Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
válasz TESCO-Zsömle #38095 üzenetére
az ajánlatnál nem szerepelt (tehát vásárláskor), csak miután kifizetted és telepíteni akarod akkor dobja fel a licencszerződést.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bluerainbow #38088 üzenetére
mielőtt nagyobb visszhangot kap, azért ragaszkodjunk már a forrásokhoz. Te se jelölted meg, de egy gyors keresés kidobja a steam fórumon a hozzászólást egy random forumozótól, aki abszólut nem jelöl forrást, csak amit Te is idéztél (hogy titkos részvényesi dokumentumokban -- ez már necces, mert bár közel sem értek az amcsi tőzsdéhez, de ahogy nézem az Activision Blizzard Inc. nyílt rt. tehát bárki lehet részvényese, innentől kezdve a titkos részvényesi doksik értelmezhetetlenek), a másik idézett forrás, hogy jól rá lehet keresni... ez minden csak épp forrás nem.
ha tovább olvassuk a fórumot, kiderül, hogy más boltokból is eltűntek Activision címek, még a sajátjukból is.
persze ettől még lehet igaz, hiszen egyértelmű, hogy mindenki szeretné minél jobban és minél közvetlenebbül magához kötni a
játékosokatvásárlókat, de sztem az így ebben a formában be fog bukni.a uplay-t pl. mindenki utálja, nekem már az is sok lenne, hogy origin-re regisztráljak steam mellett. valószínűbbnek tartom, hogy a vége az lesz, hogy a uplay, stb. integrálva lesz a játékokba és nem külön kliens lesz; az lesz csak plusz fáradtság, hogy minden kiadóhoz regisztrálnod kell majd, amivel egyúttal arra is lehetőséged nyílik, hogy vásárolj a kiadótól (új játékot, dlc-t stb.-t). ez gyakorlatilag kiadónkénti drm.
amire feltehetőleg az lesz a warez scene válasza, hogy kivágják ezeket a *csába a többi drm-mel együtt.
lehet 1-2 év múlva egy crack-elt játék azt (is) fogja jelenteni, hogy lesz egy helyi, "kiadói" szerver a gépeden, csak, hogy menteni tudj.hozzáteszem, lehet dühöngeni a fentieken, meg lehet tenni is ellene, még ha nehéz is. meg kéne tanulni (itthon is), hogy kapitalizmusban élünk: a pénztárcáddal kell szavazni.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
kovsol
titán
Engem különösebben nem izgat, ha el kell indítanom még1 klienst játék előtt. Talán kibírom azt a +10 másodpercet míg elindul.
May the Force be with you!
-
Amantius
senior tag
válasz Bluerainbow #38090 üzenetére
Nekem annyira nem lenne bajom a kliensekkel, ha működnének. Igazából működnek is, kivéve azt a tetves Uplayt, ami annyira egy haszontalan, semmit sem tudó, buta program, hogy valószínűleg olyan emberek kreálták, akiket beásták a föld alá, úgy 30 méterre 5 évvel ezelőtt és semmit sem tudnak a külvilágról. Más magyarázat nem lehet erre szánalomra, amit a Ubisoft az arcunk elé tesz. Miért jó ennek a bagázsnak, hogy most már évek óta szopatják, kínozzák azokat a vásárlókat, akikből élnek. Arra sem veszik a fáradságot, hogy nagyjából lemásoljanak valamit. Igen, sík ideg vagyok, most is ez a hulladék szívat.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
TommyX_
őstag
Én még tavaly megvettem steamen a Blur-t, gondolom azt nem fogják elvenni?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
-
-
pylon
tag
mind a 6 feladatot teljesítettem "Steam Holiday Sale 2012" alatt!
és nem szavazok többetBluerainbow + gfwl, Rockstar Social Club stb.
oké mindenki (nagyobb) hasznot akar a digitális játékok (és dlck) eladásaiból de ne legyen 20 féle bolt saját exkluzív játékokkal
mondjuk érdekes lenne ha az MW4 vagy MW5 bnet exkluzív lenne[ Szerkesztve ]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ez igaz , de van jó néhány igen jó játékuk amit ha jövőben játszani akarsz , +1 kliens.
Gondold meg...
Call of Duty-t akarsz játszani , 1 kliens.
Mass Effect-et akarsz játszani , még egy kliens.
Assassins Credd-el akarsz nyomulni , hopp +1 kliens.
Hova jutunk igy ?pylon - ja , persze , el is felejtettem a GFWL , Battle.net , rockstar dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
7
addikt
Az Activision híres arról, hogy otromba módon drágán adják a játékaikat, EUR=USD árfolyam van náluk, és akciózni sem hajlandóak. Pénzéhes brigád, nem nagyon üt szíven a hír.
[ Szerkesztve ]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Kezdenek eltünni az Activision játékai a steamről.
Eddig ezeket vették le :
Red Faction: Guerrilla
Frontlines: Fuel of War
Soldier of Fortune: Payback
Blur
007 Legends
Quantum of Solace
James Bond: Bloodstone"From 2013 activision is moving away from steam and will only sell digital versions via bnet. this move will take a while. yes, some games will still use steamworks, but that doesn't matter. ubisoft intends to migrate in late 2013 to uplay. all this is discussed in sec filings and company agm notes, available to stockholders or savvy researchers. this is nothing new. there were plenty of previous discussions on the web about how all the major players would prefer their own distribution network. this is reality. the fragmentation and consolidation of the dd eco system. "
Ha pedig ez igaz és jól értelmezem , 2 nagyon erős kiadó játékaival leszünk szegényebbek.
Szuper lesz , origin , steam , uplay , activision , desura , kliens.
Mindez természetesen csakis a mi érdekünkben a játékosok kényelméért.Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
n@p@lm
őstag
válasz TESCO-Zsömle #38057 üzenetére
már megbocsáss de vásárláskor ezt az infót nem dugták az orrom alá. nem bizony.
mod:
kimaradt egy nem szócska[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
Milyen rendesek hogy szavazhatunk a Skyrimre
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Agyzuzo
addikt
Gyors, lényegre törő kérdés: a Dawn of War Franchise Pack megéri az árát? Maga az univerzum nem túlzottan érdekel, de ha jó a sztori és minőségi RTS, akkor vevő lennék rá.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
huskydog17
addikt
válasz csaba951 #38080 üzenetére
Megpróbáltam amit említettél, vagyis, hogy töröltem és újra installáltam (újra le töltöttem) a játékot de az install megnyomása előtt kiválasztottam a német nyelvet. Így is angolul megy a játék. Ugyan nem tudom mi ez az OpenSteamWorks amit linkeltél, de szerintem itt arról lehet szó, hogy valamilyen oknál fogva ennél a játéknál hibásan regisztrálták a nyelveket. Nem ez lenne az első ilyen eset. Bármit csinálok, a játék angolul megy és szerintem azért, mert egyszerűen nincs hozzá német nyelv, nem tud mit aktiválni.
Ellenőrzésképpen kiválasztottam a spanyol nyelvet, amire a kliens egy 48 MB-os csomagot töltött le, ami alapból gyanús volt és igazam lett, a spanyol nyelv gond nélkül megy, de a német nem. Amikor kiválasztottam a német nyelvet alapból gyanús volt, hogy szinte semmit nem töltött le hozzá (kemény 244 KB-ot, ami még felirathoz is kevés). Szerintem azért, mert egyszerűen nincs mit letöltenie, a német nyelv, mint opciós lehetőség szerintem egyszerűen valamilyen hiba (vagy emberi mulasztás) folytán kerülhetett be a rendszerbe, aminek nyomán a Steam a német nyelvet is látja a játéknál, ami valójában nincs is.Legalábbis ez a teóriám, nem tudok más logikus magyarázatot erre. Írjak esetleg a Steam Support-nak hogy mi a rák van most? 2 héten belül talán válaszolnak is.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
sagem
addikt
Mondjuk régen (C64, Amiga korszak) a gépek még csak-csak eljutottak az országig, de eredeti játékok már nem igen lépték át az országhatárt, szóval az emberek már csak ezért is "warezoltak".
Most, a digitális érában már minden eljut mindenhová, csak éppen földrész / ország specifikus árszabásokkal (a dollár = euro árazás csak a jéghegy csúcsa). Örülnék, ha mindenhol ugyanannyiba kerülne a digitális tartalom..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
csaba951
veterán
válasz huskydog17 #38072 üzenetére
425 - Doom 3 Pack
Márpedig a csomag hozzáférést ad a német nyelvi fájlokhoz is, gondolom, hogy nem viccből. Legközelebb még a telepítés előtt állítsd be a játék adatlapján a német nyelvet, és csak utána válaszd az installt. Szerintem ez megoldja a problémádat.A legtöbb játéknál az angol nyelv az alapértelmezett a játék adatlapján (legalábbis a ha angol nyelvre van állítva a Steam kliens). Elképzelhető, hogy (bizonyos esetekben) nem kezeli rendesen le a Steam, ha a játék adatlapján utólag módosítod a játék nyelvét.
-
huskydog17
addikt
"csak akkor meg minek vesz az ember eredeti programot, ha utána meg hekkelni kell."
Ha pontosan közölné a Steam a nyelvi támogatottságot, akkor nem vettem volna meg, azt azonban nem tudhattam, hogy hamis információk vannak megadva az adatlapján. Egyébként a BFG Edition-ben úgy tűnik van német szinkron is, de azt nem akartam megvenni, hát most emiatt ráfáztam.
Egy kis moddolással sikerült ugyan a feliratot németre varázsolni, de szinkronnal nyilván sokkal jobb lenne.
Amúgy régebben volt divat, hogy a legtöbb játéknál erős cenzúrát alkalmaztak a németek, manapság már nagyon ritka, a mai 18+ kategóriás játékokat sem cenzúrázzák, mindössze oda kell biggyeszteni a 18+ (vagy 16+)jelzést és kész.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Zolás
addikt
Ha megvolt, akkor Wolwerinnek van igaza, a brutálisabb játékokat erősen cenzúrázzák a németek, valószínűleg ezért nincs benne a német nyelv, mert nem a korlátozott német kiadásod van, hanem a rendes. Ha van németbe élő isemrősöd, akinek megvan, és kimásolja neked a szükséges dolgokat, akkor a megfelelő helyre másolással működhet, csak akkor meg minek vesz az ember eredeti programot, ha utána meg hekkelni kell.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Wolverine
félisten
Szerintem a Doom 3 egyike azon játékoknak, amelyeknek speciális német verziója van. Csak ebben van német nyelv, és ezt csak Németországból lehet megvenni. Egyben ez a verzió "kiherélt" erőszakosságú, azaz nem piros benne a vér stb.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
huskydog17
addikt
Írtam az előző hsz-emben, hogy ez is megvolt, ezzel kezdtem.
Kerestem ez ügyben infókat és úgy tűnik, hogy sajnos a Steam csúnyán átb*szott, ugyanis a Doom 3-hoz nincs német nyelv, legalábbis hivatalos nincs, tehát a játék adatlapja hibás. Ha ezt tudom, akkor nem veszem meg.
-
lacus83
senior tag
Amazonon vettem egy Max3at,ezt követően kaptam az emaileket -egyben amiben emlitenek egy kupont.Ezt fel akarnám használni The Crazy Action Pack vételéhez.De a kupon sehol.Vagy nincs is ?Vételkor meg kéne adnom,de a mailben csak azt irják hogy hozzáadták a fiokomhoz.Hol találom ezen infot?
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz n@p@lm #38039 üzenetére
Én helyeslem ezt a megoldást olyan játékoknál amiben nem a multira helyezik, helyezték ki a hangsúlyt. A mezei user aki megveszi, az csak 1 példányt vesz nem amit jobb esetben feltelepít végig tolja majd még egyszer és megunja letörli, fél 1- év múlva ismét feltelepíti, lehet hogy soha.
Mezei felhasználók nem nagyon telepítik újra a rendszert hetente vagy havonta, ezért lehet hogy az 5limit elég lett volna de az 50 igenis korrekt.
A játékot egy példányban vetted, magadnak szóval csak te használhatod, ez a limit meggátolja azokat akik odaadják vagy tovább adják az adott játékok, de mindenképp korlátozzák a többszöri használatot ami veszteség a cégnek, mivel haverom nem veszi meg a játékot mert én odaadom neki
-
Zolás
addikt
válasz huskydog17 #38066 üzenetére
Steam könytárban jobbklikk a játékon-tulajdonságok-nyelv, itt kiválasztod amit szeretnél, leokézod, és elvileg mennie kell.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Egy újabb és igen bosszantó problémával találkoztam, remélem valaki tud rá megoldást vagy legalább magyarázatot:
A mai napon megvásároltam a Doom 3 Pack-ot a steam-en. Az alapjáték adatlapjánál egyértelműen fel van tüntetve, hogy több nyelvet is támogat ez a kiadás. A probléma ott van, hogy egyszerűen sehogy sem sikerült átváltani a játék nyelvét németre.
Amiket próbáltam:
- A Steam kliens nyelvét németre állítottam
- A játék tulajdonságain belül a nyelvet szintén németre állítottam, ami után egy pár MB-os frissítést csinált.
- A játék mappájában lévő DoomConfig.cfg fájlban a seta sys_lang értékét "german"-re módosítottam és elmentettem, de a játék indításakor nem változott, ugyanúgy angolt töltött be és a cfg fájlban magától visszaírta english-re.Van valakinek még ötlete hogyan lehet a játék nyelvét németre állítani? A játék tulajdonságainál ki lehet választani a németet, szóval elvileg benne van, csak valamiért nem aktiválja.
Egy másik dolog:
Amikor megváltoztattam a steam kliens nyelvét a kliens újraindítása után a TES IV-et újra elkezdte letölteni, de a vinyón nem változott semmi, vagyis olyan, mintha töltené lefelé, megy is a folyamatjelző, de a vinyón egy tized MB-nyit sem változik a helyfoglalás, vagyis úgy tűnik, hogy mégsem csinál semmit. Miért akar letölteni újra egy több GB-os játékot miután megváltoztattam a kliens nyelvét?
-
Razuel
aktív tag
Valaki nem tervez Torchlight2 4packot venni? Beszállnék..
[ Szerkesztve ]
-
-
csaba951
veterán
válasz n@p@lm #38054 üzenetére
Azért nagyon ne ess kétségbe! Eddig az EA készségesen segített az eredeti példányok tulajdonosainak, ha beleütköztek ebbe a korlátba. Persze csak a fair use használat keretein belül. Tehát a gyakorlatban, átlagos felhasználási körülmények között nem sok vizet fog zavarni nálad ez a korlátozás.
-
Alien83
senior tag
"Távolról sem. A torrent-oldalakat az illegális tartalmak addig megszokott terjesztési-módjainak drasztikus leépítése szülte. Már a C64 korában is volt Warez, pedig akkor még sehol nem volt a sok DLC, DRM meg korlátozás, és zömében minőségi játékok születtek..."
Ezzel egyetértek.
én gyerek voltam, és azt sem tudtam hogy létezik megvehetpő eredeti játék, csak azt láttam hogy magnókazettákon van játék.
Csak pár éve, mióta nagyobbacska lettem visszamenőleg informálódtam és mára tapazstaltam hoyg régen mi volt, ami nekem akkor természetes volt az most szüklátókörűség. -
Vasinger!
nagyúr
Nem tetszett érteni a po
jéntA hsz. többi részére:
Thank you Captian Obvious!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ah, igen!
A régi, jó Computer Karácsony-ok, C64-es klub-ok hangulata állítólag nagyon ott volt. Demók, másolások orrba-szájba..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Vasinger! #38050 üzenetére
Távolról sem. A torrent-oldalakat az illegális tartalmak addig megszokott terjesztési-módjainak drasztikus leépítése szülte. Már a C64 korában is volt Warez, pedig akkor még sehol nem volt a sok DLC, DRM meg korlátozás, és zömében minőségi játékok születtek...
n@p@lm: de nehogy már lekorlátozzanak abban hogy mennyiszer telepítsem fel.
Márpedig de. Övék. Abban korlátoznak, amiben akarnak. Ha nem tetszik, ne vedd meg alapon...
ez pont olyan hogy megveszel egy tv-t, aztán megmondják hogy maximum 1000-er kapcsolhatod be, utána kampec, vegyél másikat.
Nem. Ez olyan, hogy bérelsz egy TV-t, és vissza kell adnod a bérlet lejáratakor. Ennyi. A bérleti feltételeket a bérbeadó és a bérbe adott termék természete határozza meg.
persze, az 50 újratelepítés nehezen jön össze, de akkor is ott lebeg a pallos...etikátlannak tartom és kész.
Annak tartod, aminek akarod, de nincs sok választásod.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Youri
veterán
válasz n@p@lm #38054 üzenetére
Nem egészen olyan, mint amikor megveszel egy tv-t. Mert az egyik egy fizikai termék, amit birtokolsz, ez meg egy szellemi termék, aminek a használatát liszinszeled. A liszensz pedig tartalmazhat - fasiszta - megkötéseket
bul07: DLC-k is vannak benne
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
bul07
nagyúr
Max Payne 3 15$ ha meg van -5$ kupon is 10$-ért vihető
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
n@p@lm
őstag
válasz TESCO-Zsömle #38049 üzenetére
rendben.
megvettem a licenszet, jogot, bárhogy is nevezzük.
de nehogy már lekorlátozzanak abban hogy mennyiszer telepítsem fel.ez pont olyan hogy megveszel egy tv-t, aztán megmondják hogy maximum 1000-er kapcsolhatod be, utána kampec, vegyél másikat.
persze, az 50 újratelepítés nehezen jön össze, de akkor is ott lebeg a pallos...etikátlannak tartom és kész.
mod:
Vasinger! : így van![ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
Crysis Maximum Edition ezeket rakta be librarybe:
Crysis
Crysis Wars
Crysis WarheadsA Crysis Wars az micsodi?
Edit: thx Youri! multihoz azt is fel kellene rakni külön? o,O
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #38049 üzenetére
És valahogy így születtek meg a torrent oldalak...
-
n@p@lm
őstag
válasz TESCO-Zsömle #38041 üzenetére
magamnak és a gyerekemnek is a teljes crysis sorozatot.
-
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy már Steam-on is be lehet állítani, hogy melyik meghajtóra telepítse a játékokat? Szóval már nyugodtan telepíthetem a Steam klienst SSD-re, vagy ez még nem minden játéknál működik?// -
-
válasz n@p@lm #38039 üzenetére
A kiadó/jogtulajdonos szabja meg, náluk lehet reklamálni, bár felesleges, mert nem érsz el vele semmit. Az ilyen védelmeket nem a Valve/Steam teszi a játékokra.
Más:
Hiányérzetem van! A Torchlightokhoz nincs DLC! Követelem a DLC-ket!!4!négy
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vasinger!
nagyúr
Olyankor mi van, ha nyerek Play Blink-en és nem küldik ki a nyereményt?
Írtam nekik e-mailt, de arra se reagáltak. -
zseko
veterán
Én most megvettem itt is mert azt nem lehet beregelni ide. Úgyis volt előre feltöltve pénz a steamre még ősszel, (számítottam a "kedves" kormányunkra, hogy újfent kicseszik mindenkivel az ünnepekre - nem is okoztak csalódást) meg legyenek akkor már egy helyen, és egyébként sem hiszem hogy vennék még valamit a hátralévő pár napban Talán még a Desperados2 és az MDK, ha bekerül egy 66-75%-ba. Ezt meg hátha el lehetne passzolni valahogy jópézér' még nem tettem fel egyszer sem. és amúgy meg a "virágos" verzióval játszom mert az lett meg először és tele van telepítve mindenféle mod-al
Tomb Raider Pack + Crysis pack, ennyi érdekelt kb, ez meg is lett
HR24.hu
-
törölt tag
-
Agyzuzo
addikt
Mai adag: "Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló."
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
zseko
veterán
Na ezt a Crysis pack-ot bezsákoltam én is
A Crysis 2-t meg anno így lehetett megvenni Direct2Drive-onORDER INFORMATION
Crysis2 £3.75
Tax £0.00
Total £3.75BILLING INFORMATION
Order Date : 12/17/2011 4:35:30 PMHR24.hu
-
DeFranco
nagyúr
OK, köszönöm mindenkinek, erre voltam kíváncsi Ezzel azt hiszem az utolsó tételt is kihúzom a listámról erre a szezonra.
-
csaba951
veterán
válasz DeFranco #38012 üzenetére
Steamen ennyi volt az alja, mint most. Amazonon volt már $7.5 volt az alja (8%-9%-al volt olcsóbb mint a magyar Stem Storeban). Szerintem nincs sok értelme ennél is jobb árra várnod.
Ráadásul mostanra a Crysis 5 gépes aktivációs limitjét is felemelték kb. 50-re. Tehát kibír pár gépcserét vagy windows újratelepítést.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Az 5 € jó ár,ne felejtsük el,hogy EA, nem szórják filléresen soha a cuccaikat.amazonon 29.99 dollár az alapára ennek (most 14,99ért,féláron kapható) ha -75% os lenne,ami szerintem kb a maximum kedvezmény ott a bundleken kívül,akkor is 7,5 dollár lenne,amivel ugyanott vagy.Olcsóbban ennél nem valószínű.
EA: It's in the crate!
-
Agyzuzo
addikt
-
albert8
veterán
Csak nem Skyrim van akcióban? vagy esetleg Rage?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #38009 üzenetére
Sztem ez korrekt ár, ha nagy mákod van esetleg kifogsz egy Maximum Editiont valahol 1990-ért, de az is csak supporttal reggelhető be az Originbe... Szóval ha ez kell, akkor inkább Steam-en vedd szerintem. Nem rossz, nekem tetszett mindkét rész (és elég hosszúak is, az elsőt én vagy 12 óra alatt vittem végig, bitang nehéz).
-
Janos1020
csendes tag
Minden 5. meghívott után egy ingyen játékod ad a playblink. Akinek van kedve regeljen.
Az én referral linkem: playblink -
finest
addikt
válasz DeFranco #38012 üzenetére
Ja, hát a csomagból, amit linkeltél, csak a Crysis 2-nek van értéke, a négyéves első részekből már nem sokat adhatnak el. Ezek a Steamen eddig drágák voltak szerintem. A mostani akcióban kerülnek kb. annyiba, mint itthon boltból.
Egyébként éppen nemrég rendeltem meg a Crysis 2-t a CDGalaxisból én is. El is gondolkodtam a linkeden, amikor megláttam, h elsiettem-e.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz finest #38010 üzenetére
Minimum félreértés van A Crysis 2 nem érdekel, csak az 1, meg a Warhead. Olyan meg nincs, hogy 15 EUR nem pénz, 10 eurócent is pénz. Tudnék én rá várni ítéletnapig is, annyira nem fűt a láz, csak már kényelmetlen, hogy egy éve szemezek vele, és mindig leteszek róla, pedig kíváncsi vagyok erre a kihajcsaje játékra, ha már akkora volt a fuzz körülötte.
Szóval a kérdésem továbbra is az, hogy szokott-e máshol (bárhol) akciózva lenni a Cry1+Warhead bundle 5 EUR alá, ami vagy a steamre vagy originre kerül. Dobozos, meg GMG féle dzsunka verzió nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
válasz DeFranco #38009 üzenetére
Igaz, h nem a maximum edition, csak a pénztárcabarát Crysis 2 már régóta 2990Ft a CDgalaxisban. Ugyanennyiért nem különösebben jó ajánlat érte a Steames akció, szerintem lesz olcsóbb is. Ezek elég régi játékok, drágább biztos nem lesz. Másrészről 15 Euró nem pénz, de ha eddig tudtál várni ezekre, és jön a Crysis 3, szóval lesznek még akciók...
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
DeFranco
nagyúr
A Crysis Maximum Edition (Cry1 + Warhead) előfordul 5 EUR-nál olcsóbban valamilyen steambe vagy originbe regisztrálható verzióban?
[ Szerkesztve ]
-
válasz AxBattler #38004 üzenetére
Ahogy ollie is mondta, alapjatek fog indulni. Nem tudom miert igy csinaljak, nagyon zavaro. Company of heroesban kulonoskeppen, azt se tudom hogy mi van miutan elinditom. Nekem megvolt elotte az opposing fronts, semmi koze nincs a jatek akkori menujehez.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz tupacamaru #37996 üzenetére
Tavaly januárban folyamatosan adtak hozzá játékokat, szóval lehet, hogy most is fognak, sőt, az áruk is változhat. Persze az is lehet, hogy minden marad ennyiben.
(#38004) AxBattler: szerintem az alapjáték kampánya fog elindulni, ha rányomsz a startra.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Valaki benne lenne F1 2012 two packban?
-
félisten
Üdv!
Megvettem a Dawn of War II csomagot 75%-os leárazásban, és próbaként feltelepítettem az alapjátékot. Amikor beléptem a főmenübe az első kiegészítő, a Chaos Rising logója fogadott, viszont Library-ben ez külön soron szerepel, és az nincs feltelepítve.
Tudja valaki, hogy ez mitől van, illetve ha az alapjátékkal szeretném tolni, akkor mi a teendőm?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest