Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #49 üzenetére
Szerintem murván hozza a szintet és így a sok gameplay videó alapján aszfalton sokkal jobb, mint a DR.
-
válasz
Találtgyerek #47 üzenetére
A rúd jelzi gondolom meddig engedik. Vagy legalább is én így gondolom. Amúgy eddig tetszetős!
-
biker
nagyúr
-
-Solt-
veterán
Azt jól látom, hogy a Rally Hungary pályái nem lesznek benne?
-
Pistu_
tag
Ma kerestem kommentár nélküli csak gameplay videókat. Hát nem tudom mit ígértek a hangmérnököknek de remélem még azt is megduplázzák. Ezek a motorhangok...
Egyedül a navigátort találom néha élettelennek, de mint ha szakasz függő lenne, van ahol jobbnak hallom. -
Enton
addikt
válasz
Találtgyerek #30 üzenetére
Még véletlen sem ezt akartad linkelni ugye:
Jóféle.
Na akkor unreal az moddolható egy cucc ha jól gondolom, lehet is drukkolni egy helis modért, chase the heli és egyéb opciók. -
Találtgyerek
Topikgazda
[link] Jól keni neki a kopter.
-
fatal`
titán
Csak annyit mondanak, hogy megjelenés után jön valamikor később és elvileg sajnos csak SteamVR (OpenVR) lesz.
Amit nem értek, mert messze a Meta headsetei a legnépszerűbbek, a SteamVR-nak meg van vagy 20% overheadje nem natív SteamVR headseten.
Mondjuk a VR részhez sok reményt nem fűzök az UE miatt, ACC-ben is katasztrófa a VR.
-
Enton
addikt
Nálam a Jardier videoját dobta hamarabb a yt: [link]
Jól fest ez a japán csík már cmr dirt óta várok valami ilyesmire.
Vr supportra mit mondanak most? Mondjuk addig lehet monitoron pályát tanulgatni -
Pistu_
tag
Most tudtam belenézni a videókba. Ha csak ezt a medium presetet tudja a series X-em kisajtolni magából már akkor boldog leszek!
Mindenki szerint sokat javult az aszfalt-fizika ez is jó dolog. -
Találtgyerek
Topikgazda
A Rally Technicalos Monte is egész jól fest. [link]
-
PuMbA
titán
Jimmy Broadbent is elmondta (már egy ideje valóságban is versenyez és régóta nagy szimulátor rajongó)
, hogy az aszfalt nagyon sokat javult. Ő sokkal jobban szerette a WRC Generations aszfalt fizikáját, de ez szerinte még annál is jobb.
Annyit mondott még, hogy azért még mindig nem a legrealisztikusabb szimulátor (Automobilista, iRacing) szint. Én azt mondom, hogy egy ekkora ugrás nagyszerű. Ezek után a DR és DR2 elavultnak számít.
-
Találtgyerek
Topikgazda
Megnéztem legalább 10 videót. Ezek alapján jó lesz. Főleg, ha ez még nem is a végleges.
A hangokat nagyon jól eltalálták.
Nem tudom ki mi alapján kapott játékot, de a 10-ből körülbelül 4-en tudtak normálisan vezetni. Volt egy fekete srác, az már az első kanyarban nem tudott befordulni és később sem volt több szerencséje. -
biker
nagyúr
szanaszét csorgatom a nyálam
-
PuMbA
titán
-
Pistu_
tag
Őszintén már eljutottam arra a szintre hogy youtuberek/reviewerek véleménye már a legkevésbé sem érdekel. Az egyetlen ok hogy várom az embargó leteltét hogy akkor rengeteg gameplay videót kapunk.
-
biker
nagyúr
Kalle az EA nagykövet srác. Mondjuk olyan bőbeszédű mint Kimi, kb, de azt mondta, hú de jó, érzem az autót, nagyon jó. kb ezt ismételgette 3 percig
-
Pistu_
tag
Az influenszerek megkapták tesztelésre, hamarosan várható videó dömping.
-
ndlx
aktív tag
Jaj de kis hetyke topik lett szép új gammának. Köszönet.
Remélem megéri a várást. Mert várom min állat -
snecy20
nagyúr
Játékmenet videó: [link]
-
snecy20
nagyúr
Megjelenés: 2023. November 3.
Fejlesztő, Kiadó: Codemasters, Electronic Arts
Platformok: PC, Xbox, PlayStation 5
További Info: Hivatalos honlap
Steam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest