Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratrak
tag
válasz
xenom0rph #2175 üzenetére
nem volt megállapodás, és mindenki azzal megy, amivel szeretne. Én spec a magam részéről azért nem azzal mentem, mert szerintem túl OP. De főleg mert a Cordobát az életben is imádom a formája miatt, és nem nagyon szokott választható autó lenni kb. semmiben
De sokkal stabilabb és jellemzően gyorsabb is vagyok a Focussal, vagy akár a Minivel is, ez meg is látszott az elszállásaimon, de nem baj, ez ilyen.
Találtgyerek: amúgy ja, pont azért jött be a lányom, hogy ő is akar menni valamikor (8 éves), néha szokott, de egyelőre még... hmmm.... hát, nem túl gyors és pontos, mondjuk úgySzóval könnyű és rövid pálya - H1-es autó - automata váltó kombóban játszik. De nem aggódom, mire felnőnek (a nagyobbik lány 11, ő is szokott néha Assetto-zni, "közúti" pályákon), IRL a sima autóvezetés könnyebben fog nekik menni, az erősen valószínű. Én meg örülök, hogy néha kapcsolódnak Apa hülye hobbi(jai)hoz is
(A kicsi imád jönni velem motorozni is, mindig kiabálja, hogy "húzzzad neki Apaaaa!
", meg visongat közben, borzasztó cuki
)
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
xenom0rph #2175 üzenetére
Nincs megállapodás. Mindenki azzal megy, amivel szeretne.
Ha te a C4-et szereted és azzal élvezed legjobban a vezetést, akkor nyugodtan menj azzal. Az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát a versenyen.Szponzorok még nem kerestek meg, így jutalom nincs még a bajnokság végén.
-
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
petikeh
tag
válasz
xenom0rph #1306 üzenetére
Nézte valaki most a harmadik gyorsot? SS3 Saint-Léger-les-Mélèzes / La Bâtie-Neuve erre gondolok.
Na ez a pálya egy-az-egyben le lett modellezve a játékban, annyi különbséggel, hogy a rajtnál, a faluban van egy körforgalom és ott a valóságban körzőznek egyet, míg mi simán, talán egy jobb másodikkal megyünk felfelé.
-
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
xenom0rph #783 üzenetére
Én még nem csatlakozom, mert saját játékom egyenlőre nincs. Nemsokára megveszem magamnak is, de egyenlőre még elég ez a kevés játék is kölcsön accountal.
Heti egy event teljesen jó szerintem 12 szakasszal vagy akár többel is.
FWD meg az AWD-t szerintem a játékosok nagy része szereti. Az RWD-t már kisebb része.
Én személy szerint szeretem az RWD eventeket, de biztos kevesebben indulnának, mint AWD-ben. -
RobbyJr
addikt
válasz
xenom0rph #757 üzenetére
Figyelj, én 3 hónapja sima CSL pedállal tolom, nincs LC-m, mégis tudok menni jó időket. Viszont most várom hogy BF-kor legyen akció, aztán veszek egy V2-es pedált.
Szekiváltó is jó rallyhoz, máshoz nem is használnám.
Brain kollégát kell megkeresni ha olcsón keresel váltót. -
fatal`
titán
válasz
xenom0rph #730 üzenetére
A co-driver nem mond semmit.. Szerintem amúgy itt történt a legnagyobb visszalépés. Nem csak azért, mert semmi immerzió nincs a hangokban (vajon miért nem mozgó cockpitben vették fel a hangokat mint a DR2 esetén Phil Millsét?), hanem mert a kanyarokon kívül semmit nem mond. Hiányzik a rocks inside, logs outside stb.
-
-
-
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
xenom0rph #311 üzenetére
Köszi PH Club-ot!
Csatlakoztam én is az eseményhez, Chilei szakaszokon még nem autóztam, szóval ezzel avattam fel őket, érdekes helyszín, kicsit olyan, mintha a DR 2.0 Argentína-Wales hibridje lenne vezetési élményre.
Professzionális megoldások kísérték végig az eseményt, egy szervizpontot kihagytam, mert véletlenül a tovább gombra mentem, a stutter féktávokon/kigyorsításnál még mindig néha erdészeti kirándulásra küld az ideális ív helyett, de összességében nem volt olyan rossz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest