Hirdetés
-
GAMEPOD
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
xandrush0831 #19539 üzenetére
Nincs a profilodban rendszer leírásod így nehéz érdemben beszélgetni. Az FSHudot nagy megelégedéssel használom (text módban) az AIG-vel együtt. A 2024-ben a Vision Jet hibátlan, a Longitude és a TBM 930 jól használhatóak másokat eddig nem preferáltam. Az FS2024 sokkal ideálisabban működik nálam mint a 2020.
-
fatal`
titán
válasz
xandrush0831 #19545 üzenetére
Telekomos vagy? Mert esténként az egész cloudflare és azure rengetegszer fos úgyhogy nem lesz elég sávszél.
-
Csorbi
addikt
Legközelebb a képet ide töltsd már fel plz, ne egy külső képfeltöltőbe:
És egyébként vágólapról is beilleszthető Ctrl+C-vel. Köszi!
-
csaba951
veterán
válasz
xandrush0831 #19541 üzenetére
-
sheep
addikt
válasz
xandrush0831 #19543 üzenetére
Nem találtam pontosan hol van az a spot, de nálam így néz ki a Heathrow 100-as lod-dal vr-ban, én úgy gondolom sokat javult a megjelenés óta a streaming:
-
xandrush0831
aktív tag
Heathrow, valamelyik cargo parking mellett, szemben a Premier Inn-nel. Pontosabban mar nem emlekszem.
Megjelenes kornyeken csinaltam a kepet, ezert is kerdeztem hogy javult-e mar. Nem hurrogni jottem. LOD 150 volt, savszel gigabit. De 400-as LOD-on is ilyen volt minden. Gurulasnal meg megkozelitesnel nagyon ocsmany volt, foleg VR-ban ahol latszik is rendesen. -
sheep
addikt
válasz
xandrush0831 #19541 üzenetére
Ezt több dolog is okozhatja, pl. photogrammetry hiánya, kevés sávszél, alacsony LOD beállítás.
Hol készült ez a kép? Megnézem nálam hogy néz ki. -
HantekDSO
tag
válasz
xandrush0831 #19539 üzenetére
Hát ha neked ez atomtámadás utáni kinézet...
-
xandrush0831
aktív tag
Sceneryvel kezdtek valamit a megjelenés óta, vagy még mindig atomtámadás utáni inézete van mindennek, mint a #19197-es hozzászólásomban?
Lehet már kompromisszumok nélkül FSHud-ot használni? -
sheep
addikt
válasz
csaba951 #19533 üzenetére
Mondjuk relatív, nálam jobban fut a 24 és sokkal szebbnek is látom. Vannak technikai hibák persze, de ki lehet bírni, és ezt most kezdik csak igazán összerakni. A minap felraktam a 2020-at de pár nap után le is töröltem, annyira nem tetszett ez a 'miden zöld' színvilág és a túlszaturált kép. Valóba sok a tartalom de én maradok a 24-nél.
Egyedül azt bánom hogy a Premium Deluxe-t vettem meg, sok fos géppel ami nem kell -
csaba951
veterán
Következő kérdésedre a válasz: Igen, tényleg ilyen lassan tölti le.
FS 2024-ben ezen már változtattak, ott lényegesen kevesebbet tölt le egyben. Viszont repülés közben folyamatosan tölt. Viszont ez még tele van hibákkal és a FS 2020 tartalom egy része sincs benne. Kb. szeptember felé lesz használható.
FS 2020 előnye, hogy már kész van, sokkal kiforrtabb és rengeteg tartalom van benne.
-
lo_jo
senior tag
Amit a MS Store-ból vagy akár Steamről letölt, az csak egy váz, egy keretrendszer. Indítsd el és letölti az alap verziót (ez lehet nagyjából a 150GB), utána pedig a játékon belül a Marketplace-ben találsz még egy csomó ingyenes, hivatalos add ont (World Update néven, de vannak egyéb, ingyen cuccok is), ezekkel bőven 150GB felett lesz.
-
Giot
addikt
Sziasztok.
Megvettem Xbox alkalmazásban a MFS 2020-at.
Telepítéskor azt írta 150G helyre van szüksége. Elindítottam a telepítést, majd nem sokkal később már azt írta ki hogy telepítve megnéztem a mappát ahova települt 2 G helyet foglal
Nem értem, miért csak ennyi?
Ha van valakinek infója örülnék neki. -
Vesa
veterán
válasz
Kbhont #19525 üzenetére
Igen, várható volt sajnos. Nem jártál túl jól akkor. EU store esetén pl. szállítási díj sincs, ingyen hozzák ki, bár lehet, hogy nálam ez a magasabb összegű vásárlás miatt van. Viszont így még bő egy hónapot várnom kell rá...Nem mintha sürgős lenne, a cockpit még csak most épül.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
xandrush0831 #19522 üzenetére
Na most megnéztem a videót amit linkeltél, az is a HC-02 a címe szerint, csak még burkolat meg minden nélkül, gondolom első prototípus. Ennél van egy korábbi verzió is, az még durvábban néz ki ha lehet, autó alkatrészekből összetákolva
Persze ez UL kategóriában nem újdonság, nagybátyám első sárkánya is trabant motoros volt (kettő db egybeépítve konkrétan), de volt valami autómotoros talán subaru, sőt motor motoros szörnyeteg is, mielőtt betört a jólét meg a rotax motor hozzájuk is (Halasi repülő egyesület mielőtt vki rákérdez).
Mondjuk azért ilyen szűk helyen lakóterületen így manőverezni egy picit se felelőtlenség imho, főleg helikopterrel.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Arról is beszélnek a videóban amit linkeltem, ha megnézed. Az a HC-01
-
sheep
addikt
válasz
Ha esetleg érdekel a téma nemrég került fel egy videó a yt-ra amiben bemutatják a Hungarocopter történetét: [link]
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
bunnyhu #19521 üzenetére
Anno mintha ennek a helikopternek láttam volna youtube-on valami korai verzióját, legalábbis az is Hungarocopter volt. Ennél sufnisabban nézett ki. Egy kertben repkedett vele egy ember pólóban, kabin sem volt.
Szürreális látvány volt.
Szerk.: [link] ez volt az. Rohadt jó. -
bunnyhu
senior tag
Magyar gyártású ultralight helikopter, elég döbbenetes. Baromi jól néz ki, Xp12-re van letölthető modell, most amúgy húsvéti akcióban olcsózva van $14.50, nem egy ökör ára.
-
-
-
válasz
cintula187 #19513 üzenetére
10 nap alatt itt volt.
PMDG 736-l használom.
2020-al tökéletes, 2024-l még a kijelző nem működik. az adatokat a kombok beviszik, de a kijelzőre nem jön adat.
Nagyon jó minőségű cucc!
Most elhatároztam, hogy veszek PAP3-at is! -
sheep
addikt
válasz
energomatt #19511 üzenetére
A PC12-NG-ben a középkonzol legalján van vagy 5-6 tekerőgomb amivel a fülke és a panelek világítása változtatható-elvileg ezekkel lehet állítani. Van amelyik tekerőgomb 2 részes. Nálam működnek de én most a bétán vagyok.
-
-
sheep
addikt
válasz
energomatt #19509 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma bár én vr-ban repülök, ha ráérek megnézem majd monitoron. Alul a tekerőgombokkal próbáltad a fényerőket állítani? Nem reagál rá a kijelző?
-
sheep
addikt
válasz
xandrush0831 #19507 üzenetére
Ilyen gond nálam nincs, viszont azt észrevettem hogy a fülkében egy sötét négyzetet látok (mintha napszemüvegben lennék), ami ha kihajolok a gépből eltűnik. De ez még csak a béta szal remélem javítják.
-
energomatt
őstag
válasz
xandrush0831 #19504 üzenetére
Az AIG miatt nem lehet még használni a SU2-őt, mert elszáll a program. Igen van futóművük, nem szoktam este repülni ezért a fényekről nem tudok nyilatkozni. Az SU2- bétát kipróbáltam, felszökött a grafikai teljesítmény, de mivel nem tudtam használni visszatettem a bétáról az SU1-re. Nagy meglepetésemre a grafikai teljesítmény javulása így is megmaradt. Értitek ezt?
-
sheep
addikt
válasz
xandrush0831 #19503 üzenetére
Mi az amire számítottál és nem javították?
Én sok javulást látok, pl. a foveated rendering nagyon sok teljesítményt ad, a toolbar működik, a PC 12-ben használható a robotpilóta. Szerintem nagyon jó lesz ez az update. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
energomatt #19500 üzenetére
Van már futó az AIG repülőkön? Van már fényük a levegőben?
Megjelenés után nem sokkal megvettem az FSHud-ot, jó cucc, csak decemberben még szenvedős volt. A landing gear hiánya még csak-csak, de rohadt illuzióromboló volt hogy éjjel körbenéztem és úgy nézett ki mintha egyedül repülnék. -
xandrush0831
aktív tag
Nem látom az update 2-ben a VR javításokat...
-
Sziasztok!
Ma megjött a Winwing PFP-3N FMC-m!
Elképesztően jó!
Bátran ajánlom mindenkinek!
-
válasz
energomatt #19500 üzenetére
Kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Steam topic
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest