-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Nagyon gáz, hogy a 2-es, 3-as szakaszunk ellenére is a hülyéket mindig hozzánk rakja a játék, sőtt, volt olyan is, hogy 60%-ot jósolt az xvm és még is sz@rrá vertek minket..
Gyász nap... -
nyunyu
félisten
Nem is tudtam, hogy ilyen jol lehet a loltrakival keresni:
Replay(Meg jo, hogy tobb periszkopom van, mint tankom, kulonben buktuk volna.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
félisten
Hú, ne vegyetek ennyire komolyan egy játékot amiben 14 random emberrel kell játszani.
DOTA-LOL-ban is agyvérzést kapnak emberek és ragelnek, pedig ott csak 4 csapattársat kapsz.Ha ennyire komolyan megy, akkor össze kell állni többen és kevesebb a random hülye.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nyunyu
félisten
válasz TESCO-Zsömle #28195 üzenetére
Barmelyik battle hero jelvenyt megszerezni. (sniper, top gun, steel wall...)
-
válasz Vitiris #28176 üzenetére
Nagyon szeretem a modokat amiket csinálsz.... Van egy célzó amit tudtommal legalább is te honosítottál.
A Xiaoshang cross mod. Na ha azt megcsináljátok 8.9 re is akkor nagyon fogok örülni. Nekem eddig mesze a legjobban tetsző célzó.......
a batonywot oldalon van fenn....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Re-Tech
aktív tag
válasz Jo33by #28189 üzenetére
Háhh, majd akkor jöhetsz panaszkodni ha az ellenségnél soha egy piros sincs, csak a te csapatodban.
Azt valahogy mindegyik nagyokos elfelejti, hogy ő is szana-szét henteli az ellen pirosakat...Szóval akkor összegezném: Ha prémiumra fizetek, CSAK az ellenfélnél lehet piros játékos, az én csapatomban nem.
/golfclap -
válasz Drenadar #28191 üzenetére
Sok mindenben igazad van szerintem, (bár ugye én 1500 csatával nem vagyok mérvadó) pl. az XVM-et használom de a csata elei "győzelemjóslát" kivettem belőle mert borzasztóan idegesített. A vesztes csatákat pedig igenis lehet élvezni. Nekem az egyik leg szebb (eddigi) emlékem egy vesztes csata mikor 5 ellen védtem a bázist. Négyet kinyírtam az uccsó lenyomott, de baromi jó érzés volt, annak ellenére, hogy vesztettünk!
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Drenadar
veterán
válasz Jo33by #28189 üzenetére
És vesztes csatát nem lehet élvezni?
Ha tettél le valamit az asztalra, akkor ugyanannyit kapsz, mintha nyertél volna. Ha meg nem tettél le az asztalra semmit, akkor te is hozzátettél ahhoz, hogy a csatát elbukjátok...(#28190) vhw:
Tény, hogy nem megyek nap mint nap több száz csatát, de nem tartom magam nagyon hobbi játékosnak, ha megnézed az összesített statomat az kifejezetten szar, de nem is izgatom magam rajta. Viszont van, mikor 2000+ wn7-es csatákat megyek.
És igen engem nem érdekel hogy a mellettem álló pistike hogyan játszott azelőtti csatában, lehet most éppen használható lesz.Sztem minden játékos egy igazi köcsög láma, főleg, akik csak úgy tudnak érvényesülni hogy fragaket lopnak...
volt már, hogy az ellen tanknak alig volt már 500hpja. állt mellettem egy csapattárs, és csak kíváncsiságból nem lőttem rá a tankra. Erre a csapattárs válasza, hogy ő sem lőtt. Nah most akkor ez milyen már?Vagy mikor nekem van már 5 killem, lesebzek egy tankot, és kedves csapattárs beáll elém, hogy ő végezze ki a tankot, mert még neki nincs egy killje sem.
Lehet én vagyok a láma szar, de ilyen helyzetekben én mindig átengedem a fraget... főleg ha már más sebezte le.
Nagyon nem igazságos ez a rendszer, főleg mikor egy 2000hp-s tanknak marad 2-3hp-ja.És tudom nem számít semmit sem a sok hülye plecsni, de mégis egytől eddig az "összes" a kilőtt tankok számát díjazza...
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Drenadar #28171 üzenetére
Dehogy boldogabb...
Legfeljebb az, aki azért nem használja, mert nem is tud róla - avagy a tipikus "fun játékos" - dehát az ő boldogságuk abban is kimerül, ha 10 percig állhat egy bokor mögött, vagy 14:30-kor már füstölgő roncs a tankja.
Annak idején is, még XVM nélkül is ki lehetett szúrni a sügéreket, legfeljebb nem láttad színezve őket, mérőszámokkal. Emlékszem hányszor nézegettem meg én is csata után a kivételes "tehetségek" statját... gyakran linkelgették ebbe a topikba is a különleges példányokat anno.
Az XVM-el csak felgyorsult a "felismerés", jobban kitűnnek az illetők...
Egy hónapja tolom XVM nélkül (nem azért mert jobb lenne a pici lelkemnek, csak egyszerűen belefáradtam, hogy minden új patch-el csak a sz*rakodás van vele, órák mennek el, míg belövök mindent olyanra amilyen előtte volt, leteszteljem... így inkább játszok most már teljesen modok nélkül) - de nem lettem boldogabb.
Tudom, hogy minden csata tele van paradicsomokkal, az ismertebb, jobb klánok tag-jeiből is fel lehet ismerni kire lehet valamennyire is számítani...Az XVM-es jóslás meg már az első pillanattól egy megbízhatatlan dolog volt, aki valamennyire is céltudatosan rakta fel ezt a modot az nem a hülye győzelmi százalékokért tette fel, hanem az egyéni játékos statok kijelzéséért. Kicsit homály számomra, hogy miért kezelik egyesek azokat a százalékos esélyeket szentírásként, mikor az jóindulattal is csak egy igen durva becslést ad...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Jo33by
tag
Nem jól látod a dolgokat. Igenis joga van annak a játékosnak aki hónapokon keresztül órákat beleölt ebbe a játékba hogy ne csesszék el a csatáit. Nem azért fizetek prémium fiókot hogy a Wot szedett vetett tudású senkiháziakkal töltse fel a csapatomat. Hogy 6-8 csata alatt sem lehet miattuk leduplázni egy tankot. Azért töltöttem most fel 2 hónapra a prémet hogy erős és ütőképes járműveket elérjek. Erre jön a Wot az idióta piros senkikkel és szépen leamortizálja a tankjaimat és az idegrendszeremet. Haver! A befektetett rengeteg órámért igenis elvárom hogy élvezhessem ezt a játékot. Én pénzt, kitartást és tudásomhoz mérten a maximumot adom a játékba. És a sok senkiházi miatt amiket mellémraknak veszítek zsinórban. Igen volt már hogy a szinpirosakkal is nyertünk csatát. Csakhogy ehez annyi az esély hogy 50 csata közzül egyszer sikerült.
-
Diarmand
senior tag
válasz #65537792 #28168 üzenetére
A vasmacska csókolja meg a ragyás képedet, te k3csk3baszó Ha már becézgetjük egymást.
A kérdésed is kétértelmű, no de sebaj. A lenti soron - aka előre beállított - lévő gépekkel mész csatába és mindig a legnagyobb tierű gépet fogja alapnak venni, így mehetsz a jó kis Csajkával sugárhajtású gépek ellen, már ha van olyanod. De ha csupa tier kettesed van, akkor nem fog felpakolni a nagyokhoz (már majdnem azt írtam, hogy de ezt úgy is tudod, de... áhh, dehogy tudod ).
De az igazán csúcs, hogy amíg várakozol a sorsolásra, akkor látod a tierbesorolásokat 0-1, 2-3 stb...
Az, hogy te a saját magad szopatása érdekében ész nélkül pakolod egybe a gépeket, nos, mindenki mást szeret.ON: Ha már XVM, nekem csak a térkép mod miatt van fent (Jacktor mod pack), de mintha rengeteg eladott accot látnék. Kék és lila játékosok olyan teljesítménnyel, hogy valami hihetetlen. Repesszel lő egy tizes meddel, hátul ül az E100-zal, E5-tel és hasonlók. Különösebben nem érdekel az XVM, max arra használom, hogy akinek a túloldalt jó, arra rámegyek hátha saját account
Btw manapság sokszor egész egyszerűen eltolnak, lelöknek ahová beállok. A legszánalmasabb az egészben az, hogy úgy tolnak el, hogy egy jó tizenöt méteres sávon beállhatna mellém és lőhetne ő is, de nem, engem lök le a szakadékba, mert én eltalálom ő meg nem és akkor én helyem biztos jobb.
-
nyunyu
félisten
válasz Iratus bug #28169 üzenetére
Sőt azt is elárulom, hogy míg a T-150 esetében minimális volt a szórás a 250 sebzéshez képest addig a KV-1S esetében 330-tól 435-ig volt a szórás.
Most kepzeld el, FV215b (183) meg 1312.5 es 2187.5 kozott szor.
Gyk: loves pillanataban dol el, hogy -25% es +25% kozott mekkora pent, illetve sebzest dob eppen az RNG.
Ha már nagyon nerfelni akarnak akkor a KV-2-t lehet ami egy lövéssel szedi a tankokat, JagdPz E-100, Foch 155, vagy az összes tárasat ami 15-20 másodperc alatt 1500-2000 sebzést kioszt.
JgPz E-100 speciel 24 masodpercenkent tud utni egy ezrest.
T110E4 meg ~18 masodpercenkent 850-et.Foch 155 meg csak addig vicces, amig harmat nem lott, mert utana menekulhet fel percig a tankok elol.
-
Vitiris
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #28180 üzenetére
4 vagy 5 nap
-
AVarice
tag
válasz TESCO-Zsömle #28180 üzenetére
Holnapra várható elvileg.
-
nyunyu
félisten
válasz mefistofeles #28159 üzenetére
De akkor az, hogy lehet, hogy előtte, tehát mikor még messzebb vannak akkor látom a tankot? 100 méterre bekapcsolják az álca gombot vagy mi?
Elotte mas tank spotolta, nem Te.
-
TESCO-Zsömle
félisten
8.9-et mikor izzítják be?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
Vitiris
aktív tag
-
Vitiris
aktív tag
Akit érdekelnek a készülő 0.8.9 MODjaim, átirataim.
Itt megtalálja őket, a frissítés folyamatos.
-
dfsz34
őstag
Nincs ezzel a játékkal semmi baj, csak mondjuk le kéne törölni az xwm-t és nem foglalkozni a WR-el sem. Én is dühöngök sokszor, de tényleg ez a megoldás.
Játszani kell, aztán kész. Tulajdonképpen azok az együgyűek csinálják a legjobban, akik csak lenyomnak pár kört a tankos lövöldözős játékkal, mert őket nem izgatja a stat meg a győzelem.
Amig nem votl xwm feltéve, addig nem is érdekelt, hogy most győzök vagy vesztek és ugyanúgy élveztem a játékot akkoriban, mint most a nyerő szériák alatt, pedig most biztosan jobban megy, értelemszerűen fejlődtem azóta.
Ez egész stat, WR meg xwm csak megöli a játékot magát és stresszessé teszi az embert, ha nem sikerül a győzelem.
ok, aki valami komolyabb klánba be akar kerülni, az görcsöljön, de rájöttem, hogy én, aki nem akar, mi a fenét érdekel engem a WR meg a stat?
Most már a harmadik napja, hogy rá se nézek a WR-re, pontosabban nem érdekel, ha rossz az se, ha jó, az se. A statot megnézem, hogy mennyit sebeztem, bázist foglaltam xp-t, ezek érdekesek, de a WR miatt stresszelni, kezdek átlépni ezen, remélem sikerül.
Nem könnyű, ma is többször felb.ták a agyam a társaim, akik mindent elkövettek a vereség érdekében, de nagy levegő és tenni rá. Ha nagyon idegesítenek, akkor elküldöm a büdös francba az összeset a chat-ben, több nyelven is és attól megnyugszom és kész, jöhet a következő csata.
-
Chris0321
addikt
-
Drenadar
veterán
válasz Jo33by #28161 üzenetére
emberek miért van az, hogy mindig van egy siránkozó itt a fórumon? Elüldözünk egyet, pár nap és jön egy másik...
Ha ennyire játszhatatlan a játék, akkor add fel, menj CoD-ozni.
