-10-15. majd a 4.tol 30%). Ez magasabb bonus mint az evfordulos, plus jelenleg panda timewalking van, az instak nagyon rovidek es gyorsak.
-
Plata
félisten
-
ripla
addikt
válasz Plata #103631 üzenetére
Amúgy pont a legrosszabbkor kezdted felhúzni a karikat, Nemrég lett vége a 4 hónapos eventnek, akkor kellett volna, a harmadik 80-as után lvl70-ről lvl80-ra 1 nap sem kellett hozzá, én a végén már valami +45% xp-vel mentem, ami mindenre igaz volt, a mobokra is, a küldetésekre is. Egy timewalking insta a mobokkal együtt adott vagy 270k xp-t. 1 insta = majdnem 1 szint, így ment. A legutolsó karakterem, egy Demon Hunter, délután fél 5-kor kezdtem vele a Timewalking köröket, este 9-re meglett a lvl80. És ebből cirka 1-1,5 óra az a várakozás volt, mire behívott az instába.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ripla #103630 üzenetére
Azt nem vitatom hogy a légió volt a legjobb az újak közül,de én egész mostanáig hanyagoltam,most kezdtem felhúzni karikat 80-ra és a sztorit is le toltam,nem mondom hogy megfogott volna,bár a törpés rész aranyos volt.
De valamiért szeretem a timewalkingot.
Szeretem tolni,ez mindig is így volt.
Szerintem egy hamar nem is unom meg.
Most mindig van timewalking,így még egy ideig van miért játszani.
Bár az biztos ha kezdődik az új season másik MMO-ba,akkor húzok vissza,mert a seasont imádom tolni.
De még egy ideig el leszek vele. ha csak nem jön megint februárban olyan langyi stílusú ruhadömping mint tavaly,akkor is visítva menekültem.Ja és el akarok még jutni a szirén szigetre.
Ott még nem voltam.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Plata #103629 üzenetére
Nem tudom amúgy, kb. 1 hónapja nem csinálok ilyen küldiket, mert gagyi a loot, a gearem jobb. Ezért is várom hogy hó végén lejárjon az előfizetés, aztán következő kiegészítőig a közelébe nem megyek. Mostanra már meg is untam, fél év után már nincs benne újdonság, még ez is sok volt. A Legion területre járok vissza régi küldiket csinálni, a mai napig a legjobb kiegészítő volt, és sajnos ez a War Within kieg a közelébe nincsen. Legionban is azt figyeltem meg, hogy a területek mennyire változatosak voltak, és a küldetések is mennyivel érdekesebbek. Kár hogy ezekből alig-alig köszön vissza valami.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ripla #103628 üzenetére
Természetesen megvan 2/5.
Az a küdi nem heti limites.
Ha felveszed egy kiskarival és megcsinálod,majd 80 leszel a küldit újra felveheted,sőt olyasmi is előfordult ami nem is tudom hogy fordult elő.
A kiskarim 70+ szinten megkapta szerdán az új küldit megcsináltam és megkaptam a jutalmat,majd még mentem vele párat és a karakter 80-as lett az NPC-nél újra ott volt a küldi felvettem és azonnal kész lett.
Én meg majdnem berosáltam hogy mi a f.
De nem kaptam büntit azóta sem szóval.[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz Plata #103625 üzenetére
Nem lehetseges, hogy valamikor a (kozeli/tavoli) multban voltal mar azzal a karival TW instaban csak nem lett leadva a quest? Ilyenkor a quest indito ott szokott pihenni a taskakban/bankban. Igy nem tudsz ujat kapni, hiszen mar van nalad egy.
Ha ez az eset allna fent (en eselyesnek tartom), akkor jobb katt az itemre, es a quest leadhatova valik) -
Plata
félisten
Sámli karival tegnap először mentem timewalking instára,még nem volt soha,de nem kapott insta végén küldetés tárgyat,sem első sem második próbálkozásra,többre nem volt időm mert már fél kettő volt.
Mi a manóért nem kapja meg a küldi tárgyat? -
-
Plata
félisten
Megnéztem játékban közben,de nyoma sincs hogy a war within sztorit toltam volna,pedig végig mentem az összes zónán keresztül a sztori küldikkel.Mind a négy zónán végig vitt a sztori küldi,majd vissza dornogal-ba de a játék szerint sehol sem tartok a sztorival.
Pedig a world questeket is unlockoltam. -
BMS
őstag
válasz Plata #103615 üzenetére
The War Within Campaign: This requires completion of the entire War Within campaign, including all 4 chapters at max level.
Mourning Rise: Complete the quests in the Mourning Rise area in Isle of Dorn, starting with Before I Depart and ending with The Weight of Duty.
Broken Tools: Complete the quests from Machinist Kittrin in the Ringing Deeps, starting with Discarded and Broken and ending with Reforged Purpose.
Merrix and Steelvein: Complete a series of quests in Dornogal, starting with How Scandalous! and ending with Bad Business
Wowhead link: [link]
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Plata
félisten
Végig csináltam a zónák sztoriját,hol lehet tovább folytatni?
Semmit sem haladtam még az earthen faj unlockal.
Nincs valami addon ami segítene benne? -
Plata
félisten
válasz ViharVadász #103611 üzenetére
Kár,aranyos hunter pet lehetett volna.
-
BMS
őstag
Akit érdekelnek a mostani Plunderstorm rewardok az ezt beírva megnézheti:
/run AccountStoreUtil.ToggleAccountStore()"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
TBT
addikt
Sziasztok!
Ezt a blökit hogy lehet megszerezni?
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
Plata
félisten
Monastery insta még mindig vicces.
Hammer-el lövöldözni fun.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!