Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
nincsnév007 #111761 üzenetére
Nyilvános információ nincs. Ha a Steam úgy gondolja, hogy visszaélsz vele, akkor küldenek egy e-mailt, hogy legközelebb jobban gondold át, hogy mi az amit megvásárolsz.
Azokkal van gond akik non-stop vásárolnak, kipróbálják, majd kérik vissza a pénzt. Egy idő után nyilván nem fogja visszaadni a pénzt a Steam.
-
Golden9
veterán
Steam Doboztologatós Fesztivál ingyen dobott zsákolnivalói.
Tologató társ.
Animált avatár.
Dobozba zárva.
Avatárkeret.
Tili-toli.
Animált matrica.
-
nincsnév007
addikt
A refundra van valami korlát hogy egy hónapban vagy egy évben mennyit kérhetek ?
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Barotrauma, és a No More Room in Hell 2.
-
ViZion
félisten
válasz
ollie #111757 üzenetére
csak a pénzt vitték, ennyivel megúsztuk.
Nem tudom mi lehetett, béta feliratkozás régebben (jöttek ilyenek régen), esetleg a gyerek, bár nem kicsi, de discordon egymást "tanítják", oda esetleg vki beférkőzött... de ott magyarok vannak, sok iskolatárs, stb...
Nem tudom.
Viszont ha már van telefonos app, akkor miből tartana ott is megerősítést kérni? -
válasz
Anonymusxx #111749 üzenetére
Már itt is? Már vagy 10 éve lopják a Steam fiókokat.
-
Anonymusxx
senior tag
Már sorozatban a 3. ember akivel tradelek próbál alkudni 20-30 centeket. Ahogy néztem mind nyugatról van, a legutóbbi Németország.. Régen sose volt ilyesmi, elég idegesítő... Ez valami új szokás lett, vagy mi?
-
ViZion
félisten
válasz
AnonymusX #111751 üzenetére
Csak az eladókat tudjuk jelenteni, de semmi értelme, mint kiderült redditről és steamről is. Nem tesznek semmit. Jeszócsere, kiléptetések megvoltak.
Golden: nincs megjelölve, határidőt se adtam. Háthaesz annyi, h a Steamnél elolvassák, mert a support lerázott egy copy-paste szöveggel.
-
AnonymusX
őstag
válasz
ViZion #111750 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy minden tranzakciót vissza kéne tudnia vonni a Steamnek, viszont remélem emellett levontátok a megfelelő tanulságot és gondoskodtatok arról, hogy ilyen ne ismétlődhessen meg a gyerek fiókjával, továbbá az elkövető fiókját is jelentettétek.
-
ViZion
félisten
válasz
Anonymusxx #111749 üzenetére
yepp, beléptek, értesítést kikapcsolták és agyerekek pénze huss, pár dota hulladékra elköltve, ami semmit ér, de nem is játszunk vele.
Szerencsére a fiókot nem vitték, csak a pénzt. Steam szerint semmit nem lehet tenni. Szerintem meg igen. 0 naposan ne adhasson el, legyen egy confirm email a vételről, és már nincs is ilyen lopás. -
ViZion
félisten
Sziasztok, volt egy kis bánat Steam-en, community marketen vettek pár kacatot a pénzünkkel, a Steam meg széttárta karjait... evvan. Pedig lehetne másként is.
Ezt hoztam össze, ha gondoljátok, akkor bökjetek rá.
[link] -
gejala
őstag
válasz
nincsnév007 #111746 üzenetére
Walletben jóváhagyás után rögtön megjelenik (ez 1 óra, ha nem igényel egyéni elbírálást), utána 24 óra múlva lesz költhető.
-
nincsnév007
addikt
Ma egy hete hogy kértem de még nem jött meg. Persze 14 napon belül írták. Ha steam walletba kérem legközelebb akkor oda hamarabb meg jön?
-
ViharVadász
őstag
válasz
nincsnév007 #111741 üzenetére
Nekem általában ha elfogadják a visszatérítési kérelmet, akkor onnantól 3 napra rá megszokott érkezni a pénz a számlára.
-
ripla
addikt
válasz
Azt biztosan tudom hogy Paypalra még soha nem tartott tovább 6 óránál.
-
gejala
őstag
válasz
Ha bankba kérted vissza, akkor kb. egy hét.
-
nincsnév007
addikt
a steam játék refundra körülbelül mikor utalja vissza a pénzt? 5 napja kértem de még nem jött meg.
-
Ma van még gearbox sale steamen, csak annyit látok mai nappal vége, azt nem tudja valaki hogy esetleg hány óráig tart? Mert azt sajnos nem látom.
-
maross
nagyúr
válasz
Márton #111733 üzenetére
A "ha gond van"-ra imo eszmeletlen kicsit az esely. Nem gondolnam, hogy lopott modon szerezte, es ha neadjisten egy ev mulva vissza szeretné "lopni" a gombokert vett, es egy ev mulva meg kevesebbet ero accountot, akkor te is tudni fogsz rola, es kidobod a family sharebol, vagy barmibol ami koti a main accodhoz. Ha megis gond van, kingu a steames supportos problemadon nem sokat fog segiteni, a penzt fogja visszaadni.
-
maross
nagyúr
válasz
Márton #111729 üzenetére
Nem aggodnam tul, ha 99%+ embertol vetted. Eladni akarnak, megveszik legolcsobb helyen a jatekot, es eladjak steam accal egyutt, ott a kis penzuk. Kingun egy evvel kesobb is lehet reklamalni. Hades2-nel en is majdnem megtortem, 5.5 euro korul volt. Ettol meg persze total nem ajanlott dolog, szurke zonanak is a legalja.
-
Márton
nagyúr
válasz
shadow1901 #111730 üzenetére
értem
hát, Kinguin csendben van.. -
shadow1901
aktív tag
válasz
Márton #111729 üzenetére
Ez volna a normális! Sőt én drasztikusabb megoldást, a soha többé nem vásárolhat azzal a számlával is bevezetném. (Személyi lenne az ideális, csak jogok és stb. Mondjuk ha azt bevezetnék lehet én is inkább felállnék. Lenne rabosítva a sok kínai leves hajú, a sok bekötött nyakú szemeteszsákhajúval
) De sajnos steam statisztika, mennyien játszanak, nem a mennyien játszanak csalás nélkül... Nagyobb tengerből több fizetőképes halacska akad a hálóba. Bolondok lennének a 9 accountos csalót kirakni. Statisztikában jól mutat, lehet költött minden accon 5$/€-t már.
Accountot eladni/venni mindig is tiltott volt.
-
csaba951
veterán
válasz
Márton #111723 üzenetére
>állítsak family share-t, ehhez ismerősnek/családtagnak
>kell beállítanom az ismeretlen fiókotSaját érdekedben mondom, hogy ezt felejtsd el. Ha a Steam szerint kiderül, hogy gond van a fiókkal (csalással vásároltak rajta, csaltak valamelyik multi játékkal) akkor a te fiókodat is sújtja majd a büntetés. Nem hiányzik ez neked.
Paypal visszavonást nem ajánlom, mert ezt a fiókodat kitiltja majd a Kinguin csalás miatt (vásároltál, de nem akarod kifizetni).
Fordulj a Kinguin ügyfélszolgálatához és próbáld meg visszakérni a pénzed téves vásárlás miatt. Ha elutasítják, akkor benyeled a veszteséget és az élet megy tovább. Legközelebb majd jobban figyelsz. A vásárolt fiókot nem használod, mert veszélyes lehet a használata.
Ha fáradt vagy ne vásárolj. Vásárlás közben ne rohanj, ne kapkodj. Vásárlás közben figyelmesen olvasd el a leírásokat. Ha gyorsabban klikkelsz, mint olvasol akkor így jársz, mint most.
-
Márton
nagyúr
válasz
Lackki #111726 üzenetére
már ha valós steam user az eredeti tulaj.
de most jobban utánaolvasva olyanokat találok, hogy ezek olyan acc-ok, amikhez csak a megvásárolt játék tartozik, csak más régiókban vette meg a Kinguin, ahol jóval olcsóbb.
"Kinguin isnt stealing, just bypassing regional difficulties." -
Márton
nagyúr
üdv,
vettem Kinguin-tól egy játékot, de figyelmetlen voltam, mert nem Global vagy EU jel volt mellette, hanem Account. Vagyis ez azt jelenti, ha belépek azzal az account-tal, ott lesz a játék és ha a sajátommal is szeretném használni, akkor be kell állítsak family share-t, ehhez ismerősnek/családtagnak kell beállítanom az ismeretlen fiókot
Mekkora kockázat ez?
Bármikor el is veszthetem a játékot?
Vagy nem indul majd, ha éppen az eredeti account tulaj is játszik vele?
Olvasok olyat Kinguin oldalán, hogy belépve változtassam meg az fiók emailjét és jelszavát, akkor már az enyém lesz?
A saját, eredeti accom veszélyben van??Megjött a mail, de még nem aktiváltam semmit, nem léptem be vele. Ha azt mondjátok felejtős, próbálkozom paypal refunddal.
-
-
válasz
gorgo #111717 üzenetére
Az USA-ban nettó árak vannak mindenhol, de mi nem az USA-ban vagyunk. Egyébként talán Karácsonykor kap 10% leárazást, de még az sem garantált.
Viszont a Civ7 olyan rossz lett, hogy nem ajánlom. Előrendelésben vettem meg a legnagyobb csomagot (100 euró felett volt), és nagyon megbántam.
-
AnonymusX
őstag
válasz
gorgo #111717 üzenetére
Szia!
Steamen kiírt ár bruttó, legalábbis Európában és így nálunk is.
Nem lehet megmondani előre, mikor lesz akciós, ez attól is függ, hogy mennyire fogy jól. Lehet egy külön akcióban lesz rá leárazás vagy a következő nagy steames vásárnál.Általában érdemes Steamen kívül megvenni, mert úgy olcsóbb, de ugyanúgy Steamre aktiválható. Ezen az oldalon nézelődhetsz, hogy éppen hol, milyen kuponnal érdemes megvenni.
-
gorgo
őstag
Hi!
Első játékomat akarom megvenni Steamen, gondoltam rákérdezek. Kb. mennyi idő eltelte után lesz az első árengedmény adott game-ra. Konkrétan Civ7 érdekel, ami feb.10-én jött ki, azaz eléggé új. Jól sejtem, hogy nem egyhamar?
Esetleg valami oldal ahol kuponkód, stb. elérhető? Most szembesülök vele, hogy a kiírt ár ráadásul nettó -
csaba951
veterán
válasz
HaZsolt #111712 üzenetére
>pchez veszek xbox wireless controllert es Bluetoothon parositom
>azt minden problema nelkul eszleli?Igen. Párosítani kell a géppel, és ennyi. Ettől kezdve kezelik a játékok, nem kell állítani semmit.
>Tudom ugy hasznalni mint a fent leirt logitech f310est?
Modern (utóbbi 10-15 év) játékokkal igen. A nagyon régi játékokat (2000-2008) az F310 jobban kezeli (Windows 98, Windows XP-n). De ha nem ilyen régi darabokkal játszol a X-box One wireless controllerrel jobban jársz.
>Dualsense kontrollert parositottam a pcvel, azonban cod6 sem es gta v sem latja.
Indítsd el a Steam klienst, és állítsd be benne a Dualsense-t. Így sem megy?
-
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Ha trade-t küldök csere BOT-nak profil linken keresztül (nem böngészőből), akkor a utána minden menü fekete lesz nem tudok semmit sem csinálni, hacsak nem resetelem a Steam-t.
Hogyan tudom ezt a problémát javítani? (Win11, legfrissebb Steam verzió).
Segítséget köszönöm.
-
HaZsolt
őstag
Aki pc-n jatszik xbox wireless kontrollerrel az tudna segíteni ebben az ugyben?
Dualsense kontrollert parositottam a pcvel, azonban cod6 sem es gta v sem latja. Egy logitech f310es vezetekes kontrollert is csatlakoztattam, azt minden jatek eszlelte, teljesen olyan mintha xboxom lett volna. Dualsense eseten is ezt vartam volna.A kerdes, ha pchez veszek xbox wireless controllert es Bluetoothon parositom azt minden problema nelkul eszleli? Tudom ugy hasznalni mint a fent leirt logitech f310est?
-
csaba951
veterán
válasz
pimpi001 #111710 üzenetére
A játék saját Steam-es fórumán nézelődj megoldás után. Nyilván nem te vagy az első akit érint.
-
pimpi001
tag
Hali kis segitseg kellene steam vr jateknal . Ujra vettem quest headset-et regen a q1-el mar megvettem a beat saber jatekot. Több giga custom song is van. Regen csak be kellett masolni es siman ment. Most ez a modszer mar nem mukszik. Tudja valaki hogyan kell most hozzaadni? Thx a valaszokat.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #111708 üzenetére
+ a Mechabellum
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Dinkum.
-
Segal
veterán
válasz
tibaimp #111703 üzenetére
Ha ingyen szereztél be valamit steamen akkor az eleve nem is dob kártyát.
Ha viszont pl fanatec ad valamit ingyen és azt te kóddal beaktiválod steamen akkor hiába volt neked ugyanúgy ingyenes a játék már fog dobni kártyát.
Viszont a lényeg hogy ilyen nincs hogy nem lehet eladni, mert vagy eleve nem is ad kártyát vagy amit kaptál azt el is adhatod. -
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest