Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Bluerainbow #53386 üzenetére
És mennyi időbe telt kifarmolni ezt a 150-200€-t?
Mondjuk totál nem követtem ezt a kártyás mizériát, fogalmam nincs mi ez, és gondolom nem kevés időt visz el, hogy ezt a pénzt összekaparja az ember.
(#53388) Agyzuzo ez így nem sokat mond nekem, hogy játékonként másfél óra
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz BomiBoogie #39069 üzenetére
Az se elhanyagolható tény, hogy eleve xboxra volt kiadva.
(#39071) BomiBoogie az, hogy mennyit dolgoztak rajta kérdéses, de szerintem jó munkát végeztek.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz ViharVadász #38634 üzenetére
Köszi szépen!
[link] ezután lehet már szélesvásznon is játszani és javítja a win7-8 bugokat! Adakoztam is a fejlesztőknek kemény 1€ -t érte.
Beteszem ide is, igaz privátban küldted el az infót, de hátha másnak is új még ez.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Ha valaki Serious Sam 3 Standard - Four Pack vásárlását tervezi egy példányra vevő vagyok.
-
kovsol
titán
Én egy Settlers 7 leárazásnak örültem volna, de ha jól láttam nem volt egyik nap se.
-
kovsol
titán
Engem különösebben nem izgat, ha el kell indítanom még1 klienst játék előtt. Talán kibírom azt a +10 másodpercet míg elindul.
-
kovsol
titán
King Arthur II a 3,99€ ért nem rossz vétel szerintem. Meg is vettem, szóval holnap tuti kap egy -80%
-
kovsol
titán
válasz maross #36488 üzenetére
Brink Complete Pack - Must be activated on Steam
Dishonored™ - Must be activated on Steam
DOOM 3 BFG Edition - Must be activated on Steam
Fallout 3: Game of the Year Edition - Must be activated on Steam
Fallout: New Vegas Ultimate Edition - Must be activated on Steam
Hunted: The Demon’s Forge™ - Must be activated on Steam
RAGE - Must be activated on Steam
Rogue Warrior - Must be activated on Steam
The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition - Must be activated on Steam
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe - Must be activated on Steam
The Elder Scrolls V: Skyrim - Must be activated on Steamvégig néztem az összeset, oda van írva mindhez és maga a pack alatt is ott írja.
Azt kell mondanom nagyon jó vétel ez a pack ![ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Batman AC Goty ami jó vételnek tűnik
-
kovsol
titán
válasz Tomy Yayo #35502 üzenetére
Szerintem nekem egy ilyen játékom sincs. [link]
Amúgy meg nem tervezem letörölni őket, van bőven hely. Míg aludtam, meg melóban voltam letöltötte. Előtte egy 250GB os vinyóm volt csak és idegesített, hogy meg kellett válogatni mit tehetek fel és folyton cserélgetni a telepített játékokat.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
kíváncsiságból leszedtem az összes játékomat steamen, hogy mekkora helyet foglal majd a béta és free játékokat nem szedtem le. 144 telepített játék, 468GB, 313396 Files, 19436 Folders
-
kovsol
titán
Ez az új Big Picture funkció nem is rossz. Nagyon gördülékenyen lehet benne navigálni, semmi belassulás.
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #34417 üzenetére
van mobilos staem app amivel tudsz vásárolni és chatelni [link]
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
van két fölös dota2 -m privátban küldjön egy email címet az akinek kell ahova elküldhetem neki
-
kovsol
titán
Megint kaptam egy dota2 -t (ez már az ötödik). Szóval aki elsőként elküldi a steames email címét privátban annak elküldöm a giftet.
-
kovsol
titán
nekem van még egy dota2 fölösben, várom az önként jelentkezőt rá
-
kovsol
titán
válasz Speeedfire #32318 üzenetére
ha igen akkor elég gyengére sikerült
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz SenorGrande #31646 üzenetére
Source Filmmaker nem tudom új dolog-e, vagy csak nekem az, de nagyon jónak tűnik így elsőre Le is töltöm.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
Counter-Strike: Global Offensive béta kulcsot hogyan lehet szerezni amúgy? Lehet valahol jelentkezni rá ?
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #28021 üzenetére
Hozzá tudod adni akár az Office -t is amúgy, és azt is látják a barátaid ha használod De ilyen nem steames programok esetében, csak egy parancsikon lesz a steamben a program, meg engedélyezi a steames kommunikációt közben.
-
kovsol
titán
válasz nightmare13 #27211 üzenetére
Minden nap megkérdezi valaki, miközben ki van írva a kezdete óta a dátum.
JULY 12 - JULY 22 (az utolsó napnak ugye a vége már átnyúlik 23. -ára)[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Saints Row: The Third eszméletlen jó, ajánlani tudom mindenkinek. GTA mellé ez is kötelező vétel szerintem.
Season Pass -t megvettem hozzá utólag, de nem töltött le semmit, vagy az már alapból benne volt a letöltésben, csak nem volt aktiválva ?[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Agyzuzo #26737 üzenetére
Mikor giftelted akkor nem lehet, hogy a tradelős opciót választottad ?
lehet ugye e-mailra küldeni, közvetlenül steamen vagy pedig megkapod az inventoridba. Ez a három opció van.Na mindjárt jöhet a sírás, hogy jáj már megint nincs semmi jó akció...
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
GTA pack gondolom darabokban nem ajándékozható el, hanem csak egyben.
-
kovsol
titán
AoE3 complete nekem még a Live Marketes -99% os leárazásból van meg
(#26312) BioNiCMaN én most regisztráltam ide, itt hogy tudok amúgy pontot szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
válasz TheStigKrisz #26130 üzenetére
Dead Space 2-t én múltkor megvettem originen 5€ volt. GTA4 pack meg sokszor volt már akciós, 100% hogy akció végéig be lesz még rakva.
-
kovsol
titán
válasz Agyzuzo #25872 üzenetére
Én most várom zavvi ról a goty -t mondjuk xboxra 15fontért, de PC re is annyi: [link] és itt akció nélkül ennyi, esetleg tudsz szerezni még egy -10% kupont is hozzá akkor még olcsóbb. Bár nem tudom számít-e neked a doboz bármit is.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Bluerainbow #25855 üzenetére
érdemes lenne kb az a módszer aki először megköszöni az megkapja privátban
-
kovsol
titán
válasz Kareszovics #25321 üzenetére
Nekem még van €25.72 a paypal számlámon, majd abból költekezek, bár nem tudom még mit szeretnék megszerezni Így is annyi játékom van, hogy már a bőség zavara áll fent.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest