Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Drenadar #28171 üzenetére

    Dehogy boldogabb...

    Legfeljebb az, aki azért nem használja, mert nem is tud róla - avagy a tipikus "fun játékos" - dehát az ő boldogságuk abban is kimerül, ha 10 percig állhat egy bokor mögött, vagy 14:30-kor már füstölgő roncs a tankja.

    Annak idején is, még XVM nélkül is ki lehetett szúrni a sügéreket, legfeljebb nem láttad színezve őket, mérőszámokkal. Emlékszem hányszor nézegettem meg én is csata után a kivételes "tehetségek" statját... gyakran linkelgették ebbe a topikba is a különleges példányokat anno.

    Az XVM-el csak felgyorsult a "felismerés", jobban kitűnnek az illetők...
    Egy hónapja tolom XVM nélkül (nem azért mert jobb lenne a pici lelkemnek, csak egyszerűen belefáradtam, hogy minden új patch-el csak a sz*rakodás van vele, órák mennek el, míg belövök mindent olyanra amilyen előtte volt, leteszteljem... így inkább játszok most már teljesen modok nélkül) - de nem lettem boldogabb.
    Tudom, hogy minden csata tele van paradicsomokkal, az ismertebb, jobb klánok tag-jeiből is fel lehet ismerni kire lehet valamennyire is számítani...

    Az XVM-es jóslás meg már az első pillanattól egy megbízhatatlan dolog volt, aki valamennyire is céltudatosan rakta fel ezt a modot az nem a hülye győzelmi százalékokért tette fel, hanem az egyéni játékos statok kijelzéséért. Kicsit homály számomra, hogy miért kezelik egyesek azokat a százalékos esélyeket szentírásként, mikor az jóindulattal is csak egy igen durva becslést ad...

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák