- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Xiaomi.EU injector frissites:
XiaomiEUModule_2025.01.12.apk -
shootme2
senior tag
válasz zsoltip #10487 üzenetére
X5 Pro 1.0.8.0 de ebben az esetben teljesen lényegtelen. A gyári fájlkezelő 60 karaktert enged megadni a letöltött sw pedig 58 karakter. Nálad ezek szerint legalább 3 karakterrel hosszabb a fájlnév. File manager+ ban és jó eséllyel még egy csomó másik fájlkezelőben is 255 a megengedett. Szóval hogy magamat idézzem próbáld meg más fájlkezelővel.
-
shootme2
senior tag
válasz zsoltip #10483 üzenetére
Én legutóbb úgy csináltam két telefonon is régióváltás céljából hogy:
-Letöltöttem a new.c.mi.com ról a nekem tetsző új rom-ot recovery verzióban. Ez ugye egy .zip kiterjesztésű fájl.
-Updater-ben "A legújabb frissítőcsomag letöltése" menüpontra nyomtam.
- Amint elkezdi a letöltést megjelenik a fájl a Download-> Downloaded_rom mappában.
-Fájlkezelőben a letöltés alatt álló fájlnál átnevezésre nyomva másoltam a fájl nevét.
-Az új rom-ot átneveztem a letöltés alatt levőére. Majd vissza mentem az updater-be.
-A letöltést végig figyelve abban a pillanatban amikor 100%-ra ugrik gyorsan a fájlkezelőben az új rom-ot áthelyeztem a Download-> Downloaded_rom mappába. Azért áthelyezés nem másolás mert az egy pillanat alatt megtörténik míg a másolásra várni kell.
-Vissza az updater-be és ha jól csináltad akkor a kicsomagolást már az új rom-ból végzi.
-Amikor kéri rányomsz az újraindításra és már az új rom fog elindulni.
-A biztonság kedvéért az updater-ben mégegyszer rányomtam "A legújabb frissítőcsomag letöltése" pontra (természetesen ekkor már az újat tölti le) de ezúttal hagytam hogy normálisan végig fusson.A telefonodhoz nincs 2.0.2.0 EEA csak indonéz így feltételezem te is régióváltás miatt csinálnád. Ezzel a módszerrel a szoftver ellenőrzését játszod ki úgyhogy fontos hogy az új rom biztosan az adott telefonhoz való legyen. Ha nem rávalót erőltetsz rá akkor tégla lehet belőle.
Fejlesztői beállítások között az oem feloldás bekapcsolása és a Mi unlock állapotnál a mi fiók összekapcsolása ajánlott ha valami félre megy legyen lehetőség bl-t nyitni.
-
Chriss76
csendes tag
Üdv,
Hangok/rezgések beállításokban az alapértelmezett hang van kipipálva mégis automatikusan vissza áll néma/ne zavarjanak üzemmódba.
Ha hívnak így néma marad a telefon, hiába állítgatom vissza az alapértelmezettre, amint kilépek, visszaáll a némára, újraindítás nem segített.Köszi!
-
rErEaT
senior tag
válasz elfelejtette #10479 üzenetére
Ez biztos nem a 9 Pro
-
elfelejtette
veterán
Mivel már szinte mindent az új telefonon intézek, kiderült hogy 100%-ról 15%-ig 310 óra, vagyis 13 nap alatt merült.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
crok
nagyúr
XiaomiEUModule_2024.12.19.apk -
shootme2
senior tag
válasz Croft-21 #10471 üzenetére
A kamera a dcim/camera mappába menti az elkészült képet de attól hogy több alkalmazás is hozzáfér még nem lesz belőle több darab. A google fotók fel tudja tölteni automatikusan felhőbe de a helyi fájlt nem törli automatikusan. Ha a google fotókban rányomsz a tárhely felszabadításra akkor törli a már felhőbe feltöltött helyi képeket.
-
crok
nagyúr
XiaomiEUModule_2024.11.27.apk -
Croft-21
őstag
Hali
Pár éve elvileg úgy van, hogy a kamerával készített képek márcsak a Google fotókba kerülnek mentésre, a Galériába már nem. Ennek ellenére nálam a mai napig mentésre kerülnek mindkét helyre. Próbáltam keresni a beállításokban, hogy a galériába ne mentse, de nem találtam.
Tudja valaki hol lehet kikapcsolni? -
Pancsermeste
őstag
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Pancsermeste #10463 üzenetére
a hard reset nem ugrasztja ennyire vissza a telót, nyugi, android, miui, biztonsági frissítések maradnak, csak az adatokat, appokat és a különféle fiókokat gyalulja le
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
HR alatt gyári adatok visszaállítását érted?
Ezzel teljesen visszaáll az első bekapcsoláskori állapot? Android, MIUI verzió, biztonsági frissítések?
Páromnak szeretném átadni a telefont és gondolkodom, hogy legyen-e hard reset.
Tartok tőle, hogy szívás lesz újra frissítgetni, ha minden elveszik ezzel.
Ha nagyon macerás, akkor inkább egyesével törölgetném a számára felesleges dolgokat, mert amúgy teljesen jó a telefon.Esetleg van valakinek ötlete, mi lenne a legegyszerűbb, leggyorsabb módszer arra, hogy letisztítsam a telefont, de maradjon a jelenlegi SW és biztonsági frissítések?
-= Pancsermeste® =-
-
Papix
tag
válasz elfelejtette #10461 üzenetére
Csináltam egy HR-t.Majd kiderül, hogy jót tett-e.
-
elfelejtette
veterán
Szia!
Nekem ezeket az elejétől fogva csinálta, folyamatosan idegesített..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Papix
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a feloldáskor random kiírja a teló, hogy ne takarjam el a hangszóró környékét stb stb, nyomjam meg a hangerő fel gombot.
Jelenleg nincs fólia és a gyári tok van a készüléken. Kb olyan 3 hónapja kezdte produkálni ezt, addig semmi ilyen baj nem volt. Vmi kosz lehet benne vagy mi lehet a gond? Még olyat is produkál, hogy hívás indításkor egyből egyből elsötétül a képernyő, ha be akarom fejezni a hívást, fel kell oldani a képernyőt,
Lehet a kettő összefügg? Lehet szoftveres gond?
Gyári rendszer, nincs mókolva, 14.0.5.0 van fent. -
Papix
tag
válasz nincsnév007 #10458 üzenetére
-
Papix
tag
Sziasztok!
Pofára ejtettem a telefont, csak a fólia ment rommá kijelzőn szerencsére.
Kérdésem, hogy honnan érdemes fóliát rendelni hozzá? -
tzsolesz
nagyúr
válasz fireman123 #10450 üzenetére
Köszi, tehát ragasztható, kifejezetten erre a célra szolgáló ragasztóval, és csak körben a széleken kell felvinni. Ha jól értelmeztem.
-
ktomcat
senior tag
válasz atos30 #10451 üzenetére
Szia!
Nem gyári rendszerrel használom így a lezárt képernyős kérdést csak gúglizni tudtam, ha xiaomi.eu-n vagy akkor elvileg van rá valamilyen menüpont. De ha hosszan nyomod a kikapcsológombot akkor ígyis úgyis újra fog indulni..
Az injector apk akkor kell ha xiaomi.eu-n vagy és épp billen a playintegrity, ezzel lehet helyrehozni
-
atos30
aktív tag
Sziasztok!
Hozzámkerült egy ilyen telefon. Kérdésem, hogy jól látom, hogy hiába van pin kód a képernyőzárhoz, símán kikapcsolható a telefon képernyőzár mellett?
Samsung a fő telefonom, de ott pinkód nélkül nem engedi kikapcsolni, se újraindítani, se semmit lezárt képernyőnél.Az értesítések hangerejét nem lehet külön állítani, csak a csengő hangerejével együtt?
A másik kérdésem, mi ez az injector apk? Nem találok róla infót.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Van egy ilyen készülék fiamnak. A kijelzője elvált a telótól. Működik szépen, de nyilván lerakattam vele, hiszen épp hogy az alja fogja még.
Na már most, ezt itthon megtudom ragasztani? ha igen, milyen ragasztó kell hozzá? -
crok
nagyúr
Mai Xiaomi.EU injector frissítés:
[XiaomiEUModule_2024.10.24.apk] -
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #10442 üzenetére
A mai napon meg is lett vásárolva az utód. Egyelőre marad használatban a Note 9 Pro is, még szokni kell a Moto rendszerét, meg az Oled kijelzőt.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Feri1977 #10440 üzenetére
A 12.5.5 utáni rom-ot kéne neki betallózni MiAssistant-al, pc-ről. Mindenféle bootloader, nyitás nélkül. Újraindítani fastboot-ban telót, elindít pcn assistant, kiírja nincs teló, rádugni pc-re telót (ha lehet gyári kábellel, nem ikeas), kiírja van update, nem nyomsz rá, alsóban betallóz a 12.5.5 utáni rom, amit letöltöttél valahonnan, magnyom update, végigmegy, újraindul teló. S élvezed az újabb rom-ot. Ezt végigjátszod a legutolsóig. Vagy ha mázlid van, helyrejön Ota, s magától frissül. 13.0.6-ig? (vagy már nemtom meddig, ott megint bekaksizott ota), akkor megint assistant-al frissítes a következőig. S utána megint megy ota, s felteszi a végleges rom-ot.
Nemtom mit csinálsz, vagy ott mi a baja. De ezzel a módszerrel nekem 5 vagy 6 telót sikerült továbbnyomni. (Rn10pro, rn9pro -kat). Amik ugyanúgy elakadtak x valamelyik frissítésnél.
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
teptep
senior tag
válasz Feri1977 #10437 üzenetére
Szia! Többször leírtuk már neked, hogy mit kell csinálni. Például én is: #10378
Nem kell rootolni, csak felnyitni és telepíteni. Ha nem tudod megcsinálni, semmi baj, keressél valakit aki megcsinálja neked. Vagy pedig törődj bele, engedd el, csak ne keseregjél már annyit! Na! Fel a fejjel -
elfelejtette
veterán
válasz Feri1977 #10441 üzenetére
[link] Edge 50 Neo
A méret a lényeg. Ezt részletre is megkapom kb. 6000-ért havonta, szolgáltatótól. Ezen kívül hasonló méretű csak használtan jöhetne szóba, mert egy összegben max. 100-at adok ki telefonra. Ennyiért használtan Samu S22, Zenfone 8, Pixel 6a, Xiaomi 12, Sony 10 V jöhetne szóba.[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
válasz elfelejtette #10439 üzenetére
Értem. Hát igen, root kéne, de azt a fajta eljárást meg az egészet már nem merem bevállalni. Igen még 4 év után is ha 100-ra (tudom 100-ra nem szabadna) feltöltöm, 2 napig elmegy a telefon, jó a kamerája is, és a minden napokra elég. Moto Edge 50? Az egy nagyon komoly telefon..
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
elfelejtette
veterán
válasz Feri1977 #10437 üzenetére
Nekem 12.5.6-ig sikerült eljutni. Frissítések nem root-olt telefonra már nem sok embernél mennek fel...
Én alapból sem szerettem, csak elfogadtam, hogy a normális üzemidő, a viszonylag jó kamera, és a nem fapados teljesítmény csak péklapát méretbe fér bele.
Egyébként Moto Edge 50 Neora tervezek váltani, szolgáltatónál, részletre.[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok!
1. Van még valaki, aki android 11-en és miui 12.5.5-ön "nyomorékol"? Csak mert sehogy nem mennek fel a frissítések, vagy nem frissült a telefonja? Mert amúgy tök jól elvan az ember vele, vagy sokat veszít, hogy ilyen régi verziók vannak még rajta?
2. Van aki még szereti a telefonját 3-4 év használat után is, és nem tervezi eladni? Mert én nekem nincs pénzem újra, és a minden napokban elég mindenre mai napig. Vagy csak elfogult vagyok..?Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
crok
nagyúr
-
paolinho
őstag
Bocsi, csak tegnap elbillentem 23:00-kor!
Nem, nincs root a telón. Megcsináltam, a fenti két app adattörlését is, de ez sem hozott eredményt. Egy másik Integrity Checker-rel tesztelve sem más a kapott kép. -
paolinho
őstag
Én a sajátomon is, és a feleségem telóján is a frissítés után az Alkalmazások alatt a Wallet-ben elvégzem az adattörlést, és már ez segíteni szokott, de most se ez, se az újraindítás nem hozott eredményt a SPIC alatt. Legalább is a Note 9 Pro-nál változatlanul az bukkant fel, hogy NO INTEGRITY.
-
paolinho
őstag
Az a furcsa, hogy míg az én Mi11 Pro-mon, amin szintén xiaomi.eu rom fut, és ugyanúgy frissítgetem ezt a Google-s szivatást, ha frissítek az injektorral, utána simán teli lesz az appban a két karika, míg a Note 9 Pro-n a korábban csatolt kép jelentkezik. Ja, és ma már a frissítés ellenére sem működött az NFC.
-
ktomcat
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Az alábbi beszélgetésre lettem figyelmes egy tech oldalon a xiaomi telefonokról:
"Arra figyelj hogy az utána kijött note telefonok hulladékok. Ezt több fórumban olvastam. Note 10 11 12 13 mind selejt. Nem én mondom hallom olvasom. Az utolsó redmi note jó telefon a 9 pro volt..."
"igen.
Note 11 Pro-t vettem és sajna tényleg egy hulladék.
Már semmit sem jelent a Pro jelző se.
A következő tényleg Poco lesz, mert a redmibol elegem van. A sima xiaomi telefonok pedig olyan árban vannak, hogy a fel vesém sem lenne elég hozzá.
Marad a pici X6, vagy X6 pro, ha olyan helyzetben leszek."Ezek igazak?
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz elfelejtette #10420 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz Feri1977 #10401 üzenetére
Most az enyém is többször lett 100%-ra töltve, ami úgy tűnik jót tett neki, mivel most van 7%-on az aksi, 26 óra 40 perc alatt lett 7 óra 40 perc képernyőidő...
-
Feri1977
senior tag
Elvagyok keseredve. Felhívtam a xiaomi szervizt, és nincs is egyrészt nekik ilyen akkumulátoruk a telefonhoz, másrészt utángyártott lenne ha lenne azt mondta az ügyfélszolgálatos, amivel már egyszer egy poco f1-nél befürödtem utángyártottat cseréltem benne és ugyanúgy merült mint a titanic, mint a gyári, mert ott is az aksi gyári már rossz volt benne.
Én nem tudok ilyen ebay-ről stb. rendelni, nincs valakinek a csoportban egy gyári akkumulátora, akár új akár használt, és nem tudná beszerelni nekem? Budapesti vagyok.Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
Értem értem..nagyon köszönöm a részletes leírást! Itt sok tagnak ez nagy segítség és fontos infó, jó sokat írtál, mindenki olvassa a komoly tanácsaid, köszönjük!
Amúgy az én aksim állapota most: Reggel feltöltöm 70%-ra, fél 8-kor leveszem töltőről, és pont este fél 8-ig bírja ki akkor 10%-os az aksi már csak. Azaz 1 napot 24 órát nem megy el már az enyém sem, igaz ahogy írtam csak 70%-ig töltöttem. Ha feltölteném 100-ra akkor egy 16 órát menne, így 70%-ra töltve 12 órát bír, tehát amit te is csinálsz este töltőre dugom fél 8-kor. Sajnos 4 éves lassan a telefon, ennyit bír, 24 órát már nem bírna. :-(
Van egy hely xiaomi szerviz, ahol 12 ezerért raknak bele aksit, kérdés utángyártott e..mert ha igen akkor ugyanúgy gyorsan merül mint a titanic, már megjártam egy két utángyártott aksi cserével telefonokba. Gyárit meg nehéz találni.Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Faby
senior tag
válasz Feri1977 #10413 üzenetére
A cikket inkább nem minősítem, maragjunk annyiban, hogy a nesze semmi, fogd meg jól.
De!
Eleve a készülék által kijelzett 0 és 100% nem valós, a skála mindkét végén csal, pontosan a védelem érdekében.
Tehát ha 0%-ra meríted, akkor is van még az akksiban töltés, csak nem tudod kihasználni, illetve ha 100%-ot látsz, az sem a teljes töltöttség.
Anno a Teslánál is volt hír, hogy vészhelyzetben tudtak még szoftveresen kapacitást felszabadítani az akksikban (hurrikán vagy valami természeti katasztrófa elől menekülve).Én személy szerint évek óta, mióta okostelefont használok, általában 100%-ra töltöm, éjszaka rajta hagyom a töltőn, és vessetek a mókusok elé, de használom a gyorstöltőket is. Egyik telefonomat sem az akksi miatt cseréltem le, hamarabb avultak el, vagy jött a "nincs rá szükségem, de kell az új teló" érzés, minthogy a mindennapokban gond legyen az akkumulátor kapacitása.
A mostani Note 9 PRO céges, két és fél éve kaptam meg, úgy, hogy már használta az elődöm, így nem tudom, mikori vásárlás, köszöni szépen, jól van.1,5-2 munkanapot ki szokott bírni átlagos használat mellett. (reggel leveszem a töltőről, és hacsak nem utazok, vagy használom intenzíven, akkor másnap délután, este teszem töltőre)Illetve egy kis matek:
Ha tényleg 4-500 ciklust bír az akksi, az két naponta töltve 800-1000 nap, az 2,2 - 2,7 év, ami alatt hamarabb cserélsz telefont, minthogy elérnéd az élettartam végét.
Illetve gondolj bele, ha 20-80% között tartod a töltöttséget, a kapacitás 40%-át dobod el.
Nem azért veszek nagy(obb) kapacitású akksival szerelt telefont, hogy azután csak a felét használjam ki.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
elfelejtette
veterán
válasz Feri1977 #10412 üzenetére
Anno 5 éve a 3000-es aksis Honor 7A-m tudott újkorában 36 óra készenlét alatt 8 óra SOT-ot, vagy 58 óra készenlét alatt 4 és fél óra SOT-ot, szóval ebben sincs nagy fejlődés...
-
Feri1977
senior tag
Ilyenből ezer cikk van, ezért nem szabad 100-ra tölteni az aksit:
[link]
Bár itt írtátok, hogy ez a telefonban lévő töltésvezérlőtől is függ...de kivétel nélkül minden cikk azt írja egy ciklust elvesz az aksiból ha 100-ra töltjük és megvan határozva mennyi ciklust bír egy aksi teljes feltöltéssel. Olvassátok el a cikket. A másik amit fentebb írtam, röviden: 24 órát elmegy a készülék nálam ez az 1 nap.[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Itt többen írtátok, hogy este felrakjátok töltőre és reggel leveszitek, hát azt simán bírja az enyém is, de én az egy napot nem így értem, hanem mondjuk reggeltől másnap reggelig bírja ki, éjszaka is nyomkodom, vagy mondjuk felteszem 15.20-kor töltőre, másnap 15.20-ig bírja ki, éjszakai nyomkodással is, nálam ezt jelenti az egy napot bírja ki azaz 24 órát, de ti nálatok akkor este töltőre reggel levenni 100%-on és így bírja egész nap, hát azt simán bírja estig, akkor nem adom el, mert ennyit bír még az aksim.
-
Bajgunar
aktív tag
Csak ajánlani tudom, h Poco X6 Pro, vagy Poco F6-ot nézzetek... S23-at, de még a Nord 4-et is jócskán kenterbe veri. Jóóval olcsóbban... Én x6 pro-ra váltanék, ha bekaksizna a n10pro-m. De én full elvagyok még vele. Esténként feldugom, reggel lehúzom 100-on. Vagy délbe újratöltöm, ha netán túlnyomom game-t (viking rise). Így még elvagyok az akksival is. Meg elég ez a tudás is. Felesleges gyorsabb. Csak fiam most vett egy X6 Pro-t. Hát az kegyetlen brutál. Kollegámnak van s23. Nyomogattam én is, néztem... Engem a poco jobban megfogott.
Csak ajánlottam... Szerintem nagyon brutál lett. 130k-ért... Nem pénz érte.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
elfelejtette
veterán
válasz Feri1977 #10405 üzenetére
Őszintén szólva anno 3 éve az aksi miatt vettem meg ezt a telefont, amúgy nem szeretem a tepsiket. Tervezem lecserélni egy ideje, de nem túl drága (!), kis méretű készülék nem sok van jó üzemidővel, esetleg a Sony 10-es széria, ha az ember megszokja a 21:9-es kijelzőt... Gondolkodtam a telekomnál a felújított S23-on 200k körüli áron, azt a 22 havi 9000-et talán még hajlandó lennék kiadni érte, vagy megvárom, milyen lesz a Motorola Edge 50 Neo, bár a 4300-as aksi miatt nem nagyon bízok benne, hogy sokáig bírja majd.
-
Feri1977
senior tag
válasz razorka777 #10407 üzenetére
Ja hogy a pro...hát én nem vettem meg, a sima verziót szedtem le, abba meg nem írja. De köszönöm!
-
Pancsermeste
őstag
válasz Feri1977 #10405 üzenetére
Szerintem az aksi legnagyobb ellensége a gyors/turbó töltés. (és nem feltétlenül a 100%-ra töltés, mert telefon függő, hogyan oldották meg a töltés vezérlést)
Noname 2A-es töltő + hosszú mágneses kábel (kb. 1-1,5A-el tölt), este 40-50% körül rádugom reggel pedig leveszem 100%-on. Ha elfelejtem bekapcsolni a töltőt, akkor a másnapot már nem mindig bírja végig, mint új korában.
Most már több, mint 4 éves a telefon, de amíg ezzel a módszerrel kibír egy napot (estig), addig nem is cserélem le.-= Pancsermeste® =-
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdés mindenkihez. Melyik az a program a play áruházból, amiben ténylegesen meglehet nézni azt, hogy az akkumulátor mennyi kapacitású még, mondjuk odaírja, hogy már csak 80%-os vagy valami értéket, mert az accubattery-ben nem találtam ilyet. Olyan kéne amivel megtudom nézni hány százalékos az aksi még. Abból következtetve, hogy ezért merül ilyen gyorsan e ha kevés százalékos.
Vagy odaírja, hogy 5020-as az aksi ugye, és most már csak pl. 3880 mah-es.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
válasz elfelejtette #10404 üzenetére
Értem. Hát az kevés kicsit igen, érződik az aksi már gyengül nálad is. Nálam potyognak a százalékok néha feltöltés után, mondjuk 65%-ra feltöltöm és 2 percenként esik egy százalékot 60-ra lemegy, gyorsan merülök, nálad a 36 óra az brilliáns! Nálam 24 óra épphogy megvan, de viszont több az SOT időm. Sajnos elkell fogadni hogy lassan 3-4 éves a készülék, eszem ágában sincs leváltani mert az utódok egy kalap a note 12 és 13, a pro meg nagyon drága.
-
elfelejtette
veterán
válasz Feri1977 #10399 üzenetére
Nálam 12.5.6-os verzió van fent. Általában 20-80% között tartom az aksit. Legutóbb pont sikerült 100%-ra tölteni, így megnéztem, most 36 óra elteltével vagyok 15%.on, 3 és fél óra képernyő idővel, ami nem igazán fényes eredmény...
-
Feri1977
senior tag
Tudom, de nekem a facebook lite van fent pont ezért. Amúgy semmi más nem megy a telefonon csak a wifi, se BT se játék se más. Így használom. Meg gmail meg apróságok. A messenger is fent van, az jobban zabál mint a facebook lite, de azt is csak akkor használom ha üzenet jön, válaszolok aztán face újra. A képernyő és a face zabál nálam csak. :-) Na lényeg amit írtam SOT időt, elég jó azért, hogy azt hittem az aksi halálán van, mert 2 percenként lemegy egy százalék, mondjuk aztán van hogy 5 percig nem megy le egy sem, valami kalibrálási dolog is lehet, hogy kéne. Csak passz hogy.
-
Papix
tag
A facebook eleve egy energia zabáló app,
-
Feri1977
senior tag
válasz Feri1977 #10399 üzenetére
Újra feltöltöttem de most 100-ra és 3%-ig sikerült 7:35 perc SOT időt kihozni belőle. Akkor ez nagyon jó még ez az aksi, nem is értem akkor miért mennek a százalékok látványosan lefelé 2 percenként, 1 napot elmegy a telefon 7:35 képernyőidővel, lehet mégis megtartom?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Plus 128GB Starlight Gyönyörű állapot, karcmentes, eredeti tartozékokkal