Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs #645 üzenetére
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs #643 üzenetére
Remélem, hogy az RTX 4080 Super elbánik vele natív 4K-ban, mindenféle rásegítés nélkül. Az FF7 Rebirth nagyon szépen fut mindenféle rásegítés + DLSS nélkül - pedig ez nagyobb zónákkal dolgozik, szóval bizakodó vagyok. Új RTX kártyát most még nem szeretnék venni emiatt (sok év garancia van még a jelenlegire is - tavaly nyáron vettem) - bár ez az 5000-res sorozat nyers erőben nem is igazán hozott "megváltást".
-
TBT
addikt
Mozgolódás a PC-s verzió körül:
Stellar Blade - Official 4K NVIDIA DLSS Comparison TrailerNagyon másnak tűnik a 30fps-es PS5-ös verzióhoz képest, továbbá olyan, mintha EVE haja "szebb" lenne (animációk szempontjából is).
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Befutott az első hivatalos fotó a PC-s verzióból (wallpaper formájában):
Ez ilyen grafikával, ütni fog PC-n. -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
markknight #616 üzenetére
nekem kettő elég volt hozzá, de hárommal lett platina a játék
a másodikra a perk tábla is maxos lett, igaz a new game plus adott még hozzá néhányat pluszba -
markknight
veterán
Nektek hanyadik végigjátszásra lett maxos a kardotok?
-
TBT
addikt
-
-
TBT
addikt
Júniusra várva:
-
TBT
addikt
További fotók - csak mert szerettek görgetni:
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs #605 üzenetére
Sajnos még senkit sem érdekel a dolog rajtam kívül, szóval még közel sem biztos, hogy lesz belőle valami.
De köszönöm, hogy linkelted! -
TBT
addikt
válasz
markknight #601 üzenetére
Csak a kedvedért hoztam még néhányat!
A NIKKE karakterek skinjei:
-
Lacielvtárs
nagyúr
mi a manó
[link]
-
markknight
veterán
Áhh.. Köszi, akkor így teszek!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
egy későbbi mellékküldi közben kapod meg és majd visszaküld érte a feladat
-
buda05
csendes tag
válasz
Elöszőr én is így jártam, mindent átkutattam de semmi..aztán mentem inkább tovább
Menj csak tovább te is, játék későbbi részében lesz meg a kód hozzá -
markknight
veterán
Fú gyerekek, mire leértem a topik aljára, rendesen görgőt kellett cserélnem
Az első boss előtt az első pályán (a könyvtár előtti rész) van egy romos ház és ahogy bemegyek bal oldalt lesz eldugva egy láda. Felette van egy busz bevágódva a falba. Na ehhez a ládához sehol nem találom a kódot. Szkennelgetek, nézelődök, shortutot nyitok, de egyszerűen nincs meg. Valakinek van valami ötlet? Fotót nem tudtam csinálni, hátha megvan valakinek így is
-
TBT
addikt
Boldog Valentin-napot!
-
TBT
addikt
A PC-s verzió 22 nyelvet fog támogatni:
Benne a japán és kínai hangsávokkal (ezeket ugye a PS5-ös verzió errefelé nem kapta meg).
New Costumes from #NIKKE:
- Rapi
- Anis
- Modernia
- Alice
- Scarlet
- DorothyContent:
- New Scarlet-themed area
- New Boss fight
- Possibly new cutscenes?'Coming to PC with additional exclusive content'
-
TBT
addikt
PC megjelenés: 2025. Június!
Ekkor érkezik a Nikke kollaborációs DLC is egy csomó új rucival! -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Stellar Blade hivatalos Twitter csatornája is retweet-elte a mai Sony PS State of Play-t, szóval már biztosan lesz valami bejelentés a játékkal kapcsolatban!
-
TBT
addikt
Talán... kapunk valami infót akár a DLC-vel, akár a PC-s verzióval kapcsolatban:
-
TBT
addikt
Érdemi tartalomból a PS verzió sem fog kimaradni. Az az új kontent ki fog merülni egy új ruciban és kész.
Meg talán dolgoznak kicsit a haj fizikáján (a PC-kben lévő videokártyák azért combosabbak a PS5-höz képest, komolyabb számítási teljesítményre képesek). Plusz szebbek és részletesebbek lesznek a textúrák is és tekernek egy kicsit a grafikán (gondolom, amit az Unreal 4 motor még enged).
A (tavaly emlegetett) sztori DLC-t mindkét platform meg fogja majd kapni. -
TBT
addikt
Eddig bezsebelt díjak:
A ShiftUp jelentése:
- Record high yearly revenue and operating profits
- NIKKE recorded $105 million in revenue
- Stellar Blade recorded $43 million in royalties
- Stellar Blade received immense love from players worldwide and formed a strong fandom
- Expecting strong performance of Stellar Blade on PC
- Will release NIKKE in China
- New info on "Project Witches" will come in the next 6 months. Plan to launch after 2027.
- Shift up has 322 staff members (90% developers)
- Plan to expand to 400-420 staff members by the end of 2025 to help development of "Project Witches" -
3L1T3
addikt
Shift Up told investors that they expect the PC version of Stellar Blade to perform better than the console version and will add new content for the PC release! #StellarBlade
- PC Optimization
- Enhancing user convenience
- Additional content
- Steam Deck optimization -
3L1T3
addikt
PC REALSE-t MOST!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Néhány új fotó:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
MixY
tag
Illetve még egy kérdésem lenne: a box-okból és a data bank-okból akkor elég csak 200-200-at megtalálni? Az jó hír, ha nem kell az összeset megkeresni
-
MixY
tag
Sziasztok!
Kb. a felénél járok a játéknak, és megfordult a fejemben, hogy platinázzam.
Az összes collectible cuccot össze tudom szedni 1 végigjátszás alatt, van köztük missable? Powerpyx.com-ot szoktam olvasni, ha egy játékot platinázni akarom, aszerint van no return point, arra figyelmeztet majd?
Illetve ahogy látom 2x kell végigvinni, 2.-nak elég csak végigrohanni a main mission-ökön? Az úgy talán gyorsan meg lehet. -
TBT
addikt
Élet a Shift Up fedélzetén:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Egészségben, sikerekben, örömökben, tapasztalásokban, élményekben és nem mellesleg
(jobb) játékokban gazdag új évet kívánok minden topiklakónak és játékosnak!
Találkozunk (valamikor) 2025-ben! -
TBT
addikt
-
Zoltn
senior tag
Pfuu. Mondom kis konnyed karacsonyi mokanak kivallo lesz ez a game.
Aztan belefutottam Gigasba masodjara. Miazistenez?
Elsore lement masodjara. A Wastlandi valtozatot meg nem tudom leölni. Ez normalis? -
TBT
addikt
Újabb collab, immár 2025-ben:
Stellar Blade x NIKKEEve tiszteletét teszi a Shift Up népszerű mobiljátékában, a Stellar Blade pedig kapni fog majd 1-2 NIKKE tematikájú rucit Eve számára.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
FinalXIII
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #555 üzenetére
Stellar Blade PC, mivel akkor jelent meg a PS5-re.
De ez hülyeség mert sose volt kiirva hogy meddig lesz exclusive.
Lehet nyár is vagy ösz is akár. -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Újabb díj a játéknak az IGN Japan jóvoltából:
-
TBT
addikt
Megjelent egy újabb mini-zenei album is (EP) a legutóbbi Karácsonyi patch dalaival:
-
Zsinder
aktív tag
Mennyit kell játszani kb a játékkal, hogy eljussak abba a városba ahol ki lehet bontani ezeket az ajándékokat?
-
TBT
addikt
Vegyes fotók:
-
TBT
addikt
XMas Time:
-
TBT
addikt
Szerintem is így van. A játékosok visszajelzése és véleménye kell, hogy számítson minden ilyen eseménynél és nem a befektetők, érdekemberek, pénzügyesek "véleménye".
Eve-t választották a legjobb karakternek (Platinum Trophy) 2024-ben a PlayStation Blog szavazásán az Új karakterek kategóriában:
-
TBT
addikt
Az Alzánál jelenleg akciós a PS5-ös lemezes verzió!
ALZANAPOK30 kóddal most csak 13920 forintba kerül a játék! -
TBT
addikt
Stellar Blade v1.010 Patch Notes:
- The summer event content settings have been changed to "Season Event Content", with On/Off option and an added "Auto" option to apply settings according to the season. Additionally, an On/Off feature has been added for DLC content as well.
- Seasonal BGM has been applied to the Small Plaza in front of the Exile's Passage entrance and The Last Gulp.
- Christmas seasonal event BGMs, "Take Me Away" and "Dawn (Winter)," can now be enjoyed in the camp. "Dawn (Holidays)" can be experienced at The Last Gulp.
- Enjoy the seasonal Christmas atmosphere at the Small Plaza in front of the Exile's Passage entrance and The Last Gulp.
- Various other bug fixes.- New Outfits:
New Eve Outfit
- Santa Dress
New Adam Outfit
- I'm No Santa
New Hairstyle
- Santa Girl
New Accessories
- Snow Crystal Glasses
- Wreath Earrings
- Sleigh Earcuff
New Drone Skin
- Rudolf Pack -
TBT
addikt
A játékosok által (és nem kilóra megvett szavazatok/befektetők/szponzorok/politikai vagy egyéb érdekeltségek alapján) megvannak a 2024-es év legjobbjai a PlayStation játékok között! A Stellar Blade sokszor szerepel.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982 #532 üzenetére
Holnap érkezik az új - Karácsonyi javítócsomag!
Tartalma:
- Karácsonyi témájú ruhák
- Új mini-játék
- Karácsonyi zenékTermészetesen a Karácsonyi téma ugyanúgy KI/BE kapcsolható lesz a főmenüben, ahogy a nyári esemény is!
-
Szoke1982
senior tag
-
3L1T3
addikt
Jöjjön màr PC-re!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
A fotómód szépségei:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
spleenszuru #521 üzenetére
Azt sajnos csak a Nier-es DLC tartalmazza, alapból nincs benne a játékban.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
Sordoran #517 üzenetére
Áh. Sajnos nem saját képek. Ennyire nem vagyok ügyes a fotómóddal. Többnyire Twitterről vannak. Amúgy Twitteren írták a hivatalos csatornán, hogy fejlesztik még a Fotómódot, új pózok is fognak még bekerülni, illetve animációk és ami a legfontosabb! új ruhák is érkeznek Eve számára, de ezek már csak jövőre.
Plusz majd tavasszal egy sztori DLC a játék első éves évfordulójára, utána pedig a PC-s verzió. Szóval 2025-ben is fogunk még Stellar Blade-zni. -
-
TBT
addikt
Minden napra jut valami új fotó.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest