-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Ezt mi okozhatja?
A játékok elindulnak , a Store hiányosan töltődik be, letöltést nem enged indítani ezzel a hibaüzenettel. Van net, minden működik, csak a steam baxaxik.
KösziIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
wjbhbdux
veterán
Bejelentették a kisebb-nagyobb vásárokat és a megjelenés előtt álló játékok demoit felvonultató Next Festeket az év hátralevő részére [link] :
Couch Co-Op Fest: February 10 –17
Steam Next Fest - February 2025 Edition: February 24 – March 3
Visual Novel Fest: March 3 – 10
2025 Steam Spring Sale: March 13 – 20
City Builder & Colony Sim Fest: March 24 – 31
Sokoban Fest: April 21 – 28
Wargames Fest: April 28 – May 5
Creature Collector Fest: May 12 – May 19
Zombies vs. Vampires Fest: May 26 – June 2
Steam Next Fest - June 2025 Edition: June 9 – 16
Fishing Fest: June 16 – 23
2025 Steam Summer Sale: June 26 – July 10Automation Fest: July 14 – July 21
Racing Fest: July 28 – August 4
4X Fest: August 11 – August 18
Third Person Shooter (TPS) Fest: August 25 – September 1
Political Sim Fest: September 8 – September 15
2025 Steam Autumn Sale: September 29 – October 6 (új időpontban!)
Steam Next Fest - October 2025 Edition: October 13 – October 20
Steam Scream 4: October 27 – November 3
Animal Fest: November 10 – November 17
Sports Fest: December 8 – December 15
2025 Steam Winter Sale: December 18 – January 5/s
-
height
aktív tag
Sziasztok.
A steam fiókomnál be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás a bejelentkezéshez, a steamguard mobilos alkalmazáson be van kapcsolva, hogy a belépési engedélyt kapott eszközön mentse a bejelentkezési adatokat, az engedélyezett eszközök listájában is ott az engedélyezett pc neve.
Ennek ellenére steam alkalmazást bezárom, majd újra indítom, és megint steam guard mobil alkalmazással kell engedélyt adni, miért nem menti el a pc.n a bejelentkezési adatokat ? -
Golden9
veterán
Helyi Együttműködő Fesztivál / RPT pontboltos együgyűcskéi.
Dinamikus duó.
Animált avatár.
Páros játék.
Animált avatár.
Együttműködő játékvezérlők.
Avatárkeret.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
válasz
ratkaics #111514 üzenetére
Farming Simulator 2017 topik.
Farming Simulator 2019 topik.
Azonnali játékos kérdések órája topik.[ Szeretkezve ]
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de hátha tudtok segíteni.
Adott egy új telepítésű gép: Win10Pro, i5-11400, 32GB, 4060ti, ssd, stb.
Első körben fel szerettem volna tenni a kisfiam nagy kedvencét a steam-ből: A Farming Simulator17-et. (Tudom, hogy kicsit ágyúval , de ennél komolyabb címekre is lesz használva a gép)
Viszont a játék kilép a betöltőképernyő után.
Aztán feltettem a Farming Simulator 19-en (szintén steam-es), az is ugyan ezt csinálja.Mitől lehet ez?
Van rá megoldás?Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Green Hell.
[ Szeretkezve ]
-
bozont
veterán
Üdv
Az mitől lehet hogy a Mafia trilógia store oldalán 10€ árat mutat (a 2 Def edition már megvan), viszont a kosárban már 15€-t? Hiba a rendszerben, vagy én nézek el valamit?
Mintha a bundle discountot nem számolná el. Talán azért mert már az egyik már megvan?[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Steam Idler Fesztivál pontboltos semmiségei.
Forrástúltengés.
Animált avatár.
Automatikus gyűjtés.
Avatárkeret.
Passzív nyereség.
Avatárkeret.
[ Szeretkezve ]
-
Borisz76
nagyúr
válasz
poczabence #111509 üzenetére
Köszönöm a magam és a gyermekem nevében is !!!Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
poczabence
tag
Sziasztok! Lenne egy ingyen Silent Hill Homecoming steam kulcsom, amit felajánlanék az első privit küldőnek.
Elkelt!
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ooloo #111507 üzenetére
Ezt találtam:
"To find Pilgrim Outpost rewards in your game, you must first complete the Prologue section(s)."Nem, szerintem nem fejlődött semmit az elődhöz képest, azzal meg játszottam már eleget.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ooloo
őstag
válasz
SenorGrande #111506 üzenetére
Szia ,
Igen , ahogy mondod .... csak valami aktuális küldetés ír , hogy be kell fejezni , mert addig blokkolva vannak a tárgyak ...
Nem tetszett annyira , hogy megvedd ?Köszönöm a segítséget!!
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ooloo #111505 üzenetére
Én csak ingyenes hétvégén játszottam vele, de emlékeim szerint azok a stash-ben ( táska ) jelennek meg, tehát akkortól, hogy ahhoz hozzáférsz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ooloo
őstag
A játék topikja gyakorlatilag halott , talán itt..... a Dying Light 2 ről volna szó.
A játékhoz tartozó , megvásárolható vagy éppen ingyen kapott fegyvereket , kinézeteket mikortól lehet használni ? Csak azért kérdezem , mert most járok a játék elején , de még nem találkoztam a fentebb említett fegyverekkel , kinézetekkel . Esetleg lokáció?
Köszönöm ...[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ripla
addikt
válasz
-=RelakS=- #111503 üzenetére
Borzasztóan rosszul hangzik.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ripla #111502 üzenetére
Nem láttam neki értelmes topikot, szóval beírom ide:
Merd csak elkezdeni, két baj van vele:
1: időről időre idegbajt kapsz a boss pályáktól, mert érzésre meg tudtad volna csinálni, aztán mégis elbuksz.
2: a "csak még egy pályát" érzés nagyon erős benne, főleg, amikor már megszerezted az egy találat bármit megöl karkötőt.
Ha mégis nekiállnál: a fekete Kuchisake-val ne akarj harcolni, szinte biztos, hogy elbuksz.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
ripla
addikt
válasz
-=RelakS=- #111499 üzenetére
Arról hallottam dolgokat, nem merem elkezdeni.
-
válasz
chris0000 #111496 üzenetére
Na, végigtoltam az első 13 pályát, meg nagy részét advanced módban is. Nekem tetszik, de azért nem ugyanolyan feeling, mint az első rész. Egyelőre úgy gondolom, hogy megéri az árát. A grafika kifejezetten tetszik, a zene nem rossz, a hangok viszont szerintem gagyik. Persze lehet, hogy 13 pálya még kevés pontosan megítélni, hogy milyen lesz a játék, ezek a pályák még viszonylag egyszerűek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ripla
addikt
-
válasz
chris0000 #111496 üzenetére
Igen megkaptam, bár ki kellett nyomoznom, hogy van e kulcsom. Annak idején a humble bundle oldalán keresztül rendeltem elő, és ott volt a kulcs a humble fiókomban, de senki sem értesített erről. Szóval ha itt nem szólsz, hogy megjelenik a játék, nem is tudom meg soha.
Most települ, szóval még nem próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
ripla
addikt
válasz
gejala #111493 üzenetére
Engem még az is zavar, hogy a kreatív ötletek egyre inkább kiveszőfélben vannak. Pl. miért kell mindig lőfegyverekkel menni? Most nem pont erről a játékról, de érted, szinte az összes FPS amiben lőni kell, csak a lőfegyvereket ismeri. Miért nem lehetne kreatívabb a dolog? Pl. legyen olyan fegyver, ami szemetet lő ki, kavics, szögek, fémreszelék, stb., lehetne olyan aminek köze nincs a lövedékekhez, pl. nagy frekvenciájú hangágyú, vagy lőjön fertőzéseket, húsevő baktériumot, apró kis propellereket, amik felrepítik az égig a célpontot majd elengedik, stb. Egy játékról beszélünk ahol MINDEN megengedett, és tényleg borzasztó hogy nem tudnak, vagy nem mernek semmi újat kitalálni.
Illetve, tavaly is 5.5-nél járt már a motor, szóval lassan már a 6-os verziónak kéne jönnie. Amúgy elnézve ezt a demót, ami ehhez hasonlít perpill a leginkább, az a Star Wars Outlaws. Maga a játék egy közepes élmény (igen, végigjátszottam), de mint Star Wars hangulat, az hibátlanul eltalálták.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz
ripla #111491 üzenetére
A probléma mindig az, hogy az ilyen fejlesztők nem ismerik az art direction fogalmát. Egy Horizon vagy RDR2 azért néz ki ilyen hihetetlenül jól, mert van egy egységes, ügyesen kitalált és elkészített art design, ami 10 évvel később is megkapó lesz és nem csak egy random régi játék.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ripla #111491 üzenetére
Továbbra is a Horizon Forbidden West a gamer univerzum legszebb játéka
Számodra lehet, nálam pld. nagyon távol áll a legszebbtől.. de nem is megyek bele hogy nálam mi számít a legszebb játéknak mert teljesen egyéni mindenkinél ez a dolog.. és ez így van jól.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
ripla
addikt
válasz
Golden9 #111490 üzenetére
Jó randa. Vicces ez, hogy mindenre ráírják az "Unreal Engine 5" logót, aztán amiket 1-2 éve mutogattak a motor fejlesztői, hogy mit tud valós időben, abból eddig még semmit nem láttunk. Továbbra is a Horizon Forbidden West a gamer univerzum legszebb játéka, pedig 3 éves játék és köze nincs az Unreal Engine-hez. A következő meg valószínűleg a Witcher 4 lesz. Addig meg marad a parasztvakítás.
-
Golden9
veterán
EXFIL - Három napig ingyen játszható.
[ Szeretkezve ]
-
-
-
chris0000
őstag
hi. 13 év után ma megjelenik a Defender's Quest 2: Mists of Ruin.
nekem nagy kedvencem volt anno.. -
Golden9
veterán
Kínai nyelet használva nálatok is belassul a Steam?
Inkább Dubaji arabra állítottam, ha már ők is itt vannak a spájzban.
[ Szeretkezve ]
-
ooloo
őstag
Ehhh...
Megint a Dead Space 2 játék rendetlenkedik ... korábban a termékkulcsot nem fogadta el , de most elfogadja ( ezt felugró ablakban is jelzi ) , de kb 10 mp-ig tölti a játékot , majd kilép . Most pakoltam át egy másik meghajtóra a Steam klienst és a játékokat is .
Van valakinek ötlete hogyan lehetne ezt orvosolni ?Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
csaba951
veterán
válasz
Winnie The P #111478 üzenetére
Nyilván sehogy. Akkor nyitom meg a munkahelyi/privát postaládát, amikor ráérek vele foglalkozni. Amikor nem érek rá, akkor ne küldözgessen értesítést senki, mert nem érek rá.
-
Winnie The P
őstag
-
stewe2
aktív tag
válasz
l.skywalker #111476 üzenetére
Igen, arra. Ha új gépről jelentkezek be, azt először hitelesítés, és hozzáadni kell a fiókomhoz.
csaba951: sehol nem mentek jelszót, sütiket (és minden előzményt) kb. havonta törlök, de ja, indításkor a launcherek automatikusan bejelentkeztek, EDDIG!
A cég informatikusa azt mondta, hogy az internet biztonságos
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
csaba951
veterán
válasz
stewe2 #111474 üzenetére
Ellopták (nálad) a böngészőből vagy a Steam kliensből a cooki-lat. Tehát a Steam szempontjából az nem idegen gép volt, hanem olyan amiről be voltál lépve.
Tanulság: amint végeztünk azzal amit csináltunk mindenképpen lépjünk ki a fiókunkból. Ez minden fiókra igaz. (Steam, Uplay, Gmail, Netflix). Ha használni akarod, majd újra belépsz. És persze nem jegyeztetjük meg a belépési adatainkat a böngészővel, hiába kényelmes. Hiába lopják el a belépési adataidat, a jóváhagyást nem tudják majd megoldani. Ja, és persze random jelszó külön-külön minden fiókhoz.
-
stewe2
aktív tag
válasz
csaba951 #111473 üzenetére
Köszi ez lett, de továbbra sem értem hogyan léphettek be a fiókomba (ismeretlen gépről, még ha tudták is a jelszavamat) azonosítás nélkül? És ráadásul semmi értelmeset nem csináltak, még csak el sem lopták
Köszi stewe
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
stewe2
aktív tag
válasz
stewe2 #111470 üzenetére
Nézem az előzményeim:
Március 28.-30. 11db vásárlás kb. 0,5euro (olyan gémekhez, ami nekem is megvannak)
Április 12. 8db eladás kb. 0,5euro (vegyes szemét)
Ezekről viszont nem kaptam e-mail értesítő!Ritkán voltam bejelentkezve, az is előfordult, hogy hónapokig nem is volt telepítve a Steam.
Érdemes bármit jelenteni?
-
stewe2
aktív tag
Üdv!
Ma eladott valaki a Steam raktáramból kacatokat, kb. 20 db-ot, majd a bevételt hozzácsapta a walletemhez (1euro), és vett nekem 2db kacatot a DOTA 2 játékhoz, ami bent is van a raktáramban. 12.30 - 14.40 között történt a dolog, érték kb 2euro. Természetsen nem dotázom, nincs is bent a könyvtáramban.
Jelszómódosítás, e-mail módosítás megtörtént. Érdekes, hogy nem jelzett a friss belépést sem az e-mail, sem az sms más, ismeretlen gépről. A fiaim sem voltak itthon
Mi történhetett
Köszi stewe[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
A Steam kliens is azon a meghajtón lenne , amin a játékok ... azaz a J meghajtón és nem a C rendszermeghajtón . Ezt így lehet ? Ja... a rendszer is és a J meghajtó is egy-egy Samsung 990 PRO 2TB meghajtón van .
-
ooloo
őstag
Üdv ,
Az lenne a kérdésem , hogy amennyiben nem a C meghajtóra telepítem a steam klienst és a könyvtárat , akkor egy esetleges operációs rendszer újratelepítésnél a váltás nem fogja érinteni - mondjuk - a J meghajtón található steam könyvtárat ? Pontosabban , nem kell újra leszednem a játékokat ?
-
Golden9
veterán
válasz
FollowTheORI #111463 üzenetére
Még egy kis hörcsögölni való.
A 2025-ös Holdújév pontboltos animált matricái.
2025-ös Steam kígyó.
Animált matrica.
2025-ös piros boríték.
Animált matrica.
Boldog 2025-ös új évet!
Animált matrica.
[ Szeretkezve ]
-
-
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru #111458 üzenetére
Nálam a hang probléma szerencsére nincs jelen, de pont ezért is akartam kipróbálni először mert az early access cuccoknál azért bele lehet futni dolgokba, már csak a tartalom miatt is (nem minden ea annyira jó például mint a Hades 2 vagy a PoE 2).
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru #111460 üzenetére
akkor menj a profiljára és kattints az "Értékelések" pontra - itt meg tudod nézni az összes általa írt értékelést
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
spleenszuru
őstag
Furcsa kérdés:
Lehet bármilyen módon keresni egy játék véleményei között az áruházban?
A felhasználó neve megvan, de 2000+ kommentet nem szívesen pörgetnék végig.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz
Skynet258 #111457 üzenetére
Kis bugyuta, de jó (lenne, ha lenne hang).
Nincs chase camban hangja az autóknak, és vicc, hogy ezt nem javítják ki azonnal a fejlesztők.Gondolom, mert nem mindenkinél van jelen.
Roppant idegesítő, számomra ez teljesen game breaker, hogy nincs az autónak hangja.A túlzott izgatottságom csőbe húzott most. Szóval lehet várni ki tudja meddig, hogy javítsák.
Malaka!
-
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru #111451 üzenetére
Kíváncsi vagyok így, hogy nem volt nálad előzménye a szériának, hogy fog tetszeni.
Anno is egy rétegjáték volt úgymond, sokan NFS-t vártak tőle meg hasonló stílust, nekem ez inkább amolyan Street Rod volt más körítéssel. Itt is ki kell hívni arcokat, vannak boss-ok úgymond minden autópálya szakasznál, ők persze meg sem jelennek amíg nem győzöd le a kisebb racer arcokat... a hangulatot kapja el a Genki valahogy úgy, ahogy másoknak azóta sem sikerült.
Nem tudom, hogy nálam a gyerekkori emlékek szépítik-e meg a dolgot, de hamarosan én is teszek vele egy próbát, mert anno nagyon nagyon szerettem. -
Sirpi
senior tag
válasz
allein #111452 üzenetére
Hozzáadod a steam-hez a megfelelő steam mappákat, és rövid szüttyögés után felismer mindent, semmit nem kell újra letölteni.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
l.skywalker
titán
Diablo 4 igyen játszható négy napig:
Save 45% on Diablo® IV on SteamNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
tibaimp
nagyúr
Ha valakit érdekel, ingyen kipróbálható ez a játék: Car Dealer Simulator: Prologue - Early Days
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
allein
addikt
Jó reggelt. Költözök egy új gépbe, jelenlegi gépemben van kettő 2.5 SSD *250GB, két külön játék. Az új gépbe át tudom rakni ezt a két SSD-t és minden megy tovább, vagy újra le kell tölteni a két játékot a két SSD-re?
-
Golden9
veterán
Steam Valós Idejű Stratégia Fesztivál pontboltos kacatjai.
Narancssárga hatszögek.
Avatárkeret.
Zöld hatszögek.
Avatárkeret.
RTS tankok.
Animált avatár.
[ Szeretkezve ]
-
bepken
veterán
válasz
nepszter1 #111446 üzenetére
ilyen sosem volt, az az igazság
szintlépéskor van drop, 4 opció közül választhatsz ki 2 db tárgyat. (hetente max egyszer van drop)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Az működik hogy pl játék nélkül csak úgy belépek CS2 be és dob nekem ládát vagy ahoz játszani kell? -
Golden9
veterán
válasz
MageRG #111440 üzenetére
Ne lássa, vagy elég, ha csak játszani nem tud vele?
Szülői felügyelet, játékidő korlátozással nem lehet lenullázni a játékidejét?[ Szeretkezve ]
-
MageRG
addikt
Kedves hozzáértők!
Steam Family megosztásban lehet olyat csinálni, hogy bizonyos tagok ne lássanak egyes játékokat?
Ha privátra állítom a saját library-mben, akkor senki nem fogja látni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
SenorGrande
senior tag
Új scam linkek terjednek, amiben különböző megjelenés előtt álló AAA játékok playtest-jére invitálnak. Természetesen a szokásos, Steam szerű oldal, ahol ha bejelentkezel, már viszik is az accountod.
-
Golden9
veterán
Ingyen játszható 3 napig a TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
válasz
cibus #111435 üzenetére
Szerintem ha a vásárolt dolgok nem tudnak átkerülni másik fiókra, vagy a használatuknak nincs kihatása mások játékmenetére, akkor visszatéríthető a játék, de csak találgatok.
STEAM VISSZATÉRÍTÉSEK"A Steam visszatérítést kínál a játékon belüli vásárlásokra bármely, a Valve fejlesztette játékban a vásárlást követő negyvennyolc órán belül mindaddig, míg a játékon belüli tárgy nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. A külső fejlesztőknek lehetősége van engedélyezni a visszatérítést játékon belüli tárgyaikra e feltételek mellett. A Steam a vásárláskor meg fogja mondani, hogy a játékfejlesztő kínál-e visszatérítést a megvásárolandó játékbeli tárgyra. Egyéb esetben a nem a Valve fejlesztette játékok játékon belüli vásárlásai nem visszatéríthetők a Steamen keresztül."
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
válasz
cibus #111433 üzenetére
STEAM VISSZATÉRÍTÉSEK
"A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál."[ Szeretkezve ]
-
cibus
aktív tag
Sziasztok!
Ha steamen keresztül veszek egy játékot (path of exile 2) de nem fut jól a gépen, akkor vissza tudom kérni a pénzt? -
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru #111430 üzenetére
Na haaagyjad már, ez jön?
Kb 20 évvel ezelőtt Dreamcast-en játszottam ezzel, azóta is bevésődött a fejembe, alapvetően faék de marha jó hangulatú játék volt (ok, biztos a gyerekkor is benne van)... Nekem tuti vétel.
Grafban mondjuk dobhattak volna még rá, mert a pályák elég zártak, szóval sok erőforrás nem kell rájuk.
Itt egy gameplay is.
Ha ez Steam Deck-en jól fog futni akkor elég nagy sikert arathat, máskülönben csak azok fogják piszkálni, akik nosztalgiáznak mint én.
Mod: akartam írni, hogy a grafika azért olyan sokat nem változott, de már fejben éreztem, hogy ez marhaság kell legyen, DC óta elég sok víz lefojt a Dunán... és hát valóban, ez a játék is csak a fejemben volt szép.Akkor mércével nézve persze állat volt...
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Valaki erre kíváncsi, rajtam kívül?
Nem tűnik túl high technek, de nekem van némi Underground 2 vibe.
Árra nagyon kíváncsi vagyok.Malaka!
-
Segal
veterán
válasz
montana92 #111427 üzenetére
A problémádat úgy nevezik hogy winter sale. Mindenki vásárolt mert "őrült akciók" vannak a steamen és utána értelemszerűen tölti is le a játékokat, szóval leginkább egy kis türelemre van szükséged és helyreállnak a dolgok.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
montana92
csendes tag
Sziasztok!
Technikai oldalról tudnátok valami tippet adni?
Kb 2 hete a Steam letöltési sebessége jelentősen lecsökkent, kb. 1.5 MB/s környékén áll meg (volt már hogy 1.3-ig ment, ma pl 1.7-ig), a korábban megszokott átlag 13-14 MB/s helyett.
Minden más program esetén (konkrétan amivel azóta töltöttem: Epic, Battlenet, Xbox alkalmazás, Ubisoft Connect) megfelelő a letöltési sebességem.
Változtattam régiót, ürítettem a cache-t, de ugyanúgy lassú...Valamilyen ötlettel tudnátok szolgálni, hogy mi lehet a gond?
Windows 11 van a gépen, a szolgáltató Vodafone (ex UPC). -
Šolaire
veterán
Sziasztok eléggé off. Deck töltője jó telefonhoz? Köszi előre is.
“Praise The Sun” \[T]/
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
@Golden9: Köszi a tippet, jó ötlet! Valóban ha az adományozó visszatérít egy vásárlást akkor a pontjai is elvesznek, tehát az ezzel adományozott díjak is...
Csakhogy! Nekem tételesen megvannak a profil díjak, összehasonlítva kapott email-eket (abban le van írva mire kaptam díjat) a tényleges profil díjakkal.
Nálam a megjelenített szám nem oké, nem jön ki a matek..
@ Anonymusxx: Én úgy tudom nem vonható vissza.Papa
-
Golden9
veterán
válasz
A_Papa #111420 üzenetére
"Mi történik a Steam pontjaimmal, amikor visszatéríttetek egy játékot?
Amikor visszatéríttetsz egy játékot, az azért a vásárlásért kapott pontok le lesznek vonva a fiókodról. Ha emiatt pontegyenleged negatív lesz, eltávolítjuk a legutóbbi tárgyaidat és közösségi díjaidat (és a kapcsolódó jutalmakat) is, amikre pontokat használtál, amíg egyenleged már nem lesz negatív."[ Szeretkezve ]
-
bepken
veterán
válasz
A_Papa #111420 üzenetére
most csak ezért kiosztottam egy díjat, hogy megnézzem
nem látok olyan lehetőséget, hogy én ezt a díjat vissza tudnám vonni....ettől függetlenül én simán elképzelhetőnek tartom, hogy ha mondjuk valami lopott fiókról kaptad a díjat (vagy kapott rögtön utána egy közösségi bant), akkor visszavonják az általa kiosztott díjakat.
de mondom még egyszer, nem tudom, hogyan működik...
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Kis apróság, de rákérdezek..
Ti jártatok már úgy hogy egyik napról a másikra a Steam kevesebb profil díjat mutatott a valósnál?
Tegnap még hat volt ma meg már csak 5.... emiatt gondolom, hogy csökkent az összes kapott díj szám is 1-el..( ha megszámolom őket akkor is a csökkent értéket kapom.)
Ami érdekes, hogy ha megnézem a kapott e-mail-eket, ott 6 olyan e-mail van, ahol profil díjat kaptam... de akkor hova tűnt az az 1?
Ezek az adott díjakat nem lehet vissza vonni, ugye?Köszi a válaszokat!
Papa
-
-
Sirpi
senior tag
válasz
Debilon #111416 üzenetére
Megerősítem. Sőt, nekem 3 gépem is van itthon, és ha valamelyikre olyan játékot telepítenék, ami egy másikon már ott van, áthúzza a lokál hálózaton keresztül ahelyett, hogy a netet terhelné.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
chatran
őstag
Áthelyeznék egy kb 75 GB-s játékot HDD-ről SSD-re. Tudom az uninstall majd az újratelepítés az SSD.-re lenne a legtisztább, de gyenge a sávszél, hosszú idő lenne, mire ismét letölti.
Lesz valami hátrány abból, ha a telepítési mappa áthelyezése Steam opcióval rakom át az SSD-re a játékot? -
ridiculous
aktív tag
-
csaba951
veterán
válasz
ridiculous #111412 üzenetére
Tilos a fórumban (de tulajdonképpen az egész PH-n) a reflinkek, affiliate-k használata. Nem azért nem látsz ilyeneket, mert hülyék a többiek és nem tudják, hogy vannak ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
Külső oldalas játék ajánlás itt mehet vagy tiltott?
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Hauptmann #111409 üzenetére
Amúgy, azt megnézted, hogy nem giftnek vetted?
A vásárlási előzményekben ott vannak steamen?
Nem valami átfutási idő van, amiről nem tudsz? Pláne, hogy járt már így más is, igaz, ott megoldódott elmondások alapján. Nem órák alatt....
Van ticket nyitva. Itt csak körbe tudjuk táncolni a tüzet...
Az mondjuk vicces, hogy már a vásárlás sem megyHol van már a rendben működő olajzöld felület....
Szerk.
Biztos nagyon elfoglaltak voltak. Olyan jó áron van minden, nem győzi a könyvelő...
De legalább Happy end![ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Hauptmann
addikt
Nem látszik, email sem jött, de a netbankon az összeg levonása meg ott van. Nem kért megerősítést a bank, paypallal fizettem, ott soha nem kér.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz
Hauptmann #111404 üzenetére
Vásárlásnál minden esetben az e-mail címedre küldenek számlát. Az megvan a postaládában? A banknál a vásárlás során először zárolásra kerül az összeg. Ha megerősítetted a vásárlást (banki app vagy egyéni kód+internetes vásárlási kód) akkor kerül ténylegesen átutalásra a cégnek. Zároláskor nem férsz hozzá az összeghez, nem tudod elkölteni. Ha nem érkezik megerősítés, akkor pár nap múlva (2-3) automatikusan visszakerül a pénz a számládra.
Ha nem volt sikeres a vásárlás, akkor nem csoda, hogy nem jelennek meg a játékok a Könyvtáradban.
Ezen az oldalon látod a vásárlásod?
https://store.steampowered.com/account/history/[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz
Ferke[HUN] #111405 üzenetére
Továbbra sincs a könyvtárban egyik sem, nyitottam jegyet.
-
Hauptmann
addikt
Vettem két címet, 42 € értékben, a banknál meg is jelent a levonás, de a játékok nem jelentek meg a könyvtárban, továbbra is a kosárban vannak. Ilyenkor mi van?
-
eami
Topikgazda
BÚÉK!
-
Segal
veterán
válasz
maross #111399 üzenetére
Van 13 cent beragadt walletem
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...