Amúgy meg hogy lehet az, hogy aki nem használ ilyen csuda xvm-et az boldogabb ember?
Engem nem érdekel ki milyen színben pompázik. Volt már nem egyszer, hogy szakasztárs bejelentette xvm alapján a csata elején : 10% esélyünk van. És olyan lazán nyertük hogy alig pár tankunk hullott el.
Mi értelme ennek? Jósló modok használatának? Attól, hogy valaki hiper szuper epic lila, attól még mehet fun kört, mehet olyan tankkal amit még nem érez, vagy teszem azt stock... vagy egész egyszerűen csak utálja az adott pályát, vagy teszem azt játék közben még a gyerek/asszony cseszteti is...Nem akarok senkit se lebeszélni az xvm-ről, de nekem hajam égnek áll ettől, hogy feleslegesen hergelitek magatokat már a játék elején... tudom, közhely, de senkit se kell lebecsülni, biztos vagyok benne, hogy már lőtt ki titeket vérvörös játékos is, csak azt nem írjátok ide be...
-
Iratus bug
tag
válasz diegho #28100 üzenetére
Szerinted honnan lenne? Mint irtam a játékból méghozzá a teszt szerverről, mert a másikon nem fogom átképezni goldért a legénységet egy olyan tankra ami nekem nem fekszik. Sőt azt is elárulom, hogy míg a T-150 esetében minimális volt a szórás a 250 sebzéshez képest addig a KV-1S esetében 330-tól 435-ig volt a szórás.
Ha már nagyon nerfelni akarnak akkor a KV-2-t lehet ami egy lövéssel szedi a tankokat, JagdPz E-100, Foch 155, vagy az összes tárasat ami 15-20 másodperc alatt 1500-2000 sebzést kioszt.
[ Szerkesztve ]
TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
Chris0321
addikt
válasz Bingisz #28165 üzenetére
Azért ezzel én tudnék vitatkozni. Először bejelentették mikor osztogatják majd a kódokat amiért nézni kellett az online adást. Aztán szépen eltolták az időpontot vagy egyszerűen kihagytak párat. Én is itt ültem a gép előtt és néztem az adást de mivel nem lehetett tudni mikor is osztanak kódot ha osztanak ezért inkább hagytam.
-
Bingisz
addikt
válasz remington2 #28144 üzenetére
Hát igen. Nagyon csúnyán megalázott mindenkit a WG, hisz aki egy kicsit is résen volt kb. 10k goldot tudott összeszedni, a Locustról nem is beszélve, (amit én Kelvinnek köszönhetek, nagyon rendes volt, hogy tudott szerezni másoknak is.)
A lényeg természetesen az, hogy a WG egy mocskos szemét banda, aki szívatja a játékosokat, lefizette az egész golden joystickot, hogy egy olyan játék nyerjen ami egy nagy sz@r, aminek igazából már az azóta tönkre kellett volna mennie, amióta megjelent az első konkurens a kismillió közül.
Ráadásul egyeseknek biztosan pisztolyt tartanak a fejükhöz így kényszerítve őket a játékra, de szerencsére megengedik nekik, hogy napi 24 óra játék mellett telesírják az összes játékhoz köthető fórumot.
(Mindezt mobilról, szóval bocsi a szmájlik hiányáért)
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
joergie
őstag
válasz Jo33by #28161 üzenetére
Van szó ilyesmi játékmódról. beállítasz 3 tankot(azonos tier, azonos mm), és ha egyikkel meghaltál, újraéledsz a másodikkal, majd a harmadikkal. ez tier8ban lenne izgalmas, 3 prém tankkal kredit/perc arányban verhetetlen lenne/lesz.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Jo33by
tag
A játék kérdése: Melyik járművemnek akarom rontani a statját? Azzal amelyikkel bemegyek garantáltan romlani fog a statja. Ez a játék játszhatatlan napközben és hétvégén. Iszonyat mennyi piros játékossal van tele a szerver. Nőnek mint a gombák. A készítőknek valami mást kéne kitaláljanak mint ezt a rendszert. Arra gondolok hogy valami olyasmit mint a Battlefieldben. Az ember életre kelhetne a pálya egy másik pontján.
-
Angel1981
veterán
válasz Chris0321 #28115 üzenetére
"Mért olyan nehéz a Löwe tornya a T34 méretéhez képest (Löwe: 17 t, T34 16,5t)- "Találj nekünk más történelmi adatot és kijavítjuk.""
Mert ugye a játékban lévő minden tank minden adata történelem hű, mi?Elég paraszt válasz ez!
A srác csak érdeklődött, és várt volna egy valamennyire tudományos választ, erre hülyének nézik!
Máskor meg teszi az agyát a WG, hogy ennek meg annak mennyire utánanéznek![ Szerkesztve ]
-
válasz nyunyu #28156 üzenetére
De akkor az, hogy lehet, hogy előtte, tehát mikor még messzebb vannak akkor látom a tankot? 100 méterre bekapcsolják az álca gombot vagy mi?
A tegnapira már nem elékszem de a mai a T34-es tankommal történt, annak 86%-os a legénysége. Mert azért én sem szoktam sajnálni a plusz kreditet a 75%-ra.....[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na, ilyen se volt még: 5 killem volt 2. legnagyobb sebzés és közel 1K XP.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
PAtr0n
addikt
válasz mefistofeles #28154 üzenetére
Alapszabály, hogy tankot minimum 75%-os legényekkel érdemes kezdeni, rá kell szánni azt a plusz kreditet, ha nem akarsz szopni....
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
nyunyu
félisten
válasz mefistofeles #28154 üzenetére
50%-os legenyekkel ne csodalkozz, ha a tank elejeig sem latnak el.
-
De most komolyan, van valami új csalókód? (nem mintha régiről tudnék) tegnap is ma is előfordult már, hogy a támadó tank egyszerűen eltűnik, olyan 50-100 méterre aztán már csak akkor látom mikor 10 méterről belémlő. Közben sík terepen mozog! Nincs se szikla se bokor....
-
Looserke
őstag
Ha valaki másnak is lenne olyan gondja, hogy kínai heavy sebzésénél egy nagy fehér szám jelenne meg a képernyőn, akkor innen leszedheti az XVM konfigomat, ami orvosolja a problémát:
-
őstag
Üdv Mindenkinek!
Elindítottuk a HHR-B klánt, melybe várjuk a jelentkezőket.
Feltételek:
- min. 1000 win7 (utolsó 1000csatában 1100+)
- min. 1db 10-es tank
- aktív TS használatJelentkezni nálam (játékban: Cingar) lehet.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Chris0321 #28145 üzenetére
Én nem tudok az orosz ágyúkhoz hozzászokni, egyszerűen dühít, hogy ha nem várod meg velük a teljes beszűkülést, képes 30-40 méterről a holdra, vagy vakondot lőni az ellenfél előtt. Túlzó a pontatlanságuk.
Pedig jól néz ki a WT-s hirdetés egy WoT-os oldalon[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Chris0321
addikt
válasz gzbotii #28147 üzenetére
Konkrétan? Semmit. Várta, hogy megnyerjétek neki a meccset, az ilyeneket nyugodtan lehet reportolni. Az még kellemetlenebb, hogy még így is a 3. legtöbbet sebezte a csapatban.
PAtr0n: Nekem nem látszik hirdetés, felraktam az Adblock Plust mert elegem lett a sok hirdetésből.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz dfsz34 #28142 üzenetére
Én még akkor fejlesztettem ki amikor kezdő voltam és elég rossz volt vele a statom. Előtte a német ágon voltam, az IS-4 miatt (akkor ment fel tier 10-be) ugrottam neki ennek az ágnak. Én úgy érzem, hogy kezdőként nem biztos, hogy tudsz vele jól játszani. Elég lassan tölt a 122mm-es ezért nem árt rá töltésgyorsító, amit egy kezdő nem biztos, hogy meg tud venni. Nem árt hozzá egy jó legénység és mivel a 122mm-esbe elég drága a lőszer ezért nem árt megfontoltan lövöldözni, ami szintén nem biztos, hogy egy kezdő játékosnak megy. Később visszavettem egy akcióban és már tapasztaltabb játékosként könnyedén javítottam a staton, persze nem volt gond a tank felszerelése sem és addig hozzászoktam az orosz ágyúkhoz.
-
remington2
senior tag
válasz Iratus bug #28075 üzenetére
"Ugylátszik sok szavazó nem emlékszik rá hogyan alázta meg a WG a GameConn-on a saját játékos táborát..."
Ez mi volt?
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
törölt tag
válasz 04ahgy #28072 üzenetére
Beugratós volt mikor közölték, hogy 8.9-től többé nem lehet a gift shop-ban megvásárolni a 112 és T-34-3 tankokat. Gyorsan meg is vettem őket. Később már kiírták, hogy aranyért lesz kapható, mint a többi premium tank. ( Aranyért valamivel olcsóbb, mint euróért megvenni... )
-
dfsz34
őstag
Még, hogy nem OP a KV1s a jelenlegi formájában. Annyit beszéltünk róla, hogy gondoltam leveszem róla a duplázót, mert úgyis még az MT25-t ki kell még fejlesszem rajta, de a nerfig megtartom, hogy utána is ki tudjam próbálni, milyen lesz.
Másodikra lett meg a győzelem, először top tank voltam, 4 kill, de a kedves csapattársak mindent megtettek a vereségért. Másodikon alulra kerültem, de itt is volt 3 kill. 7 kill két csatában, úgy hogy, különösebben nem is mondanám jó teljesítménynek, de a 400-as sebzéssel viszonylag egyszerübb tankokat kiszedni, főleg ha már nem is full hp-n jönek.
Ha hasonlítjuk a tankokat stat alapján, azért sokszor félrevezető. Egy tiger p-vel párbajoztam, ami papíron erősebb, de ebben a helyzetben nem tudott kijönni a rejtekhelyéről, mert a társaim kilőtték volna, úgyhogy ütésváltás volt, csakhogy én ugye 400-t, ő meg 240 körül, ráadásul egyszer pattintott is a tornyom, ő meg szépen mutatta mindig a parancsnoki belépőt, amit ilyen közelről nem lehet elhibázni.
-
emre
veterán
Olyanoknak akiknek sok tankjuk van, és macerásnak találják az állandó görgőzést az egérrel.
Nekem ez a változat van fenn, a linkelt topikban lehet keresgélni a modozatok között."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Remus389
veterán
Pantherus 2 tank ász
annyira nem kedvelem ezt a tankot(nem tudom miért), pedig jó is lehet [link]
-
törölt tag
válasz mefistofeles #28135 üzenetére
Mekkora zsugori zsidók! Fúúúúj!
-
forras2
őstag
válasz #65537792 #28134 üzenetére
8.9 kijövetelekor mindenki kap 1 T2-es prém tankot. Azért mondják, hogy töltsd fel a garázsodat, hogy kapj 1 plusz garázst, ne a jelenlegiek közül vegyenek el 1-et.
Meg ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy a 9.0-val jön a kínai ág, akkor ismét kapunk 1 garázshelyet.
Meg reménykedjünk benn, hogy idén karácsonykor is kapunk 1 tankot, az mellé remélhetőleg kapni fogunk még 1 garázshelyet -
válasz #65537792 #28134 üzenetére
Nem de álítólag csak akkor kapod meg a plusz garázshelyet a prémiumtankal ha nincs üres slotod.
Gondolom ha van hely akkor oda bedobják a kis T2-est aztán ugrott az ingyen garázshely...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
nyunyu
félisten
válasz 04ahgy #28106 üzenetére
Nem csatadöntögető tank? Ekkora pennel a Tier8-as heavyk lövegét is megszégyeníti.
Ha az ARL 44-en is olyan jol mukodik a 90mm DCA 45, mint az ARL V39-en, akkor azzal nem fogsz csatakat dontogetni.
Mire becelzol valamit, addigra eltunik a terkeprol, aztan instant melle.
Ha meg felig celzod be, akkor a holdat lovi vagy pattan.Mondjuk a 44-en legalabb jo helyen van a csuzli, plusz forgatni is tudja.
-
Tomi0703
addikt
válasz echterion #28109 üzenetére
Akkor egy csónakban evezünk... Nekem még full stock, BDR ágyúval. Én is kapom a 15-3, 15-5-ket, T8-as meccseket. Viszont 500 xp és megvan a torony. Ez a kutyaház borzasztó, akárki belövi akárhol. Én is a tárasokra hajtok. Nagy ágyú nem tudom mennyire lesz jó. Akkora célzás ideje van, hogy rátartom az álló ellenségre közbe kimehetek vécére majd mikor visszajövök akkor fog rászűkülni.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz forras2 #28125 üzenetére
Két tank, de az egyik ötös szintű lesz, azért írtam, hogy ahogyan én olvastam a hatos szintű az egy darab lesz, három ágyúval, vagy hogyan, mert tényleg szerencsétlen a megfogalmazás, serb-től megszokott lakonikus egyszerűségű.
Ahogyan én értem a hatos tank egy darab lesz, de három ágyúval. Illetve még annyit tudni, hogy a hatos tank lassabb lesz, mint most, de az ágyúról semmit nem írnak.
de idézek, úgy egyszerbűbb:
"ahogy írtuk korábban, a KV-1S szét fog válni (SS: mobil) 5ös szintű KV-1S-re és 6os tankra, ami a KV-85, KV-100 és KV-122 -ből fog állni (SS: hatalmas mozgás nerfre számíthatunk)"Itt nézd meg a második cikket "Megerősítve: KV-1S kettéválás", kicsit talán érthetőbb
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
-
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz 04ahgy #28112 üzenetére
A régi tigert én nem szerettem, mert azzal volt nekem a legdurvább cumiág. Több, mint 40 egymást követő csata! 30-nál abbahagytam számolni, de biztos volt még legalább 10. A tiger2 akcióban volt akkor és ki akartam húzni mindenképppen, azért nem hagytam abba, de nem szép emlékek ezek. El is adtam abban a pillanatban, hogy meglett a tiger2.
Ha lesz majd akcióban a tiger valamikor, akkor visszaveszem, kipróbálom a buff után, mint tud.
-
Chris0321
addikt
-
04ahgy
nagyúr
válasz [HUN]Dani #28111 üzenetére
Fura, mert a Tiger alapból is jó tank volt, de azóta buffot is kapott. A 88mm-es löveggel húztam ki a nagy löveget a Tiger II-n!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
echterion
nagyúr
válasz 04ahgy #28106 üzenetére
Nekem még csak a bdr-től örökölt löveg van fent, a legénységem meg 92%-os. Csak sajnos folyamatosan T8-ba rak, és azok pár lövéssel szét is szednek, messziről meg nem valami pontos. 3-4 talált lövésem azért szokott lenni minden csatában, de ez egy 5-15-ös csata esetén édeskevés.
De csak sírnom kellett, és nyertünk is.
Igaz, most csak T7-es volt a csata és persze mi nyertünk 15-5-re...******
-
[HUN]Dani
őstag
válasz echterion #28104 üzenetére
Én a Tiger-rel és a WZ-131-el vagyok így. Nem tudok 50% fölötti wr-t kihozni velük, bármennyire is szeretném.
Tiger: 63 csata, 42,86%
WZ-131 :157 csata, 48,41%Egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nem törekedek a győzelemre.. Csinálhatok én bármit, ha a csata első 2-3 percében már 2-6 az állás.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
04ahgy
nagyúr
válasz echterion #28104 üzenetére
Nekem még a legénységem sem 100%-os, a tank sem fullos, de a 90 mm DCA 4 löveg már fenn van.Szerintem nagyon jó tank, nem is tudom, mikor vesztettem vele utoljára.
Nem csatadöntögető tank? Ekkora pennel a Tier8-as heavyk lövegét is megszégyeníti.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
echterion
nagyúr
Vajon miért rak állandóan szopóágra az arl 44-essel? Ezt valahogy sose tudom leduplázni, minden csatám 3-15 5-15 közötti végeredménnyel zárul. Sajnos nem valami csatadöntögető tank amúgy sem, pláne az ilyen leosztású csaták után. Pedig érdekelnének a loaderes francia heavy-k, de egyre kevésbé van kedven a vereségeket gyűjtögetni. Érdekes, hogy a többi tanknál nincs ugyanez, valahogy az SP leosztásaira emlékeztet, azt pont emiatt adtam el. Meguntam vele a sok vereséget.
-
Švejk
őstag
Ha már témánál vagyunk, kinek mi a véleménye, melyik vonalon induljak meg a KV1-ből?
T150, KV1S, vagy KV2?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- AliExpress tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest