Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz myckey #28651 üzenetére

    Azt figyeltem meg ezekben a prém akciókban, hogy az akció ideje alatt és mondjuk utána 1 hétig rengeteg akciós tankkal találkozni, aztán a vérpisták rájönnek, hogy a prémtankkal játszani is tudni kell, ha pusztítani akar, mert jól termelik a kreditet, de a wg sem bolond, ezért minden (legtöbb) prémtanknak van(ak) komoly gyengesége(i), ami a 800effes harcost frusztrálja. Ők az ilyen kv1s meg su152 troll ágyút szeretik, hogy odab.nak az ellenfélnek egy nagyot, ha az éppen mozdulatlanul várja a lövésüket.

    Eltelik egy hét és egyre kevesebb a játékos, aztán kicsit később visszaáll minden. Most pl ez a su100y vagy a su12244 volt minden tier5-7 illetve 6-8 csatában, sokszor több is, de most már szépen ritkulnak, ahogy a harcosok rájönnek, hogy ezzel játszani is kell.

    Credit termelésre ott van nekik a löwe vagy valami hasonló nyolcas.

    Mióta ennyi az idióta én azt csinálom, hogy tényleg csak a lövés idejére maradok mozdulatlan és nagyon gyakran elhibáznak emiatt. Kicsit mindig mozgatom, előre hátra vagy legalább riszálom, ha tudom vagy sejtem (ahol nincs még hatodik érzék) hogy spotoltak. Főleg a kv1s-el harcoló titánok szoktak elhibázni gyakran és gondolom milyen idegesek lehetnek, hogy nem a szokásos célpont vagyok, aki mozdulatlanul kivárja az oldalát mutatva, hogy ők nyugodtan becélozzanak :) Profik meglőnek még így is simán, nekik mindegy, de a harcosok mozgó célpontot nem igazán tudnak becélozni.

    svejk: a szervert is friisíteni kell, azt csinálják éppen. Meg gondolom van egy gyors tesztelés is, mielőtt kiengedik. (Serb nyom rajta néhány troll kört)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák