Hirdetés
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- EAFC 25
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratrak
tag
válasz
jlaci74 #8143 üzenetére
"Dundi konkrétan vért ivott
"
Ezen úgy felröhögtem, hogy Asszonytól jött is egy szúrós pillantás, mert épp callban volt- de amúgy tényleg durván megküldi a srác most (is)
Jók lettek a képek is, a csillagszórós különösen állat
Ilyenkor mindig nagyon hiányzik a photo mode bakker, én most nagyon kötve vagyok a sima replay beállításokhoz, és azok nem sok teret engednek a kreativitásnak sajna...
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #8128 üzenetére
Azt hiszem nekem is pont sikerült uyganúgy, talán ugyanott beakadnom egy kiálló sziklába, mint neked sikerült - egyszerűen nem fordult el az autó. Nem tiszta hogy fogyhatott el a vizes gumi ilyen gyorsan, az előző szakasszal együtt 20-21km lehetett benne, amikor már látványosan elkészült a gumi a képességeivel.
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #8070 üzenetére
Szívesen. Ha nagyjából mindenki egyetért vele, akkor ezt a Thematic első szezont a még futó finn Húsvéti verseny után akár le is zárhatjuk, mert azzal együtt 8 forduló alatt 17 versenyt teljesítettünk, ami egy szezonra talán több is, mint elég.
Aztán majd mennénk tovább a 7 versenyes WRC1-gyel.
-
Gomez86
őstag
válasz
jlaci74 #8016 üzenetére
Én is csináltam ilyet! Leszünk barátok?
Ezután kb 3-4x fordult át, ugrott az ajtó, meg csomagtérajtó meg ilyenek, és én tényleg nem tudtam hol vagyok mert visszafele indultam el
mellesleg sokkal jobb hangja lett úgy a kocsinak
Amúgy igen #8031snecy20 egész szoros lett ami főleg így vicces hogy mindannyian estünk
1-1-et legalább
Emellett még a practice-re ugrottam be egy kicsit délelőtt, a B-be nem akartam belevágni mert tudtam hogy nem tudnám megcsinálni rendesen. De legalább ugrottam 1-2 nagyot amitő máris nagyobb kedvvel vágtam bele a mai napba:
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7970 üzenetére
Hát tényleg nem a technikásság magasiskolái ezek az új szakaszok, minden arról szól hogy 150-200-ról megérkezve majdnem méterre pontosan eltaláld a féktávot.
Mert ha túlcsúszás van, akkor vagy tolatás, vagy szépen átbucskázik az autó a hótorlaszon.... egyik se jó...
Belekezdtem, egyelőre nagy problémákat nem érzek magamban sem meg az autóban sem, mondjuk az egy kicsit zavar hogy alacsony sebességnél alulkormányzottság van, a lobogósabb tempóknál meg túlkormányzottság. Majd ez azon a szakaszon lesz szuper, ahol a nyomvonalról letérni nem ajánlott, mert a friss hóra lecsúszva rögtön elakad az autó és bukfenc.
-
bardi
senior tag
válasz
jlaci74 #7970 üzenetére
Először megyek a játékban hóban, nekem nagyon bejön, kétszer kellett tolatnom, meg egyszer kaptam egy 5 másodpercet, nem tudom miért, mert épp nem mentem vissza a pályára, amúgy ez az első olyan, amit nagyobb hiba nélkül sikerült megcsinálni. Persze az időim gyengék többnyire.
Az az alagút engem is meglepett, néztem, hogy lesz e TD
Ennyit amúgy hatos leszabályzáson sem mentem még, talán az S1600-as versenyen. -
Ratrak
tag
válasz
jlaci74 #7960 üzenetére
valami olyasmi rémlik, hogy agitáltál valakit (talán éppen Ákost), hogy jöjjön, és játszottatok együtt, és tanultál valamit, ami tetszett, alkalmaztad, és voila... Én csak azt tapasztaltam, hogy korábban néha gyors voltál, de nagyon sokszor kiestél, aztán egyszercsak, viszonylag hirtelen, már csak gyors voltál
De lehet, hogy nincs itt semmi látnivaló, csak gyakorolni kell, és az ember előbb utóbb elérkezik a saját "teljesítmény plató"-jához, ami kinek-kinek máshol helyezkedik el...
És utána már nehéz érdemi javulást elérni, csak sokkal-sokkal több idő/energia ráfordítással.Én azt tudom magam részéről, hogy DR 2.0-vel kezdtem "újra" a rallyt, és ott leginkább "motorháztető" nézetből mentem. Eleinte itt a WRC-ben is. Aztán mentem beljebb úgymond szép fokozatosan, de minden "beljebb ugrással" lassultam valamennyit. Aztán jött a VR... amennyit segít, hogy 3D, annyit el is vesz, hogy full "hátul" ülsz (a motorháztető nézethez képest), és csomó mindent nem látsz, amit ott igen. Viszont az "csalás" valamennyire (nézőpont kérdése is talán, nekem olyan a setup, hogy az egyel beljebbi nézet, az elég közel áll a valóságos elrendezéshez szerintem amúgy), de a legbelső nézet az igazi, pláne VR-ban, az áll a lehető legközelebb a valósághoz minden tekintetben. És ugye az immerzió, az teljesen más szinten van, össze se lehet hasonlítani. Ami nekem nagy pozitívum, de ha csak a "stopperaszámít", akkor még hátráltat is, hogy sokkal inkább úgy érzed, hogy "tétje van", meg "meghalhatsz"..... (Volt, hogy amikor leestem az útról, és pörögni kezdett az autó, reflexszerűen "kitámasztottam" a kezemmel.... Ilyet monitoron játszva sose csinál senki). Szóval, ha teljesítményre mennék, akkor motorháztető nézet, és flatscreen, gyorsabb lennék tőle a legtöbb helyszínen valszeg. Lehet, hogy totál nem, tesztként kipróbálom valamikor
-
Ratrak
tag
válasz
jlaci74 #7945 üzenetére
Én óvatos duhaj vagyok a versenyeken (nekem a TT a "nyomjuk a ki a szemét, ahogy csak tudjuk" - üzemmód), pont ezen a szakaszon az elején is hagytam benne csomót, mert nem tudtam, "mi fér még el", és inkább ne legyen nagyobb gond. De emberi hiba/figyelmetlenség még a nem-túlvállalós alapbeállítású embörckéknél is benne van a pakliban sajnos, mint a mellékelt ábra (is) mutatja.
És igen, tudom, hogy te meg a jobb láb a gázon, bal a jobbon-típusú versenyző vagy, ezért is jár neked az extra gratula, mert az elején emiatt megbízhatóan kiiktattad magad az összetett versenyek végére (
), de már jópár hónapja gyors is vagy ÉS be is hozod a verdát jellemzően, ami, hát, lássuk be, valahol a lényeg
Mondtad is, hogy volt valami "átkapcsolásod", csak nem részletezted, hogy mi - ha publikus, mesélj már, mi kell ahhoz, hogy az ember "egyik pillanatról a másikra" ekkorát fejlődjön?!
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7941 üzenetére
Practice-ban laza a koncepció, sok esetben ötletek kipróbálása...
Lesznek ezekből is szemezgetve éles versenyen, de majd máskor.
Pacifico (Indonézia) lenne majd a követkeő rendes bajnokság-helyszín.Ratrak
A DR2.0 art design-ja (vagy hogy mondják szakszerűen...) nekem is lényegesen jobban tetszik, viszont a helyszíneken a napszak/évszak/időjárás variálhatóság a WRC-ben a jobb, nem beszélve a fotó módról. Kiváncsi vagyok a Monte-n mit sikerül összehoznod!
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7932 üzenetére
Igen, láttam hogy amikor tiszta szektorokat mentél, akkor közel voltál, szóval jó lehetett volna az, ha végig érsz. Ennyire kockáztatósra vetted?
Ahol az éles szakaszon kicsúsztál, hát, komoly sebességgel akartad az autót átsajtolni a kanyaron.Közben frissült a Practice Room.
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7900 üzenetére
Practice-nál nincs olyan sok jelentősége. Azt épp indítottam, ahogy aznap hazaértem. Most a rövid versenyekre direkt csak 6-7 napokat állítottam be, 5 szakaszra és 25-26 percekre nem nagyon kell szerintem hosszabb időkeret. Szerencsésebb esetben egy vacsora után az egy egyben is lenyomható táv.
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7897 üzenetére
Majd Monte-ra feljebb kapcsolok, ha tudok.
Másnál van olyan jelenség, hogy az új Monte, és DLC-s svéd szakaszokon baromi gyengék az FPS-s értékek? Szerencsére már nem sokáig kell 2070-nel szenvednem, de azért rosszul estek az ilyen 65-70FPS körüli beesések. A régi szakaszokon azért megvan simán a 100-110....
-
Gomez86
őstag
válasz
jlaci74 #7856 üzenetére
Ú! Tényleg akartam is írni neked hogy ajánljam a Steam beépített screenshot cuccát. Azt hiszem alapból F12-re van állítva. Én a rigen a kisbillentyűzeten az egyik gombot beállítottam rá. Utána áthúzom a screenshot mappából googledriveba és onnan töltöm fel ide (másik gépet használok napközben mint amivel a rig van összekötve).
Viszont én is akadályba ütköztem, mert nekem meg a videofelvétellel van gondom. Az nvidia app amivel eddig csináltam a videót (a hangja miatt igazából) nem hajlandó felvételt indítani surroundon... Megnézem majd steam tud-e mert akkor one-stop-shop lenne erre is
#7854snecy20: Őszintén nem emlékszem milyen volt DR2-ben... De el tudom képzelni hogy könnyebb
A másik meg talán az hogy DR2-ben nem igyekeztem még ennyire "pontosan" és "tudatosan" menni. Ott sokkal inkább estem egyik kanyarból a másikba... Gondolom ez a fejlődés lehet
Ratrak írt a múltkor DR2-ről. Nem merem elindítani mert mi van ha jobban tetszik és visszaszokok oda? -
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7846 üzenetére
Szinte kisütötte a szememet a kép.
Ratrak-ból szerintem elő fognak jönni a legrosszabb emlékei az olyan nyélgázon röpködős helyszínekről mint Lett, Észt, Finn stb...
Ezt az A csoportos Imprezát amúgy egy világ választja el a mai modern WRC-ktől. Az ívekről mindenhonnan csúszik le az autó...de talán pont ez a poén benne, ilyen az old school rallyzás. Kár, hogy ennyire jellegtelenül rossz motorhangot kapott a játékban..... -
fagy53
nagyúr
válasz
jlaci74 #7777 üzenetére
Én sem tartozom ebben a kérdésben a többséghez, nekem sem favorit a Clio R3. Gondolom az igazi nem vacilál annyit mint ez, amikor állóhelyzetben odalépek neki. A görög pályákon a TD szinte természetes, nem autó függő és csak részben emberi hiba, hasonló helyzetekben a más pályák nem ilyen könyörtelenek.
-
Steve1207
veterán
válasz
jlaci74 #7763 üzenetére
Ha lassan mentem akkor is eléggé kellett tekernem a "megszokotthoz" képest, mindegy milyen kategóriában mentünk eddig megjelenés óta, ez volt az első, aholgy ennyire észrevehető volt. Hogy kicsit elveszem vagy fékezek az megvolt persze, pár kanyar után megszoktam, nem volt belőle baj. De lehet valami beállításom ment arrébb vagy nem is a wrc kormánybeállítással toltam le, majd hétvégén meglesem már mi volt belőve
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7758 üzenetére
Ne szopaccs', hogyha éjszaka van lehúzod 0-ra a brightness-t, kis cseles.
pl. a derékszögeket 10-el sikerül elfordulni
Nekem megvolt néha a 20km/h is.
Lehet az a baj, hogy valami szocializmus korabeli gumikat tettek az autóra, és azért vannak ezek a csodás kanyartempók?
-
Gomez86
őstag
válasz
jlaci74 #7747 üzenetére
Naja, tényleg nem kell könyörögni sokat
Szóval hogy meg is indultam és hűdejól megy, aztán a szervízben kipróbáltam félig amit fagy53 írt a széttartás, meg miegymás, és tényleg
Úgy tette-vette magát a kanyarokba hogy csak na. Aztán az utolsó előtti pályán azt hittem hogy a bab is hús és bedobtam fejjel egy árokbaDe így már tényleg jópofa volt ezzel a kismalaccal végigvisítani a bukkanókon. Köszi a szervezést, ahogy mindig
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7736 üzenetére
Az összetartást és a dőlést szépen lehúztam hátul, nekem ez volt a fontos, hogy túlkormányzottabbá tegyem, mert alapból nagyon a másik véglet amit a default setup kínál, koppig tekert kormánnyal sem megy a befordulás értelmes tempóban. Tényleg instabil lett így, de alap beállításokkal nemigen akart elfordulni szegény.
fagy53
Differenciálhoz, csillapításhoz nem is nyúltam direkt, a világ összes ideje kevés lenne kitesztelni hogy mi mire van hatással, és hogy változtat-e érdemben amit átállítok.
-
Ratrak
tag
válasz
jlaci74 #7724 üzenetére
Hehe, ja
Amúgy érdekes ez a három hengeres dolog, motorokban ez a setup az egyik legjobb verzió, a Triumph, Yamaha, urambocsá' MV Agusta háromhengeres blokkjai méltán közkedveltek, és remek blokkok, iszonyú jó tulajdonságokkal, hanggal, mindennel. Autóban meg a legjobban sikerültekről is amit el lehet mondani, az az, hogy "hát, nem is olyan sz.r, mint a többség", ami finoman fogalmazva sem ugyanaz....
-
LeventeV
senior tag
válasz
jlaci74 #7601 üzenetére
Allitolag jovore kivonul a Hyundai mint gyari csapat a WRC-bol es teljesen a WEC-re fog koncentralni. Legjobb esetben az autok egy privat csapathoz kerulnek (kerdes, hogy kinek lesz penze uzemeltetni oket es hogy hanyat, valamint ez mennyire higitja fel a mezonyt fizetos pilotakkal).
Viszont olyan vad pletykakat is olvastam, hogy Kenyaban arrol targyalnak, hogy mar jovore kivezetik a mostani Rally 1-es autokat, vagy valahogy atalakitjak a reszveteluket es a WRC Rally 2es autokkal fog indulni. De ezt a masodik pontot en nem tartom valoszinunek. -
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7423 üzenetére
Practice Room-on a folytatás az Észtország@Rally 2....
Ami szintén egy élvezetes kombó így esős-száraz-vizes körülmények között, és a tempó is pont kezelhető még a röpködésekhez. Ezt is, meg az előző Portugál@NR4-et is felírtam, mint Thematic-hoz megvalósítandó ötletet.... -
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7429 üzenetére
Előbb-utóbb azért elkerülhetetlen, hogy megragadjanak a szakaszok, vagy egyes fontosabb részek, ahol mondjuk vigyázni kell.
Én még Mexikóval, a Mediterraneo-val, Óceániával, Pacifico-val és Kenyával vagyok így, hogy még inkább a 0-hoz közelít a tapasztalat. Amikor kezdtem a játékot, tavaly novemberben, lényegében még azt sem tudtam hogy hol menjek és milyen autóval. Szerintem az segített valamit, hogy az induló, tapasztalatszerző autóm az rögtön a Group B 4WD volt, mert azóta már bármilyen más autóval kell menni, nem ér nagy meglepetés...Dirt 1-2 ilyen téren egyszerűbb eset volt, fél évvel megjelenés után már oda-vissza fejből megvolt az alapkiadás összes szakaszának összes kanyarja.
