Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm kért meg, hogy segítsek neki létrehozni 1 Viber csoportot. Persze az ország túlsó felén él, így az én telefonomon kellene kialakítanom a csoportot. Ehhez mint Admin kell, hogy legyek. OK.
De én nem szeretném a továbbiakban felügyelni a csoportot.
Át tudom-e adni az Admin jogot? Hogyan?
köszi -
Pikkolo^^
addikt
Huawei telefonon már nem tudom kiválasztani a Google Drive-t hanem a Huawei felhőbe pedig nem tudja feltölteni, hibát ír ki (P30Pro). Létezik bármilyen program amivel PC-re le tudom menteni az adatokat és a Viber törlése, majd visszatelepítése után feltegyem az adatokat a telefonra? Amiket találtam azok mindegyike csak iPhone-ra van.
-
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #7351 üzenetére
Már IOS verzió sem befolyásolja, Viber verzió sem, vagyis nem update hiba. Mobilnet, wifi, ugyan úgy random jelentkezik. Köszi a visszajelzést. Akkor nem egyéni hiba lesz valszeg'
-
-
havri1
félisten
Igen, egyszer próbáltam, és így - akkor - visszaállította.
Más: Napok óta nehézkesen mennek az üzenetek. Elküldéskor kis óra ikon jelenik meg, nem a kézbesített pipa. Ilyenkor a partner elérhetősége sem látszik. Mintha nem kommunikálna a szerverrel. Oda vissza észleltük. Másnál nem jelentkezett ez?
Nem láttam erre vonatkozó hsz-t. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #7348 üzenetére
Leírom,hogy mi történt.
2 telón külön számokon futott a viber.
Az egyik csak telón,a másik 1 telefon,2 tablet,2 PC- n futott.
A telefonokon gyári vissza állítást csináltam.
Ettől kezdve a tableteken ha belépek a telefonon a viberben megjelenik egy üzenet " Hoppá valami hiba történt",kiléptet a telefonon.
Ha másik tabletre próbálom aktiválni,akkor az előző tabletból kiléptet.
Próbáltam mindkét telszámommal,ugyan az a helyzet.
Rejtély számomra,hogy ez most miért van.😯🤔 -
Bferibörs
addikt
Sziasztok.
Változott a viber?
Telefonon be vagyok lépve,aktiválom a számot tableten ami nem sim képes. A telefonon kiléptet.
Eddig simán működött 1 telón és 2 tabbleten,pár napja meg kiléptet,ha másik eszközön aktiválom,akár tabon,akár telón.Tapasztalt valaki ilyet?
-
balazs1956
senior tag
válasz
Viktor0610 #7346 üzenetére
Igen , sajnos tapasztaltam. De egyszerre enged 1 pc-n egy tableten, egy telón, és egy laptopon is.
Azt hittem úgy érzékeli mint egy tabletet, de nem -
válasz
balazs1956 #7345 üzenetére
Egyszerre csak egy telefonon lehet aktív a Viber.
Amint egy másik készüléken belépsz, az elsőn kiléptet. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy új telefont, de még nem raktam bele a sim kártyát.
Az új telón lehet telepíteni és használni a vibert (wifin keresztül), párhuzamosan a régivel?Előre is köszönöm
-
draco31
veterán
Hello!
Biztonsági mentés hogy működik egészen pontosan?
Haver kb mindenre ezt használja, és most vett új mobilt. Én meg pont az ellentéte vagyok, fél évente jön egy kósza üzenet oda.
Most nézve, annyi látok, hogy Beállítások-Fiók-Bizt. mentés. És itt össze kell kapcsolni a Drive-al?
Az új telón majd ugyan ide menni, csak gondolom lesz viszaállítás opció? -
Sziasztok. Az alábbi problémába futottam bele:
Egy ismerősöm eddig csak tableten használta a vibert, egyedüli eszközként volt beállítva. Most kapott egy okostelefont és azon is használni szerette volna. Megvolt a tableten a biztonsági mentés felhőbe. Telefonon aktiválva lett a viber, felajánlott a biztonsági mentésből a visszaállítást, tökéletesen megjelent minden ahogy eddig volt. Tableten azonnal visszaállt alapra a viber, újra bejelentkezést kért. Megatam az adatokat, a telefonnal be kellett fényképezni a qr kódot és aktiválódott azon is, viszont semmi előzmény nem látszik, teljesen üres a chat rész.
A beállítások alatt itt nem található olyan opció, hogy biztonsági mentésből vissza lehessen állítani az előzményeket.Van erre valami megoldás, hogy a tableten is látszódjon minden, ami most a telefonon van rajta? Kösz.
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Volt egy tablet feltöltös SIM kártyával, arra volt a Viber regisztrálva. SIM kártya már inaktív. Most lett egy új tablet, de a párom butafont használ. Hogyan tudom átvinni minden üzenetet és képeket az új tabletre? Viber mentés van naponta a Google drivere. -
Tamy
senior tag
Sziasztok!
Egyre többször zargat ez a Rakuten Viber. Ki lehet valahogy kapcsolni?
-
6030D
őstag
Sziasztok!
PC-ről lehet csinálni backupot, vagy még mindig nem?
-
Magnat
veterán
Üdv,
egy ideje telefonon és tableten is tapasztalom, h amikor kilépek egy beszélgetésből, akkor nem jelenik meg az összes, hanem csak egy feketeség, ki kell lépnem a Viberből és vissza, akkor lesz jó. Valakinél van hasonló jelenség?
-
Winne
nagyúr
Már nem lehet telefonszámot cserélni úgy, hogy ne küldje ki az új számot minden partnernek?
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Írt egy üzenetet egy barátom Nekem, melyre válaszoltam is. Viszont az írásom mellett csak egy szürke pipa van, tehát elküldött, de nem érkezett meg az illetőnek. Ez miért lehet?
Nála van valami gond esetleg?Közben beszélgetek másokkal is, akik minden probléma nélkül megkapják az üzeneteimet, tehát nálam elvileg minden rendben a Viberrel, nettel.
Idő kérdése, hogy az egy pipa kettőre váltson?
-
huan
őstag
Sziasztok,
A Viber iPhone alkalmazásban vannak rejtett csevegéseim, médiatartalmakkal. Telefoncserém lesz hamarosan.
Hogyan tudom átmenteni az új készülékre a rejtett csevegéseket? Ha jól tudom alapból a rejtettekről nem készít biztonsági mentést a Viber. Ha láthatóvá teszem, biztonsági mentek, az új telefonon visszaállítom és utána ott rejtetté teszem, az működik?
Köszi -
hubber19
junior tag
Van itt valaki akinek Androidon a Viberrel gond van?
Gond: meríti az akkut mint állat.
Bármilyen verziót teszek fel, bármit próbálok : merül mint állat.
A legújabb, friss Viber egyenesen Titanic.Android 14 is ez volt, Android 15 sem változott. Ötlet, megoldás?
-
huan
őstag
Sziasztok,
A Viber Windows változatában hogyan látom a rejtett csevegéseket?
Köszi -
allein
addikt
Jó reggelt. Megtörtént a közvetlen átköltözés, ebben az esetben a kontaktok is rendben vannak.
Viber probléma van, teljesen mindegy, hogy az új készüléket felhőből vagy közvetlen átköltözés van, viber korábbi beszélgetésben egyetlen egy fotó sem jelenik meg, mindegyik homályos, ha rákattintok akkor visszaállnak a fotók, több ezer fotó van. Amennyiben az új készüléken bekapcsolva hagyom a napi mentést akkor bukta mert felülírja az új mentést a régit.
Az új készüléken töröltem a vibert, újra feltelepítettem, visszaállítottam a régi készüléken elvégzett mentést de a fotók így is homályosak. Ötlet mit lehet csinálni?
A régi készüléken még megvan minden. Egyébként az iCloudban megvannak ezek a képek, sajnos nem jelennek meg automatikusa a viber csevegésben.
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Ha törlöm a telefonomról, iPhone, a vibert, akkor azon csoportok amelyekben bent vagyok kiléptet a rendszer automatikusan? Vagy feltelepítem ismét a vibert és ugyanúgy benne leszek a csoportokba?
-
snooze
veterán
sziasztok!
alapbol megjelent egy androidos frissités után az állapotsorba a viber értesitési jele..hogy lehet azt eltüntetni,hogy csak üzenet érkezésekor jelenjen meg? köszönöm! -
poirot
őstag
válasz
SunMount3r #7321 üzenetére
Valami beragadhatott a Viber-nél. Nálam is volt már ilyen.
-
SunMount3r
nagyúr
Ere gondoltam már, de féltem, hogy akkor a Viber-ből is törlődik. De kipróbáltam és nem. Csak akkor azt nem értem, hogy miért írta rá, amíg futott volt a Viber, hogy abban nyitva van a file...??? Tegnap este felé raktam fel amúgy a Viber-be a videót, de még most is ezt írta rá.
-
poirot
őstag
válasz
SunMount3r #7319 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit, amig átmásolja a háttérben a Viber könyvtárba. Vagy becsukod a Vibert és próbaképpen a felmásolt file-t rakd át máshová. Megnyitva a Vibert, ott kell lennie.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következő a problémám a Windows-os Viber-el: "feltöltöttem" egy videót a Viber-re az egyik csoportba, amiben benne vagyok. De csak azt hittem, hogy feltöltöttem, mert amikor törölni akarom a file-t a számítógépről, akkor azt írja, hogy nem lehet, mert az még nyitva van a Viber-ben. Szóval ez hogy is működik? Csak akkor tudom törölni a PC-ről, ha a Viber-ben is törlöm? Meg ha mondjuk kikapcsolom a PC-t, akkor az a videó a Viber-ben nem is lesz látható? Kicsit fura ez így, azt hittem ezek a Chat app-ok nem így működnek... Szóval hol van a turpisság?
THX!
-
ZsoAce
tag
Lehet egy beszélgetésből valahogy több üzenetet kijelöli és törölni?
Arra gondolok, hogy a régi 2023 évi üzeneteket törölném, de az újabbakat meghagynám egy beszélgetésben. -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Egy ideje amikor Viber üzenetet kapok, akkor az androidos telóm csak azt jelzi az értesítés lehúzásakor, hogy új üzenetet kaptam, de magát az üzenet szövegét nem jeleníti meg. Régebben itt válaszolni is tudtam, anélkül, hogy az appot meg kellett volna nyitni.
Sőt!
Ugyanezt csinálja a telefonra "kötött" okos óra is.
Már végig néztem minden beállítást, ki is próbálgattam őket, a Viber számára minden engedély meg van adva, minden értesítés engedélyezve.
Mi a trükk?A telefon egy Motorola Edge 40 Neo, android 14-el, de a 13-assal is megvolt ugyanez a jelenség.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy a gépen és a telefonon lévő "szmájlik" ugyan azok legyenek? Teljesen más a kettő készlete.
-
ACE-
addikt
Persze, ha valaki korábban a számát beregisztrálta a viberre és később megszűnt a száma akkor azt később lasszem egy hónap vagy kettő hónap múlva kiosztják másnak de ha a viber-re még aktív akkor ugyanúgy használhatja tovább a vibert annak ellenére hogy megszűnt a telefonszáma. ilyenkor egyszerűen újra beregisztrálja és minden adatot megváltoztat benne az e-mail címet meg a nevet, és kész.
-
peetyy
őstag
Sziasztok viberguruk!
Talákoztam egy kis anomáliával.
Haver új telefont vett.
Megadta az új Telekomos számát is.
Felakartam venni a névjegyzékbe, de egyből társított hozzá egy nevet, meg egy majdnem profilképet, aki nem Ő.
Haver próbaképpen felhívott engem, nem viberen.
Kiírta a telefon a szám mellé hogy ez egy spam.
Ekkor én küldtem neki viberen egy üzenetet, ami át is ment.
A gond csak az, hogy Ö még nem telepítette fel a vibert.1. Kinek küldtem én üzenetet?
2. Hogy lehet valakinek ez a száma, ami havernak még nemrég fóliás volt?Találkozott már valaki ilyen hibával?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetSzerk.
Ui.
Haver mondja, amikor próbált regisztrálni viberre, neki is ezt a nevet és képet dobta ki.
Osztozhatnak ketten 1 számon?
Akinek írtam, még nem válaszolt.
Bár azt sem tudom van-e mögötte még valaki jelenleg.
Olyan van hogy ez egy akár spam miatt visszavett szám, és neki lett újra kiosztva?
A sim-kártya bontatlan volt.
Az ismeretlen úriember nevét, az új számot, és a mailcímemet kisatíroztam. -
Héraklész
tag
Androidos Viberen egy csevegés hátterét külön meg lehet változtatni?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Két telón van Viberem, az egyik melós dolgokra, egy Xiaomi Redmi 4A, 6.0.1-es androiddal, a másik Xiaomi Redmi Note 9 Pro, 12-es androiddal.
A "cégesen" elég akadozva mennek az alkalmazások, s ez alól a Viber sem tér el. De, ami a legjobban zavar, hogy amikor beérkezik egy üzenet, akkor nem oda ugrik, ahol az új üzenet, hanem vagy 10 üzenettel feljebb, görgetnem kell lefelé sokat, hogy elérjem a beérkező új üzenetet.
Van valami megoldás erre?
Mindkét telefonon a legújabb, 22.8.0.0 g verzió fut. -
Bacusuz
őstag
sziasztok, hogyan lehet a google driveomon levő backupból windowsra lementeni a médiafájlokat?
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
viber biztonsági mentésem 6.5 gb helyet foglal a google drivon ami miatt alig van helyem.
lehet/érdemes ezt valahogyan lecsökkenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest