-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz AxBattler #110123 üzenetére
Ezt a DLC-t aktiválta a kulcs.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Golden9
veterán
válasz AxBattler #110118 üzenetére
Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy tényleg hozzá lett-e adva a fiókhoz.
https://store.steampowered.com/account/licenses/[ Szeretkezve ]
-
bepken
veterán
válasz AxBattler #110118 üzenetére
sajnos erre nincs lehetőség :/ aktiválás után se Steam, se Humble support nem tud már ebben segíteni (Steam support is max eltávolítani tudja a fiókodról, de a kulcsot ettől nem lehetne már újból felhasználni)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Golden9
veterán
-
félisten
válasz AxBattler #109535 üzenetére
Meglett a megoldás, mindent alapra visszavettem, majd a legnépszerűbb layout-ot betöltöttem, és kész!
Valszeg' mindent összevissza állítgathattam + elnéztem valamit, de minden jó, ha jó a vége!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz AxBattler #109531 üzenetére
No, közben próbálgattam Community Layout-okat, de csak az egyik működik, és az sem rendesen, ti. a joystick finomságait nem kezeli, azaz Sam rögtön futni kezd, nincs séta, vagy kocogás... mintha billentyűzetparancsot kapna a játék.
Ráadásul a letöltött layout-okat nem tudom utólag törölni...Ezt az útmutatót is kipróbáltam, sajna szintén se kép se hang... kezdek bepöccenni.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
wjbhbdux
veterán
válasz AxBattler #102485 üzenetére
Nem tudom hogy jutottál el ehhez a játékhoz, azért ha a főoldalon körülnézel a minőségibb termékeket fogod látni, hiába jelenik meg naponta 100+ szemét játék is. + best of 2019 és havi listákon sem az efféléket találod.
/s
-
bepken
veterán
válasz AxBattler #102485 üzenetére
nem védeni akarom az ilyen szarokat, félre ne érts. de azon kívül, hogy néha értetlenül nézek, hogy mi a franc....sok vizet nem zavar. nyomsz egy nem érdekelt és nem tolja többet az orrod alá
egyértelműen trollkodás volt a célja annak, aki ezt feltette ennyiért. és? bár lehet, hogy csak én vagyok már érzéketlen az ilyesmire....más: a lehetőség pedig bárki előtt ott van, hogy összedobjon egy ilyen fost és gennyesre keresse magát (egyébként biztos vagyok benne, hogy sokan meglepődnének, mit is jelent összedobni egy ilyet, de ez már tényleg nagyon nem ide tartozik)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
Anonymus23
veterán
válasz AxBattler #94068 üzenetére
Én tegnap húztam újra a rendszert, nekem egy 512-es SSD van 100/400-ban, a 400-as részen van a Steam mappa, abba volt telepítve is korábban a Steam.
Újraraktam a rendszert, újratelepítettem a Steamet, ugyanabba a mappába, és minden ment tovább, minden játék ami fel volt telepítve azt telepítettnek látta és működik.;) - The Power of the Light Side
-
szami777
addikt
válasz AxBattler #92208 üzenetére
Nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, olyan embert még nem láttam itt a fórumon(se máshol), aki kifejezetten uplayen akar vásárolni steam helyett. Ha szabad tudni, mi a problémád a steammel?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz AxBattler #92200 üzenetére
Semmit nem tudsz csinálni. Ha steamen vetted meg, kell neki a steam.Valamiért nem frissítette az oldalt, a tiedet hozta be friss hsz-nek.
Általában a fordítottját szokták kérdezni egyébként, uplaytől akarnak az emberek szabadulni.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Sirpi
senior tag
válasz AxBattler #91091 üzenetére
November 23-án vettem €6.59-ért Steamen (-66%).
Szerk.: viszont a store page link a főoldalra dob, és simán hagyná, hogy újra megvegyem.[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
AtHoS
nagyúr
-
edgR
őstag
válasz AxBattler #87432 üzenetére
lol? Nem arra kéne inkább figyelni, hogy ne "123" legyen a jelszó...?
Szerinted kell egyáltalán "vizsgálni", hogy ki és miért csalt az adott accounton? Steam support amúgy sem arról híres, hogy bármit elintézne, majd pont a csalókkal fog foglalkozni, meg annak vizsgálatával, hogy vajon tényleg az igazi tulajdonos csalt-e, vagy sem. Igazuk is van. -
-
őstag
-
Csapoati
nagyúr
válasz AxBattler #87228 üzenetére
Az még mindig 10 euro...
Źşë': Igen, én is azt olvastam, hogy a relatíve gyengébb gépekkel rendelkezőknek érhet valamit. De gondolom főleg akkor, ha CPU limit van.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Źşë'
addikt
válasz AxBattler #87218 üzenetére
ezzel már én is szemezgettem, mindenesetre azoknak lehet jobb választás akik gyengébb vassal rendelkeznek, még több erőforrás kinyerésére, lehet van benne valami - amúgy poén a leírás
"CPUCores megvizsgálja és kötöttségek kulcsfontosságú Windows szolgáltatások, amelyek nem nélkülözhetetlenek, és ismert, hogy disznó CPU erőforrásokat."
más, steamen a giana sisters ost -ra jött egy értesítés hogy akciós, de most nézem hogy mégsem az 21:30kor jött az értesítés - hamar meggondolták magukat
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
őstag
-
nagyúr
-
válasz AxBattler #82270 üzenetére
A Vitrin a profiloldaladon található szekció (a profilod egyik legszembetűnőbb része), amibe különböző dolgokat tehetsz ki (ezek választhatóak, de kötöttek, egy vitrinben csak egyféle lehet), például az általad elért teljesítmények közül (globális szinten) a legritkábbak, képernyőmentések, a játékaid, kitűzőid, a cserére kínált tételeid, egyéni szövegdoboz, stb. 10 szintenként egy vitrin jár.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bul07
nagyúr
válasz AxBattler #81596 üzenetére
Elég ha feltöltitek a pénztárcáját 5€-val és majd levásárolja valamelyik nagyobb akciókor
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz AxBattler #80521 üzenetére
Most ha Malwarebytes premiumot telepitesz, rakerdez hogy a megadni kivant kulcs honnan van. HA bepipalod hogy netről, kapsz egy éves licenszet ingyen....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Csapoati
nagyúr
válasz AxBattler #80527 üzenetére
Csak a jatekot, nyugi. En 10+ vasarlasnal jarok a g2a-n (uPlay, Steam es battle.net kulcsok) es meg egyet sem vettek el. Ami gyanusan olcso, azt erdemes kerulni.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
addikt
Nem, szürkekulcsos, lopottkódos, saját felelősségre vásárolós. Azért írta maross is hogy utálja reklámozni.
Best buy vagy OFF-topikban bővebben utána tudsz olvasni milyen problémák voltak/vannak vele.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ha a kb 90%-ban mukodik megbizhatonak nevezheto, akkor az . de en egy eve vettem toluk 1500-ert, egesz csaladnak kb, es nem volt vele gond. Most rafrissitettem szinten mindenkinek 150 forintosat, kb egy honapja, nincs gond veluk.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Tombi
őstag
válasz AxBattler #62687 üzenetére
Február 14.-én elvileg jön a Carmageddon: Reincarnation
pub bétája multival és karrier móddal.
Aki követné az eseményeket fáradjon ide: [link]
25 dollar most a game. Én még korábban bezsákoltam, nagy fan vagyok
Mellesleg a korábbi részeket is megkapjuk.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
csaba951
veterán
válasz AxBattler #63101 üzenetére
Dehogy, ez a teljes értékű, "végleges" játék kulcsát tartalmazza! Annyi megkötése van, hogy az angol (meg talán lengyel, cseh) nyelvű verziót tartalmazza, más nyelvi verziókat (pl. német, francia, spanyol, olasz) nem!
Egyébként pár hete jelent meg a single player kampány harmadik és egyben utolsó részlete. Amikor tavaly ősszel hivatalosan megjelent a játék, akkor eleve nem volt benne sp kampány! Utólag lehetett hozzájutni, három részletben. A "végleges" változat meg úgy értendő, hogy -a korábbi tapasztalatok alapján- idén év végéig még várható egy halom javítás a játékhoz.
-
törölt tag
válasz AxBattler #61975 üzenetére
Ja de ezek legalabb tenyleg jok annak ellenere, hogy F2P jatekok. Megnezed ingyen es vagy bejon vagy nem. Nincs az, hogy 10E HUF a start es utana vedd meg a DLC-ket 10E+ HUF-ert ha bejott a jatek (+ minden evben kezdodik elorol ugye...).
Esetleg Heroes & Generals meg II. VH vonalon amiben azert van kis P2W de kis farmolassal kiegyenlithetoek a dolgok es megis szorakoztato. Legalabbis ha van kedved bringazni a tankok kozott a celpontig[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
válasz AxBattler #61449 üzenetére
Pedig a legjobb a Path of Exile hack and slash teren.
Ha nem akarsz, semmire nem kell kolteni, tisztara ugy van megcsinalva, hogy akkor koltesz ra ha ugy erzed tamogatni akarod a fejlesztoket. (kis uj zelandi csapat sok-sok evi alazatos munkajaval vegre sokevnyi beta utan megjelent tavaly) En meg betaban vettem akcios raktarhelyet 15 dollarert.
-
ayo
veterán
pénz nem kell hozzá - bár támogatni lehet őket, mert tényleg menő játék lett...ja és nagy brutál a karakterfejlesztése.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Wolverine
félisten
-
tupacamaru
veterán
A PoE-vel játszok, szerintem nincs gond vele.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
válasz AxBattler #61446 üzenetére
titan quest a legjobb klasszikus, letezik meg iesabel amivel probalkozhatsz es most bundlis akcios (gyenge jatek), vagy blood knights ami kepek alapjan jo, ertekelesek alapjan annyira nem, de en nem probaltam.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Źşë'
addikt
válasz AxBattler #61430 üzenetére
nekem Logitech cuccokkal nincsenek túl jó tapasztalataim
viszont az az ms 360as kontroller sztem faja, sok játéknál élvezet használni, de komolyan[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.