-
Ratrak
tag
válasz
jlaci74 #7390 üzenetére
nem, ez elvileg csak az 5xxx-s, legújabb szériát érintő cucc volt.
Nekem is előfordult amúgy ilyen korábban néha, nem sikerült azonosítanom az okát sajnos. Nekem a TV vette el néha a dolgokat korábban, pár firmware frissítés óta viszont nem tapasztaltam. (A gép alapból egy 55"'-os TV-re van kikötve, az a "monitor")Kérdés mindenkihez, "akit érint": van valami spéci oka, hogy ilyen fura FPS korlátokat alkalmaztok? (141, meg 143?) Miért nem 140 mondjuk?
Engem mondjuk ez a veszély nem fenyeget, VR-ban nincs olyan hardver a 4/5090-en innen ami tudna ennyit
Nálam a 60 körüli FPS-en valszeg akkor szerintetek nem mikrolagok vannak, hanem akkora makrók, mint egy ház, LOLNemtom, tényleg nem észlelem őket. Viszont kipróbáltam, hogy ultra low-ra raktam mindent, hogy úgy majd mennyivel "fluentebb" lesz minden, hát, randa az lett tőle minden, szó se róla, de folyamatosabbnak én nem éreztem úgy sem...
Úgyhogy ment vissza minden magasba, hogy legalább szép legyen
-
Steve1207
veterán
válasz
jlaci74 #7390 üzenetére
Az utóbbi pár drivernél az 5xxx-es szériákat mondták, hogy javítja. Elméletileg 4xxx-en és korábbiakon már javítva lett nemrégiben, de még így is panaszkodtak rá azért bőven redditen, szóval fene tudja. Most pár ilyen apróság összegyűlt nv-nél is, igaz én se DP-n, se HDMI-n nem tapasztaltam még ezt a fekete képernyősdit.
Szerk.: töröltem a linket, mert az 572.16-os tényleg béna driver volt, fölös azt alapul venni. -
Bandit21
addikt
válasz
jlaci74 #7360 üzenetére
Ti mivel tartjátok fent a koncentráciot?
Én próbálom mindig magamnak vissza mondani az itinerbol legalább azt ami narancs/ piros.
Gyakran előfordul azonban hogy meló/család jar a fejemben.
Ilyenkor pár kombináció után leesik hogy nem a pályára figyelek.
Van ismerősöm aki tuc-tuc zenét hallgat közben.
Gondolom nincs mindenkinek jó megoldás de érdekelne ki mit csinál? -
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7342 üzenetére
Non-Ti sima 4060-ad van ugye? Az lesz a lúdas a kevés FPS miatt.
Szervízben nem vészes a helyzet, ami sérült az még csak light damage, A 12/15/18 előtti hosszú szervízek lehetnek a vízválasztók, ezeken ha nem kell túlszaladnod a szervízidőn akkor köztünk még lehetnek szoros szakasz befutók, meg talán egy CE-szerű kiélezett befejezés. 55mp nem visszahozhatatlan.
-
dundi94
tag
válasz
jlaci74 #7305 üzenetére
Kicsit én is inkább így látom, sok az egybefüggő kanyar igen, de jól meg kell választani azt hogy "honnan-hova" illetve hogy melyik kanyarnak figyelsz inkább a kigyorsítására és melyiket "rontod" tetszik ez a Japán, pedig valamiért az rémlett hogy ez inkább a nemszeretemek között van
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7305 üzenetére
Túloztunk, természetesen.....
Közben végigértem. Az utolsó 3 szakasz szabályosan furcsa volt száraz körülmények között, visszaállni a rövidebb féktávokra, és a kicsit nagyobb tapadásra. S18-on sikerült benézni egy kanyart, és 6mp ellenében beleesni egy kis patakba.
Menet közben motor, váltó, kuplung, fék mind teljes cserések voltak, ezek kb. féltávtól már kibírták a végéig.
Köszi a rendezést Találtgyereknek és Basturapete-nek, elég nehéz verseny volt (ez is, ahogy az előzőek is) -
Gomez86
őstag
válasz
jlaci74 #7301 üzenetére
"Aki már folytatta, maradt valami tapadás a vizes gumikkal S3-S4-re?"
Nemde ami nekem nehezebb volt hogy így "nyúlt" vagy nem is tudom. Amúgy lehet hogy ez direkt ilyen, de nagyon nehéz volt vele tervezni, meg féktávot venni.
#7300snecy20: Erre nem is gondoltam így, pedig tényleg. Csak darál a csajszi én meg ránézésre fékezek mert egyik 3-asból forudlunk a másik 3-asba.
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7301 üzenetére
Hát eléggé óvatoskodva, de le lehetett hozni az S3-S4-et, maradt azért futófelület a gumin.
Setup terén én is elvesztem kicsit, úgy lesz mindig a balansz egyre rosszabb, ahogy fogy a gumi, és szinte mindegy mit hova állítgat az ember, az úgyis csak az etap első szakaszán fog úgy viselkedni, ahogy kell, amíg jó a gumi... -
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7259 üzenetére
Élvezetileg ez a lengyel havas eléggé adta nekem, a finnhez képest még az erősebb autó ellenére is valahogy könnyebb volt, bár, csatlakozva hozzád, nálam is volt egy-két odavágás, a szerencsém talán az volt hogy ezt sikerült a rontásokat egyetlen szakaszra bekoncentrálni...S2-n látni is az időmből, az nagy amatőrizmus volt.
Az a szakasz a dobálós ugrabugrával kezd, és rögtön sikerült is kirepülni. Komikus hogy egy szakaszon belül mennyi típusú hiba becsúszott. Volt egy olyan is, szintén ugyanezen, hogy cél előtt egy pár száz méterre, pont már aszfaltra váltva, megérkezve a jól szétnyirbált gumikkal, még megpördülni is sikerült. (tragédia az aszfalt fizika murva gumikkal ebben a játékban!)
Jelezném, hogy március van, elég a hófoltokból
Elintéztük a télbúcsúztatást.
Kiváncsi voltam, mennyi potenciál van a téli környezetben rendezett murva versenyekben, és azért összességében nem csalódtam, dobott a szokásos nehézségen.
Finn S5-ön érdemes megnézni a te, az én, és Ákos idejét, jól mutat.
most vettem észre hogy ez a háttér brutál levesz a FPS-ből,
más is tapasztalt ilyet?Egy 10%-nyit biztos levett nekem is.
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7237 üzenetére
Akkor hasznos volt lepróbálnod, mert jó eséllyel S2 azon részén ahol lecsúsztál, már figyelni fogsz. Nekem is rögzült pár olyan rész ami eldobós lehet (elsőre sikerült is 3x pályán kívülre tévedni).
továbbra is küzdök ezzel a hófoltos tájjal,
Szerintem ez benne a szép, hogy elég változatos körülmények között toljuk, eddig sikeresen elkerültük hogy sterilek vagy egysíkúak legyenek a versenyek. Ez is egy nem elhanyagolható nehezítő tényező, hogy meg kell keresni hol az út a hófoltok között.
-
Gomez86
őstag
válasz
jlaci74 #7141 üzenetére
Köszönöm,
valóban marhára élveztem, nyélgáz, csúszós utak, itt vagyok otthon ❤️De azért itt volt egy olyan rész ahol pár mp-ig nem vettem levegőt:
fel is bolrult az autó amúgy, de visszafordult valami csodával határos módon és mentem tovább nyélen
sajnos az nvidia konzolon nem indult el a felvétel, pedig ez megérte volna a videót...
Holnap este szerintem lefutom a skandit is, aztán mostmár igyekszem kicsit többet játszani és nem csak beesni a bajnokságok lejárta előtt éppen...
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7141 üzenetére
Én meg olyan óvatosan toltam le, hogy idejét sem tudom, mennyire mentem ennyire kockázatvállalás nélkül.
Én itt nagyon fostam a hófalnak nekiütődéstől, a keresztbeállástól meg a defekttől, és amikor ezek a gátlások megvannak benned, akkor még ott sem nyomod rendesen, ahol amúgy lehetne.
Lettországban jó volt látni, hogy Gomez visszatért
Igen, végig top3 időket ment a szakaszokon. -
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7106 üzenetére
de ez a téli környezet nem a világom ( a tél amúgy sem )
a hófoltok miatt nem igazán látom az út vonalvezetését és szélét, engem zavar, bár lehet mást is ... és így pláne itinerből, ahol fontos a vizuális érzékelés is sokat ront a helyzeten.Ezen picit gondolkodtam hogy mi is legyen, az időjárást tekintve, mert ha tél, akkor még van a játékban az a ''durvább'' megoldás hogy light snowfall és heavy snowfall, na most ott viszont mind a kettőnél teljesen elbuktuk volna az út távolabbi láthatóságát, kb. ilyen 70-80m-re lehet ellátni és kész, na azt meg totál nem akartam, gyors pályákon meg maga lenne az öngyilkosság ilyenben menni. Így igazából maradt ez, hogy vizes murva, hófoltokkal, de legalább látunk magunk elé rendesen.... ez van.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7027 üzenetére
Na de ilyen a RALLY! , ez nem pályaversenyzés, pont az a sterilitás nem teszik annyira ami ott van...
Hát itt aztán semmi nincs előre lefutva, az biztos. Még az ilyen rövid 40-50km-eken is, de 200km++ össztávon meg aztán pláne annyi minden történhet, hogy elmondhatatlan....
A Central valószínűleg a pozitív véglet lehet a pályák közül, az alkatrész elhasználódás itt a legcsekélyebb. Mondjuk ez nem csoda, alap esetben ha nem hagyjuk el az aszfaltcsíkot, akkor nem is ütközünk semmivel... -
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7025 üzenetére
A gratulációt köszi, bár utólag magamnak biztos adnék egy kokit azért, amiért ennyi ki nem kényszerített hibával mentem - sok olyan is volt, ami már óvatos, vagy visszavett tempó mellett figyelt be.
Valamikor a verseny kétharmada körül elkezdtem már nagyon elfáradni, és romlott szépen egyenletesen a tempóm. Technikai zűrök nem is hátráltattak pedig. Tényleg csoda, hogy az eldobott percek nem bosszulták meg magukat veled szemben, de nem sokon múlt.Ákossal ha valami nagy baj nem történik nagyon megveri az időinket, Találtgyerek szintúgy, ez már be van kalkulálva.
Ez a jelenség, ami történt veled az utolsón, nem viccelek, időnként engem egyszerűen megőrjít. Mármint az autó alá szorult bóják.
Ezeknek normál esetben, ha el is ütöd, el kéne repülniük a francba 50-100m-ekkel odébb... -
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7003 üzenetére
A 12-13-ason én is vizes gumival voltam kinn a két száraz szakaszon.
Nem tudom már őszintén, hogy ezekben ha volt, milyen szintű hiba volt, összemosódik már... azt tudom, hogy a tempót nem mertem elengedni, a nem oda való gumin. Most a Racenet analízis is pont döglődik, hogy visszanézzem......
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Roland UA-1610 Studio Capture profi stúdió usb hangkártya
- Huawei MateBook D 16 - 16" FHD+ IPS / i5-12450H / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / AX / W11
- AquaComputer Aquaero 6 LT USB Fan-Controller és SPLITTY9 Splitter 9 ventilátorhoz vagy aquabus-hoz
- Eladó pc hp z240 6 generácios /i7 6700 8 gb ram 1 t hdd 1050 2 gb
- Corsair AX1500i Digital 1500W 80+ Titanium
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest